Seks analny - wasze doznania, opinie na temat... - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 18:41   #4171
patiasym
Zakorzenienie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
Napisane przez _Marta_M_ Pokaż wiadomość
pewnego dnia miałam taką mega ochotę na ten rodzaj seksu, że pierwszy raz sprawiło mi to niesamowitą przyjemność. Wtedy to był własnie ten niezapomniany odlot kolejne stosunki analne były raczej nastawione na powtórne przeżycie tego uczucia (moim zdaniem o wiele lepszgo od typowego orgazmu) ale niestety juz się nie powtórzyło choćbym nie wiem jak rozgrzana była ;/
Próbować, próbować, próbować. A ochota jest najważniejsza. Z jednym z byłych mieliśmy kiedyś taką fazę, że kończyło się analem codziennie i coraz częściej zaczęłam mieć związane z tym orgazmy. Ćwiczenie czyni mistrza
Cytat:
Ja bym co najwyżej mojego faceta w tej pozycji pchać ale to chyba jeszcze nie ten etap naszego związku
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:23   #4172
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Orgazm zawsze zaczyna się w głowie
A bólu wcale być nie musi, z czasem przyzwyczaisz się do tego uczucia rozepchanej dupy
Zaczyna się w głowie ale zazwyczaj kończy się gdzie indziej
Mam za sobą drugi raz i było jeszcze lepiej, tylko przy opuszczaniu już tyłka miałam wrażenie, że robię bardzo luźną kupę. Ale to tylko wrażenie.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 22:13   #4173
elane
Rozeznanie

Mnie się jeszcze dziś trafi anal, mój P. is back z delegacji

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
elane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 12:45   #4174
alarunka
Wtajemniczenie

Mnie tez czeka to gdy chlop wróci i mam nadzieję, że tym razem pójdzie gladko, bo z lubrykantem W ogole jak wiecie balam się tej niespodzianki i czy to parcie to tylko takie wrażenie czy naprawde zrobię jakąs niespodziankę, ale ostatnio bawiłam się sama ze sobą i stwierdzam, że to jednak tylko takie wrażenie oby było tak równie dobrze z TZ
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 14:24   #4175
kosiolek
Raczkowanie

Nig-dy w zyciu! Moze z mezczyzna ze sredniej wielkosci, lub mniejszym przyrodzeniam bym sie skusila. Hmm... na pewno bym sie skusila, bo paluszkiem jest fajnie Ale takiego "sredniego" mezczyzny jeszcze nie spotkalam
kosiolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 15:12   #4176
Effie_16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosiolek Pokaż wiadomość
Nig-dy w zyciu! Moze z mezczyzna ze sredniej wielkosci, lub mniejszym przyrodzeniam bym sie skusila. Hmm... na pewno bym sie skusila, bo paluszkiem jest fajnie Ale takiego "sredniego" mezczyzny jeszcze nie spotkalam
A z mężczyzną z większym, też nie jest źle kwestia przyzwyczajenia na początku boli strasznie, a po kilku razach już ja sama zaczynam go namawiać na taki sex
Stary 2013-08-18, 15:15   #4177
aga_waw
Przyczajenie

Trafiłam przypadkowo na ten temat i ostatnie kilkanaście stron przeczytałam jednym tchem, a resztę mam nadzieję przeczytam niebawem. Dotyczy mnie więc postanowiłam się zarejestrować i napisać kilka słów.

Zgadzam się z patiasym w pełni , nadajesz chyba na tych samych falach co ja.

Cytat:
Napisane przez gimperka Pokaż wiadomość
Miała któraś z Was seks z dwoma mężczyznami z jednym kutaskiem w cipce, a drugim w dupie? Warto próbować?
Ja miałam z trzema i to kilkukrotnie. Według mnie był to najlepszy seks jaki miałam w życiu. Niestety towarzystwo się rozsypało jeden wyjechał do Anglii, drugi ma dziewczyne, która mu na to nie pozwala, a trzeci jest ze mną. Szukamy na razie kogoś i mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni.

patiasym, pisałaś o dwóch pozycjach, a pozycji jest tyle ile fantazji. Na przykład dwóch facetów od tyłu na pieska tylko muszą być bez brzuchów piwnych, bo wtedy ciężko no i penisy nie mogą być za krótkie, a sama musisz mieć mocno wypięty tyłek do góry. Wtedy zostaje jeszcze miejsce dla leżącego faceta na pochwę jednym słowem 2 w tyłek i 1 w pochwę albo odwrotnie, ale to już wyższa szkoła jazdy, która wymaga wprawy. Mnie się marzy to + 1 facet oralnie, w ogóle to ja lubie orgię i dużo facetów, ale niektórych rzeczy raczej niewypada pisać na forum, więc na tym zakończę chyba.

Co do higieny to polecam gruszkę. Ja lubię być tam czysta i nie chciałabym żadnych niespodzianek. Mam wtedy komfort psychiczny i mogę się zrelaksować, dlatego nie zawsze korzystam ze spontanów.
aga_waw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 15:34   #4178
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_waw Pokaż wiadomość
Trafiłam przypadkowo na ten temat i ostatnie kilkanaście stron przeczytałam jednym tchem, a resztę mam nadzieję przeczytam niebawem. Dotyczy mnie więc postanowiłam się zarejestrować i napisać kilka słów.

Zgadzam się z patiasym w pełni , nadajesz chyba na tych samych falach co ja.

Ja miałam z trzema i to kilkukrotnie. Według mnie był to najlepszy seks jaki miałam w życiu. Niestety towarzystwo się rozsypało jeden wyjechał do Anglii, drugi ma dziewczyne, która mu na to nie pozwala, a trzeci jest ze mną. Szukamy na razie kogoś i mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni.

patiasym, pisałaś o dwóch pozycjach, a pozycji jest tyle ile fantazji. Na przykład dwóch facetów od tyłu na pieska tylko muszą być bez brzuchów piwnych, bo wtedy ciężko no i penisy nie mogą być za krótkie, a sama musisz mieć mocno wypięty tyłek do góry. Wtedy zostaje jeszcze miejsce dla leżącego faceta na pochwę jednym słowem 2 w tyłek i 1 w pochwę albo odwrotnie, ale to już wyższa szkoła jazdy, która wymaga wprawy. Mnie się marzy to + 1 facet oralnie, w ogóle to ja lubie orgię i dużo facetów, ale niektórych rzeczy raczej niewypada pisać na forum, więc na tym zakończę chyba.

Co do higieny to polecam gruszkę. Ja lubię być tam czysta i nie chciałabym żadnych niespodzianek. Mam wtedy komfort psychiczny i mogę się zrelaksować, dlatego nie zawsze korzystam ze spontanów.
Oj chyba zacznie żałować , że się z Nią związał

Też marzę o seksie z dwoma , nie koniecznie dwóch na raz . Jeden w środku i jeden oralnie i żebym się nie wstydziła . Na razie to zostaje w strefie marzeń . Wiadomo na necie to sporo chętnych bym znalazła , ale nie czuła bym się pewnie z nieznajomymi . Dobrze by było jak bym chociaż jednego znała , był moim facetem Albo jeden patrzy a drugi pracuję

Chociaż nie wiem , czy nie będzie jak z bdsm Tak chciałam , kilka razy mnie kręcił , a potem totalna olewka na ten temat .

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Albo ja i kilka facetó i seks oralny
ytaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 15:49   #4179
aga_waw
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ytaaa Pokaż wiadomość
Oj chyba zacznie żałować , że się z Nią związał

Też marzę o seksie z dwoma , nie koniecznie dwóch na raz . Jeden w środku i jeden oralnie i żebym się nie wstydziła . Na razie to zostaje w strefie marzeń . Wiadomo na necie to sporo chętnych bym znalazła , ale nie czuła bym się pewnie z nieznajomymi . Dobrze by było jak bym chociaż jednego znała , był moim facetem Albo jeden patrzy a drugi pracuję

Chociaż nie wiem , czy nie będzie jak z bdsm Tak chciałam , kilka razy mnie kręcił , a potem totalna olewka na ten temat .

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Albo ja i kilka facetó i seks oralny
Nie wiem czy zacznie żałować, gdyby ona lubiła takie zabawy to by było łatwiej . ytaaa do tego typu spraw trzeba na prawdę brać rozsądne osoby, które znamy tym bardziej bedąc bez TŻta. Nie zgodziłabym się na facetów o których nic nie wiem, żeby nie mieć później problemów. Nie wiadomo na kogo człowiek trafi. Chociaż mając TŻta jest o wiele łatwiej, bo jakiś zbok raczej nie zrobi kobiecie krzywdy wiedząc, że jest ze swoim TŻtem.

Tak!!!! Najlepiej jak najwięcej i żeby wszyscy skończyli mi na twarz . Wybaczcie moją perwersyjność.

A co było takiego z bdsm?

Edytowane przez aga_waw
Czas edycji: 2013-08-18 o 15:53
Stary 2013-08-18, 16:18   #4180
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy zacznie żałować, gdyby ona lubiła takie zabawy to by było łatwiej . ytaaa do tego typu spraw trzeba na prawdę brać rozsądne osoby, które znamy tym bardziej bedąc bez TŻta. Nie zgodziłabym się na facetów o których nic nie wiem, żeby nie mieć później problemów. Nie wiadomo na kogo człowiek trafi. Chociaż mając TŻta jest o wiele łatwiej, bo jakiś zbok raczej nie zrobi kobiecie krzywdy wiedząc, że jest ze swoim TŻtem.

Tak!!!! Najlepiej jak najwięcej i żeby wszyscy skończyli mi na twarz . Wybaczcie moją perwersyjność.

A co było takiego z bdsm?
Bardziej słowny bdsm mnie kręci , poniżanie , ciągniecie za włosy , wyzwiska , klapsy , używanie siły itp . Ten koleś nie był moim Tż i kiedyś wyskoczył z jakimś wielkim murzyńskim kutasem , który chciał mni do cipki wsadzić To było głupie ...... Albo pchanie w dupe bez przygotowania .... Zresztą on za szybko przechodził do akcji i nie miałam szansy się rozgrzać , a jak człowiek nie przygotowany to potem wszystko boli
Może kiedyś z kimś innym ....

Ja też marzę o kutasach , tym bardziej , że uprawiałam seks tylko dwa razy w tym miesiącu . Może to głupio zabrzmi , ale lubię robić lody Więc przydało by się teraz kilku chętnych panów .

Jestem taka napalona , że mogłabym jakiegoś na ulicy zaatakować
co się ze mną dzieje ....
Stary 2013-08-18, 16:26   #4181
aga_waw
Przyczajenie

Cytat:
Bardziej słowny bdsm mnie kręci , poniżanie , ciągniecie za włosy , wyzwiska , klapsy , używanie siły itp . Ten koleś nie był moim Tż i kiedyś wyskoczył z jakimś wielkim murzyńskim kutasem , który chciał mni do cipki wsadzić To było głupie ...... Albo pchanie w dupe bez przygotowania .... Zresztą on za szybko przechodził do akcji i nie miałam szansy się rozgrzać , a jak człowiek nie przygotowany to potem wszystko boli
Może kiedyś z kimś innym ....

Ja też marzę o kutasach , tym bardziej , że uprawiałam seks tylko dwa razy w tym miesiącu . Może to głupio zabrzmi , ale lubię robić lody Więc przydało by się teraz kilku chętnych panów .

Jestem taka napalona , że mogłabym jakiegoś na ulicy zaatakować
co się ze mną dzieje ....
To kto to był? Jakiś znajomy? Mnie teź kręci męska dominacja, najlepiej kilku facetów traktujących mnie jak szmate . Dwa razy w miesiącu? Dlaczego? Ja bym chyba umarła . Ja też uwielbiam robić lody . Mojemu TŻtowi mogę robić godzinami i ciągle mi mało, a najbardziej połykać, a po piątym razie już prawie nic nie leci .
Stary 2013-08-18, 16:40   #4182
joasiaa89
Raczkowanie

A ja mam do was dziewczyny pytanie (do tych, które próbowały z 2 na raz bądź nawet i 3) - w jaki sposób znalazłyście chętnych?
joasiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 16:42   #4183
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joasiaa89 Pokaż wiadomość
A ja mam do was dziewczyny pytanie (do tych, które próbowały z 2 na raz bądź nawet i 3) - w jaki sposób znalazłyście chętnych?
Na pewno na portalach erotycznych można znaleźć , ale nie przetestowani , więc nigdy nie wiadomo na kogo się trafi .
Może w jakimś seks klubie ....

No ja takiego szczęscia nie miałam niestety
Stary 2013-08-18, 16:54   #4184
joasiaa89
Raczkowanie

Bo coraz bardziej kusi mnie, co by spróbować no nic, może się uda kogoś znaleźć
Stary 2013-08-19, 09:09   #4185
Belmondokrk
Raczkowanie

@joasiaa89
@ytaaa

Na pewno kilku już napisało PW
(prowokacja?)
Stary 2013-08-19, 09:12   #4186
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Belmondokrk Pokaż wiadomość
@joasiaa89
@ytaaa

Na pewno kilku już napisało PW
(prowokacja?)
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:49   #4187
Belmondokrk
Raczkowanie

@aneszna

Po prostu... forum i ten "temat" odwiedza pewnie wielu facetów.
Jest to jedno z miejsc, gdzie potencjalnie (czyimś zdaniem) można znaleźć partnera.
Kto wie, może to miejsce jest nawet lepsze od niezliczonych portali erotycznych... (?)
Stary 2013-08-19, 10:19   #4188
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Belmondokrk Pokaż wiadomość
@aneszna

Po prostu... forum i ten "temat" odwiedza pewnie wielu facetów.
Jest to jedno z miejsc, gdzie potencjalnie (czyimś zdaniem) można znaleźć partnera.
Kto wie, może to miejsce jest nawet lepsze od niezliczonych portali erotycznych... (?)
A są tutaj jacyś faceci ?
Ja jakoś nie zauważyłam
Zresztą mam ich w

Pisałam co myślę , o czym marzę itd. Mam ponad 200 postów , więc to na pewno nie jest prowokacja .

Nie szukam partnerów seksualnych na forum
Stary 2013-08-19, 19:31   #4189
joasiaa89
Raczkowanie

Cytat:
Nie szukam partnerów seksualnych na forum
Ja tym bardziej, zapytałam z czystej ciekawości, ale na pewno nie po to, ażeby szukać na wizażu kochanków Nawet przez myśl mi to nie przeszło.
Stary 2013-08-19, 20:37   #4190
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:

mi się na przykład bardzo podoba to co piszesz
ja ze swoim Tż praktykujemy BDSM ale nasz związek jest w miare świeży, może, za pare miesięcy/lat(?) mój Pan zaprosi jakiegoś swojego kolege do naszego łoża już raz jak zapytałam co robi odpowiedział "ide po kolege bzykniemy Cie we dwóch" hehe ale to był zart wtedy tylko ja nie chciałabym żeby on później chciał, żebym zaprosiła koleżankę, bo to by mi mocno nie odpowiadało.

Cytat:
Szczerze mówiąc to była raczej kwestia urozmaicania sobie życia seksualnego pierwsze kilka razów było nieudanych, bolało, czułam że się zesram, doszło nawet do sraki na kolejne dwa dni
ja jak byłam z poprzednim partnerem to jakoś się przemogłam z nim do anala i było w miarę ok, z obecnym partnerem w ogóle mnie mocno bolało i dłuugo mnie namawiał do takiego seksu, często gdy próbował wejść to rezygnowaliśmy. Odbył się raz, jak mnie mocno rozgrzał paluszkami i był mega orgazm, później oczywiście czułam się tak jak ty (z tym, że się zesram i z tym, co było kolejne dwa dni )
i znowu mam jakąś "blokadę" chocbym chciała dać mu tą przyjemność!

najcudowniejsze co dla mnie jest, to gdy palcuszy mnie w dwie dziurki i robi minetkę. albo chociaż dłonią stymuluje łechtaczkę. najszybciej i najlepiej wtedy przychodzi orgazm
Stary 2013-08-19, 23:37   #4191
LadyLauran
Przyczajenie

Ja bylam bardzo przeciwna temu rodzajowi seksu, ale z racji ze juz z moim partnerem bylismy dlugo, a on jest strasznym fanatykiem "anala" dla swietego spokoju (po dobrym winie) sie "przemoglam"... I nie zaluje...

Pierwsze 3-4 razy byly nie tyle co bolesne jak poprostu niekomfortowe..

No kurcze przeciez siusiak moze byc brudny i w ogole i bardziej wlasnie chodzilo mi o ta cala higiene itp niz bol...

Final Finalem. Teraz juz po dwoch latach to ja go namawiam do teg rodzaju seksu, zaopatrzylam sie nawet w pare akcesoriow analnych ..

Przeciwniczka bylam straszna, do tej pory troche jestem bo np. paluszkow wkladac nie wolno... Ale nie spodziewalam sie ze moze mi sprawiac to taka przyjemnosc .

Z ciekawostek to ogolnie mam problem z orgazmem, potrafi mi byc niesmowicie dobrze itp, ale orgazmu ni ma ;( . Przez cale moje zycie mialam taki prawdziwy orgazm tylko dwa razy i oba z udzialem wlasnie seksu analnego....

Niektorzy uwazaja ze to juz BDSM albo ze to "niestosowne", i nie ganie ich za to poniewaz do takiego rodzaju seksu trzeba miec naprawde zaufanego partnera, takiego przed ktorym sie nie wstydzimy, i czujemy sie komfortowo.

Moj partner o to pracowal ponad 4 lata, ale efekty sa naprawde niesamowite to przeszlam sama siebie...

Tyle takiej wolnej opinii ode mnie ^^' .
LadyLauran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 04:12   #4192
pitt186
Raczkowanie

Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

[QUOTE=ytaaa;42326502]A są tutaj jacyś faceci ?
Ja jakoś nie zauważyłam
Zresztą mam ich w

Pisałam co myślę , o czym marzę itd. Mam ponad 200 postów , więc to na pewno nie jest prowokacja .

Nie szukam partnerów seksualnych na forum [/

Witam, tak są tutaj faceci. Czasami czytam to forum i nie ukrywam, że chciałbym tu kogoś poznać.
Chce poznać uległą, jestem dominujący, lubie ostre klimaty, a wprost uwielbiam kontrolować kobietę za pomocą pięści we włosach.
Po szczegóły proszę na priv ;-)
pitt186 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:09   #4193
senira666
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
Napisane przez pitt186 Pokaż wiadomość

Witam, tak są tutaj faceci. Czasami czytam to forum i nie ukrywam, że chciałbym tu kogoś poznać.
Chce poznać uległą, jestem dominujący, lubie ostre klimaty, a wprost uwielbiam kontrolować kobietę za pomocą pięści we włosach.
Po szczegóły proszę na priv ;-)
mrrr ale to raczej na wątek o BDSM zapraszam skoro lubisz te klimaty
Stary 2013-08-20, 13:04   #4194
pitt186
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
mrrr ale to raczej na wątek o BDSM zapraszam skoro lubisz te klimaty

Znam ten wątek, już tam pisałem
pitt186 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 17:12   #4195
LadyLauran
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Zasmialam sie wczoraj do mojego Tz ze jest wiele chetnych kobiet na "anal" a on ma ze mna takie problemy po czym podniosl glowe znad laptopa i zapytal "a gdzie ta kopalnia zlota?! "

Bo to takie forum miedzy nami babami, ale faceci tez czytaja, dzisiaj to nawet na jakies ogloszenie trafilam od faceta ze z checia pozna mile panie w celu dluzszej znajomosci... lol
LadyLauran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 12:09   #4196
elane
Rozeznanie

Bo jak się dziewczyna odblokuje psychicznie, bez żadnych barier i na luzie podejdzie do anala, to jest sama przyjemność. Na mnie w ogóle działa podniecająco najbardziej to, że jak już mnie P. posuwa, to sobie myślę, że jest w tyłku - w miejscu "zakazanym", a ja całkowicie poddańcza działa to na mnie tak, że w momencie odpływam. Jeszcze jak mnie do tego trzyma za włosy, szarpie i wbija się po same jaja, to... ahhh

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
elane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:58   #4197
senira666
Zakorzenienie

ja się nakręcam na samą myśl o tym .. ale co zabawne jak się "przygotuję" i zaplanuje to jakoś nic nam z tego nie wychodzi więc najlepszy anal w naszym wypadku to na totalnym spontanie
Stary 2013-08-22, 15:35   #4198
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

witam
pisałem kiedyś, że przełamałem lody i podczas minetki do atrakcji dokładam paluczek w pupe u mojej kobiety
problem w tym, że trochę mi marudzi po jakimś czasie penetracji, że ona nie chce, że dziwne uczucie, że woli tylko wyżej
macie jakiś pomysł ? co prawda dominuje podczas takich sytuacji ale nie chce robić czegoś wbrew jej woli i ją zmuszać
wydaje mi się ze jest jej przyjemnie ale dochdza jakies dziwne odczycia może jakiś wstyd ? nie wiem ciagle próbuje porozmawiać,ale nie mogę sienic konkretnego dowiedzieć :/

jakieś rady ?
itozga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:53   #4199
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez itozga Pokaż wiadomość
witam
pisałem kiedyś, że przełamałem lody i podczas minetki do atrakcji dokładam paluczek w pupe u mojej kobiety
problem w tym, że trochę mi marudzi po jakimś czasie penetracji, że ona nie chce, że dziwne uczucie, że woli tylko wyżej
macie jakiś pomysł ? co prawda dominuje podczas takich sytuacji ale nie chce robić czegoś wbrew jej woli i ją zmuszać
wydaje mi się ze jest jej przyjemnie ale dochdza jakies dziwne odczycia może jakiś wstyd ? nie wiem ciagle próbuje porozmawiać,ale nie mogę sienic konkretnego dowiedzieć :/

jakieś rady ?
jesli ona sie psychicznie nie przelamie to rady nic tu nie pomogą.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:38   #4200
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

a odpuścić już w ogóle czy coś tam delikatnie smyrać ? ^^
itozga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości