Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 09:05   #3841
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cześć kochane

wpadam do Was, bo mam w końcu 5 dni wolnego, już mam dosyć tej mojej pracy

Lecę czytać co u Was
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:06   #3842
exclusivee
Zakorzenienie

Hej

Wy tu gadu gadu o farbowaniu a moj odrost z dnia na dzien sie powieksza (ostatni raz farbowalam wlosy koncem czerwca), z tym ze zauwazylam ze kolor na tyle mi sie wyplukal ze odrost wydaje sie byc tylko ton jasniejszy od reszty wlosow, i oczywiscie widac roznice bo odrost popielaty a reszta ciepla Chyba zdecyduje sie koncem sierpnia na kapiel rozjasniajaca i polozenie 6.1 bo teraz powinno mi byc latwiej uzyskac kolor naturalek

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
mysle ze to kwestia ze masz jakis szampon teraz dobrze oczyszczajacy raczej jaki szampon teraz uzywasz?
a z kosmetykow poprawiajacych skret to te co maja amodimethicone zamiast dimethicone. i te co sa natluszczajace, ekstraktowe zamiast tych typowo chemicznych jak loreal.
czyli szukaj w gamie fructisa i garniera ogolem.
mi sie jeszcze super podfalowuja po isanie.
ale to dziwne ze nutri gladki ci robi skret mnie prostuje i ulizuje wrecz
Uzywam na zmiane tego garniera ultra doux dla dzieci (dorwalam w koncu w schleckerze ) i natei do wlosow przetluszczajacych sie bo innych u mnie nie bylo jak potrzebowalam kupic. Z tym ze zauwazylam ostatnio ze jak podrapie sie po glowie to mam cos w stylu lupiezu, takie biale "cos" na wlosach, co prawda tylko odrobine i tez nie zawsze, ale zastanawiam sie czy to podraznienie od ktoregos szamponu czy co No to tymbardziej dziwne ze u Ciebie dziala inaczej, bo zawsze myslalam ze nasze wlosy lubia podobne rzeczy bo Ty przeciez tez z falowanych Ale serio Ci mowie, normalnie mam piekne falki tak jakbym nawinela pasma wlosow dookola "zamknietej" lokowki na kilka sek, takie plazowe bardziej

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-08-14 o 09:07
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:20   #3843
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Ja za swoją dałam jakoś 16zł, ale za litrową. Szkoda, że nie jesteś z Wro, dostałabyś odlewkęFajna jest, naprawdę nawilża, mojemu TŻ cudownie wydobywa loki, moje proste jeszcze bardziej prostuje, ale niestety trochę przyspiesza przetłuszczanie Ty masz gęstsze włosy i mniej podatne na obciążenie, to może by Ci podpasuje. Jakbym miała polecać, to bardziej odżywkę Loreala Extreme Repair. Kupiłam ją z dwa miesiące temu jak jeszcze nie było opinii, moim zdaniem jest świetna. Taki kwasiorek- wygładzacz, tak jak Bunny pisała na blogu. W Biedronce widziałam za 10,89 jakoś za 250ml, mi się udało kupić taniej w Kaufie

Też jestem ciekawa Waszych prób z Palette Deluxe, ale ja chyba sobie daję spokój. Kupiłam Alfę 11.11 z niewielkim ubytkiem na Allegro, użyłam już dwa razy i jest ekstra Ewentualnie kiedyś spróbuję 11.21. Moje włosy niby poziom ok 8, ale ciężko się rozjaśniają do rudawo-zółtego, który ciężko przykryć płukanką Alfa z wodą 9% wyszła czyściej i jaśniej niż Palette A10 z wodą 12%. Inne profesjonalne superblondy z wodą 9% wcześniej wychodziły mi lekko ciepłe, trzeba było poprawiać. Naprawdę jestem zachwycona i rozumiem wreszcie zachwyty innych nad Alfą Jak człowiek przeliczy, to wcale nie jest droga farba porównując z drogeryjnymi Garnierami czy Lorealami. Tanie, porządne blondy do trudnych włosów ma chyba tylko Palette z drogeryjnych
Hej kochana
Wiesz 9 zł to nie majatek i kupie sobie ta buteleczke z pompka, bo nawet jak mi nie podpasuje to bede miala komu oddac, a i tych paru groszy nie szkoda
tej Lorealowskiej tez sie przyjrze,ale najpierw mam ochote na ChantalaNigdy nic od nich nie mialam.

Co do alfy, chcialam pare razy sprobowac ale nie wiem cos mnie trzyma przy Palette, chociaz jak tak czytam wasze opinie, to mysle ze Alfa 11,21 spokojnie mogla by pociagnac moj odrost na wodzie 9
Musze sie trzasnac w potylice i w koncu sprobowac

Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Kitka, kurtka super, a były w innych kolorach....? Np. oliwka? Granat to nie za bardzo mój kolor....

Dziewczyny, lubicie małe pieseczki? Taka śliczniutka sunia trafiła do naszego przytuliska wczoraj, z cieczką, pewnie ją psy goniły..... szukamy jej właściciela a jak się nie znajdzie to nowego...........
Boziuuu jakki slodziak
oby sie ktos tylko dobry dla pieska znalazl

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
xXxKYLIExXx a pochwalisz się w albumie, jak ta Soreda wygląda na piersiach? Też mi się bardzo podoba, ale najpierw muszę gdzieś stacjonarnie przymierzyć jakiś staniczek z Kingi, i dobrać rozmiar.
Ale jak zapięłaś na ostatnią haftkę, to nie jest luźny?
Juz wrzucialam do albumu, wiec jak ktos chce zobaczyc to zapraszam, tylko sie nie smaic,bo samej sobie cycki fotografowac to jakas parodia

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Anka najgorsze jest to że jak mu powiedziałam, żebysmy pogadali to mi odpowiedział, że przecież napisał wszystko na kartce...(że przeprosiny...) no to ja mu na to że dalej tez przez kartkę będziemy rozmawiać i foch, może w końcu coś zrozumie bo tu nie chodzi o błahą sprawę

Ania ale ślicznotka mała, tylko jaka wystraszona
przepraszam ale musze to napisac...nie odpowiedzialny gówniarz co nie dorósł do powaznego i stabilnego zwiazku
mozesz sie na mnie obrazic,ale ja z takim "dzieciuchem" to chyba nie mialbym o czym gadac.
Z Twoich postow wnioskuje,że jestes madra, ustabilizowana osoba, a on...tak jak napisalam "dzieciuch"

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Kylie mój TZ też nie za bardzo za takimi butami chciałam w lipcu Zarowe takie czarne i miały zlote cwieki to nie pozwolil mi kupić po te poszłam sama, wyslalam mu mmsa ze sklepu, ze chce je i zeby napisal o nich cos dobrego ale uznal, ze te sa ok i rzeczywiscie mi sie przydadza, bo na rzepy

Aniu parki byly jeszcze w innych kolorach, wlasnie w oliwkowym/khaki tak jak bys chciala, ale nie z tego modelu. Ona jest dosc gruba, a oliwka byla cienka szmatka i tez kosztowala 300 zl, wiec wg mnie bez sensu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mze i ja mojego przekonam
chociaz mi spodobaly sie te:
http://allegro.pl/buty-sportowe-have...450872096.html
albo bialo-mietowe albo czarno-mietowe

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Cześć kochane

wpadam do Was, bo mam w końcu 5 dni wolnego, już mam dosyć tej mojej pracy

Lecę czytać co u Was
hej,hej
co tam u Ciebie?
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:24   #3844
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Kitka fajne zakupy ta kurtka to ta, którą pokazywałaś na insta? Jednak ma kaptur ja napaliłam się na tą z Reserved http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...aterials-parka , ale nikt mi nie chce kupić

Agatka ładny masz kolorek i włosy też długie już

Kylie
mi się bardziej podobasz na obecnych zdjęciach tam to jeszcze taka nastolatka, a teraz już kobieta jednak nie ma co patrzeć na stare zdjęcia, człowiek z wiekiem się zmienia... ja też jak oglądam stare foty to mnie załamka bierze, włosy miałam ładne, byłam chudsza, można by tak wymieniać
ale ładny ten stanior i cycki też ładne

AniaAga
jaka piękna ta psinka brałabym ją, ale mamy 2 pieski w domu i teściowie się nie zgodzą już i tak ledwo o naszego wywalczyliśmy, żeby mógł zostać .....

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość

hej,hej
co tam u Ciebie?
a maraton w pracy miałam, bo wszyscy na urlopach to trzeba robić pracę za 3 osoby, a wypłata normalna
i zmęczona już tym wszystkim jestem,ale teraz mam długi weekend i dopiero w poniedziałek idę do pracy a 7 września w końcu wyjeżdżamy na wakacje
Stary 2013-08-14, 09:28   #3845
Agatau88
Zakorzenienie

Hej Kochane

KYLIE
Ty to masz do tego TZta gadane ale mądra z Ciebie babka-wiesz jak go ustawić.
Ja tu uważam bo mnie porwie, tak wieje.
Mialam dziś jechać na Hel na deske to rano zadzwonili ze tak wieje ze lekcje odwołane. Za mocny wiatr. I leje strasznie, grzmi. No pogoda masakryczna.

Dziewczynki, kolor się trzyma, fakt. Farbowane miesiąc temu. A wlosy trochę urosły. Jak teraz nic na nie nie łykam rosną. Choć jak wroce pewnie na jesień znowu zacznę brac Vitapil.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Kitka, kurtka super, a były w innych kolorach....? Np. oliwka? Granat to nie za bardzo mój kolor....

Dziewczyny, lubicie małe pieseczki? Taka śliczniutka sunia trafiła do naszego przytuliska wczoraj, z cieczką, pewnie ją psy goniły..... szukamy jej właściciela a jak się nie znajdzie to nowego...........
Cudowna. Ja mam w domu 2 psy i 3 koty wiec brałabym każdego psiaka ale zdaje sobie sprawę ze nie mam raczej jak.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:40   #3846
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Kitka fajne zakupy ta kurtka to ta, którą pokazywałaś na insta? Jednak ma kaptur ja napaliłam się na tą z Reserved http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...aterials-parka , ale nikt mi nie chce kupić

Agatka ładny masz kolorek i włosy też długie już

Kylie
mi się bardziej podobasz na obecnych zdjęciach tam to jeszcze taka nastolatka, a teraz już kobieta jednak nie ma co patrzeć na stare zdjęcia, człowiek z wiekiem się zmienia... ja też jak oglądam stare foty to mnie załamka bierze, włosy miałam ładne, byłam chudsza, można by tak wymieniać
ale ładny ten stanior i cycki też ładne

AniaAga
jaka piękna ta psinka brałabym ją, ale mamy 2 pieski w domu i teściowie się nie zgodzą już i tak ledwo o naszego wywalczyliśmy, żeby mógł zostać .....

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

a maraton w pracy miałam, bo wszyscy na urlopach to trzeba robić pracę za 3 osoby, a wypłata normalna
i zmęczona już tym wszystkim jestem,ale teraz mam długi weekend i dopiero w poniedziałek idę do pracy a 7 września w końcu wyjeżdżamy na wakacje
Dziekuje sloneczko
Tez mialam maraton, bo sobie dodatkowe godziny wzielam zey kaski wiecej bylo, ale juz to za mna i dzisiaj kupie sobie winko, a co!

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

KYLIE
Ty to masz do tego TZta gadane ale mądra z Ciebie babka-wiesz jak go ustawić.
Ja tu uważam bo mnie porwie, tak wieje.
Mialam dziś jechać na Hel na deske to rano zadzwonili ze tak wieje ze lekcje odwołane. Za mocny wiatr. I leje strasznie, grzmi. No pogoda masakryczna.

Dziewczynki, kolor się trzyma, fakt. Farbowane miesiąc temu. A wlosy trochę urosły. Jak teraz nic na nie nie łykam rosną. Choć jak wroce pewnie na jesień znowu zacznę brac Vitapil.
.
Z koziorożcem trzeba krótko, co nie Bunny
Poki co mam spokoj w domu
Stary 2013-08-14, 09:43   #3847
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Dziekuje sloneczko
Tez mialam maraton, bo sobie dodatkowe godziny wzielam zey kaski wiecej bylo, ale juz to za mna i dzisiaj kupie sobie winko, a co!
a byo już wypłatka była my całą wydaliśmy praktycznie na rezerwację wakacji i teraz miesiąc klepania biedy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 09:49   #3848
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Kurcze,bede musiała zaszewki chyba w tym staniku zrobic, bo jeszcze jak go ponosze to calkiem sie rozciagnie
jak ja to mierzyłam, ze zamiast 70 wzielam sobie 75
Stary 2013-08-14, 09:51   #3849
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Kurcze,bede musiała zaszewki chyba w tym staniku zrobic, bo jeszcze jak go ponosze to calkiem sie rozciagnie
jak ja to mierzyłam, ze zamiast 70 wzielam sobie 75
Kochanie a nie możesz wymienić na inny rozmiar?
Stary 2013-08-14, 09:54   #3850
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
a byo już wypłatka była my całą wydaliśmy praktycznie na rezerwację wakacji i teraz miesiąc klepania biedy
Cytat:
Kochanie a nie możesz wymienić na inny rozmiar?
O, a gdzie sie wybieracie na wakacje?

No chyba zaraz napisze do goscia żeby wymienic te moje 75E na 70E albo i 70D, bo ta koronka przy wykonczeniu tez mi jakos odstaje jakby byla za duza
Stary 2013-08-14, 09:58   #3851
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
foty z aparatu nie chcą wejść, bo mają za duży rozmiar. Tak Wam tylko pokażę i linki najwyżej do strony Dresowe gacie takie tam zwyczajne ze ściągaczami na nogawkach, nie są workowate, bardziej przylegają, ale gumka luźna i nie uciska

Luźny sweter i luźna koszula. Parka taka grubsza też z Zary już na jesień, jakoś się przebujam do grudnia, bo nie opłaca mi się chyba kupować większych kurtek. No i buty. Nie w moim stylu, no ale w czymś latać czasem muszę. Mają mały koturn wbudowany, więc choć tyci czuję się lepiej tak na sportowo zakupy tym razem

parka
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1295678.html

swetrzysko
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1296589.html

koszula
http://www.zara.com/pl/pl/trf/koszul...1p1325955.html
buty świetne!!
też poluję na takie i Też niestety mojemu Tż-towi nie bardzo się podobają. Uważa że są mało kobiece

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Kitka swietne te ciuchy.
Kurtka z ZARY tak?
A buty?

Moje zdjecie, tak wygląda kolor wlosow. Jak widać się trzyma calkiem nieźle mimo ze na tym zdjęciu wlosy nie sa pierwszej swiezosci.
Wstawiam zdjecie bo infatuated mi pisała zebym pokazala kolor.
Sporo juz chyba minęło od farbowania a widzę że kolorek nie ocieplił się także farba na +
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:59   #3852
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
O, a gdzie sie wybieracie na wakacje?

No chyba zaraz napisze do goscia żeby wymienic te moje 75E na 70E albo i 70D, bo ta koronka przy wykonczeniu tez mi jakos odstaje jakby byla za duza
do Chorwacji
no właśnie na tych zdjęciach ta koronka jakby odstawała, ale ogólnie boska ta Soreda spróbuj wymienić
Stary 2013-08-14, 09:59   #3853
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Anka najgorsze jest to że jak mu powiedziałam, żebysmy pogadali to mi odpowiedział, że przecież napisał wszystko na kartce...(że przeprosiny...) no to ja mu na to że dalej tez przez kartkę będziemy rozmawiać i foch, może w końcu coś zrozumie bo tu nie chodzi o błahą sprawę

Ania ale ślicznotka mała, tylko jaka wystraszona
Jak dla mnie, to twój TŻ zachowuje się nieodpowiedzialnie. Przecież jesteście dorosłymi ludźmi, jesteście małżeństwem. Pisałaś, że chciałabyś mieć dzieci w przyszłości. Ale czy na pewno z nim? Przepraszam, że tak szczerze, ale to jest naprawdę poważne. Musicie to razem rozwiązać.

xXxKYLIExXx wow, świetny ten stanik. Fajnie unosi, i widać, że porządnie trzyma. Też się chyba na niego skuszę
I zgadzam się z dziewczynami, że teraz wyglądasz lepiej. Wcześniej byłaś "dziewczynką" a teraz pełnowartościową kobietką. I to z charakterkiem
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:01   #3854
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
W końcu zakonczyłam swoj maraton w pracy

Ja CHI kupuje w małej osiedlowej drogeryjce
Mam jeszcze kilka rzeczy odłożonych w pracy m.in czarny dzianinowy żakiet, jeansy,dwie bluzki i apaszke...a i pasek,ale wiekszosc z tych rzeczy jest na prawde mocno przeceniona ( żakiet 59,99, pasek i apaszka po 9,99 )

Mnie tez korci jeszcze dwie c10 dopkupic, ale jak spodoba mi sie efekt po 318 to co bede na siłe zuzywac czy beda leżeć? Bez sensu
w ogole bardzo bym chciała sprobowac na oryginalnym oxy ale jest strachliwa tym bardziej,że ona rekomendowana do max sredniego blondu

Dzieki czubolku

Nie żałuj tego,że mineło tylko ciesz sie,że masz co wspominac i najlepiej zacznij myśleć moze juz o przyszłorocznej podróży nie wiadomo gdzie
Tym M. to sobie głowy nie zawracj poki co
Potrzebujesz sie teraz ustabilizowac emocjonalnie o pobyc sama ze soba
Skup sie na sobie ,na studiach,na znajomych, na Nas
A nie tam faceci

Gratulejszyn
Łącze sie w bólu z kryzysem grzywki
Moja jest taka ,że kawałek juz idzie za ucho, akawałek spada na oko
ale juz robie drugie podejscie do zapuszczenia poniewaz chce zacfzac robic przedziałek po środku o tak:
http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...44&tx=55&ty=81

http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...4&tx=73&ty=114

tylko nie wiem czy bedzie mi to do buzi pasowło, Bunny

Hejo maleńka
Uważaj zeby Cie jakies tsunami nie porwało
co my tu bez Ciebie poczniemy

zara ide

Mi sie najbardziej podobaja buciki,ale moj Tż jak takie widzi to mowi ,że mu słabo
Ale mi tam sie podobaja...moze w koncu postawie na swoim i kupie
Zakupki widze bardzo udane
Co do kurki zimowej to tak jak mowisz, ze sie raczej nie oplaca, bo tu zaraz maluszek bedzie na swiecie,a ty zostaniesz z puchowym workiem

zatłukłabym

Tzryma sie kolorek skubany
mam nadziej,że u mnie tez tak dobrze wyjdzie jak u Ciebie
ojj ja to w takim prostym przedziałku wyglądałabym jak debil muszę mieć grzywkę zaczesaną na czoło bo mam dosyć wysokie niestety... ewentualnie myślalam tez o grzywce na prosto ale boje się troche że mnie odmłodzi jeszcze bardziej
chociaż miałam kiedyś taką i pasowała mi do bużki

Jestem zachwycona twoją SOREDĄ !! ale rzeczywiście wymień na mniejszy rozmiarek bo troszke odstaje.... sexowna laseczka z Ciebie
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-14 o 10:05
Stary 2013-08-14, 10:04   #3855
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
do Chorwacji
no właśnie na tych zdjęciach ta koronka jakby odstawała, ale ogólnie boska ta Soreda spróbuj wymienić
zazdraszczam wakacji
Juz napsalam do goscia w tej sprawie, zobaczymy co mi odpisze
tylko teraz wysylaj i plac dwa razy za przesylke
Tak przylozyłam Riska do Soredy i faktycznie w obwodzie Risk jest mniejszy,ale zdziwiona jestem miskami, bo z Riska mam E a tu w Soredzie E jest zdecydowanie za duze

Cytat:
Jak dla mnie, to twój TŻ zachowuje się nieodpowiedzialnie. Przecież jesteście dorosłymi ludźmi, jesteście małżeństwem. Pisałaś, że chciałabyś mieć dzieci w przyszłości. Ale czy na pewno z nim? Przepraszam, że tak szczerze, ale to jest naprawdę poważne. Musicie to razem rozwiązać.

xXxKYLIExXx wow, świetny ten stanik. Fajnie unosi, i widać, że porządnie trzyma. Też się chyba na niego skuszę
I zgadzam się z dziewczynami, że teraz wyglądasz lepiej. Wcześniej byłaś "dziewczynką" a teraz pełnowartościową kobietką. I to z charakterkiem
stara juz jestem po prostu
ale na opalonej skórze wyglada cudnie
Stary 2013-08-14, 10:07   #3856
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
zazdraszczam wakacji
Tak przylozyłam Riska do Soredy i faktycznie w obwodzie Risk jest mniejszy,ale zdziwiona jestem miskami, bo z Riska mam E a tu w Soredzie E jest zdecydowanie za duze

w końcu chcieliśmy gdzieś się wyrwać, 2 lata nigdzie nie byliśmy to należało się
a może jakiś inny rozmiar Ci sprzedawca przysłał? Kurcze no będziesz musiała zapłacić za przesyłkę teraz od Ciebie do niego i od niego do Ciebie
Stary 2013-08-14, 10:08   #3857
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
do Chorwacji
oo my z Tż jestesmy zakochani w Chorwacji i na pewno tam jeszcze kiedyś wrócimy a jaka miejscowość? Polecam Makarską, Omis, Split i Dubrownik
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-14, 10:12   #3858
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
w końcu chcieliśmy gdzieś się wyrwać, 2 lata nigdzie nie byliśmy to należało się
a może jakiś inny rozmiar Ci sprzedawca przysłał? Kurcze no będziesz musiała zapłacić za przesyłkę teraz od Ciebie do niego i od niego do Ciebie
no własnie
zastanawiam sie teraz czy nie lepiej po prostu go calkiem zwrocic...
Stary 2013-08-14, 10:15   #3859
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
do Chorwacji
Hej
Zazdroszczę wam tej Chorwacji. My w tym roku wszystko przeznaczamy na przyszły remont.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
zazdraszczam wakacji

Jaka STARA?!
Stary 2013-08-14, 10:17   #3860
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Princesska tak to ta z insta kurtka kaptur ma duzy, miesci sie moja duza glowa i jeszcze duzo miejsca jest! ta z reserved fajna i na zywo tez good wyglada, zwrocila moja uwage

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:20   #3861
kitkulka
Zakorzenienie

Aaa i jeszcze bikini jestem grubym wężem!

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1376472038366.jpg (155,5 KB, 44 załadowań)
Stary 2013-08-14, 10:24   #3862
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Zazdroszczę wam tej Chorwacji. My w tym roku wszystko przeznaczamy na przyszły remont.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Jaka STARA?!
tak sobie zazartowalam
chociaz czuje powiem 30-tki na karku

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:

Wonżem
seksowny boa dusiciel
Stary 2013-08-14, 10:26   #3863
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
oo my z Tż jestesmy zakochani w Chorwacji i na pewno tam jeszcze kiedyś wrócimy a jaka miejscowość? Polecam Makarską, Omis, Split i Dubrownik
My jedziemy do Drage, taka mała miejscowość koło Zadaru ale przez chorwackie biuro podróży, a ludzie tam po polsku normalnie mówią polecają różne wycieczki itp. a nie chcieliśmy obleganej miejscowości, gdzie jeżdżą wszyscy, żeby mieć spokój i odpocząć w końcu

Cytat:
no własnie
zastanawiam sie teraz czy nie lepiej po prostu go calkiem zwrocic...
przemyśl to sobie na spokojnie
Cytat:
Hej
w przyszłym roku na pewno sobie odbijecie
Cytat:
Princesska tak to ta z insta kurtka kaptur ma duzy, miesci sie moja duza glowa i jeszcze duzo miejsca jest! ta z reserved fajna i na zywo tez good wyglada, zwrocila moja uwage

no to super uwielbiam duże kaptury ja właśnie też chciałam coś z kapturem i ta z Re mnie zauroczyła może sobie kupię w przyszłym miesiącu
Kituś a jak włosy? rosną? Mnie moje tak wkurzaja jak nie wiem, chcę w końcu długie, a one mają takie tempo wzrostu,że masakra mojej śwince morskiej szybciej włosy rosną chyba zacznę trawe jeść

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:

Stary 2013-08-14, 10:30   #3864
kitkulka
Zakorzenienie

Kylie masz rację, WONŻ pasuje teraz bardziej

Princesska tak, wwłosy rosna na szczescie! Juz mam taka długość jak mialam po poprzednim cieciu z marca nosze teraz czesciej zwiazane wlosy w koczek, bo tez mnie wkurzaja - kolor, odrost i dlugosc jakos sie przemeczymy!

Stary 2013-08-14, 10:34   #3865
novelove
Zakorzenienie

Kylie
1.Piękny stanik i wkład w nim też się prezentuje do schrupania!
2.Air maxy też polecam, bo a)są w kit wygodne, b)ekstra tyłek w nich wygląda męski i żeński. Swoją drogą chinole dobrą robotę odwalają, w życiu bym nie pomyślała, że to podróba.

Shizaxa
A ja troszkę pobronię tżta, jeżeli wylał całe swoje gorzkie żale w tym liście, to może nie warto się wkurzać. Faceci ułomni są, przecież to podgatunek , nie potrafią rozmawiać, może łatwiej mu było to napisać. Chyba, że suche 'przepraszam', to faktycznie do dupy.

Laski, wierzycie we wróżki, tarota, przepowiadanie przyszłości, itd?
Stary 2013-08-14, 10:40   #3866
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Kylie
2.Air maxy też polecam, bo a)są w kit wygodne, b)ekstra tyłek w nich wygląda męski i żeński. Swoją drogą chinole dobrą robotę odwalają, w życiu bym nie pomyślała, że to podróba.

Shizaxa
A ja troszkę pobronię tżta, jeżeli wylał całe swoje gorzkie żale w tym liście, to może nie warto się wkurzać. Faceci ułomni są, przecież to podgatunek , nie potrafią rozmawiać, może łatwiej mu było to napisać. Chyba, że suche 'przepraszam', to faktycznie do dupy.

Ja sie tam nigdy nie zastanawialam nad wróżbami czy tym podobnymi, mam duzy dystans do tego
kusza mnie te AirMaxy, w nosie mam,że podróba
Do pracy musze w czyms smigac
Stary 2013-08-14, 10:42   #3867
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Kylie masz rację, WONŻ pasuje teraz bardziej

Princesska tak, wwłosy rosna na szczescie! Juz mam taka długość jak mialam po poprzednim cieciu z marca nosze teraz czesciej zwiazane wlosy w koczek, bo tez mnie wkurzaja - kolor, odrost i dlugosc jakos sie przemeczymy!

ja też ciągle w koczku chodzę, bo nie chce mi się ich układać mimo tego,że tył mam dłuższy to i tak wywijają mi się na zewnątrz, a nie cierpię tego Twoje to zapierdzielają
Cytat:
ja wierzę tzn wierzę w niektóre rzeczy, moja mama zaczęła się tym interesować, ale może nie tarotem itp tylko raczej planetami, jaki mają na nas wpływ w jakiej fazie życia, oblicza jakieś kosmogramy, we wrózki też wierzę,ale te prawdziwe. Jak widzę Dawida z ezo tv to leję ze śmiechu https://www.youtube.com/watch?v=TetPCIb6KJA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 10:59   #3868
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
tak sobie zazartowalam
chociaz czuje powiem 30-tki na karku

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Wonżem
seksowny boa dusiciel
Eh.... Ja też czuję powiew 30-tki na karku

Cytat:
My jedziemy do Drage, taka mała miejscowość koło Zadaru ale przez chorwackie biuro podróży, a ludzie tam po polsku normalnie mówią polecają różne wycieczki itp. a nie chcieliśmy obleganej miejscowości, gdzie jeżdżą wszyscy, żeby mieć spokój i odpocząć w końcu

przemyśl to sobie na spokojnie

w przyszłym roku na pewno sobie odbijecie

no to super uwielbiam duże kaptury ja właśnie też chciałam coś z kapturem i ta z Re mnie zauroczyła może sobie kupię w przyszłym miesiącu
Kituś a jak włosy? rosną? Mnie moje tak wkurzaja jak nie wiem, chcę w końcu długie, a one mają takie tempo wzrostu,że masakra mojej śwince morskiej szybciej włosy rosną chyba zacznę trawe jeść

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Mam taką nadzieję Na razie to robimy sobie takie małe, jednodniowe wycieczki z syniem.
Stary 2013-08-14, 11:01   #3869
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:

Mam taką nadzieję Na razie to robimy sobie takie małe, jednodniowe wycieczki z syniem.
dobre i to przynajmniej będziecie mieli ładne mieszkanko
Stary 2013-08-14, 11:15   #3870
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Kylie

Shizaxa

ja wierzę u nas pod Łodzią jest taka sprawdzona wróżka z powołania. Moje przyjaciółki do niej chodzą i normalnie sypie im imionami, wszystko jak do tej pory im się sprawdzało. Sama też miałam się z nimi przejechać do niej ale jakoś brakuje mi odwagi.... boje sie że mi coś złego wywróży ...
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-14 o 11:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości