Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. XVI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,35%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 1 2,17%
Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! 4 8,70%
Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie 6 13,04%
Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" 5 10,87%
W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach 0 0%
Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach 0 0%
Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku 1 2,17%
W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie 0 0%
Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki 0 0%
Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy 2 4,35%
Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie 1 2,17%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 18 39,13%
Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci 1 2,17%
Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala 4 8,70%
Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci 1 2,17%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-15, 11:47   #3871
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
muszę wam to napisać mój D. siedzi teraz na WC i chyba mu się nudzi, bo pisze do mnie smsy
Mój Tż zawsze jak wstaje po nocce to idzie do kibla i siedzi tam bite pół godziny cykając na telefonie. Możecie sobie wyobrazić moje ciśnienie w tym momencie. I tak dzień w dzień! Czasem juz po prostu nie wytrzymuje i wyłaczam internet... działa natychmiastowo!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:48   #3872
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

kuzwa czemu jak swieci slonce to sie robia smugi ? jak ja mam sie teraz tego pozbyc?
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:49   #3873
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
My chrzciny chcemy robić gdzieś pod koniec października, chciałabym w restaurancie, gdzie mieliśmy wesele, a moja t. kręci nosem, że możemy przecież u nich w bloku zrobić w dwupokojowym mieszkaniu albo lepiej: w naszym mieszkaniu! niedoczekanie!
myślałam na początku o imprezie też dla najbliższych, ale teraz będę chyba przekonywać A., żeby może zamiast starych - czytaj: rodzeństwa teściów - zaprosić młodych - rodzeństwo cioteczne, przyjaciół...
Moja za to odwrotnie miała odnośnie przyjęcia ślubnego.Chcieliśmy zrobić u niej w domu to sie nie zgodziła, bo ona sprzątać i robić przy tym nie będzie(nikt jej nie kazał).Nie było nas stać na salę więc ślub wzięliśmy na drugim końcu kraju, a przyjęcie u mojej babci, a T. była nieszczęśliwa, że musiała tyle jechać
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:49   #3874
87czarna
Zakorzenienie

bajka Ty już naprawde chcesz rodzić, jak sie wzięłaś za mycie okien

Stary 2013-08-15, 11:49   #3875
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Eeee, to ja nie mam takiego wrażenia i nigdy nie miałam
Ja też
Stary 2013-08-15, 11:50   #3876
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Mój Tż zawsze jak wstaje po nocce to idzie do kibla i siedzi tam bite pół godziny cykając na telefonie. Możecie sobie wyobrazić moje ciśnienie w tym momencie. I tak dzień w dzień! Czasem juz po prostu nie wytrzymuje i wyłaczam internet... działa natychmiastowo!
mój robi tak 2x dziennie jak idzie srać to siedzi tam po pół godziny i przy okazji napierdziela w gry na tel. z domu jest tak przyzwyczajony, bo u nich wszyscy robią takie posiadówki. zamiast wejść, zrobić swoje i wyjść, to siedzą w tym smrodzie po pół godziny albo i więcej.
Stary 2013-08-15, 11:50   #3877
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Wczoraj dziewczyna z sr mówiła nam, że jeszcze nigdy w ciąży nie miała żadnego skurczu przepowiadającego. A jest w 38 tygodniu. Nie wiem czy to możliwe, czy może są u niej tak delikatne, że nawet nie zwraca na nie uwagi.
ja jutro wchodze w 36 i tez nie czuje nic na razie, mysle ze to mozliwe, ze sa bardzo delikatne, ale to az nie do wykrycia

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 11:50   #3878
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kuzwa czemu jak swieci slonce to sie robia smugi ? jak ja mam sie teraz tego pozbyc?
olej to! okna są czyste tylko do pierwszej ulewy

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:50   #3879
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
kupić lepszy płyn do szyb
Stary 2013-08-15, 11:52   #3880
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
mój robi tak 2x dziennie jak idzie srać to siedzi tam po pół godziny i przy okazji napierdziela w gry na tel. z domu jest tak przyzwyczajony, bo u nich wszyscy robią takie posiadówki. zamiast wejść, zrobić swoje i wyjść, to siedzą w tym smrodzie po pół godziny albo i więcej.
taaa moj robi to samo, zawsze do kibla z telefonem idzie heh.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
olej to! okna są czyste tylko do pierwszej ulewy
hehe no wiem.... ale to wyglada okropnie a slonce nie daje prosto na szybe tylko z boku
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-08-15, 11:53   #3881
87czarna
Zakorzenienie

Ja już czasem podejrzewam,że siedzi tam tyle,bo robi sobie dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 11:53   #3882
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
kupić lepszy płyn do szyb
no bez kitu moze to wina plynu bo do resztek clina dolalam zapas ajaxa
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-08-15, 11:54   #3883
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
muszę wam to napisać mój D. siedzi teraz na WC i chyba mu się nudzi, bo pisze do mnie smsy
A nierobi wkoncu nic wmieszkaniu?? Ci kuzyni pomalowali?? Wiesz co jest najgorsze ze tesciowka tydzien temu mowila o grilu D. Sie oburzyl a i tak bedzie jak ona chciala ;/ ja bym nie poszla albo jestem zolza?!

TZ chcial isc na parade i powiedzial ze za rok z Fifim napewno pojdzieny
Stary 2013-08-15, 11:54   #3884
inwersja
dryfuję słowami

Bajka poradziłabym jeszcze wezwać moja matkę. ona najgorszym płynem z kerfura czy tesco tak będzie tarła, że ani jednej smugi nie będzie. jak się raz porządziła i zaczęła kabine prysznicową myć płynem do mycia szyb, to aż drzwiczki z zawiasów wyszły i tż miał problem żeby je tak spowrotem wsadzić
potem kupiliśmy płyn do kabin i przed jej wizytą sami umyliśmy żeby nam tej szyby nie potłukła
Stary 2013-08-15, 11:55   #3885
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Moja za to odwrotnie miała odnośnie przyjęcia ślubnego.Chcieliśmy zrobić u niej w domu to sie nie zgodziła, bo ona sprzątać i robić przy tym nie będzie(nikt jej nie kazał).Nie było nas stać na salę więc ślub wzięliśmy na drugim końcu kraju, a przyjęcie u mojej babci, a T. była nieszczęśliwa, że musiała tyle jechać
u mnie też były z tym przykrości... początkowo chciałam, żeby ślub i wesele odbyło się tradycyjnie - w kościele w rodzinnej miejscowości panny młodej (oddalonej o 50 km). T. na to: ja swoich rodziców na pewno nie będę tam wiozła! fakt, że mają ponad 80 lat, ale są w dobrej formie, a poza tym DZIADKOWIE NIE SĄ NAJWAŻNIEJSZYMI GOŚĆMI NA WESELU! mieliśmy ślub i wesele w B., żeby jej rodzinie było łatwiej. Moi rodzice nie robili problemu i całą swoją bandę przywieźli do B.

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:56   #3886
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
ja się cieszę, że w Polsce pod względem ciąży jest jak jest bez tego mogłabym już nei mieć dziecka

poza tym jak komuś tak bardzo pasuje zachodni typ prowadzenia ciąży to niech tak robi, czemu nie idzie na iwzytę na nfz, 3 usg w ciąży, jak wiadomo, wielu lekarzy nei zleca badań z rozporządzenia
zresztą, ktoś komuś każe chodzić do lekarza każe robić badania no chyba, że o becikowe chodzi
tak na dobrą sprawę to nawet jeśli lekarz nas zmusi do zrobienia badań, do brania leków, to co my później z tym zrobimy to nasza brocha
nie wszystko co zachodnie lepsze wg mnie
u nas mamy chociaż wybór jak chcemy mieć tę ciążę prowadzoną
poza tym pewnie jakby było gorzej to byłby lament, jak to w Polandii(nie cierpię tego określenia ) jest źle, ble i w ogóle
Zachodni sposób prowadzenia ciąży wcale nie znaczy nie robienia żadnych badań, nie chodzenia do lekarza itp.
Polski sposób prowadzenia ciąży nie oznacza że zawsze masz wybór (lekarze z NFZ np w przypadku Angel).
Mi się wydaję, że po prostu zalecenia są inne, normy są inne, no co kraj to obyczaj. Przecież gdyby mi coś było to też jadę na IP i mi nie odmówią pomocy.
Normą jest badanie dna macicy czego nie ma w PL.
W PL sprawdzają szyjkę a tutaj nie.
Dlatego moim zdaniem ciężko powiedzieć gdzie jest lepiej, najlepiej mieć zaufanie do swojego lekarza i tyle. Skoro mi mówią, że jest dobrze z małą to im ufam, bo stresem albo podróżami do PL raz w miesiącu nic bym nie zdziałała.

NP kiedyś norma cukru wg WHO była 153 (tak jak ja pisała, że jest w USA). Potem wprowadzili normę 120 i nagle przybyło ileśtam milionów diabetyków. wszystko zależy jakie normy przyjmiemy.
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Chcemy zrobić chrzciny 22 grudnia w niedzielę u mnie na Śląsku.

jej argument jest taki, że oni mają duże rodzinę, no ale kurcze ja na chrzciny nie zapraszam wszystkich co byli na weselu

Tylko chrzestną, chrzestnego i ją.
tiaaaa my mamy zostać zaproszeni na chrzciny do sąsiadki, 2 dni przed chrzcinami młodej... Teściowa zapytała otwarcie dlaczego nas zapraszają bo my nie planujemy ich zapraszać. A oni, że mają małą rodzinę a chcieliny jeszcze kilka osób kasssssssa impra się musi zwrócić i tak nie idziemy. My mamy za to dużą rodzinę, sami moi bracia z żonami i dziećmi to 10 osób ale żadnych ciotków wujków zapraszać nie będę
Cytat:
U mnie jutro ma być 24 a potem 17-18.Na upały w tym roku już chyba nie ma co liczyć
A u nas już jesień w poniedziałek zaczyna się szkoła, dzisiaj rano zbierałam liściez wycieraczki przed domem bo pospadały z drzewka, a jarzębina to już ze dwa tyg jest IDZIE ZIMA

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

a zapomniałam: Bajka już myje okna dla Jezusa, a reszta?!
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:57   #3887
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Zachodni sposób prowadzenia ciąży wcale nie znaczy nie robienia żadnych badań, nie chodzenia do lekarza itp.
Polski sposób prowadzenia ciąży nie oznacza że zawsze masz wybór (lekarze z NFZ np w przypadku Angel).
Mi się wydaję, że po prostu zalecenia są inne, normy są inne, no co kraj to obyczaj. Przecież gdyby mi coś było to też jadę na IP i mi nie odmówią pomocy.
Normą jest badanie dna macicy czego nie ma w PL.
W PL sprawdzają szyjkę a tutaj nie.
Dlatego moim zdaniem ciężko powiedzieć gdzie jest lepiej, najlepiej mieć zaufanie do swojego lekarza i tyle. Skoro mi mówią, że jest dobrze z małą to im ufam, bo stresem albo podróżami do PL raz w miesiącu nic bym nie zdziałała.

NP kiedyś norma cukru wg WHO była 153 (tak jak ja pisała, że jest w USA). Potem wprowadzili normę 120 i nagle przybyło ileśtam milionów diabetyków. wszystko zależy jakie normy przyjmiemy.

tiaaaa my mamy zostać zaproszeni na chrzciny do sąsiadki, 2 dni przed chrzcinami młodej... Teściowa zapytała otwarcie dlaczego nas zapraszają bo my nie planujemy ich zapraszać. A oni, że mają małą rodzinę a chcieliny jeszcze kilka osób kasssssssa impra się musi zwrócić i tak nie idziemy. My mamy za to dużą rodzinę, sami moi bracia z żonami i dziećmi to 10 osób ale żadnych ciotków wujków zapraszać nie będę

A u nas już jesień w poniedziałek zaczyna się szkoła, dzisiaj rano zbierałam liściez wycieraczki przed domem bo pospadały z drzewka, a jarzębina to już ze dwa tyg jest IDZIE ZIMA

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

jarzębine mam centralnie przed oknem i jest znacznie dłużej niż 2tyg. ale nie narzekam, bo ładnie wygląda
Stary 2013-08-15, 11:57   #3888
bajka1807
Zakorzenienie

bez jaj, 4 raz myje to samo okno i zmienilam plyn i kupa, podarlam Blanki tetry i tez dupa
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-08-15, 12:00   #3889
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
bez jaj, 4 raz myje to samo okno i zmienilam plyn i kupa, podarlam Blanki tetry i tez dupa
to nic tylko szkolenie w S-dzu u mojej matki. może będziesz lepszą uczennicą niż ja. ona okna myje co 2tyg, albo i co tydzień. i nie ważne czy pada, czy śnieg i mróz zawsze muszą być idealnie czyste.
pewnie i wodą samą by umyła bez smóg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 12:01   #3890
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
posikalam sie

aaaa juz wiem moje okna nie lubia sie myc w poziomie tylko w pionie zniknely smugi
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-08-15, 12:02   #3891
nena_milka
Wtajemniczenie

Inwersja no ale tu w zeszłym roku była dopiero we wrrześniu nieważne, liście lecą IDZIE ZIMA
Cytat:
kochana spróbuj wypolerować umyte okno gazetą, ale nie kolorową. Jakąś wyborczą czy coś w tym stylu. Ten tusz działa jak nabłyszczacz, mi to działa na smugi chyba że jest bardzo źle to czekaj jak słońce zajdzie
Stary 2013-08-15, 12:02   #3892
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja walczę z pracą
Bawię się z Edą...
Próbuję nic nie robić

I zjadłam 2 kolby kukurydzy z masełkiem i solą

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:02   #3893
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ja już czasem podejrzewam,że siedzi tam tyle,bo robi sobie dobrze

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 12:04   #3894
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
to jest z h &m'u ? Jeśli tak to uwierz mi, że czaję się na nią. Ale to muszę sama z mamą jechać na zakupy.
Tak, z H&M Od dawna straszniście mi się podobała, bo jest właśnie taka ładna, jasna, a nie ciemna jak większość dżinsowych. Tylko że cena w sklepie to 50zł i przecenić nie chcieli. Na Allegro sobie używki poszukałam

Z mamą żeby tż nie wnikał w cenę ?

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
superowa!
Fajnie, że się podoba

Cytat:
no jak wtf, przygotowuje sie mlody do wyjscia
No bo kurde się zdziwiłam, że tak długo trzymało

Cytat:
oh Angel Angel coś mi tu "śmierdzi"
Hihi, będzim rodzić
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja też jutro zaczynam 38tc a też nie miałam nie bolało jak na @, skurczybyków nie ma jedynie młody się tak mocno naciąga, że tylko widzę co chwilę dupcie/plecki
A, no widzisz, więc jednak są takie przypadki w naturze

Co znaczy 8 w podpisie ?

Ohoho, herbatka faktycznie działa
Stary 2013-08-15, 12:05   #3895
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

Ale mi smaka narobiłaś
Stary 2013-08-15, 12:05   #3896
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Co znaczy 8 w podpisie ?
Jak to? Nie wiesz?
Kaśka odlicza do powrotu starego

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-15, 12:06   #3897
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Bajka poradziłabym jeszcze wezwać moja matkę. ona najgorszym płynem z kerfura czy tesco tak będzie tarła, że ani jednej smugi nie będzie. jak się raz porządziła i zaczęła kabine prysznicową myć płynem do mycia szyb, to aż drzwiczki z zawiasów wyszły i tż miał problem żeby je tak spowrotem wsadzić
potem kupiliśmy płyn do kabin i przed jej wizytą sami umyliśmy żeby nam tej szyby nie potłukła

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:06   #3898
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi smaka narobiłaś
Zaproponowałabym Ci, ale już nie ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-15, 12:10   #3899
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaa juz wiem moje okna nie lubia sie myc w poziomie tylko w pionie zniknely smugi
ooo no teraz to Cię nawet procesja nie zaskoczy (w razie jakby Ci szła pod oknami ale to chyba nie te święta )

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

oglądacie dalej to TLC? Dziewczyna się żywi suplementami w bliźniaczej ciąży żeby nie przytyć dużo
ida skrobać karduple
Stary 2013-08-15, 12:12   #3900
logoasia
Zakorzenienie

heloł

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
byliśmy dziś na SR , temat połóg, prowadząca w zastępstwie, nie bardzo umiała przekazać swoją wiedzę, także średnio zadowolona jestem, kilka rzeczy mnie zdziwiło:
1) w szpitalu TR można używać dopiero jak lekarz zleci, tak to podmywanie tylko i pryskać octenisept
2) Maleństwo jak się urodzi ma leżeć tylko na boczku jednym bądź drugim,w szpitalu bardzo tego pilnują ,po powrocie do domu też tak kłaść ,nie wolno na plecach !
trochę mnie to drugie zdziwiło , myślałam że może tylko po jedzeniu tak trzeba, dopytałam i uzyskałam odp że przez pierwszy miesiąc tak dziecko ma leżeć
co Wy na to ? ??

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Rusałka , baw się dobrze !
wydaje mi się, ze to ze względu na ulewanie, i rzeczywiście główka sie odkształca na płasko jak dzidzi leży na pleckach znam kilka przypadkó
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
inwersja nawet gdyby twoja mama miala racje to nijak sie ma to do porodwki

wstydu sobie narobisz jak wejdziesz w zlotych kapciach, naprezysz sie dwa razy i wyjdzie piekny i rozowy dzieciak
otrzesz twarz haftowana chusteczka wstaniesz i wyjdziesz

normalne jest to ze bedziesz plakac krzyczec stekac krwawic robic kuku zwijac sie z bolu i spiewac na glos zeby sie uspokoic
.
otóż to
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Wczoraj gadałam z żoną kuzyna -oni mieszkają w Londynie- i też mówiła,że jej zdaniem w Pl za bardzo się przesadza jeśli chodzi o prowadzenie ciąży.

W ogóle to oni mają 3-letnią córeczkę, mała jest świetna! Postanowili zostać u Teściów na noc, mała bez problemu poszła spać sama na piętro, do zupełnie nieznajomego pokoju, jedyne co to chciała misia i lampkę. I normalnie sama zasnęła, bez żadnych problemów (gdzie w moim otoczeniu chłopcy 9-letni boją się sami spać we własnych domach). Mała ma w domu własny pokój i śpi sama, także jest przyzwyczajona. W dodatku uczą ją,że ma jeść to co jest na stole i jedzą inni-bez problemu zjadła sałatki, mięso z grilla tak jak my. I taka jest grzeczna, ładnie się sama bawi, w ogóle nie rozpuszczona.Mój ideał wychowania:lo ve:
wychowanie grzecznego i ułożonego dziecka również kosztuje wiele wyrzeczeń niestety caly czas trzeba się pilnować i być naprawdę pozytywnie nastawionym
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Witam z rana
Nadrobilam ponad 20 stron
Po dwoch dniach poza domem dzis leze i nic nierobie mam skurcze jakies ehhh

Chcialam Wam powiedziec ze Edzik to mega slodki, grzeczny chlopczyk

Witam sie w 38 tc
czekamy więc na akcje
Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
helo
Witam sie w 8 miesiacu
ja też już mogę dumnie mówić ze jestem w 8 miesiącu
Cytat:
nic nie mów... ja nie chce zeby swieciło słońce... ostatnio teść znowu mył okna, te same co miesiąc temu... i nie chcę na nie patrzeć
Cytat:
Ja walczę z pracą
Bawię się z Edą...
Próbuję nic nie robić

i znowu kukurydza

a ja chciałam jeszcze pochwalić tż wczoraj jak was poczytywałam, wpierniczałam ogórki z warzywniaka sąsiada i niestety skończyły się w pewnym momencie. Tż chodził o 7 rano do sąsiada, bo wyjeżdżali na wakacje, i przyniósł całą michę
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości