Miłośniczki Zary-cz. XXVI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 19:50   #2971
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
T
Ostatnio ktoś tu pisał, że miał taką adnotację na paragonie, że jak zabrudzenie nie zejdzie, to może oddać towar. Ja tak kiedyś miałam w H&M, więc wydawało mi się, że nie będzie problemu. Ale jak widać co sprzedawca, to inne podejście
W HM nie ma najmniejszego problemu ze zwrotem, wystarczy poprosić o adnotację na paragonie i podpis sprzedawcy. Ogólnie polityka zwrotów jest nastawiona przychylnie do klienta.
Stary 2013-08-14, 19:52   #2972
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilkakroplizcytryny Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któras z Was posiada ta sukienkę? jeżeli tak powiedzcie mi czy ona ma zamek kryty z tyłu czy taka łezkę jak na zdjęciu? bo szukam jej a paru sprzedawców odpisuje mi że ma kryty zamek...
Na 100% widzialam dzisiaj te sukienki u mnie (2 sztuki), ale nie mam pojecia po ile i jakie rozmiary. Kojarze je tylko ze wzgledu na giga poduchowe ramiona.

Cytat:
Chciałam aby pani zaznaczyła mi na paragonie, że kupuję pomazaną kamizelkę i w razie gdy nie zejdzie, to że mogę oddać, ale pani powiedziała, że tak nie można, bo prana rzecz jest już używana i nie mogę oddać Jedynie może zaznaczyć mi na paragonie, że kupuję na własne ryzyko
Powiedziałam, że się zastanowię, odeszłam od kasy, a później przyjęła mnie inna dziewczyna i przynajmniej mam czysty paragon w razie czego
Bardzo dobre rozegranie taktyczne

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 19:55   #2973
Tyna34
Raczkowanie

Cytat:
49,90zł
no to ci sie udało, zazdroszcze

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
W HM nie ma najmniejszego problemu ze zwrotem, wystarczy poprosić o adnotację na paragonie i podpis sprzedawcy. Ogólnie polityka zwrotów jest nastawiona przychylnie do klienta.
dokładnie, ja kiedyś poprosiłam, żeby Pani zaznaczyła mi na paragonie, że sukienka nie posiada metki. Bez problemu to zrobiła
Tyna34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:01   #2974
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tyna34 Pokaż wiadomość
dokładnie, ja kiedyś poprosiłam, żeby Pani zaznaczyła mi na paragonie, że sukienka nie posiada metki. Bez problemu to zrobiła
Bo to są ustalenia odgórne także w większości przypadków zachowanie sprzedawcy zależy od polityki sklepu.

Irja mi długopis z białej marynarki zszedł bez problemu po polaniu i przetarciu spirytusem.
Stary 2013-08-14, 20:03   #2975
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałam aby pani zaznaczyła mi na paragonie, że kupuję pomazaną kamizelkę i w razie gdy nie zejdzie, to że mogę oddać, ale pani powiedziała, że tak nie można, bo prana rzecz jest już używana i zwrot nie jest możliwy Jedynie może zaznaczyć mi na paragonie, że kupuję na własne ryzyko
Powiedziałam, że się zastanowię, odeszłam od kasy, a później przyjęła mnie inna dziewczyna i przynajmniej mam czysty paragon w razie czego
Ostatnio ktoś tu pisał, że miał taką adnotację na paragonie, że jak zabrudzenie nie zejdzie, to może oddać towar. Ja tak kiedyś miałam w H&M, więc wydawało mi się, że nie będzie problemu. Ale jak widać co sprzedawca, to inne podejście

49,90zł

No to świetnie później sprawdzę

Rozmiar XS a te ślady Wam jutro pokażę, bo to nie jest delikatny ślad
ale szczęście nie dość, że XS to jeszcze ta ceena
ja jakiś czas temu miałam podobną sytuację i pani manager powiedziała, żebym wyprała jak najszybciej tak do 2 dni jeżeli nie zejdzie przyjmie mi zwrot, ale i tak nie kupiłam, bo musiałabym dodatkowo zwężać
pewnie zależy na kogo się trafi
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42267323]
Z tego co Cori pisała to dzisiaj ich jeszcze u nas w SCC nie było

I w sumie tak się teraz zastanawiam jak to jest z umieszczaniem rzeczy w sklepie on-line .....bo "zielone wodnite" spodnie które dzisiaj Cori pokazywała/mierzyła to dopiero dzisiaj pojawiły się na stronce Z...przypuszczam, że wiele rzeczy jest w stacjonarnym sklepie a na stronce brak [/QUOTE]

różnie to bywa..
Cytat:
b
o tak był duży transfer dziś
muszę się wam pochwalić, że dziś ubrałam kilku panów od stóp do głów i dzwoniły partnerki z podziękowaniem, że ich faceci wreszcie kupili coś sensownego

Monia to dlatego u nas takie same szmaty wiszą (nie obrażając nikogo )
Cytat:
Dziękuję

Myślałam, że tak właśnie będzie, ale widać pani miała inną wizję Powiedziała, że z doświadczenia wie, że ślady z długopisu schodzą, ale nie może mi tego zagwarantować ale nie chciała zanzaczyć na paragonie, że rzecz jest brudna

Jutro będę sprawdzać i dam znać
Nie piszą nic na paragonie, mi z tydz temu jak kupowałam buty, pani dołączyła karteczkę o co chodzi i podpisała się i pieczątkę sklepu gdybym chciała zwrócić.. w sumie nie potrzebne mi to, bo nie oddam na pewno
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:04   #2976
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie pamiętam, że sprzedawca sam mi zaproponował, że zaznaczy na paragonie, że rzecz jest ubrudzona abym w razie czego nie miała problemu z zwrotem
Zara ma inną politykę i trochę zraża tym do siebie klientów, ale pewnie wychodzi z założenia, że jeden klient nie robi im różnicy I tak mają wielkie zyski, więc co się będą przejmować

Ale za to uwielbiam RI Zero problemów z reklamacją (myślałam, że mnie wyśmieją a oni oddali pieniądze) i nie trzeba się wykłócać o niższą cenę
Kupowałam dzisiaj spódnicę i przy kasie chłopak mówi, że mam zapłacić 119zł. Ja się zdziwiłam i mówię, że na metce jest 99zł. On popatrzył, sam się zdziwił i powiedział, że wobec tego trzeba zmienić cenę i wklepał w komputer 99zł A na koniec jeszcze zapytał czy chcę wieszak
Stary 2013-08-14, 20:07   #2977
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość

z różnych miast. Sporo tego dziewczyny miały, to znak, że już końcówka.
Stary 2013-08-14, 20:13   #2978
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Ale miałam farta Udało mi się dorwać białą kamizelkę
Tylko pomazana jest długopisem Jak myślicie, zejdzie?
Pani powiedziała, że biorę na własne ryzyko i jak się nie spierze to nie mogę oddać Trochę szkoda, bo to przecież nie ja ją pobrudziłam no ale długopis powinien zejść, prawda?
Swoją drogą, kto tak marze po ubraniach? Chyba osoba, która ma nadzieję, że nikt jej nie kupi, a że sama później capnie ją w niższej cenie.. ale nic z tego

A poszłam tylko zobaczyć czy są wężowe sznurowańce
ale fuks no więc mi kiedyś zszedł długopis z białej spódnicy jak lekko potarłam Vaniszem, no ale to był materiał jakiś gumowaty więc nie wiem czy materiał materiałowi równy w usuwaniu plam z długopisu?
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:13   #2979
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
z różnych miast. Sporo tego dziewczyny miały, to znak, że już końcówka.
też wczoraj rozmawiałam z dziewczynami z zary i mowiły, że koniec obecnej wyprz za jakies 2 tyg
a bedzie jutro jeszcze jedno zejscie? bo wydaje mi się że tak
Stary 2013-08-14, 20:14   #2980
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
b
muszę się wam pochwalić, że dziś ubrałam kilku panów od stóp do głów i dzwoniły partnerki z podziękowaniem, że ich faceci wreszcie kupili coś sensownego
To prawda Udał mi się capnąć kilka perełek:
- panterkowy płaszcz
- żółta sukienka
- szalowa koszula
- asymetryczna, liliowa spódnica do połowy łydki (na zdjęciu nie prezentuje się wybitnie i kolor też nieszczególny - ale jest )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2089870712_6_1_5.jpg (9,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 545429.jpg (17,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2276091251_1_1_1.jpg (19,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9479058732_1_1_3.jpg (19,8 KB, 26 załadowań)
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:15   #2981
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Na 100% widzialam dzisiaj te sukienki u mnie (2 sztuki), ale nie mam pojecia po ile i jakie rozmiary. Kojarze je tylko ze wzgledu na giga poduchowe ramiona.

Bardzo dobre rozegranie taktyczne
Mogłam pójść na inny dział i tam spróbować z tą adnotacją, ale dopiero jak wróciłam do domu, to o tym pomyślałam

Cytat:
no to ci sie udało, zazdroszcze

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Też się bardzo cieszę

Cytat:
Bo to są ustalenia odgórne także w większości przypadków zachowanie sprzedawcy zależy od polityki sklepu.

Irja mi długopis z białej marynarki zszedł bez problemu po polaniu i przetarciu spirytusem.
Super, dziękuję dziewczyny za rady

Cytat:
ale szczęście nie dość, że XS to jeszcze ta ceena
ja jakiś czas temu miałam podobną sytuację i pani manager powiedziała, żebym wyprała jak najszybciej tak do 2 dni jeżeli nie zejdzie przyjmie mi zwrot, ale i tak nie kupiłam, bo musiałabym dodatkowo zwężać
pewnie zależy na kogo się trafi

różnie to bywa..

Nie piszą nic na paragonie, mi z tydz temu jak kupowałam buty, pani dołączyła karteczkę o co chodzi i podpisała się i pieczątkę sklepu gdybym chciała zwrócić.. w sumie nie potrzebne mi to, bo nie oddam na pewno
Pamiętam jak pisałaś o białych spodniach

To mogła karteczkę napisać zawsze to jakiś dowód
Ale skoro długopis schodzi, to nie będę jej oddawać
Stary 2013-08-14, 20:19   #2982
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
To prawda Udał mi się capnąć kilka perełek:
- panterkowy płaszcz
- żółta sukienka
- szalowa koszula
- asymetryczna, liliowa spódnica do połowy łydki (na zdjęciu nie prezentuje się wybitnie i kolor też nieszczególny - ale jest )
płaszczyk będzie genialnie sie prezentował na ulicy
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:20   #2983
bbbeee
Zakorzenienie

Irja, miałam kiedyś dosłownie identyczną sytuacjęw Z. Też pomazane długopisem i też otrzymałam info, że kupuję na własne ryzyko, a oni na paragonie żadnych adnotacji nie robią.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:22   #2984
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
ale fuks no więc mi kiedyś zszedł długopis z białej spódnicy jak lekko potarłam Vaniszem, no ale to był materiał jakiś gumowaty więc nie wiem czy materiał materiałowi równy w usuwaniu plam z długopisu?
Podejrzewam, że materiał może mieć znaczenie pamiętam, że mnie kiedyś ślad z długopisu nie chciał zejść z jasnych jeansów, ale wtedy byłam w podstawówce i z tego co wiem, mama wrzucała je tylko do pralki

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Irja, miałam kiedyś dosłownie identyczną sytuacjęw Z. Też pomazane długopisem i też otrzymałam info, że kupuję na własne ryzyko, a oni na paragonie żadnych adnotacji nie robią.
Kupowałaś może wtedy w Arkadii?
Stary 2013-08-14, 20:25   #2985
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
b
klask i:
Pracujesz w Z. na męskim dziale?
Jeśli tak, to mogłabyś mi podpowiedzieć czy rozmiar XXL jest na wysokiego faceta albo te 54 czy 56 (na tej numeracji akurat się nie znam, nie wiem czemu odpowiada)? Raczej chodzi mi o bluzki/koszulki/koszule/swetry? Spodniami też w sumie jestem zainteresowana.
Mój facet nienawidzi chodzić do sklepów (lubi tylko jak mierzę sukienki ;p), a ja nienawidzę kupować mu czegoś, a potem zwracać, bo okazało się za krótkie...
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:27   #2986
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, że materiał może mieć znaczenie pamiętam, że mnie kiedyś ślad z długopisu nie chciał zejść z jasnych jeansów, ale wtedy byłam w podstawówce i z tego co wiem, mama wrzucała je tylko do pralki

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Kupowałaś może wtedy w Arkadii?
Skąd wiesz?
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:29   #2987
izabellini
Zakorzenienie

Irja,
nasącz wacik kosmetyczny spirem, najlepiej takim do picia i przykładaj do śladu długopisu, potrzymaj chwilę i kolejny raz czystą częścią wacika
WAŻNE ABY NIE POCIERAĆ
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:30   #2988
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Dziękuję

Myślałam, że tak właśnie będzie, ale widać pani miała inną wizję Powiedziała, że z doświadczenia wie, że ślady z długopisu schodzą, ale nie może mi tego zagwarantować ale nie chciała zanzaczyć na paragonie, że rzecz jest brudna

Jutro będę sprawdzać i dam znać
niestety w Inditexie zabronione jest zaznaczanie czegokolwiek na paragonie, takze jesli ktoras z kasjerek by tak zrobila to po prostu zlamie procedury a ta adnotacja nie bedzie wazna przy ewentualnym zwrocie

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:40   #2989
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6
Konto usunięte

http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...3p1520001.html

Ma któraś z Was te buciki? Jak się prezentują na żywo (czy rozmiar 39 będzie wyglądał jak kajak? ) i czy są wygodne?

Już od dawna mi się takie marzą, a ta cena STRASZNIE kusi.
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:40   #2990
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
klask i:
Pracujesz w Z. na męskim dziale?
Jeśli tak, to mogłabyś mi podpowiedzieć czy rozmiar XXL jest na wysokiego faceta albo te 54 czy 56 (na tej numeracji akurat się nie znam, nie wiem czemu odpowiada)? Raczej chodzi mi o bluzki/koszulki/koszule/swetry? Spodniami też w sumie jestem zainteresowana.
Mój facet nienawidzi chodzić do sklepów (lubi tylko jak mierzę sukienki ;p), a ja nienawidzę kupować mu czegoś, a potem zwracać, bo okazało się za krótkie...
już ślę prv
Stary 2013-08-14, 20:41   #2991
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Skąd wiesz?
Bo ja też może obsługiwała nas ta sama pani

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
Irja,
nasącz wacik kosmetyczny spirem, najlepiej takim do picia i przykładaj do śladu długopisu, potrzymaj chwilę i kolejny raz czystą częścią wacika
WAŻNE ABY NIE POCIERAĆ
To muszę kupić spirytus i bardzo dziękuję za rady

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
niestety w Inditexie zabronione jest zaznaczanie czegokolwiek na paragonie, takze jesli ktoras z kasjerek by tak zrobila to po prostu zlamie procedury a ta adnotacja nie bedzie wazna przy ewentualnym zwrocie
Rozumiem ale to chociaż na jakiejś karteczce mogła napisać, tak jak ewcik napisała

Edytowane przez Irja
Czas edycji: 2013-08-14 o 20:42
Irja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:44   #2992
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie pamiętam, że sprzedawca sam mi zaproponował, że zaznaczy na paragonie, że rzecz jest ubrudzona abym w razie czego nie miała problemu z zwrotem
Zara ma inną politykę i trochę zraża tym do siebie klientów, ale pewnie wychodzi z założenia, że jeden klient nie robi im różnicy I tak mają wielkie zyski, więc co się będą przejmować

Ale za to uwielbiam RI Zero problemów z reklamacją (myślałam, że mnie wyśmieją a oni oddali pieniądze) i nie trzeba się wykłócać o niższą cenę
Kupowałam dzisiaj spódnicę i przy kasie chłopak mówi, że mam zapłacić 119zł. Ja się zdziwiłam i mówię, że na metce jest 99zł. On popatrzył, sam się zdziwił i powiedział, że wobec tego trzeba zmienić cenę i wklepał w komputer 99zł A na koniec jeszcze zapytał czy chcę wieszak
Pewnie dlatego, że Zara jest hiszpańska a H&M szwedzki, inna kultura biznesu. Wg mnie Zara jest beznadziejna jeśli chodzi o obsługę klienta, ja nawet nie lubię wchodzić do ich sklepów ;-)

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:49   #2993
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42266590]

Też je muszę przymierzyć, ale nie wiem czy muszę je mieć
[/QUOTE]

już kliknęłam, "chodziły" za mną cały dzień
Stary 2013-08-14, 20:49   #2994
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
Boże! nadrobiłam
zajęło mi to całą dobę, na raty rzecz jasna

Dziewczyny, spódniczka Simple jest piękna świetnie się w niej prezentujecie - wszystkie bez wyjątku

Sznurowańce w wężowy deseń jak dla mnie są ostro przekombinowane no ale wiadomo.. nie wszystkim podoba się to samo...
Za to myślę o zwykłych sznurowańcach.. czarnych klasycznych no nic.. pomyślę dalej..

aaaa i w ramach opóźnionego prezentu urodzinowego dostałam od Tż-a ĆWIEKUSA
gratuluje i ćwiekusa i męża

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:49   #2995
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja różnicy nie widzę, oprócz koloru zamków w jednych srebrny, w drugich złoty
Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Te z NK mają jakieś szwy po bokach. Podobnie jest ze spodniami żakardowymi z wyprzedazy i NK. Te z wyprzedazy na mnie wyglądają "luźniej" /nie opinają się/ niż na zdjęciu Zary czyli bardziej tak jak te z ze zdjęć spodni z NK
Podejrzewam, że największą różnicą jest cena
Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ma któraś z Was te wyprzedażowe? Dobrze się noszą i układają na ciele?
Nie wiem czy klikać

sarssa, dostałaś może PW ode mnie?
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
próbowałam na 3 przeglądarkach i

poza kolorem zamku to nic

o Ty szczęściaro
gratuluję łupu!

hm.. podobne, albo nawet właśnie te ma fantastic

chamówa wg mnie i prawdę mówiąc pierwszy raz się z takim czymś spotykam zawsze jak ciągnę coś ubrudzonego/ uszkodzonego do kasy to zaznaczają mi na paragonie wadę, żeby w razie czego nie było kłopotu ze zwrotem

ja nie miałam takiego nawyku, ale dorosłam i szanuję swoją kasę hehe
Cytat:
Te z nowej kolekcji mają przeszycia "wokół" kieszeni

Swoją drogą to takie spodnie jak te z wyprzedaży, upolowałam jakiś czas temu w sh

No właśnie są prawie identyczne, a myślałam że czegoś nie widzę
zamówiłam te z przeceny bo różnica w cenie jest widoczna
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:50   #2996
fantastic
Zakorzenienie

idę Was nadrabiać

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:55   #2997
aroniasty
Wtajemniczenie

Właśnie, ja też zauważyłam że zara się powtarza. Zauważyłam prawie identyczny sweterek z NK, który dorwałam teraz na wyprz. Porównajcie: http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1293725.html

Ten ze zdjęcia niżej to zaś mój za całe 59 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5646005712_2_2_3.jpg (16,5 KB, 57 załadowań)
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 20:56   #2998
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja też może obsługiwała nas ta sama pani

To muszę kupić spirytus i bardzo dziękuję za rady

Rozumiem ale to chociaż na jakiejś karteczce mogła napisać, tak jak ewcik napisała
Irja ja nie wiem czy tak można, ale karteczkę dała i podpięła ją do paragonu tylko powiedziała, jakbym chciała zwracać to do ich sklepu
Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Pewnie dlatego, że Zara jest hiszpańska a H&M szwedzki, inna kultura biznesu. Wg mnie Zara jest beznadziejna jeśli chodzi o obsługę klienta, ja nawet nie lubię wchodzić do ich sklepów ;-)
Ja lubię i Zarę i jej braciszków (bershka, pull itd) jak i H&M. Obsługa jest w porządku i tu i tu, aczkolwiek zawsze się znajdzie osoba w którymś z tych sklepów, która mi podpadła swoim zachowaniem... wszystko zależy od człowieka i zasad ogólnie przyjętych przez dany sklep
Stary 2013-08-14, 21:02   #2999
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Irja ja nie wiem czy tak można, ale karteczkę dała i podpięła ją do paragonu tylko powiedziała, jakbym chciała zwracać to do ich sklepu

Ja lubię i Zarę i jej braciszków (bershka, pull itd) jak i H&M. Obsługa jest w porządku i tu i tu, aczkolwiek zawsze się znajdzie osoba w którymś z tych sklepów, która mi podpadła swoim zachowaniem... wszystko zależy od człowieka i zasad ogólnie przyjętych przez dany sklep
Zara to mamusia, a reszta to jej dzieci

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 21:02   #3000
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
No właśnie są prawie identyczne, a myślałam że czegoś nie widzę
zamówiłam te z przeceny bo różnica w cenie jest widoczna
Te z przeceny wydają się fajniejsze

Cytat:

Wiem, wiem ewcik ale ktoś tu ostatnio też pisał, że dostał możliwość zwrotu jeżeli zabrudzenie nie zejdzie, więc jak widać jest to możliwe, tylko właśnie zależy od sprzedawcy

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości