|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
hej
u mnie pada deszcz ![]() ![]() loluska trzymam kciuki ![]() ja nie chodzę po lumpach, bo nie znam żadnych ciekawych w mojej okolicy. Miałam kilka podejść, ale bez rewelacji. Mam pytanie, bo widzę, że używasz pod oczy krem z flos leku. Jak go oceniasz? Podrażnia oczy? Jest tłusty? Bo ja szukam kremu dla siebie...wszystkie, jakie do tej pory używałam podrażniały mi oczy,a na rano wyglądałam jeszcze gorzej ![]() Ja bardzo sobię chwalę nawilżający mus do ciała Biała Perła i Masło Shea z Perfecty. Jest po prostu fenomenalny. Nie klei się, skóra po nim jest delikatna i lśniąca. Niestety coś nie mogę go nigdzie dorwać ostatnio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4472 |
Konto usunięte
|
Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
ja muszę polecić białe mydło z płatkami owsianymi biały jeleń, jest świetne do skóry tradzikowej
natomiast zmiana kosmetyczka mówi, ze mapowanie cellulitu nic nie daje, tylko bańki, wymrazanie itd, i ja w sumie od masażu faktycznie nic nie widzę jak u was efekty po bankach? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Janey
Jutro idę na 2 godzinki próbne, zobaczymy jak pójdzie ![]() Parole jak na złość nie mogę sobie przypomnieć tej nazwy, na necie próbowałam coś znaleźć i póki co nic, będę próbowała dalej. candycotton Masaż bańką jest dosyć mocny i według mnie kondycja skóry się poprawia przy regularnym stosowaniu, tylko trzeba przyzwyczaić się do początkowego bólu. A ty masowałaś się regularnie?
![]() |
#4474 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
To jestem zaskoczona, a konsultowałaś kiedykolwiek z jakimś lekarzem powód powstawania cellulitu?
MAM PRACĘ! nananana ![]()
![]() |
#4476 |
zawsze mam racje
|
kitka, loluska: gratuluję zdobycia pracy
![]() loluska: zagłosowałam. Ale Ty ładna jesteś ![]() Janey, candycotton: witam na wątku. Ciebie Candy kojarzę z wątku o filmikach urodowych na yt. Kupiłam dzisiaj masło green pharmacy- rumianek i imbir, zaraz muszę zobaczyć jak zapach, mam nadzieję, że się nie rozczaruje. Chciałabym jeszcze dorwać miód i roiboos. A aktualnie smaruję się masłem karotkowym bielendy, a czasem jak mam ochotę na inny zapach masłem sephory o zapachu kwiatu bawełny. U mnie tez mydło aleppo zalega. Ciągle zapominam kupić jakiejś podstawki na mydło z przyssawką, żeby móc używać tego pod prysznicem. Ale może kiedyś w końcu się doczeka :P Ja odgrzebałam ten masażer- http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_33777.htm i muszę go zacząć używać. Tzn w sumie był w szufladzie na widoku, tylko w takiej do której rzadziej zaglądam i tak jakoś mi się zapominało. parole: i co z tą gazetką urodową w biedronce? bo żadnego info na ich stronie nie widzę. -- rano było: -kąpiel z pianką z ukochanym płynem moonlight path -mycie twarzy olejkiem alterra migdał papaja -depilacja -maseczka na twarz- yes to carrots -kremowanie ciała i twarzy karotkowym masłem z bielendy
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-08-10 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
zawsze mam racje
|
parole: Oj, nie postarali się.
Ew. mogłabym przygarnąć płatki na oczy- lubie takie kolorowe i pachnące bajery i zmywacz w płatkach o zapachu jagodowym. Wyglądam i wyglądam za masłem Afryka, ale i tak wiem, że się nie doczekam. Mam zapasy na 100 lat, a i tak zawsze nie mam czegoś co chciałabym mieć. Kiedyś zrobiłam spory zapas, ale potem się puknęłam w głowę, bo zamiast próbować nowe to non stop tymi się smarowałam i zastanawiałam po co tyle na raz, jak pojawiają się regularnie. No i teraz ich nie ma. Ach te problemy pierwszego świata ![]() Jestem od wczoraj nad morzem i to aż niezwykłe jak się człowiek umie cieszyć z 17 stopni i deszczu ![]() Po tych tropikach na południu to można szoku termicznego doznać. Nie padało nie wiem ile dni, oczywiście rozpadało się na naszą podróż, jakby inaczej. Bo przecież przejazd się nie liczy, jak człowiekiem nie porzuca w deszczu na częstochowskim koleinach. Myślę na którego Kallosa się skusić, czy mlecznego czy innego. Szkoda, że są takie duże w Hebe. Są też małe, ale jestem za leniwa na zamawianie przez all :P
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Kobieto na właśnie bez szału ta gazetka
![]() ![]() Ja w sumie żąłuję zapasów żeli pod prysznic ok 50 mam ![]() ![]() Kallosa już nie lubie. jedynie kreatynowego. ale mam nadzieję, że szybko pozużywam to co mam z niego i będę mogła zapomnieć o tych maskach ![]() Pomalowałam paznokcie i czekam ![]() ![]() Ja nie wiem, ale nie zdecydowałabym się iść już na wesele bez osoby towarzyszącej ![]() i poszalałam na promocji Naturowej i 8 lakierów wpadło mi w dwa dni ![]()
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() właśnie siedzę z Sesą i olejkiem Alterra na włosach, za chwilę będzie mycie i maska na chwilę. Cytat:
![]() ale powinny pomóc regularne peelingi i nawilżanie ciała. mam nadzieję, że jeszcze będę mieć okazje do opalania... zagłosowane ![]() angelinmyheart udanego wyjazdu ![]() Janey witam na wątku ![]() ParoleParole ostatnio kupiłam rosyjską wcierkę na wypadanie, mam nadzieję, że zadziała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Loluska gratuluje nowej pracy
![]() u mnie leniwie minal weekend, wczoraj grill wiec dzisiaj niedziela w formie zgonu i sprzatania domu ![]() ![]() ![]() a Wam jak minal weekend?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Krem do rąk z L'Occitane jest świetny, ale dostałam go w prezencie, sama bym tyle nie wydała XD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() ![]() Dziękuje za głosy i komplementy no i gratulacje ![]() caate z jakiej firmy kupujesz Savon Noir i jak się u ciebie sprawdził? No i jak mydło Alepp? długo już stosujesz? widoczna poprawa cery? Ja się dziś skusiłam na olej arganowy Eliksir Młodości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie sobie zamówienie na doz robię
![]() I musze się spakować ![]()
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
caate
moja przygoda z kosmetykami naturalnymi dopiero się zaczyna ale na SN tez mam chrapkę ![]() Miłego dnia piękne ![]()
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Moja rowniez
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-08-13 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
No więc dlatego musimy tu się częściej udzielać
![]() Ja zaraz wbijam do wanny i kąpiel z masażem będzie bankowo ![]() ![]()
![]() |
#4489 |
zawsze mam racje
|
U mnie chyba nic nie przebije ocm, teraz sobie mikrofibry nie wzięłam, a i na pierwszych zakupach zapomniałam jej kupić, więc myję jakimś żelem tżta (dermacol) i już widzę niezadowolenie mojej skóry.
parole: no to masz żeli na rok. Masz po kilka takich samych czy każdy inny? ![]() Ja muszę swoje policzyć i się boję wyniku, niestety zapasy balei z zimowej limitki robią swoję, ale tak je uwielbiam że nie mogłam nie mieć zapasów. Swego czasu spisywałam co mam, ale potem raz mi się nie chciało i tak już zostało. Co zamawiasz z doz? loluska: a co to za mydło dokładnie? -- Ja dzisiaj sobie kupiłam odżywkę Douglasową do włosów i kropelki brązujące Collistar. Pewnie by się znalazło 20 innych 'potrzebnych' rzeczy, ale się na tylu udało na szczęście skończyć, a kropelki chciałam już od dawna, zachęcona przez Alinę. W ciągu ostatniego miesiąca jestem dość grzeczna, ale i tak na początku Lipca pohulałam, więc...:P -- Wypróbowałam teraz odżywkę Jason dodającą objętości i szampon aloesowy tej samej firmy, oba produkty bardzo dobre. Szampon dodatkowo ma łagodne detergenty. Kupiłam na helfach, ale mają tylko część oferty, więcej ma iherb. Ogólnie jak widzę jakie cuda są na iherb to łohohoho.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-08-13 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne!
Żyję ![]() ![]() Tym razem nie przywiozlam torby kosmetykow, jedynie kilka maseczek (wiekszosc blotne z morza martwego), zel pod prysznic mandarynkowy, balsam do ciala, naturalny antyperspirant CD i to tyle, troche biednie ale akurat nie mam wiekszych potrzeb. W planach mam podciac koncowki,moze farbnac na jasniejszy kolor, chce sie wybrac tez na solarium zeby troche wyrownac nierownosci w opaleniznie ![]() Ale mam tez kupe planow takich domowych, typu sprzatanie, jakies przetwory na zime itp wiec nie wiem czy wszystko ogarne ![]() Poki co ide na miasto pozalatwiac sprawy. Milego dzionka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nam pytanie za 100 punktow
![]() Z racji tego, ze namietnie uzywam maseczek do wlosow w proszku, do ich wykonania potrzebuje odzywki bez silikonow, tania i najlepiej w duzym opakowaniu. Mozecie cos polecic? Wykonczylam juz prawie wszystkie zapasy, i nie mam pojecia co kupic, bo na jedna porcje zuzywam ok.200ml Beda wdzieczna za propozycje :róża: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4492 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Dodaje 2lyzeczki i na oko odzywke mniej wiecej srednia szklanka. Wtedy papka nie jest za rzadka, ani za gesta
![]() Kobieto, warto zainwestowac w te produkty do wlosow? Szampon z aloesem uzywam z Equlibra ale patrzac na problem z dostepnoscia i cene, zaczyna mnie to irytowac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4494 |
zawsze mam racje
|
aysell: tak, ten. Tylko chyba zmienił opakowanie.
caate: może ta? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...jedwabiem.html tylko znowu ma jedwab. (nie wiem jak się będzie łączył z ziołami ) Sama się podłączam pod to pytanie. Ja sobie kosmetyki Jason chwalę. Testowałam jeszcze m.in szampon dodający objętości cuudo ![]() ![]() Dobra jest też odżywka z olejkiem herbacianym. (szczególnie jak wam pasują odżywki z masłami) Szampon aloesowy jest łagodny, ale skuteczny. I trochę przedłuża świeżość włosów, a u mnie jak włosy po 24 wyglądają dobrze to naprawdę sukces ![]() Tego z equlibry nie miałam, więc nie porównam. Kupiłam też balsam do ciała z lawendą, ale jeszcze nie przetestowałam.
![]() |
#4495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale przecież Equilibra jest tańszy niż Jason ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Podobno przyciemnia, ale dla mnie to akurat zaleta, dla blondynek sie nie poleca niestety. Mi ciezko ocenic, wlosy mi sie tak blyszczaly, ze tylko to widzialam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
a ja tak się ciesze z tego świeta w środku tygodnia
![]() Obecnie jak używam tych nowych mydeł to mam niesmak że tyle róznych peelingów, maseczek mi zalega w szafce. Chyba będę musiała tż zmobilizować do wykorzystania ![]() Mam pytanie na koniec ![]()
![]() |
![]() |
#4499 |
CABIN CREW
|
cześć Piękności
![]() ja również melduję , że żyję... ![]() ![]() ![]() poza tym- ostatnio szaleję kosmetycznie , uzupełniam braki (chyba zawsze tak mam przed nadejściem jesieni....) zastanawiam się nad kuracją effaclarem k albo duo w październiku, tylko nie wiem na który się zdecydować......
![]() |
![]() |
#4500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie moge wyjsc z zachwytu, jaka mam teraz cere ![]() bylam dumna z jej poprzedniego stanu, ale teraz to jest idealna. Cytat:
![]() Przedwczoraj pierwszy testowal go pod prysznicem i na wlosy, wyszedl z lazienki uradowany i mowi "kotek, pierwszy raz czuje sie czysty" ![]() ![]() ![]() JA po kazdym uzycium dermoprotektor musze nakladac. Z postanowien mam, porzucic swinstwa chemiczne - farby do wlosow. No i udaje sie, 3miesiac nie tykam ich. Jedynie na co sobie pozwalam to tonowanie pianka Igora i ziolami ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze, ze piszesz o tych szamponach. Moj aloesowy sie konczy i chetnie wyprobuje cos nowego ![]() a ten balsam, no wlasnie bladego pojecia nie mam jak sie maja te skladniki z ziolami ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.