|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
wymienię
Aliena - 30ml , ubytek testowy Dolce Vita Diora - 100 ml ubytek testowy szczegóły na moim wątku wymiankowym z podpisu |
|
|
|
#3902 |
|
Rozeznanie
|
Odlewki Zen - 3,5 ml i Insolence Glacee 3 ml wymienię na odlewkę Perles de Lalique
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
La Perla Dark Extacy - ok. 4 ml wymienię na coś super, np Bond No.9 New Haarlem.
|
|
|
|
#3904 |
|
Raczkowanie
|
Szukam Lalique de Lalique, Special Edition. Jeśłi ktoś ma i podzieli się to bardzo proszę o wiadomość.
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewek:
- Custo Barcelona - B. Mischka Couture - CK In2U Pop - Tous In Heaven - Oriflame Enigma Dare to Dream Odwdzięczę się tym co w podpisie, ewentualnie będę szukać pod ladą
|
#3906 |
|
Raczkowanie
|
Aktualizacja:
Flachy: - Chanel, coco mademoiselle edp ok 18/35ml - Eau des merveilles ok 14ml/30ml (wymiana w imieniu koleżanki, która chciałaby w zamian chance klasyczne, ale nie pogardzi również eau fraiche) - Yves Rocher - zima ok 50ml/60ml (rarytas pochodzący z miłej wymiany lecz niestety kolejny zapach wywołujący u mnie migrenę) - pure poison, dior ok 8/30ml Odlewki (wszystkie ze wspólnych zakupów albo z wizażowych wymian) - L'erbolario, dolcelisir ok 3, 3,5ml - Ysl, Paris edp ok 6ml (bez atomizera) - lancome, cuir de lancome ok 7ml - L lolita lempicka ok 7ml - fendi theorema leggero ok 6ml - Cioccolato mon amour, fondente extra, ok 4ml - miss dior ok 8ml, klasyczna wersja, po reformulacji - dior star ok 7ml - dior me not ok 5ml - i love dior ok 3-4ml - diorissimo ok 3-4ml - j'adore edp, 5ml (bez atomizera) - mogę odlać (jeśli ktoś mi przyśle atomizer) po kilka mililitrów: chance eau fraiche, chance edt, lalique le parfum Próbki: - Histoires des parfums 1969 1,5ml (z quality) - Serge Lutens, cedr, ok 2ml - Givenchy, hot couture, ok 2,5ml - Bond, broadway nite, ok 2ml (z quality) - Bond, nuits de noho, ok 2ml (z quality) Szukam - dior, poison - cacharel, no - chanel, coco edp - prada irysowa - chanel, coco noir (kilka mililitrów) - chanel 5 i 5 eau premiere (kilka mililitrów) - samsara (kilka mililitrów) - Vetiver tonka i rose ikebana (na spróbowanie) Póki co nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ostatnio po większości zapachów boli mnie głowa więc ciężko będzie mnie skusić czymś z poza powyższej listy, ale próbować można
Edytowane przez aventino11 Czas edycji: 2013-11-26 o 13:43 |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię flaszki:
Elixir des Merveilles - pocz. pojemność 100ml - ubytek na zdjęciu Le Baiser du Dragon extrait - pocz. pojemość 30ml - ubytek na zdjęciu na : Eau des Merveilles Le Baiser du Dragon w wersji edp
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię 50 ml bez kilku psiknięc Allure edt
najchętniej na Shalimar Initial, flowerbomb edt, Lalique Satine, ale niekoniecznie. Chętnie więcej za mniej. aha, jeszcze Gucci by gucci edt 40/75
Edytowane przez tutaj Czas edycji: 2013-08-15 o 13:40 |
|
|
|
#3909 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
Dziś stwierdziłam że mam ochotę na CK Euphoria EDP, w ramach zapoznawania chętnie przygarnę 10-20 ml. |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam:
* Annick Goutal Nuit Etoilee edt ok. 20/100 ml * Naomi Campbell Naomagic 6-7/15 ml (flakonik z atomizerem, rozkręcany) UNIKAT * Guerlain Aqua Allegoria Tutti Kiwi - ilość jak na zdj. z 75 ml * YR Naturelle, ubytek testowy. * L'Occitane Bergamot Tea 16/20 ml UNIKAT * Sephora perfumetka Vanille Mangue 9/10 ml * Tom Ford Black Orchid miniaturka, kartonik * Shiseido Feminite du Bois miniaturka, ubytek testowy * Weil Antilope, czyste perfumy 2 ml, UNIKAT * Hermes BelAmi miniaturka 8 ml UNIKAT * Nina Ricci Le Paradis de Nina miniaturka * Ungaro by Emmanuel Ungaro miniaturka UNIKAT http://www.fragrantica.com/perfume/E...garo-7170.html Pełna lista w podpisie. Zapraszam Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2013-08-17 o 14:01 |
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze byc?
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wkleje zdjecie...no chyba, ze sie zaraz dokopie do flakonika ![]() i jeszcze tutaj napisze, zapach jest taki sam co w klasycznym flakoniku edit: dodaje zdjecie
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2013-08-15 o 19:08 Powód: dodalam zdjecie |
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
A co proponujesz?
Ja cały czas cierpliwie czekam na pm-a od Cie |
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię segregator na próbki z firmy FM !!! Proszę pisać PW, jeśli ktoś byłby zainteresowany. Ciepło pozdrawiam
|
|
#3918 |
|
Przyczajenie
|
Mam do oddania:
Versace bright crystal EDT 50 ml, ubytek 2-3 ml Yves Rocher Marron de Noel EDT -zostało ok. 7 ml z flakonu 20 ml Jovan White musk for women, cologne spray, 25,8 ml - nowy Odlewki: CdG Incense Zagorsk - ok. 1 ml CdG Sweet Nomad Tea - ok. 1,5-2 ml spray Szukam: Estee Lauder - Knowing Clinique - Aromatics elixir Genny - Genny Jestem również otwarta na wszelkie inne porpozycje. Chętnie na PW
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Do mojego wątku dokładam Chanel No. 5 Eau Premiere - 10 ml
|
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Oddam za jakąś fajną końcówkę we flakonie, ewentualnie odlewki
![]() Leci do Quinn Edytowane przez SensualSeduction Czas edycji: 2013-08-17 o 18:27 |
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię:
YR Monoi Eau Des Vahines 98/100ml z kartonikiem YR Neroli 30ml bez kartonika Elizabeth Arden Red Door Shimmer 45/100ml z kartonikiem Oriflame Amber Elixir Night 48/50ml z kartonikiem bardzo mi zależy na wymianie, bo flaszki stoją nieużywane i się kurzą Przyjmę w zamian flakony: Rihanna Rebelle i Nude, Lolita Lempicka L i Si Lolita, Cacharel LouLou, z Oriflame: Dancing Lady Hypnotic Night, Divine Sensual, Pretty Swan, Zara: Fruity, 92, Black Amber Mam też na wymianę 30ml we flaszce Lancome La Vie Est Belle, ale tu wchodzi w grę wymiana jedynie na: Lancome Tresor Midnight Rose lub Dior HP ES. propozycje proszę kierować na pv szukam też DARK EXTACY, jakby ktoś miał i chciał się pozbyć to zapraszam
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Na wymianę pozostał mi Angel edp. Z pierwotnej pojemności 50ml pozostało ok.25/27ml ( Do oceny fotki w poście 3834). Najbardziej mi się marzy La Petite Robe Noire ale można kusić różnymi słodkościami
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
Szukam na spróbowanie:
-Sale 01 -Putain des Palaces
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielę się (odleję z flakonów):
Aqua di Parma Fico di Amalfi Balenciaga Florabotanica Thierry Mugler Angel La Rose Estee Lauder Bronze Goddess 2013 YSL Saharienne Mam też parę fajnych miniaturek: - Ralph Lauren Ralph - Kenzo Flower Essentielle - Lolita Lempicka - Cacharel Noa - Armani Code Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-08-16 o 21:20 |
|
|
|
#3928 |
|
Przyczajenie
|
Szukam - Salvatore Ferragamo Incanto Bloom - czy ktoś z Was wie dlaczego zginęły z Rossmana ?
|
|
|
|
#3929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pogrzebie w zasobach i może cosik fajnego uda mi się dla Ciebie wygrzebac
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
-Alien Saphir Soleil ok 27/60ml -Alien Sunessence ok 29/60ml -G. Sabatini Devotion ok 25 ml/50 ml edt + deo ok 75/150 ml Szukam w zamian: Chance , Coco Mademoiselle, Flowerbomb. Oprócz tego na wymianę mam The Body Shop Love etc edp 100 ml oraz YR Flowerparty 50 ml. Mogę zrobić odlewki : -CK in 2u woman -Hypnotic Poison -attimo -YR so elixir edp W ilości próbkowej/odlewkowej poszukuję: Lancome La vie est belle, Armani Emporio She, Acqua di gio men, Angel Schlesser Femme, Mexx Women, Chance eau Tendre. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2013-08-17 o 22:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.