Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59! - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 16:33   #2191
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,

wpadłam się tylkoprzywitać i uciekam nie wiem w co ręce włożyć i spier.... mi się spacja

Dziś mi sie wspomniało, że nie jestem zapisana na paznokcie
Po znajomości mnie wcisnęły, ale nie na sb jak chciałam, a na piątek

uciekamy teraz na ostatnie zakupy m.in. szampan,a potemwielkie sprzątanie - teściowa jutro przyjeżdża

W piątek pracuję do 14, zaraz po pracy paznokcie, na 17 próbna fryzura. W sobotę z rana na cmenatarz do dziadków, na 13 farbowanie, wieczorem spowiedź... W niedzielę na salę i tyle

Boziu, nie dociera do mnie, że to już
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 16:40   #2192
ila87
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Super pmysl. Ja bym tak zrobila "Moj obciachowy panienski - zapraszam!" i wszystko rbisz tak jak chcesz [COLOR="Silver"]
Dobra, ogarnęłam się!
Gadżety zamówione na all, after party będzie w mieszkaniu rodziców, a Ci moi kochani (zgodzili się ) i pójdą na imprezkę do cioci
Nikomu nie będzie przykro, a i nawet lepiej, bo rodzice mają więcej miejsc do siedzenia i duuużo większy stół. Podzwoniłam po koleżnakach i 4 będą na pewno, nie wiem co z 6, bo jeszcze nie mogą potwierdzić. Później pójdziemy do klubu, tam też dołączy TŻ ze znajomymi i już. Sama sobie panieński zrobię, choć Wam mega zazdroszczę!

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
A naprawde chcesz to cudo? Mnie zdecydowanie nie przekonuje
Mnie też. Jestem umówiona na przeprowadzenie prezentacji na po ślubie, ale jakoś mi się nie chce
Stary 2013-08-14, 16:49   #2193
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Teraz moja lista "do to" i "done" jest troszę inna niż PM-kowa, ale tez się pochwalę

załatwione:
-umowa z Tauronem
-umowa z PGNiG
-wymeldowanie z rodzinnego domu
-zameldowanie w nowym mieszkaniu
-wniosek o dowód złożony
-drzwi zamówione
-firma od mebli kuchennych umówiona na pomiar
-umówiona kontrola z Tauronu i gazowni

do zrobienia
-członkostwo w spółdzielni
-zalatwic klucz do bramy
-zalatwic klucz do skrzynki z licznikiem prądu
-zmienic prawo jazdy
-znaleźć płytki i sprzety do lazienki i wc
-oddać krew
-iść do ginekologa

Mąż dzisiaj długo siedzi w pracy więc nie pojedziemy ogladac materacy szkoda
inna ale równie fajna
za tak wiele załatwionych spraw
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

wpadłam się tylkoprzywitać i uciekam nie wiem w co ręce włożyć i spier.... mi się spacja

Dziś mi sie wspomniało, że nie jestem zapisana na paznokcie
Po znajomości mnie wcisnęły, ale nie na sb jak chciałam, a na piątek

uciekamy teraz na ostatnie zakupy m.in. szampan,a potemwielkie sprzątanie - teściowa jutro przyjeżdża

W piątek pracuję do 14, zaraz po pracy paznokcie, na 17 próbna fryzura. W sobotę z rana na cmenatarz do dziadków, na 13 farbowanie, wieczorem spowiedź... W niedzielę na salę i tyle

Boziu, nie dociera do mnie, że to już
wszystko będzie ok
powodzenia!

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 16:58   #2194
agassek
Zakorzenienie

Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,

ila87 super bedzie cudnie, zobaczysz! Powiem wiecej, będzie dokladnie tak jak jak chcesz, żeby było

Mnie TM też nie przekonuje... Tzn. Kiedyś zupełnie byłam na nie (jak z wszystkim co sprzedaje się poprzez prezentacje...) ale tu zaczęłam powoli zmieniać zdanie (dużo pozytywnych opinii). Teraz już sama nie wiem

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 17:13   #2195
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Fotyyyyyyy
jutro, bo dziś zaraz do księdza po zaświadczenie z zapowiedzi wybywamy
Stary 2013-08-14, 17:31   #2196
Laidee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Naprawdę chcę łażę koło tego już ze 4 lata. Nie raz i nie dwa widziałam na własne oczy, jak dzięki TM obiad (smaczny, domowy) powstaje od zera w 10-15 minut. Jadłam również nie raz i nie dwa No i sam fakt, że TM zastępuje sporo innych domowych sprzętów. Ciasto na pizzę wygniata i "wyrasta" w 2 minuty, wysiłku trzeba włożyć tyle ile wymaga wrzucenie składników do misy. Sieka, ubija, gotuje, robi przeciery, deserki dla dziecka... Jak dla mnie cudo
Wyrastać to nie wyrasta bo w 2 minuty to żadne drożdze nie ruszą, choćbyś stawała na rzęsach. Poza tym on nie wygniata ciasta tylko je sieka. Dla mnie jest różnica między drożdżowym siekanym a "gniecionym", choć pewnie w przypadku ciasta na pizzę to da się przeżyć. Chleba tym już bym nie zrobiła. Poza tym misa jest mała - naprawdę, te 2 litry to przy konfiturach dramat. Sorry, że Ci zbrzydzam, ale ja chodziłam nad TM dwa lata i nie znalazłam argumentów, dla których miałabym teraz wydać ponad 4 tys zł na urządzenie, które dla mnie nie ma nawet podstawowych funkcji.

Być może zainwestuję w niego, jak mi się pojawi potomstwo, chociaz biorąc pod uwagę, że mam na razie plan by dziecku miksowac dorosłe obiady, to w dalszym ciągu wydaje mi sie że 4 tys za mikser to przesada

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
ila87 super bedzie cudnie, zobaczysz! Powiem wiecej, będzie dokladnie tak jak jak chcesz, żeby było

Mnie TM też nie przekonuje... Tzn. Kiedyś zupełnie byłam na nie (jak z wszystkim co sprzedaje się poprzez prezentacje...) ale tu zaczęłam powoli zmieniać zdanie (dużo pozytywnych opinii). Teraz już sama nie wiem
Z tymi pozytywnymi opiniami może być różnie. Jak bym wydała 4 tys na sprzęt kuchenny to też bym twierdziła, że jest super, nawet jak by zarastał kurzem

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
On na pewno będzie widzieć, a jakby nie to sluże pomocą.
Mogę się też zgłosić? Próbuję namówić mojego organistę na to, by po kazaniu zagrał mi Metallikę a po przysiędze Nightwisha. Co pasuje do takiego zestawu jako pieśń na wejście? Nie żartuję...

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Poza tym... 10 DDŚ (dobrze liczę?). Umówiłam się na pazury, dalej nie mam tortu ani ciast I chyba zmienię trochę menu...

Edytowane przez Laidee
Czas edycji: 2013-08-14 o 17:26
Laidee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 17:43   #2197
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
A ja się nudze, wiec Wam pospamuje moim upatrzonym mieszkaniem

1,2,3 - salon. Kuchnia jest w prawym dolnym rogu pierwszego i drugiego zdjecia

4- sypialnia potencjalnie nasza

5 - sypialnia potencjalnie dziciecia

6 - balkon nr 1 - wejście z salonu

7 - widok z balkonu nr 2 - wejście z sypialni dziecięcia

8 - koniec przedpokoju - drzwi po lewej: wejście do łazienki, na wprost nasza sypialnia, po prawej pomieszczenie gospodarcze

9 - toaleta

10 - łazienka (z oknem!)

Super, przestronne i ten balkon.

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
ODEBRAŁAM DZIŚ SUKNIĘ : love:
Poka poka poka. Jestem strasznie ciekawa Twojej sukni.

Jakieś spotkanko Warszawianek się szykuje, hmm??
Stary 2013-08-14, 17:46   #2198
Laidee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Znowu mnie coś ominęło?

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
A ja się nudze, wiec Wam pospamuje moim upatrzonym mieszkaniem

1,2,3 - salon. Kuchnia jest w prawym dolnym rogu pierwszego i drugiego zdjecia

4- sypialnia potencjalnie nasza

5 - sypialnia potencjalnie dziciecia

6 - balkon nr 1 - wejście z salonu

7 - widok z balkonu nr 2 - wejście z sypialni dziecięcia

8 - koniec przedpokoju - drzwi po lewej: wejście do łazienki, na wprost nasza sypialnia, po prawej pomieszczenie gospodarcze

9 - toaleta

10 - łazienka (z oknem!)

Dopiero zobaczyłam. Strasznie duże się wydaje. Perfuuuu ile to ma m2?
Stary 2013-08-14, 17:47   #2199
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Laidee Pokaż wiadomość
Znowu mnie coś ominęło?

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Rano dziewczyny pisały, a ja dziś nawet nadrobiłam cały dzień, bo mało było.
Stary 2013-08-14, 17:52   #2200
Laidee
Raczkowanie

Cytat:
Rano dziewczyny pisały, a ja dziś nawet nadrobiłam cały dzień, bo mało było.
Myślałam, że już jakieś konkrety są

Wybywam z pracy na spotkanie z architektem. Jeżeli nie dostanę w końcu projektu mieszkania to
Stary 2013-08-14, 17:58   #2201
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Super, przestronne i ten balkon.

Poka poka poka. Jestem strasznie ciekawa Twojej sukni.

Na razie padły tylko niezobowiazujace deklaracje chęci Ale trzeba coś zorganizować!

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Znowu mnie coś ominęło?

89 + pewnie ze 20-25 balkonów
Stary 2013-08-14, 18:06   #2202
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość

Oby

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:

Na razie padły tylko niezobowiazujace deklaracje chęci Ale trzeba coś zorganizować!

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Zazdroszczę metrażu. Mamy 47 i w dodatku bez balkonu tylko z kratką w ścianie Ale nie jest najgorzej. Wasze na zdjęciach wygląda na baaardzo przestronne
Stary 2013-08-14, 18:11   #2203
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Oby

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Zazdroszczę metrażu. Mamy 47 i w dodatku bez balkonu tylko z kratką w ścianie Ale nie jest najgorzej. Wasze na zdjęciach wygląda na baaardzo przestronne
Jeszcze nie nasze niestety. A nawet jak bedzie nasze, to tak naprawde bedzie banku
Na razie mamy 46 z miniaturowym balkonem
Stary 2013-08-14, 18:14   #2204
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Jestem za.

Cytat:
Jeszcze nie nasze niestety. A nawet jak bedzie nasze, to tak naprawde bedzie banku
Na razie mamy 46 z miniaturowym balkonem
A my 39 z małym balkonem. Ciasne, ale własne. Zaraz ruszamy z remontem kuchni.
Będzie biała na wysoki połysk.
Stary 2013-08-14, 18:17   #2205
Laidee
Raczkowanie

Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!

Cytat:

Tylko? Wyglada na sporo wieksze. My kupilismy 80 m2 i w porownaniu do Twojego wyglada jak klitka.

Zazdroszcze, zwlaszcza tych balkonow

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 18:18   #2206
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrastać to nie wyrasta bo w 2 minuty to żadne drożdze nie ruszą, choćbyś stawała na rzęsach. Poza tym on nie wygniata ciasta tylko je sieka. Dla mnie jest różnica między drożdżowym siekanym a "gniecionym", choć pewnie w przypadku ciasta na pizzę to da się przeżyć. Chleba tym już bym nie zrobiła. Poza tym misa jest mała - naprawdę, te 2 litry to przy konfiturach dramat. Sorry, że Ci zbrzydzam, ale ja chodziłam nad TM dwa lata i nie znalazłam argumentów, dla których miałabym teraz wydać ponad 4 tys zł na urządzenie, które dla mnie nie ma nawet podstawowych funkcji.

Z tymi pozytywnymi opiniami może być różnie. Jak bym wydała 4 tys na sprzęt kuchenny to też bym twierdziła, że jest super, nawet jak by zarastał kurzem
Zgadzam się Marchewki np. on też nie uciera tylko sieka, a to jest duuuża różnica przy surówkach. Poza tym jedyne zupy jakie można na nim ugotować szybko tu zupy kremy na kostkach. Do innych zup trzeba wcześniej ugotować wywar więc wcale szybko. Ja naczytałam się mnóstwo. Zazwyczaj ludzie chwalą TM przy sporządzaniu soków i sosów - sorry ale 4 tyś. za takie "cudo"

Cytat:
Mogę się też zgłosić? Próbuję namówić mojego organistę na to, by po kazaniu zagrał mi Metallikę a po przysiędze Nightwisha. Co pasuje do takiego zestawu jako pieśń na wejście? Nie żartuję...
Możesz, ale szczerze mówiąc będzie mi trudno Ci pomóc bo jestem przeciwnikiem takich utworów podczas liturgii...to nie jest czas ani miejsce. Bez urazy, trzymam kciuki żeby organista i ksiądz mieli do tego inne podejście.

Cytat:
Poza tym... 10 DDŚ (dobrze liczę?). Umówiłam się na pazury, dalej nie mam tortu ani ciast I chyba zmienię trochę menu...
i to niby ja jestem wyluzowana?
Ja mam 31 dni więc są szanse, że się z tortem wyrobię
Stary 2013-08-14, 18:23   #2207
Laidee
Raczkowanie

Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!

Cytat:
Zgadzam się Marchewki np. on też nie uciera tylko sieka, a to jest duuuża różnica przy surówkach. Poza tym jedyne zupy jakie można na nim ugotować szybko tu zupy kremy na kostkach. Do innych zup trzeba wcześniej ugotować wywar więc wcale szybko. Ja naczytałam się mnóstwo. Zazwyczaj ludzie chwalą TM przy sporządzaniu soków i sosów - sorry ale 4 tyś. za takie "cudo"

Możesz, ale szczerze mówiąc będzie mi trudno Ci pomóc bo jestem przeciwnikiem takich utworów podczas liturgii...to nie jest czas ani miejsce. Bez urazy, trzymam kciuki żeby organista i ksiądz mieli do tego inne podejście.

i to niby ja jestem wyluzowana?
Ja mam 31 dni więc są szanse, że się z tortem wyrobię
U mnie nie ma piesni tylko organy saute, wiec w sumie przy odpowiedniej aranzacji nie slychac, czy to bach czy rockowa ballada

Jak chcielismy zamowic tort to w cukierni powiedzieli nam, ze mamy to zrobic kilka dni przed terminem, bo maja tendencje do gubienia kartek z zamowieniami

Stary 2013-08-14, 18:25   #2208
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie ma piesni tylko organy saute, wiec w sumie przy odpowiedniej aranzacji nie slychac, czy to bach czy rockowa ballada

Jak chcielismy zamowic tort to w cukierni powiedzieli nam, ze mamy to zrobic kilka dni przed terminem, bo maja tendencje do gubienia kartek z zamowieniami

No to macie duże szanse na przekonanie organisty

Ja w sprawie tortu napisałam do sali. Ich cukiernik miał się wypowiedzieć co do mojego pomysłu.... milczy już od tygodnia... nie wiem czy uznać to za komplement czy wręcz przeciwnie
Stary 2013-08-14, 18:28   #2209
Laidee
Raczkowanie

Cytat:
No to macie duże szanse na przekonanie organisty

Ja w sprawie tortu napisałam do sali. Ich cukiernik miał się wypowiedzieć co do mojego pomysłu.... milczy już od tygodnia... nie wiem czy uznać to za komplement czy wręcz przeciwnie
Organista sam wyskoczyl z Beatlesami, wiec mam nadzieje, ze nie zje mnie zywcem

Ksiadz nam tylko powiedzial, ze na naszym miejscu to nie przywiazywalby wagi do muzyki, bo skoro nie mamy video to i tak nie bedziemy jej pamietac. On ze swojego slubu nie pamieta prawie nic...

Stary 2013-08-14, 18:30   #2210
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

U mnie potwierdzenia ze 130 moich gosci juz 40 odmowilo masakra u Was tez tak jest?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 18:31   #2211
Laidee
Raczkowanie

Za szybko wyslalam. Upewnij sie moze, czy cukiernik w ogole dostal te Twoje pomysly. Moze jeszcze biedak nie wie, co go czeka

Stary 2013-08-14, 18:33   #2212
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko? Wyglada na sporo wieksze. My kupilismy 80 m2 i w porownaniu do Twojego wyglada jak klitka.

Zazdroszcze, zwlaszcza tych balkonow

Pewnie to, ze jest puste robi swoje. Ale cos w tym jest, wczoraj oglądaliśmy 80-metrowe i wyglądało jakby było ze 20-30 metrow mniejsze od "naszego".
Stary 2013-08-14, 18:34   #2213
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
U mnie potwierdzenia ze 130 moich gosci juz 40 odmowilo masakra u Was tez tak jest?
Chyba jakieś 30% odmów to taka norma

Cytat:
Za szybko wyslalam. Upewnij sie moze, czy cukiernik w ogole dostal te Twoje pomysly. Moze jeszcze biedak nie wie, co go czeka
.
Podobno dostał. Wydaje mi się, że nie szalałam z opisem
Stary 2013-08-14, 18:47   #2214
emma90
Wtajemniczenie

malinka9191

niedawno wróciłam ze spowiedzi i nawet było bardzo fajnie
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 18:48   #2215
burlesque90
Zakorzenienie

Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, c

Witam sie na moment dosłownie
Chcialam tylko sie pochwalić, ze znaleźliśmy mieszkanie..kawalerka z osobna kuchnia.. łazienka jest co prawda w gorszym stanie trochę niż reszta, ale damy radę

Ide do Tżta
Pa

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 18:54   #2216
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Witam sie na moment dosłownie
Chcialam tylko sie pochwalić, ze znaleźliśmy mieszkanie..kawalerka z osobna kuchnia.. łazienka jest co prawda w gorszym stanie trochę niż reszta, ale damy radę

Ide do Tżta
Pa

Super!
Stary 2013-08-14, 18:56   #2217
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość
niech ten tydzień się skończy bo w wariatkowie wyląduje z samego stresu od piątku spadło już 2kg ze mnie..

1. nie jedziemy na jutrzejsze wesele mojego kuzyna bo Tż nie dostał urlopu
2. niewiadome czy wogóle dostanie urlop w najbliższym czasie, więc jest szansa że jak pojedziemy do mnie w piątek w nocy to w niedziele trzeba będzie już wracać i tak nic nie załatwimy
3. rodzice doprowadzają mnie do nerwicy (a taki był spokój jak byli za granica 3 miesiące...a w wrócili w niedziele i już mi dają popalić)
4. mieliśmy rozdawać u mnie zaproszenia, no ale jak niedostanie urlopu to ich nie rozdamy i a wtedy ja będę musiała rozdawać je sama...
5. nie mamy świadectw chrztu i bierzmowania oraz dowodu Tż więc nie spiszemy też teraz protokołu ( jeśli nie teraz to później nie mamy jak ) liczę na przychylność księdza i obietnicę że w późniejszym czasie mu wszystko dowiozę sama..

będzie dobrze
edek198821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 18:58   #2218
asia27100
Zakorzenienie

hej!

witam z gruzowiska!
ślub niedługo,m to trzeba było WRESZCIE zabrac się za remont. okno juz zamurowane, wszystko pogipsowane tylko poprawki i mozemy malowac.

ale na sypialnie już nie liczę na noc poślubną....

spóźniał mi sie okres 3 dni. wczoraj obudziłam się, zerknęłam na aplikację, która mi to wylicza, pomysłałm o ciąży....i wcale się tym nie przejęłam
no ale dzis @ mnie dopadła, więc z przedślubnego dziecka nici

przez ostatnie dni załatwiliśmy ostatnie rozmowy z:
fotografami
dj'em
babką od strojenia kościoła (mamy dowolność!)
dekoratorką (swoją drogą tak nawymyślała że szok! chyba już jej dam dowolnośc bo nie ogarniam. na nasze wesele kazała przemalowac całą wiklinę na biało. w kompozycjach maja być jabłka. powiedziała że kazała mężowi zrobić tabliczkę kierującą na nasze wesele. jakiś rower staroświecki z koszem kwiatów i jabłek przed salą. lustra pod kompozycjami ze świeczkami, by się odbijało. no nie ogarniam. najwazniejsze że uzgodniłam bukiet: duzy, okrągły i zielony. rzadnych wystających wiecheci

a za dwa dni panienski a ja nie wiem co zrobie do jedzenia i co kupic do picia. mam jedną niepijąca dziewczynę, a reszta to też moim zdaniem słabe zawodniczki. co polecacie by kupić?

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 18:58   #2219
Laidee
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie to, ze jest puste robi swoje. Ale cos w tym jest, wczoraj oglądaliśmy 80-metrowe i wyglądało jakby było ze 20-30 metrow mniejsze od "naszego".
Nasze tez jest puste...

Naiat, jezeli Twoje pomysly odnosnie tortu sa podobne do pomyslow na tytuly watkow to sie nie dziwie, ze on nie odpisuje

Stary 2013-08-14, 19:03   #2220
edek198821
Zadomowienie

szok ;] ile razy wchodziłam tu po tylu godzinach i miałam minimum dziesięć stron do nadrobienia a dzisiaj zaledwie jedna

tylko że to tak zawsze jest zauważyłam - jak ja mam czas to mało piszecie a jak chodzę do pracy i nie mam czasu to zapieprzacie jak małe robaczki
edek198821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości