|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Mial byc dzis wielki wieczor - pierwsze wieczorne wyjscie z TZ bez malego
![]() Mialam sie odstawic, kolacja na Monciaku lub gdanskiej starowce i takie taaam. T.ma zostac z Kuba, ja go u niej umyje, nakarmie i poloze, a potem my wrocimy do nich na noc. Ale moj dziec na swoje polroczku postanowil caly dzien przestękac i w sumie to odechcialo mi sie isc... Juz powinnismy wychodzic, a torba Kuby niespakowana. Nie moge zebrac mysli przy tym stekaniu i nie wiem co bedzie potrzebne. Jołczy non stop, jak tylko sie odwroce albo co gorsza wyjde to stekanie zmienia sie w glosny ryk, a po powrocie od razu dziec sie chichra. Z jedzeniem dzis slabo. Pierwszy raz zostawil naszykowane jedzenie (kaszka), obiadek na sile zjedzony. Cyca srednio chce, raczej woli sie nim bawic i drapac mnie. Na raczkach za to cisza. Juz lek separacyjny? Zeby czy co? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-08-17 o 18:43 |
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Moje dziecko już od 15 min śpi, cóż się dziwić jak ostatni raz spało o 14 przez 30 min, nie ma co chłopak mi dorasta.
Nawijko mam nadzieje że jednak udało wam sie wyjść z TŻ. Jak tu cisza ....................... większość z Was pewnie spędza teraz super chwile ze swoimi TŻ a ja co ................. sam nie jak sie troche poużalać nad sobą ![]() Lece się kapciać
|
#153 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec moze w pazdziermiku....Cytat:
![]() Cytat:
buuuu a moj nic wykrzykuje tylko mega piskliwe piski radosci jak widzi jakiegolwiek zwierzeta. a nasza kote to uwielbia masakrycznie! nagraj goooo! ![]() Cytat:
cudowna a jak sie zmienila odkad ja widzialam Cytat:
ale wiesz, to jest akt desperacji u nas, bo nic innego niet, takze tego.... a grey to eorotyk, mnie jakos nie ciagnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() bylam biegac, 20min tylko, ale sie zajechalam, myslalam, ze do domu nie dobiegne ![]() poza tym podrywal mnie jakis koles w beemce na swiatlach jak czekalam
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
moj poszedl grzebac w aucie, a mielismy ogladac bitwe o tron.....
|
#156 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a... jeszcze coś śmiesznego mi przyszło do głowy - może niech Mu kota jeść daje skoro tak ją uwielbia |
||||
|
|
|
#157 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj sie dowiedzialam ze moja cora dostala sie jednak do przedszkola i wiecie co odechcialo mi sie zeby szla Jeszcze jakbym szla do pracy to ok jest powod a tak to mam wyrzuty.. No ale moze by sie mi w koncu jakas prace udalo znalezc
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2013-08-17 o 20:13 |
||||||
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
fewcia, smiej sie, ostatnim celem do zdobycia jest wlasnie miska z zarlem koty
pare dni temu lapy umoczyl po lokcie niemal! musielismy przestawic kocie zarcie w inne miejsce
|
#159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja zaraz spać idę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#160 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ahello dziewczynki,
u nas nocka znowu masakryczna i z wyciem i z cycem co 5 min, już nawet wstałam w nocy zrobić mu mm, wypił i za chwilę znowu cyc i ryk kurczę, nawet wczoraj nie posiaedziałam z Wami bo co chwilę pobudka jak już słyszę z sypialni yyyyyyyyyyyy to mam stres,że nie mam chwili dla siebie jestem autentycznie niewyspana przez te nocki acha no i w nocy było z 6 kup i dupa odparzona bo któreś z rzędu nie zauważyłam ![]() w dzień super, humorek, apetycik ale na sekunde go z oczu nie można spóścić, dziś puściłam go na trawę w ogrodzie, ale był szcześliwy, jak taki źrebaczek chciałam nawet nagrać próbę samodzielnego wstawana ale w tle słychać moją teściową jak prosi psa żeby nie dawała małemu tego zasranego frisbee królowa drugiego planu ![]() Cytat:
pisałam Ci kiedyś,że z Samuelem miałam identyczną sytuacje, pierwsze łyżeczki dopiero po 7 miesiącu i tak to cycek non stop przy okazji nie pasowała mu łyżeczka i faktycznie dobrałam taką całkiem małą i metalową, do plastikowej nie chciał paszczy otwierać zresztą Leo ma to samo, plastik bardzo niechętnie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lady pytałaś wczoraj o treningi, ja robię 10 minutowe interwały przeplatane z ćwiczeniami ze sztangą widzę piorunujące efekty dziś rano sobie zrobiłam zdjęcie brzucha i za cel sobie postawiłam ładny kaloryfer za dwa miesiące bez zrobienia ani jednego brzuszka ![]() z diety wywaliłam chleb i makaron bo coś mnie brzuch po nich boli ale węgle wyrównuję kaszą, no i duuuużo białka Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-08-17 o 20:24 |
|||||
|
|
|
#161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))A stało się.... ta sprawa z aparatem, okazało się ze miałam roczną gwarancję a aparat mam już 1,5 roku. Za tą usterkę któa mi się przydarzyła wyceniają na 250-500.... dolarów ;(. DO tego jakieś 3 miesiące temu znajoma pytała mnie czy zrobię zdjęcia na samym weselu jej koleżance, powiedziałam, że tak, ale żeby się do mnie ta koleżanka odezwała. Nie odezwała się, ja zapomniałam i wczoraj napisała do mnie na FB(ta moja koleżanka), że widziała, że zepsuł mi się aparat i jak rozwiąże to z robieniem zdjęć. Na co ja jej, że nie wiedziałam, że to aktualne i że nikt się do mnie nie odezwał. No i mówie jej, że nie wiedziała że to aktualne i że aparatu nie mam, a ona że jak to zostawie ich teraz na lodzie.... i że mam pożyczyć (raz że nie mam od kogo, a dwa w sezonie ślubnym?!) no i tak mnie zdenerwowała.... a potem ta naprawa taka droga i nie wiem co zrobić teraz ;( Aha i jeszcze dodała, że czemu niby ktoś miał mi mówić wcześniej o ktorej i gdzie, że co by to zmieniło..... pfff chociażby to że znalazła bym kogoś do opieki nad Hania, ale niektorzy nie maja wyobraźni. No i jestem w dupie... Cytat:
ja też nie umiem schudnąć, a na dodatek myślę ciagle co by sobie przekąsić ![]() Cytat:
Ja też sama tż w pracy cały dzień...
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj w skansenie, nad jeziorem i na pizzy, a w drodze powrotnej na zakupach. Wyjechaliśmy w 5 (ja, mała, mężuś, Sławek (brat mojego ojca) i mama) o 12:00, a wróciliśmy o 19:00.
Fajny dzionek. Masakra z tą "rekordzistką" seksualną, czy jak by jej nie nazwać, nie dość, że OHYDNA, to jeszcze takie zajęcie i ten komentarz, że jej chłopak nie jest zachwycony, phee... Ale niektórzy faceci to byle dziurą nie pogardzą, także czego tu wymagać... OHYDA!! Cytat:
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cześć , laseczki! Byłam u koleżanki i jak wracałam to Olesław zasnął, dobrze, bo akurat wody nie ma!: pala: to jak ja ją miałabym wykąpać? W takim wypadku tylko ją przeniosłam do łożeczka.
Cytat:
He he, mala, Pstryk pisał, ze by się odstawił na spotkanie z byłym i mi się przypomniało jak kurdebele kiedyś pojechałam z mama po zakupy, spożywke i taka byłam od pługa oderwana włosy niepierwszej świeżości plus zero makijażu, no masakra. I akurat musiałam spotkać byłego -.-Innym razem spotkałam innego byłego, ale wiedziałam ze może się to zdarzyć, dlatego miałam broń poważnego kalibru - szpilki i w ogóle wtedy byłam taka lacha, ze jego koledzy to się ślinili normalnie :p
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
marsi kochana, masz gdzies zapisame takie interwaly? jakie to sa dokladmie cwiczenia? moglabys wkleic?
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Migneło mi coś, ze Sylwietta robi z dupy jesień średniowiecza
![]() Wejdę do klubu jak będę miała laptopa, bo tak to niewygodnie ale KOCHANA ZROBIŁAŚ NA MNIE OGROMNE WRAŻENIE, JESTEŚ MEGA KOBITKA I MY WSZYSTKIE JESTEŚMY Z TOBĄ! |
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam kiedyś,że Zuzka miałam takie treningi ale miałam czasu się wczytać więc troszkę sobie sama powymyślałam do szcześcia potrzebna mi skakanka i sztanga- mogą być hantle a jak nie masz to plecak z książkami itp ja robię tak: I seria na skakance 60 podkokow high knees w maksymalnym tempie następnie robię 12 przysiadów ze szangą na barkach 15 sek przerwy 60 high knees 12 pompek 15 sek przerwy 60 hight knees uginanie ramion ze sztangą 12 powtórzeń ok 60 sek przerwy i druga seria przyznam się bez bicia,że nie zrobiłam jeszcze całej trzeciej serii, może dziś podołam jeśli nie masz sztangi to ładuj plecak na plecy i np rób przysiady, ćwiczenia z ciężarami możesz tak naprawdę robić dowolne, myślę,że za 2 tygodnie zmienię ćwiczenia na inne partie, ostatnio robiłam np martwy ciąg zamiast pompek uwielbiam interwały bo trening może trwać od 8 do 20 min a efekty są lepsze niż godzina joggingu, do tego podkręcasz bardzo metablizm i spalasz kcal nawet przez kolejne 5 h |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Nawijki, bawcie się dobrze!
Black: wiesz, z tą łyżeczką to możliwe - młoda zjadła dziś kawalątek brokuła gotowanego podawanego " na małpę" jak Szaja radziła. Chwytam się wszystkiego... Czyli mamy dziś: ze 4 łyżeczki jogurtu, i te kawałeczek brokuła, poza tym pierś.. Lady: jeszcze się Pietraszko rozgada, zobaczysz, u nas to się z dnia na dzień stało. |
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Czolem!
Przysiegam, ze 3 razy pieknie pocytowalam na czesc odpisalam i w polowie ten dziad laptop sie wylaczal. Zrezygnowalam i wlaczylam tableta, ale tu zanim pocytuje to zasne 30 razy, bo juz padam na ryj. Chyba juz nic mojego lapa mie uratuje i musze na tabie wizaz przecwiczyc, zeby szybko odpisuwac.. a tak to jestem ww Z tego co pamietam: Mika, pieknie Julus wcina, widzialam gez na fejsie, ze arbuzika ciumka ![]() Silver, Ty nie lunatykowalas przypadkiem tutaj jak tz byl na spacerze, bo ponoc mialas spac ![]() Hje, piekny ten tekst, o szansach... ![]() Meduzza, u nas z dieta podobnie jak u Was, raz jemy pieknie, a za chwile samo mleko ![]() Black, powodzenia z autem. Mam nadz., ze sie w koncu uda. Lady, pieknie Pietraszko wcina ![]() Bokeh, ale sytuacja z tym aparatem.. co za pech. A ta kolezanka sobie chyba jaja robi, no niepowazna jakas Marsi, jak chetnie poslucham Twojej tesciowej
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Yae od pol godziny szaleje i znow trace nadzieje na sen. Dochodzi 4, masakra...
nawijko bawcie sie dobrze! Wczoraj tz uczyl sie czytac tekst, ale chyba na tym poprzestanie. bokeh "szorowalo" pieknie mu wychodzi |
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
acha zrobiłam dziś małemu zupkę rybną, zjadł ze 120 ml ,polecam
1 ziemniak 3 marchewki ( miałam niewielkie dlatego dałam 3) liść selera pietruszka łyżeczka masła kawałek fileta z dorsza kawałek kabaczka natka pietruszki/koperek ugotowałam warzywka z niewielką ilością wody, pod koniec gotowania wrzuciłam dorsza i gotowałam jeszcze z 6 minut na koniec dodałam zieleninkę, odrobinę masełka i wszystko zblendowałam |
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawijko, udanej randki
![]() Debrah, trzymam kciuki, zeby Amelka zaczela ladnie jesc, anie tylko UU ![]() My dzisiaj pogrillowalismy, a Julka wyrywala mi z reki chleb z maslem taki z grilla, tak zapragnela ![]() ![]() Plamy na buzi mamy dalej.. moze deko bledsze. Ale sa...
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Ale mieliśmy przed chwila płacz, już myslalam ze sie nie da uspokoic, moim zdaniem chyba to brzuszek, podalam ibum i teraz spi ale jakos tak niespokojnie. Chyba od wczoraj jak je czy pije to bardzo mu w brzuszku bulgocze, przelewa sie nie wiem jak to nazwac jak by lykal jakies wielkie kawalki jedzenia czy ktoraś kojarzy co to moze byc?
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
mala nie mialas zadnych nieprzyjemnosci z ex?
|
|
|
|
#175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Troszke nadrobilam wiec ide spac.
Marsi, co jutro robisz? Moze wpadniesz? ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
?Tz nadal w delegacji |
|||
|
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedobrze A moze pozyczysz od Bolcia ?
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Meneq, wlasnie pora nieodpowiednia dla Ciebie
Mam nadzieje, ze Yae juz spi. Ale sie wzruszylam. Dalam malemu butle, po czym tesciowa stwierdzila, ze sprobuje go uspac, zeby sie wprawic jakby w razie sie obudzil w nocy. Opuscilam pokoj, ale po kilku sekundach wlecialam jak po ogien, bo taka byla histeria. Nie spodobalo sie Kubie lulanie. Wzielam go na rece i migiem byla cisza. Chwile pochlipal cycusia i spi. Kochane moje malutkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że po tych przejściach wreszcie się te zęby przebiją, bo się wykończę. |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

nie jak sie troche poużalać nad sobą 

bo on ode mnie jest 6 lat starszy więc byłam jeszcze młodziutka jak z nim byłam i nie chciałam żeby rodzice wiedzieli. I nie wiedzą do dziś (chyba ).
l:.
Zważyłam się przedwczoraj - jest tragedia. Do ślubu pójdę z najwyższą wagą w życiu - świetnie po prostu :md: Dziękuję za uwagę :brzyd

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)