|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziewczyny, objadłam się grilla i leżę plecakiem na wyrku, bo kurka nie mam siły! Trza Oli obiad zaserwować ale to jeszcze chwila Olesław bawi się, o dziwo Mata wróciła do łask!
Dziewczyny czym najchętniej bawią się Wasze dzieci? Wiem, ze wszystkie kable, stopy, ładowarki ale pomijając to? Macie jakąś zabawkę, która dziecko najchętniej pomiętosi? U mnie cały czas na topie jedna grzechotka, zawsze ją zainteresuje, ale powoli wychodzi z łask i szukam inspiracji. Do niedzieli jestem bez laptopa, ale jak się dorwe to zrobię jakieś zakupy na all, a może jutro w jakiś smyku coś fajnego znajdę? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Debrah, pomysł z blogiem to strzał w 18 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-08-15 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Charlizz, to:
http://www.toysplanet.pl/product-pol...AT-gryzak.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wrzuce wam cos, sie pochwale, a co!
![]() ![]() I Pietraszkowy gratisik ![]() ![]() Buziaki znad wody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4804 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
wow Lady, respect
Szaja- nie tylko o MOM, bardziej chodzi mi o mleka jakie nestle puszczał do krajów afrykańskich też do końca nie wierzę w bio uprawy, chociaż dziewczyna, którą poznałam na basenie mowiła,że jej znajomi mają eko uprawę owoców dla bobovity i tam są bardzo reastrykcyjne normy i ciągłe kontrole, ona mówiła,że nie mogliby sobie pozowlic na jakąś wtopę cóż ![]() mój Leo po nieprzespanej nocce ucina sobie właśnie drugą drzemkę z czego pierwsza trwała 2,5 h- ostatnio tyle spał mają 3 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Charlizz, no u nas od paru dni zyrafka, jest dluga, ma dlugie nogi, ogonek, uszy i czulki i jest taaaaaaaaaka fajna do ciamrania i ciagania
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4806 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Kurcze, dzień wolnego a tż już mnie tak wkurzył że odechciało mi się całego jego urlopu. Nie rozumiem go, tak fajnie potrafimy spędzać razem czas, no ale jak mam słyszeć codziennie przez tydzień że on nie ma po co wstawać bo i tak nie ma nic do roboty, to naprawdę szlag mnie trafia. Mam go dość. Wstał dziś o 13.10 bo go obudzilam i za pól godziny poszedł dalej spać... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ale u nas kregoslupowa rehabilitacja jest wiec tez inaczej... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 |
Zadomowienie
|
Lady, brawo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Lady- ![]() ![]() Będę nadrabiać laski bo dziś jeszcze nie czytałam... W ramach święta robiłam drożdżówe Nancy (tylko z brzoskwiniami)- ciekawe co wyszło ![]() ![]()
#4810 |
Rozeznanie
|
Lady teraz widziałam fotkę - wymiatasz
![]() Ja siedzę sama z Małym w parku. Tatuś pogardzil naszym towarzystwem. Ehh... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dziś dzień pt. Jestem brzydka, do niczego się nie nadaję, chcę się schować w szafie i tam siedzieć ![]() Julianna nam popłakuje, jeść nie chce, teraz ją teściowa wzięła na ogródek, TŻ pojechał na motory a ja się czuję jak nieudacznik, że dziecku pomóc nie umiem. Yellow-jak mnie takie późne wstawanie wkurza!!!!! Tak jest jak przychodzi łikend i niby tyle rąk do pomocy a nic nie jest porobione. Mnie tak jak Hope wnerwia, że TŻ się nie budzi jak mała marudzi w nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas wisiał przy cycku ![]() Przypomniało mi się jak nie miałyśmy czasu wejść na forum(wtedy pytałaś o ten espumisan) i pisałyśmy do siebie esy bo szybciej ![]() To było jakoś krótko po porodzie ![]() Także dzieci trafiły nam jednakowo "chłonne" ![]()
![]() |
#4813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Lady i Ty narzekasz na figurę i kondycję??
![]() ![]() Yellow przytulam mocno ![]() Meduzza myślę, że wiele z nas ma takie dni, ale pamiętaj, że Julianka to Ciebie kocha najmocniej na świecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poczekamy, nie spieszy nam sie ![]() --------------- kurcze, bede musiala zrezygnowac z jeszcze jednego kp (tego o 16tej). myslalm ze dam rade ale jednak chyba nie bo w pracy bedzie roznie, szczegolnie na poczatku wrzesnia... zebrania, rady, narady itd ![]() czyli zostanie mi tylko 18.00 i nocka i ranek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Mamy za sobą najgorszą od narodzin noc. Maja poszła spać o 20.30. Ja po 22. o godzinie 00.50 pobudka z płsczem ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za wszystkie kciuki i życzenia dla Majusi, mam nadzieję, że się spełnią ![]() Mika ![]() Debrah... popieram pomysł ![]() apropo bloga to i ja założyłam, ale ujawnię jak coś więcej popiszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kazałabym mu wyjść jak się mu nie podoba, że dziecko płacze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Lady, Szalona!! Ja staram sie zalatwiac 'domowe' warzywka do zupek dla malej, ale nie jest latwo.. takie podstawowe jak marchewki, pietruszki, ziemniaczki, buraki itp to luz, ale jakiegos brokula czy kalafiora to nie mam skad brac i kupuje w sklepie ![]() A od jutra rzucam slodycze ![]() ![]() I nie wiem co jeszcze... Aaa.. bylismy dziś z mala u nurologa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=e_vel;42279774]
![]() Mamy za sobą najgorszą od narodzin noc. Maja poszła spać o 20.30. Ja po 22. o godzinie 00.50 pobudka z płsczem ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za wszystkie kciuki i życzenia dla Majusi, mam nadzieję, że się spełnią ![]() apropo bloga to i ja założyłam, ale ujawnię jak coś więcej popiszę ![]() ![]() mam nadzieje ze to jednorazowy wyskok i nastepna nocka bedzie juz ok ![]() oooo, to czekamy na ujawnienie w takim razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zadomowienie
|
hej, u nas dzisiaj do południa tragedia ale o tym moze wieczorem w k. napisze, teraz mały zjadł cały mały słoiczek zupki bo moich nie chce jeść i próbuje pić z niekapka
![]() Lady jakie piruety potrafisz robić ![]() evel współczuje nocki
#4822 |
Wtajemniczenie
|
apropo bloga, założyłam na blogspot - możecie mi pomóc Szaja, Black - jak włączyć ten odnośnik "Jestem blogującą mamą" bo oczywiście znalazłam adres na blogimam, ale za nic nie chce mi się to włączyć
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- magnoliss widzę Cię już nie pierwszy raz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwaga przebija nam sie zabek jest szpileczka i chyba przez to Julek ostatnie dni tylko cyca chce a z reszta ciezko nam idzie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4824 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co ciekawego mowil? Cytat:
![]() ja mam chyba ze 4 rozne i wszystkie stoja i sie ze mnie smieja ![]() ------------------ cos na poprawe humoru ![]() http://mistrzowie.org/353321/Sylwester http://mistrzowie.org/343661/Geniusz-klasowy http://mistrzowie.org/342759/Rozmowa-z-siostra http://mistrzowie.org/192277/Blondyn ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Upss, no to zostałam wywołana do tablicy ![]() ![]() Moi chłopcy hmm no cóż... są bardzooo absorbujący ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję powrotu do pracy ![]() Musiałam chwilę się zastanowić na co Fewci piła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zadomowienie
|
Kurka znowu boli mnie głowa
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
E_vel, ale 170cm to nie jest dużo.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
zaraz koniec watku
![]() ide se biegac ![]() dzieki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdzie Illusion sie podziewa? wakacjuje? aha, dzisiejszym hitem byl....pomidor! rany laski, jakbyscie widzialy mlodego, az sie trzasl jak mu sie go zabieralo ![]() ![]()
#4830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.