|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() Ja bardzo lubię Kraków ![]() Cieszę się, że chociaż ciut lepiej Ci dzisiaj. Masz bardzo pracowity dzień dzisiaj, znajdź chociaż chwilkę na relaks ![]()
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Nie mam, na innym wątku dziewczyny pisały to przekazuję
![]() Jak się ogarnę czasowo to wstąpię dziś jeszcze (teraz w gazetce był drapak dla kotów, zobaczę czy sensowny) i jak będzie gazetka nowa to wezmę
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |||||||
Wtajemniczenie
|
fajniasty, mój zupełnie inny bo kupa tłuszczu także diabli wiedzą, czy on ciązowy czy tłuszczowy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj na badaniach: tsh, mocz, krew, cukier i przeciwciała. Wyniki popołudniu. Wieczorem genetyk, jestem szalenie spokojna i nie wiem czy ta pewność siebie mnie nie zgubi. Myślę sobie, że akurat dlaczego u mnie miałoby się coś spierdzielić, wszyscy mają zdrowe dzieci to ja też będę miała.
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciukaski ![]() kobitki jade dzis po materac do łóżeczka ostatnia rzecz i jestem w pełni przygotowana do przyjscia Wanessy ![]()
![]() |
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Izuś, ja chyba u Twoje gościa z allegro od łóżeczka i pościeli zamówię łóżeczko. Muszę tylko dokładnei sprawdzić kolor w realu. Zalezy mi na bardzo jasnym, tż nie podoba się białe bo wygląda jak szpitalne. Sosna ponoć bardziej ciemnieje.
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
My wzieliśmy kolor pomiędzy czyli słomke.
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, cały czas Was czytam, ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie. Dzisiaj zaczynamy 12 tydzień, mdłości minęły, ale mega słaba jestem, nic mi się nie chce. Czekam na wyniki piosiewu w związku z tym, że wyszedł mi odczyn zapalny i II grupa cytologii.
Gianna, gratuluję 4 cm szczęścia ![]() Iza śliczny brzuszek, też już widzę, że będę miała podobny-spiczasty ![]() Kluska, marne pocieszenie, ale też się ostatnio nie mogę dogadać z Tż, mamy nerwowoy czas. Arletka, trzymam kciuki za Twoją Kruszynkę, żeby wszystko było dobrze ![]() Agabi, trzymam kicuki za dzisiejszą wizytę. Ja upatrzyłam sobie takie łóżeczko z szufladą i materacem http://allegro.pl/sosnowe-lozeczka-z...440038411.html. Podoba mi się białe, ale ze względu na to, że łóżko w sypialni mamy koloru klon to chyba weźmiemy sosnę, żeby to jakoś pasowało... Basia, czekamy na Twoją córcię ![]() pozdrawiam ![]()
nasza Kropeczka ![]() http://babystrology.com/tickers/baby...=4&babycount=1 http://www.suwaczki.com/tickers/oar843r82jacc1em.png Edytowane przez Rossa1988 Czas edycji: 2013-08-14 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Wtajemniczenie
|
ja też myślę o słomce, ale muszę ja jeszcze gdzieś an żywo zobaczyć. Wy, to kochana jesteście prawie gotowi. Najdroższe rzeczy już macie, ale drobiazgi też jak się zbiorą to potrafią słono kosztować
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Kurcze, ja mam 11tc3 a ty 11tc1. Jak blisko siebie jesteśmy szok. Kiedy ja się dowiedzialam o ciąży a, kiedy Ty. Dobre. Mogłybyśmy swoje dzidzie do siebie porównywać, ale może lepiej nie, bo jak Twoja będzie większa to pewnie dostanę sraczki że z moją coś nie tak ![]()
![]() |
#1391 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do wyprawki to najbardziej przeraża mnie kupno ciuszków.Boje się że kupimy za mało albo coś ![]() Chemy zamówić taki dywan: http://allegro.pl/dywan-2-0x3-0-dywa...408860706.html Wzór pierwszy albo drugi.Jeszcze musimy dokupić komode i półke na ściane i pokoik będzie gotowy ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-08-14 o 10:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Wtajemniczenie
|
Izuś, tylko lumpeksy!!!! tam są cudowne ciuszki. Czytałam gdzieś o wyprawkach i dużo to nie było. Teraz w Lidlu będę bodziaki, Ty już spokojnie możesz kupować bo wiesz, że będzie Dominiczek
#1393 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Mnie dzis obudzil straszny bol lewego jajnika.Wstalam wzielam nospe magnez przegryzlam to kanapka i poszlam dalej w kimke ![]() Dziekuje wszytskim za gratki ![]() Aga masz racje nie ma co sie martwic takie wady sa raczej rzadkie i trzeba myslec ze wszytsko jest dobrze bo jest.Daj znac jak to w ogole wyglada ile trwa.Ja ide za tydzien 21.08. Bedziemy trzymac ![]() Kluska nie placz kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Iza tez sie zastanwiam nad kolorem słomka albo wenge.A twoja strone z łóżeczkiem sobie zapisalam ![]() ![]() Rossa nie martw sie wynikami wiem ze my wszytskie przezywamy ale jest XXI wiek nie ma takiej rzeczy ktorej nie da sie wyleczyc(no nie popadam w skrajnosc) takze glowa do gory.II gr to bardzo czesto wystepuje.Mi tez juz mdlosci minely za to powitalam bole glowy ![]() ![]() Basiu zobaczysz kupisz materac i za chwilke bedziesz w nim klasc swoja dzidzie ![]() Dziewczyny ja sie uparlam na to łóżeczko i juz bym je chetnie zamowila ale poczekam jeszcze nie bede swirowac ![]() http://www.darland.pl/darland-lozecz...erac-16el.html Wezmiemy chyba kolor wenge i misie w kremie wczesniej chcialam niebieskie ale chyba wezme jednak te kremowe. ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- A gdzie Arletka spi jeszcze ? Ewcia a wy po takiej nocy w łóżeczku to rano mozecie sie obudzic w trojke ![]() ![]() Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2013-08-14 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Gianna, bardzo podoba mi się łóżeczko.
![]()
#1395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem nim oczarowana ale nie powiem zeby bylo tanie niestety, jest duzo tanszych ale juz sie uparlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1398 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Łózeczko piękne, podobają mi się takie rzeźbione jednak chcemy kupić coś tańszego. W ogóle chyba zacznę robić zakupy, wiem, że to jeszcze wcześnie, ale jak nie wiadomo jak to będzie potem. Moja znajoma np. trafiła w 6 miesiącu do szpitala i przeleżała tam aż do porodu. Mąż wszystko sam kupował. Nie chcę, żeby mi ktoś odebrał tą przyjemność ![]()
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu sie zgadzam w 100% zakupy dla malucha sa mega przyjemne ![]() Mama znow mi od kolezanki jakis worek ciuszkow przyniosla mowi ze polowa z metkami bo nie zdazyli nawet ubrac malego.Zobaczymy co tam ciekawego ![]() Ja teraz jade z TŻ do domku do rodzicow dzis w nocy wyjezdzamy na ten dlugi weekend to moze w piatek skocze cos na naszym targu obejrzec glownie teraz musze skupic troszke kaftanikow i body z dlugimi rekawkami bo pajacykow i spioszkow juz ma sporo.A jak sie juz ciesza na te zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam zdjecia z ostatniej wizyty
![]() 2. zdjecie podobno sie usmiecha ![]() 3. akrobacje z reka 4. zdj to jest noga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Gianna
![]() Rossa, ja też mam 2gr cyto ![]() Agabi kciukasy za wyniki ![]() Basiu? Meldunek poprosimy ![]() ![]() Pochwalę się, że te 5 czy 6 lat temu sama zrobiłam mieszkanie w którym teraz mieszkamy więc mam doświadczenie- kasy nie bylo więc pogłogę kladłam sama, gipsowałam ściany, malowałam z odcięciem, wierciłam pneumolem w ścianie nośnej coby listwa przy podłodze była, nawet strukturę w przedpokoju kładłam i kauczukiem malowałam ![]() ![]() Teraz myślałam, że jak z facetem to będzie łatwiej a guzik! Ja podejmuje decyzje w 10min a tż w 3 tygodnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Przyznam siE, ze tylko gipsy gdzieniegdzie spieprzyłam ![]() A dZi§ mi szybko poszło, zaraz wchodzę na budowę, zostawię brodzik, pozarządzam i będę mogła jechać wybrać płytki do kuchni ![]() Jeszcze obiadek gdzieś po drodze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
Mam pierwsze wyniki: Tsh - 1,4 kiłakusa brak, nawet nie wiedziałam że mam na to badania myślałam że coś związane z konfliktem serologicznym. Człowiek, to jednak ciemnota.
![]() |
#1403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No TSH masz piekne ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
Po prostu szok ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dużo się dzieje.. Gianna Gratulacje! Cudne dzieciątko Kluska nie szalej tak z tym dopilnowaniem wszystkiego! Niech część rzeczy ogarnie twój TŻ, nie przyzwyczajaj go, że ogarniasz wszystko, bo potem będzie Ci trudno! Basiu Jak tam?? Dalej trzymam kciuki! Ja dziś miałam bezsenną noc... jakoś w ogóle nie mogłam usnąć. Zazwyczaj jestem śpiochem, głowę przyłożę do poduszki i już odpływam, a tu druga noc i przewracam się z boku na bok! Ech... Wszystkie objawy nadal mam, dziś zaczęły mnie jeszcze drażnić sutki. Mam wrażenie, że są gorące... Zaraz wybieram się do kosmetyczki, na depilację i pedicure... Dobrego popołudnia |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tsh super ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
hej, jestem jestem tylko prawie cały dzien w rozjazdach, rano na zakupy,zagadałam sie ze znajomą,potem teściowi pojechałam po jakąś częsc,potem pojechałam do siostry,w drodze powrotnej do mamy,godzine temu wróciłam,wstawiłam pranie i pizze szykuje na obiado-kolacje.
po pierwsze laski macie swietne łóżeczka, i chyba gianny najbardziej mi sie podoba,ale cena trochę za duża jak dla mnie,ale będe wybierała z tz to moze zakupi swojemu pierwszemu dziecku drozsze. po drugie iza masz śliczny brzuszek. po trzecie gianne dzidzolek cudowny, który to tydzień ze takie piękne dzieciątko już widac? ciagle sie zastnawian czy ja już też takie zobacze?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Laski Wy tyle już macie z wyprawki a ja tylko jednego zimowego misia-pajaca
![]() Jestem w m1 w markach, zamykają mothercare i jest mega wyprzedaż!!!! pewnie że całą whprawkę z takich rzeczy to drogo ale coś jednak kupić czemu nie. Tulko wiecie co, ja nie umiem w rakim haosie. Tony miniciuszków WSZEDZIE. Musze zabrać tu jakąś doświadczoną mamę bo ha hako laik mam tylko oczopląs ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajne takie wyprzedaże ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- to ja bede miała 12-13 tydzień to pewnie też taką kruszynke zobacze ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- aaa sie nie pochwaliłam ze miałam pierwsza ciażową zachcianke, robiłam zakupy i zobaczyłam cebularza, normalnie ślinka mi tak pociekła, musisłąm sobie wziać, zjadłam go tak szybko bo taki był dobry a potem mi się niedobrze zrobiło... ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- mysti widze cie!!!! ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arletko bedzie pieknie widac! no cuda na tym usg wychodza ![]() Co do zachcianki ![]() ![]() ![]() Dobra musze sie spakowac zanim wroci bo mi glowe bedzie truł ![]() Zycze wam spokojnego wieczorku wpadne jutro. Aga czekamy na wiesci po genetycznym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.