5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-13, 13:47   #991
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez pijana_wiatrem Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny przyjmiecie mnie?

Jestem mloda mamusia 20 miesiecznego smyka, po ciazy pieknie schudlam, w styczniu skonczylam karmic i waga wrocila do ciazowej. Teraz zaczynam walke z tluszczem

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Witaj
Powiedz co¶ wiêcej, waga, wzrost? Klasyczne M¯WR czy jaka¶ inna dieta?
Gratuluje maluszka

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Katarzyna

Mo¿na by³o ukryæ ten b³±d skrzyni biegów na diagnostyce, pod³±czasz auto do komputera kasujesz b³êdy i jedziesz tak aby b³ad nie wyskoczy³ to go nie bêdzie na li¶cie b³êdów. Bêdzie tylko w historii skasowanych. Wiêc móg³ ten b³±d byæ skasowany i jak my przed zakupem pod³±czyli¶my to nie wy¶wietli³ siê. Wiêc nasz mechanik powiedzia³ ¿e jest ok bo b³êdu nie by³o a tak naprawdê móg³ byæ ale skasowany a¿ do nastêpnego razu kiedy wyskoczy i to ju¿ u nas bo to wychodzi przy d³u¿szej(szybszej) je¼dzie.

To chyba dobrze dla nas no nie?

Jeszcze wysz³a sprawa ikonek. Bo ¶wieci³y dwie jak ogl±dali¶my auto "service" i "silnik". Pytali¶my i facet powiedzia³ ¿e musi ¶wieciæ bo ayto jest przerobione na gaz.. a dzi¶ jak podpiêli auto pod komputer i skasowali b³±d to lampki zgas³y? no wiêc? te¿ ¶ciema?

T¯ chce jutro i¶c jeszcze po poradê do biura bezp³atrnych porad prawnych. http://www.swiadomy-obywatel.pl/ i potem dzwoni do go¶cia.

Nie wiem czy ma sens zaznaczyæ te¿ ¿e fotel elektryczny nie dzia³a i co¶ tam jeszcze wypada. Takie drobnostki no ale...

Mechanik dzi¶ naprawê skrzyni wyceni³ na 1500 bo poszed³ tylko jeden elektrozawór.

Ty pracujesz w prawie czy w autach ?[COLOR="Silver"]
Tak, to dla Was dobrze. Mówcie o wszystkim.

A siedzê w prawie (studiujê) i nawet pracowa³am chwilkê w takim biurze bezplatnych porad Sprawy z autem nigdy jeszcze nie mia³am, w tym zawodzie to siê cz³owiek na wszystkim poznaje po trochu.
Stary 2013-08-13, 13:48   #992
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Cytat:
Mistaken, Zapraszam http://paniporadnikowadomowa.blogspo...y-obiadek.html

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Katarzyna,facet udawa³ g³upa ¿e jemu siê nic takiego nie dzia³a, T¯ mu mówi ¿e ma siê zdecydowaæ czy naprawiaæ i powiedzia³ ¿e zadzwoni za chwilê jak siê zorientuje... zadzwoni³ ale jego ojciec, powiedzia³ ¿e byli¶my z autem u mechanika, podpisali¶my umowê wiêc nic z tym nie zrobimy, i pok³ocili siê ¿e sprawa do s±du. I koniec rozmowy.

T¯ dzi¶ pojecha³ do mechanika co siê zajmuje automatami, aby powiedzia³ czy mog³o byæ tak ¿e nasz mechanik tego nie widzia³, jaki jest koszt naprawy i czy by³a opcja ¿e to zatai³. Wyszed³ te¿ problem z silnikiem prócz tej skrzyni, bo auto jak jest ie rozgrane to ciê¿ko odpala i warczy, jak jest ciep³y to chodzi jak burza. I co¶ skojarzy³am, zawsze jak byli¶my ogl±daæ auto to nigdy nie jechali¶my do niego do domu, zawsze umawia³ siê z nami gdzie¶ przy rynku czy przy marketach. Dziwne no nie? Mo¿e w³a¶nie dlatego ¿eby auto by³o rozgrzane?

P³akaæ mi siê chce. Na postêpowanie s±dowe trzeba mieæ kasê. Rzeczoznawca, adwokat? matko... ile zachodu nie wiem...

Zaproponowa³am T¯ ¿e jak siê dowie jakie koszty to ma zadzwoniæ spokojnie i zapytaæ "koszt jest taki a taki, naprawiacie czy przyjmujecie zwrot" ale co jak ani to ani to... to znów straszyæ siê s±dem... sprzedali nam bubla a my dali¶my siê nabraæ

Paulinko,

to jest w³a¶nie straszne ¿e tyle to wszystko kosztuje...

za tyle by¶ ju¿ kupi³a na lewo

Ziutka, trzymam kciuki za poprawê sytuacji u Was a jak sobie synu¶ poradzi³?

Lenik,Najs³odsza forma treningu

Lenik, ja nie wiem co w z t± seksowno¶ci± pisa³am ju¿ ¿e kupi³am majty xxl

Witaj, Madziu narazie Ciê usunê³am z tabelki bo nie ma ani z zesz³ego tyg ani w tym i szkoda poprostu kolorowaæ Ciê na ¿ó³to. Jak wrócisz to dopiszê Ciê i czekamy na Ciebie

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Jestem taka przyt³oczona... tym samochodem i ¶lubem... im wiêcej mam do organizacji tym wiêcej mi siê nie chce.

Nie wiem jak rozwi±zaæ kwestie podziêkowañ dla rodziców? Moim bym chcia³a gor±co podziêkowaæ i daæ ca³e swoje serce w koszyku ale te¶ciom? Podziêkowaæ za to ¿e ³askawie przyszli? I co? ugh... problematyczne to a nie chce jakich¶ cyrków robiæ.

I jeszcze siê bojê ¿e jutro na przymiarce nie wejdê do suknii

Nie zazdroszê Ci z tym samochodem, u minie te¿ du..a - go¶c wzi±³ zaliczke i teraz ani samochodu ani zaliczki, ale prawnicy ju¿ sie tym zajeli, tylko w¶ciek³a jestem, ¿e znowu musze szukac od pocz±tku, masakra jaka¶, gdzie sie podziali uczciwi ludzie w tym kraju

Gacie xxl dobre nie wa¿ne jakie by nie by³y, masz siê czuæ najsexskowniejsza na ¶wicie, szczególnie tego dnia

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-13, 13:52   #993
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Strong problem jest w tym, czy ta wada by³a ju¿ zanim kupili¶cie autko, czy ju¿ po tym siê zepsu³. Tu bêdzie problem, jak to udowodniæ. Chyba tylko ten mechanik, który jako pierwszy je sprawdza³ bêdzie wiedzia³, czy i kto Was w jajo robi.
Stary 2013-08-13, 13:55   #994
lenik33
Raczkowanie

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

W³a¶nie zjad³am zupê, bo wysz³a mi tak dobra, ¿e nie mog³am siê doczekaæ tej 15 (o tej godzinie zwykle jem obiad)

Poza tym leje, wiêc siedzê i czytam ksi±¿kê. Porz±dki ju¿ dawno zrobione, nie mam siê nawet za co zabraæ :/[/QUOTE]

Zapraszam do mnie, ja siê nie mogê zabraæ za sprz±tanie

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:

Jestem mloda mamusia 20 miesiecznego smyka, po ciazy pieknie schudlam, w styczniu skonczylam karmic i waga wrocila do ciazowej. Teraz zaczynam walke z tluszczem

pewnie witaj aktywno¶æ wymagana wiêc udzielaj siê jak najcze¶ciej i obowi±zkowo napisz duzo o sobie

Stary 2013-08-13, 14:03   #995
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ

sprz±taæ nie lubiê, ale porz±dkowanie, segregowanie, uk³adanie na pó³kach, uk³adanie w szafach, barrrrdzo Tak¿e gdybym by³a potrzebna, to wo³aj, wsiadam na miot³ê i jestem!
Stary 2013-08-13, 16:26   #996
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Katarzyna,
Cytat:
A siedzê w prawie (studiujê) i nawet pracowa³am chwilkê w takim biurze bezplatnych porad Sprawy z autem nigdy jeszcze nie mia³am, w tym zawodzie to siê cz³owiek na wszystkim poznaje po trochu.
wa¿ne ¿e mi na¶wietlasz jak to wygl±da

Cytat:
Strong problem jest w tym, czy ta wada by³a ju¿ zanim kupili¶cie autko, czy ju¿ po tym siê zepsu³. Tu bêdzie problem, jak to udowodniæ. Chyba tylko ten mechanik, który jako pierwszy je sprawdza³ bêdzie wiedzia³, czy i kto Was w jajo robi.
Du¿o by da³o sprawdzenie czy b³±d by³ kasowany nim kupili¶my auto. Je¶li by³ to wiadomo ¿e o tym wiedzia³. Tylko ¿eby to sprawdziæ to znów 100z³ w plecka. Za to je¶li nie by³ kasowany to my przegramy sprawê.

Lenik,

Cytat:
Nie zazdroszê Ci z tym samochodem, u minie te¿ du..a - go¶c wzi±³ zaliczke i teraz ani samochodu ani zaliczki, ale prawnicy ju¿ sie tym zajeli, tylko w¶ciek³a jestem, ¿e znowu musze szukac od pocz±tku, masakra jaka¶, gdzie sie podziali uczciwi ludzie w tym kraju
no nie? Co za ludzie... my¶leli ¿e laska sama to siê da wykiwaæ ale Lenik sobie poradzi

Cytat:
a ja mam czy¶cioszko czekam na kole¿ankê

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cisza tu jaka¶ dzisiaj.

Ja narazie dietowo do¶æ dobrze
Oby tylko nie zapomnia³a poæwiczyæ.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Katarzyna. Ma sens ¿eby¶my to my napisali pismo do niego ze korzystajac z prawa rekojmi chcemy odstapic od umowy z powodu zatajonych przed nami wadami samochodu istotnymi przy ekploatacji i zadamy zwrotu gotowki oczekujac na odpowiddz w terminie 7dni. W razie odrzucenia prosby kierujemy sprawe.do sadu.

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-08-13, 16:56   #997
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

cze¶æ lachony
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 17:49   #998
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

Cytat:

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Katarzyna,facet udawa³ g³upa ¿e jemu siê nic takiego nie dzia³a, T¯ mu mówi ¿e ma siê zdecydowaæ czy naprawiaæ i powiedzia³ ¿e zadzwoni za chwilê jak siê zorientuje... zadzwoni³ ale jego ojciec, powiedzia³ ¿e byli¶my z autem u mechanika, podpisali¶my umowê wiêc nic z tym nie zrobimy, i pok³ocili siê ¿e sprawa do s±du. I koniec rozmowy.

T¯ dzi¶ pojecha³ do mechanika co siê zajmuje automatami, aby powiedzia³ czy mog³o byæ tak ¿e nasz mechanik tego nie widzia³, jaki jest koszt naprawy i czy by³a opcja ¿e to zatai³. Wyszed³ te¿ problem z silnikiem prócz tej skrzyni, bo auto jak jest ie rozgrane to ciê¿ko odpala i warczy, jak jest ciep³y to chodzi jak burza. I co¶ skojarzy³am, zawsze jak byli¶my ogl±daæ auto to nigdy nie jechali¶my do niego do domu, zawsze umawia³ siê z nami gdzie¶ przy rynku czy przy marketach. Dziwne no nie? Mo¿e w³a¶nie dlatego ¿eby auto by³o rozgrzane?

P³akaæ mi siê chce. Na postêpowanie s±dowe trzeba mieæ kasê. Rzeczoznawca, adwokat? matko... ile zachodu nie wiem...

Zaproponowa³am T¯ ¿e jak siê dowie jakie koszty to ma zadzwoniæ spokojnie i zapytaæ "koszt jest taki a taki, naprawiacie czy przyjmujecie zwrot" ale co jak ani to ani to... to znów straszyæ siê s±dem... sprzedali nam bubla a my dali¶my siê nabraæ

Paulinko,

Witaj, Madziu narazie Ciê usunê³am z tabelki bo nie ma ani z zesz³ego tyg ani w tym i szkoda poprostu kolorowaæ Ciê na ¿ó³to. Jak wrócisz to dopiszê Ciê i czekamy na Ciebie

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Jestem taka przyt³oczona... tym samochodem i ¶lubem... im wiêcej mam do organizacji tym wiêcej mi siê nie chce.

Nie wiem jak rozwi±zaæ kwestie podziêkowañ dla rodziców? Moim bym chcia³a gor±co podziêkowaæ i daæ ca³e swoje serce w koszyku ale te¶ciom? Podziêkowaæ za to ¿e ³askawie przyszli? I co? ugh... problematyczne to a nie chce jakich¶ cyrków robiæ.

wspó³czujê Ci z tym autem kochana, naprawde...a co do podziêkowañ to te¿ mia³am ma³y dylemat bo owszem mamie i tesciom ok moge dziekowac ale mojemu ojcu nie mam za co wiec orkiestra zaspiewala sto lat, dalismy kwiaty i tyle

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:

Witamy kochana od jakiej wagi startujesz?

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ lachony
hejo hej

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

strongwomen ten blog o jedzonku jest Twój? Ekstra

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

ju¿ mi ¶linka cieknie ta calzone i t± zapiekanke z broku³ami, jak tylko sie przeprowadze to sa pierwsze obiady jakie zrobie ale mam teraz apetyt!
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-13, 19:31   #999
pijana_wiatrem
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 513
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Kurcze, nie zazdroszcze tych klopotow z samochodem.

Startuje od 75kg, mam 164 wzrostu. Mam zamiar dobic do 60 kg, tyle wazylam przed ciaza i tyle tez wazylam przed zakonczeniem karmienia.

Dieta po prostu mniej jesc i rozsadniej. Za to nie moge sie zmobilizowac do cwiczen. Od kwietnia w domu lezy hula hop, taki kilogramowy z masazerem, na poczatku krecilam po tej godzince dziennie, ale teraz mam problem, zeby czas wygospodarowac

pijana_wiatrem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-13, 20:28   #1000
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:

Katarzyna. Ma sens ¿eby¶my to my napisali pismo do niego ze korzystajac z prawa rekojmi chcemy odstapic od umowy z powodu zatajonych przed nami wadami samochodu istotnymi przy ekploatacji i zadamy zwrotu gotowki oczekujac na odpowiddz w terminie 7dni. W razie odrzucenia prosby kierujemy sprawe.do sadu.

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Zaraz napiszê Ci pw

Cytat:
Kurcze, nie zazdroszcze tych klopotow z samochodem.

Startuje od 75kg, mam 164 wzrostu. Mam zamiar dobic do 60 kg, tyle wazylam przed ciaza i tyle tez wazylam przed zakonczeniem karmienia.

Dieta po prostu mniej jesc i rozsadniej. Za to nie moge sie zmobilizowac do cwiczen. Od kwietnia w domu lezy hula hop, taki kilogramowy z masazerem, na poczatku krecilam po tej godzince dziennie, ale teraz mam problem, zeby czas wygospodarowac

Ja mam 163cm i zaczynam teraz od 71kg, pi±teczka!
I mi te¿ brakuje motywacji do æwiczeñ
Stary 2013-08-13, 22:26   #1001
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Tabelka na pierwszej stropnie ¶wie¿utka jak bu³eczki z piekarni o 5 rano

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 05:18   #1002
lenik33
Raczkowanie

Dzieñ dobry dziewczynki
Jak Martusia zacze³a dzi¶ dzieñ o 5:30 ano od skalpela - mokra jestem - ale mi siê nie chcia³o, o matko, mia³am 6 milionów wymówek w trakcie, ale trzyma³a mnie jedna my¶l, ¿e zaraz po - napiszê Wam o tym
Wczorajsze dietkowanie - du¿o za ma³o - bilans zamkn±³ mi sie na ok 800 kcal na który sk³ada³y siê owoce: nektarynka, brzoskwinia, 5 ¶liwek, 2 x capucino ze s³odzikiem 3 wafle ry¿owe i p³atki owsiane, a i batonik fitness - ju¿ wiem jaki jest klucz do nie przekraczania kcal przeze mnie oprócz p³atków owsianych, owocka i capucina nie bêdê nic jad³a w pracy wiêc o 17 zjadam dopiero ok 500 kcal, wiêc mam jeszcze zapas na jak±¶ obiadokolacjê ok 18 i owoc ale wymysli³am, mo¿e tutaj le¿y klucz do sukcesu, bo waga pokaza³a dzi¶ 0,5 kg mniej wiem, ¿e nie powinnam wchodziæ, ale cu³am siê jaka¶ taka l¿ejsza i musia³am sprawdziæ
Mi³ego dnia biedroneczki
Buziaki

Stary 2013-08-14, 06:42   #1003
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cze¶æ dziewczêta! Wyj±tkowo wcze¶nie dzi¶ zaczynam dzieñ, jestem podekscytowana, bo w koñcu mam dzi¶ chleb w jad³ospisie

Cytat:
Dzieñ dobry dziewczynki
Jak Martusia zacze³a dzi¶ dzieñ o 5:30 ano od skalpela - mokra jestem - ale mi siê nie chcia³o, o matko, mia³am 6 milionów wymówek w trakcie, ale trzyma³a mnie jedna my¶l, ¿e zaraz po - napiszê Wam o tym
Wczorajsze dietkowanie - du¿o za ma³o - bilans zamkn±³ mi sie na ok 800 kcal na który sk³ada³y siê owoce: nektarynka, brzoskwinia, 5 ¶liwek, 2 x capucino ze s³odzikiem 3 wafle ry¿owe i p³atki owsiane, a i batonik fitness - ju¿ wiem jaki jest klucz do nie przekraczania kcal przeze mnie oprócz p³atków owsianych, owocka i capucina nie bêdê nic jad³a w pracy wiêc o 17 zjadam dopiero ok 500 kcal, wiêc mam jeszcze zapas na jak±¶ obiadokolacjê ok 18 i owoc ale wymysli³am, mo¿e tutaj le¿y klucz do sukcesu, bo waga pokaza³a dzi¶ 0,5 kg mniej wiem, ¿e nie powinnam wchodziæ, ale cu³am siê jaka¶ taka l¿ejsza i musia³am sprawdziæ
Mi³ego dnia biedroneczki
Buziaki
Brawa za wytrwa³o¶æ

Niby powinno siê je¶æ coraz miej kcal, ale u mnie ten system te¿ siê sprawdza³. Rano jestem twarda, a wieczorem mam apetyt ¿e hej Wiêc lepiej mieæ te kcal "w zapasie"
Stary 2013-08-14, 07:58   #1004
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

Dzieñdobry.kasiu czy mog³aby¶ mi pomoc?czytam troszke o tej diecie oczyszczajacej i postanowilam zastasowac.mog³abys mi dac jakies wskazowki oraz troszke opowiedziec o tym jak sie czujesz na niej itd????czuje sie ostatnio bez zycia,energii

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Martusiu u mnie to sie nie sprawdzilo.Jesli pomine posi³ek albo nawet dwa(np zaczene jesc kolo 12-13 to potem zjem wiecej wieczorem,bo zwyczajnie mam wilczy apetyt i nie moge sie opanowac
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-14, 08:13   #1005
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Dzieñ dobry... ale dzi¶ bêdzie dzieñ...

o 11 kawa urodzinowa u kole¿anki i muszê zapraæ Kamila ze sob±.
Potem szybki obiad i na 14 mamy dentystê i ja i T¯ wiêc m³odego musimy gdzie¶ ulokowaæ, prosto od dentysty T¯ po Kamila a ja na przymiarke sukni. A po przymiarce je¶li zd±¿ê to muszê i¶æ daæ na zapowiedzi.

W miêdzyczasie pe³no sprz±tania i ogarniania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 09:18   #1006
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñdobry.kasiu czy mog³aby¶ mi pomoc?czytam troszke o tej diecie oczyszczajacej i postanowilam zastasowac.mog³abys mi dac jakies wskazowki oraz troszke opowiedziec o tym jak sie czujesz na niej itd????czuje sie ostatnio bez zycia,energii
Moja dieta zaczyna³a siê od jedzenia samych warzyw. 3 dnia pojawi³y siê p³atki owsiane+ jogurt naturalny. Potem kasza jaglana, zupa... Stopniowo jedzenia jest coraz wiêcej i jest coraz bardziej urozmaicone, dzisiaj np zjad³am chleb, a na obiad ziemniaczki
Rzeczywi¶cie pierwsze 2 dni to by³a MA SA KRA. Ca³e dnie przesiedzia³am, bo nie mia³am si³y siê ruszyæ, bola³a mnie g³owa, energia=0.
Te objawy s± normalne, to tzn kryzys ozdrowieñczy.
Teraz ju¿ jest wszystko w porz±dku, chocia¿ nadal mam zawroty g³owy. Jednak podejrzewam, ze jestem uzale¿niona od cukrów prostych, których teraz prawie brak, st±d te dolegliwo¶ci.
W razie g³odu mogê je¶æ bez ograniczeñ warzywa.

Je¿eli masz "warunki" ¿eby przetrwaæ te 2 dni bez ¿ycia, to polecam, dzi¶ spontanicznie, zupe³nie tego nie planuj±c kupi³am wagê w ci±gu tygodnia spad³o 0,8kg, czyli chyba w miarê dobrze mi idzie, jak my¶licie?

Gdy by³am wcze¶niej na diecie i czu³am siê bardzo s³abo, dziewczyny z innych w±tków twierdzi³y, ¿e a to za ma³o bia³ka, a to za ma³o wêgli, a to to, a to tamto. Niby ci±gle robi³am co¶ ¼le. A wygl±da na to, ¿e po prostu trzeba to przetrwaæ. Dopiero gdy po kilku dniach to nie ust±pi, nale¿y przypatrzeæ siê sk³adnikom diety.

Cytat:

Potem szybki obiad i na 14 mamy dentystê i ja i T¯ wiêc m³odego musimy gdzie¶ ulokowaæ, prosto od dentysty T¯ po Kamila a ja na przymiarke sukni. A po przymiarce je¶li zd±¿ê to muszê i¶æ daæ na zapowiedzi.

Mam nadziejê, ¿e wszystko ogarniesz i sukienka bêdzie cudnie le¿eæ
Stary 2013-08-14, 10:19   #1007
ppaulinka1990
Raczkowanie

Dzieñ doberek piêkne moje

Cytat:

oj to powodzenia w tym zabieganym dniu kochana,duzo sily i energii

kaataarzynaa1 podziwiam Cie za t± dietê naprawde, silna kobietka z Ciebie

lenik33 pomys³ fajny, wa¿ne ¿eby kazda z nas znalazla cos co pasuje do niej samej, trybu zycia i oczekiwan a wtedy sukces murowany

tak w ogóle to ja jaka¶ pod³amana jestem tym ca³ym remontem...;/ kumpel zacz±³ k³a¶æ nam g³adzie i mówil ¿e do weekendu po³o¿y ale ¿e okaza³o siê, ¿e wyje¿d¿a do Niemiec do pracy to móg³ robiæ tylko wczoraj i dzi¶, no i popo³udniami bo do 16tej pracuje...wiêc jak dobrze pójdzie uda mu siê zrobiæ 2 pokoje, podkre¶lam JAK DOBRZE PÓJDZIE, w co za bardzo nie wierze bo mamy cos pecha z tym remontem i wszystko ci±gle siê komplikuje...
w dodatku nie mamy nikogo kto za rozsadne pieniadze zrobilby kuchnie i lazienke i nie wiem jak to ugry¼æ...moj t¿ siê na tym nie zna ale mówi³ ¿e spróbuje z takim kumplem który te¿ siê nie zna a poza tym nie wiem czy uda mu sie zjechac jutro bo to swieto czy bedzie do soboty w trasie...dowiem siê kilka godzin przed powrotem do domu ciagle jakies problemy i niewiadome...pomalowac to pomaluje ale z tymi gladziami jest problem...

no dobra, juz sie wy¿ali³am a tak serio to mêczy mnie fakt, ¿e ci±gle co¶ wyskakuje i nigdy nic nie mo¿e byæ pewne...
musze siê Wam przyznac wczoraj znowu wypi³am piwo
no nie mog³am siê powstrzymaæ,lubiê piwko i co mam zrobiæ
a dzi¶ tak:
3 ma³e kawa³ki chlebka z bialym serkiem feta do smarowania, z szyneczka surowa i rzodkiewka
teraz pije kawke z mlekiem
obiad leczo
a pozniej nie planuje bo rzadko siê tego planu trzymam

Mi³ego dnia laseczki
Stary 2013-08-14, 10:44   #1008
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

Cytat:
Dzieñ dobry kobietki, ja szybko z pomiarami co by Martyny nie denerwowaæ
waga, ¿enada tyle powiem, ale musia³ to ob¿arstwo mieæ swoje konsekwencje, nie chcia³am podawaæ, ale muszê byc ucziciwa wobec Was i samej siebie, mo¿e ta czerwieñ mnie zmotywuje
a wiêc 56,9 - st±d te¿ dziwi± mnie te nieznaczne spadki na nogach, mo¿e to przez æwiczenia, któreych wprawdzie w tym tygodniu nie by³o za wiele ale mo¿e zesz³y procentuje i mam teoriê, ¿e miê¶nie mi wagi doda³y:rotf l:
pod biustem: 72
talia: 69
pêpek: 74
udo: 49
³ydka: 34
ramiê: 26
biodra: 93

odezwê siê z pracy, buziaki
chcê Twoje nogi:P

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:

Paulinko,

kochana moja waga 51,5kg, przepraszam,ale wczoraj nie mialam jak na neta wej¶c

ale g³upia sprawa wysz³a z tym autem, jacy ludzie potrafi± byæ zak³amani i oszukaæ tak bezczelnie kogo¶ innego;/
szkoda gadac
my podziêkowan dla rodzicow nie robimy, gdyz rodzice T¿ s± 20 lat po rozwodzie wiêc....,a moja mama kategorycznie mi zabronila powiedziala,ze nie bedzie siê co chwile zanosic od p³aczu

za to mamy oskary w podziêkowaniu dla ¶wiadkow, super s±

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:

witaj kochana
Stary 2013-08-14, 11:10   #1009
mannijonnim
Raczkowanie

dzieñ dobry kochane
widzê,ze nikt w ogole za mn± ne têskni tutaj

strong daj znaæ jak przypiarka i zapowiedzi Lenik kochana Ty w ogole jestes super z tym wstawaniem rano ja o 7 nie mogê siê zwlec z ³ózka wiêc mam duzo mniej czasu na wszystko, szybki prysznic, pol makijazu i lecê

wiecie co? niby chudnê ,ale tak powoli,ze wogole mnie to nie zadowala mia³o byc do ¶lubu 48kg,a tu dupa
a chcia³am wygl±daæ tak w±tle,wiecie o co chodzi? taka kruszynka, a przez te moje cyce to wygl±dam jak p±czek
ogl±dam cale dnie ¶luby, wczoraj sie zakochalam w piosence beyonce "ave maria" i chce ja na pierwszy taniec, nawet nie slucham normalnie ale na jakims ¶lubnym kliepie na youtube byla
nie wspomnê,ze ciagle beczê na tych slubach jak jakas kretynka, nie wiem jak ja przezyje ten ¶lub AAAAAAAAAAAAAAAAAAA oszalejê,chyba ogarn±l mnie stres przed¶lubny;/

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

aaa i wczoraj kupi³am w koñcu majtki i poñczochy do ¶lubu, takie po³bokserki koronkowe bia³e,¶liczne

i na noc po¶lubn± taka haleczkê czarn± wi±zan± pod biustem i majty do kompletu jaki¶ pozytyw
Stary 2013-08-14, 11:26   #1010
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
i wczoraj kupi³am w koñcu majtki i poñczochy do ¶lubu, takie po³bokserki koronkowe bia³e,¶liczne

i na noc po¶lubn± taka haleczkê czarn± wi±zan± pod biustem i majty do kompletu jaki¶ pozytyw
super
a stresem siê nie martw, pomysl sobie ze w tym dniu musisz byæ szczesliwa i usmiechnieta bo to wspomnienia na cale zycie, chce dzieciom opowiadac: mama ca³y slub przep³aka³a???
Stary 2013-08-14, 11:52   #1011
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
super
a stresem siê nie martw, pomysl sobie ze w tym dniu musisz byæ szczesliwa i usmiechnieta bo to wspomnienia na cale zycie, chce dzieciom opowiadac: mama ca³y slub przep³aka³a???
no ja wlasnie p³aczê ze szcze¶cia, ze wzruszenia, nie wiem czy moze 100 procentow pomo¿e?
Stary 2013-08-14, 13:10   #1012
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
no ja wlasnie p³aczê ze szcze¶cia, ze wzruszenia, nie wiem czy moze 100 procentow pomo¿e?
ja po alko to sie dopiero placzka robie wiec w moim przypadku to mog³oby pogorszyæ sprawê musisz my¶leæ o makija¿u mo¿e to pomo¿e
Stary 2013-08-14, 13:31   #1013
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
ja po alko to sie dopiero placzka robie wiec w moim przypadku to mog³oby pogorszyæ sprawê musisz my¶leæ o makija¿u mo¿e to pomo¿e

tzn nie wiem czy my¶l o makija¿u pomo¿e probuje siê os³uchaæ ze wzuszaj±cymi piosenkami,zeby sie wyplakaæ

w ogole to tak mnie wla¶nie wkurzy³a moja mama z siostr±,ze zaraz chyba wybuchnê:pala :
Stary 2013-08-14, 13:56   #1014
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cze¶æ dziewuszki

Strongwomen...pod biustem rzeczywi¶cie ¼le poda³am ...jest 93 cm ...
U mnie bez zmian
Dietkowo ok. trochê gorzej z æwiczeniami tak co drugi dzieñ æwiczê...powinnam codziennie ale tak jako¶ nastroju brak i ledwo co co drugi dzieñ mam ochotê ...co¶ czujê ¿e moje odchudzanie szlag trafi bo jak siê nie zbiorê w sobie to lipa bêdzie...
Podczytuje Was ale....nie mam co Wam ciekawego pisaæ
Buziolki
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-14, 14:01   #1015
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewuszki

Strongwomen...pod biustem rzeczywi¶cie ¼le poda³am ...jest 93 cm ...
U mnie bez zmian
Dietkowo ok. trochê gorzej z æwiczeniami tak co drugi dzieñ æwiczê...powinnam codziennie ale tak jako¶ nastroju brak i ledwo co co drugi dzieñ mam ochotê ...co¶ czujê ¿e moje odchudzanie szlag trafi bo jak siê nie zbiorê w sobie to lipa bêdzie...
Podczytuje Was ale....nie mam co Wam ciekawego pisaæ
Buziolki
u¶miechnij siê troszkê
Stary 2013-08-14, 14:37   #1016
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-14, 17:32   #1017
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
tzn nie wiem czy my¶l o makija¿u pomo¿e probuje siê os³uchaæ ze wzuszaj±cymi piosenkami,zeby sie wyplakaæ

w ogole to tak mnie wla¶nie wkurzy³a moja mama z siostr±,ze zaraz chyba wybuchnê:pala :
czemu? co siê sta³o?

Kasiu co siê dzieje? masz jakie¶ problemy?

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Co tu taka cisza dziewczyny??
Stary 2013-08-14, 17:33   #1018
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Zjecha³am ju¿ do domu, potem wszystko opiszê a teraz idê z synkiem na dwór.
Stary 2013-08-14, 17:46   #1019
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
czemu? co siê sta³o?

Kasiu co siê dzieje? masz jakie¶ problemy?

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Co tu taka cisza dziewczyny??

a no dlatego,ze okaza³o siê,ze zawiadomienie do mojego kolegi,które da³am w czerwcu mojej mamie nie zosta³o nawet mu dostarczone;/ a za tydzieñ ¶lub i raczej wielki wstyd jesli teraz mu dadza, a dodam ze przypominam o tym mamie co 2 dni i ten kolega mieszka 2 km od nich
a najlepsza moja siostra,czy ja nie mam miejsca,zeby go wcisnaæ jako go¶ci z ¿on± i synkiem!!!!!!!!!! a ja, ¿e co???????????????? bo ja u niego by³am! i co z tego???? jakos nie przejmowala sie jak dawa³am zawiadomienie mojej kuzynce najblizszej ,u ktorej oczywiscie tez byam na weselu a bedzie sie jakim kolegom martwic , z ktorym ja nie rozmawialam 4 lata, bo nie mamy nawet kontaktu!!!1
a ona mi bedzie zwracaæ uwagê normalnie w¶ciek³a jestem

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Zjecha³am ju¿ do domu, potem wszystko opiszê a teraz idê z synkiem na dwór.
czekam z niecierpliwo¶cia
Stary 2013-08-14, 19:48   #1020
lenik33
Raczkowanie

Dobry wieczór chudzinki wy moje
Ale mia³am dzi¶ menu a mój sposób narazie dzia³a
At work: p³atki owsiane, capucino nektarynkê
At home: omlet z dwóch jajek z du¿± ilo¶ci± warzyw, winogronka 200 gr i ju¿ w sumie co¶ oko³o 800 ( omlet 400 masakra ale wolno mi by³o - i o dziwo nie jestem ani troszkê g³odna, tak bym chcia³a skurczyæ ten ¿o³±dek do takich porcji na sta³e
Co za dzieñ, zacz±³ siê od gumy, jadê sobie jadê, do¶æ szybko jak zwykle zreszt± i strasznie znosi mnie na lewo, dobrze ¿e posz³am po rozum do g³owy i jednak siê zatrzyma³am, guma, na szczê¶cie niedaleko wulkanizacja, dojecha³am, na nieszczê¶cie ani w tej, ani w koljenych czterech nie maj± takich opon, musia³am kupiæ dwie nowe, za 2200
Z dobry wiadomo¶ci, go¶æ chyba jednak przywiezie mi tem samochód - we wtorek wiêc mo¿e jednak nie bêdê musia³ szukaæ, ale bêdê siê cieszyæ jak ju¿ przyjedzie i bêdzie super cackiem
A i mam dwie randki a co jedna jutro, druga w sobotê
W³asnie jeden z nich dzwoni za chwile odniosê siê do Waszych postów
CMOK

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczêta! Wyj±tkowo wcze¶nie dzi¶ zaczynam dzieñ, jestem podekscytowana, bo w koñcu mam dzi¶ chleb w jad³ospisie

Brawa za wytrwa³o¶æ

Niby powinno siê je¶æ coraz miej kcal, ale u mnie ten system te¿ siê sprawdza³. Rano jestem twarda, a wieczorem mam apetyt ¿e hej Wiêc lepiej mieæ te kcal "w zapasie"

I jak tam smak chlebka niebo w gêbie? te¿ w sumie nie jad³am pieczywa od weekendu
Mam nadziejê, ¿e system sprawdzi siê d³ugofalowo,a spadek na wadze mnie zaskoczy

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Martusiu u mnie to sie nie sprawdzilo.Jesli pomine posi³ek albo nawet dwa(np zaczene jesc kolo 12-13 to potem zjem wiecej wieczorem,bo zwyczajnie mam wilczy apetyt i nie moge sie opanowac

Spróbujê, mo¿e u mnie akurat zadzia³a
Dlaczego masz spadek energii Ty nasz wulkanie, nikt tak nie æwiczy³ jak Ty,, co siê dzieje s³onko ? Kogo ja mam doganiaæ, Alu¶, we¼ siê w gar¶æ, tak ma³o Ciê tutaj ostatnio

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.