Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-17, 22:41   #2161
kasia77177
Wtajemniczenie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
disco polo
o matko...a u mnie 1 września na dożynkach ma być boys i później jakieś mniej znane zespoły disco polo...cała gala:/
Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ziewczyny.... Moja mama przez ROK nie piekła chleba- siedzę, a z dołu czuję zapach jakiś przepyszny, pytam co to - "aaa, piekę trzy chleby, dwa już są, trzeci będzie jutro rano ciepły" a ja chce low carb od jutra.

No nic, idę za jakieś pół godzinki poćwiczyć, znajdę coś na YT, pościskam agrafką i się porozciągam
Dietowo dziś nawet ok( 4 małe cantuccini, ale ponoć to 115 kcal ) ale za dużo węgli stąd moje postanowienie o low-carb.
to się nazywa peszek...

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Niestety muszę się z Wami pożegnac na jakiś czas Jutro ta impreza o której wspominałam, później sprzątanie i we wtorek jadę na wakacje Wrócę dopiero we wrześniu pewnie. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie:prosi :
będziemy czekać na Ciebie,wracaj
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 22:44   #2162
ChocoMonster
Zakorzenienie

tulipan nie zapomnimy

moje gardło umiera mam nadzieję, że nie dopadnie mnie angina
Stary 2013-08-17, 22:53   #2163
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
moje gardło umiera mam nadzieję, że nie dopadnie mnie angina
oby nie
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 22:58   #2164
ChocoMonster
Zakorzenienie

non tylko raz w życiu miałam anginę, nie chcę więcej
Stary 2013-08-17, 22:58   #2165
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Ja meluję 40 minut hh

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
melduje 6,5 km biegu (interwałowego), 45 min
nawodniłam sie duszkiem 0,5l wody a teraz ide sie porozciagać !

dokładnie ! ale od czego jest wizaz mobile

tak piszecie o tych siłowych że chyba zaczne chodzić na siłke tymbardziej że przy moim byłym gimnazjum (6 km od mojego domu) jest siłownia i to darmowa więc.. czemu mnie tam nie ma regularnie

haha, no właśnie nie ma to jak rozwój techniki i te sprawy

darmowa siłownia, a Ciebie tam nie ma?! nu nu nu chyba czas to zmienić

Cytat:
Hej Dziewczyny Niestety muszę się z Wami pożegnac na jakiś czas Jutro ta impreza o której wspominałam, później sprzątanie i we wtorek jadę na wakacje Wrócę dopiero we wrześniu pewnie. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie:prosi :
baw się dobrze! będziemy na Ciebie czekać

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ziewczyny.... Moja mama przez ROK nie piekła chleba- siedzę, a z dołu czuję zapach jakiś przepyszny, pytam co to - "aaa, piekę trzy chleby, dwa już są, trzeci będzie jutro rano ciepły" a ja chce low carb od jutra.
świeży chlebek ..
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 22:59   #2166
ChocoMonster
Zakorzenienie

uciekam spać chudzinki, do jutra
Stary 2013-08-17, 23:06   #2167
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Anns od poniedzialku pojde za Twoim przykladem co do zapisywanie fajnie i przejrzyscie
cieszę się, powodzenia

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jestem nareszcie w domu pół dnia w aucie, mam dość jeszcze musieliśmy nadrabiać km, bo TŻ się zagapił i nie zauważył zjazdu z A4
współczuję tej drogi, niby cały dzień siedzisz na dupie,a i tak zmęczonym się jest co do autostrady, to kiedyś na 2 auta jechaliśmy do Austrii na narty. i mój tata jechał z przodu i zjechał na zjazd, a drugi kierowca to przeoczył i przejechał (a nie mieli nawigacji). Zorientował się i co zrobił...? WYCOFAŁ NA ŁUKU

Cytat:
Znalazłam siłownię 20 km ode mnie, zastanawiam się nad nią, bo karnet miesięczny 70 zł, jednorazowe wejście 10 zl.
uuu, fajnie masz jak dojeżdżać? Rower spoko opcja, ale w dwie strony to już nie ma co wchodzić na siłownię potem

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
:HI:
pamietacie mnie jeszcze?

przyszłam na siebie naskarżyć...
lato dało mi trochę tłuszczu wiecej, na wadze rozpaczy nie ma, jest moze z poł kilograma wiecej, ale widze po brzuchu że jest bardziej sadlisty, miesnie zapewnie spadły a tłuszyku przybyło

Dajcie jakiegoś kopa do działania czy coś, bo znów powtarza sie ten sam schemat - co dziennie zaczynam ćwiczyć w konsekwencji tylko planuje a nie wykonuje...
no pewnie, że pamiętamy nie poddawaj się Kochana! Może rozpisz sobie treningi na cały tydzień, powieś gdzieś na ścianie i tylko odznaczaj czy jest zaliczone? zawsze jakaś motywacja.

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
:O :O :O :O
Nie wiem, jakim cudem, ale zjadłam dzisiaj o 500 kalorii...za mało
co jadłaś?!

Cytat:
Ja meluję 40 minut hh

Cytat:
brawo! i współczuję @, ja w przeciągu dwóch dni też będę cierpieć

Cytat:
ooo, dokąd jedziesz? Nie zapomnimy, miłych wakacji i wracaj do nas szybko

Jutro cały dzień poza domem, jak da radę odezwę się z telefonu.
Jutro wielki come back do biegania, mam nadzieję że dam radę po całym dniu pracy. Czas spać, bo wstaję o 6 . Dobranoc

PS. blaszok mam nadzieję, że ON mi wybaczy a tu wrzucam moją ukochaną Fuńkę (po lewej niestety już nieżyjący piesek od roku , miała 13 lat)

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2013-08-17 o 23:08
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 23:09   #2168
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość

co jadłaś?!
Jajka sadzone, maślankę, pomidory, twaróg, indyka, brokuły, zsiadłe mleko, jajecznicę...
_________________________ ________
edit. nadrobiłam :hura:

Edytowane przez kisiej25
Czas edycji: 2013-08-17 o 23:54
kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 23:37   #2169
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
haha, no właśnie nie ma to jak rozwój techniki i te sprawy

darmowa siłownia, a Ciebie tam nie ma?! nu nu nu chyba czas to zmienić
może dlatego że własnego rowerka nie mam i jestem uzależniona od mamy pracy a autobusy tam nijak jeżdżą tzn. w niezbyt odpowiadających mi godzinach i rzadko (niestety mimo że mam 8 km do centrum jesteśmy oddzielną gminą nie włączoną pod miasto i kursuje u nas pks a nie miejski ) ale może uda mi sie pożyczyć rowerek od siostry bo ona miastowa i tak go nie używa więc.. zaczne bywać
chociaż sprzęciorów to dużo nie ma
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 23:50   #2170
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mój brat poszedł biegać na czczo, a ja do niego: ''yyy nie biega się na czczo! nie masz o tym pojęcia nawet''
a on mi taką ripostę dał: '' a Ty masz takie pojęcie, że w ogóle od pół roku nie chudniesz''

Aż mi się smutno zrobiło, ale on ma rację. Lecę w kulku od 6 miesięcy
Ale Ci doyyyebał ale takie słowa czasem stawiają do pionu pokaż Mu, że potrafisz! Ale oczywiście zrób to przede wszystkim dla siebie

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
pewnie już sprawdziłaś, ale spieszę z wyjaśnieniem pasta cukrowa to taka masa podobna do wosku, z tym że stosuję się ją bez plastrów (jest jak plastelina) i jest o wiele delikatniejsza niż wosk (przykleja się do włosków, nie do skóry).
No i cenowo wychodzi nieporównywalnie taniej, cukier i sok z cytryny, gotujesz kilka minut i masz na kilka depilacji
No ale włoski są przy skórze, to jak to? da się to rozprowadzić na samych włoskach? może kiedyś poeksperymentuję

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
Heroinka ja Cię kocham normalnie
aj loffff ju tu!

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Hej
Wyslalam i pakuje młodego na pierwsze kolonie...mój maleńki wybieranie jedzie pierwszy raz...zostawiam że połowy nie przywiezie z powrotem...
Będzie dobrze! A na długo jedzie?

Cytat:
ja kupuje na gruperze za 26 z przesyłką
Ja też tyle zapłaciłam

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja też widzę całe swoje życie na diecie
To takie przykre trochę

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42303468]Melduję swojego pierwszego Shred'a Macie rację fajne to i bardziej mnie zmęczyło niż skalpel, plus ćwiczenia z hantelkami więc narazie zostanę przy tym [/QUOTE]

widzę, że próbujesz nowe zestawy

Cytat:
Wymiary od stycznia do teraz:
1. Obwód klatki piersiowej: 91->87 cm
2. Obwód talii: 78,5->76 cm
3. Obwód bioder: 103,5->94 cm
4. Obwód uda: 61->56,5 cm
5. Obwód łydki: 38->37 cm
6. Pod biustem: 87->78,5 cm
7. Pępek: 91->87 cm.
Super spadki! no i efekt wizualny

Cytat:
u mnie w domu znowu chaos, bo jak nie malowanie wszystkich pokoi, to wczoraj się okazało, że nasz piesek kochany złapał po raz pierwszy pchły ... dzisiaj jechałam z siostrą po jakieś szampony i inne, już go wykąpałyśmy, ale biedny ma tak podrapany brzuszek i przy tylnych łapach, że mi go strasznie szkoda także zaraz idę "walczyć z pchłami" w domu, tzn. musimy b. dokładnie poodkurzać zakamarki i jego posłanie, żeby to cho.lerstwo się gdzieś nie zagnieździło... :/
Uuuu, niefajnie, że się to cholerstwo przypałętało trzeba się gadów pozbyć a tak w ogóle to ślicznego masz pieska

Cytat:
podliczyłam właśnie wszystkie wymiary od stycznia i wszędzie jestem na +
Wygląd Twojego ciała mówi co innego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 23:53   #2171
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
wstałam i czuję się fatalnie, moje gardło strajkuje obym tylko wyzdrowiała do poniedzialku, nawet jeść mi się nie chce
ale za to odnotowałam minimalny spadek ważne, że nie stoi, bo przecież od tygodnia waga się zaczarowala
teraz jest 55,6, jak będzie 55 to zrobię foteczki do porownania
Zdrówka! mnie też coś gardło boli... ale to pewnie dlatego, że dzisiaj w nocy spaliśmy przy otwartym balkonie a w górach w nocy to zimne powietrze jest dosyć
Za spadek

Cytat:
O ludzie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-18, 00:01   #2172
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
zjadłam pycha obiad- schabowy duszony z ziemniakami i surówką.
Mniam, mniam dawno nie jadłam takiego obiadu
W ogóle mam ochotę na buraczki

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hej hej nie biorę się za ciasta znalazłam spodnie z podstawówki, kiedyś dzwony się nosiło ucięłam je, nożyczkami troszkę podrasowałam, wytarłam i zrobiłam sexi krótkie szorty, wchodzę w nie, ale się nie zapinam to mój cel wejść w te spodenki
A to dobre no to trzymam by cel został osiągnięty

Cytat:
poszłam do biedry i obczajałam promocje na browarki i tak się przyglądam i przyglądam i się wstydziłam kupić 4-pak Zostanę dziś przy Perłach, moje niezawodne piwka kupię je zaraz przed przedbiegami
No coś Ty Ty? chociaż sama ostatnio głupio się czułam jak kupowałam sześciopak Redds'ów pani wymownie na mnie spojrzała i poprosiła o dowód

Cytat:
melduję dodatkowe 30 min ruchu i na dziś już wystarczy

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
aleście naspamowały,nie mogłam Was nadrobić...
wczoraj wróciłam z grilla o wpół do 1-zjadłam 1,5 kiełabski i kawałek karkówki oraz duuużo sałatki greckiej,żeby się zapchaćwpadły też 2 somersby
dziś zrobiłam brzuszki
Heroinka-fajnie,że już jesteście w domuu lekarza byłam wczoraj,ale masakra-chciał mi dać zastrzyk,ale w złe miejsce się wbił i drugiego razu już bym nie przeżyła,mało co nie zemdlałam...mam iść znowu w poniedziałek...
Czee
Też bym coś zjadła z girlla np. cukinię grillowaną ojjj, chyba trzeba będzie poprosić TŻ-ta żeby odpalił nasz elektryczny
W domu najlepiej
Uuuu, współczuję zastrzyku
Stary 2013-08-18, 00:09   #2173
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heeej fajnie, że już jesteś
te zjazdy z autostrad są okropne.. ile razy mój tata już jakiś przejechał a zrobić nic nie można, tylko cisnąć przed siebie

No cóż zrobić autostrady są o tyle fajne, że można właśnie szybko jechać i nic Cię nie obchodzi, ale kurde jak się "zapomnisz" i nie zjedziesz tam gdzie trzeba to później nadrabiasz

Cytat:
Znalazłam siłownię 20 km ode mnie, zastanawiam się nad nią, bo karnet miesięczny 70 zł, jednorazowe wejście 10 zl.
A gdzie, a gdzie? Fajna opcja

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
:HI:
pamietacie mnie jeszcze?

przyszłam na siebie naskarżyć...
lato dało mi trochę tłuszczu wiecej, na wadze rozpaczy nie ma, jest moze z poł kilograma wiecej, ale widze po brzuchu że jest bardziej sadlisty, miesnie zapewnie spadły a tłuszyku przybyło

Dajcie jakiegoś kopa do działania czy coś, bo znów powtarza sie ten sam schemat - co dziennie zaczynam ćwiczyć w konsekwencji tylko planuje a nie wykonuje...
No czeeeeść pamiętamy dobrze, że wracasz i chcesz walczyć dalej forum pomaga masz tu bacika na ogarnięcie się i do roboty!

Cytat:
ciekawe czym żeś go zajmowała że sie nie mógł skupić na drodze
Ja? ja byłam grzeczna jak aniołek

Cytat:
Ja meluję 40 minut hh

Cytat:
Szalona

Cytat:
No to miłej imprezy i udanego wypoczynku! wracaj do nas cała, zdrowa, wypoczęta i pozytywnie nastawiona do dalszej walki z kilogramami baaajjjj
Stary 2013-08-18, 00:13   #2174
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję tej drogi, niby cały dzień siedzisz na dupie,a i tak zmęczonym się jest co do autostrady, to kiedyś na 2 auta jechaliśmy do Austrii na narty. i mój tata jechał z przodu i zjechał na zjazd, a drugi kierowca to przeoczył i przejechał (a nie mieli nawigacji). Zorientował się i co zrobił...? WYCOFAŁ NA ŁUKU
Nie ma to jak pomysłowość
Twój piesio też śliczny
Stary 2013-08-18, 00:39   #2175
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
PS. blaszok mam nadzieję, że ON mi wybaczy a tu wrzucam moją ukochaną Fuńkę (po lewej niestety już nieżyjący piesek od roku , miała 13 lat)
hah, oczywiście, że wybaczy
no podobna jest do mojego kochane pieski! cudne

Cytat:
może dlatego że własnego rowerka nie mam i jestem uzależniona od mamy pracy a autobusy tam nijak jeżdżą tzn. w niezbyt odpowiadających mi godzinach i rzadko (niestety mimo że mam 8 km do centrum jesteśmy oddzielną gminą nie włączoną pod miasto i kursuje u nas pks a nie miejski ) ale może uda mi sie pożyczyć rowerek od siostry bo ona miastowa i tak go nie używa więc.. zaczne bywać
chociaż sprzęciorów to dużo nie ma
aaa, rozumiem moja gmina to też taka pipidówa co mało kiedy coś jeździ, a cały czas obcinają kursy...
ale jak uda Ci się jeździć na siłkę, to byłoby fajnie

Cytat:
Uuuu, niefajnie, że się to cholerstwo przypałętało trzeba się gadów pozbyć a tak w ogóle to ślicznego masz pieska
trzeba, trzeba

kładę się już powoli spać dobrej nocki!
Stary 2013-08-18, 07:48   #2176
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Będzie dobrze! A na długo jedzie?
Na tydzień...od rana już jest płacz bo sie boi...

A ja się zważyłam...88.7...już mam dość...

Albo tym rzuce albo wrócę na silownie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-18, 08:46   #2177
dzovana
Zakorzenienie

Dziewczyny, pechowcem się jest całe życie chyba, a jeśli chodzi o kontuzje to jestem w tym mistrzem.
Wczoraj o północy szłam sobie ciemną dróżką z dołami, noga mi się zawinęła i podkręciłam staw skokowy. O 2 już byłam w domu.
Nie wiem jak ja jutro się trenerowi wytłumaczę z tego, on mnie chyba zayebie, nie powiem mu, że byłam pod wpływem alko, bo tym bardziej.
Kilka dni przerwy w skakaniu mam zapewnione no nic, będę ćwiczyć brzuch i ramiona na hali od jutra.
Humor do

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Póki co siedzę z mrożonym lodem owiniętym. Tato ma zajechać do apteki potem po altacet, bo jak to bywa, gdy potrzebny to w domu nie ma

heroinka RKL
patrzyłam na siłownię w Tbg, ale same orbitreki, rowerki itp co to za siłownia może jeszcze są inne tam, muszę poszukać
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 08:48   #2178
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
spodenki z podstawówki ja bym sie w moje nie wcisnęła ale fajny cel sobie wybrałaś oby jak najszybciej

Przynajmniej będziesz z nim cały czas w kontakcie Tylko nie przejmuj sie jak nie bedzie dzwonił zbyt czesto Gry, zabawy.. to wszystko pochłania energie i pamięć
Cytat:
Dziewczyny, pechowcem się jest całe życie chyba, a jeśli chodzi o kontuzje to jestem w tym mistrzem.
Wczoraj o północy szłam sobie ciemną dróżką z dołami, noga mi się zawinęła i podkręciłam staw skokowy. O 2 już byłam w domu.
Nie wiem jak ja jutro się trenerowi wytłumaczę z tego, on mnie chyba zayebie, nie powiem mu, że byłam pod wpływem alko, bo tym bardziej.
Kilka dni przerwy w skakaniu mam zapewnione no nic, będę ćwiczyć brzuch i ramiona na hali od jutra.
Humor do
biedactwo ajj może nie będzie taki zły, każdemu mogło się zdarzyć..

Anns ja od początku sierpnia prowadzę taki zeszyt na poczatku spisałam wagę, wymiary, każdy dzień numeruję co na śniadanie, II posiłek itd i co danego dnia ćwiczyłam mnie taka forma bardzo motywuje

Hej
Ja wczoraj bardzo wcześnie poszłam spać, nawet nie wiem o której przebudziłam się po 4 i zobaczyłam na tel, że kolega do mnie dzwonił o 21 nawet tego nie słyszałam Siedziałabym na dole z nimi dłużej, ale tata mnie zdenerwował, nie moglam już tego słuchać, zabrałam się na górę i sobie poszłam stamtąd..
Zjadłam flaki na początku, a potem wódka, wódka, pomiędzy ze 2 razy sałatka, 2 razy ryba, nie miałam ochoty nawet na ciasto, na jakiegoś kurczaka z ryżem też nie, jak piję to mi się jeść nie chce, zawsze po, a że poszłam wcześniej spać do rano tak mi się jeść chciało, póki co banana zjadlam i popijam zimną wodę z cytryną i nie mam ochoty na jedzene.. może potem rybę zjem w takim dobym sosie mama zrobiła a tak to lekko przez cały dzień, bo mnie coś odrzuca od jedzenia, może wieczorem pójdę na parę piw
Ładny dzień się zapowiada, może na rower się wybiorę
A co do moich spodenek to będę dążyć, żeby się spokojnie w nich zapiąć, bo teraz wciskam je na du.pę, ale nawet zamka o cm w górę nie ruszę
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 08:57   #2179
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale się wyspałam nie ma to jak swoje łóżeczko właśnie zjadłam śniadanko i popijam kawusię pogoda piękna się robi, trzeba będzie to wykorzystać

Dżonka, łojjj bidula a trener zrozumie... przecież nie zrobiłaś sobie bubu specjalnie ja kiedyś na prostej drodze się wyyyebałam i przez tydzień stanąć na stopę nie mogłam w sumie nic sobie nie zrobiłam, tylko jakoś nadwyrężyłam

Aga, ja też wstałam z wielkim głoooodem
To popiłaś mówisz wczoraj trochę
Stary 2013-08-18, 09:15   #2180
agulaaaa
Zakorzenienie

Heroine troszeczkę ale jest spoko i było spoko wczoraj też muszę pogodę wykorzystać, bo aż grzech siedzieć w domu
Stary 2013-08-18, 10:02   #2181
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

anns śliczny piesek! a ten jamniczek...
dżo kuruj się mam nadzieję, że chociaż nie boli jakoś bardzo
Cytat:
Zdrówka! mnie też coś gardło boli... ale to pewnie dlatego, że dzisiaj w nocy spaliśmy przy otwartym balkonie a w górach w nocy to zimne powietrze jest dosyć
Za spadek

O ludzie
dziękuję

Cytat:
Na tydzień...od rana już jest płacz bo sie boi...

bez nerwów

dzień doberek!
wstałam i odnotowałam spadek 55,1 (najniższa jak dotąd )w końcu, wiedziałam, że waga ruszy jak dodam kcal do diety
zrobiłam foteczki i trochę porównałam, muszę wziąć się za robienie ćwiczeń na tyłek koniecznie ale za to boczki mi ładnie spadły i brzusio
później wrzucę na kompa, bo na tablecie słanbiej widzę
co do choroby to jeszcze doszedł mi katar i kaszel z gorączką muszę się dziś wykurować chcociaż plusem tej choroby jest to, że wczoraj wypiłam z 3,5l zielonej herbaty
miłego dzionka

Edytowane przez ChocoMonster
Czas edycji: 2013-08-18 o 10:05
ChocoMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 10:05   #2182
agulaaaa
Zakorzenienie

Choco gratki za wagę
Stary 2013-08-18, 10:09   #2183
dzovana
Zakorzenienie

Ania Ty chudzielcu!!!
kuruj się

naqrwia mnie cholernie, a ja chciałam jutro już skakać jak dobrze pójdzie to podejrzewam, że w środę już będę mogła zacząć
Stary 2013-08-18, 10:22   #2184
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Humor do Póki co siedzę z mrożonym lodem owiniętym. Tato ma zajechać do apteki potem po altacet, bo jak to bywa, gdy potrzebny to w domu nie ma
o kuurdee, biedna Ty ale trener pewnie zrozumie! uważaj teraz na siebie

Cytat:
dzień doberek!
wstałam i odnotowałam spadek 55,1 (najniższa jak dotąd )w końcu, wiedziałam, że waga ruszy jak dodam kcal do diety
zrobiłam foteczki i trochę porównałam, muszę wziąć się za robienie ćwiczeń na tyłek koniecznie ale za to boczki mi ładnie spadły i brzusio
co do choroby to jeszcze doszedł mi katar i kaszel z gorączką muszę się dziś wykurować chcociaż plusem tej choroby jest to, że wczoraj wypiłam z 3,5l zielonej herbaty
miłego dzionka
za spadek
kuruj się
Stary 2013-08-18, 10:29   #2185
agulaaaa
Zakorzenienie

Choco ja zauważyłam, że jak więcej jem to metabolizm mi tak ruszył przy dużej aktywności, mogę więcej jeść i tak to spalam, a organizm sam się napędza
Stary 2013-08-18, 10:34   #2186
dzovana
Zakorzenienie

trener to mnie opier.*oli za to, że w tak głupi sposób sobie ''załatwiłam'' najwazniejszą część przygotowań przed sezonem

idę na rosół
Stary 2013-08-18, 10:48   #2187
pipson
Zadomowienie

Cytat:

dzień doberek!
miłego dzionka
Jeeee, brawoooo!
A jak to teraz u Ciebie kalorycznie wygląda, mniej więcej ile jesz? Ja też bym chciała na tyłek, ale mam specyficzne wymagania- jest spory i w ogóle nie jędrny- w związku z czym chciałąbym go ujędrnic, ale też trochę pomniejszyć Tj żeby tłuszczyk spadł Ja mi tyłek urośnie, to nieważne czy jędrny czy nie, ale spodni nie kupie żadnych
Mam nadzieję, że szybko do zdrówka wrócisz, wypij sobie wieczorem mleko z miodem

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
trener to mnie opier.*oli za to, że w tak głupi sposób sobie ''załatwiłam'' najwazniejszą część przygotowań przed sezonem

idę na rosół
Zyczę Ci powrotu do sprawności jak najszybciej a trenerowi powiedz, żeby nie fikał, bo mu Twoje koleżanki z Wizażu nakopią do du.py

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:

Nie poddawaj się! ja też mam zastój, więc mimo, że ważę mniej od Ciebie to wiem, że to bardzo strusftujące. Trzymam za Ciebie kciuki- widzę, że 1 cel już osiągnełaś- 90 kg. Powolutku i do celu! Może faktycznie warto wrócić na siłownię?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 10:49   #2188
heroine86
Zakorzenienie

Choco, gratuluję kolejnego spadku a choroby współczuję kuruj się

Gdzie jest Madzia? już pojechała na te wakacje?
Stary 2013-08-18, 10:55   #2189
dzovana
Zakorzenienie

widzę Madzię
Stary 2013-08-18, 10:56   #2190
heroine86
Zakorzenienie

Dżonka, znów rosół widzę haha, niedzielny standard

Cytat:
widzę Madzię
I ja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości