Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-15, 16:20   #3451
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Też się cieszę, że idę sama Dziękuję Też mam nadzieję, że będę się dobrze bawić. Po kilku powinnam przestać się stresować i nie zważać na pytający wzrok ciotek dlaczego sama Więc też już Ci życzę udanej zabawy

Koniecznie też muszę zerknąć na stronkę h&m home!

Właśnie Olcia czekałam na Twoją odpowiedź, bo też masz ten sam problem, co ja z nogami A jakiej długości miałaś sukienkę? I czy nakładałaś na nogi rajstopy SH? Bo ja na pewno nałożyłabym je. Podobno ma być upalnie w sobotę i niedzielę i szczerze powiedziawszy nie uśmiecha mi się parować w rajstopach i jeszcze dodatkowo uważać, by ich nie porwać Może powinnam już przed kościołem żeby przestać się tak stresować Żartuję

Też dziękuję Też wstępnie planowałam założyć do kościoła te sandałki z Zary, które kupiłam na allegro, więc wtedy musiałabym być bez rajstop. Sukienki nie wybrałam, a już myślę o butach i dodatkach Też zastanawiałam się, czy zakładać marynarkę... Wszystko zależy tak naprawdę od pogody, a ta podobna ma dopisywać w sobotę. Jeśli Twoja sukienka nie jest mocno wydekoltowana z przodu i z tyłu to spokojnie poszłabym bez. Jeśli zdecyduję się na czerwoną sukienkę to marynarki nie zakładam chyba, a jeśli różową to chyba zarzucę, bo wtedy miałabym odkryte ręce i ramiona, ale z kolei, jeśli będzie upalnie to na pewno bez.
Czy możesz pokazać swoją sukienkę i napisać, na jakie dodatki się zdecydowałaś? Szukam inspiracji, bo sama kompletnie nie wiem, co założę itp.

Tak, rajstopy w sprayu wydają się być dobrym pomysłem, ale kupię też polecane tutaj cienkie rajstopy, gdyby okazało się jednak, że moja siostra i mama stwierdzą, że powinnam je założyć i zakryć te paskudztwa
Miałam sukienkę do kolan
wrzucałam zdjęcia w pierwszej części chyba, jak pytałam dziewczyn czy może byc teraz Ci nie pokażę, bo wciąż nie mam swojego komputera...
jakby odkrywała kolana to czułabym się cały czas niekomfortowo. Była jedna dziewczyna, żona kolegi mojego chłopaka, która też miała te cienkie rajstopy i dotrwały jej do poprawin
Nigdy jeszcze nie używałam tych rajstop w sprayu, na razie nie mam potrzeby
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:15   #3452
emely
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Świetna idea tych szaf Kiedyś też podobną sobie kupię!

I też chętnie zobaczę efekt końcowy

Rozumiem i dziękuję za informacje Co do kaprysu- jeśli byłoby mnie stać to czemu nie?

Więc zostawiam

Więc kupuj bluzę w Decathlonie! Ja w sumie wszystko mam, bo na rozkloszowaną czerwoną sukienkę założyłabym właśnie tę szarą bluzę i wyglądałoby, jakbym miała spódnicę Pogoda chyba sprzyja takiemu strojowi, bo czuję chłód. Ale jakoś nie mam ochoty dziś na strojenie się i zakładam jeansy

U Franciszka kupuję to czarne mydło: http://www.mydlarnia.info/savon-noir...28-id-297.aspx
Muszę właśnie się wybrać i ją zmierzyć, chodzi mi po głowie również kupno tej z Mango . Masz na myśli tą z pagonami zarową?, też ją mam tylko, że w kolorze brązowym. Twoja czerwona o wiele lepiej się będzie prezentować . Czarne mydło - znam dobrze .

Cytat:

Co do sobotniego wesela- idę sama. Co prawda drugi kolega odpowiedział, że zgodziłby się mi towarzyszyć, gdybym go zaprosiła, ale po tym, co mi wczoraj napisał nadal nie mogę do siebie dojść Zapytał wprost, czy będziemy się całować... Ja na to: co?????! a on: no co? zły pomysł? Pozostawiłam to bez komentarza. Dziękuję za towarzystwo osoby, która oczekuje czegoś w zamian. Kiedyś w sumie próbował się do mnie dobrać, odrzucony wyszedł rzucając mi kilka niemiłych słów. Sądziłam, że wyrósł z tego. Wybaczcie, że o tym tutaj piszę. Nikogo innego już nie znajdę i nawet nie mam ochoty szukać. Ogólnie nie mam ochoty iść, ale mama mówiła, że moja sześcioletnia chrześnica nie może się mnie doczekać i obiecała się ze mną bawić, więc nie mogę jej zawieść
Wtf ?, nie wierze , skąd się biorą tacy ludzie , z ciekawości zapytam - ile on ma lat ?. W zasadzie dobrze, że pokazał Ci, że się nie zmienił za nim go zaprosiłaś, bo później faktycznie mogłyby narobić Ci wstydu. Samemu też można się dobrze bawić .

Cytat:
Przyjrzę się walizkom w Jansport, choć wolałabym jednokolorową. Te z Samsonite byłyby idealne, ale na pewno nie w regularnej cenie

Super, że się tak bardzo dobrze noszą

Tak, w tę sobotę Życzę, oby było fajnie! Ja jeszcze nie wiem, jaką sukienkę założę... Zabiorę do domu kilka i wtedy podejmę decyzję. Dużo zależy od pogody. Tę panterkową, którą wstawiałam wybiłam sobie z głowy (chyba). Wahałam się teraz między czerwienią a różem (we wtorek kupiłam nową rozkloszowaną kieckę w sh plus drugą bandażową), choć nie chciałabym wyglądać zbyt słodko i być kolejną laską w czerwieni i różu. Sukienki są krótkie, a ja nie dość, że mam rozstępy na nogach to jeszcze od kilku dni ogromnego siniaka na lewym udzie Najchętniej założyłabym coś długiego. Z drugiej strony istnieje ryzyko, że na parkiecie nie będę zbyt często z racji braku partnera, więc mogę świecić nogami Zakładasz rajstopy? Myślicie, że rajstopy to dobry pomysł?
!
Jak dla mnie rajstopy w spray'u są świetną alternatywą dla tych tradycyjnych, dają efekt naturalnej opalenizny .
Stary 2013-08-15, 20:12   #3453
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Też się cieszę, że idę sama Dziękuję Też mam nadzieję, że będę się dobrze bawić. Po kilku powinnam przestać się stresować i nie zważać na pytający wzrok ciotek dlaczego sama Więc też już Ci życzę udanej zabawy

Koniecznie też muszę zerknąć na stronkę h&m home!

Właśnie Olcia czekałam na Twoją odpowiedź, bo też masz ten sam problem, co ja z nogami A jakiej długości miałaś sukienkę? I czy nakładałaś na nogi rajstopy SH? Bo ja na pewno nałożyłabym je. Podobno ma być upalnie w sobotę i niedzielę i szczerze powiedziawszy nie uśmiecha mi się parować w rajstopach i jeszcze dodatkowo uważać, by ich nie porwać Może powinnam już przed kościołem żeby przestać się tak stresować Żartuję

Też dziękuję Też wstępnie planowałam założyć do kościoła te sandałki z Zary, które kupiłam na allegro, więc wtedy musiałabym być bez rajstop. Sukienki nie wybrałam, a już myślę o butach i dodatkach Też zastanawiałam się, czy zakładać marynarkę... Wszystko zależy tak naprawdę od pogody, a ta podobna ma dopisywać w sobotę. Jeśli Twoja sukienka nie jest mocno wydekoltowana z przodu i z tyłu to spokojnie poszłabym bez. Jeśli zdecyduję się na czerwoną sukienkę to marynarki nie zakładam chyba, a jeśli różową to chyba zarzucę, bo wtedy miałabym odkryte ręce i ramiona, ale z kolei, jeśli będzie upalnie to na pewno bez.
Czy możesz pokazać swoją sukienkę i napisać, na jakie dodatki się zdecydowałaś? Szukam inspiracji, bo sama kompletnie nie wiem, co założę itp.

Tak, rajstopy w sprayu wydają się być dobrym pomysłem, ale kupię też polecane tutaj cienkie rajstopy, gdyby okazało się jednak, że moja siostra i mama stwierdzą, że powinnam je założyć i zakryć te paskudztwa
Zakładam taką, do tego beżowe szpilki z odkrytym palcem i piętą. Kolczyki perełki i bransoletkę z perełek i tyle. Jeszcze torba kremowa i żakiet biały lub beżowy nie wiem dokładnie, muszę zobaczyć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2552139630_1_1_3.jpg (20,3 KB, 167 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2013-08-15 o 20:42
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 20:22   #3454
Madzia_M77
Zadomowienie

Migotko, bardzo ładna sukienka, skąd?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 20:40   #3455
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Zara, zeszłoroczna kolekcja.

Stary 2013-08-15, 20:42   #3456
Madzia_M77
Zadomowienie

Dzięki
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 20:44   #3457
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Zara Piękna jest, ale dostać ją można tylko na All/ebayu. Zeszłoroczna kolekcja

EDIT
Się spóźniłam W takim razie jeszcze raz oddam uwielbienie tej sukience

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2013-08-15 o 20:45
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 22:24   #3458
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Miałam sukienkę do kolan
wrzucałam zdjęcia w pierwszej części chyba, jak pytałam dziewczyn czy może byc teraz Ci nie pokażę, bo wciąż nie mam swojego komputera...
jakby odkrywała kolana to czułabym się cały czas niekomfortowo. Była jedna dziewczyna, żona kolegi mojego chłopaka, która też miała te cienkie rajstopy i dotrwały jej do poprawin
Nigdy jeszcze nie używałam tych rajstop w sprayu, na razie nie mam potrzeby
Znalazłam Twoje zdjęcia I jak jeszcze raz będziesz narzekać na swoją figurę to Jesteś taka zgrabna! I kompletnie nie widzę tych grubych łydek, na które narzekałaś!!!! W ogóle ten fason i długość niesamowicie do Ciebie pasują! Ubieraj jutro jakąś sukienkę lub spódnicę! Na którą sukienkę ostatecznie się zdecydowałaś? Bo kupiłaś też tę zarową wraz z turkusową torebką
Hmm muszę w końcu przestać się łudzić i też kupować dłuższe sukienki, bo non stop z sh wychodzę z krótkimi, a potem i tak ich nie zakładam Z drugiej strony dlaczego mam nie pokazywać nóg tylko dlatego, że mam je w rozstępach, które są efektem dojrzewania, a nie zaniedbania? Dziewczyny, jak byście zareagowały na osobę, która mimo takiego defektu zakłada na taką uroczystość, jak wesele krótką sukienkę? Ja chyba jestem chora na tym punkcie i przesadzam Napiszcie, jeśli tak jest

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Muszę właśnie się wybrać i ją zmierzyć, chodzi mi po głowie również kupno tej z Mango . Masz na myśli tą z pagonami zarową?, też ją mam tylko, że w kolorze brązowym. Twoja czerwona o wiele lepiej się będzie prezentować . Czarne mydło - znam dobrze .

Wtf ?, nie wierze , skąd się biorą tacy ludzie , z ciekawości zapytam - ile on ma lat ?. W zasadzie dobrze, że pokazał Ci, że się nie zmienił za nim go zaprosiłaś, bo później faktycznie mogłyby narobić Ci wstydu. Samemu też można się dobrze bawić .

Jak dla mnie rajstopy w spray'u są świetną alternatywą dla tych tradycyjnych, dają efekt naturalnej opalenizny .
Zmierz koniecznie! Ta z Mango też jest fajna, ale ja planuję zakup jednej z bluz shootgirl

Tak, czerwoną z pagonami z Zary Twoja też piękna Żałuję czasami, że nie mam jej też w Twoim kolorze. Dodaję inspiracje z naszymi kieckami

Też się czasami zastanawiam, skąd się wziął 25 lat... Dokładnie! Ja tam lubię sama tańczyć, szczególnie ja sobie trochę Ale wieki nie byłam na żadnej imprezie

Tak, SH są genialne Żałuję, że nie kupiłam tej wersji balsamowej, bo mogłaby być bardziej kryjąca, a teraz jest już za późno.

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Zakładam taką, do tego beżowe szpilki z odkrytym palcem i piętą. Kolczyki perełki i bransoletkę z perełek i tyle. Jeszcze torba kremowa i żakiet biały lub beżowy nie wiem dokładnie, muszę zobaczyć.
Piękna Będziesz na pewno pięknie wyglądać

Dziewczyny, a co myślicie o takiej sukience na wesele: http://lipstickonthecup.blogspot.com...etro-chic.html (dodaję ją też w załączniku)? Identyczną kupiłam w sh. Materiał jest trochę grubszy, ale nie tak, jak tej kiecki z pagonami. Zastanawiam się, czy taki kolor wypada założyć na wesele. Nie jest to biel oczywiście, ale blisko

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 22:53   #3459
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Hmm muszę w końcu przestać się łudzić i też kupować dłuższe sukienki, bo non stop z sh wychodzę z krótkimi, a potem i tak ich nie zakładam Z drugiej strony dlaczego mam nie pokazywać nóg tylko dlatego, że mam je w rozstępach, które są efektem dojrzewania, a nie zaniedbania? Dziewczyny, jak byście zareagowały na osobę, która mimo takiego defektu zakłada na taką uroczystość, jak wesele krótką sukienkę? Ja chyba jestem chora na tym punkcie i przesadzam Napiszcie, jeśli tak jest
raczej nie zwróciłabym na to uwagi, ale to wynika z tego, że nie przyglądam się każdym ludzkim defektom, szczególnie że mi samej do ideału baaaaaaaardzo daleko
moja cera jest i pewnie będzie moją zmorą do końca życia, ale niestety zakryć jej nie mogę więc wiem jak to jest mieć kompleksy
sama musisz podjąć decyzję czy będziesz czuła się swobodnie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 23:52   #3460
szafirowa
Rozeznanie

Cytat:
Znalazłam Twoje zdjęcia I jak jeszcze raz będziesz narzekać na swoją figurę to Jesteś taka zgrabna! I kompletnie nie widzę tych grubych łydek, na które narzekałaś!!!! W ogóle ten fason i długość niesamowicie do Ciebie pasują! Ubieraj jutro jakąś sukienkę lub spódnicę! Na którą sukienkę ostatecznie się zdecydowałaś? Bo kupiłaś też tę zarową wraz z turkusową torebką

Zmierz koniecznie! Ta z Mango też jest fajna, ale ja planuję zakup jednej z bluz shootgirl

Tak, czerwoną z pagonami z Zary Twoja też piękna Żałuję czasami, że nie mam jej też w Twoim kolorze. Dodaję inspiracje z naszymi kieckami

Też się czasami zastanawiam, skąd się wziął 25 lat... Dokładnie! Ja tam lubię sama tańczyć, szczególnie ja sobie trochę Ale wieki nie byłam na żadnej imprezie

Tak, SH są genialne Żałuję, że nie kupiłam tej wersji balsamowej, bo mogłaby być bardziej kryjąca, a teraz jest już za późno.

Dziewczyny, a co myślicie o takiej sukience na wesele: http://lipstickonthecup.blogspot.com...etro-chic.html (dodaję ją też w załączniku)? Identyczną kupiłam w sh. Materiał jest trochę grubszy, ale nie tak, jak tej kiecki z pagonami. Zastanawiam się, czy taki kolor wypada założyć na wesele. Nie jest to biel oczywiście, ale blisko
Moim zdaniem nada się na wesele, dobrałabym tylko ciemne dodatki ( nawet mogłby byc jakis ozdobny ciemny pasek w talii ), to będzie i fajny kontrast i bez ryzyka, że ktos posądzi Cię o ten nietakt ubrania czystej bieli na wesele
Stary 2013-08-16, 08:22   #3461
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Na wesele ubrałam tę dłuższą, z H&M. W kościele miałam jeszcze na sobie biały żakiet z Zary (który właściwie miałam na sobie tylko raz, wtedy ), mimo, że było baaardzo ciepło. Turkusową torebkę oddałam, bo kupiłam cielistą w House, którą też tu kilka razy pokazywałam sukienkę z Zary ubrałam na poprawiny, ale już z rajstopami, grubszymi niż 6DEN (teściowa mi dała), bo miałam już poodparzane stopy po tańcach, nie miałam czasu ogolic nóg, a włoski zaczęły odrastac...
Uważam, że jak najbardziej powinnaś odsłaniac nogi, jeśli jesteś zadowolona z ich wyglądu (pomijając rozstępy ) ja nie czuję się z moimi nogami komfortowo, a nie chcę się źle czuc jak gdzieś wychodzę dlatego rezygnuję z pokazywania ich dla własnego spokoju

Jak jestem w jakichś sklepach to rozglądam się za sukienkami, bo przydałaby się jakaś kolorowa, gdyby nagle wyskoczyła mi jakaś okazja, ale niestety wszystkie są przed kolano dlatego nie kupuję, bo szkoda, żeby leżały
Stary 2013-08-16, 09:24   #3462
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Też miałam podobną sytuację Od tamtej pory zaczęłam kupować dwie pary, żeby mieć zapas w razie jakiegoś pechowego zadarcia Nie przepadam za cienkimi rajstopami, ale są takie okazje, że trzeba je przyodziać i wtedy zawsze biorę te cieniutkie z calzedonii. Wiadomo, że tego typu rajstopy (lub pończochy) to raczej jednorazowa historia, ale z moich doświadczeń wynika, że te z calzedonii są o wiele bardziej wytrzymałe niż z gatty.
Ile kosztują rajstopy w calzedonii?

Illenko ja idę na wesele 21 września
Odebrałam w środe sukienkę od krawcowej, ale sama nie wiem czy w niej pójdę. Tak bardzo m siepodobała, ale juz mi się chyba opatrzyła Jadę w niedziele na zakupy, może coś znajdę jesli nie to pojdę w tej która mam

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 11:18   #3463
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Piękna sukienkaPokaż się nam w tym zestawie jeśli będziesz miała możliwość

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ile kosztują rajstopy w calzedonii?
Powiem szczerze, że nie pamiętam już dokładnie, bo dawno nie kupowałam Takie grube czarne (polecam na zimę, są nie do zdarcia) kosztują w granicach 25 zł. Te cienkie pewnie podobnie Fakt, to drugie tyle co gatta czy marilyn, ale i jakość o niebo lepsza.
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 11:24   #3464
Ag4
AGA :)

Cytat:

Powiem szczerze, że nie pamiętam już dokładnie, bo dawno nie kupowałam Takie grube czarne (polecam na zimę, są nie do zdarcia) kosztują w granicach 25 zł. Te cienkie pewnie podobnie Fakt, to drugie tyle co gatta czy marilyn, ale i jakość o niebo lepsza.
Za Gatta nie przepadam. Z Marylin lubiepodkolanówki bo sągrube, nieprzeswiatują - idealne na jasień
kKupiesobie czarne rajty w takim razie na zimę, skoro polecasz i tak wyjdzie taniej niż kupoanie co chwile nowej pary

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 13:15   #3465
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
do tej pory żałuję, że ją oddałam, jest piękna
Stary 2013-08-16, 13:48   #3466
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Za Gatta nie przepadam. Z Marylin lubiepodkolanówki bo sągrube, nieprzeswiatują - idealne na jasień
kKupiesobie czarne rajty w takim razie na zimę, skoro polecasz i tak wyjdzie taniej niż kupoanie co chwile nowej pary
Polecam, myślę, że się na nich nie zawiedziesz Zawsze biorę u nich na zimę 100 DEN (zmarźlak ze mnie) i żadnej pary jeszcze nie zdarłam, co w przypadku innych firm zdarzało mi się dość często, bo jestem tym pechowym typem, który zawsze o coś zahaczy Jeśli już jesteśmy w rajstopowym temacie to bardzo dobrą jakość mają też rajstopy omsa

A tak już z innej beczki, co ubrać na koncert rock&&rollowy? Rzadko uczęszczam na takie koncerty, jednak przyjdzie mi w takim uczestniczyć, a poza ramoneską i torbą z ćwiekami raczej brak rockowych klimatów w mojej szafie Co począć, by nie wyjść na pańcię? Szpilki odpadają, bo nie nadają się na kocie łby, baleriny chyba też, bo mogą mnie w nich podeptać...Ot, taki mam dziś dylemat
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 14:03   #3467
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam, myślę, że się na nich nie zawiedziesz Zawsze biorę u nich na zimę 100 DEN (zmarźlak ze mnie) i żadnej pary jeszcze nie zdarłam, co w przypadku innych firm zdarzało mi się dość często, bo jestem tym pechowym typem, który zawsze o coś zahaczy Jeśli już jesteśmy w rajstopowym temacie to bardzo dobrą jakość mają też rajstopy omsa

A tak już z innej beczki, co ubrać na koncert rock&&rollowy? Rzadko uczęszczam na takie koncerty, jednak przyjdzie mi w takim uczestniczyć, a poza ramoneską i torbą z ćwiekami raczej brak rockowych klimatów w mojej szafie Co począć, by nie wyjść na pańcię? Szpilki odpadają, bo nie nadają się na kocie łby, baleriny chyba też, bo mogą mnie w nich podeptać...Ot, taki mam dziś dylemat
a kto powiedział, że jak koncert rockowy to od razu trzeba ćwieki najlepiej założyć trampki, a jeśli nie masz to może bikery? bo faktycznie baleriny można zagubić w trakcie zabawy, do tego jeansy, jakaś koszulka i wspomniana ramoneska

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 16:55   #3468
justytynka
Zadomowienie

Dziewczyny właśnie wydusiłam od Tż że na weekend zabiera mnie do Pragi na romantyczną kolację Chodził ostatnio jakiś tajemniczy i udało mi się z niego wycisnąć wreszcie o co chodzi. Skubany zaparł się i nie chciał powiedzieć A ja nie lubię niespodzianek. Generalnie świadomość, że mam rzeczy pod kontrolą daje mi komfort psychiczny , poza tym nie wiedziałabym jak mam się ubrać Macie jakieś wskazówki jak pożytecznie wykorzystać tam czas? Jedziemy jutro rano i zostajemy do niedzieli

Widziałyście? : http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...=FB_Komentarze
Stary 2013-08-16, 16:58   #3469
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie wydusiłam od Tż że na weekend zabiera mnie do Pragi na romantyczną kolację Chodził ostatnio jakiś tajemniczy i udało mi się z niego wycisnąć wreszcie o co chodzi. Skubany zaparł się i nie chciał powiedzieć A ja nie lubię niespodzianek. Generalnie świadomość, że mam rzeczy pod kontrolą daje mi komfort psychiczny , poza tym nie wiedziałabym jak mam się ubrać Macie jakieś wskazówki jak pożytecznie wykorzystać tam czas? Jedziemy jutro rano i zostajemy do niedzieli

Ale Ci dobrze! mam nadzieję, że też kiedyś trafi mi się taki facet
a co do niespodzianek - mam dokładnie tak samo...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-16, 18:42   #3470
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
ale z tego co kojarzę to Ty chyba masz Tżta? a jeśli tak jest, to traktowanie go jako taką "zapchajdziurę" dopóki nie zjawi się książę na białym koniu jest naprawdę mało fajne sorry, wiem, że to nie moja sprawa, ale tak mnie jakoś poruszyła Twoja wypowiedź
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 19:16   #3471
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

A ja uwielbiam niespodzianki! Wczoraj mój TZ wrócił wcześniej z podrozy biznesowej, miał byc dziś, byście widziały moja mine, ale byłam naprawde szczęśliwa! (I niby mu sie telefon rozładowal, a był wtedy w samolocie!)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-16, 19:39   #3472
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Udanego wyjazdu!
Dzięki dziewczyny, fajnie, że sukienka się podoba. Już jestem prawie gotowa. Jutro zrobię paznokcie, prezent pakuję mi dzisiaj mama, bo ja niestety nie mam do tego ręki. Kartka i koperta kupione i kwiaty zamówione. Jutro ma być ciepło, więc z żakietu rezygnuję. Chyba o wszystkim pamiętałam

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2013-08-16 o 19:40
Stary 2013-08-16, 20:46   #3473
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ale z tego co kojarzę to Ty chyba masz Tżta? a jeśli tak jest, to traktowanie go jako taką "zapchajdziurę" dopóki nie zjawi się książę na białym koniu jest naprawdę mało fajne sorry, wiem, że to nie moja sprawa, ale tak mnie jakoś poruszyła Twoja wypowiedź
zapewniam Cię, że nie traktuję go jako "zapchajdziurę" i w między czasie nie czekam na księcia na białym koniu, nie nazywam też "TŻ", bo w tym przypadku to dla mnie nadużycie.
nie znasz nas, naszego układu, mnie więc Twój komentarz jest nieco krzywdzący miałam ochotę napisać coś więcej, ale myślę, że to nie miejsce na to i nie muszę się nikomu spowiadać z życia osobistego...
Stary 2013-08-16, 22:39   #3474
201604250957
Konto usunięte

Olcia wybacz, faktycznie nie powinnam Cię oceniać na podstawie tych skrawków życia prywatnego, którymi dzielisz się tu na forum, ale po prostu pamiętałam, że przynajmniej 2 razy o tym chłopaku pisałaś per "TŻ" (raz jak rozmawiałyśmy o reklamacji missgoodtaste to mówiłaś o tż prawniku a drugi przy okazji wakacji, że nie jedziesz z koleżanką zagranicę więc pewnie pojedziesz z tż gdzieś na parę dni) no ale nie będę Ci niczego udowadniać, sama wiesz najlepiej jak między Wami jest
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:04   #3475
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:

Cudownie, życzę Wam miłego weekendu .
Cytat:
Ja też.
Cytat:
Udanego wyjazdu!
Dzięki dziewczyny, fajnie, że sukienka się podoba. Już jestem prawie gotowa. Jutro zrobię paznokcie, prezent pakuję mi dzisiaj mama, bo ja niestety nie mam do tego ręki. Kartka i koperta kupione i kwiaty zamówione. Jutro ma być ciepło, więc z żakietu rezygnuję. Chyba o wszystkim pamiętałam
Na pewno będziesz wyglądała świetnie! Sukienka jest piękna .
Udanej zabawy!
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 10:11   #3476
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
też nie przepadam za niespodziankami, ale fajnie, że TŻ wychodzi z takimi pomysłami, Praga jest piękna i klimatyczna

Stary 2013-08-17, 10:49   #3477
lleenka
Rozeznanie

Dziewczyny- problem rozwiązany! Kupiłam długą szarą sukienkę, której wczorajsze zdjęcia na wątku zarowym mnie skusiły. Sukienka wpadła mi w oko już wcześniej i nawet ją przymierzałam, ale wydawało mi się, że za bardzo mnie opina. Ale ostatecznie ją wzięłam, a w Intimissimi dokupiłam modelujące majciochy Udało mi się też dorwać kolorową kopertówkę z %, która ożywi szary kolor, ale nie mam kompletnie pomysłu na biżuterię Zresztą jestem już w domu i nic nawet nie uda mi się kupić.

Ag4 co do bazy- poprosiłam wczoraj w MACu o próbkę matującej, bo doszłam do wniosku, że szkoda mi wydawać ponad 100zł W Inglocie kupiłam kępki sztucznych rzęs i bibułki matujące i będę dzisiaj improwizowała, bo żadnych filmików z makijażem nie oglądałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-16 13.50.3777.jpg (90,3 KB, 216 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-16 14.11.1000.jpg (80,9 KB, 190 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-16 13.52.233.jpg (61,9 KB, 181 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-17 10.50.50.jpg (137,2 KB, 33 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-17, 10:53   #3478
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny- problem rozwiązany! Kupiłam długą szarą sukienkę, której wczorajsze zdjęcia na wątku zarowym mnie skusiły. Sukienka wpadła mi w oko już wcześniej i nawet ją przymierzałam, ale wydawało mi się, że za bardzo mnie opina. Ale ostatecznie ją wzięłam, a w Intimissimi dokupiłam modelujące majciochy Udało mi się też dorwać kolorową kopertówkę z %, która ożywi szary kolor, ale nie mam kompletnie pomysłu na biżuterię Zresztą jestem już w domu i nic nawet nie uda mi się kupić.

Ag4 co do bazy- poprosiłam wczoraj w MACu o próbkę matującej, bo doszłam do wniosku, że szkoda mi wydawać ponad 100zł W Inglocie kupiłam kępki sztucznych rzęs i bibułki matujące i będę dzisiaj improwizowała, bo żadnych filmików z makijażem nie oglądałam
szałowo wyglądasz! ja bym chyba postawiła na jakiś spory naszyjnik i tyle, bo sama sukienka w swojej prostocie jest śliczna

Stary 2013-08-17, 11:02   #3479
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adele Marie Pokaż wiadomość
Cudownie, życzę Wam miłego weekendu .

Ja też.

Na pewno będziesz wyglądała świetnie! Sukienka jest piękna .
Udanej zabawy!
Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
też nie przepadam za niespodziankami, ale fajnie, że TŻ wychodzi z takimi pomysłami, Praga jest piękna i klimatyczna
czyli coś w tych niespodziankach jest jak się tak chwilę dłużej zastanowię... to w końcu niektóre niespodzianki są miłe i przyjemne, więc może z mojej strony jest to strach przed niespodziankami po prostu i przed tą utratą "kontroli"...

kashmirka, pokusiłam się o sprawdzenie i w tych postach o których mówisz użyłam słowa chłopak nie będę się zapierac, że nigdy nie nazwałam go tutaj "TŻ", może kiedyś mi się zdarzyło, choc chyba wówczas wzięłam ten skrót w "" nie będę Ci się dalej tłumaczyc dlaczego jest między nami tak a nie inaczej, bo to wyłącznie moja i jego sprawa, a to wątek modowy i niech takim pozostanie.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:

Super ta sukienka też miałam ochotę ją przymierzyc po lekturze zarowego wątku z jakiego ona jest działu i ile kosztuje?
może po wypłacie przejdę się ją zobaczyc, bo teraz ban na zakupy
Stary 2013-08-17, 11:59   #3480
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
szałowo wyglądasz! ja bym chyba postawiła na jakiś spory naszyjnik i tyle, bo sama sukienka w swojej prostocie jest śliczna
Dziękuję Szałowo to ja będę wyglądać, jak założę te modelujące majciochy Tak, duży naszyjnik chabrowy lub pomarańczowy (tak mi doradziła jedna Wizażanka na wątku zarowym) Też tak pomyślałam, ale nie mam żadnego dużego naszyjnika Wzięłam jedynie perły, taki gruby srebrny i 3 chabrowe bransoletki, bo akurat znalazłam i chciałam to wszystko ze sobą pomieszać i połączyć i zrobić coś jednego dużego Nawet fajnie wychodziło, ale wtedy kompletnie nie pasowałoby do tej kolorowej torebki, prawda? Wzięłam też ewentualnie czarną torebkę. A bez naszyjnika też może być? Bo już nic nie wymyślę...

Cytat:
Super ta sukienka też miałam ochotę ją przymierzyc po lekturze zarowego wątku z jakiego ona jest działu i ile kosztuje?
może po wypłacie przejdę się ją zobaczyc, bo teraz ban na zakupy
Dziękuję Link do niej: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1436200.html Przymierz koniecznie!

Schudłam

APARATKA w połowie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości