|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() W tym wypadku to praktyka czyni nieudacznika, bo wcześniej się nie rozwalały Za to tym razem był lepszy w smaku
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście wszystko przychodzi z czasem, też po pierwszym skalpelu miałam zakwasy także teraz mi trochę łatwiej ![]() JA kupiłam w zimie spodnie rozmiar 42 i one nigdy mi nie spadają z tyłka. Są za duże, ale w innym sensie. Wszystko się trzyma tylko mi odstają brzydko w niektórych miejscach Ogólnie większość moich ubrań na mnie wisi teraz i tak chodzę. Poczekam jeszcze zanim kupię cokolwiek nowego.
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42326115]Oj tam oj tam pompki można oszukać, myślisz że ja je robię tak perfekcyjnie ? Oczywiście wszystko przychodzi z czasem, też po pierwszym skalpelu miałam zakwasy także teraz mi trochę łatwiej ![]() JA kupiłam w zimie spodnie rozmiar 42 i one nigdy mi nie spadają z tyłka. Są za duże, ale w innym sensie. Wszystko się trzyma tylko mi odstają brzydko w niektórych miejscach Ogólnie większość moich ubrań na mnie wisi teraz i tak chodzę. Poczekam jeszcze zanim kupię cokolwiek nowego.[/QUOTE]No wiem wiem ale jakoś sobie zaplanowałam ten skalpel teraz, nastawiłam się już psychicznie i chcę to zrealizować ![]() Ja zakupy zawsze odkładam na "po schudnięciu"
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2374 | |||||
|
Tajka
|
Żeby tak rano zapaskudzić forum ! Pfe !
Ja zawsze po myciu zawijam ładnie w mikrofibrę, po jakimś czasie zdejmuję ręczniczek i nic więcej z nimi nie robię ![]() Cytat:
![]() Moja największa miłość, a tak zdradzać lubi. Suszone daktyle, włoskie orzechy, arachidowe orzechy, suszone figi. Ach moja miłości największa, czemuś mnie tak pokarała ! Cytat:
Ale głowy nie dam. Wiem, że wtedy nic a nic nie ćwiczyłam. No prócz basenu i roweru, ale tego jakoś nigdy jako ćwiczeń nie uznawałam, tylko jako rozrywkę . Ale brzuch miałam brzydszy, niż mam teraz ![]() Cytat:
![]() Tak jak mówiłyście, wstałam wcześniej ![]() Za mną końcówka wczorajszego plewienia oraz trochę zamiatania ogródka. Oraz śniadanko z 4 wafli ryżowych z dżemem wiśniowym i jajko sadzone. Teraz kawkę popijam
|
|
#2375 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2376 | ||
|
Tajka
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42326301]No więc działaj
Na po schudnięciu to ja bym chyba już kilka lat nic nie kupiła O ja tak samo. Ale mam kilka ciuchów "nowych" na wydanie, bo w dużej części wyglądam...dziwnie. I zmienił się trochę mój styl, także chyba będę coś kombinować z internetową sprzedażą ![]() Wiecie co Wam powiem kobitki !? Dzisiaj się czuję taka szczęśliwa bez powodu, że się z Wami tą radością dzielę ! Nie wiem, czemu. Nie, @ się nie zbliża. Nie, Słońce ładnie nie świeci.Ale czuję taką euforię. Taką radość z życia ogólnie Tak mi fajnie. Wczoraj trochę łez się polało do smutnych piosenek i chyba ze mnie parę smutków uszło. ![]() Warto tak czasem pomyśleć nad wszystkim, ogarnąć się i zacząć "na nowo"
|
|
#2377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewuszki!
nadrabiam Was powolutku... wczoraj na kajakach było super ![]() Cytat:
Cytat:
hehe,% ![]() a tak w ogóle to zdrówka a propos tej kontuzji...współczuję:cmo k: |
||
|
|
|
#2378 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2379 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdążysz jeszcze![]() Cytat:
widziałam tę lokówkę w biedrze,ale ja jakoś nie używam takich rzeczy...za to mam suszarkę z biedry i jest fajna![]() trzymam kciuki za szkołę!
|
||
|
|
|
#2380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Woda tak brudna, że nawet w PL w stawach jest lepsza
![]() Cytat:
![]() Haha widzę, że więcej nas łączy Ja każde warzywo kroję w powietrzu i to nawet w plasterki czy kosteczkę![]() Jak mnie niema to znaczy, że szaleje i wstydzę się wrócić ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325914]Może ta radość udzieli się też innym, bo wiadomo jak posty wesołe to i humory lepsze [/QUOTE]Dokładnie Czytając Was już mi lepiej![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zapach nie przeszkadza
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42326301]No więc działaj Na po schudnięciu to ja bym chyba już kilka lat nic nie kupiła Właśnie wtryndoliłam śniadanie, więc muszę trochę poczekać ![]() No dlatego ja rzadko sobie coś kupuję [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42326513]U mnie to samo siedzę zadowolona sama nie wiem czemu, ale mam radość ze swojego nudnego życia [/QUOTE]To cieszcie się cieszcie zawsze to lepsze niż marudzenie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa super było Cytat:
|
||
|
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jakieś fotki? ![]() Aha ![]() Cytat:
po co się bawić z deską
|
||
|
|
|
#2384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja bym poszła na zakupy, ale za co jak u mnie w portfelu grosza brak Potrzebuję na gwałt roboty i fryzjera ![]() Też czekam aż mi się śniadanie bardziej ułoży zanim poćwiczę
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba nie przyjdzie
|
|
|
|
#2386 | ||
|
Tajka
|
Prostownica to ZŁO !
Naprawdę. Prostowałam przez całe prawie gimnazjum i żałuję, bo kocham moje włosy takie, jakie są naturalnie ![]() Mam prostownicę i będę ją sprzedawać na allegro. Koniec. Już wiem, że do niej nigdy nie wrócę :P
|
|
#2387 | ||||
|
Zadomowienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42324953]Też bym się raczej nie wcisnęła w takie z podstawówki bo byłam raczej szczuplutkim dzieckiem
Teraz to kawał baby ze mnie ![]() Z tym błonnikiem to może być dobre. I nie rozumiem czemu mnie żołądek zawsze boli po zielonej herbacie? [/QUOTE] po zielonej ? szczerze to nie mam pojęcia a pytałaś o to jakiegoś lekarza przy okazji i o to puchnięcie ?Cytat:
Cytat:
![]() na to co najlepsze zawsze trzeba czekać ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2388 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() babyhair świadczą o tym że jednak włoski rosną ![]() Cytat:
może spróbuj waxa lub jantara ? jakieś witaminki dodatkowe albo ziółka ? na susze włosy to olejki i maski Cytat:
Cytat:
ale wprowadzają też taką ową jakąś motywacje chyba aż tak źle było ? ćwiczeniami nadrobiłaś kompulsy |
||||
|
|
|
#2389 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i teraz już nawet po hennie widze odrosty więc rosną no to bardzo udanie było oby sie jakoś rozwinęło Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42326800]Mój humor zmienia się bardzo szybko także jeszcze nic nie wiadomo jak będzie za chwilkę
![]() Ja bym poszła na zakupy, ale za co jak u mnie w portfelu grosza brak Potrzebuję na gwałt roboty i fryzjera ![]() Też czekam aż mi się śniadanie bardziej ułoży zanim poćwiczę [/QUOTE]Jak to zabrzmiało ![]() Ja muszę się ogarnąć w końcu bo chcę iść po tą dynię
|
|
|
|
#2391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś nie chce mi się wierzyć, że mogłabyś zrobić coś niedobrego ![]() Cytat:
jeśli chodzi o jedzenie Madzi, kilometry nie robią problemu ![]() po chłopsku krojony chleb, i jazda ![]() haha, mam to samo dlatego od zakupu spodni wstrzymuję się już jakieś 6 miesięcy także tego.. ![]() Cytat:
![]() za ruch w ogródku ![]() ja popijam herbatkę z cytryną
|
|||
|
|
|
#2392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to super-mega-hiper-dobrze ![]() też mam czasem takie dni, że siedzę, słucham smutnych piosenek i ryczę od razu się potem człowiekowi lepiej robi ![]() ostatnie zdanie jest bardzo fajne i zgadzam się z nim Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tego to już sobie naprawdę nie umiem wyobrazić
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-08-19 o 10:48 |
|||
|
|
|
#2393 | |
|
Konto usunięte
|
Mogę Ci oddać swoje włosy, proste jak druty i nie da się ich ładnie ułożyć nawet bo zaraz opadają
![]() Cytat:
W chwili obecnej po prostu nie dostarczam czegoś do organizmu i pewnie źle trawi co skutkuje puchnięciem, bólami żołądka, wzdęciami, itd. |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2395 | ||
|
Tajka
|
To zależy.
Czasem przed myciem na godzinkę. Ale tym razem nałożyłam wczoraj wieczorem i nie chce mi się na razie jej zmywać
|
|
#2396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cóż zrobię... nie podobam się sobie taka "nieułożona" Cytat:
![]() Weź Cytat:
No nie mam ale chyba nie ma takiego obowiązku
|
|||
|
|
|
#2397 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście mega kochane, wszystkie! Cytat:
|
||
|
|
|
#2399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawidzę kupować spodni ![]() Normalna rzecz ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42327046]Mogę Ci oddać swoje włosy, proste jak druty i nie da się ich ładnie ułożyć nawet bo zaraz opadają [/QUOTE]eee tam, na pewno nie jest tak źle
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

i to też tylko w zupie

Ogólnie większość moich ubrań na mnie wisi teraz i tak chodzę. Poczekam jeszcze zanim kupię cokolwiek nowego.

orzechy tak samo zresztą
Ważę teraz około 52 kg pewnie (boję się wagi od powrotu z poprzedniego wyjazdu

a jak piecze 

a pytałaś o to jakiegoś lekarza przy okazji i o to puchnięcie ?
Ale prawda jest taka, że zatrzymanie wody ( bo o to w tabsach chodzi z tym tyciem, wypytałam o to z 4 ginekologów, z czego dwóch zaprzyjaźnionych więc nie kitowali