|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Karolina przekliła obrazek na twitterze:
https://twitter.com/DAVIDMDRAIMAN/st...216385/photo/1 No chyba jednak nie...
|
#362 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jestem zdania ,ze makijaz to sztuka/wiedza/umiejetnosc. Mozesz wygladac duzo lepiej ,choc inaczej (nie jak "pudernica") -to jest twoj wielki plus. Ehh , ja pare lat katowalam sie zbyt wyrazistym kolorem wlosow, zbyt mocnym makijazem i dzialalo to na moja niekorzysc.Teraz bogatsza o ta wiedze widze,ze wygladalabym 10 razy lepiej ,gdybym sobie odpuscila jakikolwiek makijaz i farbowanie. [sorry za brak polskich znakow] ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
To moze z praca tez? Faktycznie kolezanka studiuje w Europie .Hmm mi wbili 11 miesiecy wwizie turystycznej..(na 10 lat). |
||
|
|
|
#363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#365 |
|
Dossisława I
|
Mam 185 subskrypcji.
Oglądałam dzisiaj kanały nastolatek z Get ready with me i od razu po otwarciu oczu sięgają po telefon. |
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio kiedy mieszkałam w miejscu, w którym był zegar na ścianie, to była pierwsza rzecz na którą patrzyłam rano
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tel staram się zostawiać w drugim pokoju Bo promieniuje ![]()
|
|
#368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Koloryt skóry robi różnicę. Maxi ma zaczerwienienia i cienie pod oczami, dlatego może wydawać się... stara. Subskrypcji mam 17. W tym urodowych 12. Mam: Nissiax, Maxineczkę, Sandrę, Agabil, Grzee, LGS, Rademeneskę, Alicję Czarodziejkę, Brunetkę, AllThePrettyFaces, Olimpię, Basię. Chociaż nie wiem po co Brunetkę, nie oglądam jej. Każdą inną tak. |
|
|
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#370 |
|
Dossisława I
|
Dla tych dziewczyn to budzik. Dla mnie to jest dziwne jak śpią z komórką. Może dlatego, że ja zawsze miałam i mam swój telefon raczej daleko ode mnie.
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś ostatnio zakochałam się w Hani. Co widzę nowy filmik to gęba mi się sama śmieje. A to dziwne, bo Mistrzyni Makijażu nie lubiłam oglądać.
|
|
|
|
#372 | |
|
Zadomowienie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
11miesiecy? Pierwszy raz w życiu i takim czymś słyszę :O? Na b2? Kiedy to było? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#373 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#374 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u Was po kolędzie też KMB piszą w mieszkaniu nie na zewnątrz? pierwszy raz się spotykam z czymś takim ![]() Ja mam 21... nowicjusz ze mnie :< w tym parę kulinarnych, Igłę, adbunia, Polimaty, abstrachujków i Łukasza, wiec urodowych jeszcze mniej zostaje
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to ciekawe
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
ja nigdy o wize sie nie staralam ani na wizie nie przylatywalam - mam GC od poczatku - ale slyszalam juz od paru osob ze roznie wbijaja nie tylko 3/6 miesiece. znam przypadek ( ko.l mama) wbili jej na 3 tyg!! <porazka>
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny Ana Saccony nazwała swoją córeczkę idiotką na filmiku, sama już nie wiem, ona nie myśli co mówi?? Jest na tyle nierozgarnieta żeby małe dziecko tak nazywać???
Minuta od 10:30 http://www.youtube.com/watch?v=4tZc4iQFCR4
|
#379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Przynajmniej ja to tak interpretuję.
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- [1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42284703]No faktycznie słabo to wyszło, zwłaszcza, że to nagrywają. Ale bez przesady, nie mówiła tego przecież w poważnym czy obraźliwym tonie, raczej nie chodziło jej o to, że Emilia jest idiotką tylko, że jest mało rozgarnięta czasem, jak to dziecko . Przynajmniej ja to tak interpretuję.[/QUOTE]Masz racje jednak i tak uwazam, ze to nie na miejscu, a zwlaszcza puszczac to w internet... To tak jak by u nas powiedziec "ty debilku" :P
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które zagraniczne youtuberki rodziły w filmikach?
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42284703]No faktycznie słabo to wyszło, zwłaszcza, że to nagrywają. Ale bez przesady, nie mówiła tego przecież w poważnym czy obraźliwym tonie, raczej nie chodziło jej o to, że Emilia jest idiotką tylko, że jest mało rozgarnięta czasem, jak to dziecko
. Przynajmniej ja to tak interpretuję.[/QUOTE]Wiem, ale to nie pierwszy raz. Osobiście uważam, że bardzo trzeba uważać na słowa, zwłaszcza w przypadku dzieci. Ana nieustannie używa określeń: psychiczna, wariatka, itp... uważam, że w stosunku do dziecka nawet jeśli nie ma na celu jej obrazić, to jest to ogromne przegięcie. Bardzo nie lubie też, gdy słysze jak rodzic mówi do dziecka, że jest diabeł. To jest bardzo złe. Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- JA znam właśnie Ane Saccony i Judy
|
|
#383 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42284943]Wiem co masz na myśli, oglądam ich od niedawna, ale zauważyłam, ze Annę często "jadą" w komentarzach... Potem pojawia się ktoś kto jej broni i tak pod prawie każdym filmikiem. Jak nie lubię dzieci tak uwielbiam oglądać Emilię, ale mam wrażenie, że to Jofee ma najlepszy wpływ na jej rozwój, Anna jest bardzo emocjonalna, często miewa humory, mam mieszane uczucia co do decyzji o kolejnym dziecku...
[/QUOTE]Ja tak samo. Ktoś kiedyś napisał pod ich filmikami, że tylko Joffy jest w stanie wytrzymać z Aną. Trochę jej współczuję, ale ogromnie się tez do niej zraziłam przez jej chimeryzmy, ataki deprechy itd.
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
[COLOR="Silver"]
haneczka i recenzja 6 książek do makijażu. katOsu w następnej części.
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2013-08-15 o 23:41 |
|
|
|
#387 |
|
Przyczajenie
|
2,5 roku temu. Moze sie mu pomylilo(celnikowi). btw mial zone Polke, gadal/pytal o zupelne ☠☠☠☠☠☠☠y.Ja tylko spogladalam na tych poirytowanych ludzi w kolejce.
|
|
|
|
#388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety,to wszystko zależy od urzędnika:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
Karolona STYLIZACJE mam nadzieje,ze to przeczytasz,albo ktos uprzjmie doniesie Tobie.Jest to MOJE odczucie,ze totslnie sie wypalasz.Do nie dawna z przyjemnoscia ogladalam wszystkie Twoje filmiki.Przestalam,bo czuje sie przesycona (slowo do konca nie jest odzwierciedleniem).Spokoj nie mozna podpiac do Ciebie cos,co ktos tutaj kiedys napisal (dot.innej osoby,zeby nie bylo
- "boje sie otworzyc lodowke,bo moze wyskoczyc z niej.....) Jest Ciebie wszedzie za duzo i to ":duzo"nie ma zadnej wartosci.Nie zapychaj dziur, nie krec na sile,wroc do swojego poprzedniego wcielenia.Na FB co kilka przyslowiowych sekund - skadnijcie,kogo fotki i zdjecia? Nie napisalam tego ani w kom.pod filmikami,ani na FB, bo nie chce rozpetac niezdrowej burzy obronczyn. ACHA! Jeszcze sie zastanawiam,czy moze Twoimi widzkami sa dziewczyny baaaardzo mlode i im to pasi. Mnie niestety NIE. Ale powtorze sie - to tylko moje odczucia.I nie wiem, czy ktos ma podobnie jak ja?Pozdrawiam
|
|
|
|
#390 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Jeśli chodzi o Karolinę to wczoraj przeglądnełam pierwsze lepsze jej zdjęcie na fb-większość "lajkujących" dziewczyn jest w baaaaaardzo młodym wieku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

No co ja poradzę 
To moze z praca tez? Faktycznie kolezanka studiuje w Europie .