Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych?
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 6,25%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 0 0%
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają 1 2,08%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 19 39,58%
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" 7 14,58%
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają 1 2,08%
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki 7 14,58%
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! 10 20,83%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-17, 09:17   #211
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Pytanie za 100 punktów: ile razy na dobę Wasze dzieci mają czkawkę?

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Pewnie Ale wydaje się strasznie malutki?
raz na tydzien

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:18   #212
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
madziuchna ta polozna tlumaczyla ze wtedy lozysko przestaje pracowac i macica przestaje byc napieta
to wydaje sie logiczne

i dlatego zeby urodzic takie martwe dziecko daja takie duze dawki tych specyfikow wywolujacych porod

strasznie to brzmi
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:18   #213
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
strasznie to brzmi
fakt
ale dlatego mysle o tym w kategoriach medycznych a nie realnych bo byn ze strachu sie posikala

[/RIGHT]
Stary 2013-08-17, 09:19   #214
Sophia_1
Zadomowienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Diorisha
Najwazniejsze, ze to falszywy alarm. Wyobrazam sobie ile Cie to kosztowalo.
A spotkanie super

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
aa i witamy się z Jaśkiem w 31 tc

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
:hi"
popędziłyście starsznie
Witam z rana Ja ostatnio śpię prawie jak zabita I uwaga : koniec wstawania w nocy po to aby wziąc tabletki
Witam się w 36t7d/ 37t0d (czyli pełne 37tygodni mamy skończone) i odstawiam fenka i ofcjalnie rozpoczynam oczekiwania
U lala.... czekamy z Wami

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość

Aaa noi witamy sie w 36 tygodniu !!

Brawo za kolejny tc.

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
witam w 39 tygodniu <WOW>
nie znasz dnia ani godziny

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
ke? co jest snow czy ty w tym maczasz w jakiś sposób te swoje szczupłe paluszki?

BTW dobrze, że nie Adolf od razu

Jak już wspominałam dzisiaj strajkuję. wczoraj się dowiedziałam, że jestem zrzęda bo się wkurzam o jeden talerzyk nie odniesiony. Więc dzisiaj ogarniam tylko po sobie, mam wolną sobotę i nie sprzątam nic, jest godzina 9 30 a syf jest już taki że masakra. Poszykowali sobie kanapki rano i wszystko leży w kuchni jak zostawili. Nie wiem czy piekli sobie chleb na szybko ale nawet mąka jest na podłodze
Z rozpędu i zaspania wyrzuciłam z pojemnika zużyte kapsułki po kawie, a teraz je wygrzebałam z kosza znowu w ich mam, nie kiwnę palcem.
Tylko w łazience muszle umyłam bo już tego pottrzebowała, ale reszty się nie tyknę. I wstawiłam największy garnek jaki mam w domu, nawrzucałam mięsa i będą żarli rosół z makaronem aż się nie skończy, jak im kurczak w brokułach nie smakuje. takiego wała!
Usmialam sie jak przeczytalam Twojego posta, ale masz racje! Ja tez bym zastrajkowala. W ogole i tak niezle, ze cos im gotujesz, ja bym pojechala po bandzie i dala dla tz liste barow z zamowieniem co chce

Cytat:
Witam się w 9. miesiącu!

:

Dziewczyny, ale Was tu jest w kolejce na porodowke, w tym watku na bank ktoras musi urozic

Witam sie i ja.
Dolaczam do tych, ktore mialy koszmarna noc. Nie wyspalam sie w ogole, ogladwlismy z tz film i spalismy w salonie na rogowce to byl blad. Pewnie zaraz zalicze drzemke, bo juz troch ogarnelismy mieszkanie wspolnymi silami

Mam pytanie, tz chce wziac tacierzynski zaraz po urodzeniu. Myslicie, ze jest sens, czy lepiej byloby pozniej, jak mala bedzie potrzebowala wiecej uwagi ???

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń

Edytowane przez Sophia_1
Czas edycji: 2013-08-17 o 09:21
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:19   #215
tassia
Zakorzenienie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

agusia co tam u ciebie
jak sie czujesz?
masz ten wozek?

[/RIGHT]
Stary 2013-08-17, 09:21   #216
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ja sobie pospałam dzisiaj.
Pewnie już mówiłam na forum, ale od kilku miesięcy męczy mnie taki duszący kaszel, zauważyłam, że najgorzej jest jak mam dużą zgagę.Ostatnio się nasila to coraz bardziej.Czy któraś z Was też cos takiego ma?Nie jest to na pewno kaszel przeziębieniowy, tylko taki jakis suchy

A co do rozmowy w ostatnim wątku o ogrzewaniu mnie nie tyle przerażają jego koszty, co jego brak.Niby kasa jest, ale nie ma kto tego zrobić.Mąż ma zapierdziel w pracy, bo koledzy pobrali urlopy, teraz miał w weekend zacząć i okazało się, że musi iść do pracy w sobotę.Jeszcze teść wyjechał do PL i musi dopilnować jego spraw związanych z firmą.
Muszę mu powiedzieć, że za 2 ygodnie może być seks, ale jak nie zrobi co to sobie może pomarzyć, bo nie będę ryzykować.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:21   #217
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, tz chce wziac tacierzynski zaraz po urodzeniu. Myslicie, ze jest sens, czy lepiej byloby pozniej, jak mala bedzie potrzebowala wiecej uwagi ???
mój małż chce wziąć dwa tygodnie l4 na mnie, a tacierzyński wykorzysta jak będziemy chcieli zrobić wakacje
dowiadywał się ostatnio, i l4 na żonę jest na 100%

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-17, 09:23   #218
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hej

mój tż nie jest normalny... wczoraj cały dzień szykował zbrojenie pod ławę do napędu bramy i w ogóle się narobił, a dzisiaj wstał po 5 i mi 5:30 koparę odpalił... ja się zerwałam na równe nogi, jego nie ma szlafrok na siebie i przed dom... on miał ubaw jak mnie zobaczył a ja byłam wściekła... dopiero po 6 zasnęłam bo i małe się wierciło...
ja dzisiaj też dziwnym trafem wstałam o 7....
Cytat:
ke? co jest snow czy ty w tym maczasz w jakiś sposób te swoje szczupłe paluszki?

BTW dobrze, że nie Adolf od razu

Jak już wspominałam dzisiaj strajkuję. wczoraj się dowiedziałam, że jestem zrzęda bo się wkurzam o jeden talerzyk nie odniesiony. Więc dzisiaj ogarniam tylko po sobie, mam wolną sobotę i nie sprzątam nic, jest godzina 9 30 a syf jest już taki że masakra. Poszykowali sobie kanapki rano i wszystko leży w kuchni jak zostawili. Nie wiem czy piekli sobie chleb na szybko ale nawet mąka jest na podłodze
Z rozpędu i zaspania wyrzuciłam z pojemnika zużyte kapsułki po kawie, a teraz je wygrzebałam z kosza znowu w ich mam, nie kiwnę palcem.
Tylko w łazience muszle umyłam bo już tego pottrzebowała, ale reszty się nie tyknę. I wstawiłam największy garnek jaki mam w domu, nawrzucałam mięsa i będą żarli rosół z makaronem aż się nie skończy, jak im kurczak w brokułach nie smakuje. takiego wała!

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
w dupe se mozna wsadzic wszelkie sprzatania, seksy, mycie okien, maltretacje sutow i herbate z lisci malin... jak dzieciak nie chce to nie wylezie

wiec oficjalnie oglaszam ze rodze 10.09 spodobala mi sie ta data
tylko najlepiej by bylo jak bym do tego 10 wrzesnia tylko na dupie siedziala, bo chodzic nie moge tak mnie wszystko napierdziela

no i stwierdzam ze te tz prostaglandyny to jakies felerne sa pierdziele, dzis nie bzykam bo to boli

zabieramy sie za tapetowanko do pozniej

bo mnie brzuch już boli ze śmiechu.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:23   #219
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
już wczoraj podejrzewałam, że rodzi
Myślę, że jakby rodziła, to by nam napisała smsa
Strzelam, że remont albo D.

Cytat:
Jakby mój miał tacierzyński, to by brał 2 tygodnie po porodzie, bo wtedy ja będę go najbardziej potrzebować

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:24   #220
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
agusia co tam u ciebie
jak sie czujesz?
masz ten wozek?

A jestem wściekła i TŻ też, bo pracuje 4 dni pod rząd po 12h Mieliśmy jechać do Częstochowy oglądać wózki i nic z tego... Nawet ze mną do gina nie pójdzie, bo w czwartek też do pracy

A czuję się tak "średnio na jeża" - moja rodzinka wczoraj przegięła z tym siedzeniem na urodzinach, mieliśmy być godzinę, zrobiły się 4h

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run

Edytowane przez agusiamaskota
Czas edycji: 2013-08-17 o 09:25
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:25   #221
misia332
Zakorzenienie

Ale mam zgagę.

Idę sobie zrobić kawę. Może mi przejdzie.
Wczoraj wieczorem napiłam sie ciepłego mleka.... A fu najpierw paliło jeszcze bardziej, a potem przeszła.

Stary 2013-08-17, 09:25   #222
Madzia000
Zadomowienie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

t_89 zamowilam na allegro z gratisowym kocykiem ten materacyk hevea... nie wiem moze mi sie zdaje ze jest za miekki... ja myslalam ze takie malenstwo ma miec cos sporo twardszego

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:25   #223
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja 17 rodzę
A po 10 dniach zazwyczaj wywołują
to się nie łapię
Cytat:
Witam się w 9. miesiącu!

Cytat:
co??!!
moja wyobraźnia nie sięga tak daleko
moja też nie
Cytat:
ja chce go na sam poczatek pozniej mam wiekszy nie mam w co dziecka ubran na poczatku a wrzesien moze bedzie chlodny na zime kupie 68 rozmiar : jeszcze jeden znalazlam na zamiane nowy na tablicy czekam tez na odp niby sie zgodzla ale teraz mi nie odp nie wiem moze przez weekend taki:http://tablica.pl/oferta/super-kombi...u-ID1xwAd.html
chyba nie ponosi, przecież we wrześniu ciepło
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Albert .
no... jak mogłaś
Cytat:
Kuzynka mojego tż ma Alberta i Antoninę
Bercik i Tosia
zgon śmiertelny

Cytat:
jakoś dałąm radę w nocy z tą kroplówką, jeszcze tylko dzisiaj i jutro, jakieś 48h
odliczasz jak ja do powrotu starego

Cytat:
my razem zawsze gnijemy
to mój jest burak i jak się obudzi to max 5 minut i już idzie bo on nie będzie tracił czasu, bo musi to to i to zrobić więc czasem się poświęcam i jakoś udaje mi się go przekonać
Cytat:
już wczoraj podejrzewałam, że rodzi
dobra piszę do tej piczki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:28   #224
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
mój małż chce wziąć dwa tygodnie l4 na mnie, a tacierzyński wykorzysta jak będziemy chcieli zrobić wakacje
dowiadywał się ostatnio, i l4 na żonę jest na 100%
Asia, dobrze wiedzieć z tym 1oo %, zwłaszcza, że niedawno nad tym się zastanawiałyśmy

Sophia, mój A. też zrobi tak jak małż Asi

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Ciekawocha ode mnie:
Mama mi opowiedziała o lasce z moich rodzinnych stron, która zaszła w ciążę i ją ukrywała tak, żeby rodzice się nie domyślili ani nikt inny. Pal go licho, z jakim skutkiem, ale ciekawe jest to, że durna przytyła tylko 2,5 kg, a dziecko ważyło po urodzeniu 2,9 kg

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:29   #225
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Musimy zrezygnować w ogóle z zaproszenia na 18-stkę bratanka TŻ, bo robi 14 września, czyli tydzień przed moim TP A drugi bratanek robi 18-stkę w pierwszy dzień świąt BN - teściowa zła jak osa, bo zawsze rodzinka się do niej zjeżdża (a rodzina od strony TŻ dość pokaźna, 5-tka rodzeństwa, każde "dzieciate"), po dwa to ponad 100km w jedną stronę, nie wyobrażam sobie tego z małym dzieckiem... Nie wiem czy dobrze robimy...

Mama foka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-17, 09:29   #226
Madzia000
Zadomowienie

Dziewczyny ratujcie... co kolezance na wieczor panienski kupic ?? Nie mam pomyslu... To kolezanka z pracy, wiadomo ze kontakt dobry mialysmy ale nie jest to jakas super extra psiapsiolka...

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:31   #227
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Dziewczyny ratujcie... co kolezance na wieczor panienski kupic ?? Nie mam pomyslu... To kolezanka z pracy, wiadomo ze kontakt dobry mialysmy ale nie jest to jakas super extra psiapsiolka...

a nie ma ogólnej zrzutki?

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:34   #228
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ja sobie pospałam dzisiaj.
Pewnie już mówiłam na forum, ale od kilku miesięcy męczy mnie taki duszący kaszel, zauważyłam, że najgorzej jest jak mam dużą zgagę.Ostatnio się nasila to coraz bardziej.Czy któraś z Was też cos takiego ma?Nie jest to na pewno kaszel przeziębieniowy, tylko taki jakis suchy
a może właśnie od zgagi Cię drażni? a jeśli nie to odwiedziłabym alergologa
Cytat:

sexi pidżamkę
Stary 2013-08-17, 09:39   #229
butterfly20
Zakorzenienie

Nie wiem co tam chciałam.

Od rana tylko pawie. A w nocy brzuch mnie bolał jak na @ przez jakiś czas, aż się wystraszyłam! Ale podejrzewam,że może to jelita...

Gdyby Ladan urodziła to na pewno by napisała Kaśce. Więc pewnie robi coś innego.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-17, 09:41   #230
misia332
Zakorzenienie

dooopa mnie boli...

a w ogóle to powiedzcie mi, czy wy też macie problem założyć nogę na nogę? Bo wczoraj sie złapałam, ze mam z tym niejaki problem.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nie wiem co tam chciałam.

Od rana tylko pawie. A w nocy brzuch mnie bolał jak na @ przez jakiś czas, aż się wystraszyłam! Ale podejrzewam,że może to jelita...

Gdyby Ladan urodziła to na pewno by napisała Kaśce. Więc pewnie robi coś innego.
Oj biedaku

Ja dzisiaj też nie mam mocy, trochę ogarnęłam, ale została mi druga połowa do zrobienia. I najgorsze łazienka do umycia.

Stary 2013-08-17, 09:43   #231
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
a w ogóle to powiedzcie mi, czy wy też macie problem założyć nogę na nogę? Bo wczoraj sie złapałam, ze mam z tym niejaki problem.
ja mam problem, ale to chyba przez rozszerzoną miednice
Stary 2013-08-17, 09:43   #232
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
dooopa mnie boli...

hehe

Misiu gdzie Twój avatar? ;>

Mama foka
Stary 2013-08-17, 09:43   #233
nena_milka
Wtajemniczenie

o wpadłam na pomysł po co jechać do sklepu kupię drewniane literki bo ostatnio widziałam i jakieś farbki i inne bzdety i zrobię córce napis na ścianę
normalnie to by mi to tż wyciął i farbę przyniósł z pracy no ale mam focha przeca

tylko teraz muszę kurde czekać aż mi się te 10 litrów rosołu ugotuje jeszcze ze 2 h pewno...

agusia kuzynka tżta ma 18tkę w tym roku i on twardo się upiera, że on nie idzie na imprezę dla rodziny bo na pewno nas zaprosi na balety dla młodych wyobraźnia ponosi, już widzę jak zaprsza swojego prawie 30letniego kuzyna z żoną na imprezę z jej koleżankami 18latkami
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:44   #234
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
dooopa mnie boli...

a w ogóle to powiedzcie mi, czy wy też macie problem założyć nogę na nogę? Bo wczoraj sie złapałam, ze mam z tym niejaki problem.[COLOR="Silver"]

ia.
Nie no ja nie mam...
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:47   #235
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
dooopa mnie boli...

a w ogóle to powiedzcie mi, czy wy też macie problem założyć nogę na nogę? Bo wczoraj sie złapałam, ze mam z tym niejaki problem.[COLOR="Silver"]
mam to samo, jak tylko mogę to się rozkraczam np na kanapie jak leżę, zginam nogi w kolanach, łączę stopy ze sobą i wtedy czuję, że mi się tam wszystko tak fajnie rozluźnia
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:47   #236
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
witam w 39 tygodniu <WOW>

Hej witam w sobote
poszukuje kombinezonu na tablicy jeden znalazlam czekam na odp.
Tz poszedl do pracy ale do 12 wiec mam nadzieje, ze szybko wroci
Masakra

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
w dupe se mozna wsadzic wszelkie sprzatania, seksy, mycie okien, maltretacje sutow i herbate z lisci malin... jak dzieciak nie chce to nie wylezie

wiec oficjalnie oglaszam ze rodze 10.09 spodobala mi sie ta data
tylko najlepiej by bylo jak bym do tego 10 wrzesnia tylko na dupie siedziala, bo chodzic nie moge tak mnie wszystko napierdziela

no i stwierdzam ze te tz prostaglandyny to jakies felerne sa pierdziele, dzis nie bzykam bo to boli

zabieramy sie za tapetowanko do pozniej
Hahaha.. za mało się starasz,za mało!

Cytat:
Kuzynka mojego tż ma Alberta i Antoninę
Bercik i Tosia
Ty,a skąd jest ta jego kuzynka,bo ja mam sąsiadkę,która ma Alberta i Tosię
?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:47   #237
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
hehe

Misiu gdzie Twój avatar? ;>
nie chce się rzucać w oczy

Stary 2013-08-17, 09:49   #238
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
napisałam jej sms, ale nie odpisała, może działają coś na mieszkaniu, albo D. ma wolne i gdzieś na działce wypoczywają
Cytat:
.
normalnie mogę dać

Stary 2013-08-17, 09:51   #239
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
napisałam jej sms, ale nie odpisała, może działają coś na mieszkaniu, albo D. ma wolne i gdzieś na działce wypoczywają

normalnie mogę dać
to widocznie ja tak mam, że musze jak rozczłapana foka siedzieć.

Stary 2013-08-17, 09:55   #240
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to widocznie ja tak mam, że musze jak rozczłapana foka siedzieć.
może dlatego, że ja mam ten brzuch jakoś wysoko, jak na kurzej łapce

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

wlazłam w suwaczek a ten do mnie, że za 19dni TP ej! to przecież mało

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości