Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-18, 19:54   #3691
kamea87
Raczkowanie

Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Hej dziewczyny, czy któraś z Was już przetestowała krem dostępny jako niespodzianka w sierpniu i może coś na jego temat powiedzieć?
Bo kliknęłam sobie wczoraj zamówienie (błyszczyk morela, krem przywracający blask - uzupełniacz, żel grejpfrut z Florydy + krok3 za oszałamiającą cenę 39,80 ) i się zastanawiam, czy by nie napisać maila z prośbą o zmianę gratisu - na chwilę obecną mam zamówiony zestaw TdH

Swoją drogą, wcześniej podczytywałam ten wątek regularnie i śledziłam niczym wariatka wszelkie zmiany na stronie YR, a teraz max 1 zamówienie miesięcznie czynię i to nie droższe niż 40 zł Aż sama nie wiem, czy to znudzenie, czy po prostu oferty ostatnio jakieś takie do pupy mają... Portfel oczywiście się cieszy z tego stanu rzeczy

13/8/13 - zaczęłam być milionem dolarów
kamea87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 21:19   #3692
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Zawsze możesz "kogoś" zapisać
Za bardzo nie mam kogo
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:25   #3693
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, chciałam zrobić małe podsumowanie mojej przygody z YR z firmą zaczęłam obcować ok 2miesiące temu i od tego czasu moja skóra na twarzy i na ciele znacznie się poprawiła
Chciałam zaznaczyć, ze nie borykałam sie nigdy z bardzo dużymi problemami skórnymi. Jedynie skóre ciała miałam sucha, a twarz jakby nienawodnioną, szarą, zmęczoną. Na co dzień używam do twarzy żelu HV, tonik HV i żel-krem z tej samej serii na wieczór zmywam mocny makijaż dwufazowym płynem do demakijażu, później żel i tońik HV i krem CS do twarzy i CS pod oczy sporadycznie Omega 1-2 razy w tygodniu stosuje peeling brzoskwiniowy (wcieram go płatkami kosmetycznymi), a po nim maseczka winogronowa. i naprawde po niespełna dwóch miesiacach stwierdzam, że moja twarz wyglada dużo zdrowiej, jest gladsza, nawilzona, i nawet bez makijazu wyglądam calkiem całkiem
Pod prysznic używam zelu Monoi. Na wieczór smaruje się balsamem kokosowym PN, a w dzien czesto stosuje suchy olejek Monoi nawet Tż mowi, ze juz dawno nie miałam takiej gładkiej i miękkiej skóry podczas opalania super spisał się też balsam do opalania i krem po opalaniu a na co dzień dodatkowo psikam sie w zależnosci od nastroju Naturelle, MdB, Monoi lub woda kokosową PN
Jesli chodzi o makijaz z całego serca pokochałam khol,ktory spisuje się rewelacyjnie, róz do policzków i arbuzową połyskującą szminkę

To chyba tyle teraz czekam na jakiś super kodzik, zeby znów cos zamowic

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 23:08   #3694
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A byłaś w Pasażu Grunwaldzkim? Ogólnie to myślę, że najlepiej zadzwonić i zapytać.
Nawet nie wiedziałam, że w Pasażu jest Dzięki wielkie, na pewno jutro zadzwonię tam i się wszystkiego dowiem
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:38   #3695
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej, umieszczałyście może gdzieś na wątku swatche tej pomadki arbuzowej?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:29   #3696
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam zrobić małe podsumowanie mojej przygody z YR z firmą zaczęłam obcować ok 2miesiące temu i od tego czasu moja skóra na twarzy i na ciele znacznie się poprawiła
Chciałam zaznaczyć, ze nie borykałam sie nigdy z bardzo dużymi problemami skórnymi. Jedynie skóre ciała miałam sucha, a twarz jakby nienawodnioną, szarą, zmęczoną. Na co dzień używam do twarzy żelu HV, tonik HV i żel-krem z tej samej serii na wieczór zmywam mocny makijaż dwufazowym płynem do demakijażu, później żel i tońik HV i krem CS do twarzy i CS pod oczy sporadycznie Omega 1-2 razy w tygodniu stosuje peeling brzoskwiniowy (wcieram go płatkami kosmetycznymi), a po nim maseczka winogronowa. i naprawde po niespełna dwóch miesiacach stwierdzam, że moja twarz wyglada dużo zdrowiej, jest gladsza, nawilzona, i nawet bez makijazu wyglądam calkiem całkiem
Pod prysznic używam zelu Monoi. Na wieczór smaruje się balsamem kokosowym PN, a w dzien czesto stosuje suchy olejek Monoi nawet Tż mowi, ze juz dawno nie miałam takiej gładkiej i miękkiej skóry podczas opalania super spisał się też balsam do opalania i krem po opalaniu a na co dzień dodatkowo psikam sie w zależnosci od nastroju Naturelle, MdB, Monoi lub woda kokosową PN
Jesli chodzi o makijaz z całego serca pokochałam khol,ktory spisuje się rewelacyjnie, róz do policzków i arbuzową połyskującą szminkę

Pysiaku, to brzmi jak bajka o Yves Rocher albo artykuł sponsorowany o cud dietach
Cieszę się, że masz tak dobre relacje z Yves Rocher.

W mojej kosmetyczce mimo pełnego misz- maszu , panuje zgodność.
Nie potrafiłabym wejść w tryb i konwencję mazania się jednego typu kosmetykami. Dobrze funkcjonuję w otoczeniu różnorodności. Yves Rocher pełni jedną z bardziej kluczowych pozycji, ale monopolu jeszcze nie zdobył.

Parafrazując, żeby życie miało smaczek raz yvesroszerek raz dowolniaczek.

PS. Maseczka winogronowa jest naprawdę dobra! Ołł jeee
Ma dość dziwną konsystencję, ni to żelową, ni to kremową. Dobrze się rozprowadza na skórze, pozostawiając specyficzny, nieco silikonowy film. Pachnie orzeźwiająco, słodko- kwaśno, w moim odczuciu winogronami zielonymi w stronę dojrzewających. Zapach lekki, nikogo nie zmęczy. Działanie ( producent zaleca trzymać maseczkę 3 min, jednak wiadomo jak to jest, nikt z zegarkiem w ręku nie siedzi, no chyba, że jakiś wyjątkowy FRIK, którego z tego miejsca pozdrawiam ) jest zaskakująco dobre. Skóra już po pierwszym seansie jest nawilżona, delikatne podrażnienia złagodzone, koloryt skóry wyrównany. Jak na 3 minutowe mazidło, bardzo fajny efekt.

Winogrona znane są ze swoich właściwości antyrodnikowych. Dzięki zawartości dużej ilości flawonoidów pozwalają zachować młodość. Polifenole natomiast poprawiają mikrokrążenie. Nie wspomnę już o masie dobroczynnych minerałów i witamin, głównie C.
Także Kobietki nic tylko wcinać winogrona i kupować kosmetyki z ich wyciągiem.
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 12:28   #3697
magdulenka
Zakorzenienie

Dziele sie pierwszymi wrazeniami po uzyciu szamponu z nowosci:
http://www.yves-rocher.de/control/pr...cmSrc=Category

YR obiecuje wygladzenie, odbudowe, latwiejsze rozczesywanie, dzialenie przeciw elektryzowaniu sie wlosow.
Moje wrazenia:
Konsystencja szamponu jest prawie kremowa, zapach delikatny, mleczno-roslinny, calkiem przyjemny. Produkt dobrze sie pieni.
Juz przy splukiwaniu czulam, ze wlosy sa faktycznie gladsze/bardziej sliskie, calkiem latwo rozczesywaly sie miedzy palcami. Gdybym sie spieszyla i nie uzyla odzywki, pewnie i tak udaloby mi sie je rozczesac (co przy innych produktach jest niemozliwe).

Wlosy jeszcze mi schna, wiec reszte dopisze pozniej, ale na razie jestem zadowolona

Edit.
dopisuje wrazenia na sucho.
Wlosy sa faktycznie gladziutkie, sypkie. Fajne
jesli efekt po kazdym myciu bedzie taki, to dla mnie bedzie super.

I w ramach wyjasnienia - bo moze przy doborze produktu byc wazne - mam wlosy proste, poldlugie, dosc grube i raczej niepoddajace sie "ukladaniu", takie zyjace swoim zyciem

Edytowane przez magdulenka
Czas edycji: 2013-08-19 o 21:20
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 12:52   #3698
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Witajcie po długiej nieobecności.
Mam pytanie, ponieważ jakiś czas temu kupiłam dezodoranty z JdM i niestety zawiodłam się. Myślałam, że zmieniły się tylko wyglądowo ale jednak nie - już nie są tak świetne jak te, we wcześniejszych opakowaniach polecicie jakiś sprawdzony?
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 13:41   #3699
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Się normalnie zakochałaś
Ja trochę się odkochałam, od lutego szalałam jak jacieżniemogę, a teraz w lipcu zamówienie za 40 zł, sierpień bez zamówień... jeśli jesienią bedą nowości to pewnie się skuszę, jeśli asortyment pozostanie bez zmian - poczekam
Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Pysiaku, to brzmi jak bajka o Yves Rocher albo artykuł sponsorowany o cud dietach
Cieszę się, że masz tak dobre relacje z Yves Rocher.

W mojej kosmetyczce mimo pełnego misz- maszu , panuje zgodność.
Nie potrafiłabym wejść w tryb i konwencję mazania się jednego typu kosmetykami. Dobrze funkcjonuję w otoczeniu różnorodności. Yves Rocher pełni jedną z bardziej kluczowych pozycji, ale monopolu jeszcze nie zdobył.

Parafrazując, żeby życie miało smaczek raz yvesroszerek raz dowolniaczek.

PS. Maseczka winogronowa jest naprawdę dobra! Ołł jeee

Ma dość dziwną konsystencję, ni to żelową, ni to kremową. Dobrze się rozprowadza na skórze, pozostawiając specyficzny, nieco silikonowy film. Pachnie orzeźwiająco, słodko- kwaśno, w moim odczuciu winogronami zielonymi w stronę dojrzewających. Zapach lekki, nikogo nie zmęczy. Działanie ( producent zaleca trzymać maseczkę 3 min, jednak wiadomo jak to jest, nikt z zegarkiem w ręku nie siedzi, no chyba, że jakiś wyjątkowy FRIK, którego z tego miejsca pozdrawiam ) jest zaskakująco dobre. Skóra już po pierwszym seansie jest nawilżona, delikatne podrażnienia złagodzone, koloryt skóry wyrównany. Jak na 3 minutowe mazidło, bardzo fajny efekt.

Winogrona znane są ze swoich właściwości antyrodnikowych. Dzięki zawartości dużej ilości flawonoidów pozwalają zachować młodość. Polifenole natomiast poprawiają mikrokrążenie. Nie wspomnę już o masie dobroczynnych minerałów i witamin, głównie C.
Także Kobietki nic tylko wcinać winogrona i kupować kosmetyki z ich wyciągiem.
tak, ta maseczka jest na prawdę bardzo dobra wg dość dobrze nawilża

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kamea87 Pokaż wiadomość
Swoją drogą, wcześniej podczytywałam ten wątek regularnie i śledziłam niczym wariatka wszelkie zmiany na stronie YR, a teraz max 1 zamówienie miesięcznie czynię i to nie droższe niż 40 zł Aż sama nie wiem, czy to znudzenie, czy po prostu oferty ostatnio jakieś takie do pupy mają... Portfel oczywiście się cieszy z tego stanu rzeczy
u mnie lekkie znudzenie (brak nowości do twarzy, ciała...) i lekki zapas kosmetyków

czekam...

a portfel oczywiście... jest w 7 niebie

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 14:37   #3700
annawanna5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, ponieważ jakiś czas temu kupiłam dezodoranty z JdM i niestety zawiodłam się. Myślałam, że zmieniły się tylko wyglądowo ale jednak nie - już nie są tak świetne jak te, we wcześniejszych opakowaniach polecicie jakiś sprawdzony?
Bo teraz to są właśnie dezodoranty, a wcześniej były antyperspiranty.
Zmienił się skład i to znacznie.

Co do antyperspirantów Ziaja ma świetny Bloker, jest bardzo skuteczny, wystarczy raz na kilka dni się nim wysmarować i spokój z poceniem się W dni kiedy się nim nie smarujemy warto właśnie używać zwykłych dezodorantów.
Stary 2013-08-19, 15:33   #3701
sylwia1989-1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
witaj. Ja niestety jestem zawiedziona nowymi dezodorantami a w zasadzie dezodorantamu bez soli aluminium.zakupilam migdal z kaliforni i to jest porazka,bardzo sie po nim poce.od okolo 3lat stosowalam dezodoranty w kulce z yr poniewaz zapobiegaly poceniu sie inie zostawialy sladow...uzywajac przez okolo 2tyg.mugdaluczym predzej zamowilam kwiat bawelny z indii ktory jaki jedyny nie mial napisu "bez soli aluminium"...

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez annawanna5 Pokaż wiadomość
Bo teraz to są właśnie dezodoranty, a wcześniej były antyperspiranty.
Zmienił się skład i to znacznie.

Co do antyperspirantów Ziaja ma świetny Bloker, jest bardzo skuteczny, wystarczy raz na kilka dni się nim wysmarować i spokój z poceniem się W dni kiedy się nim nie smarujemy warto właśnie używać zwykłych dezodorantów.
dobrze ze w esklepie sa jeszcze antyperspiranty bo ta zmiana to im nie wyszla
sylwia1989-1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 15:43   #3702
annawanna5
Raczkowanie

Zależy kto czego oczekuje od tego rodzaju kulek pod pachy
Jeśli skutecznej ochrony przed poceniem to wiadomo antyperspirant będzie lepszy.
Dezodoranty, pozbawione podobno "szkodliwych" substancji nie mają takiego działania, człowiek nadal się poci, a dezodorant tylko ma za zadanie maskować zapach. Większość osób na wszystko mówi "dezodorant" i potem się dziwi że coś nie działa tak jak według nich powinno (wystarczy czytać co jest napisane na opakowaniu) :P
Stary 2013-08-19, 20:00   #3703
Glamurowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamea87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, czy któraś z Was już przetestowała krem dostępny jako niespodzianka w sierpniu i może coś na jego temat powiedzieć?
Bo kliknęłam sobie wczoraj zamówienie (błyszczyk morela, krem przywracający blask - uzupełniacz, żel grejpfrut z Florydy + krok3 za oszałamiającą cenę 39,80 ) i się zastanawiam, czy by nie napisać maila z prośbą o zmianę gratisu - na chwilę obecną mam zamówiony zestaw TdH

Polecam! Mam trądzik różowaty i krem nie podrażnia mnie, stosuję od 2 tygodni.
Stary 2013-08-19, 20:11   #3704
fehn
Zadomowienie

poznikaly promocyjne ceny min TDH, czyzby kod -50% mial nadejsc? super, czekam

Edytowane przez fehn
Czas edycji: 2013-08-19 o 20:12
fehn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:11   #3705
Magdalena512
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
co jest prezentem niespodzianką za 35 euro?
http://www.yves-rocher.pl/reduktor_g...dzien_i_na_n oc
Ten krem to jest CUD Najlepszy jakiego kiedykolwiek używałam, pobił nawet mojego ukochanego eucerinka. Nie wiem jak to robi ale naprawdę spłyca zmarszczki, szybko się wchłania, zapach jest ok, nawilża, nadaje się na noc i na dzień. Minusów brak. Sama na pewno bym go nie kupiła, bo o jego istnieniu nie miałam pojęcia, a że przyszedł jako niespodzianka, to się poznaliśmy. Romans będzie trwał długo

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
magdulenka a masz moze jakies ciekawe kody na YR niemiecki? I skad je bierzesz?
Kod na minus 10 euro przy zakupach minimum 45 euro - Ihr Coupon-Code: 623-63K5-2XS5-3D7C-TFM5
Gutschein ist gültig bis zum 07.09.2013

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:38   #3706
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
http://www.yves-rocher.pl/reduktor_g...dzien_i_na_n oc
Ten krem to jest CUD Najlepszy jakiego kiedykolwiek używałam, pobił nawet mojego ukochanego eucerinka. Nie wiem jak to robi ale naprawdę spłyca zmarszczki, szybko się wchłania, zapach jest ok, nawilża, nadaje się na noc i na dzień. Minusów brak. Sama na pewno bym go nie kupiła, bo o jego istnieniu nie miałam pojęcia, a że przyszedł jako niespodzianka, to się poznaliśmy. Romans będzie trwał długo

Kod na minus 10 euro przy zakupach minimum 45 euro - Ihr Coupon-Code: 623-63K5-2XS5-3D7C-TFM5
Gutschein ist gültig bis zum 07.09.2013

http://www.yves-rocher.pl/reduktor_g...dzien_i_na_n ocn

A ja mam ten reduktor i chcę sie go pozbyć
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:59   #3707
Magdalena512
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
http://www.yves-rocher.pl/reduktor_g...dzien_i_na_n ocn

A ja mam ten reduktor i chcę sie go pozbyć
Może jesteś na niego za młoda Zresztą różne cery mają różne wymagania

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:00   #3708
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
Może jesteś na niego za młoda
Mam go w folii nówka i tak jeszcze nie dla mnie ten kremik chociaż już coraz bliżej
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:48   #3709
onaella
Zakorzenienie

jakiś czas temu korzystałam z Waszej pomocy w kodach i utonęłam już na zawsze w YR
nie dość, że najpierw jak nawiedzona napadłam na sklep stacjonarny, to potem dołożyłam online, a na już całkowite pogrążenie zarejestrowałam się w UK-jowskim

to moja skromna część zakupów i gratisów, na jeszcze jedną paczkę czekam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_2680.jpg (39,4 KB, 179 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2763.jpg (57,5 KB, 190 załadowań)

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 05:21   #3710
glossary
Raczkowanie

Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Jest nowy kod LUNE13 minus 50% ale bez zestawów, promocji i zielonych punktów.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:12   #3711
aktulipan
Raczkowanie

Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość
Jest nowy kod LUNE13 minus 50% ale bez zestawów, promocji i zielonych punktów.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I w dodatku od 149zł :/ a ja nadal denkuję i zamówień nie czynię
aktulipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 09:34   #3712
katniewojt
Zakorzenienie

Też dostałam kod - nie skorzystam
Ciekawa jestem jaki gratis będzie w stacjo z wrześniową ulotką
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:07   #3713
annawanna5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Też dostałam kod - nie skorzystam
Ciekawa jestem jaki gratis będzie w stacjo z wrześniową ulotką

Hehehe nie nastawiajcie się na nic super
Za dowolny zakup będzie kalendarzyk na rok 2014 z długopisem- fioletowy w kwiatki- muszę przyznać że całkiem fajny, na pewno sobie go sprawię, a za zakup powyżej 69zł będzie wisiorek z kryształkiem swarowskiego
Stary 2013-08-20, 10:21   #3714
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annawanna5 Pokaż wiadomość
Hehehe nie nastawiajcie się na nic super
Za dowolny zakup będzie kalendarzyk na rok 2014 z długopisem- fioletowy w kwiatki- muszę przyznać że całkiem fajny, na pewno sobie go sprawię, a za zakup powyżej 69zł będzie wisiorek z kryształkiem swarowskiego
To już wiesz
Kalendarzyk taki w okładce?
Stary 2013-08-20, 10:27   #3715
maruda80
Zakorzenienie

Kalendarzyk pewnie taki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pop-in_Agenda.jpg (75,5 KB, 325 załadowań)

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:32   #3716
annawanna5
Raczkowanie

Dokładnie ten
Stary 2013-08-20, 10:54   #3717
201607110949
Konto usunięte

mogą sobie wsadzić te kody -50% na cały koszyk, gdy tak naprawdę obejmuje małą gamę produktów. Wolałabym raz na parę mcy kod, który NAPRAWDĘ obniża koszt o 50% a nie taki co miesiąc, co tylko ma zachęcić do wykupowania kosmetyków, których 'katalogowa' cena jest zbójecka. Trzymam kciuki za wrześniowe gratisy, zaczynają mi się kończyć zapasy migdałowego balsamu i szamponów a przez całe lato e-sklep nie skusił mnie niczym.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:07   #3718
katniewojt
Zakorzenienie

We wrześniu już kalendarz - nie wpadłabym na to
Stary 2013-08-20, 11:08   #3719
Agnexx
Zadomowienie

hej
Dawno nie pisałam, ale nie ma o czym
Aż trudno uwierzyć, że złożyłam w tym miesiącu jedno zamówienie. W maju było ich 5
Czekam na wrzesień i nowe gratisy ...
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:14   #3720
sylwia1989-1989
Raczkowanie

porazka z tym kodem -50%... So elixir teraz z magicznym kodem za jedyne 87,50zl.normalnoe kpiny robia:/
sylwia1989-1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości