|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() wrzucałam zdjęcia w pierwszej części chyba, jak pytałam dziewczyn czy może byc teraz Ci nie pokażę, bo wciąż nie mam swojego komputera...jakby odkrywała kolana to czułabym się cały czas niekomfortowo. Była jedna dziewczyna, żona kolegi mojego chłopaka, która też miała te cienkie rajstopy i dotrwały jej do poprawin ![]() Nigdy jeszcze nie używałam tych rajstop w sprayu, na razie nie mam potrzeby
|
|
|
|
|
#3452 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
. Masz na myśli tą z pagonami zarową?, też ją mam tylko, że w kolorze brązowym. Twoja czerwona o wiele lepiej się będzie prezentować .Cytat:
, z ciekawości zapytam - ile on ma lat ?. W zasadzie dobrze, że pokazał Ci, że się nie zmienił za nim go zaprosiłaś, bo później faktycznie mogłyby narobić Ci wstydu. Samemu też można się dobrze bawić Cytat:
.
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2013-08-15 o 21:42 |
|
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Migotko, bardzo ładna sukienka, skąd?
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Zara
Piękna jest, ale dostać ją można tylko na All/ebayu. Zeszłoroczna kolekcja ![]() EDIT Się spóźniłam W takim razie jeszcze raz oddam uwielbienie tej sukience Edytowane przez Fionaaa Czas edycji: 2013-08-15 o 21:45 |
|
|
|
#3458 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak jeszcze raz będziesz narzekać na swoją figurę to Na którą sukienkę ostatecznie się zdecydowałaś? Bo kupiłaś też tę zarową wraz z turkusową torebką Hmm muszę w końcu przestać się łudzić i też kupować dłuższe sukienki, bo non stop z sh wychodzę z krótkimi, a potem i tak ich nie zakładam ![]() Cytat:
![]() Tak, czerwoną z pagonami z Zary Też się czasami zastanawiam, skąd się wziął 25 lat... Dokładnie! Ja tam lubię sama tańczyć, szczególnie ja sobie trochę Ale wieki nie byłam na żadnej imprezieTak, SH są genialne Cytat:
Dziewczyny, a co myślicie o takiej sukience na wesele: http://lipstickonthecup.blogspot.com...etro-chic.html (dodaję ją też w załączniku)? Identyczną kupiłam w sh. Materiał jest trochę grubszy, ale nie tak, jak tej kiecki z pagonami. Zastanawiam się, czy taki kolor wypada założyć na wesele. Nie jest to biel oczywiście, ale blisko
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||
|
|
|
#3459 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moja cera jest i pewnie będzie moją zmorą do końca życia, ale niestety zakryć jej nie mogę więc wiem jak to jest mieć kompleksy ![]() sama musisz podjąć decyzję czy będziesz czuła się swobodnie |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), mimo, że było baaardzo ciepło. Turkusową torebkę oddałam, bo kupiłam cielistą w House, którą też tu kilka razy pokazywałam sukienkę z Zary ubrałam na poprawiny, ale już z rajstopami, grubszymi niż 6DEN ![]() Uważam, że jak najbardziej powinnaś odsłaniac nogi, jeśli jesteś zadowolona z ich wyglądu (pomijając rozstępy ) ja nie czuję się z moimi nogami komfortowo, a nie chcę się źle czuc jak gdzieś wychodzę dlatego rezygnuję z pokazywania ich dla własnego spokoju Jak jestem w jakichś sklepach to rozglądam się za sukienkami, bo przydałaby się jakaś kolorowa, gdyby nagle wyskoczyła mi jakaś okazja, ale niestety wszystkie są przed kolano
|
|
|
|
|
#3462 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Illenko ja idę na wesele 21 września ![]() Odebrałam w środe sukienkę od krawcowej, ale sama nie wiem czy w niej pójdę. Tak bardzo m siepodobała, ale juz mi się chyba opatrzyła Jadę w niedziele na zakupy, może coś znajdę jesli nie to pojdę w tej która mam
|
|
|
#3463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pokaż się nam w tym zestawie jeśli będziesz miała możliwość![]() Powiem szczerze, że nie pamiętam już dokładnie, bo dawno nie kupowałam Takie grube czarne (polecam na zimę, są nie do zdarcia ) kosztują w granicach 25 zł. Te cienkie pewnie podobnie Fakt, to drugie tyle co gatta czy marilyn, ale i jakość o niebo lepsza.
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
kKupiesobie czarne rajty w takim razie na zimę, skoro polecasz
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze biorę u nich na zimę 100 DEN (zmarźlak ze mnie ) i żadnej pary jeszcze nie zdarłam, co w przypadku innych firm zdarzało mi się dość często, bo jestem tym pechowym typem, który zawsze o coś zahaczy![]() Jeśli już jesteśmy w rajstopowym temacie to bardzo dobrą jakość mają też rajstopy omsaA tak już z innej beczki, co ubrać na koncert rock&&rollowy? Rzadko uczęszczam na takie koncerty, jednak przyjdzie mi w takim uczestniczyć, a poza ramoneską i torbą z ćwiekami raczej brak rockowych klimatów w mojej szafie Co począć, by nie wyjść na pańcię? Szpilki odpadają, bo nie nadają się na kocie łby, baleriny chyba też, bo mogą mnie w nich podeptać...Ot, taki mam dziś dylemat
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej założyć trampki, a jeśli nie masz to może bikery? bo faktycznie baleriny można zagubić w trakcie zabawy, do tego jeansy, jakaś koszulka i wspomniana ramoneska
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny właśnie wydusiłam od Tż że na weekend zabiera mnie do Pragi na romantyczną kolację
A ja nie lubię niespodzianek. Generalnie świadomość, że mam rzeczy pod kontrolą daje mi komfort psychiczny , poza tym nie wiedziałabym jak mam się ubrać Macie jakieś wskazówki jak pożytecznie wykorzystać tam czas? Jedziemy jutro rano i zostajemy do niedzieli ![]() Widziałyście? : http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...=FB_Komentarze |
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że też kiedyś trafi mi się taki facet ![]() a co do niespodzianek - mam dokładnie tak samo... |
|
|
|
|
#3470 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jeśli tak jest, to traktowanie go jako taką "zapchajdziurę" dopóki nie zjawi się książę na białym koniu jest naprawdę mało fajne sorry, wiem, że to nie moja sprawa, ale tak mnie jakoś poruszyła Twoja wypowiedź
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
A ja uwielbiam niespodzianki! Wczoraj mój TZ wrócił wcześniej z podrozy biznesowej, miał byc dziś, byście widziały moja mine, ale byłam naprawde szczęśliwa! (I niby mu sie telefon rozładowal, a był wtedy w samolocie!)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny, fajnie, że sukienka się podoba. Już jestem prawie gotowa. Jutro zrobię paznokcie, prezent pakuję mi dzisiaj mama, bo ja niestety nie mam do tego ręki. Kartka i koperta kupione i kwiaty zamówione. Jutro ma być ciepło, więc z żakietu rezygnuję. Chyba o wszystkim pamiętałam
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2013-08-16 o 20:40 |
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znasz nas, naszego układu, mnie więc Twój komentarz jest nieco krzywdzący miałam ochotę napisać coś więcej, ale myślę, że to nie miejsce na to i nie muszę się nikomu spowiadać z życia osobistego...
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Konto usunięte
|
Olcia wybacz, faktycznie nie powinnam Cię oceniać na podstawie tych skrawków życia prywatnego, którymi dzielisz się tu na forum, ale po prostu pamiętałam, że przynajmniej 2 razy o tym chłopaku pisałaś per "TŻ" (raz jak rozmawiałyśmy o reklamacji missgoodtaste to mówiłaś o tż prawniku a drugi przy okazji wakacji, że nie jedziesz z koleżanką zagranicę więc pewnie pojedziesz z tż gdzieś na parę dni) no ale nie będę Ci niczego udowadniać, sama wiesz najlepiej jak między Wami jest
|
|
|
|
#3475 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Cytat:
Cytat:
Udanej zabawy! |
|||
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3477 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny- problem rozwiązany! Kupiłam długą szarą sukienkę, której wczorajsze zdjęcia na wątku zarowym mnie skusiły. Sukienka wpadła mi w oko już wcześniej i nawet ją przymierzałam, ale wydawało mi się, że za bardzo mnie opina. Ale ostatecznie ją wzięłam, a w Intimissimi dokupiłam modelujące majciochy
Udało mi się też dorwać kolorową kopertówkę z %, która ożywi szary kolor, ale nie mam kompletnie pomysłu na biżuterię Zresztą jestem już w domu i nic nawet nie uda mi się kupić. Ag4 co do bazy- poprosiłam wczoraj w MACu o próbkę matującej, bo doszłam do wniosku, że szkoda mi wydawać ponad 100zł W Inglocie kupiłam kępki sztucznych rzęs i bibułki matujące i będę dzisiaj improwizowała, bo żadnych filmików z makijażem nie oglądałam
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak się tak chwilę dłużej zastanowię... to w końcu niektóre niespodzianki są miłe i przyjemne, więc może z mojej strony jest to strach przed niespodziankami po prostu i przed tą utratą "kontroli"...kashmirka, pokusiłam się o sprawdzenie i w tych postach o których mówisz użyłam słowa chłopak nie będę się zapierac, że nigdy nie nazwałam go tutaj "TŻ", może kiedyś mi się zdarzyło, choc chyba wówczas wzięłam ten skrót w "" nie będę Ci się dalej tłumaczyc dlaczego jest między nami tak a nie inaczej, bo to wyłącznie moja i jego sprawa, a to wątek modowy i niech takim pozostanie. ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
też miałam ochotę ją przymierzyc po lekturze zarowego wątku z jakiego ona jest działu i ile kosztuje?może po wypłacie przejdę się ją zobaczyc, bo teraz ban na zakupy
|
|||
|
|
|
#3480 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szałowo to ja będę wyglądać, jak założę te modelujące majciochy![]() Tak, duży naszyjnik chabrowy lub pomarańczowy (tak mi doradziła jedna Wizażanka na wątku zarowym) Nawet fajnie wychodziło, ale wtedy kompletnie nie pasowałoby do tej kolorowej torebki, prawda? Wzięłam też ewentualnie czarną torebkę. A bez naszyjnika też może być? Bo już nic nie wymyślę...Cytat:
Link do niej: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1436200.html Przymierz koniecznie!
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

Więc też już Ci życzę udanej zabawy
Żartuję
Też zastanawiałam się, czy zakładać marynarkę... Wszystko zależy tak naprawdę od pogody, a ta podobna ma dopisywać w sobotę. Jeśli Twoja sukienka nie jest mocno wydekoltowana z przodu i z tyłu to spokojnie poszłabym bez. Jeśli zdecyduję się na czerwoną sukienkę to marynarki nie zakładam chyba, a jeśli różową to chyba zarzucę, bo wtedy miałabym odkryte ręce i ramiona, ale z kolei, jeśli będzie upalnie to na pewno bez.
Szukam inspiracji, bo sama kompletnie nie wiem, co założę itp. 

Zapytał wprost, czy będziemy się całować... Ja na to: co?????! a on: no co? zły pomysł? Pozostawiłam to bez komentarza. Dziękuję za towarzystwo osoby, która oczekuje czegoś w zamian. Kiedyś w sumie próbował się do mnie dobrać, odrzucony wyszedł rzucając mi kilka niemiłych słów. Sądziłam, że wyrósł z tego. Wybaczcie, że o tym tutaj piszę. Nikogo innego już nie znajdę i nawet nie mam ochoty szukać. Ogólnie nie mam ochoty iść, ale mama mówiła, że moja sześcioletnia chrześnica nie może się mnie doczekać i obiecała się ze mną bawić, więc nie mogę jej zawieść

Pokaż się nam w tym zestawie jeśli będziesz miała możliwość
a jeśli tak jest, to traktowanie go jako taką "zapchajdziurę" dopóki nie zjawi się książę na białym koniu jest naprawdę mało fajne

Zresztą jestem już w domu i nic nawet nie uda mi się kupić.
Szałowo to ja będę wyglądać, jak założę te modelujące majciochy