Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-17, 00:16   #4141
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Atomoowka, ja radzę iść teraz lub we wrześniu, bo są już wyprzedaże A i tak od razu jak zamówisz suknię to nie ściągną miary. Pierwsza przymiarka jest kilka miesięcy przed ślubem.

ja idę 2 września z mamą i bratem i coś czuję, że zapadnie ostateczna decyzja (spośród moich 3 typów, które mierzyłam ze świadkową i bratową TŻ)

dotka90 sala wcześniej była neutralna, taka, że pasował do niej każdy kolor nadal jet bardzo ładna myślę, że możesz zostawić sobie dodatki fuksjowe a zastanowić się nad kolorem dodatków na salę po prostu

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 00:36   #4142
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ratunku. Wujek przywiózł mi całe wiadro aronii co ja mam zrym zrobic? chciałam nalewke, ale we wszystkich przepisach sa liscie wiśni, a ja nie mam skad ich wziąc
uwielbiam sok z aronii nalewka też dobra moja mama robi nie miała też liści z wiśni akurat i dodała trochę tych gałązek
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Kupiłam suknie ślubną
gratulacje! szkoda, że nie załapałam się na zdjęcie
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Tak sobie dumam i dumam.... ale fajnie że możemy popisać tu sobie o ślubnych pierdołach i nikt nas się nie czepia, że jesteśmy monotematyczne
to jest super
Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
W ogóle laski, zapomniałam napisać, co chwile grozy dzisiaj przeżyłam.
Myłam naczynia i utknęłam sobie dłoń w... słoiku! No, blondynka do kwadratu!
Z 10 minut trwało zanim się uwolniłam (pewnym sposobem) a już rozważałam wyjście na dwór i rąbnięcie o jakiś chodnik, albo coś, ale pomyślałam, że odłamek mógłby mi uszkodzić pierścionek.
Nie, nie rękę, nie żyłę! PIERŚCIONEK!
Na szczęście finalnie nie musiałam podejmować tego ryzyka.
padłam
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
a dodam i ja zdjęcia, bo jeszcze nie dawałam .
Od razu zaznaczam z góry, że żadna z tych sukienek mnie nie urzekła, na zywo najbardziej mi sie podobała ostatnia, ale na zdjeciu chyba najkorzystniej wydaje mi sie pierwsza, natomiast babka na siłe chciała mi wepchnąć tą w środku, a ona w ogóle mi się nie podoba. Tylko tyle wiem, że prawdopodobnie wezmę krój A ( wlasnie 2 zdj ), bynajmniej babka z salonu i siostra mi tak doradzały.
w 1 najlepiej moim zdaniem

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 05:48   #4143
tinyheart
Rozeznanie

Dzien dobry! Witam sie z rana. Jak ja sie ciesze, ze jutro sie wyspie

---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
a dodam i ja zdjęcia, bo jeszcze nie dawałam .
Od razu zaznaczam z góry, że żadna z tych sukienek mnie nie urzekła, na zywo najbardziej mi sie podobała ostatnia, ale na zdjeciu chyba najkorzystniej wydaje mi sie pierwsza, natomiast babka na siłe chciała mi wepchnąć tą w środku, a ona w ogóle mi się nie podoba. Tylko tyle wiem, że prawdopodobnie wezmę krój A ( wlasnie 2 zdj ), bynajmniej babka z salonu i siostra mi tak doradzały.
Ja sie zgodze z Pania i siostra, ze najlepiej w drugiej ale sama suknia mi sie nie podoba :P

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 08:12   #4144
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
przymierzyłam chyba z 50 sukien jak nic od 10 do 18 łaziłam i mierzyłam wybrałam suknię, której nei spodziewałam się, że wybiorę
wyślesz foto na priv?
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Kaes łeeeeeee już skasowałaś fotkę? A ja sukienki nie widziałam

Ej laseczki dużo z Was ma już sukienki? Bo ja to myślałam,żeby jakoś w styczniu dopiero się za to zabrać ( ślub czerwiec/lipiec) nie za późno?
Chciałam poczekać tyle bo jednak stwierdziłam,że na ślubie lepiej się będę czuła jak kilka kilo zrzucę.
I mnie stresujecie bo ja mam wizję, ślicznej, skromnej sukienki. Bardzo prostej z wiankiem i bukietem ze słoneczników a tu każda piszę,ze o innej marzyła, inną kupiła. Kurde i co z moją wizją? Gdzie miejsce na słoneczniki, wianek <placze>

A ja się strasznie cieszę bo na (99.9%) mamy wybraną salę
Jeszcze tylko jutro będziemy jedną oglądać. Moja koleżanka ma jutro tam wesele to przy okazji obczaimy co i jak. I jakby co w poniedziałek pewnie umowę już podpiszemy Cieszę się bo już mnie wkurzało to latanie za salą.

Czekooczekolada krój 2 sukienki jest bardzo ok, pasuje chyba najbardziej do Twojej figury

Tinyheart gdyby mi tak TŻ zniknął na tyle godzin na motorze to bym chyba zawału dostała. Nie doczytałam wrócił już?
ja planuję zaraz po urlopie zacząć się poważnie rozglądać za tą jedyną ale ja planuje kupić używaną więc trudniej będzie
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 08:27   #4145
Ad rem
Zadomowienie

Witam się z rana

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 08:56   #4146
ana909
Erudycja

Ja rowniez sie witam z rana troche Was zaniedbalam przez kilka dni wrzucajac pojedyncze uwagi ale teraz juz powinno byc ok.

Nawiazujac do zmian z siostra, to byl a istna jatka, jest tak chamska i podła, robila wszystko zebym jednym slowa czula sie śmieciem. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze uraczyla swoim zdaniem wszystkich w okolo a to ze Ci wszyscy mowia jej ze zle robi i tak ją nic nie rusza. No ale coz, taki typ czlowieka. Mam nadzieje ze jutrzejszy dzien spedzony z Tżtem (nareszcie ma wolna niedziele!) pozwoli mi sie uspokoic i przestac o tym myslec.
Stary 2013-08-17, 09:01   #4147
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć dziewczęta
@
mnie męczy... no i mam doła mega... gdyby nie te wszystkie pogrzeby, choroba... to dzisiaj w tym momencie stresowała i ekscytowałabym się, że za kilka godzin ślub... życie jest tak przewrotne... niestety... Cóż... może tak miało być i tyle.

pysia1987

nalewka!!!!!!!

KaEs
Gratulacje!!)

czekooczekolada
rzeczywiście podobnie jak Twoje doradczyni uważam, że krój A. Ładnie na Tobie leży

Atomoowka

Ja kupiłam suknię, która podobała mi się od listopada zeszłego roku...

ana909

Ważne, że Ty jesteś inna. Cóż życie da jej po tyłku zobaczysz...

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-08-17 o 09:03
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:04   #4148
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
tez miałam chwile zwatpienia, teraz koncze 3 i jest świetnie! Wytrzymaj!
trzymam za słowo

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze cos wyjdzie z tego narazie umiem robić tylko kukułówke ale wole nie robic zbyt czesto bo ostatnio jak zrobiłam wyszly 3 butelki 0,5 litra i poszły w dwa dni
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:04   #4149
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Re: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

hej dziewczyny.
wczoraj mialam rezonans dzis paskudnie sie czuje kreci mi sie w glowie ciagle :/ a idziemy zaraz na 13 na slub i wesele:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:16   #4150
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Re: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

tak na prawdę pokrótce przejrzałam..

KaEs gratuluję kupna sukni !

myha 3maj się i udanej imprezy !

ja dziś także idę na weselicho.. siotry tż.. trzymajcie kciuki jestem główną świadkową i jedną z czterech druhenek.. jak niektóre z Was wiedzą będzie to pewnie katastrofa więc nie nastawiam się na zbyt wiele.. PM nie mają nawet księgi gości bo nie wpłacili $$ NO ale mam nadzieję, że będzie fajnie i się miło zaskoczę BUŹKA !

ps. robiłam jej wczoraj przez 2 h stół słodkości po czym przyszła obsługa i wszystko rozwaliła robiąc po swojemu
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:18   #4151
Konto usunięte

Dot.: Re: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Gorzej ze na wesele nie chce mi sie isc zupelnie
Stary 2013-08-17, 09:24   #4152
Ad rem
Zadomowienie

Ehhh ale bym poszła na jakieś wesele... A tu najbliższe dopiero w kwietniu 2014
Od rana się katuję weselną muzyką

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:31   #4153
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta
@
mnie męczy... no i mam doła mega... gdyby nie te wszystkie pogrzeby, choroba... to dzisiaj w tym momencie stresowała i ekscytowałabym się, że za kilka godzin ślub... życie jest tak przewrotne... niestety... Cóż... może tak miało być i tyle.

pysia1987

nalewka!!!!!!!

KaEs
Gratulacje!!)

czekooczekolada
rzeczywiście podobnie jak Twoje doradczyni uważam, że krój A. Ładnie na Tobie leży

Atomoowka

Ja kupiłam suknię, która podobała mi się od listopada zeszłego roku...

ana909

Ważne, że Ty jesteś inna. Cóż życie da jej po tyłku zobaczysz...
co sie stalo bo nie jestem chyba w temacie?

wiesz, juz nie jedna osoba powiedziala ze ona sie w koncu przejedzie i dostanie za swoje ale to trwa i dalej nic. Bez kitu ludzie glupi i chamscy czesto maja wiecej szczescia niz Ci ktorzy są dobrzy.
Stary 2013-08-17, 09:40   #4154
velika
Winter is coming

Kukułówka robiliśmy czasami na studiach, zawsze był problem, żeby stała przepisową ilość dni, już drugiego dnia braliśmy "łyczka na spróbowanie"
Bawcie się dobrze na weselach! Też bym na jakieś poszła zobaczyć chociaż, jak wesele wygląda Moi dziadkowie w październiku idą na wesele do mojej sali, babcia ma mieć oczy dookoła głowy i przypatrywać się wszystkiemu
Atomoowka, mierzyć możesz iść teraz, ja też chcę zrzucić kilka kilo (jak połowa z nas tutaj), a kiecka kupiona. Pierwszą miarę mam dopiero w lutym, więc luz A zawsze możesz się rozejrzeć, może coś ci wpadnie już w oko i zakochasz się na amen? A teraz sporo sukni można kupić taniej - ja zaoszczędziłam 600 zł

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:44   #4155
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Kukułówka robiliśmy czasami na studiach, zawsze był problem, żeby stała przepisową ilość dni, już drugiego dnia braliśmy "łyczka na spróbowanie"
Bawcie się dobrze na weselach! Też bym na jakieś poszła zobaczyć chociaż, jak wesele wygląda Moi dziadkowie w październiku idą na wesele do mojej sali, babcia ma mieć oczy dookoła głowy i przypatrywać się wszystkiemu
Atomoowka, mierzyć możesz iść teraz, ja też chcę zrzucić kilka kilo (jak połowa z nas tutaj), a kiecka kupiona. Pierwszą miarę mam dopiero w lutym, więc luz A zawsze możesz się rozejrzeć, może coś ci wpadnie już w oko i zakochasz się na amen? A teraz sporo sukni można kupić taniej - ja zaoszczędziłam 600 zł
ja jestem srednio zajarana tym dzisiejszym weselem. ale moze nie bedzie zle mam nadzieje ze to krecenie w glowie mi przejdzie wreszcie
Stary 2013-08-17, 09:54   #4156
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Dziewczyny udanej zabawy!

myha mnie ostatnio tez się nie chcialo, ale potem jak zabawa się zaczela to bylo super

ana909

Miałam takich znajomych... trafiła kosa na kamień i dopiero się zmienili... no dobrzy ludzie zawsze mają gorzej. Chociaż mój tata mówi, że kto ma na początku dobrze to potem źle, a jak ktoś ma źle od startu to potem dobrze

z rodziny TŻ poumierali, w tym ojciec, miał nowotwór. Po pół roku od diagnozy zmarł.

karoolecka

No no trzymam kciuki . namęczyłaś się a oni i tak po swojemu hehe, ja bym się troszkę zapiekliła xD

zaraz umrę od tego bólu ;/... dwa ibupromy wzięłam, ale chyba to nic nie da.
Stary 2013-08-17, 09:58   #4157
ana909
Erudycja

Cytat:
Dziewczyny udanej zabawy!

myha mnie ostatnio tez się nie chcialo, ale potem jak zabawa się zaczela to bylo super

ana909

Miałam takich znajomych... trafiła kosa na kamień i dopiero się zmienili... no dobrzy ludzie zawsze mają gorzej. Chociaż mój tata mówi, że kto ma na początku dobrze to potem źle, a jak ktoś ma źle od startu to potem dobrze

z rodziny TŻ poumierali, w tym ojciec, miał nowotwór. Po pół roku od diagnozy zmarł.

karoolecka

No no trzymam kciuki . namęczyłaś się a oni i tak po swojemu hehe, ja bym się troszkę zapiekliła xD

zaraz umrę od tego bólu ;/... dwa ibupromy wzięłam, ale chyba to nic nie da.
ona juz raz "trafila na kamień" facet ją zostawił, wpadla z innym z ktorym nie chciala byc, potem pojawil sie tamten, zaczely sie nowe klamstwa, najpierw mu nie pwoeidzial ze jest w ciazy itp, potem ze ona nie wiedziala ze jest w ciazy itp... no a w koncu poronila i są szczesliwą para planujacą ślub. Ja przynajmniej wiem ze z naszej rodziny Ci ktorzy maja przyjechac z daleka na nasze wesele do niej nie przyjada, bo to za drogo by bylo.
Stary 2013-08-17, 10:05   #4158
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Hej wszystkim melduje się i jadę na zakupy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-17, 10:10   #4159
Soul89
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

OO ale bym poszła na wesele , ale muszę jeszcze poczekać do września potem nie szykuje się nic oprócz naszego na którym też zakładam, że będę się świetnie bawić

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:11   #4160
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
wyślesz foto na priv?

ja planuję zaraz po urlopie zacząć się poważnie rozglądać za tą jedyną ale ja planuje kupić używaną więc trudniej będzie
Ja też szukałam uzywanej ale niestety mało która nosi rozmiar 32/34 ... 34/36 za duże... a nie opłaca sie dawać dodatkowe pieniądze za zmniejszanie, więc stanęło na nowej jestem przeszczęśliwa, nie sądziłam że Wasze opinie mnie tak upewnią w wyborze

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja też chciałam tylko poprzymierzać, albo zakupić z wyprzedaży. Z wyprzedaży mi się nie opłacało, bo ja mam krótki tułów, no i trzeba szyć od nowa bo np. rybki zamiast niektóre kończyć mi się za tyłkiem, miałam je dośść sporo za tyłkiem no niestety nie mam idealnej figury do wyprzedażowych.
Velika miałam Ci pisać, że mierzyłam Twoją suknię - nie mogłam się na nią napatrzeć, w realu jest jeszcze piękniejsza... widać dosłownie wszystko, jak starannie jest wykończona, no przepiękna No ale nie do mojej figury... mame i siostrę też wryło jak ją zobaczyły ale jak ją założyłam - czar prysł

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4230206 6]ja jestem srednio zajarana tym dzisiejszym weselem. ale moze nie bedzie zle mam nadzieje ze to krecenie w glowie mi przejdzie wreszcie[/QUOTE]

ja tak zawsze mam... i zazwyczaj świetnie się bawie no, także fajnej imprezki Ci życzę i nie ruszaj butów ślubnych!

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:14   #4161
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

ana909

No to pięknie... ludzie to naprawde maja w glowach poprzekrecane...choć powiem Ci mam koleżankę, którą bardzo lubię itd. ale zdradza faceta;/... jedyne co mogę robić, to jej tłumaczyć, że to jest nie w porządku...
Stary 2013-08-17, 10:14   #4162
tinyheart
Rozeznanie

Atomowka wrocil o 21 z minutami bardzo szczesliwy itd ja oczywiscie juz odliczalam czas do 22 bo uznalam ze wtedy obdzwonie szpitale.. A on spotkal kolege i sobie z nim rozmawial....

Od wczoraj jestem lekko wkurzona na TZta ale nie moge z nim o tym porozmawiac bo wiem, ze zbyt sie tym przejmie.. ech

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-17, 10:15   #4163
Konto usunięte

Cytat:
Ja też szukałam uzywanej ale niestety mało która nosi rozmiar 32/34 ... 34/36 za duże... a nie opłaca sie dawać dodatkowe pieniądze za zmniejszanie, więc stanęło na nowej jestem przeszczęśliwa, nie sądziłam że Wasze opinie mnie tak upewnią w wyborze

Ja też chciałam tylko poprzymierzać, albo zakupić z wyprzedaży. Z wyprzedaży mi się nie opłacało, bo ja mam krótki tułów, no i trzeba szyć od nowa bo np. rybki zamiast niektóre kończyć mi się za tyłkiem, miałam je dośść sporo za tyłkiem no niestety nie mam idealnej figury do wyprzedażowych.
Velika miałam Ci pisać, że mierzyłam Twoją suknię - nie mogłam się na nią napatrzeć, w realu jest jeszcze piękniejsza... widać dosłownie wszystko, jak starannie jest wykończona, no przepiękna No ale nie do mojej figury... mame i siostrę też wryło jak ją zobaczyły ale jak ją założyłam - czar prysł

ja tak zawsze mam... i zazwyczaj świetnie się bawie no, także fajnej imprezki Ci życzę i nie ruszaj butów ślubnych!
hahahahhahahahha xd nie no ide w innych
Stary 2013-08-17, 10:17   #4164
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
ona juz raz "trafila na kamień" facet ją zostawił, wpadla z innym z ktorym nie chciala byc, potem pojawil sie tamten, zaczely sie nowe klamstwa, najpierw mu nie pwoeidzial ze jest w ciazy itp, potem ze ona nie wiedziala ze jest w ciazy itp... no a w koncu poronila i są szczesliwą para planujacą ślub. Ja przynajmniej wiem ze z naszej rodziny Ci ktorzy maja przyjechac z daleka na nasze wesele do niej nie przyjada, bo to za drogo by bylo.
Ech.. co za ludzie. Przypomina mi sie tylko kolezanka ktora byla w zwiazku na odleglosc i zdradzala goscia na prawo i lewo.. Wpadla z innym gosicem i uznala, ze mimo, ze byl to one night stand, i wiedziala, ze facet jest uznalezniony to z nim zaklada rodzine. Maja teraz dwojke dzieci, ona pracuje i studiuje, on pali ziolo i siedzi na czterech literach w domu... A ta jest szczesliwa, ze ma rodzine

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-17, 10:34   #4165
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Kaes łeeeeeee już skasowałaś fotkę? A ja sukienki nie widziałam

Ej laseczki dużo z Was ma już sukienki? Bo ja to myślałam,żeby jakoś w styczniu dopiero się za to zabrać ( ślub czerwiec/lipiec) nie za późno?
Chciałam poczekać tyle bo jednak stwierdziłam,że na ślubie lepiej się będę czuła jak kilka kilo zrzucę.
I mnie stresujecie bo ja mam wizję, ślicznej, skromnej sukienki. Bardzo prostej z wiankiem i bukietem ze słoneczników a tu każda piszę,ze o innej marzyła, inną kupiła. Kurde i co z moją wizją? Gdzie miejsce na słoneczniki, wianek <placze>

A ja się strasznie cieszę bo na (99.9%) mamy wybraną salę
Jeszcze tylko jutro będziemy jedną oglądać. Moja koleżanka ma jutro tam wesele to przy okazji obczaimy co i jak. I jakby co w poniedziałek pewnie umowę już podpiszemy Cieszę się bo już mnie wkurzało to latanie za salą.

Czekooczekolada krój 2 sukienki jest bardzo ok, pasuje chyba najbardziej do Twojej figury

Tinyheart gdyby mi tak TŻ zniknął na tyle godzin na motorze to bym chyba zawału dostała. Nie doczytałam wrócił już?
ja bym szła przymierzac juz teraz! Na co bedziesz czekać dziołcha

spadamy nad wode prażyć tyłeczki

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Atomowka wrocil o 21 z minutami bardzo szczesliwy itd ja oczywiscie juz odliczalam czas do 22 bo uznalam ze wtedy obdzwonie szpitale.. A on spotkal kolege i sobie z nim rozmawial....

Od wczoraj jestem lekko wkurzona na TZta ale nie moge z nim o tym porozmawiac bo wiem, ze zbyt sie tym przejmie.. ech
ehhh chłopy, tak cos czułam ze sie zagadał:P no nic dobrze ze w ogóle znalazł droge do domu, ale opierdziel sie nalezy!

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Ech.. co za ludzie. Przypomina mi sie tylko kolezanka ktora byla w zwiazku na odleglosc i zdradzala goscia na prawo i lewo.. Wpadla z innym gosicem i uznala, ze mimo, ze byl to one night stand, i wiedziala, ze facet jest uznalezniony to z nim zaklada rodzine. Maja teraz dwojke dzieci, ona pracuje i studiuje, on pali ziolo i siedzi na czterech literach w domu... A ta jest szczesliwa, ze ma rodzine
no i pięknie, słodko, cud miód i orzeszki. Zeby jej przypadkiem bokiem nie wyszło, ludzie to mają krzywo pod kopułą

moze mój były po wczorajszym jednonocnym wyskoku tez bedzie tatusiem ale bym sie śmiała ciekawe czy skołowali tę pigułę

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:35   #4166
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym szła przymierzac juz teraz! Na co bedziesz czekać dziołcha

spadamy nad wode prażyć tyłeczki
To ile Ty masz tych tyłeczków? hihihi wysmaż się porzadnie i za mnie, bo ja w pracy wypoczywaj na maksa

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:36   #4167
ana909
Erudycja

Cytat:
ana909

No to pięknie... ludzie to naprawde maja w glowach poprzekrecane...choć powiem Ci mam koleżankę, którą bardzo lubię itd. ale zdradza faceta;/... jedyne co mogę robić, to jej tłumaczyć, że to jest nie w porządku...

ja juz przestalam jej bronic. Ona ma swoje wlasne poczucie prawdy i przyzwoitosci. Swojego ktoregos z kolei chlopaka z ktorym byla chyba 3 lata zdradzila przynajmniej z 3 roznymi facetami, o tylu wiem. "Bo byl kiespki w lożku". Tego obecnego co prawda nigdy nie zdradzila ale to moze dlatego ze dwa razy w przerwach miedzy zwiazkami spala z innym.
Stary 2013-08-17, 10:38   #4168
alloffkowa
Zakorzenienie

dziewczyny, wczoraj kroiłam papryczki pepperoni, bo zerwałam i chciałam zamrozić, no i pieką mnie od wczoraj dłonie, i pod paznokciami czy to możliwe że od papryczek??
byłam już ręc milion razy, a to dalej mi doskwiera
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:39   #4169
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
aha czyli na własną reke bedziecie próbowac załatwic, czaje, to daj znac jak cos sie dowiesz
ja mam akurat i z willi decjusza i z niepołomic taką samą odległosc na sale, 20 min sie jedzie, dworek miałam najdalej, ale po drodze z domu, wiec tez fajnie.
Ja bym chętnie Willę wzięła, ale tak jak mówię: nie mają naszego terminu.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:45   #4170
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
To ile Ty masz tych tyłeczków? hihihi wysmaż się porzadnie i za mnie, bo ja w pracy wypoczywaj na maksa
danke
mam dwa, mój i TZciora

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, wczoraj kroiłam papryczki pepperoni, bo zerwałam i chciałam zamrozić, no i pieką mnie od wczoraj dłonie, i pod paznokciami czy to możliwe że od papryczek??
byłam już ręc milion razy, a to dalej mi doskwiera
tak to od papryczek
maczaj w mleku, albo jogurcie, albo wódce, albo maśle, albo smalcu
a nastepnym razem załóż rękawiczki matołku

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości