![]() |
#5731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Hej dzieczyny, straszne puchy na tym wątku.........Czyżbyście już powyjeżdzały na dłuuuuuuuugie weekendy
![]() Ja już ostatnie podrygi w pracy i upojny, cudowny, weekend. Strasznie się cieszę, że spędzę ze swoim ukochanym tyle wolnych dni. Tak sobie myślę, że po prawie dwóch latach związku jestem tak bardzo zakochana jak na początku, albo jeszcze bardziej. ![]() Wiem nienormalna jestem ale nic na to nie mogę poradzić, a moze mogłabym być w takim stanie już całe życie?! Byłoby cudownie ![]() Tak w ogóle to świetne uczucie móc sobie powiedzieć, TAK to jest ten czas, że jestem cholernie szczęśliwą kobietą.... _________________________ _________________________ __ Taka Taka musisz szukać kremów w kategorii kremy po 30+, przeciwzmarszczkowe- tam będą te wszystkie modelujące, napinające itp. Nie wiem ile chcesz przeznaczyć kaski na ten zkup, bo jak wyższa półka to może poszukaj Vichy-ponoć kremy mają wspaniałe. Może Sabbath wpadnie to się wypowie, Ona najlepiej będzie to pewnie wiedziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5732 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje Czarowniczki,
pozdrawiam Was cieplutko i wiosennie. Niestety nie mogłam do was zaglądac - perturbacje zawodowe. Nie czuje sie zbyt dobrze. neseczko i Jahannko - krem AA Vita Lift (białe pudełeczko z rożowa zakrętką) jest świetny do twarzy i na szyje i dekold - napina i wygładza zmarszki, jest sympatyczny w uzyciu. Bielenda Botoksin - to krem pod oczy, lekki i nawilżający - dla mnie sokonały pod makijaz, zupełnie nie podrażnia. Kremikow AA - pod oczy nie probowalam. Musze sobie nabyc droga kupna - oczywiście, jakieś zapasydło na poprawę humoru, Ściskam was wszystkie bardzo mocno i mysle o Was cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5733 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Laseczki!
![]() Dorinko, fajnie jest czytać takie słowa, że jesteś szczęśliwa i w ogóle ![]() Mam taką fajną parę, która jest małżenstwem od 5 lat, a zachowują sie jak zakochane nastolatki. On jej wysyłam miłosne maile z narysowanym krzywo serduszkiem, ona wybiera sie na dworzec dać mu pożegnalnego buziaka kiedy on wyjeżdża w delegacje na 2 dni, itp. Urocze ![]() Edit. Switezianko, co się dzieje Kochana? |
![]() ![]() |
![]() |
#5734 |
Zakorzenienie
|
Witajcie babeczki
![]() ![]() ![]() lewku szybciutko do wątku o soczewkach ![]() Dorinko ja po kilkunastu latach też jestem zakochana baaaardzo więc to jest możliwe aby kochać mocno i gorąco tak długo ![]() Switezianko czemu to musisz poprawiać sobie nastój coś się stało??? |
![]() ![]() |
![]() |
#5735 |
Zakorzenienie
|
Lewku ja takie uczucie przeżywam pierwszy raz w życiu, więc też musiałam sobie poczekać
![]() ![]() ![]() Co do nastolatków to czasem myślę, że zachowuję się tak właśnie, zwłaszcza jak uświadomię sobie swoją zazdrość ![]() ![]() Nesko miło czytać, że przez kilkanaście lat jesteś tak zakochana, tylko pozazdrościć związku.....Nesko Wy mieszkacie razem? Świtezianko co się dzieje??????? Masz jakieś kłopoty??? |
![]() ![]() |
![]() |
#5736 |
Zakorzenienie
|
Pomieszkiwaliśmy jak były ku temu warunki finansowe głównie
![]() Teraz jak skończymy remont zamieszkamy już na stałe ![]() Wszystkie koleżanki twierdzą że to będzie koniec naszego związku... Bo dopiero teraz się poznamy i to będzie koniec ![]() Dlatego wolę kolegować się z facetami ![]() Switezianko helllloooooo co się dzieje kochana |
![]() ![]() |
![]() |
#5737 |
Zadomowienie
|
Witam was piekne Czarownice
![]() switezianko ![]() ![]() dorinko ciesze sie,ze znalazlas w koncu swoja druga polowke ![]() lewek i neska, ![]() taka taka odpoczywaj dzisiaj..rob po prostu NIC ![]() sabbath ![]() nikus ![]() ![]() Toogra zycze duzo zdrowka,zrobilas juz ten wymaz?pozdrawiam cie ![]() lukreti masz juz jakas kreacje na komunie? ![]() szpiegu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5738 |
Zadomowienie
|
Witam piatkowo dziewczyny
![]() Od dzis ,ew.jutra zaczynam juz naprawde diete,,nie wiem jaka ale napewno postaram się unikac pieczywa,ziemniaków ,,,,narzie małymikrokami,,,ale coa musze z soba zrobic ,czuję sie juz bardzo niekomfortowo,,,,niedosc ,ze przez chorobe oczu nawet sobie rzęs nie moge wytuszować to jescze wygladam jak 'baleron"Więc długi weeken bedzie pod znakiem Diety u mnie wdomciu. NIKA skarbie jestem z Toba myslami Johannowłasnie wrociłam od lekarza nie przyjeli mnie tylko załatwilam z synem,naszczesciew poprzednie badania okazały się błedne ma tylko mała wade -0,5 i ma nosic okulary jak patrzy na tablice i np.do kina...narazie nie na stale. |
![]() ![]() |
![]() |
#5739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy Ty wiesz coś na temat złośliwości kotów i ich mściwych zapędów? Bo wyglada na to, że mój "odwdzięcza" mi sie własnie za swą chorobę ![]() Dorinko, czekam cierpliwie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie sądzę, aby w tym przypadku miało być coś nie tak, przecież wyjeżdzaliście razem w różne miejsca- wakacje itp. Zresztą tyle lat związku to nie sądzę, aby źle rzucone skarpetki moogły cokolwiek tu zmienić ![]() Ale fakt faktem, że mieszkanie wspólne to jest już inna rzeczywistość niż spotykanie się, zobaczysz sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5741 |
Zakorzenienie
|
Lewku odnośnie soczewek to jak wczoraj przeczytałam co wyprwiasz ze swoimi to myślałam że zawału dostanę, a program na discavery powtarzają dość często , możesz sobie obejrzeć. Niestety nie pamiętam tytułu , ale ogólnie dotyczył wszelkiego riodzaju pasożytów....
co do kotka to hmmmmmm zawsze byłam daleka od przypisywania zwierzakom złośliwych intencji, kot mojej koleżanki sika jej po kątach i ona twierdzi że robi to "złośliwie" ,ale on nie jest wykastrowany....... Moja kicia zostawiła kilka razy kupy w szafce brata , wszyscy stwierdzili że to przez to że on dał jej klapsa , ale ja myślę że miała po prostu brudno w kuwecie[ bo miała]... Naprawdę trudno mi powiedzieć.... Jak mam tego typu wątpliwości to pytam swojego weterynarza... |
![]() ![]() |
![]() |
#5742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Także Toogro zachęcam Cię do mojej diety i zapewniam, że poczujesz się w szybkim czasie cudownie lekka i szczupła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety tak nam się zycie układa że nie stać nas było na to aby zamieszkać razem, zamiast na wynajem mieszkania woleliśmy zbierać pieniądze na remont tego co mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5744 |
Zakorzenienie
|
Toogra a ja z uporem maniaka zachęcam do ćwiczeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5745 |
Zakorzenienie
|
widzę, że ruch się zrobił
![]() znalazłam sobie krem : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7051, trochę drogi, ale powiem mężowi, żeby mi kupił w Stanach, wczoraj się dopytywał, czy mam jakieś szczegóne życzenia prezentowe no to mam ![]() energia mnie rozpiera, posprzątałam, poprałam, pobiegaam po parku, wzięłam prysznic, wymaziaam się jakimiś maseczkami do ciala, umyam głowę i posiedziałam na KWC i co teraz?, chyba popracuję ![]() Toogra, spróbuj jakiejś długofalowej diety, np polecanej przez Dorinkę SB, bo weekendowe odchudzanie kończy się najczęściej megaobżarstwem i stracone 2kg, zamieniają się w zyskane 3kg Switezianko, pokaż się jeszcze, bo się zamartwiamy, co z Tobą edit: ale ja wolna jestem, napisałm jedną wiadomość, a Wy całą stronę zapeniłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do kota, to też byłam daleka od myślenia, że on tak złośliwie, ale teraz to juz sama nie wiem. Każdy zapewne ma swoja teorię... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5747 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki Moje Kochane,
ciesze się waszymi dobrymi humorami i życzę Wam z całego serca by trwaly wiecznie, tak jak milośc, ktora macie juz, czy o ktorej marzycie. Ja moje słoneczka, nie wyrabiam sie z praca. Stosunki interpersonalne katastrofalne. Obowiązki mnie przytłaczają, a najgorsze jest to, że za wzorowe i nadprogramowe ich wykonywanie, otrzymuje się tylko baty i niemiłe slowa, miast podziekowań. Caluje Was Moje PIekne |
![]() ![]() |
![]() |
#5748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale to co napisałaś, o myciu i zmianie bielizny ![]() A w ogóle z tego co piszesz to Twój Tż to ideał więc wszystko będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana pomyśl sobie, że dzisiaj piątek więc za kilka godzin rzucisz robotę w cholerę i pomyśl o sobie. Jak zwykle namawiam Cię abyś zrobiła sobie jakąś przyjemnośc, moze małe zakupy??? Masz wolny cały długi weekend? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5750 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Moja Kochana,
niestety obowiązki słuzbowe nie pozwalaja mi na urlop w dlugi weekend. Ktos musi ogarnąć ten cały balagan. Najgorsze jest to, że moje zadania sa bardzo odpowiedzialne i doprawdy cięzko radzic sobie z lawina nowych obbowiązkow, kiedy chce sie je wykonywac właściwie. Po zakupy Kochanie wybiore sie 1 lub maja - może do factory - jesli będzie mi sie chciało pzrejechac prawie 80 km. Caluski Moja Piekna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dr, Tyszkiewicz ma kota na punkcie kotów i sama ma kota hahhahahah rosyjskiego nebieskiego ![]() Mój komiał problem psychiczny , po kastracji kiedy musiał nosić kubrak, żeby sobie szwów nie wyjmował.Kicia nic nie jadała ,nie ruszała się, tylko leżała jak "kloc" na boku z wyprostowanymi łapkami. Musieliśmu zdejmować jej ten kubrak ,żeby załatwiała potrzeby fizjologiczne bo innaczej też by się chyba nie załatwiała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5753 |
Zadomowienie
|
Zycze wam milego,pieknego dluuuuuuugiego Weekendu...odpoczywajcie duzo......
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5754 |
Zakorzenienie
|
lecę dzewczynki na jazdy mam o 12, nie wychodźcie z budynków może....
|
![]() ![]() |
![]() |
#5755 |
Zakorzenienie
|
jesu ale stresa mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5756 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5757 |
Zadomowienie
|
Kochane moje,z niektorymi z was nie bedziemy sie troche widzialy...dlatego zycze wam super dluuugiego Weekendu....odpoczywajcie duzo.....pozdrawiam i caluje....
![]() switezianko....pomalutku kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5758 |
Wtajemniczenie
|
Johhanko Kochana,
odpoczywaj spokojnie i dobrze. Całusy cieplutkie |
![]() ![]() |
![]() |
#5759 | ||
Zakorzenienie
|
Boli, oj boli...
A boli od kosci przez udo kolano lydke do kostki... Chyba wizyta u ortopedy bedzie konieczna... Milego dlugiego weekendu zycze wyjezdzajacym. Nie pijcie za duzo ![]() Ja siedze w domu, mialam zaproponowany przez bylego wyjazd na dzialke, ale perspektywa spedzenia czasu z jego mamą... brr....
![]() |
#5760 |
Wtajemniczenie
|
Witam Czarowniczki
Joasiu właśnie wróciłam z zakupów obładowana torbami ,ale szczęśliwa .Nabyłam spódniczkę, bluzkę,torebkę i kolczyki i to wszystko za jednym zamachem zwykle muszę to robić po kilka razy ![]() A co tak konkretnie cię boli Szpiegu- kość ogonowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.