|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#991 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() Powiedz co¶ wiêcej, waga, wzrost? Klasyczne M¯WR czy jaka¶ inna dieta? Gratuluje maluszka ![]() Cytat:
A siedzê w prawie (studiujê) i nawet pracowa³am chwilkê w takim biurze bezplatnych porad ![]()
![]() |
![]() |
#992 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Cytat:
Nie zazdroszê Ci z tym samochodem, u minie te¿ du..a - go¶c wzi±³ zaliczke i teraz ani samochodu ani zaliczki, ale prawnicy ju¿ sie tym zajeli, tylko w¶ciek³a jestem, ¿e znowu musze szukac od pocz±tku, masakra jaka¶, gdzie sie podziali uczciwi ludzie w tym kraju ![]() Gacie xxl dobre ![]()
![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Strong problem jest w tym, czy ta wada by³a ju¿ zanim kupili¶cie autko, czy ju¿ po tym siê zepsu³. Tu bêdzie problem, jak to udowodniæ. Chyba tylko ten mechanik, który jako pierwszy je sprawdza³ bêdzie wiedzia³, czy i kto Was w jajo robi.
![]() |
#994 | |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------
W³a¶nie zjad³am zupê, bo wysz³a mi tak dobra, ¿e nie mog³am siê doczekaæ tej 15 (o tej godzinie zwykle jem obiad) ![]() Poza tym leje, wiêc siedzê i czytam ksi±¿kê. Porz±dki ju¿ dawno zrobione, nie mam siê nawet za co zabraæ :/[/QUOTE] Zapraszam do mnie, ja siê nie mogê zabraæ za sprz±tanie ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
pewnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#996 | ||||
Zakorzenienie
|
Katarzyna,
Cytat:
![]() Cytat:
Lenik, Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cisza tu jaka¶ dzisiaj. Ja narazie dietowo do¶æ dobrze ![]() Oby tylko nie zapomnia³a poæwiczyæ. ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Katarzyna. Ma sens ¿eby¶my to my napisali pismo do niego ze korzystajac z prawa rekojmi chcemy odstapic od umowy z powodu zatajonych przed nami wadami samochodu istotnymi przy ekploatacji i zadamy zwrotu gotowki oczekujac na odpowiddz w terminie 7dni. W razie odrzucenia prosby kierujemy sprawe.do sadu. Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
cze¶æ lachony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Cytat:
wspó³czujê Ci z tym autem kochana, naprawde...a co do podziêkowañ to te¿ mia³am ma³y dylemat bo owszem mamie i tesciom ok moge dziekowac ale mojemu ojcu nie mam za co wiec orkiestra zaspiewala sto lat, dalismy kwiaty i tyle ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- hejo hej ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- strongwomen ten blog o jedzonku jest Twój? Ekstra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- ju¿ mi ¶linka cieknie ta calzone i t± zapiekanke z broku³ami, jak tylko sie przeprowadze to sa pierwsze obiady jakie zrobie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 513
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Kurcze, nie zazdroszcze tych klopotow z samochodem.
Startuje od 75kg, mam 164 wzrostu. Mam zamiar dobic do 60 kg, tyle wazylam przed ciaza i tyle tez wazylam przed zakonczeniem karmienia. Dieta po prostu mniej jesc i rozsadniej. Za to nie moge sie zmobilizowac do cwiczen. Od kwietnia w domu lezy hula hop, taki kilogramowy z masazerem, na poczatku krecilam po tej godzince dziennie, ale teraz mam problem, zeby czas wygospodarowac Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mi te¿ brakuje motywacji do æwiczeñ ![]()
![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Tabelka na pierwszej stropnie ¶wie¿utka jak bu³eczki z piekarni o 5 rano
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1002 |
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Jak Martusia zacze³a dzi¶ dzieñ o 5:30 ![]() ![]() ![]() ![]() Wczorajsze dietkowanie - du¿o za ma³o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi³ego dnia biedroneczki Buziaki
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ dziewczêta!
![]() ![]() Cytat:
![]() Niby powinno siê je¶æ coraz miej kcal, ale u mnie ten system te¿ siê sprawdza³. Rano jestem twarda, a wieczorem mam apetyt ¿e hej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1004 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Dzieñdobry.kasiu czy mog³aby¶ mi pomoc?czytam troszke o tej diecie oczyszczajacej i postanowilam zastasowac.mog³abys mi dac jakies wskazowki oraz troszke opowiedziec o tym jak sie czujesz na niej itd????czuje sie ostatnio bez zycia,energii
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Martusiu u mnie to sie nie sprawdzilo.Jesli pomine posi³ek albo nawet dwa(np zaczene jesc kolo 12-13 to potem zjem wiecej wieczorem,bo zwyczajnie mam wilczy apetyt i nie moge sie opanowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Dzieñ dobry... ale dzi¶ bêdzie dzieñ...
o 11 kawa urodzinowa u kole¿anki i muszê zapraæ Kamila ze sob±. Potem szybki obiad i na 14 mamy dentystê i ja i T¯ wiêc m³odego musimy gdzie¶ ulokowaæ, prosto od dentysty T¯ po Kamila a ja na przymiarke sukni. A po przymiarce je¶li zd±¿ê to muszê i¶æ daæ na zapowiedzi. W miêdzyczasie pe³no sprz±tania i ogarniania ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywi¶cie pierwsze 2 dni to by³a MA SA KRA. Ca³e dnie przesiedzia³am, bo nie mia³am si³y siê ruszyæ, bola³a mnie g³owa, energia=0. Te objawy s± normalne, to tzn kryzys ozdrowieñczy. Teraz ju¿ jest wszystko w porz±dku, chocia¿ nadal mam zawroty g³owy. Jednak podejrzewam, ze jestem uzale¿niona od cukrów prostych, których teraz prawie brak, st±d te dolegliwo¶ci. W razie g³odu mogê je¶æ bez ograniczeñ warzywa. Je¿eli masz "warunki" ¿eby przetrwaæ te 2 dni bez ¿ycia, to polecam, dzi¶ spontanicznie, zupe³nie tego nie planuj±c kupi³am wagê ![]() Gdy by³am wcze¶niej na diecie i czu³am siê bardzo s³abo, dziewczyny z innych w±tków twierdzi³y, ¿e a to za ma³o bia³ka, a to za ma³o wêgli, a to to, a to tamto. Niby ci±gle robi³am co¶ ¼le. A wygl±da na to, ¿e po prostu trzeba to przetrwaæ. Dopiero gdy po kilku dniach to nie ust±pi, nale¿y przypatrzeæ siê sk³adnikom diety. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1007 | |
Raczkowanie
|
Dzieñ doberek piêkne moje
![]() Cytat:
![]() kaataarzynaa1 podziwiam Cie za t± dietê naprawde, silna kobietka z Ciebie ![]() lenik33 pomys³ fajny, wa¿ne ¿eby kazda z nas znalazla cos co pasuje do niej samej, trybu zycia i oczekiwan a wtedy sukces murowany ![]() tak w ogóle to ja jaka¶ pod³amana jestem tym ca³ym remontem...;/ kumpel zacz±³ k³a¶æ nam g³adzie i mówil ¿e do weekendu po³o¿y ale ¿e okaza³o siê, ¿e wyje¿d¿a do Niemiec do pracy to móg³ robiæ tylko wczoraj i dzi¶, no i popo³udniami bo do 16tej pracuje...wiêc jak dobrze pójdzie uda mu siê zrobiæ 2 pokoje, podkre¶lam JAK DOBRZE PÓJDZIE, w co za bardzo nie wierze bo mamy cos pecha z tym remontem i wszystko ci±gle siê komplikuje... w dodatku nie mamy nikogo kto za rozsadne pieniadze zrobilby kuchnie i lazienke i nie wiem jak to ugry¼æ...moj t¿ siê na tym nie zna ale mówi³ ¿e spróbuje z takim kumplem który te¿ siê nie zna ![]() ![]() ![]() no dobra, juz sie wy¿ali³am ![]() musze siê Wam przyznac wczoraj znowu wypi³am piwo ![]() ![]() no nie mog³am siê powstrzymaæ,lubiê piwko i co mam zrobiæ ![]() a dzi¶ tak: 3 ma³e kawa³ki chlebka z bialym serkiem feta do smarowania, z szyneczka surowa i rzodkiewka teraz pije kawke z mlekiem obiad leczo ![]() ![]() a pozniej nie planuje bo rzadko siê tego planu trzymam ![]() Mi³ego dnia laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
kochana moja waga 51,5kg, przepraszam,ale wczoraj nie mialam jak na neta wej¶c ![]() ale g³upia sprawa wysz³a z tym autem, jacy ludzie potrafi± byæ zak³amani i oszukaæ tak bezczelnie kogo¶ innego;/ szkoda gadac ![]() my podziêkowan dla rodzicow nie robimy, gdyz rodzice T¿ s± 20 lat po rozwodzie wiêc....,a moja mama kategorycznie mi zabronila ![]() ![]() za to mamy oskary w podziêkowaniu dla ¶wiadkow, super s± ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1009 |
Raczkowanie
|
dzieñ dobry kochane
![]() widzê,ze nikt w ogole za mn± ne têskni tutaj ![]() ![]() ![]() strong daj znaæ jak przypiarka i zapowiedzi ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co? niby chudnê ,ale tak powoli,ze wogole mnie to nie zadowala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a chcia³am wygl±daæ tak w±tle,wiecie o co chodzi? taka kruszynka, a przez te moje cyce ![]() ![]() ogl±dam cale dnie ¶luby, wczoraj sie zakochalam w piosence beyonce "ave maria" i chce ja na pierwszy taniec, nawet nie slucham normalnie ale na jakims ¶lubnym kliepie na youtube byla ![]() nie wspomnê,ze ciagle beczê na tych slubach jak jakas kretynka, nie wiem jak ja przezyje ten ¶lub AAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- aaa i wczoraj kupi³am w koñcu majtki i poñczochy do ¶lubu, takie po³bokserki koronkowe bia³e,¶liczne ![]() i na noc po¶lubn± ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a stresem siê nie martw, pomysl sobie ze w tym dniu musisz byæ szczesliwa i usmiechnieta bo to wspomnienia na cale zycie, chce dzieciom opowiadac: mama ca³y slub przep³aka³a??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1012 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn nie wiem czy my¶l o makija¿u pomo¿e ![]() ![]() w ogole to tak mnie wla¶nie wkurzy³a moja mama z siostr±,ze zaraz chyba wybuchnê ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1014 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cze¶æ dziewuszki
![]() Strongwomen...pod biustem rzeczywi¶cie ¼le poda³am ...jest 93 cm ... U mnie bez zmian ![]() Dietkowo ok. trochê gorzej z æwiczeniami tak co drugi dzieñ æwiczê...powinnam codziennie ale tak jako¶ nastroju brak i ledwo co co drugi dzieñ mam ochotê ...co¶ czujê ¿e moje odchudzanie szlag trafi bo jak siê nie zbiorê w sobie to lipa bêdzie... Podczytuje Was ale....nie mam co Wam ciekawego pisaæ Buziolki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1016 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kasiu co siê dzieje? masz jakie¶ problemy? ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Co tu taka cisza dziewczyny?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Zjecha³am ju¿ do domu, potem wszystko opiszê a teraz idê z synkiem na dwór.
![]() |
#1019 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a no dlatego,ze okaza³o siê,ze zawiadomienie do mojego kolegi,które da³am w czerwcu mojej mamie nie zosta³o nawet mu dostarczone;/ a za tydzieñ ¶lub i raczej wielki wstyd jesli teraz mu dadza, a dodam ze przypominam o tym mamie co 2 dni i ten kolega mieszka 2 km od nich ![]() a najlepsza moja siostra,czy ja nie mam miejsca,zeby go wcisnaæ jako go¶ci z ¿on± i synkiem!!!!!!!!!! a ja, ¿e co???????????????? bo ja u niego by³am! i co z tego???? jakos nie przejmowala sie jak dawa³am zawiadomienie mojej kuzynce najblizszej ,u ktorej oczywiscie tez byam na weselu a bedzie sie jakim kolegom martwic , z ktorym ja nie rozmawialam 4 lata, bo nie mamy nawet kontaktu!!!1 a ona mi bedzie zwracaæ uwagê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1020 | ||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór chudzinki wy moje
![]() Ale mia³am dzi¶ menu ![]() ![]() At work: p³atki owsiane, capucino nektarynkê At home: omlet z dwóch jajek z du¿± ilo¶ci± warzyw, winogronka 200 gr i ju¿ ![]() ![]() ![]() ![]() Co za dzieñ, zacz±³ siê od gumy, jadê sobie jadê, do¶æ szybko jak zwykle zreszt± ![]() ![]() Z dobry wiadomo¶ci, go¶æ chyba jednak przywiezie mi tem samochód - we wtorek ![]() ![]() A i mam dwie randki ![]() ![]() ![]() W³asnie jeden z nich dzwoni ![]() ![]() CMOK ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
I jak tam smak chlebka ![]() ![]() Mam nadziejê, ¿e system sprawdzi siê d³ugofalowo,a spadek na wadze mnie zaskoczy ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
Spróbujê, mo¿e u mnie akurat zadzia³a ![]() Dlaczego masz spadek energii Ty nasz wulkanie, nikt tak nie æwiczy³ jak Ty,, co siê dzieje s³onko ? Kogo ja mam doganiaæ, Alu¶, we¼ siê w gar¶æ, tak ma³o Ciê tutaj ostatnio ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.