|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=Star90;42229666]Dzieki dziewczyny, teraz to zleci na pewno
![]() Teraz trzymac kciuki za dobre badania ![]() Gosiek , ja godziny jeszcze nie mam ale chcialabym na rano Ja też chcę na rano, bo później to mnie nerwy "zjedzą" ![]()
#10562 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Star znajoma znajomej
![]()
#10563 |
Zadomowienie
|
Ja jestem mega zadowolona z wyglądu swoich piersi, wyglądają naprawdę naturalnie, czasem tylko sobie mysle, że mogłyby mieć kilka ml więcej..
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- a tak w ogóle to wiecie co .... moje życie zmieniło się o 180 stopni od pewnego czasu i z pasma nieszczęść, mam teraz pasmo (odpukać!) powodzenia... lubie swoje życie bo zapowiada się w nim mnóstwo fajnych rzeczy ![]()
#10564 |
Raczkowanie
|
Matti, cieszę się że wszystko się super układa , korzystaj z życia
![]() ojj też kiedyś będę mogła powiedzieć po op że moje życie jest piękniejsze ![]()
#10565 |
Zakorzenienie
|
Gosiek godzina 9 by byla dla mnie idealna
![]() Saba no wiem o ktorego dr Ci chodZi, ja od razu wiedzialam ze nie bede u niego robic bo jak powiedzialam przyszlej tesciowej ze robie piersi z 2 miesiace temu to ona : super ale nie tylko u dr A.D. Moja mama tak samo zareagowala, kiedyś bylo zamieszanie w okól niego i jego żonki, moi rodzice ja znają. A dr M.P bardzo mi przypasował. Matti no wlasnie ja po to ide drugi raz na konsultacje przed op zeby mnie dr jeszcze raz wymierzyl chce byc pewna moich wkladek nie chce zeby byly za male ani za duze,tak to jest z tymi ml.
#10566 |
Zadomowienie
|
Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dobrze robisz Star. Idź choćby 5 razy, bo pierwsze przymiarki szybko się zapomina i potem może być rozczarowanie
![]()
#10567 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Ja też poszłam na druga konsultację bo miałam wątpliwości ale ponoć moja budowa na więcej nie pozwalała..no fakt mam wąską klatkę...
#10568 |
Raczkowanie
|
jakie masz wymiarki ? super masz wielkość cycuchów też bym takie chciała ![]() hej ![]() ![]() Zalezalo mi, zeby biust byl sredni, ale pełny bo po ciazy i duzym odchudzaniu byly puste i wisiała sama skóra;( ...jestem b. zadowolona z tego jaki wyszedł rozmiar ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- tak!!!!! jakiś ten 8 dzien jakby z nieba spadł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10569 |
Zadomowienie
|
Żałuję tylko, że wczesniej nie mogłam pozwolić sobie na operację, tak chociaż ze 4 lata wcześniej no ale nie jestem jeszcze taka stara, można się pocieszyć jeszcze tymi cyckami
![]()
#10570 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
hej ![]() ![]() Zalezalo mi, zeby biust byl sredni, ale pełny bo po ciazy i duzym odchudzaniu byly puste i wisiała sama skóra;( ...jestem b. zadowolona z tego jaki wyszedł rozmiar ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- tak!!!!! jakiś ten 8 dzien jakby z nieba spadł ![]() ![]() No rzeczywiscie jestem drobniejsza i dr zaproponowal mi 325 okragle hp, zeszlismy do 275 bo wydaly mi sie za duze ale jednak po rozmowie z dziewczynami wroce do 325 , upewnie sie na konsultacji ponownej
![]() |
#10571 | |
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=gosiek78;42242830] Cytat:
![]() Star a Ty masz szczepienie na WZW, któraś z Was robiła to przed op? Bo tak się zastanawiam czy mam się zaszczepić czy sobie odpuścić? A drugie pytanie takie mi się nasunęło...mówiłyśmy tu o spaniu na boku, a kiedy zaczęłyście się kłaść na brzuchu? Ja raczej nie śpię na brzuchu, ale lubie sobie czasami poleżeć tak właśnie albo na jakiś masażyk pójść.... ?
![]() |
#10572 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu pi
Cytat:
![]() Ale widzę, że szersze okrągłe to na pewno nie wyglądałyby u mnie ładnie ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Na brzuchu długo nie można spać. Chyba dopiero po trzech miesiącach. Ale już dokładnie nie pamiętam. A szczepienie zrób. Warto mieć, nie tylko do tej operacji, ale w ogóle.
![]() |
#10573 |
Zakorzenienie
|
Selenko, ja nie szczepie sie bo wiem ze to w jakis odstepach trzeba ?! . Jak ktos wie to prosze o info
![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-13 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#10574 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Po pierwszym strzale, drugi po miesiącu trzeba zrobić i to wystarczy żeby podejśc do op. Ja zorbiłam sobie jeszcze trzeci, starcza juz na całe życie
![]() |
#10575 |
Zakorzenienie
|
Oo no to fajnie
![]()
#10576 |
Zadomowienie
|
Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Wiem że kiedyś byla też opcja przyspieszona druga dawka po tygodniu i trzecia po miesiącu. Jeśli czegoś nie pokrecilam :p
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Generalnie warto się zaszczepić .
#10577 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10578 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=selena06;42245789]Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale mi się podoba ta wyliczanka ![]()
![]() |
#10579 |
Zakorzenienie
|
A ja się nie szczepiłam...
![]() ![]() ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-08-13 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#10580 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Tysiaczku daj zdjecia brewek ![]() ![]() ![]() Tak czytam o tych operacjach ile kosztowaly i stwieredzam ze drogo w tej Polsce ![]() ![]() Jak wszystko dobrze pojdzie to za miesiac gora dwa ide dopelniac usta ![]() ![]() ![]()
#10581 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#10582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mezo mikroiglowa czy iglowa ? Iglowa podobno daje mega efekty ![]() Niestety moj zawod pozwala mi tylko na mikroiglowa ![]() Olivko mowilam ze uzaleznia ![]() ![]() ![]() Ja ostatnio namowilam mame na poprawe owalu twarzy - o dziwo ma 43 lata ale ani jedej zmarszczki na buzi, jedynie jest bardzo szczupla i zapadly jej sie poliki po ciazy ostatniej- mam nadzieje ze moja doktorka pieknie ją zrobi ![]() ![]() Dziewczyny, bralyscie cos przed op? Jakies suplementy? Cos na wzmocnienie? Cos zeby miec dobre wyniki krwi ( np żelazo czy cuś)? Cokolwiek ![]() Ja biore bardzo duzo supli ale to ze wzgledu na moje problemy zoladkowe , biore tez od paru lat suplementy na porost wlosow . Wszystko chce odstawic na miesiac przed op. Wole nie ryzykować. Miesiac przerwy sie przyda od tabletek ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-13 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10583 |
Zakorzenienie
|
Kamilka,Olivko wrzuciłam brewki,jutro wrzucę ładniejsze,te są zaraz po zrobieniu w sumie,więc nijakie
![]() Kamilka ja właśnie teraz miałam trzeci raz ![]() Co do mezoterapii to robię igłową...okolice oczu,lwia zmarszczka i te od nosa do ust ![]()
#10584 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza
a ja jestem mega szczęśliwa. I powiem Wam o tym
![]() Dzisiaj pojechałam do mamy w odwiedziny porozmawiałyśmy o tej operacji i mega mnie wsparła ![]() Nawet powiedziała chodź się napijemy lampkę wina pod te Twoje cycki ![]() i tacie powiedziała i zareagował mega super ![]() cudownie mieć takie wsparcie ze strony najbliższych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10585 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Poki co mam autostrade u wyglada to srednio... wyjsciowke tez mialam szeroko rozstawiona, no ale teraz to widac masakrycznie hmmm... do tego wydaje mi sie, że moglyby bardziej sterczec.. ze sa tak troche obwisle... ja pierdziele!! albo fisiuje albo tak dlugo na nie patrzałam ze cos sobie wymyslilam. wstawiam nowe zdjecia z dziś i prosze napiszcie co o tym sadzicie i jak jest/bylo u WAs ; ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No iglowa podobno super wiec bedziesz zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() |
#10587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10588 |
Raczkowanie
|
Amorcio ja też się bardzo cieszę. Wiedzieli o operacji no ale takie miłe słowa
![]() I mamusia powiedziała, że po operacji mam przyjechać odpoczywać do niej i mówi, że będzie mi pomagała w cierpieniu <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#10589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10590 |
Raczkowanie
|
moja mama i tak jest dla mnie najpiekniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.