Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 354 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 22:16   #10591
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
Amorcio ja też się bardzo cieszę. Wiedzieli o operacji no ale takie miłe słowa
I mamusia powiedziała, że po operacji mam przyjechać odpoczywać do niej i mówi, że będzie mi pomagała w cierpieniu <3
Kapetki to cudownie Bardzo się cieszę Gratuluję takich cudownych rodziców Na pewno dużo łatwiej Ci teraz.
Stary 2013-08-14, 08:50   #10592
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, bralyscie cos przed op? Jakies suplementy? Cos na wzmocnienie? Cos zeby miec dobre wyniki krwi ( np żelazo czy cuś)? Cokolwiek
Ja biore bardzo duzo supli ale to ze wzgledu na moje problemy zoladkowe , biore tez od paru lat suplementy na porost wlosow . Wszystko chce odstawic na miesiac przed op. Wole nie ryzykować. Miesiac przerwy sie przyda od tabletek

Ja brałam Falvit, witaminę B6 i kwas foliowy - chcąc nie chcąc musiałam, bo miałam słabe wyniki krwi, to bardzo pomogło.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
a ja jestem mega szczęśliwa. I powiem Wam o tym
Dzisiaj pojechałam do mamy w odwiedziny porozmawiałyśmy o tej operacji i mega mnie wsparła
Nawet powiedziała chodź się napijemy lampkę wina pod te Twoje cycki
i tacie powiedziała i zareagował mega super
cudownie mieć takie wsparcie ze strony najbliższych
Super Ja też miałam wsparcie mamy od samego początku, oczywiście sie denerwowała ale rozumiała i bardzo się opiekowała. Tata dowiedział się w dniu operacji, już po. Bardzo to pomaga.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:

Ja ostatnio namowilam mame na poprawe owalu twarzy - o dziwo ma 43 lata ale ani jedej zmarszczki na buzi, jedynie jest bardzo szczupla i zapadly jej sie poliki po ciazy ostatniej- mam nadzieje ze moja doktorka pieknie ją zrobi az sama sie nie moge doczekac , ide z nią

co to jest 43 lata, to jeszcze młoda kobieta jest moja ma 57 i lepszą gęstość skóry niż ja... policzki gładkie i jędrne i jedyne co, to zmarszczki przy ustach.
A tak z ciekawości jak poprawia sie owal twarzy? i ile to kosztuje?

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:54   #10593
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

dzieki słońce
Też zacznę brać, pojadę dzisiaj do super pharm popatrzeć i jeszcze z chęcią bym wzieła coś z żelazem ale widzę,że Falvit ma 100 % dziennego zapotrzebowania na żelazo.
Wolę wziąć - to w końcu witaminki nie zaszkodzi mi a nie chcę tydzień przed op dowiedzieć się,że coś nie tak z wynikami krwi a to różnie bywa. Zwlaszcza,że jestem szczupła- jak nie chuda, mam niedowagę itp.

Boję się o tą moją krzepliwość krwi - moja idzie pod tą gęstą ale jeszcze jest w normie tzn była w styczniu, teraz nie wiem.

Kapetki gratulacje ale masz wsparcie ! chociaż ja też nie mogę narzekać , moja mama mnie nie zabiła, nie płakała nie krzyczała nie wydziedziczyła także nie jest źle a nawet podpytywała się o powiększaniu piersi własnym tłuszczem jak to wygląda ale niestety u niej nie ma skąd tego tłuszczu odsysać także zostaje jej kwas ( który jest nieopłacalny) albo implanty.
Ja planuję kilka dni(tych najgorszych) po op. spędzić u Tż, nie chcę by rodzice na to patrzeli bo stwierdzą,że zrobiłam głupotę wrócę do domu po tych kilku dniach podobno do 5-6 dnia jest najgorzej? później już mniej więcej z górki.
Tacie nie powiem tzn niech mu mama mówi,wstydzę się z nim gadać o cyckach siostra już wie, brat jeszcze nie kuma bo ma 8 lat to co mu będę mówić

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Ja brałam Falvit, witaminę B6 i kwas foliowy - chcąc nie chcąc musiałam, bo miałam słabe wyniki krwi, to bardzo pomogło.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Super Ja też miałam wsparcie mamy od samego początku, oczywiście sie denerwowała ale rozumiała i bardzo się opiekowała. Tata dowiedział się w dniu operacji, już po. Bardzo to pomaga.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

co to jest 43 lata, to jeszcze młoda kobieta jest moja ma 57 i lepszą gęstość skóry niż ja... policzki gładkie i jędrne i jedyne co, to zmarszczki przy ustach.
A tak z ciekawości jak poprawia sie owal twarzy? i ile to kosztuje?
wiem,że to nie dużo ale koleżanki w moim wieku już zmarszczki mają także.. chciałabym w jej wieku wyglądać jak ona
owal twarzy poprawia się najczęściej wysoko usieciowanym kwasem hiarulonowym , polimlekowym.Można użyć nici kolagenowych - wszepienie w skórę albo Radiesse - wstrzykiwanie w skórę własnego bogatopłytkowego osocza.
Kosztuje zalezy co i ile zużyjesz ale do 8 tys mniej więcej . Nici są najdroższe.
Stary 2013-08-14, 09:12   #10594
Matti
Zadomowienie

Po Falvicie miałam mega mocne paznokcie, podczas gdy wczesniej nie radziłam sobie z nimi w ogóle...rozdwojone i łamliwe - dobre to jest
A co do krwi, to ja własnie m.in z tym miałam problemy... dużo za mało krwinek białych i poza tym większość wskaźników nie w normie. Krzepliwość (wskaźnik APTT) też mi za duży wychodził, także miałam przeboje...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
dzieki słońce

wiem,że to nie dużo ale koleżanki w moim wieku już zmarszczki mają także.. chciałabym w jej wieku wyglądać jak ona
owal twarzy poprawia się najczęściej wysoko usieciowanym kwasem hiarulonowym , polimlekowym.Można użyć nici kolagenowych - wszepienie w skórę albo Radiesse - wstrzykiwanie w skórę własnego bogatopłytkowego osocza.
Kosztuje zalezy co i ile zużyjesz ale do 8 tys mniej więcej . Nici są najdroższe.
bogatopłytkowego osocza. - że co? o Panie...ale to brzmi

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

a potem się dziwić, że te wszystkie Panie z telewizji takie młode i piękne haha

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

To Star powiedz mi jeszcze, jako specjalista w dziedzinie, jak można pozbyć się zmarszczek pod oczami..... u mnie powstały one pewnie przez nadmierne uśmiechanie ale strasznie mnie irytują, są głębokie...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Dodałam 1 focie maluszków z dzisiaj

Stary 2013-08-14, 09:25   #10595
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Star to Twoja mama mlodziutka jest moja ma 49 lat ale tyle bym jej nie dala zmarszczki praktycznie zadne ale moja babcia tez dobrze sie trzyma wiec moze i ja bede dobrze

Miło dziewczyny widziec jak wygladacie ja chyba tylko zaslaniam siebie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:38   #10596
Matti
Zadomowienie

Olivko dziekuję za komentarz

Stary 2013-08-14, 10:27   #10597
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, bralyscie cos przed op? Jakies suplementy? Cos na wzmocnienie? Cos zeby miec dobre wyniki krwi (np. żelazo czy cuś)? Cokolwiek
Ja biore bardzo duzo supli ale to ze wzgledu na moje problemy zoladkowe , biore tez od paru lat suplementy na porost wlosow . Wszystko chce odstawic na miesiac przed op. Wole nie ryzykować. Miesiac przerwy sie przyda od tabletek
Star a co za tableteczki brałaś na włosy? Masz cudowne więc chyba pomogły

Dziewczyny co do zmarszek to wiecie co ja mam pod oczami? Ja mam 27 lat i straszliwe zmarchy mimiczne. Głębokie i bardzo długie. Mam je od 15go roku życia i z roku na rok coraz głębsze. Taka moja uroda ale jak miałam 18 lat to nic mi to nie robiło ale teraz to one wygladają jak 35+ choć masa kobiet wtedy takich nie ma. Przykro to trochę ale cóż mam zrobić?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 10:35   #10598
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Pod oczy polecam ostrzyknac kwasem hiarulonowym i przede wszystkim masaz oka - na kremie przeciwzmarszczkowym.

Matti a osocze bogatoplytkowe otrzymuje sie przez odwirowanie naszej krwi i ostrzykuje sie tym twarz.

Szczesliwa rozne biore- bellissa,( wit h - biotyna) skrzypowita, vitapil- zalezy co sie kupi w aptece. Ale dbam tez o nie odkad zapuszczam- oleje nakladam i nie podcinam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-14, 10:50   #10599
LittleButterfly
Raczkowanie

Witam się
tak się zastanawiałam czy jak ostatnim czasem piersi jeszcze bardziej mi zmalały to tym samym teraz pewnie wejdzie mniejszy implant ?
Kiedyś dr. zaproponował mi rozmiar 335 a zanim pójdę na kolejne konsultacje to obawiam się że może być jeszcze mniejszy z tego względu że ćwicząc tracę trochę tkanki tłuszczowej chyba będę musiała się trochę 'podtuczyć' bo z takim zerem i tak małą ilością tłuszczyku to nawet średnie nie wyjdą
Stary 2013-08-14, 10:56   #10600
Bett2006
Raczkowanie

majka.bzzz czytałam, że lekarz zaleca czasem zszywanie stanika z przodu i nosić na codzień, by je bardziej zbliżyć.

Kiedy po zabiegu zaczęłyście jeździć samochodem?

Edytowane przez Bett2006
Czas edycji: 2013-08-14 o 11:27
Bett2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:30   #10601
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bett2006 Pokaż wiadomość
majka.bzzz czytałam, że lekarz zaleca czasem zszywanie stanika z przodu i nosić na codzień, by je bardziej zbliżyć.

Kiedy po zabiegu zaczęłyście jeździć samochodem?

Bett odpisałam pod zdjęciem.

Ja po 2 tyg. zaczęłam jeździć

Stary 2013-08-14, 12:52   #10602
Saba08
Zadomowienie

dziewczyny, które używaja aplikacji mobilnej - pytanie:
Czy ona Wam się "wiesza"? Przedwczoraj zainstalowałam i było ok, wczoraj instalowałam od nowa,bo nie działała i dzisiaj znowu nie działa... Dziękuję, jeśli trzeba ją codziennie instalować od nowa
Stary 2013-08-14, 13:52   #10603
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Nie nie wiesza mi sie nic kochana

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

57 dni

Stary 2013-08-14, 14:34   #10604
Matti
Zadomowienie

a ja nadal czekam na mój kostium... http://www.oui.pl/stroje_kapielowe/d..._80_szafirowy/

w przyszłym tyg mam wyjazd z pracy nad morze i będzie czas wolny, tak by mozna pójść na plaże, czy na basen w hotelu i powiem Wam że mam obawy co do wystapienia w stroju kapielowym.. co prawda nigdy nikt mnie nie widział w negliżu ale są osoby, szczególnie jedna z którą sie nie lubię, która myslę ze zauwazy ta zmianę i boje się że puści plotkę w obieg i każdy będzie mi się przyglądał.... a mimo niewielkiego implantu w tym kostiumie widać ten cycek dość nieźle..

Stary 2013-08-14, 14:39   #10605
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Matti zakladaj stroj wypnij cycki do przodu i smigaj niewazne co beda gadać... !!

Dziewczyny zawsze zastanawialam sie jaki implant ma Doda?! W sumie mi sie podoba taki jak teraz ma.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 15:14   #10606
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja nadal czekam na mój kostium... http://www.oui.pl/stroje_kapielowe/d..._80_szafirowy/

w przyszłym tyg mam wyjazd z pracy nad morze i będzie czas wolny, tak by mozna pójść na plaże, czy na basen w hotelu i powiem Wam że mam obawy co do wystapienia w stroju kapielowym.. co prawda nigdy nikt mnie nie widział w negliżu ale są osoby, szczególnie jedna z którą sie nie lubię, która myslę ze zauwazy ta zmianę i boje się że puści plotkę w obieg i każdy będzie mi się przyglądał.... a mimo niewielkiego implantu w tym kostiumie widać ten cycek dość nieźle..
Matti, to zalezy od Ciebie jak bedziesz sie czula gdy z takiego powodu znajdziesz sie na firmowych jezykach, sama wiesz na pewno jak to moze byc i jak uprzykrzyc moze zycie. To ma byc wyjazd sluzbowy i czasem lepiej zachowac sie ciut bardziej sluzbowo niz zbyt na luzie Decyzja nalezy do Ciebie, ja Twoim miejscu na tym etapie po operacji bym sie wstrzymala z neglizami przed wspolpracownikami, co innego rok i dalej po operacji.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 15:35   #10607
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Matti, to zalezy od Ciebie jak bedziesz sie czula gdy z takiego powodu znajdziesz sie na firmowych jezykach, sama wiesz na pewno jak to moze byc i jak uprzykrzyc moze zycie. To ma byc wyjazd sluzbowy i czasem lepiej zachowac sie ciut bardziej sluzbowo niz zbyt na luzie Decyzja nalezy do Ciebie, ja Twoim miejscu na tym etapie po operacji bym sie wstrzymala z neglizami przed wspolpracownikami, co innego rok i dalej po operacji.
Nie wiem..zobaczę jaka będzie atmosfera itd. Być może pójdę na plażę z przyjaciółką która o operacji wie i będziemy trzymały się z daleka od innych, to jedyne chyba wyjście. Poza tym, chcąc czy nie, jestem trochę na językach, więc jak pierwszy raz wskocze w kostium przed całą firmą to będa się gapić...

Stary 2013-08-14, 16:23   #10608
Saba08
Zadomowienie

Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Matti ją także raczej bym się wstrzymała... Skoro i tak o Tobie mówią, to po co dawac im kolejny powód Sama musisz zdecydowac co jest bardziej właściwe
Stary 2013-08-14, 16:45   #10609
kasikkk87
Zadomowienie

Mati super cycuchy
wyskakuj w bikini niech im oczy wyjda

słoneczka to ja sie z wami oficjalnie zegnam
dziekuje bardzo za wszystkie cenne rady ,pomoc i wsparcie
jakby co to jestem dostepna na privie
bede zagladac do waszych albumow
i klubu
pozdrowionka i pozdrawiam serdecznie
Saba ,Mati ,Amorcio ,Olivko ,Aniko, Mya,Horo,Amanina i wszystkie inne panie z ktorymi spedzilam trooooche czasu
i te o ktorych zapomnialam

papa

ps star powodzonka
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 16:56   #10610
Saba08
Zadomowienie

Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Trzymaj się Kasik i również dziękuję za pomoc mi w moich poczatkach powodzenia!!!!!
Stary 2013-08-14, 17:12   #10611
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Trzymaj się Kasik i również dziękuję za pomoc mi w moich poczatkach powodzenia!!!!!
Dołączam , trzymaj się Kasik
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 17:16   #10612
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Mati super cycuchy

i klubu
Saba ,Mati ,Amorcio ,Olivko ,Aniko, Mya,Horo,Amanina i wszystkie inne panie z ktorymi spedzilam trooooche czasu

papa

ps star powodzonka
Dziekuje kochana, wpadaj do nas czasem
Stary 2013-08-14, 17:23   #10613
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko dziekuję za komentarz
Nie ma za co

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Mati super cycuchy

i klubu

papa

Oj Kasik przykro mi sie to czyta tym bardzej ze praktycznie okres operacji mialysmy w tym samym czasie te same stresy itp w sumie dobrze ze to juz za Nami ale zaluje ze tyle dziewczyn poodchodzilo z forum zycze Ci Kasik duzo zdrowia dla zelek bo to najwazniejsze trzymaj sie kochana sciskam mocno

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 18:03   #10614
Amorcio
Wtajemniczenie

Kasiuku, zycze Ci duzo zdrowia, dbaj o siebie i czasem sie odezwij...taki los forum jedne odchodza, nowe przychodza, czasem nawiazuje sie blizsze znajomości ktorych by nie bylo gdyby nie to miejsce
Stary 2013-08-14, 18:44   #10615
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziewczyny ile mniej wiecej wyniosly was badania ? Ekg, usg i te rozne z krwi ?

Spalyscie z tztami w lozku po operacji? Ja sie boje ze moj sie bedzie wiercil, zarzuci mi ciezka reke na biust i umre z bólu
Stary 2013-08-14, 18:51   #10616
anika75
Zadomowienie

Kasik, w takim razie mnóstwo jędrności dla moich prezencików urodzinowych, niech Ci służą dłuuugie lata

Mati, ja z takiego właśnie wyjazdu zrezygnowałam i wcale nie żałuję, bo wiem, że czułabym się skrępowana . Ale może znajdziesz jakiś mocno kryjący kostium . Mi co prawda się nie udało, choć obleciałam wszystkie możliwe sklepy z bielizną w promieniu 50 km, może Tobie się uda, masz mniejsze wkładki ode mnie to i ukryć łatwiej .

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Star, co do badań - ceny są zróżnicowane, trzeba dzwonić i szukać gdzie najtaniej, zwłaszcza usg, ekg, bo wyniki krwi mniej więcej zbliżone . Mnie wszystko razem wyniosło chyba ok. 150 zł.
Z mężem spałam, ale on taki grzeczniutki - jak się położy wieczorem tak rano wstaje, więc się nie bałam . Jednak są dziewczyny, które wysyłały tż-ów na kanapy
Stary 2013-08-14, 18:54   #10617
Saba08
Zadomowienie

Star przez pierwsze dni spałam sama, właściwie to siedzialam jak już mogłam się położyć,to wróciłam do tzta

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

A co do badań to usg było drogie bo 150, ekg nie miałam,a na krew wzięłam skierowanie od rodzinnego.
Stary 2013-08-14, 19:05   #10618
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

No wlasnie u mnie usg 100 zl, ekg 70 zl ( chce nawet sama dla siebie zrobic) , a z krwi nie wiem ile tego jeszcze bedzie tzn co trzeba bedzie zrobic.

No wlasnie beede musiala pogadac z tz na ten temat
Stary 2013-08-14, 19:19   #10619
Amorcio
Wtajemniczenie

A ja mam 39dni nie do wiary, pewnie wyprowadze sie z sypialni bo moj TZ spi jak krolik a bedzie mial na glowie dzieciaczki , psa i dom
Stary 2013-08-14, 19:24   #10620
anika75
Zadomowienie

O rany, jak drogo . Specjalnie wyciągnęłam paragon za usg - 50 zł w mojej małej mieścince, w sąsiednim mieście gdzie obecnie jeżdżę na usg - 80 zł . Z ekg nie znalazłam, ale na pewno mniej niż 50 ...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A ja mam 39dni nie do wiary, pewnie wyprowadze sie z sypialni bo moj TZ spi jak krolik a bedzie mial na glowie dzieciaczki , psa i dom
I obolałą żonkę

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości