Miłośniczki Zary-cz. XXVI - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-15, 13:40   #3091
Arinka_
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez fir_anka Pokaż wiadomość

[/B]jedyna rzecz ktora spac mi nie pozwala to cwiekus, ale przyznaje bez bicia ze spodobal mi sie dopiero na watku, bo nigdy wczesniej w sklepie go nie widzialam.
ciekawa jestem ile on kosztowal kiedy jeszcze mozna go bylo zdobyc? bo nie wiem do ilu moge licytowac na allegro...zeby nie przeplacic za bardzo.... (to by byl moj ostatni zakup z tej wyprzedazy niestety)pozdrawiam
Cena początkowa to 399zł i ja za tyle go kupowałam a na ile finalnie zszedł na wyprzedaży nie mam pojęcia, gdyż ze względy, że od dawna go miałam nie interesowałam się tym Jednak jako szczęsliwa posiadaczka od grudnia, szczerze go polecam
Stary 2013-08-15, 13:42   #3092
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
źle się czuje przez ten materiał...krepuje mi ruchy drapiacy jest jkakis nooo niemiły
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 13:42   #3093
Asvada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
zdjecia lakierowanych czólenek
Obłędne.

Wiem, że już praktycznie zerowe szanse na ustrzelenie perełek, ale proszę - miejcie na uwadze kurtkę z mojego podpisu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2189603800_6_1_1.jpg (34,0 KB, 9 załadowań)
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 13:46   #3094
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Tak jak pisałam, nad wyraz dobrze, jak na trf. Wygodne bardzo nawet na goła stope, nic mnie nie uwierało. Dobrze wywarzony i stabilny obcas. Jedyne co mnie trochę zirytowało, to zamszopodobny materiał na obcasie, zamiast lakierowanego, jak reszty, ale to drobiazg w sumie.
Miałam podobne odczucia Na początku, jak je założyłam to pomyślałam jakie one twarde a potem w ogóle nie czułam żadnego dyskomfortu. Tak, ten zamszopodobny obcas też mi się nie spodobał, ale może nie będzie tak szybko się niszczył, jak lakierowany? Przegapiłam te z Mango i szukam teraz podobnych, bo fason bardzo mi się podoba

Cytat:
zdjecia lakierowanych czólenek
Bardzo ładnie wyglądają Dodaję też moje zdjęcie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
A myślicie, że te z załącznika mogą przecenić na zimowej wyprzedaży?
Te też są piękne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-12 16.37.57r.jpg (69,0 KB, 129 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 13:53   #3095
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Miałam podobne odczucia Na początku, jak je założyłam to pomyślałam jakie one twarde a potem w ogóle nie czułam żadnego dyskomfortu. Tak, ten zamszopodobny obcas też mi się nie spodobał, ale może nie będzie tak szybko się niszczył, jak lakierowany? Przegapiłam te z Mango i szukam teraz podobnych, bo fason bardzo mi się podoba

Te też są piękne
Ja mam mangowe nude i czarne i jestem za☠☠☠iście zadowolona, jeden z moich najlepszych zakupów sama jestem w szoku jakie wygodne i dużo lasek zwraca na nie uwagę
jakbym nie miała mangowych to kupiłabym te zarowe, choć podobne zara miała do moich mangowych teraz na wyprz czarne i czerwone
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...1p1098551.html
widzę, że ostanio musiała być dokładna z nich (czerwone), bo jakieś 2 tyg temu jeszcze czarne były na obrazkach

za☠☠☠iście i ja to przegapiłam chcę czerwone 36

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2013-08-15 o 13:58
Stary 2013-08-15, 13:59   #3096
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
Cori

ja cie nie poznaje co ty taka malo gadatliwa podniemili cie albo ywoj tż nam tu za ciebie odpisuje haha i ma dosc

a jak gatunek, wrażenia, co myslisz jesli chodzi o materail czy wzielas nie, obcykalas foty
powiedz cos nie daj sie prosic!

ja przeszukalam wczorejszy dzien i napisalas ze mierzylas i tyle!

a to jedne z ladniejszych gaci jakie im wyszly na nowy sezon
nan 2 pary z zary jedne cienkie na lato w tym stylu i jedne calkiem podobne ale z trf i one bardziej do sportowych rzeczy sie nadaja
mam tez z eE Fravchi ale zas za bardzo strojne a te sa akurat!

obwaiam sie ze jesli ciebie na nogach opina S, to ja w M dupksa nie wsadze

no i czy w ogole ktos juz z naszych kupil wezowe sznurowance i powie cos na temat rozmiaru bo ja chyba wezme 41 bo jednak lepiej sie sprawuja po 1 dniu chodzenia w 40 a w azurach palec wachal asfalt
Ele, bo moja gadatliwość razi niektóre osoby, jak się przekonałam Zatem krótko, zwięźle i na temat
W kwestii spodni: materiał maja naprawde fajny, taki grubszy, jakościowo lepszy od reszty dresów. No i niby krój dresowy, ale dają rade też na bardziej elegancki look. Chociaz oczywiście to nie szczyt francji elegancji
Tak, wziełam je. Mierzyłam tez dosyc podobne tylko czarne, były cieńsze i miały zamki przy kieszeniach, przy kostce tez takie szycie miały, ja szare, ale nie prezentowąły sie az tak fajnie, jak te szare. Nawet Pani stwierdziła w przymeirzlani, ze szare sa najładniejsze na tyłku

Załaczam 2 zdjecia, bo tylko takie mam- jedno w zestawieniu jakie przymierzałam z pląszczem, a drugie jak leża na tyłach
Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
bardzo ładne, to są te z tym zamszowym obcasem?

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
piękne jakby nie to, że mam z mango takie same kupiłabym

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
wężowe buty podobno jeszcze się nie pojawiły w sklepach, przynajmniej w Krakowie

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

są bardzo ładne, ale dla mnie odpadają, mają za długie noski
Weze pewno beda jutro albo w sobote w sklepach, ewentualnie dopiero w poniedziałek.

Nie lubie długich nosków, ale te uwazam w porządku. Najlepiej przymierzyć. Buty sa dosyc eleganckie i szykowne
Cytat:
a szpile Corii musisz na żywo zobaczyć, bo z tego co kojarzę, nie mają tak długich nosków
Dokładnie Ewciku
Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Cena początkowa to 399zł i ja za tyle go kupowałam a na ile finalnie zszedł na wyprzedaży nie mam pojęcia, gdyż ze względy, że od dawna go miałam nie interesowałam się tym Jednak jako szczęsliwa posiadaczka od grudnia, szczerze go polecam
Arinko, spadł do ostatecznych 199 ćwiekus.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szarosci.jpg (48,0 KB, 228 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szaregacie.jpg (21,8 KB, 200 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-08-15 o 14:01
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:03   #3097
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Llenko, dokładnie to samo pomyslalam, co i Ty, co do tych lakierków One bardzo szybko mieciutkie się na nodze robią

I na Twojej nodze też pięknie sie prezentują

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-08-15 o 14:05
Stary 2013-08-15, 14:06   #3098
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam mangowe nude i czarne i jestem za☠☠☠iście zadowolona, jeden z moich najlepszych zakupów sama jestem w szoku jakie wygodne i dużo lasek zwraca na nie uwagę
jakbym nie miała mangowych to kupiłabym te zarowe, choć podobne zara miała do moich mangowych teraz na wyprz czarne i czerwone
widzę, że ostanio musiała być dokładna z nich (czerwone), bo jakieś 2 tyg temu jeszcze czarne były na obrazkach

o kurcze, a mi Mangowe w ogóle nie podeszły, podbicie mnie w nich boli, o przejściu dłuższej trasy mogę zapomnieć:/ może to wina tego, że się przyzwyczaiłam do platform, w tych robię kilometry i nic mi nie jest
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:13   #3099
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
o kurcze, a mi Mangowe w ogóle nie podeszły, podbicie mnie w nich boli, o przejściu dłuższej trasy mogę zapomnieć:/ może to wina tego, że się przyzwyczaiłam do platform, w tych robię kilometry i nic mi nie jest
ja w nich na weselu byłam i tak się wybawiłam ale fakt każdy ma inne stopy itp itd
Stary 2013-08-15, 14:15   #3100
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
źle się czuje przez ten materiał...krepuje mi ruchy drapiacy jest jkakis nooo niemiły

ehhh no co mam napisac?? plaszcz piekny!!! tez mierzylam go rozpietego i
Jeżeli krępuje Ci ruchy, to może krawcowa za dużo go zwęziła. Mój jest z gładkiej, od spodu wręcz śliskiej tkaniny, także o drapaniu nie ma mowy. Szkoda, że Ci nie podpasował.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:17   #3101
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Arinko, spadł do ostatecznych 199 ćwiekus.
Dzięki za info Corii Dobrze, że jest między nami wielka miłość i nie mam wyrzutów sumienia, że kupiłam go w pierwotnej cenie
Stary 2013-08-15, 14:20   #3102
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

Te też są piękne
ooo a na tobie jak ładnie!! śliczne takie klasyczne proste

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Jeżeli krępuje Ci ruchy, to może krawcowa za dużo go zwęziła. Mój jest z gładkiej, od spodu wręcz śliskiej tkaniny, także o drapaniu nie ma mowy. Szkoda, że Ci nie podpasował.
nie, jest idealnie dopasowany...ale już jak go w lutym kupowałam to mi nie pasił materiał i ... oddałam.....ale potem mi się znowu go zachciało bo ona taaaki

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Ele, bo moja gadatliwość razi niektóre osoby, jak się przekonałam :

dziecinada...:
Stary 2013-08-15, 14:25   #3103
kilkakroplizcytryny
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Niestety nie mam zdjęcia, ale na stronie Z. często zdarzają się wpadki zdjęciowe tak jak np tu http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...6p1230058.html

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Dziwne,że te sukienki są w sklepach,bo ja swoja kupiłam w trakcie zimowych wyprz może jakieś czyszczenie magazynów robią
kurcze no to może rzeczywiście Ci sprzedawcy rację maja skoro nawet Twoja ma zamek a za ile ja kupilas na wyprz?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:

Te też są piękne
obłędne i na Tobie i na Corii
kilkakroplizcytryny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:30   #3104
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...1p1098551.ht ml

mam te szpilki kupilam rok temu za 119 w pierwszej cenie one nie przeszly do zimowej wyprzy tylko dopiero teraz sa dosc wygodne (chyba) bo jeszcze leza z metka - mam zamiar ubrac je we wrzesniu na kongres do sukienki w kolorze biskupim

gabi panterkowe sznurowance kliknelam wlasnie ale nauczonaczarnymi wzielam rozmiar wieksze
oby tylko nie byly za szerokie!

Cori
a co ty sie przejmujesz co kogo drazni !!!
juz ci kiedys to pisalam wiecej luzu wszystkim nie dogodzisz wszystkich to mozna tylko w☠☠☠☠ic
a internet nie spotkanie u tesciowej i jak kogos cos drazni to nie czyta i omija lukiem i juz go nie drazni
a ja np lubie konkretnie i szczegolowo poznac produkt i wole jak sie oni napisze za duzo niz za malo

ja na ten przyklad torebki z Zary omijam szerokim lukiem i opisy o nich ale wcale mnie nie drazni jak jest 7 stron poswieconych cwiekusowi bo pewnie jest 100 lasek ktore wlasnie na to czekaja - to sie nazwywa wspolzycie spoleczne

wracajac do spodni dresowych wygladaja super ale jak widze ze to co na tobie to S to juz mam obwy czy wcisne swoj zad w M moze moglam wziasc L cholera!

A wiec podsumowujac moje lanie wody

wlasnie kliknelam sznurowance panterkowe (obstwaiam ze nie dotrwaja do wyprzy niech no je tylko na blogach zagranicznych pokaza to i do sklepu stacjonarnego nie zdarza dojechac)
i dresówki

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2013-08-15 o 14:35
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:33   #3105
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...1p1098551.ht ml

mam te szpilki kupilam rok temu za 119 w pierwszej cenie one nie przeszly do zimowej wyprzy tylko dopiero teraz sa dosc wygodne (chyba) bo jeszcze leza z metka - mam zamiar ubrac je we wrzesniu na kongres do sukienki w kolorze biskupim

gabi tez je kliknelam wlasnie te pantery sznurowane ale nauczona rozmiar wieksze bo mysle ze bedzie z nimi tak jak ze sznurowancami czarnymi
obytylko nie byly za szerokie!

Cori
a co ty sie przejmujesz co kogo drazni !!!
juz ci kiedys to pisalam wiecej luzu wszystkim nie dogodzisz wszystkich to mozna tylko w☠☠☠☠ic
a internet nie spotkanie u tesciowej i jak kogos cos drazni to nie czyta i omija lukiem i juz go nie drazni
a ja np lubie konkretnie i szczegolowo poznac produkt

ja torebki z Zary omijam szerokim lukiem i opisy o nich ale wcale mnie nie drazni jak jest 7 stron poswieconych cwiekusowi bo pewnie jest 100 lasek ktore wlasnie na to czekaja - to sie nazwywa wspolzycie spoleczne

wracajac do spodni dresowych wygladaja super ale jak widze ze to co na tobie to S to juz mam obwy czy wcisne swoj zad w M moze moglam wziasc L cholera!

A wiec podsumowujac moje lanie wody

wlasnie kliknelam sznurowance panterkowe (nie dotrwaja do wyprzy niech no je tylko na blogach zagranicznych pokaza to i do sklepu stacjonarnego nie zdarza dojechac)
i dresówki
ja właśnie obstawiam że te wężowe sznurowańce będą hiciorem na blogach

brałaś 41
Stary 2013-08-15, 14:36   #3106
scwow
Raczkowanie

Cytat:
Nie, od razu z grubej rury czyli revi mialam
Ale zastanawiam się nad xlashem, jednakże nie mam do niego przekonania, bo opinie są skrajnie rózne. No i nie wiem, gdzie mozna go najtaniej nabyć.
Co jakiś czas Tuskówna na swojej stronie udostępnia zniżkę, ale w sumie nawet nie zaglądałam na stronę xlash więc nie wiem czy to nie taka tam sobie ściema...
Stary 2013-08-15, 14:37   #3107
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja właśnie obstawiam że te wężowe sznurowańce będą hiciorem na blogach

brałaś 41
ja tez mysle ze to bedzie hit tej kolekcji moze ziasc ze 3 pary bo na all moga sie potem zakupy z pierwszego rzutu zwrocic hahahahaha

no 41 tak jak mam czerne zaluje tez ze azury mam 40 ale azury miekkie i szerokie wiec mogloby sie zdarzyc ze bylby za szerokie

co do ozdywek do rzes ja kilka testowalam na swoj portal bo nie pisze o niczym czego nie sprawdze albo ja albo wyznaczone laski z forum
i najlepiej wypadl revita..... po nim podcinalam rzesy nozyczkami bo mi okulary polerowaly
teraz juz tak mocno nie dziala moze i dlatego ze stracilam zapal z sysyematycznoscia ale i tak mam dlugie
boje sie zmieniac bo mialam kilka innych i efekt byl 0 a po tym jednak byl i to znacznie przekraczajacy moje oczekiwania

Czas edycji: 2013-08-15 o 14:42
Stary 2013-08-15, 14:41   #3108
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A ja jestem ciekawa, co Zara jeszcze wymysli w kwestii sandałów sznurowanych, bo ze coś wymyśli na next sezon to na pewno, skoro to takie popularne modele. Była panterka, były azurki, klasyczne, czrane, teraz weze, ciekawe co jeszcze, zebra? a moze już była? A moze cos całkiem tylko czerwonego?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-15, 14:43   #3109
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja jestem ciekawa, co Zara jeszcze wymysli w kwestii sandałów sznurowanych, bo ze coś wymyśli na next sezon to na pewno, skoro to takie popularne modele. Była panterka, były azurki, klasyczne, czrane, teraz weze, ciekawe co jeszcze, zebra? a moze już była? A moze cos całkiem tylko czerwonego?

pierwsze byly bezowe cieliste azurkowe ze skorki
eh przegapilam i do tej pory poszukuje na all
Stary 2013-08-15, 14:47   #3110
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
pierwsze byly bezowe cieliste azurkowe ze skorki
eh przegapilam i do tej pory poszukuje na all
Jakieś zdjecie? Ciekawam jak wygladały

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-15, 14:52   #3111
ewcik
Zakorzenienie

Ja znalazłam tylko takie, ponoć były przed panterkami, w ogóle te sznurowańce są kopią botków tunezyjskiego projektanta obuwia Azzedine Alaia już kiedyś o tym tu pisałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09992.jpg (35,0 KB, 180 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00008.jpg (108,8 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00047.jpg (60,3 KB, 82 załadowań)

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2013-08-15 o 14:57
Stary 2013-08-15, 14:57   #3112
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

tych nie znam nawet
postaram sie znalezc gdzies w necie

to na prawde bylo dosc dawno temu wtedy je jeszcze gladiatorkami nazywali

Czas edycji: 2013-08-15 o 15:00
Stary 2013-08-15, 14:58   #3113
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znalazłam tylko takie, ponoć były przed panterkami
jestem absolutnie zakochana w takim modelu butów tych ze zdjęcia nie kojarzę...ja miałam takie nude na koturnie sznurowane ortopedyczne albo woźnej jak kto woli....sprzedałąm i ....załuję do dziś
Stary 2013-08-15, 14:59   #3114
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja znalazłam tylko takie, ponoć były przed panterkami, w ogóle te sznurowańce są kopią botków tunezyjskiego projektanta obuwia Azzedine Alaia już kiedyś o tym tu pisałam
Dziękuję Ewcik Przyznam, ze na mnie wrazenia nie zrobiły, coś mi do końća w nich nie pasuje

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-15, 15:01   #3115
lleenka
Rozeznanie

Cytat:

Zazdroszczę Niech się noszą, jak najlepiej i przyciągają uwagę Rozmiarówka tych mangowych jest standardowa? Pamiętam, że miałam okazję je przymierzyć kilka miesięcy temu w outlecie i rozmiar 39, który noszę wydawał mi się ciut za duży i za szeroki i bałam się, że mogą się jeszcze rozbić, a z kolei 38 pasowała, ale była bardzo obcisła. Plus bardzo były porysowane, więc planowałam online kliknąć, ale już nie zdążyłam

Pięknie, przypomniałaś mi, że miałam te zarowych szukać! Zapomniałam całkowicie I też marzą mi się czerwone

Cytat:
Llenko, dokładnie to samo pomyslalam, co i Ty, co do tych lakierków One bardzo szybko mieciutkie się na nodze robią

I na Twojej nodze też pięknie sie prezentują
Dziękuję

Cytat:
ooo a na tobie jak ładnie!! śliczne takie klasyczne proste

nie, jest idealnie dopasowany...ale już jak go w lutym kupowałam to mi nie pasił materiał i ... oddałam.....ale potem mi się znowu go zachciało bo ona taaaki
Dziękuję Tak, klasyczne!

Co do pasiaka- na pewno wyglądasz w nim bosko!

Cytat:
Napisane przez kilkakroplizcytryny Pokaż wiadomość
obłędne i na Tobie i na Corii
Dziękuję

Cytat:
Też pomyślałam o czymś czerwonym Lub mogliby coś chabrowego zrobić

Zapomniałam napisać, że moja kelnerska koszula już jest do odbioru w sklepie, ale dopiero w przyszłym tygodniu uda mi się ją odebrać.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 15:02   #3116
scwow
Raczkowanie

Cytat:
tak właśnie mi się wydawało, bo ja taki efekt miałam u siebie po 1:1
ale chyba nadal robi, bo zawsze te pierwsze od zewnatrz oczka ma takie krótkie a reszta długie.. i nigdy jak się maluje nie używa tuszu
tak czy siak ładne ma te rzęsy
Wkurza mnie takie pitolenie
I oczywiście wszystko naturlich ja, przedłużanie? No nie, gdzie tam, w życiu...
Temu myślałam że z tą odżywką to taka ściema.
Botoksiary tak samo gadają jakby nie można było się przyznać -żałosne
Stary 2013-08-15, 15:06   #3117
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ewcik Przyznam, ze na mnie wrazenia nie zrobiły, coś mi do końća w nich nie pasuje
mam takie samo odczucie odnośnie tych butów ze zdjęcia - to pewnie wynik a) niższego obcasa i b)one z przodu maja zamsz a nowe sznurowańce mają sznurowanie po palce co optycznie wydłuża stopę, zaś to wykończenie przy palcach tych nude ja skraca

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:

Też pomyślałam o czymś czerwonym

.
uuu czerwone sznurowańce to byłby meeega hardkor
Stary 2013-08-15, 15:06   #3118
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez scwow Pokaż wiadomość
Wkurza mnie takie pitolenie
I oczywiście wszystko naturlich ja, przedłużanie? No nie, gdzie tam, w życiu...
Temu myślałam że z tą odżywką to taka ściema.
Botoksiary tak samo gadają jakby nie można było się przyznać -żałosne

Kochana, cóż, hipokryzja rządzi

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-15, 15:07   #3119
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też wężowych nie ma, a szpile Corii musisz na żywo zobaczyć, bo z tego co kojarzę, nie mają tak długich nosków
Cytat:

Weze pewno beda jutro albo w sobote w sklepach, ewentualnie dopiero w poniedziałek.

Nie lubie długich nosków, ale te uwazam w porządku. Najlepiej przymierzyć. Buty sa dosyc eleganckie i szykowne
chyba rzeczywiście najlepiej będzie jak zobaczę je na żywo, może noski okażą się dla mnie odpowiednie
Stary 2013-08-15, 15:07   #3120
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

co do ozdywek do rzes ja kilka testowalam na swoj portal bo nie pisze o niczym czego nie sprawdze albo ja albo wyznaczone laski z forum
i najlepiej wypadl revita..... po nim podcinalam rzesy nozyczkami bo mi okulary polerowaly
teraz juz tak mocno nie dziala moze i dlatego ze stracilam zapal z sysyematycznoscia ale i tak mam dlugie
boje sie zmieniac bo mialam kilka innych i efekt byl 0 a po tym jednak byl i to znacznie przekraczajacy moje oczekiwania
ja właśnie w pierwszej kolejności po wypłacie muszę nabyc tę odżywkę...kupuje ją juz łooooo chyba za dwa lata

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości