|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
powyższy opis zresztą by się zgadzał.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-08-18 o 00:12 |
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Sorki, czepiam się, wiem A co z tymi tagami? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie właśnie autoalarm się komuś włączył a jakieś chamy pod oknem wrzeszczą.
Ale przyznam się, że nocami na maszynie szyję
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy ludzie robiący zakupy nie zapakują w woreczek bułek, chleba - przecież koszyki, sklepowe lady i ręce pani ekspedientki nie są sterylnie czyste.
No i nie ogarniam facebook'owego wyjadania sobie z dziobków - nawet przez dobrych znajomych. Wstawianie non stop jakiś słodkich obrazków, złotych myśli o wielkiej przyjaźni, jakieś to takie przesłodzone dla mnie.
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Konto usunięte
|
saane, oto nasze tagi:
len jest do kitu, pozdrawiam demi, precz z lenem :d, śliczny gabriel macht , tu mamy zawsze offtop
|
|
|
|
#1687 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na przystanku (tzn. na przeciwko mnie ;p) przed chwilą grali na bębnach.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A przy okazji: co robicie w sklepie z rękawiczką, której uzywacie do włożenia pieczywa do worka? |
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- ja biorę ręką. Ale nie macam innych, po prostu chwytam i zabieram ;P (zawsze do tego momentu nie używam tej ręki ;d) |
|
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam winter, że odważyła Ci się narazić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1691 |
|
Konto usunięte
|
Wkładam do kieszeni ^^
|
|
|
|
#1692 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żeby wszyscy tak robili to świat byłby piękny
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Konto usunięte
|
Potem chodzę jak jelop z kieszeniami pełnymi woreczków i innych śmieci.
W poprzedniej wersji Len był jeszcze impotentem (winter, umrzyj). |
|
|
|
#1694 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() Ja łapię workiem, w którym potem niosę do domu |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Konto usunięte
|
Ale jak? W sklepie do kosza?
Cytat:
Ale ja mówię o jednorazowych rękawiczkach, w sensie, że każdy bierze sobie. |
|
|
|
|
#1696 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Dziwi mnie jak można mieć w głębokim poważaniu instrukcję skręcania mebla. To nie jest zbicie skrzynki tylko to jest ikeowski wymysł, jak to zrobić, żeby było najprościej i najlepiej. To nie jest wbijanie gwoździ gdzie się komu podoba tylko konkretne działania wykonywane w określonej kolejności, krok po kroku. I tak jak można zrobić najpierw "całość" mebla a potem dopiero szuflady, chociaż mówią odwrotnie, tak nie rozumiem jak można zaczynać w ogóle od tyłka strony.
Nie poj mu ję ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- A to ja takich chyba nie widziałam w tych miejscach gdzie kupuję pieczywo samoobsługowo. Widziałam tylko takie zasapane już, leżące na tych bułkach... fuj. |
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
No tak. Np. w Lidlu jest stoisko z pieczywem, a obok stoi pojemnik z rękawiczkami, woreczkami i kosz na nie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1698 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Dziwi mnie gdy na Intymnie ktoś wypowiada się w wątku założonym na przykład miesiąc wcześniej, z jakimś pytaniem w pierwszym poście, i nie zada sobie trudu, aby sprawdzić czy aby problem nie został już dawno rozwiązany .
|
|
|
#1699 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1700 |
|
Konto usunięte
|
Też używam tej techniki, doszłam do takie wprawy, że mogę tak zapakować parę bułek na raz.
Mnie bardzo obrzydza jak widzę taki niezafoliowany chleb czy bułki leżące w koszyku a potem kładzione na taśmie, nie wiem czy i ile razy dziennie myte są te taśmy ale mi się wtedy robi takie wewnętrzne fuj. Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2013-08-18 o 09:25 |
|
|
|
#1701 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tak w ogóle to obecna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zawsze dziwi i irytuje jak kto nabiera pieczywo gołą dłonią
Kiedyś zwróciłam kobiecie uwagę przy wybieraniu jabłek. Brała jabłko obejrzała, nie spodobało się pac jabłko z wysokości 20 cm do pudła nazad. Z bananami to samo, z tym że rzucała całymi kiściami. I biedna nie wiedziała o co mi chodzi.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-08-18 o 10:43 |
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I saane tak wiem, zauważyłam ![]() Ktoś mi powie jak wyłączyć to nachalne sugerowanie słów w Nokii lumii? Bo wychodzą mi takie i gorsze kwiatki.
|
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwią mnie znajomi. Do tego stopnia, że od wczoraj siedzę z miną
![]() Ponad rok temy wyprowadziliśmy się z tżem z naszych mieścin do dużego miasta (powodem był brak pracy, brak perspektyw). Teraz mamy pracę, wynajmujemy mieszkanko, nie żyjemy w luksusach, ale jak to mówią: "Na chleb wystarcza". Pierwsze zdziwienie: - znajomi się wpraszają. Nie zapytają, czy mamy czas, czy mamy warunki, żeby kogoś przyjąć na kilka dni. Kiedy mówimy, że "spoko, ale wiesz, drugiego łózka nie mamy, więc trzeba będzie spać na podłodze" - słyszymy oburzenie, że jak to tak, na podłodze? - jeśli już ktoś przyjedzie, wydaje mu się, że my weźmiemy urlopy i będziemy z nim spędzać 100% czasu - od razu był uprzedzany, że niestety, ale wzięcie kilku dni wolnego nie wchodzi w grę, więc byli na to przygotowani. Występuje oburzenie "bo on się nudzi". Zaproponowanie, że możemy wytłumaczyć jak dojść do jakiejś atrakcji turystycznej wiąże się z odpowiedzią: "Ja tu nie przyjechałem ruin oglądać' ![]() Aha. - hasła typu: "Coś pusta lodówka u was" - gdy jest wszystko, co potrzeba. Po prostu nie mamy w zwyczaju kupować duuuużo na raz. Wolimy podejść do sklepu częściej, niż żeby się jedzenie miało zepsuć - przyjeżdzanie z pustym portfelem (tu jeszcze mogę zrozumieć, jesli ktoś nie ma kasy), ale gorsze jest liczenie, że my będziemy wszystko fundować, np.bilety do aquaparku, przejazdy komunikacją, lody, wszelkiego typu zakupy. Z jakiej racji mam utrzymywać kogoś obcego? ![]() Zdziwienie drugie: Znajomi proszą o "ściągnięcie" ich do nas. Odpowiadamy, że: spoko, możemy pomóc znaleźć mieszkanie, pracę, ale 'na start' potrzebują trochę kasy, żeby chociażby zapłacić pierwszy czynsz i przeżyć pierwszy miesiąc. Słyszymy: "Nooo, to pożyczycie". aha, już pędzę I zdziwienie największe, takie, które wyryło się w moim mózgu i wyjść z szoku nie potrafię. Jeden ze znajomych TŻ pracuje w McDonaldsie. Wiadomo, że nie jest to praca jakaś super prestiżowa, ale pieniążki co miesiąc są na koncie, przede wszystkim jest umowa o pracę, ubezpieczenie, liczą się lata pracy. Akurat ten znajomy mówił, że potrzebują pracowników. Dajemy znać koledze, który prosił o "ściągnięcie" go. "'Ja?! W Macu?! Przecież znajomi się będą ze mnie śmiali!!!" Szkoda, że nie śmieją się teraz, że 25-letni facet wyciąga do mamy rękę po kasę, jeśli chce zabrać dziewczynę do kina
|
#1705 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Do leszego z nią! |
|
|
|
|
#1706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Zaraz po tym, jak moja mama poinformowała babcię, że zamierzam wyemigrować, zaczęły się telefony od rodzinki, głównie tej dalszej, której sto lat nie widziałam, że, no wiesz, jak już się urządzisz... to może jakaś praca się znajdzie, załatwisz coś..., najlepszy był mój wujek, rodzinna czarna owca i alkoholik, który regularnie wydzwaniał z pytaniem, czy coś już mu coś załatwiłam, zanim ja w ogóle wyjechałam. No i zawsze jak dzwonił był "pod wpływem".Bardziej mnie dziwi, że w takich sytuacjach ludzie nie potrafią wprost powiedzieć NIE. Moja kumpela wczoraj wróciła z Bułgarii, ostatni tydzień dwoje jej dzieci 5 i 7-letnie, miało jelitówkę, wracali samochodem. Nie zdążyli nawet rozpakować samochodu, a do drzwi puka stęskniona rodzinka jej męża. W lodówce pustki, wszyscy padają na pysk, a krewni oczekują poczęstunku i rozrywki. No i ona zabrała ich wszystkich do restauracji, bo gotować nie miała siły, a poza tym z czego? Ja bym im pokazała gdzie stoi czajnik i herbata i poszła spać. No, ale ja jestem wredna i nierodzinna.
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
A jakby się trafił taki, jak z opisu, to bym go kopniakami przez balkon wyrzuciła
|
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
Nie miałam dostępu do Internetu przez 10dni, a teraz muszę n adrabiać 5o stron w wątku
Cóż... Właśnie się za to zabieram
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

powyższy opis zresztą by się zgadzał.

.