|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Cytat:
A mi to w sumie wsio ryba...Wczoraj wparowałam do Tesco w dział dziecięcy Siłą woli się stamtąd wydostałam Mają takie śliczne ubranka w beżach |
|
|
|
|
#3722 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Cytat:
A w Tesco dział z ubrankami... Słabośc mam bo wszystko takie cudne. |
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
No i te body nie wychodzą tak drogo, z tego co pamiętam to za 5-pak ok. 30 zł? Chociaż na allegro już po 4 zł są, ale ciekawe jaka jakość...
|
|
|
|
#3724 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, ciuszki z tesco śliczne
tylko kiedyś było ich dużo więcej ![]() Dzisiaj 2 dzień mierzenia temp. Wczoraj miałam o 0,4 stopnie wyższą niż dzisiaj
|
|
|
|
#3726 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, trochę mi szkoda, że to lenistwo w domu sie kończy.
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci tak mają po prostu widocznie bo chyba większość tak gada. A że jako staramy się o drugie i medytuję wręcz w trakcie stosunku by ulatniały mu się tam same żeńskie plemniki, to go przy tym męczę, że ma mi zrobić córeczkę, bo inaczej nie będę się odzywać do niego do porodu poza tym gada, że jak będzie córeczka to on jej kąpać i przewijać nie będzie, bo jest facetem. Chłopaka mógł, ale dziewczynkę by się bał. Mówię mu, że co ty chrzanisz, Igusia też sie bałeś bo taki malutki, to z dziewczynką sobie poradzisz Ale jakoś jak to twierdzi dziewczynka by go krępowała to raz, po drugie nie chce jej tam nigdzie wielkich palców wkładać i smarować. No normalnie trzymajcie mnie ![]() EDIT: Dołączam się do zachwytu ciuszkami z Tesco
Igorek ur.4.09.2010 Maja 16.04.2014- 26.04.2014 ![]() (na zawsze w moim sercu Aniołku) Edytowane przez Carmenaa_88 Czas edycji: 2013-08-14 o 08:38 |
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ale fajnie, że jutro święto
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
No też racja, ale jak się więcej kupuje to pewnie i tak wychodzi jednak taniej
Tylko jak wczoraj na szybko obejrzałam trochę tych body z all to chyba jednak bym się nie skusiła...Cytat:
O tak, ja bardzo się cieszę |
|
|
|
|
#3730 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej
Ja też się cieszę , ze jutro wolne ![]() Nadrobię te wszystkie strony, które musiałam opuścić i teraz tylko wiem , która testuje w najbliższym czasie i która ma jaki okres cyklu U mnie na razie nudy Do owu jeszcze daleko ... i na wyniki Mężucha też jeszcze muszę poczekać ...Oprócz tego zrobiło się chłodno i czuję , ze lato się kończy , chociaż na weekend ma się zrobić ładnie ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Taka gazeta ... a nie materiał ![]() No ale myślę, że to wszystko zależy od sprzedawcy. Czasem można trafić ładne ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Ale podejrzewam, ze dałby radę ogarnąć i dziewczynkę i chłopca
|
||
|
|
|
#3731 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do allegro, to zauważyląm, że robiąc zwykle zakupy nie opłaca się kupować na allegro, bo w marketach, malych sklepikach i ma wyprzedażach w sieciówkach dostanie się taniej albo za tylesamo, a możesz dotknąć. ![]() Taniej można dostać cos b. Drogiego markowego, albo np. Tak jak kupowałam -rzeczy do ślubu. Sprzedawcy w sieci dają już zaporowe ceny, bo jest duża konkurencja kiedyś była mniejsza, to ceny były niskie. |
|
|
|
|
#3732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Konto usunięte
|
Osobiście zwykłych rzeczy nie kupuję na allegro bo jest drożej. Teraz nie mogę się doczekac wyjazdu do siostry Tz i wizycie w Primarku.
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też racja Ja na allegro kupuję zazwyczaj to, czego nie mogę doszukać się w sklepach Ubrań w sumie nigdy nie kupowałam... Raczej właśnie takie rzeczy jak termometr , papier do winietek na ślub... Ale za to chwalę sobie szukanie elektroniki w internecie. Dwa dni temu zamówiłam parowar ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki - JESTEM W CIĄŻY!!!
Nie wytrzymałam i zrobiłam test... nawet dwa - są dwie kreski, słabsze ale są!!! To mój 10 dpo. Zaraz zemdleję |
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też chce chłopca. Cały czas mówi "on"i nadaje tylko męskie imiona . Ja też kiedys wolałam chłopca ale teraz mysle ze obojętnie jaka płeć byle zdrowe
i nie miało cukrzycy po mnie![]() Wczoraj nie zdążylam do laboratorium na bete. A z pracy mnie drugi raz nie zwolnią, wiec pozostaje mi czekac 2 tygodnie na ginekologa |
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się Twoim szczęściem
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Melduje, ze poranne serduszkowanie zaliczone
![]() ![]() ![]() Ja nie zapomniałam - nawet zadedykowalam Ci moja pierwsza temperature na wykresie, bo pytalas kiedy będą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klask i: cieszę się razem z Tobą no i oczywiście zazdroszczę dawaj testa
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko poszło
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Hallo!
Wie geht es euch? ![]() Ktoś za mną tęsknił? ![]() Byłam w pl, przywitali mnie chlebem i solą no i wróciłam do nemecko... z mamą tż w pakiecie Więc mam gościa ![]() Wszystko w polen na szybko, ledwo co zaliczyłam fryca i kupiłam nowe oprawki, bo córuń rozwaliła doszczętnie ![]() moje temperatury są popieprzone i nie wiem czy w ogóle owulka była śluzu brak, może ze 2 dni wyhaczyłam i tyle.Ogólnie jestem nastawiona na NIE. Nie wstrzeliliśmy się w 'te' dni, tym bardziej, że śluz miałam zakłócony i to mocno.... No chyba relacje zdałam. Nie wypoczęłam, nie wyspałam się, oto mój urlop w pl Podczytywałam Was na fonie, ale nie mogłam odp bo jakieś błędy wyskakiwały, a to koma nie jest przystosowana do surfowania po necie przynajmniej byłam na czasie Był tu poruszony temat ubrań. Ja przed urodzeniem zarzekałam się, że na różowo ubierać dziecka nie będę. Bo mi ten kolor nie pasuje i już! Wszystko zmieniło się po urodzeniu ![]() Choć ubranka miała po rodzinie- chłopczyku to później zaczęłam jej dokupować, bo spokój z ubraniami mam DO TEJ PORY czyt. 1,5roku Dokupowałam rzecz jasna sukienki na lato i dużo różu. Uwielbiam ją w tym kolorze.Także nie mów "hop" zanim nie przeskoczysz Kamel czy przywołać Cię do porządku? Za dużo sobie wbijasz na banie i czytasz po necie. Po co się doszukujesz? Chcesz się bardziej zdołować?? Po co Ci dodatkowy stres, w nerwice chcesz wpaść? Co się stało to się nie odstanie! Teraz tylko spokój Cię uratuje. Na pewno stałaś się o jedno doświadczenie silniejsza i mądrzejsza.Pytałam co na to tż? Wie w ogóle? auu asz w aucie mnie dupa bolała ![]() super! ![]() Cytat:
Super, że staracie się jednak o potomka |
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję! ![]()
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób jeszcze test z porannego moczu dla 100% pewności szczęściaro
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, ze jak kupię kilka to się nie powstrzymam, a miałam testować za 4 dni dopiero ;P |
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:ro za: super, cieszę się razem z Tobą |
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęściara moje 2 leżą grzecznie w szafce i przez Ciebie mnie kuszą teraz , aleeeee wytrzymam zresztą jutro dopiero @ ma przyjść, także jeszcze się nie nastawiam za wczasu ![]() jeszcze raz gratuluję
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

Mąż twierdzi, że jego geny są tak silne, że na pewno będzie syn
No ale my dzieci jeszcze nie mamy, więc może sobie dużo gdybać
A mi to w sumie wsio ryba...
Siłą woli się stamtąd wydostałam 
tylko kiedyś było ich dużo więcej 
Ale jakoś jak to twierdzi dziewczynka by go krępowała to raz, po drugie nie chce jej tam nigdzie wielkich palców wkładać i smarować. No normalnie trzymajcie mnie 

i nie miało cukrzycy po mnie
19.05.2012
klask i:
Za dużo sobie wbijasz na banie i czytasz po necie. Po co się doszukujesz? Chcesz się bardziej zdołować?? Po co Ci dodatkowy stres, w nerwice chcesz wpaść? Co się stało to się nie odstanie! Teraz tylko spokój Cię uratuje. Na pewno stałaś się o jedno doświadczenie silniejsza i mądrzejsza.