|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Automasaż wyszczuplający brzuch???
Witam, znalazlam na stronie www wdziek kropka info artykul w ktorym znajduje sie opis automasaza brzucha, ktory ma dzialania wyszczuplajace. Artykul ten znajduje sie w lewej czesci strony glownej w menu "artykuly" i tam trzeba wybrac "masaz", a potem "automasaz"
Przepraszam ze tak dziwnie podaje tego linka, ale jak wpisalam go tu w calosci, to potem zamiast niego gwiazdki sie pojawily i nie dalybyscie rady tam wejsc. Nie wiem czemu.... ![]() Czy moze ktoras z was wie cos o tym masazu? Czy rzeczywiscie jest skuteczny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Automasaż wyszczuplający brzuch???
O też bym się o tym coś chętnie dowiedziała
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Podczas swojej pracy jako masażysta wykonywałem masaże odchudzające brzucha. Przeczytałem również artykuł podany przez Ciebie i napisany jest on poprawnie myślę że nawet w dość zrozumiały sposób. Możesz spokojnie go wykonywać sama. Jeżeli chodzi o skuteczność masaży odchudzających to na pewno pomagają spalić nadmiar tkanki tłuszczowej ale tylko w tedy gdy nie ma jej w zbyt dużej ilości. Do pomocy zamiast oliwki możesz użyć kremu CLARINS do masażu odchudzającego ale jego koszt jest dość duży lub TAlGO. Pracowałem z tymi kremami i wiem że są skuteczne. Dobre efekty daje również zastosowanie gumowej bańki chińskiej. Wykonując masaż brzucha lub zażywając go w jakimś profesjonalnym gabinecie masażu musisz liczyć się z tym że taki masaż jest dość bolesny bynajmniej pierwsze 3-4 zabiegi. Po takim masażu występuje też dość duża bolesność dotykowa ale to z czasem mija a przy użyciu bańki mogą nawet powstać siniaki. Istotą masażu odchudzającego jest poprawienie perystaltyki jelit, przyśpieszenie metabolizmu oraz jak największe przyśpieszenie krążenia miejscowego, czyli uzyskania jak najbardziej intensywnego czerwonego lub różowego odczynu. Masaż odchudzający daje najlepsze efekty w połączeniu z odpowiednią dietą oraz regularnymi ćwiczeniami. Jeżeli chodzi o serie zabiegów to ja stosowałem 10-15 zabiegów co dziennie a następnie była przerwa 7-10 dniowa. Życzę powodzenia i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A co jaki czas należy ten automasaż wykonywać i jak długo żeby były widoczne efekty?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
OK, ale w sumie po co pytałaś tutaj skoro można zpaytać tam..
![]() ![]() A tam sa opinie ludzi którzy już to wyprobowali?
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
proponuje zrobić 10 masaży a później jest konieczna przerwa gdyż organizm się przyzwyczaja i masaż staje się mało skuteczny.Konieczna jest przerwa ok 7 dni i można kontynuować. Skuteczność masażu zależy od siły jego wykonywania diety ćwiczeń oraz preparatu jakiego się używa do jego wykonania.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A taki masaż trzeba robic codziennie? I czy może go wykonywać mój facet czy musze osobiście?
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hmm bardzo ciekawe może wydawać się ten automasaż wyszczuplający . Jestem ciekaw co wniesie do świata mody i urody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
A ja się zapiasałam na fitness i tam jest rolmasaż, dzięki niemu mozna poprawić krążenie a do tego stracić tkankę tłuszczową, dodatkowo symulator jazdy konnej, slim , vacum itp. Super sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
A automasaż oznacza, że same sobie go robimy? Ojoj to te siniaki mnie nie przekonują, bo jak widzę moją koleżankę z odchudzającym hula hop to mi się słabo robi!
tym się zajmuję: zleceniabudowlane24h.pl Edytowane przez Maja40790 Czas edycji: 2013-08-19 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.