O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 08:55   #1381
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Cześć

dziękuję!

Ależ zazdroszczę Krakusów w rodzinie kocham łazić po miastach i chciałabym bardzo wybrać się tam i całymi dniami chodzić, chodzić, chodzić jakoś nigdy nie było po drodze. Jak jechaliśmy na południe to od razu w góry a jak na północ to zawsze ukochane trójmiasto. Nie wiem dlaczego, ale jestem pewna, że i Kraków by mnie tak samo ujął
Miłego wyjazdu zatem

Dziś mi lepiej nieco, wreszcie dobrze spałam i się w głowie uporządkowało trochę.

Teraz jadę wymienić brodzik na mniejszy, zamówić kabinę, wannę i umywalkę, wracając muszę wstąpić do sklepu z drzwiami i zmierzyć szerokość ościerznicy (obok drzwi łazienki wycinamy przejście dla kotów). Potem jeszcze wybrać i kupić halogeny i na budowę.
Wieczorem wraca tż, ciejawe co to będzie. Albo nie -nie ciekawi mnie to. Wolałabym żyć spokojnie jak wcześniej.

Miłego dnia
Nie ma za co
Ja bardzo lubię Kraków Na pewno by Ci się spodobał
Cieszę się, że chociaż ciut lepiej Ci dzisiaj.
Masz bardzo pracowity dzień dzisiaj, znajdź chociaż chwilkę na relaks
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:56   #1382
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Tasia, no może jakoś będzie. tak czy inaczej nie wiem czy kiedyś będzie tak ja wcześniej. już wiem do czego on jest zdolny

aaaaa Laski, od 22.08 w liedlu mają być ciuchy ciążowe
Dzięki za infoMasz gdzieś gazetke?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:07   #1383
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dzięki za infoMasz gdzieś gazetke?
Nie mam, na innym wątku dziewczyny pisały to przekazuję
Jak się ogarnę czasowo to wstąpię dziś jeszcze (teraz w gazetce był drapak dla kotów, zobaczę czy sensowny) i jak będzie gazetka nowa to wezmę

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:13   #1384
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo,bardzo się ciesze

Mój brzuszek:
fajniasty, mój zupełnie inny bo kupa tłuszczu także diabli wiedzą, czy on ciązowy czy tłuszczowy

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
jak fajnie 4 centymetry szczescia

kobitki dzieki za wsparcie . Mam nadzieje ze juz nie bede panikowala . Ale wiecie Tz wolal mnie zawiesc ( ja chcialam czekac ale on sie uparl moze i to lepiej )
ech Basiu, jak ja się nie mogę doczekać Waneski.

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Bylam jeszcze w pracy ze zwolnieniem i tam mi zeszlo a i tak wizyta mi sie pol godziny opoznila.
Ale jest wszytsko dobrzena wyniki zle spojrzałamwszytsko ma w normie i nie ma zadnego stanu zapalnego.
Maz byl na usg i powiem wam ze bylo cudnie.Dzidzia ma 4,44cm tetno 173 dlugie raczki i nozki,krecilo sie strasznie ssalo kciuk albo jak stwierdzila pani dr dlubie w nosie .Obrocilo sie do nas dupka potem znow na przod i sie usmiechnelo a dr zrobila zdjeciecos niesamowitego. Mamy tez zdjecie nozki dlugiej.Dr. zmierzyla przeziernosc karkowa bo bylo ladnie widac i pow.ze wszytsko ok zebym sie nie martwila genetycznym bo jest dobrze wszytsko. TŻ byl oczarowany oczy mial jak piec zloty ja oczywiscie sie poplakalam. Dr. mowi ze wielkoscia dzieć starszy o 2dni niz wynika z OM smiala sie ze chyba chlopak bedzie bo tak uroslo.Zobaczymy oby bylo zdrowe.
Strasznie mi sie humor poprawil
super. cieszę się bardzo.

Cytat:
Normalne przez brzuch wszytsko juz widac dobrze bylo.
Jestem mega padnieta ide sie klasc i jesc bo strasznie glodna jestem a schudlam kilo jak nie mam pojecia
Udanego wieczorku
ja będę musiała na usg przez brzuch jeszcze poczekać. Za tłusta jestem, żeby było coś widać.

Cytat:
Gianna, gratulacje

Iza, śliczny brzunio, jaki spiczasty to u mnie chyba dziewczyna bo mam zupełnie okrąły...

u mnie bez zmian właściwie - wyję, wyję, wyję. z tż tylko gorzej, teraz to już nie wiem czy jest odwrót.
oj Kluska, nie płacz tyle bo dzidzia będzie zaryczana a Ty razem z nią.

Cytat:
kumpela dziś dzwoniła. rozłączyłam i napisałam sms, że proszę tekstowo bo nie zrozumie bełkotu przez gile. odpisała, że jak tak dalej pójdzie i będę ciągle wyć to urodzę tenora
(z serii: czarny humor)
gile najlepsze

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
ehh.. kochana. Nie wiem w jaki sposób mogłybyśmy Ci tu pomóc. Cieszę się, że chociaż możesz Nam się tutaj wyżalić, wyrzucić z siebie cały ten stres..
Ja jestem z Twoich okolic. Jakbyś miała kiedyś ochotę pogadać przy kawie albo soczku to nie ma problemu. Sam fakt, ze się kogoś wysłucha albo pogada o pierdołach naprawdę dużo znaczy( przynajmniej ja tak mam)

Cześć
Ostatni dzień w pracy
Jutro rano jedziemy do teściów do Krakowa. Jadą też moi rodzice - takie spotkanie rodzinne
jak Ci fajnie. Ja siedzę w domu, będę czytać
Cytat:
Cześć

dziękuję!

Ależ zazdroszczę Krakusów w rodzinie kocham łazić po miastach i chciałabym bardzo wybrać się tam i całymi dniami chodzić, chodzić, chodzić jakoś nigdy nie było po drodze. Jak jechaliśmy na południe to od razu w góry a jak na północ to zawsze ukochane trójmiasto. Nie wiem dlaczego, ale jestem pewna, że i Kraków by mnie tak samo ujął
Miłego wyjazdu zatem

Dziś mi lepiej nieco, wreszcie dobrze spałam i się w głowie uporządkowało trochę.

Teraz jadę wymienić brodzik na mniejszy, zamówić kabinę, wannę i umywalkę, wracając muszę wstąpić do sklepu z drzwiami i zmierzyć szerokość ościerznicy (obok drzwi łazienki wycinamy przejście dla kotów). Potem jeszcze wybrać i kupić halogeny i na budowę.
Wieczorem wraca tż, ciejawe co to będzie. Albo nie -nie ciekawi mnie to. Wolałabym żyć spokojnie jak wcześniej.

Miłego dnia
wkrótce wszystko wróci do normy. Nie martw się i nie przemęczaj tym remontem

Byłam dzisiaj na badaniach: tsh, mocz, krew, cukier i przeciwciała. Wyniki popołudniu. Wieczorem genetyk, jestem szalenie spokojna i nie wiem czy ta pewność siebie mnie nie zgubi. Myślę sobie, że akurat dlaczego u mnie miałoby się coś spierdzielić, wszyscy mają zdrowe dzieci to ja też będę miała.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:18   #1385
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
fajniasty, mój zupełnie inny bo kupa tłuszczu także diabli wiedzą, czy on ciązowy czy tłuszczowy

ech Basiu, jak ja się nie mogę doczekać Waneski.

super. cieszę się bardzo.

ja będę musiała na usg przez brzuch jeszcze poczekać. Za tłusta jestem, żeby było coś widać.

oj Kluska, nie płacz tyle bo dzidzia będzie zaryczana a Ty razem z nią.

gile najlepsze

jak Ci fajnie. Ja siedzę w domu, będę czytać

wkrótce wszystko wróci do normy. Nie martw się i nie przemęczaj tym remontem

Byłam dzisiaj na badaniach: tsh, mocz, krew, cukier i przeciwciała. Wyniki popołudniu. Wieczorem genetyk, jestem szalenie spokojna i nie wiem czy ta pewność siebie mnie nie zgubi. Myślę sobie, że akurat dlaczego u mnie miałoby się coś spierdzielić, wszyscy mają zdrowe dzieci to ja też będę miała.

