|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
2 | 4,35% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
1 | 2,17% |
| Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! |
|
4 | 8,70% |
| Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie |
|
6 | 13,04% |
| Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" |
|
5 | 10,87% |
| W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach |
|
0 | 0% |
| Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika |
|
0 | 0% |
| Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika |
|
0 | 0% |
| Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach |
|
0 | 0% |
| Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku |
|
1 | 2,17% |
| W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie |
|
0 | 0% |
| Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki |
|
0 | 0% |
| Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy |
|
2 | 4,35% |
| Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie |
|
1 | 2,17% |
| Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają |
|
18 | 39,13% |
| Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci |
|
1 | 2,17% |
| Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala |
|
4 | 8,70% |
| Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci |
|
1 | 2,17% |
| Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.
ewacia rozumiem, kolejny raz ty musisz brać wszystko na klatę..eh.. ale nie denerwuj się
![]() eh.. dobra.. kulam się, przygotuje Andzii naleśniki, moze sie nie przemeczę ![]() na odchodne wrzucam zdj buńka.. tym razem trochę urósł ![]() pełne 31 tygodni |
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.
albo jest kochanie, Kasiu, pchełek (ewentualnie mądry pchełek jak błysnę mądrością ale brzunio
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-08-14 o 13:00 |
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już tak robię od jakiegoś czasu, nawet w rossmanie byłam ostatnio obsłużona bez kolejki, a tłum ludzi czekał sznurem nie wspomnę o rejstracji w szpitalu, pobieraniu krwi czy już w ogole o autobusach
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, majtki poplamione
|
|
|
#3065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Logoasia śliczny buń
Edytowane przez katarzyna2811 Czas edycji: 2013-08-14 o 13:04 |
|
|
|
|
#3066 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U teściówki na imieninach nic mnie nie obchodzi więc jade tylko dobrze zjeść i posiedzieć ale wolałabym być w tch Bieszczadach cały dzień! Jeśli będzie ładna pogoda to sie w tym bloku ukiszę i tyle...ehhh ... nie dośc że kompletnie nigdzie z tż nie jeździmy to jak się trafi okazja to zawsze coś staje na drodze
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
Ide ogarnac sie troche i obiad robic bo pozniej kumpela z corcia wpadaja na herbate
![]() nie piszcie za duzo
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpisane
|
|
#3070 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hehe tylko do jutra
![]() ty świntucho ty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
byl juz pan z upeceja wymienil zasilacz i wsio smiga jak marzenie ide zaraz obiado konstruowac, schaboszczak i fasolinda bo nie mam pomyslu na nic a tylko to w lodowce niezamrozone |
||||||||
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale bez problemów żyć się nie da, ZUS postanowił nie dać mi pieniędzy za l4 jak i również później na macierzyńskim, jaja jak cholera, stwierdzili ze nie podlegam ubezpieczeniu z tytulu umowy o pracy, teraz pisze odwolania, pomaga mi prawnik. Ponoć mam niewielkie szanse na zmianę ich decyzji także zawsze coś się musi dziać...
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
troszeczkę urósł ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Gratuluję wizyt i kolejnych tygodni! Papuga - miło Cię znów słyszeć
|
|
#3074 |
|
BAN stały
|
Zjadłam loda na śniadanie.
I się wkurzam na spodnie ciążowe bez panela.Ze też takie kupiłam |
|
|
|
#3075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X
Cytat:
a jak ktos robi cyrki to ja jezyk mam niewyparzony i wspolczuje im ![]() Cytat:
nie mam ochoty sie wywrocic i ubic dzieciaka, albo.odkleic sobie lozysko albo cokolwiek wiec po prostu zawsze robie afere i niech sobie mysla co chca nawet jeden przystanek wole siedziec choc dam rade stac ale jak bedzie ostre hamowanie to nikt mi dziecia nie zwroci
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3079 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
09 października 2013 18:45 Ninka |
||
|
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
ja z rana po 6 looknęłam czy aby się Baja nie rozdwoiła... ale widzę że się dzielnie trzyma, w sumie ja chyba też wolałabym sobie umilić chwil kilka z tż po takim poście i dopiero pójść rodzić ....budyń mnie dopadł... wyrobiłam mięso mielone, uformowałam kotlety i się za obieranie ziemniaków wzięłam i tak sobei analizuję: mięso, cebulka, bułka namoczona i opanierowane i git... i nagle olśnienie że jajka nie wbiłam dobrze że sobie uświadomiłam jeszcze przez smażeniem...Ladan gratki 9 m-ca Matall wszystkiego naj naj z okazji rocznicy Tassia wyobrażam sobie minę tej baby haha Kaśka ja śpię tylko na lewym boku, a jak się chcę do tż przytulić bo on po mojej prawicy, to mały od razu wojnę zaczyna i dzisiaj tż w szoku był jak go syn skopał... Czarna faktycznie trochę lipnie z domkiem, ale musisz wierzyć że niebawem sie wszystko ułoży i będziesz urządzała... Motylku, Madziuchna śliczne literki, ja dumam czy zamawiać, bo i tak łóżeczko będzie u nas w sypialni a mebelki dla młodego i urządzanie pokoiku to na dzień dzisiejszy odległa przyszłość Misia ale byłaś gigantka ja raz jeden miałam nogę skręconą, bo z koleżanką w szkole z okna skakałyśmy... i ona również wówczas w gipsie wylądowała... za to byłam szyta dwa razy w ciągu pół roku... za pierwszym razem otwierałam sobie paprykarz i mi blaszka od puszki w palcu została- efekt4 szwy na środkowym palcu u prawej ręki i mega ubaw lekarza który mnie szył... drugim razem zbił mi się słoik i kawałek szkła wbił mi się dokładnie w ten sam palec, oczywiście na izbie spotkałam tego samego miłego doktorka i jak mnie zobaczył to zapytał: "a tym razem co pani jadła?" szył mnie już inny...Ja mam taki program edukacyjny u siebie w przychodni, spotkania są 3 razy w tygodniu i można się wybrać... położne za to dodatkową kasę mają, ja raz jeden byłam na takim czymś, bo czsu zbytnio nie miałam i podczas ważenia się tylko podpisywałam... ale w poniedziałek zamierzam się wybrać, bardzo fajna położna prowadzi i stwierdziła ostatnio że jak jedzie do pracy to ma rzut beretem do mnie do domu i będzie zapewne u mnie jako położna środowiskowa, dała mi swój numer i zapisała mój i dzwoni co jakiś czas, pyta jak się czuję, czy mi nic nie dolega... Logoasia śliczny brzunio ![]() Papuga witaj ale numer z tym cholernym ZUS-em...
Edytowane przez Asiek84 Czas edycji: 2013-08-14 o 13:22 |
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy
Cytat:
Najlepiej od razu wchodzić pierwszymi drzwiami i od razu pod miejsce dla ciężarnych. Widzę że jesteś z krakowa jak ja więc wiesz na pewno jak to wygląda w naszej komunikacji , jak się sama nie upomnisz to niestety rzadko kiedy ktoś ustąpi -.- |
|
|
|
|
#3082 |
|
BAN stały
|
Takie sobie.Tzn nie cisną, nie uwierają, trochę sie czasami zwijają, ale jak dla mnie są ok.
Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2013-08-14 o 13:24 |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Dawid idzie mi po kebaba
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ja już myślałam, że mam w końcu te skurcze B-H ale nie to Miki tyłek wypina
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
a kebabik ciasto, mięcho z kurczaka i sos
om nom nom nie mogę się doczekać
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
dupa mnie znowu boli
![]() niech ten tz juz wraca i syf ogarnia, bo rzygac mi sie juz chce jak na to wszystko patrzec i ogarnia mnei czarna rozpacz
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

, majtki poplamione
Julek 18.09.2013

także zawsze coś się musi dziać...