|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231611 7]o mialam Cie ostatnio zlapac
pytanie mam do Ciebie i do innych naszych Pm-ek znajacych sie troche na kosmetykach (na pewno lepiej niz ja >.<) jakiego typu kosmetyki polecilybyscie do twarzy gdzie strefa T sie blyszczy + troche porozszezane pory + wagry a policzki suche na wior? bo ja juz trace nadzieje, uzywalam kosmetykow flosleku na poczatku superale teraz widze ze wszystko wraca do stanu poprzedniego ;/[/QUOTE]na strefę T tonik z kwasami aha - możesz sama zrobić lub jeśli nie chcesz się bawić możesz kupić effaclar duo lub inne kosmetyki z kwasami (musiałabym poszukać i podać ci nazwy). A na policzki np serum nawilżające Delia z kozim mlekiem (10zl) i na to olejek jakiś Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4473 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM201
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231643 9]o to jakby to nie byl problem to moglabys mi podac jakies? troche sie boje srobic sama, boje sie ze zle go zrobie :c a olejek to w sensie jaki/?[/QUOTE]
Jasne, jutro napiszę Ci pw. Jeśli nie masz skłonności do zapychania to możesz spróbować praktycznie każdy olej -migdałowy, arganowy, makadamia. Ja używam olejku z orzechów włoskich, bo raczej nie zapycha porów, a ja mam z tym problemy. Są też takie fajne mieszanki olei - teraz testuję taki z Orientany, w pw też ci podeślę dokładną nazwę. Olejki nakładane na krem (lekko wchłonięty) pomagają nawilżać, do tego mają działania antyoksydacyjne, niektóre antyseptyczne itp itp. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4475 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga!
Cytat:
bardzo Ci dziekuje w takim razie czekam na pw |
|
|
|
|
#4476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4477 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Jasne tinyheart
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga!
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231662 0]o super
bardzo Ci dziekuje w takim razie czekam na pw myha, ja mam taką samą skórę, mogę napisać ci czego ja używam. ogólnie polecałabym na początek zrobić mikrodermabrazję albo peeling kawitacyjny żeby dobrze oczyścić skórę. nie bój się używać kosmetyków oleistych czy dla skóry suchej, wbrew pozorom jesli stosuje się kosmetyki wysuszające d0o skóry przetłuszczającej się,to koło się zamyka - skóra produkuje jeszcze więcej sebum no bo ją wysuszamy. ja zrobiłam mikrodermabrazję po której używałam: kremu do mycia twarzy aa ultranawilżanie i takiego samego kremu, a raz w tygodniu robię peeling soraya, ten z moreli. a teraz mam żel-krem oczyszczający z garniera ( taki różowy) jest super i krem hydra adapt też z garniera, niebieski. krem taki sobie. a wieczorem po zmyciu makijażu nakładam cieniutką warstewkę masła shea. dzięki temu jako tako doszłam do ładu ze skórą bo było tragicznie.. nos, czoło się świeciły, policzki łuszczyły takie były suche.. teraz jest super
|
|
|
|
#4480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kurcze ja sie staram jakos ogarnac te skore ale co uzywam, drozszych, tanszych to na poczatku jest super a pozniej powrot do normalnosci;/ |
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie odzywałam się od pt bo wczoraj byłam w Poznaniu a potem jechałam do domu dziadków bo była 10 rocznica śmierci dziadka i dzisiaj dopiero wróciłam Kupiłam suknię tą którą Wam pokazywałam tydzień temu firma Villais ale model to nie wiem jaki bo w umowie mam - suknia salonowa![]() Zapłaciłam jeszcze mniej niż miałam zapłacić, babeczka ogólnie była w szoku, że już w poniedziałek dzwoniłam i rezerwowałam i że jestem taka zdecydowana . Dogadałam się także w sprawie uszycia bolerka takie jakie mnie interesuje Pierwsza przymiarka 30 lipca 2014 - miesiąc przed ślubem natomiast suknię odbieram tydzień przed ślubem nie wiem jak ja wytrzymam tyle czaaaaasu!Kupiłam buty z LA BODA takie http://laboda.pl/produkt/pokaz/331 kolor ecru bo białe były za białe bo ja mam suknię IVORY i bardzo było by widać różnicę buty mam bez ozdób. TŻ się podobają tylko jestem od niego teraz trochę wyższa i myślimy nad skróceniem obcasa (ponoć szewcy robią takie rzeczy).Kupiłam też od razu bieliznę ślubną, nie było łatwo z moim bezbiuściem...wszystkie bardotki mnie spłaszczają a góra stanika odstaje, po prostu moje nic ginie w tego typu biustonoszach i wkładki nie zbyt dużo dają .... jak są ramiączka to fajnie leży ale bez...tragedia! Dobrze, że tego widać nie będzie więc się nie przejmuję, w suknie się jeszcze wszyje jakiś push up ![]() Zostałam mi do kupienia biżuteria, halka oraz może welon (do kościoła) i jakaś ozdoba do włosów
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-18 o 15:55 |
|
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny orientujecie sie w jakim przedziale cenowym kosztują sukienki annais bridal bo w jednej jestem tak zakochana, ale az sie boje jak zobacze cene ;]
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój ma już takie, z wersją "girl"
Dostał z okazji awansu w poprzedniej pracy.Cytat:
Ja bardzo lubię podwójne imiona TŻ nie i będziemy się kłócić. Bo moje dzieci muszą mieć podwójne i już!A co do dyskusji o mailach-ja właśnie tym drugim się ratowałam przed cyferkami i innymi dziwnymi dopiskami No i brzmienie Ewa Anna bardzo mi się podoba [a samo Ewa o wiele mniej...].Eh, oglądam właśnie "Nie mówcie pannie młodej-najlepsze momenty" i co i rusz się wzruszam. A na jednej przysiędze się popłakałam... Ehh... Planujecie jakieś nietypowe przysięgi? Ja bym chciała, ale mój się ciągle stawia-a po co, a na co i w ogóle dlaczego.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
ja przyjmuję nazwisko TŻ
co do imion dzieci to dla chłopca: Aleksander albo Wiktor a dla dziewczynki: Hanna, Nina albo Łucja (mnie się najbardziej podoba Nina ale TŻ jest sceptycznie nastawiony do tego imienia, jemu najbardziej Hanna, zobaczymy co przyniesie życie ![]() (chciałam Laura ale brat TŻ z żoną ukradli mi imię i tak dają swojej córeczce która planowo powinna się urodzić 21.08 czyli lada dzień
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-08-18 o 16:45 |
|
|
|
#4485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja jestem po godziennej rozmowie z TZtem wszystko sobie wyjasnilismy
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
tinyheart
i rozumiem, że wszystko wyjaśnione i w porządku ?
|
#4487 |
|
Rozeznanie
|
witam
troszku nadrobiłam i widzę, że coraz nas więcej myślę, że już czas za suknią na dobre się rozejrzeć - tzn. mam na myśli jakieś pierwsze przymiarki. już sama nie wiem czy długa czy 7/8 za dużo jest tych sukien i nie wiadomo co wybrać - znów jestem na etapie "wszystkie ładne" ale jak poprzymierzam to się może zorientuje w czym wyglądam dobrze i ograniczę wybór.no i mam kolejny mętlik w głowie co do fryzury - byłam na 1000% przekonana, że nie chce upięcia, a teraz często spinam włosy (bo gorąco) i jakoś zaczynam się powoli przekonywać, że spięte będą wygodniejsze - ehh najgorsze, że sama nie wiem czego chce ![]() KaEs pokażesz swoją suknie na PW??
|
|
#4488 | |
|
Rozeznanie
|
Wszystko wyjasnione i w porzadku
No i idziemy tez na deser w ramach wyjscia gdzies---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Co do fryzury to mnie fryzjerka odradzila rozpuszczone wlosy. Mowi, ze wszelkie plecionki sa fajne bo potem wlosy sie placza no a w wakacje jest po prostu goraco
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-08-18 o 17:28 |
|
|
|
|
#4489 |
|
Winter is coming
|
No to dobrze tinyheart, że wszystko już w porządku
![]() Aniuska, sporo pozałatwiałaś Ja buty będę kupować zimą, welon pewnie też. A bieliznę to nie wiem kiedy kurczę, bo jakbym schudła, to mi z 1 rozmiar spadnie... Pewnie dopiero przed samym ślubem...A moja teściowa uratowała małego kotka
|
#4490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo to romantyczny spacer się zapowiada ![]() ja się pakuję, kilka minut przed 19 wyruszamy do Warszawy z domów z długiego weekendu, koło 21 będziemy i obejrzymy Dextera i Siuts z tego tygodnia ![]()
|
|
#4491 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czy ktoś wstawiał https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711444 ale daje do myślenia ten wątek. sama myślałam o terminie 2 tyg przed weselem ostateczny termin potwierdzenia
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pudrowy róż by mnie mega cieszył, bo takie mieliśmy zaproszenia wybrane. Ale teraz już sama nie wiem.. Nie byliśmy Menadżerka nie odpisała na maila i nie pojechaliśmy. A jedziemy do Jastrzębiej Góry ![]() Cytat:
Bo jak w grę wchodzą tylko malutkie mieszkania, to sie nie zdecydujemy, bo celujemy w 3 pokoje, albo 2 pokoje + salon z aneksem. Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie czuć się tak przez faceta,z którym mam wziąć ślub... Cytat:
Tak w temacie, to dzisiaj zamówiłam 4 biustonosze na ebayu ![]() Doszłyby jeszcze 2, ale spóźniłam się z licytacją |
||||
|
|
|
#4494 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
też chyba zdecyduje się na zaproszenie większej liczby osób bo chciałabym żeby około 80-90 osób przyszło
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
My wróciliśmy od dziadków, pogrillowaliśmy
![]() Dziadek zadowolony, bo posiedział z nami, trochę porządków im w domu zrobiłam, ciacho im zostawiłam i tyle. Babcia nie bardzo A prababcia całe lata nie żyje...A póki co zbieramy się do IKEI, a potem na jakieś spożywcze zakupy
|
|
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny !!! Od jakiegoś czasu Was podglądam i wkońcu pasuje mi się odezwać. Ślubuje 12 lipca 2014 roku .
Czuje że rok przygotowań będzie jednym z piękniejszych w moim życiu, nie mam stresu ani strachu przed przygotowaniami i planowaniem
|
|
|
|
#4497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam 2 imiona, Izabela Karolina mamie, babci i siostrze mamy strasznie podobalo sie imie Iza, zas tata uparl sie na Karoline ![]()
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy po skróceniu obcasa but nie straci swojego kształtu/wyprofilowania? A braliście pod uwagę to,że tż też będzie miał pantofle,a w nich też te kilka cm podeszwy jest. Ewentualnie zostawcie tak jak jest, przecież to nie tragedia Zrobiłam co miałam zrobić, teraz robię ciasto dla tż
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Izabela92, witaj
Opowiedz coś więcej o Was, skąd jesteście, ile jesteście razem, ile macie lat itd. Macie już coś załatwione w związku ze ślubem?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

w takim razie czekam na pw

. Dogadałam się także w sprawie uszycia bolerka takie jakie mnie interesuje 

No i brzmienie Ewa Anna bardzo mi się podoba [a samo Ewa o wiele mniej...].
i rozumiem, że wszystko wyjaśnione i w porządku ?
za dużo jest tych sukien i nie wiadomo co wybrać - znów jestem na etapie "wszystkie ładne"