Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. XVI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,35%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 1 2,17%
Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! 4 8,70%
Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie 6 13,04%
Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" 5 10,87%
W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach 0 0%
Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach 0 0%
Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku 1 2,17%
W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie 0 0%
Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki 0 0%
Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy 2 4,35%
Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie 1 2,17%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 18 39,13%
Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci 1 2,17%
Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala 4 8,70%
Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci 1 2,17%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 09:56   #2881
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Czy można mieć większego pecha??
Z okazji 3 rocznicy ślubu dostałam prezent od losu Dzwonił tż, że ani dziś, ani najprawdopodobniej w pt nie zrobią zabiegu, bo... ZEPSUŁ SIĘ SPRZĘT DO JEGO WYKONANIA AAAAAA!! Skąd ten pierdzielony pech!!? Pewnie w poniedziałek dopiero będzie sprawna Także wtorek-środa NAJWCZEŚNIEJ go wypuszczą
jak nie urok to sraczka...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja śpię na łyżeczkę z podusią bananową, niestety mąż nie ma się jak załapać
ja poduszkę ostatnio podkładam pod nogi, jak są wyżej to mnie mniej bolą.

Znów mam zgagulca

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:02   #2882
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Matal Ty kobieto zacznij grać w totka bo po takiej fali nieszczęść musisz wygrać, żeby się to wyrównało a powiedz mi, czy on ma jakieś znieczulenie? bo kurde znowu kilka dni
Właśnie on żadnych leków nie dostaje, dali mu kleik do jedzenia, żeby się nie zagłodził, bo nawet kroplówki ma już poodpinane
Gdyby nie to, że ma wysoki poziom bilirubiny, to mogliby go wypisać do czasu zabiegu, a tak

W totka zagrałam w poniedziałek, ale zupełnie nic nie trafiłam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:04   #2883
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Jak będziesz miała co 10 min, przyszykuj sie i jedź. Tak, żeby nie przesadzać w drugą stronę.

Mama jak mnie rodziła. Obudził ją w nocy skurcz, kazała mojemu tacie iść dzwonić na pogotowie. taty nie było pół godziny, w tym czasie mojej mamie odeszły wody i poczuła skurcze parte, jak tata przyszedł i pogotowie przyjechało, mama już rodziła. Tym sposobem urodziłam się w domu, a za ścianą spał mój brat

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
pewnie pisalam ale u nas jest jakis przypadek na porodowce porodu ekspresowego. babka urodzila w sumie w drzwiach IP. wiec na drugi porod pojechala szybciej. urodzila w windzie (mamy na I pietrze porodowke, winda sie wjezdza)... i juz tam marudzi ze co za zenada, urodzic w windzie... na to polozna "pani sie niemartki, kiedys mialysmy taka co na izbie urodzila!". na co ona "tak, to bylam ja!"
niezle

Cytat:
Amelka awarii raczej nie będzie,one leciutkie są. Ale czekam na męża bo tutaj zdania podzielone a ja już też nie wiem czy wieszać
Ja bym wieszala.

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

do porodu? moj ginek mowil ze bedziemy sie teraz coraz czesciej widywac nawet po 2 tyg..
Mi tez ostatnio powiedzial, ze teraz co dwa tyg bedziemy sie widziec. Ale dla mnie to niewielka roznica bo i tak widywalismy sie co trzy

Ide nadrabiac.

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:08   #2884
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Bajka rodzisz ??

Cytat:
Pokazuję literki.

Piękniej wyglądałyby na ścianie,ale póki co nie wieszamy. Potem będą wisieć między komodą a półeczkami ściennymi, ślicznie to tam wygląda
śliczne

Matall, mimo wszystko miłego dnia
Stary 2013-08-14, 10:09   #2885
butterfly20
Zakorzenienie

Ok zbieram się. Jedziemy z T. i dzieciakami nad rzekę i do cioci w stronę Wisły
Przyjechał kuzyn męża z UK, trzeba się spotkać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:14   #2886
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

Bajka rodzisz ??
nie-e

Cytat:
Pokazuję literki.

Piękniej wyglądałyby na ścianie,ale póki co nie wieszamy. Potem będą wisieć między komodą a półeczkami ściennymi, ślicznie to tam wygląda
sliczne! tez u nich zamowie

Matall, wszystkiego najlepszego

wszystkich beznadziejnych nocek wspolczuje

Ladan gratki za 9 miesiac

no i juz zapomnialam co mialam spalam do 9:30 i jakas nie do zycia jestem przez tego technika bede dzis caly dzien w domu siedziec, ale to dobrze, nie pojde kasy wydawac
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:22   #2887
misia332
Zakorzenienie

Położyłam się i próbowałam zasnąć, ale jestem chyba tak zmęczona, że nie dam rady.

Stary 2013-08-14, 10:26   #2888
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ja zawsze byłam spokojna, wszyystkim ustępowałam, byłam bardzo mało konfliktowa
a teraz w tej ciąży, szczególnie sis twierdzi, że zrobiła się ze mnie sucz
haha ,

a w ogóle ostatnio sobie myślałam co sądzę o każdej z was ciekawe czy na żywo to samo bym powiedziała
Ja też się zrobiłam w ciąży o wiele bardziej asertywna i skupiona na sobie, mimo że wcześniej i tak już byłam asertywna Widocznie taki to okres w życiu
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
wiecie że tylko u 15% przyszłych mam błony płodowe pękają przed porodem? w sumie myslalam ze wiecej... a 4% rodzi w dzien terminu porodu (mam kolezanke ktora tak urodziła, teraz jest w drugiej ciazy i smieje sie ze razem urodzimy bo ma termin 2 dni pozniej ode mnie )

poza tym podobno bol porodu to porownywalny z amputacja konczyny a wysilek - z przebiegnieciem maratonu. znaczy to ze sie nabiegalam i nie mam dwóch nóg
Monia, to jak ty ten maraton trzeci bez nóg przebiegniesz?
Cytat:
[

A z tym jedzeniem łozyska to widziałam taki program czy zdjęcia odnośnie tego,jak się to przyrządzaNiektórzy to jedzą jak kotleciki...
Ej, niektórzy śniadanie próbują jeść!

Cytat:
podobny do bólu, łamania jednocześnie 20 kości.
Zawsze wiecie, dziewczyny, jak pocieszyć
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ehh, to przybij piatke..

Jeszcze właśnie się dowiedziałam, że nasza nowa pani HR w ogóle się nie zna na aktualnym prawie i naplotła mi głupot że będzie az 3 miesiące macierzyńskiego. Dostępne jest do w sumie 4 miesięcy, ale tylko w przypadku komplikacji. Normalnie standardowo lekarze wypisują 6 tyg (8 w przypadku cesarki). WTF?! 6 tygodni macierzynskiego, to już trzeba być mocno posranym. Czyli do 4 tygodni przed (to rozumiem w pełni) i zwyczajowo 6 tygodni po. Płatne 60%. A później można wziąć do 12 tygodni bezpłatnego. Tego z sumy raptem 4 miesiące wychodzi! Dobrze, że stąd wyjeżdżam..
co to za kraj... Mój mąż kiedyś pracował w USA i mówi, .że nie jest zaskoczony

Lola - kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
dzien doberek

Ja tylko tak z doskoku... melduje ze bylismy wczoraj na wizycie u gina i on ciagle twierdzi ze mam malo wod plodowych, pomimo tego ze 2 tyg temu na szczegolowym USG wyszlo ze niby w normie stwierdzil ze na jego oko i ponad 30-letnia praktyke to jednak jest ich za malo i bede musiala czesciej do niego przychodzic na kontrole - kolejna wizyta 23-08 - zasugerowal ze raczej nie doczekam do terminu i wczesniej trzeba bedzie rodzic, no ale to bedziemy monitorowac

Staram sie nie denerwowac i zachowac spokoj ... wymyslilam sobie ze on nie widzi tych wod plodowych bo Wiki ciagle plecami do swiata obrucona i wiecej plynow jest miedzy jej nozkami i raczkami z drugiej strony, gdzie gin juz nie dochodzi przez usg ... to jest moja optymistycna wersja i jej sie bede trzymac!!!

Buziaczki dla Was wszystkich i mamusiek i dzieciaczkow - trzymajcie sie dzielnie w dwupakach

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość

Takie rytmiczne stukanie przez dłuższą chwilę... Dziwne uczucie, tak jakby do rytmu pulsowało i waliło Trochę schizujące - wczoraj znowu to robiło
A to nie czkawka właśnie?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

A w ogóle to witam się w 35 tc

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-08-14 o 10:25
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:28   #2889
logoasia
Zakorzenienie

a ja witam się już po badaniach , teraz tylko USG o 17:00 i weekend
oczywiśćie u mnie 32 tc, a tym samym 8 miesiąc

