|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Ano musisz. Znam to z autopsji. Na poczatku tak wariowalam, ze az mąż mną potrząsnął. Dopiero wtedy sie ogarnelam. Zycze duzo cierpliwosci. Ale ja wiem, ze bedzie.ok tym razem. Uwierz mi Sandzia
![]() A do lekarza kiedy mozesz tam sie zglosic?
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Santom
![]() ![]() będzie już tylko dobrze i co raz lepiej! Linka.... boję się, myślałam, że po nie będzie tak źle... Pozdrawiam, ja zaraz na śniadanie w auto i wracamy.... buzka! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Witam
Cytat:
No pięknie W jakiej dawce bierzesz dupka?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
biore 2x 1 dupka i 2x1 luteine dowcipnie
dzieki naszej kwici i kocurkowi mam spory zapas. do mamy juz zadzwonilam i jutro pojdzie do apteki po wiecej dupka, do pl lecimy 20 wrzesnia, wiec za miesiac bedzie lekarz. tutaj do lekarza pojsc moge, ale oni nic nie zrobia, odesla mnie z kwitkiem, aczkolwiek moze jutro pojde i wywalcze chociaz bhcg, z tym, ze na dobra sprawe to badanie jest zbedne jak na moj gust.
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SANTI!!!! Nawet 3 kreski A my razem z Tobą Dobry ja już po śniadanku i herbatce. Idę się zająć mięskiem na obiad
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole obudzilam sie o 5 i walczylam czy juz isc robic ten test czy nie, a sikac mi sie chcialo niesamowicie. ale mowie, ze jak teraz sie wysikam to pozniej nie bede miala z czego testu zrobic. no i dotarlo do mnie tez, ze jesli nie wstane i nie zrobie testu to juz ze spaniem sie moge pozegnac. no i poszlam. i ten czas (czyt 3sek) zanim jakis cien sie zaczal pojawiac byl jak wiecznosc. juz zdarzylam w ciagu tych 3ech sek pomyslec, ze jednak poprzednie testy byly dupne
no i teraz tez pojawia sie kwestia seksu: dzis rano byl i nie wiem czy mam wariowac i rezygnowac czy jednak zyc normalnie. ale chyba stawiam na normalnosc... poprzednim razem nie bylo nic i i tak stalo to co sie stalo. btw juz troche zaczyna mnie mdlic chyba moj mozg dziala na wysokich obrotach
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
|
#458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podziwiam za spokój Nie ma innej opcji niż taka że będzie dobrze
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-08-18 o 11:04 |
||
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie kazda tak przechodzi jak ja...jset 4 dni po i już czuje się lepiej
nawet na jakiś sex licze... ![]() Cytat:
santi w ciązy santi w ciązy santi w ciązy tralalalala gratuluję słońce |
|
|
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a jakie te tabletki z magnezem brac? asmag?
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze teraz bedzie laskawszy![]() a co do bety, to chodzi mi o to, ze sensu nie ma robic bo jak beta bedzie rosla to dobrze, ale jesli bedzie spadala to na to tez nic nie poradze. takie badanie tylko dla wlasnego swietego spokoju albo niepokoju. zobacze jak mi bedzie szlo jutro zwlekanie sie z lozka, jesli pojdzie zwawo to pojde do przychodni, chociaz juz mi sie nie dobrze robi jak mam patrzec na te ryje z recepcji |
||
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skurczyki sie jakies pojawily ale to jeszcze nieregularne, ale do szpitala przyjechalam bo mloda bardzo slabo czulam wiec mnie zostawili, no i okazalo sie ze od poniedzialku szyjka sie znow skrocila i rozwarla, wiec teraz kaza mi duuuuzo lazic po schodach i spacerowac ![]() co do przytulanek, ja tam bym szla trybem normalnosci. |
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leze ale chce do domu jutro bo ja sie na rzesy umowilam na srode
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekanie żeby zrobić test jest najgorsze a przypomnij mi, w których dniach robiłaś poprzednie testy że wyszły pozytywne? termin @ już był? bo ja zanim znajdę w wątku to mnie noc zastanie ![]() Ja wprawdzie nie mam takiego stażu w staraniach ale z przytulaniem chyba też wolałabym poczekać do wizyty u lekarza, aż usłyszałabym 'wszystko ok, rozwija się tam ładnie, przytulać ile wlezie '
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie chce za bardzo sama rodzic, ktora ze szczecina do mnie przyjedzie i mi potowarzyszy? |
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Kochana ale się cieszę:-*:-* A z seksem to bym jednak się wstrzymała chociaż do wizyty u gina Witam:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dzwonila do mnie moja szefowa, cala zaplakana... jej maz dal jej tydzien na wyprowadzke z domu... ech, szukam mieszkania dla niej ale tak mi jej szkoda, ze szok
i nie ma sie komu wygadac nawet, bo nikogo bliskiego tutaj nie ma i tylko mnie ma, zeby sie wygadac, a to tez wiadomo, ze jakiejs strasznej wiezi nie mamy i jej brakuje bliskich zostawila caly swoj swiat za soba w tajlandii a ten skur:#¤¤%&& teraz jej mowi, zeby sie wynosila z domu. w ogole jej nie szanowal, tylko bledy jej potrafil wytykac...
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Bajka moga przyjechac.. ;-)
Siostry porod odbieralam, swoj mam za soba... To i moge przywitac na swiecie synowa :-P |
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale milo by bylo jak by sprawca calej tej sytuacji byl by ze mna ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana bedzie dobrze Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ![]() ps. to co, teraz szybko trzeba kończyć wątek bo kolejka chętnych czeka
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki i zycze powodzenia. Mam dzis leniwa niedziele z mezem, wchodze na wizaz, a tu takie wiesci! Santom gratuluje Kochana. Teraz musi byc ok! Co do szefowej to przykra sytuacja ![]() Bajka jakby Ci to powiedziec.... Ty to tu chyba masz najmniej do powiedzenia. Amelka zdecyduje kiedy jest jej czas :p Ale rozumiem tez, ze wolalabys miec meza przy sobie. Trzeba liczyc ze sie dziecku ulituje nad mama. Zycze milej reszty dnia Sloneczka
|
|
#476 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
a wiec i ja dolaczam sie do oficjalnych GRATULACJI
Hm a seksik,ja zostalabym jak to okreslilas,przy normalnym trybie.Ale z drugiej strony,po Twoich przejsciach pewnie Ty sama juz wiesz,bo masz intuicje co bedzie lepszeCytat:
No ale wiadomo,nie zawsze mozna miec to,co by sie chcialo.Zobaczymy co bedzie chciala Amelcia oby miala takie same pragnienia co Mamusia![]() A ja Dziewczyny drapie sie po glowie... 7 sierpnia zaczal mi sie okres.Zwykle wyglada tak,ze mam 2 dni mocniejsze,trzeci to juz lekkie plamienia.A czwarty juz czysto.Piatego dnia bylo bara bara ![]() I teraz w piatek czyli 10 dc pobolewalo mnie podbrzusze,a w sobote mialam uplaw z krwia.Mialam tez mega kaca.I dzis znow mialam uplaw z krwia.Wszystko wyglada tak jak przy pierwszym zajsciu...Tylko zastanawiam sie jakby bylo to mozliwe wiem,ze sie zdarza miec czasem 2 razy w miesiacu te dni,hmm.. i co w takim razie z metoda kalendarzykowa? ja bede przeszczesliwa jesli to jest to no ale chyba juz zwatpie we wlasne cialo.W czwartek mam wizyte u gina,wiec zobaczy sie
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Bazile wytrzymasz do czwartku? Moze walnij jutro testa, co?
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#480 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale ja zawsze uważam w takich sytuacjach, że lepiej że pokazał wcześniej jakim jest gnojem i jest jeszcze szansa ułożyć sobie życie bez niego ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

W jakiej dawce bierzesz dupka?

spać? czy nie spać? oto jest pytanie...

leze ale chce do domu jutro
bo ja sie na rzesy umowilam na srode
a nie chce za bardzo sama rodzic, ktora ze szczecina do mnie przyjedzie i mi potowarzyszy?