|
|
#361 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() a co do sposobu jedzenia,to jem tak samo ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
motocykle ![]() znajdż sobie jakiegoś motocykliste :P no ewentualnie mi też możesz znaleźć
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam od kilku dni doła...nie wiem co mam już robić
Niech to w końcu wszystko się skończy
|
|
|
|
#363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja z kolei uwielbiam Liona białego ![]() a o istnieniu batona Daim nawet nie miałam pojęcia
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
witam wszystkie
ale robicie ochotę na słodkie karmel i biała czekolada? coś takiego istnieje? |
|
|
|
#365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to jest miłość,która mnie nie zawiedzie,która nie rani i która nie zdradzi!
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
A ja przed "tymi" dniami mam taaaka ochote na slodycze. No szal cial... Wiecie, bylo mi super ale mam dzis jakis kryzys... Oby to bylo na okres... Mam dosc wszystkiego Edytowane przez diferente Czas edycji: 2013-08-17 o 15:26 |
|
|
|
|
#370 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak odzyskać eksa? Wiem, że on się cały czas waha. Tak mi się wydaje. Chociaż sama już nie wiem. Boże, jak bym chciała, żeby było tak jak kiedyś, ile bym za to oddała... Myślicie, że jeśli dam radę, to umawianie się 'po koleżeńsku' gdzieś, kiedy to jednocześnie byłabym na dystans, mogłoby go z powrotem do mnie przyciągnąć? A może zrobić mu chłodny prysznic i powiedzieć, żeby spier***ał ze swoimi głupimi smsami, bo stracił swoją szansę i to by go wtedy otrzeźwiło? Może gdyby poczuł, że coś stracił... Jakie to okrutne, że kiedyś każdy mój smutek go obchodził, a teraz muszę robić podchody. |
|||
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś byłam maniaczką słodyczową, mogłam jeść tylko czekolady, czekoladki i ciasteczka, a od jakichś dwóch lat zmieniło mi się i teraz jasne, zjem, ale moją miłością są raczej pizze makarony mięska:sli na:A tak jeszcze w poprzednim temacie udzielania rad, to moim zdaniem radzenie komuś jest bez sensu. Z reguły nie proszę nikogo o rady, bo uważam, że zawsze zadecyduję lepiej od innych A w tych nielicznych przypadkach, gdy oparłam się na czyimś zdaniu tylko żałowałam. Dlatego teraz mało mnie obchodzą cudze opinie Nawet mamie (która zawsze miała ogromny wpływ na moje życie) zapowiedziałam, że kończę z słuchaniem jej i będę robiła tylko to, co ja uważam za słuszneInsoo, mogę się podpisać pod tym, co napisałaś. Mój eks też z tych wahających się. Tyle że ja stwierdziłam, że nie piszę się na koleżeńskie spotkania, jak mocno zatęskni to na pewno da mi znać i się zdecyduje - ja skończyłam z walką o ten związek.
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2013-08-17 o 16:12 |
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć...?
|
|
|
|
#373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Dajcie mi Daim! ![]() (byłam na kebabie... wieczorem ide na randkę! Chyba szybko Was opuszcze... będę zaglądać i wspierać )
|
|
|
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko czas odpowiada na to wszystko , poznaję teraz masę ludzi , w tym kobiet i jest ok , zaczynam transformację siebie ![]() któraś z was tańczyła salsę cubanę albo bachiatę? , planuję się zapisać na kurs
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A salsę cubanę tańczyła moja przyjaciółka, była bardzo zadowolona, dawało jej to mnóstwo radości i ładnie wysmukliło jej się ciało
|
|
|
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
Przyjaciółka znalazła partnera do tańca na kursie czy już miała kogoś wcześniej ?
|
|
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
Poznała na kursie, akurat złożyło się tak, że kiedy się zapisała, zapisał się też chłopak, który nie miał pary
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to szwedzki batonik, u nas widziałam go tylko w Tesco i Realu i to dopiero od jakiegoś czasu, a oprócz tego podobno jest w delikatesach typu Alma czy Bomi
|
|
|
|
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
bo to miłośc aż do grobowej deski?
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
Wy tu o słodyczach, a ja kolejny weekedn zamiast świetnie się bawić siedzę sama w domu.
|
|
|
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
był chwilowy spokój, myślałam, że odzyskałam równowagę, w końcu odstawiłam leki na depresję (po miesiącu), bo sie skonczyły i postanowiłam zaryzykować i włączył mi się jakis "hate"... a jestem po okresie, wiec to nie pms... może jednak odstawienie leków bylo przedwczesne...
Nadal strasznie przeżywam relacje z X. Urwanie kontaktu jest jednak zbawienne, on mnie poblokował na gg i fb bez większego powodu i stad cała ta niechec wzajemna, ale nadal wlazi na forum na ktorym pisalismy, pisał rzadko, unikalismy odpowiadania sobie, jest tam bardzo zawezone grono uzytkownikow, wiekszosc sie zna, wiec tak naprawde mowienie do siebie... Postanowilam to wykorzystac do tego, aby tez pokazac mu, ze radze sobie bez niego i cos fajnego robie, ale... Pare dni temu nie dosc ze bezposrednio odniosl sie do mojego posta to na dodatek napisal, ze slucha zapowiedzi na itunes muzyka, ktorym ja go poniekad zarazilam, choc nie wygladalo ze az tak go polubi... co mnie troche wkurzylo, bo wlasnie jego slucham, zeby odreagowac i naprawde wszystkiego mogl sobie sluchac, lacznie z tym co sluchaja jego nowe psiapsiolki... (trzeba być baba, żeby się wkurzać o coś takiego) Nie wytrzymalam i napisalam ze dziekuje za obrzydzanie mi ulubionego artysty, to ten zareagowal, ze "jak mam problemy z glowa to powinnam sie udac do specjalisty".. Pierwsza jakas slowna reakcja od 2 miesiecy ![]() Postanowilam napisac mu tak, zeby w piety mu poszlo, zaczynajac od tego ze to on jako jedyny ma problemy z glowa, ze dziwie sie ze nagle go na to naszlo i wywalilam mu to czego ode mnie nie uslyszal, bo nie chcial, ze go nie nawidze.. Tlumaczac jednoczesnie swoja niechec do niego osobom postronnym, tak zeby mu sie zrobilo glupio. Wiem, ze lepiej bylo to olac, ale stwierdzilam, ze on sie nie przejmowal tym jak ja sie czułam jak zachowywał sie wobec mnie poraz kolejny jak swinia, wiec ja tez nie bede. Brakuje mi zadoscuczynienia za to jak sie zachowal i to jego przechodzenie do porzadku dziennego z tym wszystkim mnie po prostu rozwalilo, skoro byl w stanie mowic mi o wspolnych znajomych, ze mam sie od "jego znajomych odwalic" to napisalam mu, ze ja go na tym forum widziec nie chce. Dla mnie to jest niepojete jak mozna traktowac czlowieka, ktory tyle zainwestowal w kogos, do tej pory nie oddal mi pieniedzy ktore mu pozyczylam (szlo by w tysiacach niz w setkach), nie ruszalo go 3 lata znajomosci i spedzonego czasu... Jestem na siebie wsciekla tym, ze sie przejmuje, ze nadal drzy mi reka jak mam usunac jego zdjecia z komputera, a on juz jest zupelnie gdzies indziej, mimo ze jak widac nie przeszkadza mu to miec zdjecia zrobionego przeze mnie na profilowym i sluchania muzyki, ktorej go nauczylam, bo jego sympatie sluchaja jakiegos chłamu... Chcialabym byc naprawde szczesliwa, zeby to juz bylo za mna. Nie przejmowac sie czlowiekiem, ktory nie szanuje nawet swoich najblizszych znajomych. Zastanawiam sie tez co ze mna jest nie tak, ze nie moge miec jakiejs normalnej relacji, ze nie zasluzylam na szczescie, na to zeby ktos traktowal mnie fair i powaznie... i ciagle sie przejmuje jakims idiota, dla ktorego te same 3 lata nie mialy zupelnie znaczenia.Moze byloby latwiej gdybym wczesniej miala jakies inne relacje tego typu, zawsze to ja decydowalam o zerwaniu kontaktu... mimo, ze tu mam przeslanki ze nie warto i typ jest beznadziejny to i tak sie tym wszystkim mecze, chcialabym moc cofnac czas i nigdy go nie poznac...
Edytowane przez change Czas edycji: 2013-08-17 o 20:22 |
|
|
|
#386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ciągle się zastanawiam czy cubana czy bachata , ten drugi taniec jest raczej dla par , tańczy się go dość blisko partnera ... |
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi jak rozwiązać sprawę ze wspólnymi znajomymi? Tzn. bardziej chodzi mi o naszego wspólnego przyjaciela, którego znam dokładnie tyle co eksa. Chciałabym, żebyśmy nadal utrzymywali kontakt, czasami spotkali się na piwo jak dawniej (gwoli ścisłości, nie ciągnie mnie do niego, jest dla mnie jak brat). Tylko szczerze mówiąc, to nie wiem czy on już wie, że my już nie jesteśmy parą, nie wiem komu eks o tym powiedział, a komu nie.
|
|
|
|
#388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie dałem rady i urwałem kontakt z dobrym przyjacielem i jej siostrą , przynajmniej na jakiś czas , i jest lepiej , ale ja reaguję w ten sposób że najdrobniejsze sygnały wzmacniam do postaci gdzie emocje biorą górę i niestety muszę je wycinać w całości . Myślę że wie , eks to nie jedyny kanał informacji z jakiego mógł się dowiedzieć że zerwaliście , nastaw się na taki obrót sytuacji . |
|
|
|
|
#389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
eh ja się dziś obudziłam w gorszym nastroju
pół nocy nie mogłam spać, jak na złość ex nie chciał uciec z moich myśli...
Edytowane przez justysiaa89 Czas edycji: 2013-08-18 o 19:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

Jednak większość wydarzeń nie ma żadnego sensu. Ogólnie stwierdzam, że życie to ciąg przypadków i tylko od szczęścia albo jego braku zależy jak się potoczy. Wiadomo, że można kreować swoje życie, ale na większość rzeczy nie mamy żadnego wpływu.