|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Mówię, zdezelowane już, żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia zaraz po wyjściu, wtedy były jak u laleczki
Polecam, i nie bój się długości Cytat:
Jak będziemy friendsami, to się okaże, że reszta taka szałowa nie jest ![]() Ogólnie, to ja nie mam brązowych, tylko... czorne. Tylko na tym zdjęciu mam jakieś źrenice malutkie. Śmieję się, że mam łoczy pluszaka ![]() I jeszcze krzywo zdjęcie zrobiłam ![]() Cytat:
Revitalash można używać też przy przedłużonych rzęsach Peszek, może masz za słabe rzęsy na rozmiar, który miałaś zakładany? Ja dlatego mam 12, a koleżanka 13, bo ja mam krótkie rzęsy, do tego niektóre rosną w dół, są sztywne... |
||
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
Hadilan, dopiero teraz spojrzałam na załączone wyżej zdjęcia Twoich oczu i rzeczywiście, efekt końcowy jest jedną z najbardziej zachęcających do tego zabiegu reklam, jakie kiedykolwiek widziałam. Nie spodziewałam się, że może to wyglądać aż tak dobrze.
Idealnie komponują się z oprawą Twojego oka. Od razu skojarzyłaś mi się z postacią z Twojego awataru
|
|
|
|
#723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie spodziewałam się, że będą Wam się podobały, bo na zdjęciu wyszły dziwne, krótkie, na żywo wyglądały lepiej. No i były już popsute ![]() Spodziewałam się hejtu ![]() Co Wy wszyscy z tą Esmeraldą??? |
|
|
|
|
#724 |
|
psy-chopatka
|
A mi się nie podobają takie długie przesadzone rzęsy, raz że jak zaczną wypadać to będzie bardzo widać prześwity a dwa że wyglądają sztucznie, ja wolałabym usłyszeć "wow, jakie ładne rzęsy, co z nimi zrobiłaś?" "wow, jakie ładne rzęsy, u kogo doklejałaś?".
BTW, wydaje mi się że Basia Blondiee ma uzupełniane rzęsy a ktoś tu pisał że w komentarzach stwierdziła że robiła tylko hennę? :confused :Niesia wylatuje u mnie z subskrypcji, teraz to chyba tylko świeżo upieczone mamy moga coś wynieść z jej kanału bo na pewno nie dziewczyny zainteresowane kometkami/makijażem. Nuda, nuda, nuda.... Za to bardzo spodobała mi się 19AN92 ![]()
|
#725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-08-18 o 10:50 |
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
MsDoncellita
http://www.youtube.com/watch?v=JXE-PMJWxPo Fajny makijaż, taki świeży, ale tak krótkie spodenki do szkoły to przesada. |
|
|
|
#727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz przepiękny kolor ![]() Rzęsy też świetne i w twoim przypadku (przy ciemnej oprawie oczu) bardzo bardzo dobrze się komponują. Tylko co do tego wypadania i przekrzywiania się to na serio zwróć uwagę czy to na pewno przez przemoczenie, bo ja nie moczyłam swoich w ogóle a i tak leciały już od pierwszego dnia. Przycięłam pozostałe niedobitki żeby zrównać ze swoimi i na razie odpuszczam. Choć efekt przedłużonych uzależnia
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i obcasy ... a filmik zatytułowany "...wygoda..." w szkole siedzi się od 6 do 9 h, więc nie wiem czy to tak wygodnie
|
|
|
|
|
#729 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nadrobiłam 20 stron
![]() Maxi bez makijażu... O mamo, nie ta kobieta. Tam zachodzi jakaś magia. Muszę się pochwalić, że moje ciało samo wie, żem jest feszyn. Na udzie wywaliło mi wysypkę, która wygląda jak wzór galaxy Tyle wygrać, nie muszę kupować galaxy legginsów. Myślicie, że rzęsy 1:1 fajnie by wyglądały przy małych oczach? |
|
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale trzeba uważać żeby nie były zbyt teatralne (grube i podkręcone), bo mogą przytłoczyć oko
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie śpię na brzuchu, teraz staram się na plecach lub pół boku, zasypiam na plecach i budzę się na plecach, ale w nocy chyba wpadam w jakiś dziki szał i trę gębą o poduszkę, bo rzęsy same by się nie wygięły Oj, uzależnia efekt, wstajesz rano i jest WOW ![]() Maxi uroku odbierają... oczy. Sińce pod nimi i wątłe brwi, bo kolor oczu, cerę, uśmiech, usta ma fajne |
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pracuje, nie ma małych dzieci i innych obciążeń. a bez makijażu wygląda po prostu źle. |
|
|
|
|
#737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I dopełnienie co 3-4 tygodnie. Ja mam za ok. 50 zł, a jeśli salon, to około 100, jeszcze zależy jakie są ubytki. ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Dobra, Dziewczyny, prosiaczki moje, żegnam Was na tydzień, znajdziecie mnie w Kołobrzegu Mam nadzieję, że nie będę musiała nadrabiać dwóch, nowych części![]() Baj! Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-08-18 o 12:28 |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno omijaj oferty poniżej 100 zł - to jest podejrzenie tanio. Sama kiedyś skusiłam się na zabieg za 59 zł (z grupona). Wiem, głupota. Opisałam sprawę na blogu i do dzisiaj właściciel straszy mnie sądem, ale nie sądziłam, że można tak spartolić rzęsy. Dlatego też ostrzegam przed wszelkimi ofertami z kuponów. Znajdź sprawdzone miejsce, najlepiej z realnymi fotami. Dobrze jak takie Panie prowadzą swoje strony, czy blogi, gdzie wklejają fotki klientek z efektami wykonanej pracy.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-08-18 o 12:34 |
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam fajną dziewczynę z salonem (okolice Kato), robi za 150zł. Machnę sobie, a co tam - rzęsy nie ręka, odrosną
|
|
|
|
|
#740 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem z Kato, ale w Poznaniu robiłam za 250 zł. Trzymały się prawie 3 miesiące i nie żałowałam sobie spania na brzuchu, a już w dniu, w którym założyłam musiałam iść w śnieżycę na pociąg
Ale rzęsy były leciutkie i dodatkowo moje własne rzęsy mają dość długi okres życia.
|
|
|
|
#741 | |
|
-ist
|
Cytat:
tak krotkie spodenki byly nie do pomyslenia.Rozbawila mnie tylko ta apaszka, dla ochrony przed chlodem
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
taa i kurtałka a spodenki tak krótkie że pośladki widać
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze, że w komentarzu pisze, że ona wie, jak się poprawnie ubrać i że już tak była i takie spodenki są ok. I to jest właśnie problem. Teraz w szkole wszystko jest dopuszczalne - krótkie spodenki, bluzki odsłaniające brzuch, bluzki na cieniutkich ramiączkach... Ja kiedyś słyszałam od mamy, że tak do szkoły nie wypada iść ubranym, a jedynie na podwórko.
|
|
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nałożyć sam krem z filtrem.W mojej dawnej gimbazie nikt by jej w takich szortach nie wpuścił. U mnie były wąty jak ktoś miał np. bluzkę z widocznym fragmentem pleców, a co dopiero takie spodnie. Poza tym czy ze mną coś jest nie tak? Bo nie rozumiem tego strojenia się do szkoły. Ja biorę pierwszą lepszą bluzkę, jeansy, wybieram buty pasujące do pogody i idę... |
|
|
|
|
#745 | |
|
-ist
|
Cytat:
Widze, ze w komentarzach tez pisze, ze przez "szkole" ma tez na mysli uczelnie i powiem szczerze, ze mniej razilaby mnie ubrana tak licealistka, ktorej smak jeszcze sie ksztaltuje, niz studentka, ktora jednak traktuja na uczelni jako osobe dorosla, a dla mnie dorosla osoba potrafi dobrac stroj do okazji. Krotkie spodenki - owszem, w czasie wolnym, ale dla mnie zawsze studia czy teraz praca to miejsca, w ktorych pewien ubior po prostu nie wypada. |
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie mogą się stroić i 10latki, grunt żeby było stosownie do wieku i sytuacji, na co w aktualnym świecie juz praktycznie nie ma co liczyć.
|
|
|
|
|
#747 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Widzę, że tu sporo dziewczyn z Katowic i okolic-jak będę miała jakies pytanie to się odezwę
![]() tez podobają mi się te rzęsy, ale boję się efektu kiedy już nie będę sobie ich zagęszczać, moje rzęsy i tak są już cieniutkie, rzadziuchne, takie zabiegi niszczą naturalne rzęsy. Poza tym musiałabym znać właśnie jakiś dobry salon, bo nie lubię efektu zbyt widocznej sztuczności.
Edytowane przez alevE Czas edycji: 2013-08-18 o 12:56 |
|
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
nie popadajmy w paranoje jak jest 40 stopni, to nikt nie bedzie chodzil w golfie i spodnicy do ziemi.Stroj doncellity mi sie nie podoba i szorty kawalek za tylek sa.przegieciem do szkoly, ale.nie popadajmy w skrajnosci. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
i rozumiem dziewczyny, ktore wola wstac wczesniej i doprowadzic sie do porzadku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

moje są podobno czekoladowe, a przy Twoich to porażka jakaś 
a miałam rok temu i mówiłam że już niet
bo mi baaardzo odpadały
nieważne u kogo robiłam, po 3 dniach już 20 rzęs brakowało. A pilnowałam żeby nie moczyć i nic tłustego nie używać na nie, nawet płynu micelarnego nie używałam na oczy.

:confused :