|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
Czas na zaległe zdjęcia
Chodzę w poniedziałek i wtorek, bo teraz nowy towar jest na dwa podzielony, czasem w środę - tyle łażenia by znaleźć coś konkretnego Tunika New Look - 14 zł - wyjątek, ponieważ rzadko zaglądam do innych lumpów niż ten do którego chodzę ![]() Nowa kurtka H&M - 28 zł Spodnie - niestety metki wycięte chyba 12 zł, przepraszam, że pogniecione, ale foty robione przed praniem ![]() i moja największa miłość torebka z gładkiej skóry, ze złotymi elementami i paskiem na ramię - 17 zł |
|
|
|
#1532 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś bardzo skromnie, wpadłam na chwilę na dostawę i miałam trochę szczęścia. Całe lato polowałam na spodenki ombre, lato się co prawda kończy ale spodenki są
Na moich oczach jakaś dziewczyna pokazywała je mamie, mama pocisnęła po niej i owych spodenkach i dziewczyna odwiesiła. oczywiście szybko wyciągnęłam po nie rękę ... ten zmysł lumpeksoholiczki.... 8 zł
|
#1533 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ja poluje i poluje i upolowac nie mogęCytat:
a ja dziś skromnie ![]() -koszula mgiełka atmosphere 2 zł
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
||
|
|
|
#1534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W galeriach kupuję tylko buty na wszystkie pory roku no i kurtki zimowe, wiadomo. Jeżeli chodzi o bluzki, spodnie, sukienki...ogólnie o wszelkie ubrania na codzień, już nie wyobrażam sobie iść i wydać 60 zł i więcej na szmatkę. Kocham second handy ![]() A firma spodenek to ''Love Denim internacionale''. Nic znanego ale nie różnią się jak dla mnie wyglądem od podobnych jakie widywałam w sklepach
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mam dzień kolrowych rurek chyba, bo oprócz porannych burgundowych, kupiłam jeszcze szmaragdowe z zary z zameczkmi
![]() Oprócz tego mgielka atmo i dresowa bluza o kroju ramoneski ![]() Za wszystko jakieś 15 złotych. Zdjęcia z internetu, bo jakość z telefonu nie powala ![]() P.S. MONIKA, tyle mam do powiedzenia, patrząc na te spodnie, bo wiesz, że mogły być moje
|
|
#1537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajna, ja ostatnio wyciągnęłam kobaltową, elegancką koszulę z czarnymi wstawkami ale rozmiar 40 i jakoś nie pomyślałam, czy da się ją zmniejszyć, ale materiał lekki więc pewnie nie ![]() Cytat:
|
|
#1538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
ja mierzyłam ale jakoś sie topiłam w niej, bo górę mam szczupłą (dół niestety mniej)
![]() Powinnam się za ciuchami na jesień rozejrzeć
|
#1540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihihihibardzo ładne szmaragdowe spodnie, mam już burgundowe, morelowe, czerwone, kobaltowe...ale takiego koloru mi brak. fajowe
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie na takie polowałam. Mówiłam, że chcę burgundowe - zaszłam do sh... i były! mam nadzieję, że z następną dostawą trafię na oliwkowe Jak ja uwielbiam sh! Chyba tylko torby i buty kupuję w sieciówkach, bo po dostawie nie ma co liczyć, że się coś fajnego z toreb znajdzie... tyle handlarzy
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2013-08-16 o 19:41 |
|
|
|
|
#1542 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś zaspałam na dostawę...
Wpadłam tylko na momencik tuż przed zamknięciem i udało mi się znaleźć torebkę sachel marki Fiorelli za 5 zł zdjęcie z neta, u mojej widać troszkę zarysowań na zapieciu od przesuwania tym "kółeczkiem" a poza tym jest bez zarzutu![]() PS: a porównując moje wydane pięć złociszy do ceny regularnej którą znalazłam na stronie Asos to aż grzech bylo nie brać;D
14.02.2015 03.06.2017 18.08.2018 Edytowane przez ciemnowlosa Czas edycji: 2013-08-16 o 19:54 |
|
|
|
#1543 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napaliłam się strasznie, ale rozmiar xxs Cholerka, chyba to wyraźny sygnał, zeby zrzucic trochę sadełka, bo dużo ładnych ciuchów dzisiaj znalazłam, ale rozmiary 34 Cytat:
|
||
|
|
|
#1544 |
|
Rozeznanie
|
No ja właśnie dlatego nie przepadam za dostawami - tłumy bab wyrywających sobie ciuchy... Zdecydowanie wolę przeceny -50 itp, o dziwo zwykle znajduję coś fajnego jeszcze
|
#1545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też są handlarze i handlary.... tylko one już się tak wycwaniły, że nie marudzą, że jestem pierwsza, tylko to co ja sobie odłożę albo komuś, one już zaklepują, że jak nie wezmę to one wezmą.... nie lubię takiego czegoś... odkładam sobie coś, bo muszę się chwilkę zastanowić, albo przyjść z kimś a one już to oglądają...
|
|
|
|
#1548 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1549 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, zauważyłam, że bluzka z kolibrami jest tu dosyć popularna, więc i ja pokażę swoją
. Do tego spódnica z wysokim stanem Gina Tricot. Niestety zakupy skromne, bo i z rozmiarem 32/34 skromnie w lumpeksach .1. GinaTricot, 7zł. 2. DenimCo., 3zł. |
|
|
|
#1550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
prawda są świetne
też mam brązową za 3 zło i z denim co mam jeszcze granatową w margaretki
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling Edytowane przez LadyAna Czas edycji: 2013-08-17 o 20:20 |
|
|
|
#1553 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama bym przygarnęła, szczególnie sweterek, podobne w tally weijl były jakiś czas temu.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardzo ładna
|
|||||
|
|
|
#1554 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaskółki kupiłam parę dni po dostawie, a inne rzeczy z atmo nawet na wyprzedażach -70% Więc szukaj dalej, na pewno się trafi ![]() h0ldmebab, niestety ta bluzka jest za krótka na sukienkę, bo kończy się równo z pupą, ale jako tunika może nie do czarnych legginsów, ale do jaśniejszych albo treginsów będzie spoko Tym bardziej, że jest z mega milutkiego materiału
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też często widuję ubrania w jaskółki czy inne ptaszki, ale nigdy nie kupuję bo to nie mój klimat
|
#1557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak je pokazałam mamie to mnie pytała czy nie są za duże (często biorę coś co jest na mnie za duże bo wiem że mama sobie przygarnie :P ) bo chętnie by się nimi zaopiekowała
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olasia99;42295401]Dzisiaj mam dzień kolrowych rurek chyba, bo oprócz porannych burgundowych, kupiłam jeszcze szmaragdowe z zary z zameczkmi
![]() Oprócz tego mgielka atmo i dresowa bluza o kroju ramoneski ![]() Za wszystko jakieś 15 złotych. Zdjęcia z internetu, bo jakość z telefonu nie powala UOTE]No to miałaś fuksiora co to zakupów. Mój TŻ ma bardzo podobną marynarkę |
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1560 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

Chodzę w poniedziałek i wtorek, bo teraz nowy towar jest na dwa podzielony, czasem w środę - tyle łażenia by znaleźć coś konkretnego 

Na moich oczach jakaś dziewczyna pokazywała je mamie, mama pocisnęła po niej i owych spodenkach i dziewczyna odwiesiła. oczywiście szybko wyciągnęłam po nie rękę
... ten zmysł lumpeksoholiczki.... 

, ja poluje i poluje i upolowac nie mogę

Cholerka, chyba to wyraźny sygnał, zeby zrzucic trochę sadełka, bo dużo ładnych ciuchów dzisiaj znalazłam, ale rozmiary 34 
.