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
dzien doberek

Ja tylko tak z doskoku... melduje ze bylismy wczoraj na wizycie u gina i on ciagle twierdzi ze mam malo wod plodowych, pomimo tego ze 2 tyg temu na szczegolowym USG wyszlo ze niby w normie stwierdzil ze na jego oko i ponad 30-letnia praktyke to jednak jest ich za malo i bede musiala czesciej do niego przychodzic na kontrole - kolejna wizyta 23-08 - zasugerowal ze raczej nie doczekam do terminu i wczesniej trzeba bedzie rodzic, no ale to bedziemy monitorowac

Staram sie nie denerwowac i zachowac spokoj ... wymyslilam sobie ze on nie widzi tych wod plodowych bo Wiki ciagle plecami do swiata obrucona i wiecej plynow jest miedzy jej nozkami i raczkami z drugiej strony, gdzie gin juz nie dochodzi przez usg ... to jest moja optymistycna wersja i jej sie bede trzymac!!!

Buziaczki dla Was wszystkich i mamusiek i dzieciaczkow - trzymajcie sie dzielnie w dwupakach
grunt to zachować spokój
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć Ale się dzisiaj wręcz nieprzyzwoicie wyspałam Jem śniadabnko i się biorę za pakowanie. Jedziemy wieczorem na weekend do Polanicy A wcześniej musze jeszcze dzisiaj jechać do pracy zanieść zwolnienie i zaktualizować dane, bo mam nowy dowód z adresem wrocławskim i potem jadę do lekarza z moimi stawami - trzymajcie kciuki, bo boję się zaostrzenia, któego nie miałąm już od 3 lat. Więc pracowity dzień przede mną, ale najpierw sobie Was poczytam, co tam od wczoraj
Miłego dnia
no stress!!
Cytat:
Pokazuję literki.

śliczne

Ladan gratuluję finałowego miesiąca!!

Matal wszystkiego dobrego z okazji rocznicy , przykro i bardzo z powodu tż, domyślam się jak możesz się czuć..
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:32   #2890
kaska87
Zakorzenienie

ha! zjadłam sobie śniadanko z bratem bo już przyjechał i mówi, że mi brzuch urósł ostatnio mnie widział 3 lipca i pyta czy już rodzę

zaraz mnie rozniesie, mój małż od listopada w rozjazdach, w sumie połowę maja i czerwiec był w domu ciągiem, a teraz jak już finiszujemy i zostało 9 dni to ja jak na jakiś prochach- normalnie mnie nosi i się doczekać nie mogę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:32   #2891
jo_asiek
Zadomowienie

Cześć!

ladan, samba - gratki za kolejne tc
matal - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy oby wszystko zaczęło się układać po Twojej myśli

U nas chłodno, ale przyjemnie Zaczynam mieć jednak problem, bo wszystkie sweterki się za ciasne zrobiły i po prostu mi zimno. Rocznica przebiegła spokojnie. Mieliśmy jechać nad morze na kolacyjkę i spacerek, ale była taka burza, że sobie odpuściliśmy. Do tego jęczałam kilka razy z bólu krzyża, więc TŻ zamówił jedzonko i spędziliśmy wieczór w łóżku oglądając filmy. Miło było w końcu znaleźć chwilę na wspólne spędzenie czasu

Aaaa nie chwaliłam się Wam jeszcze, co mój ciążowy mózg-budyń zrobił Zamówiłam TŻ portfel skórzany. Przyszedł w kopercie, która była mega oklejona taśmą. Szarpałam się, próbowalam, ale nie mogłam się do niej dobrać. W akcie desperacji wzięłam nożyczki i zaczęłam ciąć z pełną siłą.. nagle poczułam, że coś ciężko idzie no i okazało się, że nadcięłam ten pasek od zapinania portfela. Osobno w kopercie był portfel, a osobno pudełko i pech trafił, że nadcięłam portfel Na początku nie chciałam się przyznać TŻ, ale jak to zrobiłam to zaczął się śmiać i mnie przytulać. Tak go to rozbawiło, że cały wieczór opowiadał tą historię do mojego brzucha
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:33   #2892
misia332
Zakorzenienie

papalinka co do bólu to czytałam kiedyś o tym artykuł, że najbardziej drażni nas np. ból zęba. Ale była też podana skala bólu, chodziło o to, że poród może być przyrównany do łamania 20 kości naraz.

Zastanawiałyście się kiedyś co Was bardzo mocno bolało ?

Stary 2013-08-14, 10:35   #2893
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

Aaaa nie chwaliłam się Wam jeszcze, co mój ciążowy mózg-budyń zrobił Zamówiłam TŻ portfel skórzany. Przyszedł w kopercie, która była mega oklejona taśmą. Szarpałam się, próbowalam, ale nie mogłam się do niej dobrać. W akcie desperacji wzięłam nożyczki i zaczęłam ciąć z pełną siłą.. nagle poczułam, że coś ciężko idzie no i okazało się, że nadcięłam ten pasek od zapinania portfela. Osobno w kopercie był portfel, a osobno pudełko i pech trafił, że nadcięłam portfel Na początku nie chciałam się przyznać TŻ, ale jak to zrobiłam to zaczął się śmiać i mnie przytulać. Tak go to rozbawiło, że cały wieczór opowiadał tą historię do mojego brzucha
hehehe eh ten nasz budyń
Stary 2013-08-14, 10:36   #2894
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
papalinka co do bólu to czytałam kiedyś o tym artykuł, że najbardziej drażni nas np. ból zęba. Ale była też podana skala bólu, chodziło o to, że poród może być przyrównany do łamania 20 kości naraz.

ja miałam w swoim życiu 7 razy gips- jak widać byłam bardzo grzecznym i spokojnym dzieckiem

Stary 2013-08-14, 10:37   #2895
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:

No mnie ząb, ucho i nerki to tak największa masakra. I ból miesiączkowy kilka razy

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-08-14, 10:37   #2896
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

zaczynamy 37 tc wreszcie tzn ze od dzisiaj moge rodzic na legalu w moim szpitalu i nie musze sie bujac do innego miasta i tzn ze jeszcze tydzien i maly bedzie urodzony w terminie

Cytat:
Czy można mieć większego pecha??
Z okazji 3 rocznicy ślubu dostałam prezent od losu Dzwonił tż, że ani dziś, ani najprawdopodobniej w pt nie zrobią zabiegu, bo... ZEPSUŁ SIĘ SPRZĘT DO JEGO WYKONANIA AAAAAA!! Skąd ten pierdzielony pech!!? Pewnie w poniedziałek dopiero będzie sprawna Także wtorek-środa NAJWCZEŚNIEJ go wypuszczą
ten limit pecha musi się w końcu wyczrpać

Cytat:
Pokazuję literki.

śliczne
ja też będę zamawiać dla Janka

Cytat:
J
A w ogóle to witam się w 35 tc

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
a ja witam się już po badaniach , teraz tylko USG o 17:00 i weekend
oczywiśćie u mnie 32 tc, a tym samym 8 miesiąc

.

muszę się chyba kawy napić bo jestem nie do życia
jutro ślub i wesele mojej przyjaciółki. bardziej niż moja kondycja na samej imprezie przeraża mnie długa podróż i dzisiejsze prasowanie i pakowanie.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:38   #2897
papalinka83
Zakorzenienie

Wiecie co, mam następujący problem: ginka mi kazała jeść 2 razy dziennie gorzką czekoladę, a mnie od czekolady odrzuca bleee śmieszne, ale jednak A w ogóle to od kilku dni znowu mi na maksa leci krew z nosa od rana, nie wiem czemu teraz

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-08-14, 10:39   #2898
matallewar
Zakorzenienie

Aaaa, dobra, lecę, bo już spóźniona jestem
Paaa

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:40   #2899
kaska87
Zakorzenienie

co do bólu z racji tego, że miałam tyle razy coś złamane to śmiało mogę powiedzieć, że mnie o wieeeeeele bardziej bolały @ niż złamania

Stary 2013-08-14, 10:41   #2900
papalinka83
Zakorzenienie

Samba - gratuluję nowego tygodnia

Ladan - gratuluję ostatniego już miesiąca

Matal - gratulacje z okazji rocznicy. Oby już teraz było ze wszystkim z górki

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-08-14, 10:41   #2901
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja tez mam pare ciuszkow i fotelik i wozek i nic
tez mam stresa ale czekam cierpliwie
nie bierzemy tego darowanego lozeczka tylko jednak bedziemy kupowac
troche mnie to finansowo zrujnuje ale trudno

a bedziecie mieszkac z tz jak dzidzia sie urodzi?
pierwsze 2-3 miesiace bedzie bez zmian czyli Tz z doskoku u mnie potem jak jego rodzice sie wyprowadza to ja przeprowadzam sie do niego z malym znow kilka msc razem i znow wracam do mamy bo Tz bedzie robil remont w domku i to taki generalny. burzenie scian itp rzeczy

Cytat:
ladan gratulacje 9 miesiąca!
brawisimoo

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:44   #2902
Figulina987
Zadomowienie

Ale mam dzisiaj lenia... a przydałoby się chociaż poodkurzać.

Gratuluję rozpoczętych tygodni

Matal - to jakaś paranoja z tym szpitalem. Przecież oni go tam zagłodzą nie mówiąc o tym, że skoro mu nie podają kroplówek, to w ogóle bez sensu, że musi tam kwitnąć jeszcze tyle dni i tylko czekać... leżeć można w domu i jest dużo przyjemniej. Nie ogarniam tego

Motyl - śliczne literki
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:47   #2903
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, mam następujący problem: ginka mi kazała jeść 2 razy dziennie gorzką czekoladę, a mnie od czekolady odrzuca bleee śmieszne, ale jednak A w ogóle to od kilku dni znowu mi na maksa leci krew z nosa od rana, nie wiem czemu teraz
ja lubię maczać czekoladę gorzką w kawie lub herbacie, przyjemnie się rozpuszcza i nie trzeba jej gryźć
Cytat:
co do bólu z racji tego, że miałam tyle razy coś złamane to śmiało mogę powiedzieć, że mnie o wieeeeeele bardziej bolały @ niż złamania
dokladnie, u mnie też ból @.... 100x ból miesiączkowy przy zapaleniu endometrium po porodzie, nikomu nie życzę
Stary 2013-08-14, 10:48   #2904
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
potwierdzam. sama mialam zlamana reke w lokciu i nadgarstku z przemieszczeniem i zwichnieciem, a nie bolalo nic a nic

wzielam kupilam kupon na przedluzanie rzes 1:1, kuzwa jak widac z domu wychodzic nie musze

a moze macie ochote na cos takiego? http://gruper.pl/x.php/1,47556/Produ...przesylka.html
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-08-14, 10:49   #2905
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ja lubię maczać czekoladę gorzką w kawie lub herbacie, przyjemnie się rozpuszcza i nie trzeba jej gryźć

dokladnie, u mnie też ból @.... 100x ból miesiączkowy przy zapaleniu endometrium po porodzie, nikomu nie życzę
Ja ogólnie to zawsze lubiłam czekoladę, tylko w ciąży mnie odrzuciło. I tak teraz jest już lepiej, bo wczesniej bym nie przełknęła, ale i tak ironia losu, że akurat jak mam jeść z zalecenia lekarskiego to mi nie smakuje

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-08-14, 10:53   #2906
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogólnie to zawsze lubiłam czekoladę, tylko w ciąży mnie odrzuciło. I tak teraz jest już lepiej, bo wczesniej bym nie przełknęła, ale i tak ironia losu, że akurat jak mam jeść z zalecenia lekarskiego to mi nie smakuje
z góry traktujesz jak lekarstwo
Stary 2013-08-14, 10:53   #2907
kaska87
Zakorzenienie

ale Miki dostał fajne skarpeciochy od wujka i jakie mięciusie

Stary 2013-08-14, 10:55   #2908
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam w swoim życiu 7 razy gips- jak widać byłam bardzo grzecznym i spokojnym dzieckiem
pobiłaś mnie, ja miałam 4 razy gips, dwa razy skończyło się na szynie

Raz spadłam w taki dół z piasekiem jak się ganialiśmy po lesie, że przywaliłam głową w swoje kolano, i rozkwasiłam sobie twarz. Tzn. miałam sine czoło, brwi, cały nos i spuchnięte wargi. A krew z nosa lała mi się jak z kranu. Żaden make-up mi nie pomagał.
Ale to nic w momencie kiedy już mi się to goiło dostałam piłką do kosza prosto w nos. Masakra. Mama powiedziała, że mnie odda, bo wyglądałam jakby mnie ktoś bił.

A mój najgorszy ból: hmmm oprócz @, to trzydniowa migrena, leżałam w łożku pod kołdrą i nie mogłam się ruszać z tego bólu.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
potwierdzam. sama mialam zlamana reke w lokciu i nadgarstku z przemieszczeniem i zwichnieciem, a nie bolalo nic a nic

wzielam kupilam kupon na przedluzanie rzes 1:1, kuzwa jak widac z domu wychodzic nie musze

a moze macie ochote na cos takiego? http://gruper.pl/x.php/1,47556/Produ...przesylka.html
jak się rozmiar sprawdza ??

Stary 2013-08-14, 11:02   #2909
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
jak się rozmiar sprawdza ??
chyba swoim facetem a co zrobic jak facet ma rozmiar XL a takich kubeczkow nie robia
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-08-14, 11:03   #2910
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
chyba swoim facetem a co zrobic jak facet ma rozmiar XL a takich kubeczkow nie robia
może na zamówienie ??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości