|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
U mnie niestety wszystko po angielsku..
![]() Polskich tytułów już nawet przestałam szukać.. W tej kwestii liczę na Was kochane, że podrzucicie jak coś będzie dobrego ![]() Ja zrobiłam właśnie porządeczek na Kindelku i nadal nie zdecydowałam co dalej.. Jak przyjdzie Wam do głowy jakiś forumowy hit, którego mogłam nie czytać (a wielu z tych przetłumaczonych nie czytałam, bo zazwyczaj szukam nowości) to będę wdzięczna za cynk ![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() Jak zwykle nie marnujesz dnia ![]() Kochanie zerknij sobie do mnie na konto, mam wszystko o czym tu mówimy , to co przeczytałam masz ocenione. Pytanie na co ty masz chęć moja droga ![]() Jeżeli na ludzi to dziewczyny mocno chwaliły - Nieczystą Megan Hart i Wait For You Jeżeli kochana na zmiennych mam kolejne części książek Shelly Laurenston. A jeżeli wampirki to seria wampiry w Ameryce, sama pisałaś że ma dobre o ceny na goodreads. A Beauty From Pain czytałaś ? Miłego dnia ranny ptaszku ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Dziewczynki jeżeli któraś czyta Kroniki Krwi to Magia Indygo ma premierę 11-09 ![]() Już zamówiłam yupiii A kolejne cześć Sinersów jeżeli ktoś kupuje książki to Amber planuje wydać w 2014.... Jeszcze trochę muszę poczekać ....
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-18 o 09:06 |
||
|
|
|
#3483 |
|
Przyczajenie
|
Ma ktoś na każde jego żądanie 2 i Wezwij mnie?
paula_poland@wp.pl Z góry dziękuję |
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
Dzięki edit: Noo.. Opis fajny, oceny super.. To chyba wybrałam ![]() A potem może coś o zmiennych znowu.. Nie wiem jeszcze co, ale po Until mam ochotę na wampirki i wilczki.. Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-08-18 o 09:48 |
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze zmiennymi uważaj po Trzech ja się zraziłam nie ten poziom niestety... Chyba że wygrzebiesz coś super ![]() Ja się chyba wezmę za te wampirki.
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta Beauty from Pain Tobie rozumiem się podobała? To nie będzie drugi Gideon albo coś w ten deseń? |
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale polecały mi ją dziewczyny z Lubimyczytac i oceny tez ma tu wysokie... Jest w pierwszej kolejności Co do zmiennych szukaj kochana może trafisz na kolejną perełkę z chęcią bym przeczytała nie powiem ![]() Ja teraz poprostu boję się zacząć zmiennych mimo tego że mam kilka poleconych tytułów..... Nadrobię chyba trochę literatury o ludziach
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dobijam do 400 i juz jest problem... Być może mamy jakies perelki i nawet o tym nie wiemy. Cóż nam pozostaje??? CZYTAĆ
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja zaczęłam czytać Mate set, którą dostałam od Ciebie, niestety tak jak piszesz, po serii trzech, no czyta się lekko i przyjemnie, ale brakuje tego czegoś... nie miałam problemu tak jak przy tamtych, żeby o północy powiedzieć sobie 'stop, idę spać' :/
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
Hej
mam prośbę, czy mogłabym prosić o przysłanie jakiś fajnych książek? tytyryty2@vp.pl
|
|
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
czy ma ktos beauty from pain po polsku? martachynek@o2.pl
|
|
|
|
#3495 |
|
Przyczajenie
|
a ja się zastanawiam kiedy ja przeczytam zgromadzone książki a mam tylko ok 100 pozycji a tu ponad 600 Wow!! faktem jest że dopiero od kilku miesięcy zaczęłam czytać a raczej pochłonąć książki i już żałuję straconego czasu. Najgorsze jest to że na miejsce jednej skończonej znajduje 7 następnych. Teraz czytam Wezwij mnie i chyba mam już dość tych bogatych facetów z tajemnicą albo po prostu Stark mnie denerwujcie , najlepsze w tej książce są komentarze tłumaczek
Późnej biorę się za zmiennych... chyba
Edytowane przez pestka102 Czas edycji: 2013-08-18 o 16:10 |
|
|
|
#3496 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Ponawiam prośbę, więc jeśli ktoś ma "Na każde jego żądanie Castaway" i "Wezwij mnie" to proszę o przesłanie na annettewro@op.pl
Bardzo mi na tym zależy, bo czeka mnie długa podróż i jest okazja na przeczytanie. Pozdrawiam ;] |
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
Witam już praktycznie poweekendowo
Dziewczyny jak to jest ze Starkiem, dobrze pamiętam, że to ma być trylogia? Nie pamiętam prawie wcale "Uwolnij mnie" i musiałabym ją najpierw sobie przypomnieć, dlatego jak ma być 3 tom chyba poczekam. martusia351 "beauty from pain" jest z tego, co mi wiadomo w połowie tłumaczenia, zostało prawie 20 rozdziałów |
|
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
![]() Skonczylsm wlasnoe pieklo gabriela i ekstaze gabriela... Mila lekka i przyjemna... Macie cos godnego polecenia? Ale bez wampirow... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
jaką książkę polecacie?
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzyj wątek.. Tytułów podawałyśmy tu masę..
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() macie może po polsku Wicked Beat Olivia Cunning ? albo Reguły uległości ? bardzo proszę o przesłanie jeśli tak madziocha.m@gmail.com
Edytowane przez sphinxm Czas edycji: 2013-08-18 o 21:36 |
|
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, specjalnie żeby do was dołączyć założyłam konto. Bardzo chciałabym z wami przeżywać książki przeczytane przeze mnie. Mogę?? Grey-przeczytana (uwielbiam), Cross- zaliczony(super), Mistrz- zaliczony(rewelacja),Wbre w zasadom- super( nie wiedziałam, że jest cała seria
). Sinersi- przeczytane. Dużo piszecie o Dark Duet i Up in the air, nie znam i nie mam. O sSportowcach też nic i nigdzie nie mogę znaleźć. Czy mogłabym prosić : serię Wbrew zasadom, Dark Duet(wszystkie części), Up in the air(wszystkie części) i Sportowców. oczywiście chodzi mi o książki po polsku. Też czytam na kindlu ostatnio tyle fajnych książek mi wpada w ręce, ze zaniedbuję rodzinę( dwoje dzici plus jedno duże dziecko zwane mężem).Czytałyście Edukację Kopciuszka? Polecam mój email m_prochniewicz@wp.pl pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Czytałyście Piekło Gabriela i Ekstaza Gabriela? jak nie to polecam |
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszamy ![]() Wysłałam Ci Sportowców oraz Wbrew zasadom.. Jeśli chodzi o Up in the air to bardzo "greyowska" mi nie przypadła do gustu, ale nie zniechęcam ...Dark Duet to trochę inna liga... Jest masa książek które zostały polecone na forum, na lubimy czytać na naszych kontach możesz znaleźć ich opisy... Miłego czytania ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- NO właśnie Reguły uległości miały premierę 14.08. tak? Czy któraś może przeczytała już??? Warto??? |
|
|
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogłabym prosić o: "Wbrew zasadom", "Mistrz", "Until the sun falls from the sky" i "With Everything I am"?
mój mail: tytyryty2@vp.pl
|
|
|
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
Emi_g dzięki za książki
jeszcze nie zrzuciłam na kundelka. czy one są po polsku? wbrew zasadom- jaka kolejność czytania? pozdrawiam---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- a Greyowskie książki uwielbiam ) (jak sie wstawia cytaty np z Twojej wypowiedzi?)
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
A ja stwierdziłam, że jednak nie mam dość wilczków, więc zabrałam się za The Phoenix Pack.
Póki co po pierwszych kilku rozdziałach zapowiada się świetnie.. Super samiec Alpha, sarkastyczna i zabawna główna bohaterka, książka fajnie napisana.. Zobaczymy jak będzie dalej
|
|
|
|
#3509 |
|
Przyczajenie
|
Jestem zachwycona Untilem - rewelacja i dziękuje za przesłanie. ( Ma ktoś 3 część? ). Jakbym mogła prosić o przesłanie kilku ciekawych wartych przeczytania pozycji. ,,Beaty from pain'' wydaje mi sie ciekawe, ,,Up in the air', ,,The Phoenix Pack''' także ale będę zachłanna i chętnie przyjmę inne pozycje jakie polecacie
Mój e-mail : aniapiatek90@gmail.com Edytowane przez iianeczka Czas edycji: 2013-08-19 o 01:05 |
|
|
|
#3510 |
|
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny czy ja również mogłabym prosić wbrew zasadom wszystkie części bo tylko pierwszą przeczytałam, a kończę dzisiaj Nieczystą i zdecydowanie zaliczam do jednych z najbardziej ulubionych
graceland1212@wp.pl Miłego Dnia!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.