|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
dziewczyny - chwalę się, już oficjalnie moja, czeka w szafie na dopasowanie
![]() jestem mega szczęśliwa
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 Lenka przyszła na świat 10.05.2015 Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 Edytowane przez moniisia90 Czas edycji: 2013-08-17 o 15:44 |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Za 50 min ruszamy, wesele przyjaciółki czas zacząć. Miłego dnia!
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super dopasowana Cytat:
|
||||
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Exist, ja mam w Play na abonament i mam tak, że jak mi sie skończy to idzie wolniej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też tak będę mieć, bo dzwoniłam do biura obsługi. Także w końcu dorobię się smartfona Tylko będę mieć pakiet 1GB, bo tata wyśmiał moje 500 mb
|
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny, można dołączyć?
![]() Trafiłam tutaj za pośrednictwem Dotki, z którą znamy się z innego wątku już ponad rok... Ślubuję 13.09.2014r., jestem narzeczoną od stycznia tego roku, z Narzeczonym (mój pierwszy mężczyzna i wierzę, że ostatni ) w grudniu stuknie nam 5 lat bycia razem I chyba mam spore zadatki na bridezillę ![]() Ślub bierzemy jedynie cywilny, ale nic poza zmianą miejsca zawarcia ceremonii nie będzie odbiegało od tradycyjnych ślubów - chcę, żeby to był nasz wymarzony dzień, z świetnym, choć małym weselem Sytuacja u nas jest nieco skomplikowana, albowiem ja mieszkam w Krakowie, a Narzeczony jest z Krosna. Tak więc jego rodzina będzie musiała przyjechać tutaj na ślub, boję się spotkania z wieloma odmowami, ale staram się myśleć pozytywnie - my byliśmy na wszystkich weselach w jego rodzinie, a było ich do tej pory 6, więc mam nadzieję, że goście się nam odwdzięczą tym samym, mimo odległości Liczymy zapraszać 70-80 gości.Póki co mamy zespół, salę, fotografa, kamerzystę. Odchudzanie w toku, do końca października chcę uzyskać moją wymarzoną wagę i wtedy zacząć szukać sukni... wydaje mi się, że wyprzedaże będą jeszcze wtedy trwać, prawda? ![]() Z wielkich stresów, przeżywam to, co Dotka - marzyłam o ślubie w Willi Decjusza lub jeszcze bardziej - Dworku Białoprądnickim. Willa niestety nie udziela ślubów w nasz dzień, a umów nie mam jak przemówić, bo już wiosną większość usługodawców miała zajęte inne wrześniowe terminy... Wysłałam wiadomość do USC i czekam na ich odpowiedź w sprawie Dworku. Uff, ale się rozpisałam Mam nadzieję, że mnie przygarniecie
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-08-17 o 16:34 |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Krakowa:
słyszałyście o planowanej zmianie nazw przystanków? ![]() Zgubię się
|
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
na razie była ściśnięta z tyłu bo jest o rozmiar za duża ale jak będzie dopasowana to dopiero będzie super ![]() tak, TŻ - w końcu to dla niego mam być najpiękniejsza w tym dniu ![]() magdalenka_w_86 udanej zabawy!
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
Ufffff ..... udało mi się Was nadrobić
![]() Dawno mnie tu nie było ale poczytywałam czasami. Z nowinek ślubnych to tylko podpisanie umowy z foto i kamerzystą. Jak ja zazdroszczę dziewczynom które mają już kupione suknie ![]() ja dopiero mam zamiar we wrześniu ruszyć na podbój salonów!
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Anesthesia, witaj
![]() Wróciłam właśnie od taty. Dostałam tą pyszna miętówkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nadrobiłam po pracy
![]() Lenie się, chłodzę, wcinam słonecznik i zastanawiam się, czy mi się chce robić obiad. Bo TŻ skończył urlop z przytupem-12 godzin dzisiaj jutro 10... Zainspirowała mnie ta nalewka z kukułek [moje ukochane cukierki!]. Co do imion i nazwisk-ja przyjmuję nazwisko TŻ, natomiast o imiona dzieci się kłócimy Na razie mamy typy-jak się urodzi wiosna/lato - Juliusz i jak się urodzi jesień/zima - Bartłomiej. Chyba, że będą bliźniaki ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- A oprócz tego jestem zła, bo nasze wypatrzone jakiś czas temu obrączki podrożały w ostatnim czasie niemal dwukrotnie
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To TŻ robił fotę? ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=kwiatuszek10031989; 42305130]Nie wygląda to najgorzej, chociaż trzeba przyznać, że trochę straciła ta sala na atrakcyjności po remoncie... Ciekawe kto wybierał te kolory, przecież przed remontem sala była naprawdę ładna i urządzona z gustem, a teraz hmm... Ja na twoim miejscu bym chyba wybrała kolor który pasowałby do sali, chociaż ciężko cokolwiek dobrać, bo te kolory średnio się zgrają z jeszcze innym Fuksja moim zdaniem odpada, ja bym chyba poszła w niebieski/tiffany blue/chabrowy /QUOTE]Projektował ich architekt, z którym współpracują i sala jest zrobiona w podobnym stylu jak na górze restauracja hotelowa. Cytat:
Na szczęście rzadko korzystam z MPK ![]() Ejjjj laski, a któraś ma taki problem jak ja? Mianowicie: wszyscy mówią, żeby na mierzenie kiecki ubrać BIAŁY stanik, BEZ RAMIĄCZEK.. Mój problem jest taki, że: a) nie mam białego biustonosza ![]() b) nie mam (i nie będę mieć) biustonosza z odpinanymi ramiączkami. Mogę ubrać normalnie czarny, czy tam kolorowy z ramiączkami? Uprzedzając: sukienka na 100% będzie mieć ramiączka ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Co do nazwiska, to ja biorę TŻtowe, chociaż moje + jego ładnie współgra. Ale nie lubię swojego ze względów rodzinnych (jak któraś z Was też tutaj), więc odpada. Co do dzieciaków, to mamy już typy imion, choć bardziej dla dziewczynki niż dla chłopca
|
|||
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziękuje za wszytskie pocieszenia... przypadkiem wybrałam się do babci na działkę, przed chwilą wróciłam. Pojeździłam sobie trochę autem, pobujałam na hamaku, jadłam sobie jeżyny, poziomki i borówki prosto z krzaczka. Samopoczucie o wiele lepiej. Teraz sobie poczytam i postaram się nie rozmawiać na żadne trudne tematy z TŻtem, żeby go nie drażnić :P
Monisiia Pięknie!! Anasthesia Witaj Miło o Was przeczytać
|
#4276 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja robie potwierdzenia tak 1,5 miesiaca wczesniej, bo bedzie tez lista rezerwowa jak cos. Chociaz u mojej przyjaciółki było 100% frekwencji ![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie!Cytat:
Cytat:
niezla![]() Cytat:
![]() tez biere cywilny we krakowie ![]() mnie przez tel powiedzieli ze z dworkiem nie bedą dłuzej współpracowac, a tam chciałam... na szczescie jest moja data w willi dostepna, ale czaje sie na zamek w niepołomicach a gdzie weselicho?> ![]() Cytat:
Dotka ja byłam w czarnym. imiona dla dzieciaków: Jan, Franciszek, Irena, Wanda ![]() wysmażingowalismy sie, wyplażingowaliśmy ![]() troche nam słonko przygrzało w łebki, ale super było zaraz lece zrobic spagetii
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-08-17 o 18:15 |
||||||
|
|
|
#4277 |
|
Rozeznanie
|
Dotka Ja bylam w staniku z ramiaczkami ktore zsunelam, byl bialo czarny.
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka - ramiączka można zsunąć, poza tym mi zazwyczaj nie przeszkadza że się widzę w ramiączkach - umiem sobie siebie wyobrazić bez
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
To dzięki za info
![]() Nie muszę sobie wyobrażać siebie bez ramiączek, bo na ślubie będę mieć biustonosz z ramiączkami i sukienka będzie mieć ramiączka
|
|
|
|
#4280 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- ![]() Cytat:
e ja mialam czarny z ramiączkami, ramiączka zsunęłam a stanika i tak nie bylo widac ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Kochane ide sobie zrobic skalpel a potem kilka ćwiczeń z total fitness, bo wczoraj sobie darowałam i jeszcze wypilam z Tżtem butelke wina . Jutro mielismy z Tżtem poopalac sie, pojezdzic na rowerze caly dzien i isc na lody... ale w ciagu 3 sekund postanowilam ze spelnie jego jedno duze marzenie i w ramach przyszlomiesiecznego prezentu urodzinowego sprawie mu tatuaz facet mojej sis jest tatuazystą wiec szybko to zalatwilam i uhhh udalo sie w poniedzialek wraca do anglii wiec mialam farta Tż nie wie co to za niespodzianka, ale sie chlopak zdziwi mam nadzieje ze bedzie zachwycony! Nawet nie wyobrazal sobie ze przed slubem bedzie mogl sobie na to pozwolic
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-08-17 o 20:17 |
||
|
|
|
#4281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przeciez to wprowadzi totalny chaos ![]() Cytat:
ani na zdjeciu, ani na wieszaku. Zobaczy mnie dopiero w kościele ![]() C0 do imion dzieci ostatnio o dziwo o tym mówiliśmy i chłopczyk podoba nam sie Franek (najlepiej Franciszek Alojzy, zeby mial drugie imie po Moim Papciu), a dziewczynka Agatka ![]() Mnie się z męskich podoba Alan, ale mojemu TŻtowi nie ![]() Wysprzataliśmy cała chatę, co właściwie jest do nas nie podobne bo obydwoje jesteśmy syfiarzami ale kiedys trzeba bylo teraz ide sie robic na bóstwo i wybywamy gdzieś na piwko
|
|||
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ana909;42308118]jest sliczna!!!! moj gust!!! Jaka Ty masz zaje**** sylwetkę :P oddam Ci chętnie trochę nadbagażu
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
i o ile ja mam juz duzo pomyslów na tatuaż to Tż ciagle myśli co chce a chcemy iść sobie razem zrobić ![]() My jutro wybywamy na caly dzień na basen
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam wszystkie posty, coś cicho jesteście w weekend
jednak najwięcej postów jest nabijanych w godzinach pracy ja dzisiaj sobie też nieźle pozwalam... dwa piwka już wypite, grill rozpoczęty.... ehh a brzuch rośnie jutro nadrobię i poćwiczę ![]() pozdrawiam i wracam do ogrodu
|
#4284 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ana909;42308118] jest sliczna!!!! moj gust!!! Jaka Ty masz zaje**** sylwetkę :P oddam Ci chętnie trochę nadbagażu
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-08-17 o 19:37 |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu o tym tatuażu pokazuje jako moją wypowiedź?
|
|
|
|
#4286 |
|
Rozeznanie
|
Bo coś się forum pomyliło
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uf! Siadłam! ![]() Się dzisiaj lekko narobiłam, ale przynajmniej poza zakupami i sprzątaniem spełniłam się kulinarnie. ![]() Zrobiła przetwory z pomidorów - będą na zimę na pyszne sosy i zupę, oraz tort dla mojej przyszłej Teściowej - jutro a urodziny, więc w konspiracji ze Szwagierką robimy jej mini imprezkę niespodziankę. ![]() Czas na zasłużony relaks!
|
|
|
#4288 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- hihihi ja juz widze tą radosc :P chociaz on moze sie przerazic i zrezygnowac :P tylko ze na pewno potem by zalował.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-08-17 o 20:16 |
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
naszło mnie dziś na wybór piosenki na podziękowanie dla rodziców...
podoba mi się - Preludium - To dzięki Wam, ale siostra Tż miała ją rok temu to nie wypada już mam jeszcze dwie : Cudownych rodziców mam lub Cliver - Podziękowania dla rodziców
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

niezla
a chcemy iść sobie razem zrobić