|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42260399]O to super,bo szukam coś takiego KLIK
[/QUOTE]taki jest dostępny http://2.bp.blogspot.com/-HM-K0trUR2...ne+minimax.JPG 811. poza tym 808 i 809 są dostępne. W 808 się zakochałam, śliczna mięta nie miałam jeszcze takiej polecam!
|
|
|
|
#1173 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do masełek to już mam, specjalnie po nie pojechałam, wanilie i karmel, i dla mnie karmel ma bardziej obłędny zapach, mam z pól godziny na ustach i trzyma się na nich, nie ulotnił się w sekundę, na zimę będą przydatne, dopóki jakiegoś innego wynalazku nie wypuszczą na rynek bo wtedy za siebie nie ręczę. |
|
|
|
|
#1175 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą wróciłam. Niestety z lakierów Eveline wszystkie najładniejsze kolory już miałam, zmywacza w płatkach nie było
Te owocowe płatki mają nprawdę ekstrakty z owoców na początku składu! Ale nie brałam, bo stwierdziłam, że cytryny czy kiwi bym na oko nie położyła, a na całą twarz to by mi na jeden raz opakowanie wystarczyło. Ostatecznie z gazetkowych rzeczy tylko chusteczki dada wzięłam na pocieszenie dołożyli mi książki i capnęłam obydwie Kinga, do tego przy kasie złapałam lip tint czerwony i podoba mi się efekt, chyba dokupię jeszcze róż
|
|
|
|
#1177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wzięłam na spróbowanie, bo w promocji był (4,99) oraz dlatego, że nigdy tintu żadnego nie miałam. i podoba mi się efekt jaki daje
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pomadkę, bo była za jakieś grosze, poniżej 2zł.
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj było otwarcie mojej Biedronki po remoncie. Oczywiście promocje. Moi rodzice skusili się i poszli. Chcieli tylko patelnię i portfel no i jakby się udało Osełkę i piersi z kurczaka... najwięcej werwy miały stare babcie i dziadki.. ludzie stali w kolejce a Ci z wózkami chcieli tratować na wejściu... oczywiście szał, bo pomidory po 1,50, banany 2,99. Piersi po 11,99 całe kosze piersi i papieru, to rodzice odpuścili. Patelnie to hałas na cały sklep robili, porysowali je, po 7-9 sztuk brali... mamie udało się tylko kupić porfel bo akurat była koło nich, wzięła 4 sztuki w różnych kolorach i odeszła na bok oglądać... wyobraźcie sobie, babcie z rąk chciały wyrywać
ale mama się nie dała. Jestem w szoku, że ludzie się mogą tak zachowywać. Kobietki jeszcze o 23 sprzątały sklep. A dziś poszliśmy na spokojnie, piersi cała lodówka, bez żadnych awantur i bijatyk... nigdy więcej na takie coś się nie wybiorę -.- Kupiłam nowe chipsy o smaku spaghetti Carbonara - pychota! 1,5 miesiąca niejedzenia chipsów, poszło się wietrzyć :P |
|
|
|
#1180 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() Co do chipsów można czasami zgrzeszyć, 1,5 m-ca to i tak ładnie . U mnie dzisiaj widziałam nowe o smaku pizzy, ale nie wzięłam. Dobre?
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś nie poszalałam na zakupach w biedronce i dobrze, bo wszystko mam
![]() Ale dziwne, bo w mojej Biedrze nie było kosmetyków Dove, a u Was? Narobiłam fotek (na moim blogu jest relacja nie tylko z Biedry, ale tez z Natury), więc jak ktoś nie był to zapraszam
|
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
chodziło mi o ten z gazetki, w płatkach ale już kupiłam, więc po problemie, sama przetestuję, jest o złotówkę tańszy niż w Hebe
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w lokalnej drogerii i w naturze te lip tinty były już pakowane tak jak dla biedronki, ta sama szata. ale faktycznie te z biedro były fatalne.....
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różowy ma trochę gorszą konsystencję, ale za to kolor piękny (dziękuję dziewczynie, która mi go poleciła :róża . W czym są gorsze te biedronkowe od "oryginalnych"?
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, ok
Nie mam porównania, a te wydają się być w porządku. Więc oryginał musi być perfekcyjny w takim razie.
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Biedronce i kupiłam masełko nivea. Fajne jest, Pięknie pachnie i odpowiednia jak dla mnie konsystencja
![]() Wziełąm tez lakier do paznokci nr 805, lubie takie cieple kolory. Będzie do stóp, bo u rąk rzadko maluję i wolę stonowane kolory. Smarnęłam sobie jednego paznokcia u rąk tym lakier i jestem pozytywnie zaskoczona, jedna warstwa wystarczyla, rownomiernie sie nalozył, nie przebija. Mysle teraz czy nie przejsc sie w piatek po inny kolor. Jesli zostaną, mały był wybór, pewnie dlatego ze mała biedronka, musialabym isc do większej a to dalej....Miętowy był jeden, niebieskiego dwie sztuki, najwiecej tego co ja wzielam i tej ciemnej czerwieni. Ma ktos moze fotki ja wyglada na pazokciach ten brązowy i ten jaśniutki lakier? Chciałam majonez i nie było już, pusta półka.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-08-14 o 15:20 |
|
|
|
#1190 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś w Biedronce po Pendive, ale niestety już nic dla mnie nie zostało :/ Z gazetki kosmetycznej skusiłam się tylko na masełka do ust. Miałam tez ochotę na krem HydroAdapt i odżywkę z Garniera, ale nie było :/
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mowa teraz o pigmentacji to ja się cieszę, że nie są bardzo mocno nasycone. A konsystencja fajna, trwałe (wytrzymał obiad i deser
), ciekawy efekt. Ja się nie mam czego przyczepić. No może tyle, że mały wybór kolorów.
|
|
|
|
#1193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale strasznie niefotogeniczny - przekłamany kolor wychodzi na zdjęciach. lakier bezproblemowy 2 warstwy daja pełne krycie i schnie szybko
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki stonowany zwyklaczek, fajny na codzień
|
|
#1198 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiałam te migdały, nie przypominajcie mi, że już ich nie ma ;(
|
|
|
|
#1200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast masełka nivea, to jest to samo co i w innych sklepach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

polecam!

Te owocowe płatki mają nprawdę ekstrakty z owoców na początku składu! Ale nie brałam, bo stwierdziłam, że cytryny czy kiwi bym na oko nie położyła, a na całą twarz to by mi na jeden raz opakowanie wystarczyło. Ostatecznie z gazetkowych rzeczy tylko chusteczki dada wzięłam

ale mama się nie dała. Jestem w szoku, że ludzie się mogą tak zachowywać. Kobietki jeszcze o 23 sprzątały sklep. A dziś poszliśmy na spokojnie, piersi cała lodówka, bez żadnych awantur i bijatyk... nigdy więcej na takie coś się nie wybiorę -.-