Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 12:41   #3661
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Bezowulacyjny cykl da się jakoś samej poznać czy tylko u gin?
Mój gin mówi, że to, czy owulacja była, widać na 100% tylko po jednym - jak jest ciąża
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:43   #3662
cowie
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Byłam w UP, jak dostanę umowę to składam wniosek o dodatek aktywizacyjny, zawsze dodatkowa kasa do tej najniższej krajowej przez 3 miesiące. A później tylko 3 i zobaczymy. Kurde mam takiego powera!

Super

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
widzisz jak fajnie zawsze to dodatkowa kaska

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

A ja dzisiaj lecę podpisać cyrograf do banku mam nadzieję, ze wszystko się uda i będzie kredycik skończę spłacać w 2030 roku normalnie kosmos

To i tak całkiem krótki ten kredycik, nie ma ci się żalić

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Mój gin mówi, że to, czy owulacja była, widać na 100% tylko po jednym - jak jest ciąża

To ja chętnie sprawdzę w ten sposób

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:45   #3663
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość

To ja chętnie sprawdzę w ten sposób
Ja też

Po ciuchu liczę, że już nie długo, ale gdzieś z tyłu tli mi się taka myśl, że to nie będzie takie proste..

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 12:49   #3664
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
widzisz jak fajnie zawsze to dodatkowa kaska
Zdecydowanie.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:01   #3665
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
no jak pięknie to serduszkować, serduszkować

tak po owu - czwarty dzień po

umowa na 99,9% pewna wczoraj miałam rozmowę z mężem i poczekamy do momentu przeprowadzki - ok. listopada, ja nie chciałam naciskać, on chce jeszcze poczekać, więc nie będę go zmuszać zleci raz dwa to tylko jakieś 3 miesiące

no jak ładnie

super z tym Krakowem ja mam też długi weekend, ale mąż pracuje, więc zostajemy w domu a wczoraj jak się na siebie rzuciliśmy po tym jego powrocie!!!

poczekaj jeszcze troszkę z tym testem

świetnie innej opcji nie widzę - bez dwóch kresek nie wracaj

Kamel trzymaj się kochana...wiem, że Ci ciężko. Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło i żebyś nie musiała mieć żadnego zabiegu, może uda się załatwić wszystko farmakologicznie...trzyma j się!!!!!!!!!!!!! pamiętaj, że masz synka i musisz być silna dla niego !!!
Marszalka, Skubana, Manieczka dziękuję

Teraz jednak przeczytałam co to jest to "załatwienie sprawy farmakologicznie" i nie wyczytałam tam nic miłego.
Podaje się w takiej sytuacji metotrexat a po wygoglowaniu pojawia się tekst typu, że ten lek stosuje się przy raku, w leczeniu onkologicznym(((
Przecież to normalna chemia (((((((((((((
Nie chcę((((((((((((( , wtedy to na bank trzeba czekać około pół roku na staraniaod podania leku

Modlę się, żeby mi jutro ta beta spadła do zera

Czytałam o ciążach pozamacicznych jak biedne dziewczyny musiały poddawać się unicestwianiu własnych dzieciątek którym już echo serduszek było widać w jajowodzie((
To okrutne, ale mam nadzieję, że u mnie jest już po i nie będę musiała, bo innym dziewczynom strasznie beta rosła w górę i dzieciątka się rozwijały dalej poza macicą.
Jednak dalej krwawię.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Wzięłam pierwsze pół tabletki Clo - teraz przemawiam do moich pęcherzyków żeby rosły Lepiej żeby posłuchały

Max pisała o tym, że Oeparol Femina działa na paznokcie. Ja mam najzwyklejszy wiesiołek (150 tabletek za kilkanaście złotych ) i jestem w szoku: rewelacyjnie wpłynął na moje paznokcie! Nigdy nie mogłam ich zapuścić, od razu mi się łamały i rozwarstwiały... a teraz są długie i twarde, pomimo tego, że pracuję w mega niekorzystnych dla nich warunkach!

U nas będzie już 10 lat różnicy, jeśli uda mi się zajść w najbliższym czasie - sporo

Dla tych, co nie wiedzą: aktualnie staram się o pierwszą ciążę, ale razem z mężem wychowujemy jego synka z poprzedniego związku Zaraz mu stuknie 9 latek (poznaliśmy się jak miał 6)

Niestety różnica wieku, to nie jedyne nasze zmartwienie... gorzej, że Młody nie chce mieć rodzeństwa, bo jego mamusia skutecznie mu to obrzydziła Nie chciała go wychowywać tłumacząc, że nie ma warunków na dziecko, po czym zaszła w PLANOWANĄ ciążę z nowym facetem (którego znała kilka miesięcy i z którym rozstała się zanim urodziła ). Aktualnie brat Młodego ma 2 lata, a że mamusia nie potrafi zapanować nad jednym dzieckiem, to przy dwójce jest masakra (jeździ do niej raz na jakiś czas na jeden dzień) - stąd Młody uważa, że młodsze rodzeństwo to udręka i nic więcej Już nie mówiąc o tym, że ma poczucie, że jak pojawia się rodzeństwo, to rodzice przestają Cię kochać
Rany, jak o tym myślę, to mam ochotę udusić tę kobietę!!!
Współczuję Ci to na pewni nie jest łatwa sytuacja.

Ps. Wybaczcie dziewczyny, że nie jestem na bieżąco z Waszymi wykresami, może kiedyś jak się trochę po tym ogarnę.
Na razie czytam o CP itd.

Właśnie powiesiłam pranie i zaczęło strasznie lać

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:05   #3666
manieczka1
Zakorzenienie

Kamel trzymaj się! musisz być twarda! postaraj się nie zamartwiać na zapas...może wszystko pójdzie dobrze. musisz w to wierzyć! jesteśmy z Tobą!!!
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:07   #3667
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Marszalka, Skubana, Manieczka dziękuję

Teraz jednak przeczytałam co to jest to "załatwienie sprawy farmakologicznie" i nie wyczytałam tam nic miłego.
Podaje się w takiej sytuacji metotrexat a po wygoglowaniu pojawia się tekst typu, że ten lek stosuje się przy raku, w leczeniu onkologicznym(((
Przecież to normalna chemia (((((((((((((
Nie chcę((((((((((((( , wtedy to na bank trzeba czekać około pół roku na staraniaod podania leku

Modlę się, żeby mi jutro ta beta spadła do zera

Czytałam o ciążach pozamacicznych jak biedne dziewczyny musiały poddawać się unicestwianiu własnych dzieciątek którym już echo serduszek było widać w jajowodzie((
To okrutne, ale mam nadzieję, że u mnie jest już po i nie będę musiała, bo innym dziewczynom strasznie beta rosła w górę i dzieciątka się rozwijały dalej poza macicą.
Jednak dalej krwawię.
Kamel, postaraj się od tego oderwać i nie czytaj już tyle na ten temat - zobacz iloma rzeczami się zadręczasz: już nie tylko ciążą pozamaciczną, ale też i jakimiś poważnymi chorobami, po których wycina się macicę... a to bez sensu, bo na razie nie masz nawet żadnej diagnozy postawionej. Poczekaj na kolejną wizytę u lekarza, bo jak będziesz sobie wkręcać wszystko co najgorsze, to w końcu wylądujesz u psychiatry z załamaniem nerwowym, niezależnie czy Twoja aktualna sytuacja okaże się poważna czy nie

Trzymaj się kochana i nie zadręczaj na zapas!
Stary 2013-08-13, 13:09   #3668
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Nie mam czasu Was czytać Tyle nabazgrałyście że szok!!
Ja dziś trochę nerwowa i pewnie nie zejdzie mi do przyszłego tygodnia, bo mój Mąż dziś idzie na kolejne badanie nasienia a na wyniki każą czekać do 7 dni roboczych
Tyle dni w stresie!!

No ale mam nadzieję, ze będą lepsze od poprzednich i wszystko się zacznie układać

A co tam ciekawego u Was? Któraś testuje w tym tygodniu? Albo któraś może owuluje ??
Powodzenia Anya, mam nadzieję, że wyniki męża będą lepsze niż ostatnio .

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-13, 13:11   #3669
201606201204
Konto usunięte

Matko, Kamel po co Ty się tak dręczysz?
Stary 2013-08-13, 13:16   #3670
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Kamel, postaraj się od tego oderwać i nie czytaj już tyle na ten temat - zobacz iloma rzeczami się zadręczasz: już nie tylko ciążą pozamaciczną, ale też i jakimiś poważnymi chorobami, po których wycina się macicę... a to bez sensu, bo na razie nie masz nawet żadnej diagnozy postawionej. Poczekaj na kolejną wizytę u lekarza, bo jak będziesz sobie wkręcać wszystko co najgorsze, to w końcu wylądujesz u psychiatry z załamaniem nerwowym, niezależnie czy Twoja aktualna sytuacja okaże się poważna czy nie

Chyba nic więcej w temacie nie da się powiedzieć.

Kamel nie wyszukuj objawów.
Nie wyszukuj takich informacji.

To tak jak dziewczyny, które są senne i bolą je piersi nagle wmawiają sobie, że są w ciąży.
To są niby objawy, ale dzieje się to też w wieeeeelu innych przypadkach.

Tak samo u Ciebie. Nie stawiaj sama sobie tak okrutnej diagnozy.

18.05.2015
Leoś

Edytowane przez cowie
Czas edycji: 2013-08-13 o 13:32
Stary 2013-08-13, 13:20   #3671
201606201204
Konto usunięte

Kamel, skoro ta ginekolog widziala tylko pęcherzyk, to może on nie pękł, a wtedy temp. też może rosnąć i się utrzymywać. Może dlatego testy pokazywały drugą kreską, a na badaniu krwi nie wysżło nic.
Stary 2013-08-13, 13:30   #3672
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
przejmujemy się, bo to nasze pierwsze dziecko, mamy wrażenie, że wszyscy na nas patrzą i sprawdzają jak sobie radzimy (tym bardziej, gdy dziecko należy do tych cięższych). Teraz na szczęście od jakiegoś czasu też dałam sobie po pysku i powiedziałam KONIEC! jestem dobrą matką nie będę patrzeć na innych. To jest moje dziecko, i to ja decyduje jak się nim zajmować, niech sobie gadają co chcą jak im się nie podoba. I od wiele lżej, i ja zrobiłam się spokojniejsza, i synuś zaczął się mnie słuchać.

Jeśli chodzi o córeczkę to o tak!!!! potwornie mi się marzy ile bym dała by mieć taką małą Amelcię lub Majkę i ubierałabym jej różowe sukieneczki, robiła warkoczyki, kupowała różne bibeloty, chodziłybyśmy na zakupy ojeeeeej a tak przy chłopaku to wszystko takie szare, zwykłe. Włosy to tylko obciąc, spodnie to albo jeansy albo dresy, bluza albo sweterek. Wybór lichy, a dziewczynki to legginsy, rajstopki, sukienki spódniczki, kamizelki, buciki setki rodzajów...no masakra chyba bym oszalała jakbym była w ciąży z dziewczynką. W sklepie bym chyba wszystko wykupiła zanim by się urodziła
Ja mam synka i uwielbiam go modnie ubierać i wcale nie jest szaro buro ponury kiedyś wysyłałam zdjęcia niebawem wyślę tu jakieś, ale na razie nie mam głowy. Też można kupować synkowi super dodatki tylko trzeba pomyśleć i poszukać np szelki, sznurówki, czapki, kapelusze, szaliki, apaszki itd
Ps. A dziewczynek ubranych od stóp do głów na różowo też nie trawię

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Kamel, skoro ta ginekolog widziala tylko pęcherzyk, to może on nie pękł, a wtedy temp. też może rosnąć i się utrzymywać. Może dlatego testy pokazywały drugą kreską, a na badaniu krwi nie wysżło nic.
Betę miałam 26,40 czyli 3-4 tydz ciąży, dopiero wczoraj beta spadła do 3 coś.
Oby spadła dalej.
Ok postaram się doczekać do jutra i nie czytać więcej.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-13 o 14:08
Stary 2013-08-13, 13:33   #3673
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie!

Kamel za dużo sobie już wmawiasz i doszukujesz się już najgorszego z najgorszych. Nie czytaj tyle o tym wszystkim.
Moja koleżanka kiedyś miała poważne problemy ginekologiczne, tak się wkręciła w to wszystko że aż raka sobie wmówiła
Potem wszystko się uspokoiło i jest dobrze. No i po co to wszystko, no po co?
Stary 2013-08-13, 13:38   #3674
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Dokładnie!

Kamel za dużo sobie już wmawiasz i doszukujesz się już najgorszego z najgorszych. Nie czytaj tyle o tym wszystkim.
Moja koleżanka kiedyś miała poważne problemy ginekologiczne, tak się wkręciła w to wszystko że aż raka sobie wmówiła
Nie jest tak łatwo jak się mówi, jak nas coś złego dotknie Myślę, że każda z Was słysząc od lekarza ciąża pozamaciczna i sposoby jej usuwania-wszystko sprawdziłaby w necie.
Ale już mam dość czytania na dziś.

Chciałabym już wiedzieć, i dostać już normalny okres...

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-13, 13:43   #3675
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie!

Zgadzam się z Tobą ja przez to przeszłam i wyszłam z tego i naprawdę wtedy człowiekowi się priorytety zmieniają i inaczej człowiek patrzy na świat

Kamel jedno jest pewne to była bardzoooooo wczesna ciąża albo (no bo test miał 2 kreski i HCG też to potwierdziło) widocznie zarodek się nie zagnieździł i wyszło jak wyszło ale proszę Cię nie doszukuj s w necie jakiś bredni bo to Ciebie nie będzie dotyczyło i zobaczysz, że niedługo będziesz się cieszyć kolejnym dzidziusiem
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 13:47   #3676
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Nie jest tak łatwo jak się mówi, jak nas coś złego dotknie Myślę, że każda z Was słysząc od lekarza ciąża pozamaciczna i sposoby jej usuwania-wszystko sprawdziłaby w necie.
Ale już mam dość czytania na dziś.

Chciałabym już wiedzieć, i dostać już normalny okres...
Oczywiście, że tak ale Ty już za dużo sobie wmawiasz wszystkiego. Jeszcze nie masz postawionej konkretnej diagnozy, czy to na pewno ciąża pozamaciczna.
Powinnaś się zająć czymś innym zamiast siedzieć i szukać.
Wiem że my kobiety mamy taką tendencję że jak coś usłyszymy to już od razu Internet i szperanie ale zazwyczaj potem wszystko wychodzi inaczej niż się naczytamy.
Stary 2013-08-13, 13:54   #3677
Kamel
Wtajemniczenie

Mam nadzieję, że będzie inaczej jak czytam.
Kolejny raz myślę, że bez synka bym zwariowała!
Coś zagrzmiało i mały przyleciał do mnie i mówi: Buba, buba, boi, boi.
I wszedł na łóżko i się do mnie przytulił i położył
Idę mu podgrzać zupkę.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-13, 14:21   #3678
Elfka86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Niby wolny dzień mam a tyle roboty

I do tego pogoda się skichała i leje, a miałam maliny obierać i kicha
Kamel myśl pozytywnie, bo masz synka i dla niego powinnaś być silna i dzielna będzie dobrze, zobaczysz tylko się nie nakręcaj dobrze?
Stary 2013-08-13, 14:42   #3679
fantastka
Zakorzenienie

Matko, u mnie się właśnie burza zaczęła... Co za dzień dzisiaj beznadziejny, już zdycham Nic, totalnie nic mi się nie chce... Czuję w powietrzu jesień

Na pocieszenie kupiłam sobie Oeparol i kolejny kwas foliowy, chociaż poprzedni jeszcze mam I szukam jakichś fajnych miejscówek z jedzonkiem w Krakowie

PS. Kilka dziewczyn pisało, że karmią swoich TŻ-tów kwasem foliowym... Przyznam się, że też zaczęłam chociaż niezbyt regularnie mi to wychodzi. Tylko teraz pytanie: na tym co dzisiaj kupiłam jest informacja, że to tylko dla kobiet, które planują albo są w ciąży... Ale mężowi chyba nie zaszkodzi? Nie chcę dziada za bardzo podtruć, bo mnie nie zapłodni nigdy

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2013-08-13 o 14:47
fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 14:54   #3680
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Matko, u mnie się właśnie burza zaczęła... Co za dzień dzisiaj beznadziejny, już zdycham Nic, totalnie nic mi się nie chce... Czuję w powietrzu jesień

Na pocieszenie kupiłam sobie Oeparol i kolejny kwas foliowy, chociaż poprzedni jeszcze mam I szukam jakichś fajnych miejscówek z jedzonkiem w Krakowie

PS. Kilka dziewczyn pisało, że karmią swoich TŻ-tów kwasem foliowym... Przyznam się, że też zaczęłam chociaż niezbyt regularnie mi to wychodzi. Tylko teraz pytanie: na tym co dzisiaj kupiłam jest informacja, że to tylko dla kobiet, które planują albo są w ciąży... Ale mężowi chyba nie zaszkodzi? Nie chcę dziada za bardzo podtruć, bo mnie nie zapłodni nigdy
ja mojemu podaję codziennie jedną tabletkę kwasu.. moja gin powiedziała, że można jak najbardziej podawać.. jemu witaminy też są potrzebne, żeby miał silne nasienie.. chyba od razu nie zemrze..

Kamel, bądź silna!!.. synuś Ciebie potrzebuje, a takie sytuacje niestety się zdarzają.. trzeba wierzyć, że to nic złego i szybko będziesz mogła starać się znowu.. Tulę mocno...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:00   #3681
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
ja mojemu podaję codziennie jedną tabletkę kwasu.. moja gin powiedziała, że można jak najbardziej podawać.. jemu witaminy też są potrzebne, żeby miał silne nasienie.. chyba od razu nie zemrze..
Oby to go nie wykończyło No to będę mu spokojnie podawać Może mu się faktycznie przyda W tym cyklu będziemy mieć tak ofensywny atak na owulację, że coś musi z tego wyjść

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-13, 15:03   #3682
God Of War 20
Zakorzenienie

Ja własnie zrobiłam obiad, spociłam się przy tym smażeniu, duszeniu.... masakra.
Dziś są dewolaje faszerowane, ziemniaczki i sałatkę potem dorobię bo teraz idę po chrześniaka bo już od wczoraj się stęsknił za mną... haha

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Oby to go nie wykończyło No to będę mu spokojnie podawać Może mu się faktycznie przyda W tym cyklu będziemy mieć tak ofensywny atak na owulację, że coś musi z tego wyjść
To jednak?
Stary 2013-08-13, 15:05   #3683
201606201204
Konto usunięte

Ja w końcu wzięłam się za pisanie części badawczej pracy, a w sumie to już robię wykresiki itd. Także mam nadzieję, że szybko mi pójdzie i wyslę promotorowi pracę.
Najlepsza motywacja - brak czasu. Praca się zacznie to chcę się wyrobić przed.

Zaraz biorę się za obiadek, bo obiecałam Tż coś bardzo lubianego przez niego i nie mogę teraz olać sprawy. :P
Stary 2013-08-13, 15:05   #3684
cowie
Zakorzenienie

Cytat:

Ale przecież kwas foliowy nie tylko jest dla kobiet w ciąży, ale też stosowany w niedoborach

W ulotce jest napisane, że tylko dla kobiet i pod żadnym pozorem nie podawać facetom, czy po prostu jest napisane "dla kobiet starających się/w ciąży"?
Jak to drugie to pewnie "chwyt marketingowy", żebyś w ciąży wybrała ten kwas, który ma na sobie napis dla kobiet w ciąży, a nie jakiś inny, który takiej wzmianki nie ma
Przecież to to i tak ma skład ten sam

Mój TŻ łyka. Jak chciał to dostaje.

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-08-13, 15:09   #3685
Luzia
Zakorzenienie

Mój Tż nie łyka, nawet nie pomyślałam, że powinien..

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:25   #3686
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w końcu wzięłam się za pisanie części badawczej pracy, a w sumie to już robię wykresiki itd. Także mam nadzieję, że szybko mi pójdzie i wyslę promotorowi pracę.

Zaraz biorę się za obiadek, bo obiecałam Tż coś bardzo lubianego przez niego i nie mogę teraz olać sprawy. :P

A co gotujesz dobrego ?::

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:39   #3687
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja własnie zrobiłam obiad, spociłam się przy tym smażeniu, duszeniu.... masakra.
Dziś są dewolaje faszerowane, ziemniaczki i sałatkę potem dorobię bo teraz idę po chrześniaka bo już od wczoraj się stęsknił za mną... haha

To jednak?
A ja nie mam weny na obiad Z wczoraj mi zostały dwa ziemniaki obrane i mam jedną cukinię więc może jakiś placek uda m się z tego stworzyć A mężowi zrobię coś na szybko, bo on cukinii nie tknie... wczoraj jak zobaczył plastry w zapiekance to najpierw się pytał, czy ogórek tam wrzuciłam, a potem powiedział, że wszystko pyszne tylko ten ogórek mu nie smakuje Dziwak...

No mierzyć nie chcę... chociaż biję się cały czas z myślami... biorę ten wiesiołek więc dobrze by było wiedzieć, kiedy będzie owulacja, żeby przestać... Mogłabym brać np. do 10 dc ale boję się, że to będzie za krótko - tylko tydzień brania wiesioła. A tak zawsze parę dni dłużej by było.

Cytat:

Nic nie mów, ja nic nie wiem o swojej pracy

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Ale przecież kwas foliowy nie tylko jest dla kobiet w ciąży, ale też stosowany w niedoborach

W ulotce jest napisane, że tylko dla kobiet i pod żadnym pozorem nie podawać facetom, czy po prostu jest napisane "dla kobiet starających się/w ciąży"?
Jak to drugie to pewnie "chwyt marketingowy", żebyś w ciąży wybrała ten kwas, który ma na sobie napis dla kobiet w ciąży, a nie jakiś inny, który takiej wzmianki nie ma
Przecież to to i tak ma skład ten sam

Mój TŻ łyka. Jak chciał to dostaje.
No było napisane, że dla kobiet, a nie, że truje TŻ-tów No to mu będę dawać Dzisiaj mnie do konta upoważnił, więc w sumie co mi tam

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-13, 15:56   #3688
Elfka86
Zakorzenienie

Przesunęło mi owu na dzień później a wtedy nie było fikania

Yh coś mam ciężki dzień dziś, dobrze, że obiadek od mamusi był tylko do podgrzania, to nie miałam myślenia
Stary 2013-08-13, 16:02   #3689
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Szyjkowe dziewczyny, mam pytanie: Jak to jest, jak szyjka jest wysoko, miękka i otwarta? To jest takie uczucie, jakby się zlała z otoczeniem i jest tej samej konsystencji co wszystko wokół? Taka mięciusieńka, że wydaje się jakby jej tam nie było?
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 16:28   #3690
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
A co gotujesz dobrego ?::
Robię łososia z porem w cieście francuskim. Pychota!
Cytat:
Nic nie mów, ja nic nie wiem o swojej pracy
A jakie studia kończysz?
Mój też nie lubi cukinii, ale jak ostatnio zmieszalam zmieloną w farszu z mięsa mielonego, to zachwycał się jakie pyszne. Oczywiście o cukinii dowiedzial się później. Jak tak mu przemycę to zje.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości