Rossmann cz. XVIII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-16, 15:28   #4651
Zuzanka3
Raczkowanie

Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
U mnie Skarbu nie brakuje, ale te pędzle to widzę rzeczywiscie widmo :p Ciekawe jak ma się z nimi sprawa w Naturze, bo od dzisiaj mają tam taką samą promocję.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Po weekendzie będę w dużym R. w galerii to może jeszcze trafię na Skarba.
Hebe i super-pharm też mam teraz promocje na Maybelline z pędzlem i u nich rzeczywiście one są, w poniedziałek jak stałam w kolejce w SP to widziałam jak sprzedawczyni dawała klientce gratis do zakupów bez żadnego zbędnego proszenia.
Zuzanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 16:05   #4652
Madziulllka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
pędzel widmo

Dziewczyny skusiła się któraś na szampon z Mixy? Sama miałam go kupować, ale nie mogłam go znaleźć w sklepie i odpuściłam
Ja się skusiłam, raz myłam włoski, całkiem fajny, na razie tyle mogę powiedzieć. On stał tam gdzie kosmetyki dla dzieci.

Proszę o odpisywanie w moich wątkach
Madziulllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 16:12   #4653
marieee
Zadomowienie

GG do marieee
Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
pamiętam tę gazetkę, rzeczywiście fajne promocje były wtedy na marki własne, szampon babydream za 2,49 pamiętam
Tylko w tedy cena wyjściowa szamponu była 3.99 teraz jest 4.99. W tamtym roku poczyniłam jego zapasy.. hm... 20 sztuk.. miesiąc temu zapasy stopniały, i musiałam kupić po normalnej [ i tak nie wysokiej cenie ] Też mam nadzieję, że będzie gazetka z markami własnymi w promocjach, w tym roku Babydreamu nie będę już tylko dla siebie kupować

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 16:19   #4654
IzzieSt
Zakorzenienie

W naturze chyba 2 kosmetyki trzeba kupić żeby go dostać
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 16:19   #4655
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulllka Pokaż wiadomość
Ja się skusiłam, raz myłam włoski, całkiem fajny, na razie tyle mogę powiedzieć. On stał tam gdzie kosmetyki dla dzieci.

no tak, na dział dziecięcy chyba nie spojrzałam...
Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Tylko w tedy cena wyjściowa szamponu była 3.99 teraz jest 4.99. W tamtym roku poczyniłam jego zapasy.. hm... 20 sztuk.. miesiąc temu zapasy stopniały, i musiałam kupić po normalnej [ i tak nie wysokiej cenie ] Też mam nadzieję, że będzie gazetka z markami własnymi w promocjach, w tym roku Babydreamu nie będę już tylko dla siebie kupować
ja też poczyniłam wtedy zapasy, ale hmmm 20 sztuk jestem w szoku

też bym chciała promocję na marki własne Rossa
Stary 2013-08-16, 17:49   #4656
Dorotxy
Zakorzenienie

w CND dziś widziałam balsam AA
z prawie 12zł na 4,19 no i przygarnęłam jeszcze nie miałam tych balsamów to sobie przynajmniej wypróbuje
jakiś błotny szampon do zniszczonych za 0,99 w saszetce, ale nie brałam

ja i blog

Edytowane przez Dorotxy
Czas edycji: 2013-08-16 o 18:03
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 18:26   #4657
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
z prawie 12zł na 4,19 no i przygarnęłam jeszcze nie miałam tych balsamów to sobie przynajmniej wypróbuje
Taka cena to szkoda nie brać
A ten błotny szampon to pewnie z Bielendy, bo go mam, ale stoi nie używany
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 18:38   #4658
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Dostała któraś z Was pędzel przy zakupie podkładu z Affinitone? Ja jestem zadowolona z tych podkładów, właśnie mi się kończył więc miałam kupić z pędzlem. 3 razy byłam w Rossie i pytałam o gratisa, w końcu kupiłam podkład bez, bo za jedną pierdółką nie chce mi się ganiać i pytać. Kasjerka była też zła, bo mówiła, że również czeka na ten pędzel, a w Rossach w dwóch sąsiednich miejscowościach też ich nie ma.

u mnie pędzelki były w środę, wcześniej tzn w piątek i sobote nie było. Kupiłam korektor affinittone bo podkładów mam dosyc. Za to widmem sa u mnie odżywki miss sporty do paznokci. Za 3,99 bym przygarnęła a od 2 tyg puste półki.
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 18:47   #4659
Hedvigis
Zakorzenienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42286977]W moim rossmannie w srodę były za ok. 21 zł te kolorowe. Bynajmniej taka cena pod nimi wisiała, ale zobaczyłam przelotem bo nie interesują mnie takie wynalazki. Tusz musi być czarny [/QUOTE]

Też dziękuję za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
Miałam już 3 inne, ale tego akurat nie, muszę o nim pomyśleć Malinowy ładnie pachnie, ale nawilża niestety dość przeciętnie

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 19:00   #4660
magda s.
Zakorzenienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42286977]W moim rossmannie w srodę były za ok. 21 zł te kolorowe. Bynajmniej taka cena pod nimi wisiała, ale zobaczyłam przelotem bo nie interesują mnie takie wynalazki. Tusz musi być czarny [/QUOTE]

bylam w R. i niestety cena juz 'normalna', czyli ponad 30 zl, wiec nie kupilam
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 19:08   #4661
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
bylam w R. i niestety cena juz 'normalna', czyli ponad 30 zl, wiec nie kupilam
Dobrze, że piszesz, bo miałam się jutro wybrać

Stary 2013-08-16, 21:26   #4662
kudlik_kk
Zakorzenienie

W Naturze teraz po 21,99 są

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 21:42   #4663
Klementyna12
Zadomowienie

Cytat:
U mnie Skarbu nie brakuje, ale te pędzle to widzę rzeczywiscie widmo :p Ciekawe jak ma się z nimi sprawa w Naturze, bo od dzisiaj mają tam taką samą promocję.

U mnie w Naturze były dziś te pędzle.
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:24   #4664
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość

no tak, na dział dziecięcy chyba nie spojrzałam...

ja też poczyniłam wtedy zapasy, ale hmmm 20 sztuk jestem w szoku

też bym chciała promocję na marki własne Rossa
Czemu to Cię aż tak dziwi ;D myję włosy co dwa dni, i tylko szamponem z babydream ;D co 4 mycie używam czegoś z SLS.
A szamponu używam także do prania pędzli, bazy do peelingu z kawy, mycia kuwety kota - bo tylko w tedy raczy z niej korzystać jak "nie pachnie" czasem się zdarza na wyjazdach gdy zapomnę czegoś innego, używam jako poślizgu podczas golenia, do mycia twarzy, i ciała Dla mnie kosmetyk uniwersalny

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-08-17, 08:16   #4665
poprostu
Zakorzenienie

Odp: Rossmann cz. XVIII

Przydałaby się jakaś dobra promocja w rossie

A tak z innej beczki polecam balsam z biedronki bebeauty granatowy, opakowanie przypomina mleczko Nivea, przyjemnie pachnie i dość dobrze nawilża jak na balsam
A cena 6zl czekałam na jakąś dobrą promocje na balsamy ale w gazetce nic ciekawego nie znalazłam

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2013-08-17 o 08:18
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:05   #4666
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu to Cię aż tak dziwi ;D myję włosy co dwa dni, i tylko szamponem z babydream ;D co 4 mycie używam czegoś z SLS.
A szamponu używam także do prania pędzli, bazy do peelingu z kawy, mycia kuwety kota - bo tylko w tedy raczy z niej korzystać jak "nie pachnie" czasem się zdarza na wyjazdach gdy zapomnę czegoś innego, używam jako poślizgu podczas golenia, do mycia twarzy, i ciała Dla mnie kosmetyk uniwersalny
jeśli to dla Ciebie kosmetyk uniwersalny i przede wszystkim sprawdzony to jak najbardziej zapasy uzasadnione, przy takiej ilości zaoszczędziłaś sporo pieniędzy

a jaki masz typ włosów? bo zastanawiam się czy do przetłuszczających włosów z pojawiającym się łupieżem raz na kilka miesięcy byłby dobry?
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:46   #4667
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
to takie pozytywne zdziwienie ja też używam dużo szamponu babydream, ale często mnie nudzi i muszę go sobie czymś urozmaicić
Stary 2013-08-17, 10:46   #4668
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli to dla Ciebie kosmetyk uniwersalny i przede wszystkim sprawdzony to jak najbardziej zapasy uzasadnione, przy takiej ilości zaoszczędziłaś sporo pieniędzy

a jaki masz typ włosów? bo zastanawiam się czy do przetłuszczających włosów z pojawiającym się łupieżem raz na kilka miesięcy byłby dobry?
wiem ze jest dużo swietnych opini o tym szamponie ale dla mnie to najwieksze zło swiata. Zaznacze ze używam szamponów bez SLS albo rosyjskich albo z green pharmacy i żaden mi nie zaszkodził. Babydream tak mi skołtunił włosy że nawet cieżko mi w nie było palce z odżywką włożyć poza tym pojawił mi się po nim łupież też.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:53   #4669
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
wiem ze jest dużo swietnych opini o tym szamponie ale dla mnie to najwieksze zło swiata. Zaznacze ze używam szamponów bez SLS albo rosyjskich albo z green pharmacy i żaden mi nie zaszkodził. Babydream tak mi skołtunił włosy że nawet cieżko mi w nie było palce z odżywką włożyć poza tym pojawił mi się po nim łupież też.
Przyłączam się do opinii, że to największe zło Po jego użyciu myślałam, że wyłysieję- całymi kupami mi włosy wypadały cały następny dzień, plącze włosy, są po nim szorstkie i ogólnie stwierdziłam, że jak będę mieć dzieci to na pewno im nie kupię tego szamponu

Stary 2013-08-17, 11:15   #4670
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Przyłączam się do opinii, że to największe zło Po jego użyciu myślałam, że wyłysieję- całymi kupami mi włosy wypadały cały następny dzień, plącze włosy, są po nim szorstkie i ogólnie stwierdziłam, że jak będę mieć dzieci to na pewno im nie kupię tego szamponu
Dzieci mają trochę inne włosy niż dorośli i dla nich to jest dobry szampon Dla włosów "po przejściach" może być nieodpowiedni. Dziecięce włosy mają inne wymagania Ja po BD miałam mięciutkie włosy, nie były splątane ani nic. Włosy mam krótkie, niefarbowane, ale suche i twarde, z bardzo suchym skalpem. Tylko wypadały mi, a normalnie nie wypadają
Stary 2013-08-17, 11:20   #4671
Atenya
summer vibes;)

Mi sluży Hipp. Mam uczulenie na szampony, swędzi mnie po nich z reguły skóra i miałam wypróbować właśnie Babydream, ale koniec końców kupiłam Hipp i mi bardzo dobrze służy Moze wypróbuję kiedyś Babydream, ale hmm sama nie wiem, bo moje włosy ciężko rozczesać, więc po powyższych opiniach trochę się zniechęciłam.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 11:23   #4672
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Mi sluży Hipp. Mam uczulenie na szampony, swędzi mnie po nich z reguły skóra i miałam wypróbować właśnie Babydream, ale koniec końców kupiłam Hipp i mi bardzo dobrze służy Moze wypróbuję kiedyś Babydream, ale hmm sama nie wiem, bo moje włosy ciężko rozczesać, więc po powyższych opiniach trochę się zniechęciłam.
Z jakiego powodu masz uczulenie na szampony? Mnie po BD bardziej niż zwykle swędziała głowa (praktycznie tylko po szamponie przeciwłupieżowym Green Pharmacy, po Emolium i po mydle mnie nie swędzi lub tylko malutko swędzi), także może u Ciebie też by taka nieprzyjemność wystąpiła.
Stary 2013-08-17, 11:32   #4673
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:

Z łupieżem problemów nie miałam. Kiedyś się przetłuszczały, ale po wprowadzeniu naturalnej pielęgnacji, olejków, wcierek, odżywek i maseczek problem praktycznie zażegnany Kołtuni włosy - owszem, ale na siłę nie próbuję rozdzielać włosów po ich myciu, żeby nałożyć odżywkę. Po chwili gdy "posmaruję" włosy, w tedy nakładam dalej. I nie każda odżywka sobie poradzi z włosami po Babydreamie. Na koniec gdy już odsączę wodę, w wilgotne włosy wcieram kropelkę olejku Marion arganowego. Zobaczymy jak będzie po ciąży, przed i w trakcie spisuje się znakomicie. Kupiłam teraz szampon z mixa, zobaczymy jak on sobie będzie radzić.

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-08-17, 11:32   #4674
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Z jakiego powodu masz uczulenie na szampony? Mnie po BD bardziej niż zwykle swędziała głowa (praktycznie tylko po szamponie przeciwłupieżowym Green Pharmacy, po Emolium i po mydle mnie nie swędzi lub tylko malutko swędzi), także może u Ciebie też by taka nieprzyjemność wystąpiła.
Mam ŁZS, muszę czasem używać Nizoralu. Nie wiem też czy po SLS mnie nie swędzi skalp. Emolium używałam, ale jakoś mi się nie sprawdził, zresztą z nim to musiałam troche popracować. Na początku swędziała mnie skóra po nim o dziwo...Potem przestała, ale i tak sie nie sprawdził kompletnie. Teraz z Hipp jestem bardzo zadowolona, używam go jakieś dwa tygodnie. Nic się nie dzieje, jest delikatny, mam puszyste włosy po nim i fajnie oczyszcza. Może spróbuj Hipp? Z Babydream chyba jednak zrezygnuję w takim razie Hipp kosztuje jeszce raz tyle, no ale kurcze...pierwszy szampon, ktory tak dobrze sie u mnie sprawdza.
Stary 2013-08-17, 11:34   #4675
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Z łupieżem problemów nie miałam. Kiedyś się przetłuszczały, ale po wprowadzeniu naturalnej pielęgnacji, olejków, wcierek, odżywek i maseczek problem praktycznie zażegnany Kołtuni włosy - owszem, ale na siłę nie próbuję rozdzielać włosów po ich myciu, żeby nałożyć odżywkę. Po chwili gdy "posmaruję" włosy, w tedy nakładam dalej. I nie każda odżywka sobie poradzi z włosami po Babydreamie. Na koniec gdy już odsączę wodę, w wilgotne włosy wcieram kropelkę olejku Marion arganowego. Zobaczymy jak będzie po ciąży, przed i w trakcie spisuje się znakomicie. Kupiłam teraz szampon z mixa, zobaczymy jak on sobie będzie radzić.
Oj, mnie się przetłuszczają jak głupie, a mam cienkie i delikatne włosy, zdradzisz coś więcej?
Stary 2013-08-17, 11:44   #4676
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

potwierdzam to swedzenie po babydream i podpisuje sie też pod tym o green pharmacy, jak dla mnie najtańszy szampon który sie sprawdza u mnie
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 11:51   #4677
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
potwierdzam to swedzenie po babydream i podpisuje sie też pod tym o green pharmacy, jak dla mnie najtańszy szampon który sie sprawdza u mnie
Ja też.
Stary 2013-08-17, 11:55   #4678
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ŁZS, muszę czasem używać Nizoralu. Nie wiem też czy po SLS mnie nie swędzi skalp. Emolium używałam, ale jakoś mi się nie sprawdził, zresztą z nim to musiałam troche popracować. Na początku swędziała mnie skóra po nim o dziwo...Potem przestała, ale i tak sie nie sprawdził kompletnie. Teraz z Hipp jestem bardzo zadowolona, używam go jakieś dwa tygodnie. Nic się nie dzieje, jest delikatny, mam puszyste włosy po nim i fajnie oczyszcza. Może spróbuj Hipp? Z Babydream chyba jednak zrezygnuję w takim razie Hipp kosztuje jeszce raz tyle, no ale kurcze...pierwszy szampon, ktory tak dobrze sie u mnie sprawdza.
Nie podoba mi się zapach Hippa, strasznie mnie drażnił. Babydreama z resztą też. Emolium się u mnie dobrze sprawuje, więc problemu nie mam z wyborem szamponu Do tego jeszcze emulsji na skalp używam.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Ciekawe co tak "uswędza" w Babydreamie U siebie stawiałam na rumianek.
Stary 2013-08-17, 11:59   #4679
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dorwałam (w końcu ) wczoraj olejek Isany i nieuświniony OS ananasowy
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 12:02   #4680
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Cytat:
Nie podoba mi się zapach Hippa, strasznie mnie drażnił. Babydreama z resztą też. Emolium się u mnie dobrze sprawuje, więc problemu nie mam z wyborem szamponu Do tego jeszcze emulsji na skalp używam.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Ciekawe co tak "uswędza" w Babydreamie U siebie stawiałam na rumianek.
A jakiej wersji używałyście jeśli chodzi o Green Pharmacy? Chętnie wypróbuję to cudeńko

Co do rumianku, to bardzo możliwe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości