|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
o matko...a u mnie 1 września na dożynkach ma być boys i później jakieś mniej znane zespoły disco polo...cała gala:/
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
tulipan nie zapomnimy
moje gardło umiera mam nadzieję, że nie dopadnie mnie angina
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
non tylko raz w życiu miałam anginę, nie chcę więcej
|
|
#2165 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() haha, no właśnie nie ma to jak rozwój techniki i te sprawy ![]() darmowa siłownia, a Ciebie tam nie ma?! nu nu nu chyba czas to zmienić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spać chudzinki, do jutra
|
|
#2167 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do autostrady, to kiedyś na 2 auta jechaliśmy do Austrii na narty. i mój tata jechał z przodu i zjechał na zjazd, a drugi kierowca to przeoczył i przejechał (a nie mieli nawigacji). Zorientował się i co zrobił...? WYCOFAŁ NA ŁUKU ![]() ![]() Cytat:
masz jak dojeżdżać? Rower spoko opcja, ale w dwie strony to już nie ma co wchodzić na siłownię potem Cytat:
nie poddawaj się Kochana! Może rozpisz sobie treningi na cały tydzień, powieś gdzieś na ścianie i tylko odznaczaj czy jest zaliczone? zawsze jakaś motywacja. Cytat:
![]() brawo! i współczuję @, ja w przeciągu dwóch dni też będę cierpieć ![]() Cytat:
Jutro cały dzień poza domem, jak da radę odezwę się z telefonu. Jutro wielki come back do biegania, mam nadzieję że dam radę po całym dniu pracy. Czas spać, bo wstaję o 6 . Dobranoc PS. blaszok mam nadzieję, że ON mi wybaczy a tu wrzucam moją ukochaną Fuńkę (po lewej niestety już nieżyjący piesek od roku , miała 13 lat)
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-08-17 o 23:08 |
||||||||
|
|
|
#2168 | ||
|
Tajka
|
Jajka sadzone, maślankę, pomidory, twaróg, indyka, brokuły, zsiadłe mleko, jajecznicę...
_________________________ ________ edit. nadrobiłam :hura:
Edytowane przez kisiej25 Czas edycji: 2013-08-17 o 23:54 |
||
|
|
|
#2169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale może uda mi sie pożyczyć rowerek od siostry bo ona miastowa i tak go nie używa więc.. zaczne bywać chociaż sprzęciorów to dużo nie ma
|
|
|
|
|
#2170 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
da się to rozprowadzić na samych włoskach? może kiedyś poeksperymentuję ![]() aj loffff ju tu! ![]() Cytat:
![]() Ja też tyle zapłaciłam To takie przykre trochę ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42303468]Melduję swojego pierwszego Shred'a widzę, że próbujesz nowe zestawy ![]() Cytat:
no i efekt wizualny ![]() Cytat:
trzeba się gadów pozbyć a tak w ogóle to ślicznego masz pieska Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w górach w nocy to zimne powietrze jest dosyć ![]() Za spadek ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mniam, mniam
dawno nie jadłam takiego obiadu W ogóle mam ochotę na buraczki ![]() Cytat:
no to trzymam by cel został osiągnięty ![]() Cytat:
Ty? chociaż sama ostatnio głupio się czułam jak kupowałam sześciopak Redds'ów ![]() Cytat:
![]() Też bym coś zjadła z girlla np. cukinię grillowaną ojjj, chyba trzeba będzie poprosić TŻ-ta żeby odpalił nasz elektryczny W domu najlepiej ![]() Uuuu, współczuję zastrzyku
|
|||
|
|
|
#2173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No cóż zrobić autostrady są o tyle fajne, że można właśnie szybko jechać i nic Cię nie obchodzi, ale kurde jak się "zapomnisz" i nie zjedziesz tam gdzie trzeba to później nadrabiasz ![]() Cytat:
Fajna opcja ![]() Cytat:
pamiętamy forum pomaga ![]() Ja? ja byłam grzeczna jak aniołek ![]() ![]() Szalona ![]() Cytat:
wracaj do nas cała, zdrowa, wypoczęta i pozytywnie nastawiona do dalszej walki z kilogramami baaajjjj
|
||||
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój piesio też śliczny
|
|
|
|
|
#2175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no podobna jest do mojego ![]() Cytat:
ale jak uda Ci się jeździć na siłkę, to byłoby fajnie ![]() Cytat:
![]() kładę się już powoli spać dobrej nocki! |
|||
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Na tydzień...od rana już jest płacz bo sie boi...
A ja się zważyłam...88.7...już mam dość... Albo tym rzuce albo wrócę na silownie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pechowcem się jest całe życie chyba, a jeśli chodzi o kontuzje to jestem w tym mistrzem.
Wczoraj o północy szłam sobie ciemną dróżką z dołami, noga mi się zawinęła i podkręciłam staw skokowy. O 2 już byłam w domu. Nie wiem jak ja jutro się trenerowi wytłumaczę z tego, on mnie chyba zayebie, nie powiem mu, że byłam pod wpływem alko, bo tym bardziej. Kilka dni przerwy w skakaniu mam zapewnione no nic, będę ćwiczyć brzuch i ramiona na hali od jutra.Humor do ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Póki co siedzę z mrożonym lodem owiniętym. Tato ma zajechać do apteki potem po altacet, bo jak to bywa, gdy potrzebny to w domu nie ma heroinka RKL ![]() ![]() patrzyłam na siłownię w Tbg, ale same orbitreki, rowerki itp co to za siłownia
|
|
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ajj może nie będzie taki zły, każdemu mogło się zdarzyć..Anns ja od początku sierpnia prowadzę taki zeszyt na poczatku spisałam wagę, wymiary, każdy dzień numeruję co na śniadanie, II posiłek itd i co danego dnia ćwiczyłam mnie taka forma bardzo motywuje ![]() Hej ![]() Ja wczoraj bardzo wcześnie poszłam spać, nawet nie wiem o której przebudziłam się po 4 i zobaczyłam na tel, że kolega do mnie dzwonił o 21 nawet tego nie słyszałam Siedziałabym na dole z nimi dłużej, ale tata mnie zdenerwował, nie moglam już tego słuchać, zabrałam się na górę i sobie poszłam stamtąd..Zjadłam flaki na początku, a potem wódka, wódka, pomiędzy ze 2 razy sałatka, 2 razy ryba, nie miałam ochoty nawet na ciasto, na jakiegoś kurczaka z ryżem też nie, jak piję to mi się jeść nie chce, zawsze po, a że poszłam wcześniej spać do rano tak mi się jeść chciało, póki co banana zjadlam i popijam zimną wodę z cytryną i nie mam ochoty na jedzene.. może potem rybę zjem w takim dobym sosie mama zrobiła a tak to lekko przez cały dzień, bo mnie coś odrzuca od jedzenia, może wieczorem pójdę na parę piw![]() Ładny dzień się zapowiada, może na rower się wybiorę ![]() A co do moich spodenek to będę dążyć, żeby się spokojnie w nich zapiąć, bo teraz wciskam je na du.pę, ale nawet zamka o cm w górę nie ruszę |
||
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale się wyspałam nie ma to jak swoje łóżeczko właśnie zjadłam śniadanko i popijam kawusię pogoda piękna się robi, trzeba będzie to wykorzystać ![]() Dżonka, łojjj bidula ja kiedyś na prostej drodze się wyyyebałam ![]() Aga, ja też wstałam z wielkim głoooodem ![]() To popiłaś mówisz wczoraj trochę
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine troszeczkę
ale jest spoko i było spoko wczoraj też muszę pogodę wykorzystać, bo aż grzech siedzieć w domu
|
|
|
|
#2181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
anns śliczny piesek!
dżo kuruj się mam nadzieję, że chociaż nie boli jakoś bardzo Cytat:
![]() Cytat:
dzień doberek! ![]() wstałam i odnotowałam spadek 55,1 ![]() zrobiłam foteczki i trochę porównałam, muszę wziąć się za robienie ćwiczeń na tyłek koniecznie ale za to boczki mi ładnie spadły i brzusio ![]() później wrzucę na kompa, bo na tablecie słanbiej widzę ![]() co do choroby to jeszcze doszedł mi katar i kaszel z gorączką miłego dzionka
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2013-08-18 o 10:05 |
||
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Choco gratki za wagę
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Ania Ty chudzielcu!!!
kuruj się ![]() naqrwia mnie cholernie, a ja chciałam jutro już skakać jak dobrze pójdzie to podejrzewam, że w środę już będę mogła zacząć |
|
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za spadek ![]() kuruj się |
||
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Choco ja zauważyłam, że jak więcej jem to metabolizm mi tak ruszył
przy dużej aktywności, mogę więcej jeść i tak to spalam, a organizm sam się napędza
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
trener to mnie opier.*oli za to, że w tak głupi sposób sobie ''załatwiłam'' najwazniejszą część przygotowań przed sezonem
idę na rosół
|
|
|
|
#2187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak to teraz u Ciebie kalorycznie wygląda, mniej więcej ile jesz? Ja też bym chciała na tyłek, ale mam specyficzne wymagania- jest spory i w ogóle nie jędrny- w związku z czym chciałąbym go ujędrnic, ale też trochę pomniejszyć Tj żeby tłuszczyk spadł Ja mi tyłek urośnie, to nieważne czy jędrny czy nie, ale spodni nie kupie żadnych ![]() Mam nadzieję, że szybko do zdrówka wrócisz, wypij sobie wieczorem mleko z miodem ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Nie poddawaj się! ja też mam zastój, więc mimo, że ważę mniej od Ciebie to wiem, że to bardzo strusftujące. Trzymam za Ciebie kciuki- widzę, że 1 cel już osiągnełaś- 90 kg. Powolutku i do celu! Może faktycznie warto wrócić na siłownię?
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Choco, gratuluję kolejnego spadku
a choroby współczuję kuruj się Gdzie jest Madzia? już pojechała na te wakacje?
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
widzę Madzię
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

) ale za dużo węgli
stąd moje postanowienie o low-carb.
Niestety muszę się z Wami pożegnac na jakiś czas
Jutro ta impreza o której wspominałam, później sprzątanie i we wtorek jadę na wakacje
mam nadzieję, że nie dopadnie mnie angina

, miała 13 lat)

by cel został osiągnięty
np. cukinię grillowaną 

ajj może nie będzie taki zły, każdemu mogło się zdarzyć..
właśnie zjadłam śniadanko i popijam kawusię
pogoda piękna się robi, trzeba będzie to wykorzystać
jak dobrze pójdzie to podejrzewam, że w środę już będę mogła zacząć