|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Melduję pełną godzinkę aktywności fizycznej- 30 min biegania i 30 minut ćwiczeń plus rozciąganie
|
|
#1832 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
szczególnie tej wstrzemięźliwości od słodkiego, ja się staram, ale bywa różnie
|
|
|
#1834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() melduję ![]()
|
||||
|
|
|
#1835 | ||
|
Tajka
|
Aaaaaaa grill i Brzunio boli
![]() Zjadlam dwa szaszlyki z kurczaka, paprykin i oliwek. Ziemniaki z czosnkiem Kurczaka filet Surimi Cukinie plastry Pomidorki Kalarepe.. Moj brzuch zaraz wybuchnie ! Ayay ![]() Ps. Nie wpadlo nic z alkoholu !
|
|
#1836 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42279007]Zaliczyłam 40 min hula hop. I idę się położyć bo mnie brzuch boli.[/QUOTE] ![]() hej agila Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Brawo wszystkim za ćwiczonka
U mnie dziś rower - około 21km, ale to tak bardziej rekreacyjnie niż sportowo W każdym razie zawsze to jakiś ruch Postanowiłam sobie, że jak zejdę poniżej 75kg to zacznę biegać, a poniżej 70kg zapiszę się na siłownię i będę rzeźbić nogi, poślady i brzuch Moje d*psko w przeciwieństwie do brzucha i ud nie jest wcale wielkie, ale takie bezkształtne trochę, a marzy mi się taka jędrna wystająca pupa jak nic innego (mój kolega taką ma, jemu się nie podoba, wolałby płaską, ale niestety nie da rady dokonać zamiany ^^) ![]() Tak w sumie jeszcze napiszę co dziś zjadłam, żeby zrobić rachunek sumienia ![]() ś: cukinia faszerowana z wczorajszego obiadu 2ś: 2 parówki z ketchupem i majo ?: lód z polewą toffi, Perła Winter o: schab smażony na patelni bez panierki, fasolka szparagowa z posypką orzechową k: cukinia z wczorajszego obiadu, kawałek kiełbasy domowej, 2 śliwki, kawa z mlekiem Może nie najlepiej, ale udało się ominąć pieczywo Ten lód niepotrzebny, ale jak dojechaliśmy rowerami nad "jezioro" to koleżanka nam kupiła i nie śmiałam odmówić, bo to jedna z tych osób, którym naprawdę robi się smutno z takich powodów No i to piwko
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1839 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba niedługo też do nich powrócę, bo zacznie się rok akademicki, to wizja 60 minut ćwiczeń będzie ciężka czasem do zrealizowania.---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
a jadłospis spoko, zjadłaś duużo warzyw to i trawienie będzie lepsze
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to jak na grillu jestem to zjem albo kiełbaskę albo jak ostatnio grillowaną pierś z kurczaka![]() Miałam uniknąć dziś alko, ale się nie udało..
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden (poznany na koncercie!) dzisiaj napisał czy się z nim umówię. Odpowiedziałam że tak A on się mnie zapytał czy dam mu buziaka A ja że może tak a może nie. Na co on: Czyli wiem, że nie. Sory, takie spotkanie nie ma sensu pa. |
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze, że na tych wakacjach już poznałam takich kilku Chyba szukają podobnych dziewczyn do nich |
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo takich jest pełno
|
|
|
|
|
#1844 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za ćwiczeniapopłakałaś się kręcąc hh? ![]() a na poważnie to może nie film a serial "czas honoru" baaaardzo polecam. jak dla mnie najlepszy polski serial za ćwiczenia i nr 2 za brak słodkiego Cytat:
![]() nieładnie! Cytat:
za brak alko, ja już ponad 3tyg bez ![]() Cytat:
![]() Ja już się kładę spać, jutro cały dzień w pracy. Pracuję w KFC, więc niestety nieustanna pokusa jest, ale biorę swoje jedzenie. Jutro mam sałatkę: mix sałat z pomidorem, chudą polędwicą, pestkami słonecznika, mozarellą i borówkami. Niedawno jadłam pyszne połączenie kurczaka z ... truskawkami . Polecam, jest pyszne A i mam ambitny poranny plan... wstać o 5 i biegać. Zobaczymy. W końcu trzeba powrócić do mojego ulubionego sportu! Dobranoc
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Jestem już na Słowacji właśnie popijamy winko z TŻ-tem i oddychamy górskim świeżym powietrzem myślałam, że zejdę na zawał jak musieliśmy stać w korku, a ten samochód ciągle gasł a wiecie jak się porusza w korku.... ciągle trzeba hamować i przyspieszać no i najgorsza sytuacja była na torach... rozkraczyliśmy się na środku, a tu sygnał, że pociąg jedzie na szczęście nikogo za nami nie było to TŻ jakoś odpalił i wyhamował do tyłu na szczęście przy kolejnych hamowaniach już było spoko, nie gasł ale nie ogarniam tego w ogóle na szczęście jakoś dojechaliśmy... i mam nadzieję, że szczęśliwie też wrócimy do Polski.. ![]() Cytat:
Hehe, no zazwyczaj jest tak, że chcemy na odwrót ale wiesz, ja nigdy nie byłam nad żadnym morzem, na plaży się nie wylegiwałam, więc nie wiem nawet jak to jest ja dopiero strój kupiłam na ten wyjazd, pierwszy w swoim życiu A te upały to nieźle tam się trzymają... u nas w Polsce już chyba tak nie grzeje ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42272988]Hej, widzę sporo nadrabiania, ale to było do przewidzenia skoro Heroine się pojawiła [/QUOTE]![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42272988] Mama mi taką w czerwcu z Czech przywiozła, bakaliową Pyszna była, aż całą wsunęłam [/QUOTE]Jeszcze nie próbowałam leżą grzecznie w lodówce ale powiem Ci, że ja nie jestem jakąś fanką czekolady 4 kostki to dla mnie max wolę ciasto domowej roboty
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niedzieli nie ma, ale święto jest u mnie w domu, znając życie też był rosół Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42273967]Ja zrobiłam bardzo poważną awanturę w sumie o głupotę, ale jakoś się uspokoiłam później. Cała się trzęsłam aż z nerwów ![]() W przypływie emocji jak małe dziecko zadzwoniłam z płaczem do mamy [/QUOTE]No to witaj w klubie też robię awantury bez powodu znaczy ja zawsze znajdę powód, ale on nie ma sensu i właśnie jestem przed @ i wszystko mnie wQqqrffia Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274677]Zaliczyłam skalpel [/QUOTE] Super! który to już?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
I know
![]() wzięłam ze sobą wodę, a i tak poszłam kupić browarki.. Przyznaję się, wypiłam 1/2 Perły i Reedsika to są moje najukochańskie piwka przecież
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-15 o 22:15 |
|
|
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Masakra z tym pociągiem.
|
||
|
|
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze,że dojechaliście na Słowację,ale ta syt.z torami... obyście szczęśliwie dotarli do domu a ile teraz będziecie na Słowacji?ja w niedzielę znowu wybieram się na kajaki,tak mi się spodobało namówiłam trochę kuzynek,brata z dziewczyną,mamę,ciocię i wujka będzie ekipa na 2 samochody-10 osób
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Heroina o matko ale akcje z tym autem mieliście
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może wkręcę się w ten serial Pianista mi się podobał, ale Lista Schindlera zrobiła na mnie większe wrażenie, bardziej pokazywała co tam się działo na terenie obozów.. Muszę i jakiś książek poszukać.. zjadłam ok. 19 3 kanapki i teraz mi się tak jeść chce, że to masakra, nie wiem o co kaman
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
pokazuje czasy wojny, ale przy tym jest świetna obsada i fajna fabuła. Każdy kto zaczął oglądać sie wciągnął, nie słyszałam na temat tego filmu złej opinii na stronie TVP vod jest za darmo i bez żadnych limitów. Dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebna mi była zmiana klimatu Cytat:
zjadłabym Cytat:
więcej, wziął też swój ale no co, laptop się przydaje, nooo ![]() Super, że tak wyszło no w sklepach już same resztki... sama nie wiem jak dorwałam swój strój, fuksnęło mi się zapłaciłam 40 zł z wyprzedaży może sporo, ale biorąc pod uwagę, że jego cena początkowa to 165 zł to chyba zaoszczędziłam Cytat:
|
||||
|
|
|
#1856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest dobrze na chwilę, a przychodzi kryzys i nie umiem się wygrzebać... muszę się w końcu ogarnąć i doprowadzić to moje całe odchudzanie do końca, jakoś sensownie, by w końcu móc się czymś pochwalić... by być z siebie dumna, że mi się wreszcie udało... eh...Dżonka, trzymam za Ciebie mocno kciuki, wiem, że nam się uda ![]() Cytat:
też w tym siedzę i zastanawiam się jak bardzo ze mną źle Cytat:
u Ciebie jeszcze gorzej, bo długo Cię rodzinka nie widziała, więc pewnie będzie uczta u każdego eh, jakoś sobie poradzisz [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42276983]Właśnie wróciłam z rowerka, byłam w sklepie. Wyszło jakoś 10km, ale siłowałam się z wiatrem. To jest lepsze niż nie jedne ćwiczenia bo padam, w dodatku po drodze dopadły mnie mega skurcze (@ Za rower biednaś z tym @ ![]() Cytat:
jesteś szalona, wiesz?
|
||||
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do łoża zaraz, naszło mnie dziś na rockowe ballady
![]() Do jutra babeczki
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idiotów pod dostatkiem Cytat:
![]() Cytat:
obiecuję kiedyś spróbować! ![]() za poranny plan
|
|||
|
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sytuacja z autem Cytat:
ale będzie wypad! ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- to ja dzisiaj melduję: Jillian Michaels - 42min Killer Buns & Thighs, level 2 uznałam też, że rezygnuję ze SC ... ćwiczenia np. z Jillian dają mi ogromną radość i dumę, bo wyciskają ze mnie 7 poty, a squaty są zbyt monotonne (kiedy robi się je tak w jednym ciągu), a wydaje mi się, że nie zrobią mi z tyłka dwóch piłeczek ping-pongowych wolę większe urozmaicenie ![]() poza tym, po przeczytaniu tego: http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...-aeroby-i.html uznałam, że może powinnam urozmaicić moje ćwiczenia i dorzucić treningi siłowe + zacznę mocniej przykładać uwagę do jedzenia ), a potem stabilizować i rzeźbić (takie tam moje przemyślenia na wieczór ![]() dobranoc! P.S. jutro mają przywieźć w końcu mój tapczan
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

. Jak nie jem nic skrobiowego, to jest ok 

A ja że może tak a może nie. Na co on: Czyli wiem, że nie. Sory, takie spotkanie nie ma sensu pa. 

myślałam, że zejdę na zawał jak musieliśmy stać w korku, a ten samochód ciągle gasł
ale nie ogarniam tego w ogóle
Pyszna była, aż całą wsunęłam
[/QUOTE]

no w sklepach już same resztki... sama nie wiem jak dorwałam swój strój, fuksnęło mi się
za poranny plan