Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-16, 22:22   #4111
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
dziękuję choć chciałam uniknąć efektu księżniczkowatości chyba nie wyszło
Z taką urodą w każdej byś wyglądała bosko!

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:23   #4112
little_zosh
Rozeznanie

A ja sobie właśnie w prawie wszystkich się podobałam I to też był problem, bo 3/4 sukienek było "tą jedyną" No ale w końcu się zdecydowałam

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:24   #4113
Ad rem
Zadomowienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja myslałam, że pójde, ubiore jedną, dwie, trzy i już będę w jakiejś zakochana. Ale realia mnie zaskoczyły : pierwsza straszna, w drugiej mam za duzy brzuch, w trzeciej mam za duze cycki, w czwartej mam za szerokie biodra, w piątej wychodzi mi mięso z dekoltu i tak dalej.. po tamtych przymiarkach boje sie isc na nastepne. takze.. dopiero po nowym roku moze sie przekonam.
Ja mialam takie wymagania, ze zadna mi sie nie podobala, mierzylam jedna, druga, trzecia..i nic..dalej nie ma tego wow. Juz nawet myslalam, ze moze to sciema z tym mocniejszym biciem serca na widok TEJ sukni...az tu nagle trafilam na moja...i juz wiedzialam, ze to TA

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:25   #4114
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
ja myslałam, że pójde, ubiore jedną, dwie, trzy i już będę w jakiejś zakochana. Ale realia mnie zaskoczyły : pierwsza straszna, w drugiej mam za duzy brzuch, w trzeciej mam za duze cycki, w czwartej mam za szerokie biodra, w piątej wychodzi mi mięso z dekoltu i tak dalej.. po tamtych przymiarkach boje sie isc na nastepne. takze.. dopiero po nowym roku moze sie przekonam.
ej nie straszcie mnie

Cytat:

tylko, tylko
gdyby nie to, że welon pól darmo to pewnie nawet i do Kościoła bym nie miała
ahaaaa
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:25   #4115
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
ona jest na halce, w sumie nie byłoby to potrzebne bo same się pieknie układają, ale mogłaby mi się platać pod nogami jest niesamowicie leciutka

dziękuję choć chciałam uniknąć efektu księżniczkowatości chyba nie wyszło

tylko, tylko
gdyby nie to, że welon pól darmo to pewnie nawet i do Kościoła bym nie miała

Suknia 3 tysiące, kosztowała więcej ale utargowałam
nie jest mega księżniczką to dobra cena ja za tyle też chcę kupić (ta którą mam na oku kosztuje 3400 ale liczę na wyprzedaż) na prawdę bardzo dobrze w niej wyglądasz

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:26   #4116
czekooczekolada
Zakorzenienie

a dodam i ja zdjęcia, bo jeszcze nie dawałam .
Od razu zaznaczam z góry, że żadna z tych sukienek mnie nie urzekła, na zywo najbardziej mi sie podobała ostatnia, ale na zdjeciu chyba najkorzystniej wydaje mi sie pierwsza, natomiast babka na siłe chciała mi wepchnąć tą w środku, a ona w ogóle mi się nie podoba. Tylko tyle wiem, że prawdopodobnie wezmę krój A ( wlasnie 2 zdj ), bynajmniej babka z salonu i siostra mi tak doradzały.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03203.jpg (24,6 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03205.jpg (18,7 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03208.jpg (18,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03210.jpg (17,8 KB, 63 załadowań)

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-16, 22:26   #4117
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
dziękuję, jesteś naprawdę Kochana baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardz o mi miło kurcze a ja sie obawiałam Wam cokolwiek pokazać ale jestem głupia!

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
A ja sobie właśnie w prawie wszystkich się podobałam I to też był problem, bo 3/4 sukienek było "tą jedyną" No ale w końcu się zdecydowałam
Nie wiem co gorsze... ale Twój wybór jest idealny!!! bardzo w moim stylu... chociaż teraz sama już nie wiem jaki mam styl po moim wyborze

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:26   #4118
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja też nie widziałam Wyszłam na chwilę z psem na dwór i d.upa
Kurcze też nie zdązyłam zobaczyć, a po komentarzach myślę, że jest super i teraz jestem ciekawa
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:29   #4119
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
zgadzam się!

Cytat:
o to też niedobrze;P

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
a dodam i ja zdjęcia, bo jeszcze nie dawałam .
Od razu zaznaczam z góry, że żadna z tych sukienek mnie nie urzekła, na zywo najbardziej mi sie podobała ostatnia, ale na zdjeciu chyba najkorzystniej wydaje mi sie pierwsza, natomiast babka na siłe chciała mi wepchnąć tą w środku, a ona w ogóle mi się nie podoba. Tylko tyle wiem, że prawdopodobnie wezmę krój A ( wlasnie 2 zdj ), bynajmniej babka z salonu i siostra mi tak doradzały.
mi się podoba najbardziej ta 1

dobrej nocki!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:30   #4120
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja mialam takie wymagania, ze zadna mi sie nie podobala, mierzylam jedna, druga, trzecia..i nic..dalej nie ma tego wow. Juz nawet myslalam, ze moze to sciema z tym mocniejszym biciem serca na widok TEJ sukni...az tu nagle trafilam na moja...i juz wiedzialam, ze to TA

mam nadzieje ze tak trafie tez ! starsznie bym chciala !
ale sie boooje

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-16, 22:35   #4121
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
mam nadzieje ze tak trafie tez ! starsznie bym chciala !
ale sie boooje
Nie ma się czego bać - jak marudziłam koleżance, ze żadna suknia mi nie pasuje to mi powiedziała "Ona gdzieś tam jest i czeka na Ciebie" i faktycznie czekała. Twoja też czeka
Ta środkowa suknia faktycznie jakaś nie bardzo, z tych trzech najbardziej podoba mi się 3

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-16, 22:44   #4122
_kosteczka_
Raczkowanie

czekooczekolada moim zdaniem właśnie ładnie Ci w tej 2 sukience w sensie kroju, bo sama sukienka mi się nie podoba... ładnie talie podkreśla

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

KaEs wstawisz jeszcze zdjęcie? jestem bardzo ciekawa
_kosteczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:46   #4123
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma się czego bać - jak marudziłam koleżance, ze żadna suknia mi nie pasuje to mi powiedziała "Ona gdzieś tam jest i czeka na Ciebie" i faktycznie czekała. Twoja też czeka
Ta środkowa suknia faktycznie jakaś nie bardzo, z tych trzech najbardziej podoba mi się 3
trzymam Cię za słowo !
że ona na mnie czeka gdzieś i na nia trafie i ją znajde !

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez _kosteczka_ Pokaż wiadomość
czekooczekolada moim zdaniem właśnie ładnie Ci w tej 2 sukience w sensie kroju, bo sama sukienka mi się nie podoba... ładnie talie podkreśla

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

KaEs wstawisz jeszcze zdjęcie? jestem bardzo ciekawa
bo to właśnie krój A, i taki kroj będę mieć na 99%, tylko jeszcze się naszukam bo ta właśnie co mi ją babka wciskała, to mi sie nie podoba, ble.

🤍

Stary 2013-08-16, 22:47   #4124
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
niestety ten babciny ma liście

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

tu znalazłam:
http://www.niam.pl/pl/przepisy_kulinarne/2261-aroniowka
ale chyba byś zbankrutowała z Twoją ilością aroni

Dzięki ale chyba i tak zbankrutuje po obraniu nazbierało się 5kg, wiec z przepisu, z ktorego bede korzystac wychodzi, ze musze dodać 5 litrów spirytusu 70% ale ja nie lubie takich mocnych rzeczy, wiec kupie 5litrów wódki. Do tego 2,5 kg cukru i jeszcze jakiś baniak musze jutro kupić wiec ponad 200 zł bedzie nie moje....ciekawe co bedziemy jesc do konca miesiaca

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Cześć!
Melduję się że wróciłam z wakacji, to były najbardziej udane wakacje jak dotąd z TŻ!
Spełniłam swoje marzenie - najwyższy szczyt Polski zdobyty! Teraz już mogę wychodzić za mąż
Wczoraj przepiękne widoki nad Soliną, ach... Szkoda że już koniec!
Gratki

Cytat:
kurcze byłaś tak blisko mnie ! Do Krosna do szkoły chodziłam

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

oo mam tak samo ! Buty typowe szpilki, obcasy, koturny, platformy itepe mam 35, znaleźć mój rozmiar graniczy z cudem dlatego mam tylko 2 pary butów na wesela
adidasy, baleriny czy japonki już 36, troche łatwiej:
Moja kolezanka ma 35 i ma mega duzo par butów tylko, ze dla niej wydac na buty 300, 400 czy 500zł na buty to nie problem (półbuty, bo kozaki to kupuje po 800 zł srednio. ). Kupuje najczesciej w Prima Modzie, Gino Rossi, Ryłko

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Aronie oczyścić z szypułek i ogonków, umyć. Wstawić do ciepłego piekarnika dzięki czemu zyskają łagodniejszy smak. Przełożyć do słoja, zalać alkoholem,dodać cukier. Odstawić na miesiąc. W między czasie można wstrząsać słojem żeby zmieszać trochę owoce. Po tym czasie przefiltrować, rozlać do butelek.

Filtrować najlepiej przez bawełniany materiał. Owinąć na garnku i tak przelewać No i pamiętaj, żeby pracując z aronią mieć na dłoniach foliowe rękawiczki, bo inaczej nie domyjesz
Za późno

Dzięki

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
to co zrobicie??

Pysia tu są 3 przepisy na nalewke bez wiśni http://www.nalewka.info.pl/przepisy_...lewka_z_aronii

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

aaaaaaa!!!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaczynam sie denerwowac... TZ wyszedl sobie pojezdzic motorem przed 16... nadal go nie ma, komorki oczywiscie nie odbiera.
Chyba bym umarła ze strachu ja to jestem mega panikara w ogóle, Tż kiedyś coś wspomniał o zakupie motora ale powiedziałam, wprost, ze wtedy musielibyśmy się rozstać bo ja psychicznie tego bym nie wytrzymała umierałabym codziennie ze strachu i bym się wykończyłam

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
W ogóle laski, zapomniałam napisać, co chwile grozy dzisiaj przeżyłam
Myłam naczynia i utknęłam sobie dłoń w... słoiku! No, blondynka do kwadratu!
Z 10 minut trwało zanim się uwolniłam (pewnym sposobem) a już rozważałam wyjście na dwór i rąbnięcie o jakiś chodnik, albo coś, ale pomyślałam, że odłamek mógłby mi uszkodzić pierścionek
Nie, nie rękę, nie żyłę! PIERŚCIONEK!
Na szczęście finalnie nie musiałam podejmować tego ryzyka.

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Haha ale pokonam Cie, instalowalismy cos na balkonie juz nawet nie pamietam co, chyba antene. Trzeba bylo kabel przeprowadzic przez kraty... Ja intelignetnie wystawilam przez nie glowe... potem nie wiedzialam jak ja wyjac... chyba z 2 minuty tak tkwilam ale wydawalo mi sie, ze z 2 godziny. Juz oczami wyobrazni widzialam jak dzwonimy po straz pozarna, zeby te rury rozciela. Az przyszlo mi do glowy, ze w koncu glowe wlozylam bo u gory jest miejsce gdzie jest szeroko bo nie ma kraty... No i udalo mi sie wydostac... ale w oczach mialam tony lez:
Też dobre

Cytat:
Kupiłam suknie ślubną
Ja nie widziałam wyslesz na pw?

Obrałam tą cholerną aronie, wszystko mnie boli nienawidze robic takich rzeczy jam jestem typowa miastowa dziewuchą i nie dla mnie zbieranie owoców, obieranie, robienie przetworów, czy co to tam się jeszcze robi nie umiem nawet kwiatka przesadzić, ani nic wiem, ze własne wyroby sa zdrowsze itp, ale szczerze mowiac wole iść do sklepu i kupić gotowe a jak kiedyś przyszło by nam zamieszkac w domu u teściów to skosiłabym wszystko co jest w tym ogrodzie i zostawiłabym tylko trawe nie nadaje sie do uprawy niczego, a moj Tż to juz w ogóle

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:49   #4125
Verunka
Zadomowienie

Pysia jak nie lubisz mocnych nalewek to bym na Twoim miejscu zrobiła po prostu z mniejszej ilosci spirytu. Jest tanszy i chyba lepiej sie na nalewki nadaje.

ej w szwecji ponoc spiryt jest traktowany jak narkotyk i surowo zabroniony

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-08-16 o 22:50
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:56   #4126
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Też miałam podobne przeboje, jechałam ogólnie z nastawieniem, że wogóle napewno nie kupie sukienki, jadę z ciekawości zobaczyć, miałam umówione 2 salony i myślałam sobie co tam tylko 2 salony to napewno nic, czeka mnie dłuższy maraton po salonach conajmniej kilkudniowy
Zaczełam od pierwszego salonu gdzie pojechałam od tak sobie bo na drugim mi bardziej zależało i byłam przekonana, że tam coś prędzej znajde dla siebie a co się okazało, że kupiłam sukienkę, którą mierzyłam w pierwszym salonie jako pierwszą sukienkę i zakochałam się w niej ale mowie co tak odrazu po pierwszej mam brać i namierzyłam się tego dnia około 35 sukienek i wróciłam po tą pierwszą jedyna

Wogóle sukienki, które upatrzyłam na stronach internetowych tych salonów i ktróe oglądałam od kilku miesięcy w internecie na żywo na mnie wogóle nie wyglądały fajnie i nie miały tego czegoś, wybrałam suknie jakiej bym się nie spodziewała i na którą zerkałam i przymierzyłam z czystej ciekawości.

Warto mierzyć suknie, któych wogóle nie brało się pod uwagę. Zdjęcia a sukienka na żywo to całkiem inna bajka.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 22:58   #4127
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia jak nie lubisz mocnych nalewek to bym na Twoim miejscu zrobiła po prostu z mniejszej ilosci spirytu. Jest tanszy i chyba lepiej sie na nalewki nadaje.

ej w szwecji ponoc spiryt jest traktowany jak narkotyk i surowo zabroniony
Ciekawe

A jesli chodzi o mniejsza ilość spirytusu to boje sie, ze wyszloby to za geste, niektorym własnie robi sie wtedy taka galareta. Moze zrobie 2,5 litra wódki i 2,5 litra spirytusu. Chciałam to robic jutro na wieczór, ale serio sie zastanawiam bo kurde nie mam kasy, zeby wywalic od tak 200 zł na alko

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-16, 23:01   #4128
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
a zobacz sobie kolczyki z sutaszu np takie: http://allegro.pl/czerwone-kolczyki-...473391815.html
mam w zieleni podobne bardzo ladne i robią wrazenie, ostatnio tez sporo PMek takie kupuje, tylko szukaj na allegro bo taniej
Dzięki za radę! Oglądam właśnie na allegro te cuda

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-16, 23:03   #4129
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Boziu, Boziu czytam gre o tron i jestem juz dalej niz serial...
Co tam sie dzieje OMG!!!!
a ja nie mogę przebić się przez drugą część Mam nadzieję, że w tydzień się uporam.

Pysiu, mam coś dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=_qFg5wH3wSg
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:06   #4130
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
A jesli chodzi o mniejsza ilość spirytusu to boje sie, ze wyszloby to za geste, niektorym własnie robi sie wtedy taka galareta. Moze zrobie 2,5 litra wódki i 2,5 litra spirytusu. Chciałam to robic jutro na wieczór, ale serio sie zastanawiam bo kurde nie mam kasy, zeby wywalic od tak 200 zł na alko
To może nalewkę zrób z połowy, a z reszty syrop? Taki do rozcieńczania wodą, albo do herbatki?

Zresztą aronia bardzo trudno się psuje. Więc jak trochę poleży, to nic nie powinno jej się stać, najwyżej trochę się podsuszy Oczywiście o ile nie wpakujesz jej do foliowej torebki

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014

Edytowane przez little_zosh
Czas edycji: 2013-08-16 o 23:07
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:06   #4131
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
o to mi kiedyś spodobały się z tej strony https://www.facebook.com/PiLLowDesign
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:17   #4132
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
a ja nie mogę przebić się przez drugą część Mam nadzieję, że w tydzień się uporam.

Fajnie szkoda, ze, mój Tż nie lubi się tak wygłupiać

Cytat:
To może nalewkę zrób z połowy, a z reszty syrop? Taki do rozcieńczania wodą, albo do herbatki?

Zresztą aronia bardzo trudno się psuje. Więc jak trochę poleży, to nic nie powinno jej się stać, najwyżej trochę się podsuszy Oczywiście o ile nie wpakujesz jej do foliowej torebki
Na razie zamroziłam w zamrażalniku wiec jak bedzie kasiura kupie wóde, nie chce mi sie juz kombinować z niczym innymi a Tż juz wymyślił, że kupimy sliczne buteleczki i naklejki i podpiszemy :nalewka Kulki"

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-16, 23:19   #4133
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
o to mi kiedyś spodobały się z tej strony https://www.facebook.com/PiLLowDesign

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-16, 23:21   #4134
Verunka
Zadomowienie

Cytat:

tez miałam chwile zwatpienia, teraz koncze 3 i jest świetnie! Wytrzymaj!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ciekawe

tylko poczytaj na necie czy to mozna tak mieszac!

Cytat:
prosze bardzo
Fajne rzeczy mozna tez znaleźć na Srebrnej Agrafce i czasem w stosunkowo normalnych cenach

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:23   #4135
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Postaram się Was ogarnąć, ale na razie tylko melduję, że żyję

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:29   #4136
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
tez miałam chwile zwatpienia, teraz koncze 3 i jest świetnie! Wytrzymaj!

tylko poczytaj na necie czy to mozna tak mieszac!

prosze bardzo
Fajne rzeczy mozna tez znaleźć na Srebrnej Agrafce i czasem w stosunkowo normalnych cenach

Nawet krooliczek dała taki mieszany przepis, wiec mysle, ze sie da

Mam nadzieje, ze cos wyjdzie z tego narazie umiem robić tylko kukułówke ale wole nie robic zbyt czesto bo ostatnio jak zrobiłam wyszly 3 butelki 0,5 litra i poszły w dwa dni

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-16, 23:33   #4137
czekooczekolada
Zakorzenienie

zmykam spać, dobrej nocy.

🤍

Stary 2013-08-16, 23:49   #4138
Atomoowka
Wtajemniczenie

Kaes łeeeeeee już skasowałaś fotkę? A ja sukienki nie widziałam

Ej laseczki dużo z Was ma już sukienki? Bo ja to myślałam,żeby jakoś w styczniu dopiero się za to zabrać ( ślub czerwiec/lipiec) nie za późno?
Chciałam poczekać tyle bo jednak stwierdziłam,że na ślubie lepiej się będę czuła jak kilka kilo zrzucę.
I mnie stresujecie bo ja mam wizję, ślicznej, skromnej sukienki. Bardzo prostej z wiankiem i bukietem ze słoneczników a tu każda piszę,ze o innej marzyła, inną kupiła. Kurde i co z moją wizją? Gdzie miejsce na słoneczniki, wianek <placze>

A ja się strasznie cieszę bo na (99.9%) mamy wybraną salę
Jeszcze tylko jutro będziemy jedną oglądać. Moja koleżanka ma jutro tam wesele to przy okazji obczaimy co i jak. I jakby co w poniedziałek pewnie umowę już podpiszemy Cieszę się bo już mnie wkurzało to latanie za salą.

Czekooczekolada krój 2 sukienki jest bardzo ok, pasuje chyba najbardziej do Twojej figury

Tinyheart gdyby mi tak TŻ zniknął na tyle godzin na motorze to bym chyba zawału dostała. Nie doczytałam wrócił już?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:57   #4139
poznanianka1990
Zakorzenienie

Atomoowka, ja radzę iść teraz lub we wrześniu, bo są już wyprzedaże A i tak od razu jak zamówisz suknię to nie ściągną miary. Pierwsza przymiarka jest kilka miesięcy przed ślubem.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 00:09   #4140
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak wiecie, trochę się odsunęłam od udzielania tutaj, bo niestety dla mnie za szybkie tempo
Do tego przez ciągłe gadanie o weselu poczułam w pewnym momencie 'przesyt' tymi przygotowaniami

Podczytuję Was, a z niektórymi wymieniamy sobie PW

I teraz przychodzę z... pierwszym problemem ślubnym

Mianowicie, jak podpisywaliśmy umowę, nasza sala wyglądała tak, jak na dwóch pierwszych fotkach: kremowa, jasna, delikatna.

Dodatki chcę mieć fuksjowe.

Sala przeszła remont, miała zachować tamten styl.

I... styl może i zachowała, jest dość ładna, ale... żółto-niebieska.
Dziewczyny, płakać mi się chce Błagam, pocieszcie mnie jakoś, nie wiem, że to źle nie wygląda? Ale nie wiem, czy fuksjowe dodatki się tu nadadzą? Mam wrażenie, że to się będzie gryzło
A z drugiej strony to co, zrobię zółte dodatki? A ja mam buty fuksjowe i biżu chcę i jakiś akcent w manicure.

Jutro jedziemy zobaczyć naszą salę przybraną na żywo, ale to już nie o to chodzi, no po prostu o te kolory...
dotka,sala jest śliczna!
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Dotka jeszcze tak mi wpadlo do glowy, ze gdybys chciala pozbyc sie zoltego, to mozesz filary oblozyc materialem i swiatelkami choinkowymi wtedy ten zolty kolor sie zgubi

dokładnie to samo chcialam napisać. zasłoń f9ilary, daj światełka, będzie romantico no i fuksja też będzie pasować

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości