|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
a własnie, zdecydowalismy sie na imie, zostaje Mateusz
wypisalismy z tz sowje typy i debata byla miedzy Mateuszem a Miłoszem
|
#3932 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
tak mi powiedział taki wesoły lekarz w szpitalu
coś w tym musi być może i pomogły tylko czemu dopiero jak je odstawiłam?? ![]() Dziewczyny a jak u Was było/jest z siusianiem?? Kurcze no wieczorami to biegam co chwilka. Wczoraj w przeciągu godziny byłam 18 razy bo specjalnie policzyłam ![]() Cytat:
a i każdy którego znam jaki przystojny
Edytowane przez kasia0789 Czas edycji: 2013-08-17 o 14:32 |
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
|
Metko- super, Mati śliczne imię! A ja polecam tuniki, przechodziłam w nich całą ciążę, teraz bez nich bym chyba padła - tak mi we wszystkim brzuch widać, a w nich jeszcze jako tako -a przypuszczam, że i po ciąży super się sprawdzą. Tylko nie kupowałam jakiś ciążowych specjalnych, a zwykłe tuniki. NA allegro też jest tego od groma
Kasiu- różnie bywa. Ja bym nie wątpiła w sens leczenia. Najbardziej mnie denerwują lekarze, którzy nic nie wiedzą o historii choroby, nie patrzą się w poprzednie badania, a komentują. Poza tym ciąża też mogła ci pomóc. Na razie ciesz się kochana macierzyństwem, a maleństwo już niebawem pójdzie trochę wyżej to sikanie nie będzie takie częste;-) Niestety pod koniec ciąży jest z tym jeszcze gorzej;-) Ana- większość pcosek ma takie mocne miesiączki właśnie, z różnych powodów- ale również między innymi z tego powodu jak było u mnie. Nic tylko trzymać kciuki za powodzenie leczenia. ty kochana jesteś akurat w dobrych rękach (a przynajmniej tak mi się wydaje) A ja właśnie sobie cztery okna umyłam i przepijam je herbatką z liści malin;D
|
|
#3935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to tak zazwyczaj jest ![]() Muszę iść sprzątać... a tak mi się nie chce... już mam dość po tych oknach
|
||
|
|
|
#3936 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mała,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzia, Cytat:
Cytat:
![]() Bika, Cytat:
Żabcia, Cytat:
Cytat:
![]() Bika, Cytat:
Cytat:
Blonde, brawa za te suche nocki szybko załapał ![]() Cytat:
![]() Metka, Cytat:
musze od nich pożyczyć na wesele ale oddamy w miare mozliwości a na zycie nas stać.Metka, ładne imie ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- TŻ sobie pojehał, Kamila wziął z rana szwagier i dopiero za godzinę go odda a ja se siedze...trochę posprzątam trochę posiedzę i tak leci... nudziłoby mi się bez dziecka.
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Temat jakże delikatny i powtarzalny dla mnie po prostu wszystko ma swoje granice Właśnie posegregowałam karty pracy i starłam kurze, choć tyle... idę dalej czynić dobro
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-08-17 o 16:32 |
|
|
|
|
#3938 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niech idzie wyżej bo matka kilometrów nabija wieczorami jak nigdy![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Ana,
Cytat:
|
|
#3940 |
|
Zadomowienie
|
Strong- ;D;D;D masaż sutków nie idzie mi wogóle. Już w porywach wariactwa myślałam o wypróbowaniu laktatora buahahhahaha wiem, wiem...Wy nie żerujecie, utrzymujecie się sami. A do wesela i rodzice powinni się dorzucać. Wy i tak im spłacacie;-) Ja tam rozumiem dokładnie co Metka miała na myśli i w pełni sie z tym zgadzam. Choć znam i 30 latków, którzy do dzisiaj żerują na rodzicach mając swoją rodzinę...
Kasia0789- nie uważam wogóle takiego za przeproszeniem głupiego p.ieprzenia, ze bez leków i leczenia nie ma szans. Szanse zawsze są, psychika też tu robi swoje. Co nie znaczy, że choroby nie ma, bo to co opisujesz to ewidentnie anomalia hormonalne. Ale się da;-) I to zawsze powtarzam wszystkim chorującym;-)
|
|
#3941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz 3 noc sucha Nie poc sie tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu problemow z autem...trzymam kciuki by sie szybko wyjasniło Dziekuje , sama sie nie spodziewałam![]() Ja tez nie Cytat:
Wyspalam sie ![]() Zjadlam obiad i wstawilam sernik do piekarnika
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co myślę, ze na to pytanie każdy sam musi sobie odpowiedzieć
bo zna szczegóły i detale sytuacji ![]() Blonde brawa dla synka za suchość nocy!
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-08-17 o 16:55 |
|
|
|
#3943 |
|
Zadomowienie
|
Hah, blonde przepraszam, ale wydawało mi się, że dopiero co czytałam o tym że pościel aż po poduchę prałaś i tak mi się skojarzyło....wybacz;-* to przez to, że szybko ostatnio przelatuję i dużo się teraz ruszam - bardzo mało widać mnie w domku i przed kompem;-)
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Posciel i poduche prałam po pierwszej nocy a teraz wymienilam wszystko na stare i wszystko suche
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Cytat:
tylko nie chce was zasypywac zdjęciami bo będziecie miały mnie dosc:pMetka: śliczne imię, mój tz ma tak na imię. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3946 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -
Debrah, nie ma takiej opcji;D wysyłaj wysyłaj;-)
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
mój brat jest Mateusz
![]() Blonde brawa dla zdolnego synka szybciutko załapał
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-08-17 o 17:34 |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
1. O tym zdjęciu Madzia mówiła.
2. Nowy zakup, krzesełko do karmienia i debiut Młodej. Btw: mam jeszcze fotę ze mną i Tż ale kurdę nie chcę jej wrzucać na ogólny wątek. Jeszcze mi się przypomniało: Stokrotko: Nie ma nic dziwnego w tym, że Maluch chce Waszej bliskości czyli : lepiej zasypia na rękach, na klatce piersiowej itepe itede : to normalne, macie w domu noworodka. Nie daj sobie wmówić, że "się przyzwyczai" albo nie karć Tż za to, że tak Małego trzyma. To nie ma nic wspólnego z przyzwyczajeniem, to naturalna potrzeba. Przez 9mcy Maluszek był blisko Ciebie, w Twoim łonie, słyszał bicie serca i czuł ciepło. Teraz jest w obcym świecie i bardzo Was potrzebuje. Podrośnie - przestanie tego potrzebować aż tak. Z tym nie ma co walczyć, noście, tulcie ietpe kiedy możecie. Zacznie być bardziej mobilny - będziecie tęsknić za tym jak jest teraz Wiem, że to może być trudne i czasem uciążliwe. Ale jest naturalne - wszystkie dzieci potrzebują tego tak samo mocno, ale to mija. Ja sobie zawsze powtarzam w trudnych okresach, że "to minie" - bo to prawda jest, za chwilę etap się kończy i nowy przychodzi. O kłopotach z brzuszkiem też wkrótce zapomnicie
|
|
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
Debrah, zrób sobie na profilu album prywatny - tylko zaprzyjaźnione osoby będą mogły tam twoje zdjęcia zobaczyć
Stokrotko- mam takie zdanie jak Debrah. Trzymaj się tam kochana, wszystko będzie dobrze;-);-* Pomyśl sobie, że już przynajmniej masz to za sobą, a ja czekam i czekam...
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah śliczna ta Twoja córeczka
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Kaska: większość osób od początku twierdziła, że cały Tż, ale teraz im większa tym jednak wychodzi, że ma też coś z mamusi ![]() Stokrotko: ja mam nadzieję, że nie czujesz się przeze mnie "pouczona"? Gdybyście były zainteresowane dziewczyny to ja się mogę podeprzeć dowodami, dlaczego tulenie, noszenie itepe nie jest "be" i nie warto słuchać babć i cioć, że "się przyzwyczai" sama się nie wyrywam, bo może doskonale to wszystko wiecie, albo nie chcecie zrzędzenia
|
|
|
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mała,
Cytat:
tak tylko zażartowałam bo przecież wesela by ie było gdyby nie moi rodzice, a mimo to wiem że to tylko pożyczka ale jestem pewna że teściowa powiedziałaby że żeruje ![]() Blonde, Cytat:
jestem przed @ i już mam w żółądku cały śmietnik żarcia a gdzie tam wieczór.Debrah, Cytat:
przecież ona jest cudna
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Strong też jestem przed @ i mam fazę n wszystko do jedzenia
![]() Metka bardzo ładne imię ![]() Debrah słodziak z niej. Mała trzymam kciuki aby jak najszybciej się zaczęło. Na kiedy ty masz termin? 31.08? Ana to my pewnie też tak w czasie jak wy będziemy się budowali. Mąż się bawi na kawalerskim a mnie jakaś senność ogarnia. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ja zjadam wszystko co widzę... zaraz mi się uleje...
|
#3955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Tylko ludzie którzy uważają się za specjalistów potrafią nas biedne robaczki wystraszyć niepotrzebnie a wtedy psychika może że tak to ujmę nawalić. Jak wspomniałaś ona robi swoje i robi bardzo dużo bo jak człowiek podczas seksu myśli "o tak ta pozycja będzie dobra teraz na pewno się uda, a może się jednak przekręcę" to w ogóle się nie odpręża i nie odczuwa jakiejkolwiek przyjemności. Przyznam się bez bicia że przy którejś próbie i ja takie myśli już miałam... Nawiązując do seksu miałyście na niego ochotę w ciąży?? bo ja się chyba aseksualna robię i trochę mnie to martwi... |
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Chyba idę zrobić sobie popcorn i po piwko..... któraś się dołącza? |
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, piwo? Poważnie... uśliniłam się.. SMAKOWE plis!!
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde... mam zwykłe tyskie. Wczoraj piłam smakowego redsa... ech.... ale może choć popcorn cię skusi?
w k. wam coś zostawiłam
|
|
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
Kasia0789 - otóż to;-) mnie też tak straszyli;D ;P A jak twój tż w tej całej sytuacji?;-)
MAdzia, STrong - piwo....mmm...;D ![]() <odruch Pawlova>Madzia- tak, ,na 28.08 teoretycznie choć mój lekarz w to powątpiewał i uważał, że powinno być wcześniej. Zresztą mnie straszyło, bo mały parę razy już się chciał pchać u mnie na świat, a teraz mu się odechciało;-) Wkroczyliśmy już w 39 tc. W czw idę do lekarza obczaić co tam się dzieje. No chyba, że urodzę sama do tego czasu;P a my z tż-tem walnęliśmy porządny spacer tam i z powrotem do herbaciarni - posiedzieliśmy w ogródku;-) Takie dni lubię. Już bardziej aktywna niż dzisiaj być nie mogę;-)
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html Edytowane przez malamaluczka87 Czas edycji: 2013-08-17 o 21:13 |
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Przeleciałam was tylko szybko Debrah absolutnie nie czuję się pouczona, w sumie to masz rację. Tz też mi mówi, że co on ma tak ciągle sam leżeć? bo ja w tym czasie chciałam porobić coś w domu i kładę go i leży i śpi sam, a w sumie masz rację lepiej potulić malucha, a dom nie zając nie ucieknie, najwyżej nie będzie zrobione. Dzięki za radę Metka fajnie, że imię wybraliście, ładne Blonde brawo dla Seby że nie siusia już Mała widzę pełna energii jesteś, to super. Możesz robić wszystko a Adaś i tak wyjdzie kiedy będzie chciał, pewnie poczeka do terminu Ana dzięki Żabcia pomocy, już niedługo panieński mojej przyjaciółki. Będzie 20 dziewczyn, grill u niej w domu, sama tak chciała. Masz jakieś pomysły na zabawy, organizację wieczoru? Poprzedniej nocy kropelki nie zadziałały i znowu małego brzuszek bolał. Masowaliśmy go na zamianę i jakoś po 2,5 h usnął na godzinkę jeszcze. Nad ranem on nie jest już śpiący. Poza tym zaczyna się coraz częściej uśmiechać, wydaje przy tym fajny odgłos jakby szczekanie Pewnie wszystko to nieświadomie robi ale pięknie wtedy wyglądadziewczyny jak podawać dziecku kropelki na kolki? N opakowaniu pisze 1-2 krople dwa razy na dobę. Mam to zapobiegawczo stosować czy jak jest kolka?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

wypisalismy z tz sowje typy i debata byla miedzy Mateuszem a Miłoszem

albo druga opcja z partnerem 

podobno po oksy bardziej boli, mi podawano inne leki..... oksy mi dopiero podali do "urodzenia" łożyska.....
liczyłam na ok 500zł..... a ten mi zaśpiewał 900zł i to już ze zniżką
widziałam córcię na FB - super ma kucyka 
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.