|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2912 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
cudne są
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2914 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() śliczności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Tobie trzeba się za nim rozejrzeć ![]() nieeee, za bardzo boję się bólu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pokazać dzierganie, no to pokazuję. Komin z resztek wełny. Lepsze zdjęcie mam sprzed przyszycia kwiatków:
![]() ![]() To sie nazywa OT :P |
|
|
|
#2916 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ale świetny komin ! i te kwiatki dodają uroku
|
|
#2918 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff, aż mi się gorąco zrobiło ![]() Nieee Śnieguś, zrobiłam sobie w pępku, tylko na dole, pod pępkiem jakby Nie ciągnęło mnie, żeby schodzić zupełnie na dół![]() Rozwiewając wątpliwości idę nadrabiać dalej
|
|
#2920 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Nooo... A wiele dziewczyn marzy o takich jak Ty masz
![]() Cytat:
![]() To się u mnie zadziało tej samej doby co drugie przebicie. ![]() Spytaj może w tym salonie o radę? Nie pamiętam, ale mi sie dość szybko chyba wygoiło za 1 razem. Ale może mnie pamięć mylić ![]() No i za diabła nie pamiętam..... ![]() Cytat:
Hmm... Wolę migdałkopodobne u Ciebie... Ale mani pierwsza klasa Oczywiście. Mimo, że nie brałam udziału w LL, to uważniej rozpatruję zakupy. Paski kocham, a ten Szczęściu się spodobał... Więc nie ma dyskusji. Bedzie mój jak tylko go dorwę. Problem, ze Paese to ja tylko widziałam u siebie w Jasmin. A tam nie mają piasków. Przynajmniej nie mieli jak byłam jakiś czas temu. Cytat:
Bardzo mi sie podoba. Cytat:
Tam, to bym nawet specjaliście nie pozwoliła.... Myśl o bólu z tym związanym... jeeesu |
||||
|
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następna szczęściara, której we wszystkim ładnie ![]() Wiem, pamiętam Dlatego tym bardziej, wydaje mi się, że jak wyjedziesz z miasta to masz mnóstwo mniej uczęszczanych dróg - jak wszędzie![]() Cytat:
![]() Pięknie, brawo!
|
|
#2922 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam słabość do kwiatków... jak go kiedyś będziesz chciała wyrzucić to podam Ci adres ![]() W wodociągach
|
||
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Lolli piękne te kominy
![]() Śnieguś mi w dniu przekłucia krew poleciała ale szybko przeszło i juz potem nigdy. Kupie kupię jeszcze specjalny preparat ale nazwy teraz nie pamiętam moze taka moja natura ze jeszcze jest to osocze ![]() Smoo wcale nie boli tak mocno mnie prawie wcale a i po przekłuciu nie bylo strasznie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2925 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
A coś o paznokciach
![]() Połamały się aż tak źle jest?Cytat:
![]() A jak kształt? Z dooopy? ![]() No patrz, Lolliś mówi, że tak lepiej...schludniej i równiej. Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42255964]Kolejne paznokcie które uwielbiam Nie wiem co robić teraz jeszcze kwadraty przetrzymam i się zobaczy za jakiś czas.
|
||
|
|
|
#2926 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cudny lakier
I pazurki mimo że króciaczki to ślicznie wyglądają ![]() Cytat:
![]() No ładny ten lakier, ładny... Ale P A Z N O K C I E . . . ![]() Cytat:
![]() No biorąc pod uwagę, że ostatnio miałam kryzys i lakier mi się ledwo dobę trzymał to ten mnie zadziwia. Jak dotąd 4 doby. Cytat:
![]() Ale lakier i połączenie z SB wymiata Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- No, no! Smoo mi się wydaje czy Ty kobieto w SW mieszkasz? Czy mnie się pokróliczkowało cuś...? |
||||
|
|
|
#2927 |
|
Konto usunięte
|
Pomalowałam A crewed interest i troszkę się zawiodłam.Trzy warstwy to troszkę mało,nie można przeciągnąć pędzelkiem dwa razy bo smuży.Top to wyrównuje
No ale kolor |
|
|
|
#2928 |
|
Strażnik Wizażu
|
Poważnie?
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4225677 7]Aniu w migdałkach mi się bardziej podobasz ![]() Ale lakier i połączenie z SB wymiata Hmmm... ![]() Lakier jest świetny, trzyma się 3 dni praktycznie bez szwanku ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42256856]Pomalowałam A crewed interest i troszkę się zawiodłam.Trzy warstwy to troszkę mało,nie można przeciągnąć pędzelkiem dwa razy bo smuży.Top to wyrównuje No ale kolorWłaśnie! Przypomniałaś mi o czym miałam Wam pisać ![]() Taki mały triczek na niekryjące lakiery spróbuj dać pod niego bazę z matującego topa mówię Wam - działa |
|
|
|
#2929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczne ![]() |
|
|
|
|
#2930 |
|
Konto usunięte
|
Chyba dam na niego mgiełke...Na wszystkie paznokcie czy nie hmm..
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Dałam na wszystkie
|
|
|
|
#2931 | |
|
Oby do wiosny
|
Ciekawe
![]() Ja to mało obiektyuwna w tym temacie może jestem ![]() Cytat:
Jak odkryłaś? |
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O proszę Dzię-ku-je-my!
|
|
|
|
|
#2933 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
No tunelu nie będzie przy migdałach, jak przy kwadratach, no way kolorki ładne ![]() Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42256856]Pomalowałam A crewed interest i troszkę się zawiodłam.Trzy warstwy to troszkę mało,nie można przeciągnąć pędzelkiem dwa razy bo smuży.Top to wyrównuje No ale kolori tak go chcę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2934 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Dziękuję
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42257051]Dałam na wszystkie [/QUOTE]Zdjęcia! Cytat:
Chciałabym to odkryć ![]() Proszę Cytat:
![]() Spróbujcie i koniecznie dajcie znać
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-08-14 o 10:23 |
||
|
|
|
#2935 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Wtajemniczenie
|
Troszke przypilowalam moje pazurki, myslicie że juz jest ok?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2937 |
|
Konto usunięte
|
No nie hm... nie hm... To przecie oczywiste że jak tu zapytasz czy kwadraty czy migdały to odpowiedzi będą fifty fifty...
Znowu mam zagwozdkę z Chinkami... Coś chce ale po pierwsze osiołkowi w żłobie dano a po drugie nie chce kupić nic brzydkiego. ![]() Obstawiam Tongue Chic? - jako jedyny z tej nowej kolekcji ma inne wykończenie niż reszta (takie gładkie i nie zostawia śladów pociągnięć pędzla ponoć, no i kolor mega mój) chociaż nie wiem czy to nie jest cuś zbyt podobnego do Wibo 49... Winter Holly mi się wbiło na szczyt chciejlisty przez Miał . A przez Yen kilka z kolekcji Hunger mi się zaczęło podobać. Stone Cold czy Smoke and Ashes? Raczej Smoke... Albo nie... Oba z Hungerów + winter holly a Tongue Chic odpuszczam. Tak... tak? Aaa... no ja to mam problemy... ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Fajnie jest ale mi się wydaje że serdeczny jeszcze ciut ciut pociągnąć pilniczkiem by trzeba... chyba, że to tylko na fotce tak wyszedł lekko dłuższy? Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2013-08-14 o 11:00 |
|
|
|
#2938 |
|
Wtajemniczenie
|
Nefty: tylko na fotce tak wyszedl
zdjecie robione lekko pod kątem![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2939 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
|
|
|
|
#2940 |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42257418]Spokojnie,skórki czyszczę
[/QUOTE]Czy już? ![]() Hmm, wskazówka krótsza od środkowego i serdecznego - te 2 dopiłuj do długości wskazówki ja to robię z linijką...maluszek powinien mieć 2mm mniej od trzech środkowych, a kciuk 2mm więcej nie wiem czy jasno to napisałam.Ktoś tak samo widzi czy tylko ja? [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4225791 7]No nie hm... nie hm... To przecie oczywiste że jak tu zapytasz czy kwadraty czy migdały to odpowiedzi będą fifty fifty... Znowu mam zagwozdkę z Chinkami... Coś chce ale po pierwsze osiołkowi w żłobie dano a po drugie nie chce kupić nic brzydkiego. ?[/QUOTE]No nie jest fifty prześpię się z tym ![]() O masz babo placek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

związku z tego nie będzie, ale gorący romans czemu nie ;P tunel gratis: przy migdałkach takiego nie mam

Ze ścieżek rowerowych nie korzystam, bo przejechałabym tylko Ś. i ewentualnie pojechała na cmentarz 

Nie ciągnęło mnie, żeby schodzić zupełnie na dół
ja mam jakieś pół roku i na szczęście wszystko jest ok, czasem pobolewa, ale ciągle sączy się osocze
wiem, że tak powinno być, ale nie jestem pewna czy tak długo... robiłam w salonie