trzymam kciukaski

kobitki jade dzis po materac do łóżeczka ostatnia rzecz i jestem w pełni przygotowana do przyjscia Wanessy

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:29   #1386
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
za wyniki i wizyte

Stary 2013-08-14, 10:08   #1387
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
trzymam kciukaski

kobitki jade dzis po materac do łóżeczka ostatnia rzecz i jestem w pełni przygotowana do przyjscia Wanessy
super, zrób fotkę łóżeczka

Cytat:
za wyniki i wizyte
Izuś, ja chyba u Twoje gościa z allegro od łóżeczka i pościeli zamówię łóżeczko. Muszę tylko dokładnei sprawdzić kolor w realu. Zalezy mi na bardzo jasnym, tż nie podoba się białe bo wygląda jak szpitalne. Sosna ponoć bardziej ciemnieje.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 10:13   #1388
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Izuś, ja chyba u Twoje gościa z allegro od łóżeczka i pościeli zamówię łóżeczko. Muszę tylko dokładnei sprawdzić kolor w realu. Zalezy mi na bardzo jasnym, tż nie podoba się białe bo wygląda jak szpitalne. Sosna ponoć bardziej ciemnieje.
My wzieliśmy kolor pomiędzy czyli słomke.

Stary 2013-08-14, 10:40   #1389
Rossa1988
Raczkowanie

Dziewczyny, cały czas Was czytam, ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie. Dzisiaj zaczynamy 12 tydzień, mdłości minęły, ale mega słaba jestem, nic mi się nie chce. Czekam na wyniki piosiewu w związku z tym, że wyszedł mi odczyn zapalny i II grupa cytologii.

Gianna, gratuluję 4 cm szczęścia )))
Iza śliczny brzuszek, też już widzę, że będę miała podobny-spiczasty
Kluska, marne pocieszenie, ale też się ostatnio nie mogę dogadać z Tż, mamy nerwowoy czas.
Arletka, trzymam kciuki za Twoją Kruszynkę, żeby wszystko było dobrze))
Agabi, trzymam kicuki za dzisiejszą wizytę. Ja upatrzyłam sobie takie łóżeczko z szufladą i materacem http://allegro.pl/sosnowe-lozeczka-z...440038411.html. Podoba mi się białe, ale ze względu na to, że łóżko w sypialni mamy koloru klon to chyba weźmiemy sosnę, żeby to jakoś pasowało...
Basia, czekamy na Twoją córcię)))

pozdrawiam

Edytowane przez Rossa1988
Czas edycji: 2013-08-14 o 10:42
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:49   #1390
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
My wzieliśmy kolor pomiędzy czyli słomke.
ja też myślę o słomce, ale muszę ja jeszcze gdzieś an żywo zobaczyć. Wy, to kochana jesteście prawie gotowi. Najdroższe rzeczy już macie, ale drobiazgi też jak się zbiorą to potrafią słono kosztować

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, cały czas Was czytam, ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie. Dzisiaj zaczynamy 12 tydzień, mdłości minęły, ale mega słaba jestem, nic mi się nie chce. Czekam na wyniki piosiewu w związku z tym, że wyszedł mi odczyn zapalny i II grupa cytologii.

Gianna, gratuluję 4 cm szczęścia )))
Iza śliczny brzuszek, też już widzę, że będę miała podobny-spiczasty
Kluska, marne pocieszenie, ale też się ostatnio nie mogę dogadać z Tż, mamy nerwowoy czas.
Arletka, trzymam kciuki za Twoją Kruszynkę, żeby wszystko było dobrze))
Agabi, trzymam kicuki za dzisiejszą wizytę. Ja upatrzyłam sobie takie łóżeczko z szufladą i materacem http://allegro.pl/sosnowe-lozeczka-z...440038411.html. Podoba mi się białe, ale ze względu na to, że łóżko w sypialni mamy koloru klon to chyba weźmiemy sosnę, żeby to jakoś pasowało...
Basia, czekamy na Twoją córcię)))

pozdrawiam
też myślę o łózeczku z szufladami.

Kurcze, ja mam 11tc3 a ty 11tc1. Jak blisko siebie jesteśmy szok. Kiedy ja się dowiedzialam o ciąży a, kiedy Ty. Dobre. Mogłybyśmy swoje dzidzie do siebie porównywać, ale może lepiej nie, bo jak Twoja będzie większa to pewnie dostanę sraczki że z moją coś nie tak

Stary 2013-08-14, 10:53   #1391
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki za 12 tydzieńJak spiczasty brzuszek to wróże ci synka jak u mnie
Cytat:
ja też myślę o słomce, ale muszę ja jeszcze gdzieś an żywo zobaczyć. Wy, to kochana jesteście prawie gotowi. Najdroższe rzeczy już macie, ale drobiazgi też jak się zbiorą to potrafią słono kosztować[COLOR="Silver"]

Kurcze, ja mam 11tc3 a ty 11tc1. Jak blisko siebie jesteśmy szok. Kiedy ja się dowiedzialam o ciąży a, kiedy Ty. Dobre. Mogłybyśmy swoje dzidzie do siebie porównywać, ale może lepiej nie, bo jak Twoja będzie większa to pewnie dostanę sraczki że z moją coś nie tak
Aga każde dziecko rozwija się w swoim tempie

Co do wyprawki to najbardziej przeraża mnie kupno ciuszków.Boje się że kupimy za mało albo cośNa razie mam tylko kilka sztuk,musze się za to wziąść.

Chemy zamówić taki dywan: http://allegro.pl/dywan-2-0x3-0-dywa...408860706.html Wzór pierwszy albo drugi.Jeszcze musimy dokupić komode i półke na ściane i pokoik będzie gotowy

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-08-14 o 10:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 10:57   #1392
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:

Aga każde dziecko rozwija się w swoim tempie

Co do wyprawki to najbardziej przeraża mnie kupno ciuszków.Boje się że kupimy za mało albo cośNa razie mam tylko kilka sztuk,musze się za to wziąść.
Izuś, tylko lumpeksy!!!! tam są cudowne ciuszki. Czytałam gdzieś o wyprawkach i dużo to nie było. Teraz w Lidlu będę bodziaki, Ty już spokojnie możesz kupować bo wiesz, że będzie Dominiczek

Stary 2013-08-14, 11:03   #1393
Gianna M
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

Mnie dzis obudzil straszny bol lewego jajnika.Wstalam wzielam nospe magnez przegryzlam to kanapka i poszlam dalej w kimke

Dziekuje wszytskim za gratki

Aga masz racje nie ma co sie martwic takie wady sa raczej rzadkie i trzeba myslec ze wszytsko jest dobrze bo jest.Daj znac jak to w ogole wyglada ile trwa.Ja ide za tydzien 21.08. Bedziemy trzymac

Kluska
nie placz kochana Wszytsko sie jakos ulozy w zyciu sa rozne etapy i rozne rzeczy sie mowi w zlosci a potem zaluje takze nie placz bo wszytsko bedzie dobrze .Ale powiem ci ze ty zaradna dziewczynka jestes sama wybierac takie rzeczy no no szacun Uwazaj tylko na siebie i nie przemeczaj sie .

Iza tez sie zastanwiam nad kolorem słomka albo wenge.A twoja strone z łóżeczkiem sobie zapisalam Iza a brzunio masz swietny bedzie chlopak jak nic .Ja nie mam sie czym chwalic jeszcze schudlam kg.

Rossa nie martw sie wynikami wiem ze my wszytskie przezywamy ale jest XXI wiek nie ma takiej rzeczy ktorej nie da sie wyleczyc(no nie popadam w skrajnosc) takze glowa do gory.II gr to bardzo czesto wystepuje.Mi tez juz mdlosci minely za to powitalam bole glowy I za 12tc idziemy leb w leb

Basiu zobaczysz kupisz materac i za chwilke bedziesz w nim klasc swoja dzidzie No wlasnie prosze nam pokazac zdjecie łóżeczka

Dziewczyny ja sie uparlam na to łóżeczko i juz bym je chetnie zamowila ale poczekam jeszcze nie bede swirowac
http://www.darland.pl/darland-lozecz...erac-16el.html
Wezmiemy chyba kolor wenge i misie w kremie wczesniej chcialam niebieskie ale chyba wezme jednak te kremowe.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

A gdzie Arletka spi jeszcze ?

Ewcia a wy po takiej nocy w łóżeczku to rano mozecie sie obudzic w trojke Kostuś mialby rodzenstwo

Edytowane przez Gianna M
Czas edycji: 2013-08-14 o 11:01
Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:05   #1394
mysia1986
Zakorzenienie

Gianna, bardzo podoba mi się łóżeczko.
Marcel <3

Stary 2013-08-14, 11:07   #1395
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Izuś, tylko lumpeksy!!!! tam są cudowne ciuszki. Czytałam gdzieś o wyprawkach i dużo to nie było. Teraz w Lidlu będę bodziaki, Ty już spokojnie możesz kupować bo wiesz, że będzie Dominiczek
Bardzo jestem ciekawa tej gazetki w lidlu
Cytat:

Dziewczyny ja sie uparlam na to łóżeczko i juz bym je chetnie zamowila ale poczekam jeszcze nie bede swirowac
Wezmiemy chyba kolor wenge i misie w kremie wczesniej chcialam niebieskie ale chyba wezme jednak te kremowe.[COLOR="Silver"]
Śliczne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 11:08   #1396
Gianna M
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Gianna, bardzo podoba mi się łóżeczko.
Ja tez jestem nim oczarowana ale nie powiem zeby bylo tanie niestety, jest duzo tanszych ale juz sie uparlam

Stary 2013-08-14, 11:09   #1397
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez jestem nim oczarowana ale nie powiem zeby bylo tanie niestety, jest duzo tanszych ale juz sie uparlam
no cena sporawa... mi się podoba dokładnie ten zestaw z linka
Marcel <3

Stary 2013-08-14, 11:14   #1398
Rossa1988
Raczkowanie

Cytat:

Kochana, miałaś późno owulację, a ja miałam mega regularne cykle, więc nie ma co porównywać. Zresztą każde dziecię rozwija się swoim tempem. Ja teraz schudłam dwa kg, w ogóle nie mam apetytu i też się martwię, że może zaszkodze tym dziecku i będzie się wolniej rozwijac, ale gin mnie uspokaja, że to na początku normalne.

Cytat:
też się nastawiam na chłopca )) imiona dla dzieci miałam już wybrane odkąd pamiętam, haha;d

Cytat:

Rossa nie martw sie wynikami wiem ze my wszytskie przezywamy ale jest XXI wiek nie ma takiej rzeczy ktorej nie da sie wyleczyc(no nie popadam w skrajnosc) takze glowa do gory.II gr to bardzo czesto wystepuje.Mi tez juz mdlosci minely za to powitalam bole glowy I za 12tc idziemy leb w leb

Wezmiemy chyba kolor wenge i misie w kremie wczesniej chcialam niebieskie ale chyba wezme jednak te kremowe.[COLOR="Silver"]
staram się nie martwić i nie wpadać w panikę, bo bym oszalała.
Łózeczko piękne, podobają mi się takie rzeźbione jednak chcemy kupić coś tańszego. W ogóle chyba zacznę robić zakupy, wiem, że to jeszcze wcześnie, ale jak nie wiadomo jak to będzie potem. Moja znajoma np. trafiła w 6 miesiącu do szpitala i przeleżała tam aż do porodu. Mąż wszystko sam kupował. Nie chcę, żeby mi ktoś odebrał tą przyjemność
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:25   #1399
Gianna M
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, miałaś późno owulację, a ja miałam mega regularne cykle, więc nie ma co porównywać. Zresztą każde dziecię rozwija się swoim tempem. Ja teraz schudłam dwa kg, w ogóle nie mam apetytu i też się martwię, że może zaszkodze tym dziecku i będzie się wolniej rozwijac, ale gin mnie uspokaja, że to na początku normalne.

też się nastawiam na chłopca )) imiona dla dzieci miałam już wybrane odkąd pamiętam, haha;d

staram się nie martwić i nie wpadać w panikę, bo bym oszalała.
Łózeczko piękne, podobają mi się takie rzeźbione jednak chcemy kupić coś tańszego. W ogóle chyba zacznę robić zakupy, wiem, że to jeszcze wcześnie, ale jak nie wiadomo jak to będzie potem. Moja znajoma np. trafiła w 6 miesiącu do szpitala i przeleżała tam aż do porodu. Mąż wszystko sam kupował. Nie chcę, żeby mi ktoś odebrał tą przyjemność

Tu sie zgadzam w 100% zakupy dla malucha sa mega przyjemne
Mama znow mi od kolezanki jakis worek ciuszkow przyniosla mowi ze polowa z metkami bo nie zdazyli nawet ubrac malego.Zobaczymy co tam ciekawego
Ja teraz jade z TŻ do domku do rodzicow dzis w nocy wyjezdzamy na ten dlugi weekend to moze w piatek skocze cos na naszym targu obejrzec glownie teraz musze skupic troszke kaftanikow i body z dlugimi rekawkami bo pajacykow i spioszkow juz ma sporo.A jak sie juz ciesza na te zakupy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 11:59   #1400
Gianna M
Zakorzenienie

Zrobilam zdjecia z ostatniej wizyty
2. zdjecie podobno sie usmiecha
3. akrobacje z reka
4. zdj to jest noga
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (80,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (93,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (91,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg noga 2.jpg (54,5 KB, 17 załadowań)

Stary 2013-08-14, 12:52   #1401
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Gianna cudo fotki

Rossa, ja też mam 2gr cyto

Agabi kciukasy za wyniki

Basiu? Meldunek poprosimy w ogóle kto ma nr do Basi i do kogo ma Basia? Jak się zacxnie smska poprosimy

Pochwalę się, że te 5 czy 6 lat temu sama zrobiłam mieszkanie w którym teraz mieszkamy więc mam doświadczenie- kasy nie bylo więc pogłogę kladłam sama, gipsowałam ściany, malowałam z odcięciem, wierciłam pneumolem w ścianie nośnej coby listwa przy podłodze była, nawet strukturę w przedpokoju kładłam i kauczukiem malowałam tylko płytki mi panowie kładli no i hydraulikę a resztę sama robiłam

Teraz myślałam, że jak z facetem to będzie łatwiej a guzik! Ja podejmuje decyzje w 10min a tż w 3 tygodnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Przyznam siE, ze tylko gipsy gdzieniegdzie spieprzyłam

A dZi§ mi szybko poszło, zaraz wchodzę na budowę, zostawię brodzik, pozarządzam i będę mogła jechać wybrać płytki do kuchni
Jeszcze obiadek gdzieś po drodze

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-08-14, 13:17   #1402
agabiwro
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Gianna cudo fotki

Agabi kciukasy za wyniki

Basiu? Meldunek poprosimy w ogóle kto ma nr do Basi i do kogo ma Basia? Jak się zacxnie smska poprosimy

Pochwalę się, że te 5 czy 6 lat temu sama zrobiłam mieszkanie w którym teraz mieszkamy więc mam doświadczenie- kasy nie bylo więc pogłogę kladłam sama, gipsowałam ściany, malowałam z odcięciem, wierciłam pneumolem w ścianie nośnej coby listwa przy podłodze była, nawet strukturę w przedpokoju kładłam i kauczukiem malowałam tylko płytki mi panowie kładli no i hydraulikę a resztę sama robiłam

Teraz myślałam, że jak z facetem to będzie łatwiej a guzik! Ja podejmuje decyzje w 10min a tż w 3 tygodnie

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

A dZi§ mi szybko poszło, zaraz wchodzę na budowę, zostawię brodzik, pozarządzam i będę mogła jechać wybrać płytki do kuchni

ale z Ciebie samodzielna kobitka. Ja też taka jestem, tylko zauwazyłam że w pewnych sytuacjach robiłam się lepsza od Tż i dużo rzeczy chciałam robić sama. Wiecie, jakie to miało skutki. Cierpiała jego męskość.

Mam pierwsze wyniki:
Tsh - 1,4

kiłakusa brak, nawet nie wiedziałam że mam na to badania myślałam że coś związane z konfliktem serologicznym. Człowiek, to jednak ciemnota.

Stary 2013-08-14, 14:09   #1403
Gianna M
Zakorzenienie

Cytat:
ale z Ciebie samodzielna kobitka. Ja też taka jestem, tylko zauwazyłam że w pewnych sytuacjach robiłam się lepsza od Tż i dużo rzeczy chciałam robić sama. Wiecie, jakie to miało skutki. Cierpiała jego męskość.

Mam pierwsze wyniki:
Tsh - 1,4

kiłakusa brak, nawet nie wiedziałam że mam na to badania myślałam że coś związane z konfliktem serologicznym. Człowiek, to jednak ciemnota.

No TSH masz piekne

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Gianna cudo fotki

Agabi kciukasy za wyniki

Pochwalę się, że te 5 czy 6 lat temu sama zrobiłam mieszkanie w którym teraz mieszkamy więc mam doświadczenie- kasy nie bylo więc pogłogę kladłam sama, gipsowałam ściany, malowałam z odcięciem, wierciłam pneumolem w ścianie nośnej coby listwa przy podłodze była, nawet strukturę w przedpokoju kładłam i kauczukiem malowałam
tylko płytki mi panowie kładli no i hydraulikę a resztę sama robiłam

Po prostu szok dobrze ze w ciazy jestes bo pewno i teraz bys malowala i szalala

Stary 2013-08-14, 14:47   #1404
zophiee
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Dużo się dzieje..
Gianna Gratulacje! Cudne dzieciątko
Kluska nie szalej tak z tym dopilnowaniem wszystkiego! Niech część rzeczy ogarnie twój TŻ, nie przyzwyczajaj go, że ogarniasz wszystko, bo potem będzie Ci trudno!

Basiu Jak tam?? Dalej trzymam kciuki!

Ja dziś miałam bezsenną noc... jakoś w ogóle nie mogłam usnąć. Zazwyczaj jestem śpiochem, głowę przyłożę do poduszki i już odpływam, a tu druga noc i przewracam się z boku na bok! Ech...
Wszystkie objawy nadal mam, dziś zaczęły mnie jeszcze drażnić sutki. Mam wrażenie, że są gorące...

Zaraz wybieram się do kosmetyczki, na depilację i pedicure...

Dobrego popołudnia
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 14:51   #1405
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobilam zdjecia z ostatniej wizyty
2. zdjecie podobno sie usmiecha
3. akrobacje z reka
4. zdj to jest noga
Piękności
Cytat:
Mam pierwsze wyniki:
Tsh - 1,4
Tsh super

Stary 2013-08-14, 16:39   #1406
arletka1313
Zakorzenienie

hej, jestem jestem tylko prawie cały dzien w rozjazdach, rano na zakupy,zagadałam sie ze znajomą,potem teściowi pojechałam po jakąś częsc,potem pojechałam do siostry,w drodze powrotnej do mamy,godzine temu wróciłam,wstawiłam pranie i pizze szykuje na obiado-kolacje.
po pierwsze laski macie swietne łóżeczka, i chyba gianny najbardziej mi sie podoba,ale cena trochę za duża jak dla mnie,ale będe wybierała z tz to moze zakupi swojemu pierwszemu dziecku drozsze.
po drugie iza masz śliczny brzuszek.
po trzecie gianne dzidzolek cudowny, który to tydzień ze takie piękne dzieciątko już widac? ciagle sie zastnawian czy ja już też takie zobacze?
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 17:02   #1407
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Laski Wy tyle już macie z wyprawki a ja tylko jednego zimowego misia-pajaca
Jestem w m1 w markach, zamykają mothercare i jest mega wyprzedaż!!!! pewnie że całą whprawkę z takich rzeczy to drogo ale coś jednak kupić czemu nie. Tulko wiecie co, ja nie umiem w rakim haosie. Tony miniciuszków WSZEDZIE. Musze zabrać tu jakąś doświadczoną mamę bo ha hako laik mam tylko oczopląs

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-08-14, 17:26   #1408
Gianna M
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej, jestem jestem tylko prawie cały dzien w rozjazdach, rano na zakupy,zagadałam sie ze znajomą,potem teściowi pojechałam po jakąś częsc,potem pojechałam do siostry,w drodze powrotnej do mamy,godzine temu wróciłam,wstawiłam pranie i pizze szykuje na obiado-kolacje.
po pierwsze laski macie swietne łóżeczka, i chyba gianny najbardziej mi sie podoba,ale cena trochę za duża jak dla mnie,ale będe wybierała z tz to moze zakupi swojemu pierwszemu dziecku drozsze.
po drugie iza masz śliczny brzuszek.
po trzecie gianne dzidzolek cudowny, który to tydzień ze takie piękne dzieciątko już widac? ciagle sie zastnawian czy ja już też takie zobacze?
Dziekuje to 11tc (10t6d wg OM)

Stary 2013-08-14, 18:03   #1409
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Laski Wy tyle już macie z wyprawki a ja tylko jednego zimowego misia-pajaca
Jestem w m1 w markach, zamykają mothercare i jest mega wyprzedaż!!!! pewnie że całą whprawkę z takich rzeczy to drogo ale coś jednak kupić czemu nie. Tulko wiecie co, ja nie umiem w rakim haosie. Tony miniciuszków WSZEDZIE. Musze zabrać tu jakąś doświadczoną mamę bo ha hako laik mam tylko oczopląs

he he,ja nie mam nic tzn mam 3 body,rajstopki,i skarpetki ale sobie dawno dawno kupiłam. a dzis siostra mówiła ze mi odda karuzelke do łóżeczka, wózek chce mi oddac ale ja jednak wózek troche inny chce.
ale fajne takie wyprzedaże

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Dziekuje to 11tc (10t6d wg OM)
to ja bede miała 12-13 tydzień to pewnie też taką kruszynke zobacze

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

aaa sie nie pochwaliłam ze miałam pierwsza ciażową zachcianke, robiłam zakupy i zobaczyłam cebularza, normalnie ślinka mi tak pociekła, musisłąm sobie wziać, zjadłam go tak szybko bo taki był dobry a potem mi się niedobrze zrobiło...

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

mysti widze cie!!!!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 18:06   #1410
Gianna M
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
he he,ja nie mam nic tzn mam 3 body,rajstopki,i skarpetki ale sobie dawno dawno kupiłam. a dzis siostra mówiła ze mi odda karuzelke do łóżeczka, wózek chce mi oddac ale ja jednak wózek troche inny chce.
ale fajne takie wyprzedaże

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

to ja bede miała 12-13 tydzień to pewnie też taką kruszynke zobacze

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

aaa sie nie pochwaliłam ze miałam pierwsza ciażową zachcianke, robiłam zakupy i zobaczyłam cebularza, normalnie ślinka mi tak pociekła, musisłąm sobie wziać, zjadłam go tak szybko bo taki był dobry a potem mi się niedobrze zrobiło...

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

mysti widze cie!!!!

Arletko bedzie pieknie widac! no cuda na tym usg wychodza A bierzesz TŻ?
Co do zachcianki Ja wlasnie TŻ do Mc wyslalam tak mi sie cziza zachcialo .
Dobra musze sie spakowac zanim wroci bo mi glowe bedzie truł
Zycze wam spokojnego wieczorku wpadne jutro.

Aga czekamy na wiesci po genetycznym.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości