|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana u mnie to samo, po studiach przerwa w nauce i kuniec.... Jak skonfrontowałam Dark Duet z tłumaczeniem jak juz było to okazło sie że jednak kilka sutuacji zle zrozumiałam - albo zle sobie przetłumaczyłam. Dlatego jak mi mocno na ksiazce zalezy to wole poczekac. Zeby przeczytac ze zrozumieniem
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
Hej
dziewczyny czytajac ten watek oczywiscie nie caly a takze inne opinie na temat The DarkDuet postanowilam ja przeczytac i tu moja prosba kochane wizazanki jesli ktoras ma to prosze o przeslanie tej pozycji i kilku innych ktore uwazacie za warte uwagi z gory bardzo dziekuje ![]() anna.dabrowska0395@gmail. com
Edytowane przez EmoGirls Czas edycji: 2013-08-14 o 14:08 |
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Mogę prosić Was o podesłanie "Na każde jego żądanie 2" i "Wezwij mnie"? Z tego co pisałyście kilkanaście stron wcześniej wywnioskowałam iż posiadacie w wersji polskiej. Wszędzie już tego szukałam lecz nie mogę znaleźć Będę bardzo wdzięczna o podesłanie na email: mon-gen@wp.pl Dzięki |
|
|
|
#3365 | ||
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś posiada tlumaczenie drugiej czesci Oblicza blackstone'a All in? bede wdzieczna martachynek@o2.pl
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tłumaczy je acme.pl pliki ma udostępnione także można ściągać- jeżeli ktoś lubi czytać na raty ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- mimo, że Stark też ma bzika na punkcie kontroli i jest megalomańskim miliarderem to jakoś książka nie kojarzy mi się z Greyem jest po prostu zupełnie inaczej napisana mimo, że porusza podobne problemy
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Przyczajenie
|
poproszę 5 część sportowców
marta.pol04@gmail.com |
|
|
|
#3368 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziewczyny kochane, blagam Was... przeslijcie mi cos z powyzszego (poza secretem). dlugi weekend przed nami a ja nie mam juz co czytac ![]() prosze prosze
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
sayonara@o2.pl- wysłalam With everything I am i Wezwij mnie. Have fun;-)
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam Until...
WOW !!! Rewelacyjna książka, trafiła w moje gusta w 100%. Jeszcze dziś zacznę drugą część.. Ps. Trzecia część może wyjdzie w pierwszej połowie przyszłego roku.. Jak ja wytrzymam tak długo?
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję że nie zmieni planów i ją napisze... Tym bardziej że w drugiej części daje malutkie co nie co z trzeciej
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
A była gdzieś mowa, że może jej nie napisać???? Nawet tak nie mów.. Jeszcze nie czytałam dwójki, ale jestem pewna, że przepadnę tak jak przy Until....
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie daj Bóg jakaś obsuwa i dupa blada..... Tego że przepadniesz w części drugiej, będziesz się złościć irytować i płakać - jestem pewna ![]() Tym bardziej że to nasze kochane wilczki ![]() Najgorzej że tyle trzeba czekać żeby doczytać co dalej z proroctwem.... ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja jestem na 6 rozdziale Until... i już mi się bardzo podoba, to moja pierwsza książka o wampirach
![]() A wczoraj skończyłam pierwszą książkę o zmiennych Wicked Beast i też mi się podobała ![]() Uwielbiam takich facetów
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czytałaś Mate set i His perfect mate ? O zmiennych ?
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie, dla mnie to zupełna nowość
|
|
|
|
#3378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
martachynek@o2.pl
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
No to lektura obowiązkowa jeżeli chodzi o zmiennych
![]() Bardzo fajne.
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
Jakby co, to ja chętnie przyjmę jakieś książeczki o zmiennych
, bo coś czuję, że wsiąknę w tą tematykę![]() uviol@interia.pl |
|
|
|
#3381 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Drogie, w związku z urlopem opuszczam Was na kilka dni
Niestety będzie to kilka dni bez książek...nie wiem jak to wytrzymam Uzależniłam się od książek i od forum Najgorsze jest to, że jestem mniej więcej w połowie Wezwij mnie i teraz muszę to sobie zostawić na później A Wy czytajcie, polecajcie a jak tylko wrócę postaram się wszystko nadrobić
|
|
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
#3383 |
|
Raczkowanie
|
Masumi11 - dziękuję pięknie
|
|
|
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Raczkowanie
|
ja również życzę Dobrej Nocki i udanego odpoczynku dla Asi
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc moje drogie, ja tez spadam spać
|
#3387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a dziewczyny piszą, że dwójka była jeszcze lepsza, a tego to już sobie nawet wyobrazić nie umiem.. Przeczytałam wczoraj kilka rozdziałów tylko, bo padłam i zaraz łapię się za nią znowu, choć na pół godzinki przed kolejnym treningiem.. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- O Deal with the Devil nie wspominając.. Ją jeż koniecznie przeczytaj, jest świetna. Aha.. Rzuciłam temat na Good Reads o coś podobnego do Until, Mating Heat i Deal i póki co mam dwie propozycje: - seria Black Dagger Brotherhood by J.R Ward - cała bardzo wysoko oceniana, póki co wydano juz 11 części - seria Phoenix Pack by Suzanne Wright - również bardzo wysoko oceniona.. Póki co są 2 części Po angielsku mam wszystkie jeżeli ktoś byłby zainteresowany ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-08-15 o 07:13 |
||||
|
|
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jeśli chodzi o propozycje Yasinisi to seria J.R.Ward "Bractwo czarnego sztyletu" po polsku jest bodajże do 10 tomu. Ja przeczytałam jakiś czas temu chyba 6 czy 7 i muszę odpocząć, bo mam przesyt przy tak długich seriach. Do tej pory moją ulubioną wampirzą były Wampiry w Ameryce. Polecam jak ktoś nie czytał, chociaż też czekam na 6 tom. Teraz na prowadzenie wyszła seria trzech i czekam na kolejny tom. Mam po polsku wcześniej wymienione serie, gdyby która z Was miała ochotę poczytać podeślę pdf. Aktualnie czytam "Rozkosze nocy". Jestem w 30%, więc na pełną opinię jeszcze za wcześniej, ale wciąga ![]() http://lubimyczytac.pl/ksiazka/65440/rozkosze-nocy |
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
J.R.Ward "Bractwo czarnego sztyletu" Mroczny Kochanek - czyli pierwszy tom mam od jakiegoś czasu na półce...
Ale wiecie jak to jest nie złożyło się jakoś.... ![]() Ale skoro chwalicie może po aniołkach przeczytam i zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Mam chyba 4 tomy więc sporo mi brakuje, a jeżeli można je porównać do naszych ulubionych pozycji to na pewno mi podejdzie ![]() mtw78@o2.pl Natomiast ROZKOSZE NOCY mam na półce " w pierwszej kolejności" , daj znać czy faktycznie warto będzie po nią sięgnąć poza kolejnością Opinie ma dobre.
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-15 o 11:01 |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Raczkowanie
|
qurcze nie bylo mnie kilka dni a tu patrze ze mam do nadrobienia kilka stron
widze ze na topie Until... jest czytany jak dla mnie to tez 1 i 2 cz tej seri narazie pozostawia w tyle innych zmiennych![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
esc81@onet.pl i Rozkosze nocy rowniez
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

już któryś raz
ale może któraś z Was byłaby taka Kochana i przesłała mi Wezwij mnie i S.E.K.R.E.T..

Będę bardzo wdzięczna o podesłanie na email:
jest po prostu zupełnie inaczej napisana mimo, że porusza podobne problemy