Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 16:14   #4531
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

A co z Blogerką?? Gdzie ona się podziewa???
Stary 2013-08-13, 16:20   #4532
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
dziś cierpię na nicmisięniechcizm
ale chociaż cziki nie ma

Dziewczyny skazowców - kiedy na zwykłe mm próba przejścia?

Dawid nieznosny ale nie tak jak wczoraj.. Ale zmiana pampersa to maskara teraz jest...

Poza tym nie raz czuję się taka sfrustrowana że dzień wygląda tak samo, do nikogo gęby otworzyć, a Młody postanowi dowodzić to już w ogóle.

-
Tezo dziś mam

Współczuję odczuć

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Hej
Pamietam o Was,ale nie mam czasu teraz
I humoru tez nie mam-klotnie z TZ. Przegielam wczoraj,strasznych rzeczy mu nagadalam, totalnie bez szacunku...
Moze wieczorem troche ponadrabiam,widzialam tylko, ze Silver wrocila,heeeeej Musisz spiac posladki,zeby wrocic na swoje honorowe 1 miejsce w rankingu postow,bo Charlizz dobrze grzedy pilnuje
Czymajcie sie,lece prasowac
Szybkiego pogodzenia z Tż

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
A tak się bawi mój Gucio

W tej chwili wszystkie zabawki są już poza koszem
Piękny i jak ładnie siedzi A siada już sam , bo nasze dzieci z tego samego dnia , a Pietrek jeszcze sam nie umie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Byłyśmy z Blanka u lekarza. Jest taka apatyczna dzisiaj,od paru dni bardzo blada i dzisiaj leciała Jej krew z noska Mamy zrobić jutro morfologię i mocz. naczytałam się głupot w internecie i się boję teraz bardzo

Nie mam jakoś nastroju.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Biedna Blanusia, oby to nie było nic poważnego

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
martwię się o Maję rano wstała o 5.30 taka troszkę rozpalona - temp. 37,2 czyli nic się nie dzieje. Ale cały dzień popłakuje, marudzi... tak mi jej żal. Możliwe, ze od ząbków? wczoraj się jej przebiła ta górna jedynka. Przy każdym z 4 jakie ma była mega marudna, ale teraz to już masakra... i jeść nie bardzo chce i złości się... Do lekarza chyba nie mam co iść jak nawet stanu podgorączkowego nie ma jak myślicie?
Nie wiem co doradzić, życzę żeby szybko przeszło i się Majeczka nie męczyla

Dziewczyny, ile chrupków kukurydzianych mogą nasze pociechy zjeść na raz? Piotrowi bardzo smakują , a nie chce przesadzić

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 16:33   #4533
sylwietta1988
Zakorzenienie

ale ze mnie głupia pipa. weszłam na poczekalnie, przesledziłam czerwony niusy i sie poryczałam

A Bartulo zaciesza z hustawki
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 16:45   #4534
BlackSanctum
Zakorzenienie

Bokeh, papki nie zje, więc albo jej dam bardzo miękką (rozgotowaną), albo nic.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 16:47   #4535
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
martwię się o Maję rano wstała o 5.30 taka troszkę rozpalona - temp. 37,2 czyli nic się nie dzieje. Ale cały dzień popłakuje, marudzi... tak mi jej żal. Możliwe, ze od ząbków? wczoraj się jej przebiła ta górna jedynka. Przy każdym z 4 jakie ma była mega marudna, ale teraz to już masakra... i jeść nie bardzo chce i złości się... Do lekarza chyba nie mam co iść jak nawet stanu podgorączkowego nie ma jak myślicie?

bardzo prawdopodobne ze to od zabkow. narazie zostaje ci chyba tylk oobserwacja. a masz cos przeciwgoraczkowego w razie wyzszej temp?

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ile chrupków kukurydzianych mogą nasze pociechy zjeść na raz? Piotrowi bardzo smakują , a nie chce przesadzić
Szajka pisala chyba o dwoch dziennie, ale nie jestem pewna w 100%

Cytat:
Byłyśmy z Blanka u lekarza. Jest taka apatyczna dzisiaj,od paru dni bardzo blada i dzisiaj leciała Jej krew z noska Mamy zrobić jutro morfologię i mocz. naczytałam się głupot w internecie i się boję teraz bardzo
.

bedzie dobrze, trzymam kciuki za Bleneczke i zycze duuuuuuzo zdrowia!!!
a za czytanie w internecie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Zuzia mi wymiotowala bidulka moja. To był okropny widok
Chyba jej słoiczek poszkodzil albo żółtko
Teraz śpi
2
a zołtko zaczelas dopiero wprowadzac czy je juz dluzszy czas?
u nas na poczatku zołtkowej przygody tez byly
jak zaczelam blendowac zupki z zoltkiem problem zniknal

Cytat:
A tak się bawi mój Gucio

W tej chwili wszystkie zabawki są już poza koszem

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Uwaga, moje dziecko zaczęło jeść. Dziś rano poszła cała miska kaszki malinowej, a przed chwilą opędzlowała jogurcik. Oby dziś zjadła marchewkę na obiadek, bo zaraz lecę jej gotować, mam własną z ogrodu... Zamierzam rozgotować na papkę i niech sama zje.

no to teraz juz bedzie z gorki!
---------
bylismy z siostra kupic samochod (korsinka). jej pierwszy, wlasny, ale dziewuszyna jest podjarana
czyli wieczorkiem opijanko jak nic - co by malo palil i sie nie psul

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 16:58   #4536
blogerka
Wtajemniczenie

Dziewczyny, byłam w Powidzu dlatego sie nie odzywalam. Generalnie bylo super, Borys grzeczny i spal jak nigdy - zmiana klimatu mu sluzyla. Byloby idealnue nawet z TZ gdyby nie to, że on chyba naprawde nie rozumie, ze ja nie chce byc tylko taka kwoka co to przy dziecku siedzi .. wiecie, on sobie na zaglowke z kumplami wyplynal a ja zostalam sama z matkami i zdziowniony ze ja rozczarowana bylam -- jako opiekunka tam nie pojechalam, chcialam choc troszke ...rozrywki? (wiem, glupio t brzmi, ale potrzeba mi czegos innego niz tylko siedzenie z Boorysem) Najlepsze ze jedna z matek (pomijam kompletna jej glupote i nieodpowiedzialnosc, bo te lodki sie przerwacaja) zabrala dzieciaka 10 miesiecznego na zaglowke, zeby sobie poplywac - a to taka matka polka typowa byla z trojka dzieci juz, ale TZ nadal nie rozumie ze ja tez chcialabym czasem jeszcze cos od zycia. Poza tym spisywal sie wp orzadku, pomagal itd. Wyjasnilam mu wszytsk co mi na zoladku lezalo. Dzisiaj w nocy jedziemy do Chorwacji, decyzja zapadla tak na ostatnia chwile, jestem cala w stresie bo musze wszytsk ogarnac. Z TZ bede tydzien, a pozniej jeszcze 2 z moimi rodzicami.
Najbardziej boje sie tego, jak nasze realcje tam beda wygladaly. Nie chce byc ta matka, ktora siedzi z dziecmi keidy faceci sie bawia. Tlumaczylam to TZ i jesli podczas tego wypadku w tej kwestii nic choc troszke sie nie zmieni, to obiecalam sobie ze zostawiam Borysa mojej mamie i jade na weekend z kolezankami nad jezioro, zeby w koncu sobie odpoczac, i zeby TZ pokazac ze ja tez czasem chcialabym odpoczac psychicznie, ba! zaznac troche relaksu i glupiej zabawy jak chcby przeplyniecie sie zaglowka czy poplywanie albo poopalanie sie.
Raczej internetu nie bede miala, tak wiec prosze usprawiedliwcie mnie w klubie, bo po powrocie bede z Wami znowu na biezaco.
Buziaki dla Was wszytskich i jeszcze wieksze dla naszych watkowych dzieciaczkow.
PS Borys nad Powidzem na keji nauczyl sie pelzac! i teraz pelza i turla sie po calym pokoju, poza tym bardzo sie "rozgadal" i jest takim twarzyskim dzieckiem (mialam porownanie z tamtym) ze az serce mi peka z dumy wyciaga raczki do ludzi, cieszy sie, zagaduje, zaczepia.
Stary 2013-08-13, 17:07   #4537
e_vel
Wtajemniczenie

PStryczku mam
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 17:12   #4538
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam w Powidzu dlatego sie nie odzywalam. Generalnie bylo super, Borys grzeczny i spal jak nigdy - zmiana klimatu mu sluzyla. Byloby idealnue nawet z TZ gdyby nie to, że on chyba naprawde nie rozumie, ze ja nie chce byc tylko taka kwoka co to przy dziecku siedzi .. wiecie, on sobie na zaglowke z kumplami wyplynal a ja zostalam sama z matkami i zdziowniony ze ja rozczarowana bylam -- jako opiekunka tam nie pojechalam, chcialam choc troszke ...rozrywki? (wiem, glupio t brzmi, ale potrzeba mi czegos innego niz tylko siedzenie z Boorysem) Najlepsze ze jedna z matek (pomijam kompletna jej glupote i nieodpowiedzialnosc, bo te lodki sie przerwacaja) zabrala dzieciaka 10 miesiecznego na zaglowke, zeby sobie poplywac - a to taka matka polka typowa byla z trojka dzieci juz, ale TZ nadal nie rozumie ze ja tez chcialabym czasem jeszcze cos od zycia. Poza tym spisywal sie wp orzadku, pomagal itd. Wyjasnilam mu wszytsk co mi na zoladku lezalo. Dzisiaj w nocy jedziemy do Chorwacji, decyzja zapadla tak na ostatnia chwile, jestem cala w stresie bo musze wszytsk ogarnac. Z TZ bede tydzien, a pozniej jeszcze 2 z moimi rodzicami.
Najbardziej boje sie tego, jak nasze realcje tam beda wygladaly. Nie chce byc ta matka, ktora siedzi z dziecmi keidy faceci sie bawia. Tlumaczylam to TZ i jesli podczas tego wypadku w tej kwestii nic choc troszke sie nie zmieni, to obiecalam sobie ze zostawiam Borysa mojej mamie i jade na weekend z kolezankami nad jezioro, zeby w koncu sobie odpoczac, i zeby TZ pokazac ze ja tez czasem chcialabym odpoczac psychicznie, ba! zaznac troche relaksu i glupiej zabawy jak chcby przeplyniecie sie zaglowka czy poplywanie albo poopalanie sie.
Raczej internetu nie bede miala, tak wiec prosze usprawiedliwcie mnie w klubie, bo po powrocie bede z Wami znowu na biezaco.
Buziaki dla Was wszytskich i jeszcze wieksze dla naszych watkowych dzieciaczkow.
PS Borys nad Powidzem na keji nauczyl sie pelzac! i teraz pelza i turla sie po calym pokoju, poza tym bardzo sie "rozgadal" i jest takim twarzyskim dzieckiem (mialam porownanie z tamtym) ze az serce mi peka z dumy wyciaga raczki do ludzi, cieszy sie, zagaduje, zaczepia.
dla Boryska!
super ze jedziecie do Chowacji, mam nadzieje ze sobie odpoczniesz w koncu trzymam kciuki zeby TZ pokazal klase jak na prawdziwego tatusia przystalo!

Stary 2013-08-13, 17:16   #4539
blogerka
Wtajemniczenie

pstryczek - jak juz zostane z rodzicami to mam zamiar sprzedawac Borysa mamie a sama wtylegiwac sie na plazy z kawa mrozona albo drineczkiem. Jak TZ nie chce odpoczywac ze mna (bo przeciez milion razy moglismy Brysa zostawic moim czy jego rodzicow i spedzic wieczór we dwojke) to niech mnie w nos pocaluje. Wczoraj Borysek skonczyl 7 miesiecy i dosc mam czekania sama zaczne odpoczywac skoro TZ nie chce ze mna
Stary 2013-08-13, 17:21   #4540
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wróciłam z Darią z dłuuuuugieeego spacerku na którym spała tylko 20 minut Teraz dostała mleczka i ją uspałam na rękach.

UWAGA! Są mleka babydream.
Byłam w rossmanie i dostali mleko BD. Okazało się że opakowanie zmieniali dlatego nie było tego mleka

Idę zobaczyć co naskrobałyście.
Kobieto! Dzięki za info

Mala, mama miszcz , widzę, ze goni moją

Sylwietta, wiem wiem, muszę jeszcze ostatni sezon obejrzeć, bo nie będę wiedziała ocb

Nawijki, opowiadajcie!

Ola wciągnęła risotto z brokułami i królikiem, karny penis dla Hippa za sól w składzie! Jakie gródy w ogóle, a Oli to różnicy nie robi!

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 17:30   #4541
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ale ze mnie głupia pipa. weszłam na poczekalnie, przesledziłam czerwony niusy i sie poryczałam

A Bartulo zaciesza z hustawki
Ja też byłam dziś na poczekalni i oglądnełam trochę zdjęć dzieciaczków, masakra jakie one są malutkie, nasze to juz takie dorosłe bobasy

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

---------
bylismy z siostra kupic samochod (korsinka). jej pierwszy, wlasny, ale dziewuszyna jest podjarana
czyli wieczorkiem opijanko jak nic - co by malo palil i sie nie psul
Ale dwa to chyba te takie długie, bo ja mam takie zwykłe krótkie

Udanego wieczoru

Cytat:
O fajn wakacje się Wam szykują , mam nadzieję, że odpoczniesz

Cytat:
pstryczek - jak juz zostane z rodzicami to mam zamiar sprzedawac Borysa mamie a sama wtylegiwac sie na plazy z kawa mrozona albo drineczkiem. Jak TZ nie chce odpoczywac ze mna (bo przeciez milion razy moglismy Brysa zostawic moim czy jego rodzicow i spedzic wieczór we dwojke) to niech mnie w nos pocaluje. Wczoraj Borysek skonczyl 7 miesiecy i dosc mam czekania sama zaczne odpoczywac skoro TZ nie chce ze mna
A były wczoraj życzenia dla Boryska, były Jeszcze raz najlepszego

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Ola wciągnęła risotto z brokułami i królikiem, karny penis dla Hippa za sól w składzie! Jakie gródy w ogóle, a Oli to różnicy nie robi!

klask i:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 17:35   #4542
mala_19kw
Zakorzenienie

No i k***wa nie ma mleka
Do ch*** pana! Była dostawa ale mleka nie było
Patafiany!!!

Insolito-tak,Oskar siada sam. Kombinuje za różne sposoby. Czasem leży podeprze się łokciem i za chwilę już siedzi. Ale przeważnie czegoś się złapie i siada. Ma to opanowane do perfekt
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 17:39   #4543
blogerka
Wtajemniczenie

o, dziękuję bardzo za pamięć o mnie i życzenia dla Boryska, teraz widzę, że tu na górze silver pyta!

wiecie, że ja cały piątek jak wyjechalam myslalam o tym, co Wam napiszę po powrocie? uzalezniłam sie. I jeszcze mialam pretensje do siebie, ze nie zdazylam zostawic Wam informacji ze mnie caly weekend nie bedzie.
Stary 2013-08-13, 17:44   #4544
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

.

moj musi miec papke bo inaczej szczekoscisk
moj wczoaraj i dzis tez to jadl. wczoraj zjadl ladnie a dzis to myslalam ze polnie ta zupke razem z lyzeczka, tak mu smakowalo

Cytat:
Ale dwa to chyba te takie długie, bo ja mam takie zwykłe krótkie

Udanego wieczoru
chyba tak, ja daje 2 max. ale moj to chuderlak wiec wole zeby nie napychal sie niepotrzebnie chrupkiem
heh, dzieki choc ja to co najwyzej popatrze jak pija

Stary 2013-08-13, 17:52   #4545
insolito
Zadomowienie

Cytat:

Insolito-tak,Oskar siada sam. Kombinuje za różne sposoby. Czasem leży podeprze się łokciem i za chwilę już siedzi. Ale przeważnie czegoś się złapie i siada. Ma to opanowane do perfekt
O to supe, zdolniacha z Oskara Pietrek próbuje z czworaków , pare razy się udało, ale jeszcze długa droga przed nami

Cytat:

moj wczoaraj i dzis tez to jadl. wczoraj zjadl ladnie a dzis to myslalam ze polnie ta zupke razem z lyzeczka, tak mu smakowalo

chyba tak, ja daje 2 max. ale moj to chuderlak wiec wole zeby nie napychal sie niepotrzebnie chrupkiem
heh, dzieki choc ja to co najwyzej popatrze jak pija
Dzięki za odp.

No wiem przecież, że Ty nie pijąca, ale beż % też można się dobrze bawić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 17:58   #4546
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
mała, i jak z tym mlekiem?? Było u Was??

Jestem podirytowana (delikatnie rzecz ujmując).

Skoro teraz była dostawa i nie było mleka to teraz nie wiem kiedy się spodziewać
Mąż (już kolejny raz) wziął jedynkę i dodaje kleik bo mały nie chce pić tej rzadziochy.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-13, 17:59   #4547
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

No wiem przecież, że Ty nie pijąca, ale beż % też można się dobrze bawić

ja to pewnie pojde spac razem z Kuba bo w nocy znow moze mnie czekac degradacja, dobra i godzinka spania po bozemu

kawal!
- Konrad, potrzebna mi twoja rada. Jako mężczyzny.
- Dawaj, Asia.
- Dzięki.

Stary 2013-08-13, 18:13   #4548
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

bardzo prawdopodobne ze to od zabkow. narazie zostaje ci chyba tylk oobserwacja. a masz cos przeciwgoraczkowego w razie wyzszej temp?

bedzie dobrze, trzymam kciuki za Bleneczke i zycze duuuuuuzo zdrowia!!!
a za czytanie w internecie

a zołtko zaczelas dopiero wprowadzac czy je juz dluzszy czas?
u nas na poczatku zołtkowej przygody tez byly
jak zaczelam blendowac zupki z zoltkiem problem
No właśnie że to nie był pierwszy raz. Już jadła wcześniej.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 18:26   #4549
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

My już wstępnie zapakowani...tz rano do pracy i ok 11 ruszamy..także po 12 możecie już tęsknić
A tak poważnie to trzymajcie kciuki za kupki Antonia..żeby to się wszystko uregulowalo...bo mi serce pęka gdy widzę jak stęka i nic mu nie wychodzi...niech o.s.r.y.w.a. Te moje zakopiaňskie kapciuszki cały czas

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Blogerko...wypoczywaj...i tak trzymaj..baw sie..może tz w końcu zrozumie....

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-08-13 o 18:25
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 18:35   #4550
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:

Ja myślałam, ze dziecko musi się przyzwyczaić do tego, ale odpuściłam bo miała odruch wymiotny przy każdej łyżeczce i bałam się ze w ogóle się zrazi, s próbowałam po 2-3 tyg. i włala
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 18:35   #4551
sylwietta1988
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4187613/Zasta...e-go-nie-bolec

Cytat:

ja to pewnie pojde spac razem z Kuba bo w nocy znow moze mnie czekac degradacja, dobra i godzinka spania po bozemu

kawal!
- Dawaj, Asia.
- Dzięki.

jestem tempa dzida- nie rozumiem kawała, niech mi ktos z polskiego na nasze przełozy

ELLLMI< przypomniało mi sie, jak to Fifi mial byc Zenusiem

BLOGERKO- bawcie sie dobrze- mam nadzieje, że we trójkę, a jak tz nie ogarnie to sama odpoczywaj
Stary 2013-08-13, 18:41   #4552
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

kawal!
- Dawaj, Asia.
- Dzięki.

Przepraszam....a objaśnienie dla blondynki?
Nie zakumałam....:banghead:

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Dziewczyny czy dobrze bedzie jak za jakiś czas zrobię sok ze sliwek ...i doleje wrzatku żeby nie były takie "surowe "?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-08-13, 18:47   #4553
bokeh
Zakorzenienie

blogerko,ale zazdroszczę chorwacji! baw sie dobrze!

kurde mała kapa z tym mlekiem :/ co oni se nie myslą?
Stary 2013-08-13, 18:58   #4554
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Jeszcze bardziej nie mam nastroju... Właśnie mi mąż powiedział że w poniedziałek jedzie na tydzień lub dwa na szkolenie,do Gdańska (Nawijko) i nie może nas ze sobą zabrać Tak mi smutno,bo ciągle jestem sama z Blanka,całe dnie a teraz ten wyjazd... Ech,życie I nie będzie fewciowego bałaganu

Już nie smęcę. Dziewczyny w dowcipie chodziło o to że "dawaj" komu popadnie

Lady gdzie zdjęcie wózka?

Silver jak super że już jesteś,bardzo tęskniłyśmy.

Udanych urlopów dziewczynki!

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 19:10   #4555
sylwietta1988
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4187913/Olac-bajki
Stary 2013-08-13, 19:34   #4556
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
blogerko,ale zazdroszczę chorwacji! baw sie dobrze!

kurde mała kapa z tym mlekiem :/ co oni se nie myslą?
właśnie pojęcia nie mam

Daje im czas do piątku i jak nie będzie do tej pory to im dziękuje. Bo co zrobię? Sama nie wyprodukuje

W piątek chyba jadę do okulisty gugle wymienić
Będę "nowy lepszy model"

Pstryniu-żeś kurna pojechała z tym kawałem gdyby nie fewcia to nocy bym nie przespała żeby zrozumieć o co chodziło

Fewcia-jeśli Cię pociesze to mój mąż też jedzie na tygodniową delegacje-na Śląsk
Na drugi koniec Polski będzie tak daleko od nas
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-13, 19:37   #4557
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny jest kupa nr 3!

Stary 2013-08-13, 19:42   #4558
LadyWhisper
Zakorzenienie

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-li...455141085.html

napalilam sie na ten wozek, co myslicie? moze byc zamiast zwyklej parasolki? (nienawidze nawet patrzec na parasolki.....) oczywiscie dopiero na wiosne chce, na zime ten nasz czolg najlepszy mimo wsio, ale na wiosne/lato?

sorki, zaraz was nadrobie, ale caly dzien dzisiajpoza domem potem przyjechala siostra M. z dzieciakami i tesciami, szal pal, teraz wrocilam z biegania i w ogole ostatnio jest mega pozytywnie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 19:48   #4559
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

SUPER!
A jak zakopiańskie kapciuszki?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-13, 19:57   #4560
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
No właśnie że to nie był pierwszy raz. Już jadła wcześniej.
moj tak sie meczyl ze 2-3 tyg, ale ja najpierw dziabalam widelcem to jajo, poem zaczelam blendowac i problem zniknal. kiedys zwymiotowal mi po owockach moze widocznie cos im nie podeszlo i to taka reakcja obronna zoladka byla

Cytat:
My już wstępnie zapakowani...tz rano do pracy i ok 11 ruszamy..także po 12 możecie już tęsknić
A tak poważnie to trzymajcie kciuki za kupki Antonia..żeby to się wszystko uregulowalo...bo mi serce pęka gdy widzę jak stęka i nic mu nie wychodzi...niech o.s.r.y.w.a. Te moje zakopiaňskie kapciuszki cały czas
.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
jestem tempa dzida- nie rozumiem kawała, niech mi ktos z polskiego na nasze przełozy
Cytat:
Przepraszam....a objaśnienie dla blondynki?
Nie zakumałam....:banghead:
Cytat:

Pstryniu-żeś kurna pojechała z tym kawałem gdyby nie fewcia to nocy bym nie przespała żeby zrozumieć o co chodziło
zalamalam sie (żart oczywiscie )

Cytat:
Dziewczyny w dowcipie chodziło o to że "dawaj" komu popadnie
fewciu, przywrocilas mi wiare w ludzi

Cytat:
Fewcia-jeśli Cię pociesze to mój mąż też jedzie na tygodniową delegacje-na Śląsk
Na drugi koniec Polski będzie tak daleko od nas
Cytat:
Jeszcze bardziej nie mam nastroju... Właśnie mi mąż powiedział że w poniedziałek jedzie na tydzień lub dwa na szkolenie,do Gdańska (Nawijko) i nie może nas ze sobą zabrać Tak mi smutno,bo ciągle jestem sama z Blanka,całe dnie a teraz ten wyjazd... Ech,życie I nie będzie fewciowego bałaganu
ehhh, sciskam Was mocno! macie obok swoje bejbiatka, dacie rade!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
sorki, zaraz was nadrobie, ale caly dzien dzisiajpoza domem potem przyjechala siostra M. z dzieciakami i tesciami, szal pal, teraz wrocilam z biegania i w ogole ostatnio jest mega pozytywnie

slysze Neonowke w tivi

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-08-13 o 19:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości