Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-19, 11:32   #4771
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Współczuję, zawsze jak są takie głupie zabawy czy zadania myślę sobie, że to tylko świadczy o młodej parze, że zgodzili się na coś takiego na swoim ślubie
nie zawsze młoda para wwie, że zespół będzie jakieś zabawy robił. Niektórzy sie pytają, czy młodiz chcą zabawy, mlodzi mówia że tak ale niech zespol sam wybierze te przy ktorych ludzie sie bawia, bo oni sie nie znają na zabawach.

u mojej siostry na weselu byly 2 zabawy, o ktorych ona nie miala pojecia, że zrobią.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-19, 11:32   #4772
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witaj

Na wesele bawiliśmy się świetnie. Przyjaciółka miała sukienkę z zabudowanym koronką przodem, do kolan z przodu, a z tyłu długą z trenem, odpinanym. Uczesana w niskiego koka takiego a'la wachlarzowatego, nie miała welonu, tylko malutki kapelusik z woalką, złote dodatki. Pan Młody ciemny garniak z muszką. Dobra zabawa, jedzenie też. Zamiast kwiatów prosili o wino.
Tańczyli do piosenki http://www.youtube.com/watch?v=XYp9RRGEO5c
Rodzicom dziękowali zaraz po pierwszym tańcu. Dostali kwiaty i swoje zdjęcia ślubne namalowane na płótnie.

UWAGA! Złapałam welon, ale TŻ nie złapał muchy
Pamiętam jak któraś z Was pisała, że tak bardzo chce złapać welon...
Były dwa kółka jednocześnie, więc nie było wiadomo. Nagle stop i rzucanie. Mam nadzieję, że TŻ złapał, odwracam się, a to nie on... Na szczęście znałam tego chłopaka, mieszkał przez 10 lat w moim bloku. Oczywiście gorzko gorzko było, ale ja nie chciałam żadnych buziaków, więc przykryliśmy się welonem i udawaliśmy, że się pocałowaliśmy. Goście krzyczeli, że niezaliczone, ale co mi tam No i zaczęło się najgorsze... Zamiast tańca głupie zadanie. Najpierw ja jestem rurą, on tańczył taniec erotyczny, potem zmiana. Trochę protestowałam, że nie chcę, ale co, nie miałam wyjścia. Patrzyłam tylko na TŻ smutną minką, ale coś tam zatańczyłam. Zespół potem się śmiał, że niby taka niechętna, a dobrze poszło...
Ucieszyłam się, że nigdy więcej (mam nadzieję) nie będę musiała łapać welonu!
ooo rany! masakra jakaś. My na weselu brata Tż mieliśmy umowę, że jak złapię welon to on muchę. Welon złapała inna dziewczyna i widziałam, że jej partner chciał złapać, ale ubiegł go podpity chłopak z delegacji. Luuudzie, co się działo na ich tańcu to szok. Koleś obmacywał nową PMkę i "trochę" się zagalopował - ręką zbłądził prawie że pod spódnicę próbując dotknąć miejsc intymnych. Jak ja się cieszyłam, że nie złapałam tego welonu....

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:33   #4773
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa dzięki, teraz z tatą TŻ już jest dobrze na szczęście, ale ile było strachu
Ważne, że jest już dobrze. Byle było jeszcze lepiej

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Boze... co Ty mowisz ja bym chciala juz cos szykowac a tu tyle czasu! czuje ze jakies wieksze przygotowania poczynimy dopiero w lutym-marcu czyli 3-4 mc przed slubem.
Jak sobie pomyślałam czego nie mam to jestem załamana! Stąd ten stres

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:33   #4774
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Nie łudź się byłam na weselu co ślub był o 14 a zabawa trwała do 6 rano
Też na takim byłam i pewnie moje też takie będzie

Cytat:
Witaj

Na wesele bawiliśmy się świetnie. Przyjaciółka miała sukienkę z zabudowanym koronką przodem, do kolan z przodu, a z tyłu długą z trenem, odpinanym. Uczesana w niskiego koka takiego a'la wachlarzowatego, nie miała welonu, tylko malutki kapelusik z woalką, złote dodatki. Pan Młody ciemny garniak z muszką. Dobra zabawa, jedzenie też. Zamiast kwiatów prosili o wino.
Tańczyli do piosenki http://www.youtube.com/watch?v=XYp9RRGEO5c
Rodzicom dziękowali zaraz po pierwszym tańcu. Dostali kwiaty i swoje zdjęcia ślubne namalowane na płótnie.

Były dwa kółka jednocześnie, więc nie było wiadomo. Nagle stop i rzucanie. Mam nadzieję, że TŻ złapał, odwracam się, a to nie on... Na szczęście znałam tego chłopaka, mieszkał przez 10 lat w moim bloku. Oczywiście gorzko gorzko było, ale ja nie chciałam żadnych buziaków, więc przykryliśmy się welonem i udawaliśmy, że się pocałowaliśmy. Goście krzyczeli, że niezaliczone, ale co mi tam No i zaczęło się najgorsze... Zamiast tańca głupie zadanie. Najpierw ja jestem rurą, on tańczył taniec erotyczny, potem zmiana. Trochę protestowałam, że nie chcę, ale co, nie miałam wyjścia. Patrzyłam tylko na TŻ smutną minką, ale coś tam zatańczyłam. Zespół potem się śmiał, że niby taka niechętna, a dobrze poszło...
Koszmar...

Ja bym pewnie nie zatańczyła...

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
A w ogóle to od dzisiaj

299 DDŚ

Waniliova, dodaja, lupinka, antonina_bielska, moooniaaaa
Świętujemy dwójkę z przodu!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:34   #4775
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Co do życzeń, ja nie cierpię ani składać, ani zbytnio otrzymywać... też nigdy nie wiem, jak to jest z tym cmokaniem... zawsze jest niezręcznie :P
Ja też! I założę się, że 70% życzeń to będzie "Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia"...

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja lubię składać życzenia osobom, które znam gdy nie znam pary młodej, jest mi trochę głupio - nic o nich nie wiem, co im mogę powiedzieć...? Wychodzi mi bardzo sztywne 'gratuluję, wszystkiego najlepszego!'

Za to potem ładnie wpisuję się im do księgi gości. Lubię życzenia pisemne, można się zastanowić, co się chce przekazać, nie trzeba tak nagle
O tak, dlatego koniecznie będziemy mieli księgę

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:35   #4776
Izabela92
Raczkowanie

Kochane, które idą z TŻ mierzyć suknie.. Czy nie chcecie żeby zobaczył Was w bieli dopiero w dniu ślubu ??

Ja przed moim Skarbem chowam nawet wszystkie ulotki z sukniami, żeby nawet się nie domyślał w czym mnie zobaczy..
Izabela92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:36   #4777
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Masakra, ja bym nie zatańczyła
Czemu młodzi wciąż godzą się na takie idiotyczne zabawy?

No ale co miałam nagle uciec?... Licytowałam się z tym zespołem, że nie chcę tańczyć, bo mam narzeczonego. Na co odp. mi "wodzirej", że narzeczony to jeszcze nie mąż a to przecież tylko zabawa i jeszcze rzucił tekst : "Chcecie panowie zobaczyć jak tańczy?". "Taaaaaak i akcja brawa". No i zatańczyłam z trzy jakieś zejścia przed nim i za nim. Szczęście w nieszczęściu, że się znaliśmy. Jako dzieciaki bawiliśmy się przed blokiem i wiele lat mieszkał w moim bloku.

Na swoim weselu pozwolę tylko na jakiś klasyczny taniec owej Pary Młodej, żeby nie musieli się czuć tacy skrępowani jak ja.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:37   #4778
Dotka90
Zakorzenienie

Ja bym chciała, żeby po złapaniu bukietu i krawata u nas, nowi PM po prostu zatańczyli ze sobą i tyle.

Kiedyś widziałam 'taniec w płetwach', świetnie to wyglądało.

Ale na pewno żadne całowanie (chyba, że złapie para ), żadne obmacywanie, rury i nie wiem co jeszcze

Nasz DJ wie, że na weselu ma nie być ŻADNYCH zabaw z podtekstem seksualnym
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:38   #4779
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Witaj

O nie..dlatego właśnie nie chcę u nas na weselu żadnych żenujących zabaw...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:38   #4780
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że moja Mama też się wzruszy... W dniu ślubu na pewno, ale na przymiarkach może być różnie Musimy obie trafić w dobry dzień, bo mama ma straszne huśtawki względem moich przygotowań ślubnych. Raz mówi, że sama nie może się doczekać, a raz, że to jeszcze nie czas, że nie za bardzo to sobie wyobraża i że ją to wszystko przeraża Ale mocno wierzę, że jak już pójdziemy mierzyć, to zacznie się rozpływać nad sukniami
Moja też ma straszne huśtawki.. ale ja zwalam, że to już "ten wiek" Na początku mówiła, że trzeba powiadomić rodzinę z Kanady itp itd a w weekend jak jej powiedziałam, że chcielibyśmy w listopadzie wysłać zaproszenia, to stwierdziła, że to jest stanowczo za wcześnie bo "dziecko tyle czasu jeszcze.." i weź tu zrozum

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:38   #4781
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
Kochane, które idą z TŻ mierzyć suknie.. Czy nie chcecie żeby zobaczył Was w bieli dopiero w dniu ślubu ??

Ja przed moim Skarbem chowam nawet wszystkie ulotki z sukniami, żeby nawet się nie domyślał w czym mnie zobaczy..
Jak byśmy chciały to nie szłybyśmy z TŻ

Ja bym nie chciała żeby mój wygląd był dla TŻ zaskoczeniem. To nie zabawa w Kinder niespodziankę, przecież się znamy, razem wszystko planujemy, TŻ wie jaką będę miała suknię, jakie buty, fryzurę, kwiaty. Efekt WOW i tak będzie bo w tym dniu to wszystko zbierze się w jedną całość.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:39   #4782
tinyheart
Rozeznanie

Ja powiedziałam, że żadnych zabaw nie chce, rzut welonem i muchą ok. Ale inne zabawy są dla mnie dziwne

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:39   #4783
misia880
Zakorzenienie

ja tez jestem przeciwna erotycznym zabawą. Ja powiem orkiestrze, że gorzko gorzko moga wołać tylko jesli welon i muche zlapie para i dostana jakis znak od nas ze sa razem czy poprostu samo wyjdzie. Ale jesli nie sa para to absolutnie.
Te slubowanie o sprzataniu po weselu jest spoko moga sprzatac

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:39   #4784
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
to pewnie o mnie chodziło z tym welonem ja chciałam, i zlapałam, ale mój tż tez nie miałam nadzieje ze tż złapie, bo zawsze się "rzuca" ale niestety , był lepszy.
Zabawa z rura okropna, na sto bym na to nie poszła i nie zatańczyłabym
Gorzko nam też spiewali, ale ja tego chlopaka nie znałam w ogole, a mój tż odezwał się " no no ja wam dam gorzko!" a orkiestra " a przepraszamy, przepraszamy" i nie było nic
Byliśmy z tż na weselu teraz w sierpniu, złapałam podwiązkę, w sumie to wszyscy się śmiali, że podwiązka leciała w inną stronę a ja nie odrywając się od podłogi, stojąc jak słup, tylko wystawiłam lewą rękę i ją złapałam. Tż musiał walczyć o krawat z jakimś facetem się szarpał, ale na szczęście tż wygrał. Nie mieliśmy żadnych głupich zabaw, tradycyjnie taniec i gorzko. Jak tańczyliśmy jako nowa para młoda a wszyscy w koło nas, to czułam się tak jakbym tańczyłam na swoim weselu ehhh kiedy to będzie bo już się doczekać nie mogę Tż tylko mi szepnął do ucha że własnie mamy próbę przed naszym weselem
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:39   #4785
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
ooo rany! masakra jakaś. My na weselu brata Tż mieliśmy umowę, że jak złapię welon to on muchę. Welon złapała inna dziewczyna i widziałam, że jej partner chciał złapać, ale ubiegł go podpity chłopak z delegacji. Luuudzie, co się działo na ich tańcu to szok. Koleś obmacywał nową PMkę i "trochę" się zagalopował - ręką zbłądził prawie że pod spódnicę próbując dotknąć miejsc intymnych. Jak ja się cieszyłam, że nie złapałam tego welonu....
My też mieliśmy umowę, ale tu nie wiedziałaś kto łapie. Dwa kółka panowie i panie tańczą jednocześnie i na stop jest rzucanie, więc w tym samym momencie i kobieta i mężczyzna łapią, więc nie ma czasu na podpatrywanie, kto złapał.
Zawsze się uchylałam od łapania welonu, ale tym razem leciał w moim kierunku na wyciągnięcie ręki, więc nie chciałam, żeby spadł. Mam to już za sobą i nie chcę tego oglądać na DVD

2014

Stary 2013-08-19, 11:39   #4786
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja bym chciała, żeby po złapaniu bukietu i krawata u nas, nowi PM po prostu zatańczyli ze sobą i tyle.

Kiedyś widziałam 'taniec w płetwach', świetnie to wyglądało.

Ale na pewno żadne całowanie (chyba, że złapie para ), żadne obmacywanie, rury i nie wiem co jeszcze

Nasz DJ wie, że na weselu ma nie być ŻADNYCH zabaw z podtekstem seksualnym
w płetwach genialne, zastanawiam się nad tym mozna posmiac, a nowi PM nie musza sie krepowac ze sie nie znają ( jesli tak by bylo ) i ze nie umieja ze soba tanczyc, bo w pletwach to raczej nikt nie umie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-19, 11:40   #4787
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Moja też ma straszne huśtawki.. ale ja zwalam, że to już "ten wiek" Na początku mówiła, że trzeba powiadomić rodzinę z Kanady itp itd a w weekend jak jej powiedziałam, że chcielibyśmy w listopadzie wysłać zaproszenia, to stwierdziła, że to jest stanowczo za wcześnie bo "dziecko tyle czasu jeszcze.." i weź tu zrozum
Powiadomić zawsze można. My też już słownie zaprosiliśmy kolegę z Anglii ale oficjalne zaproszenie dostanie w marcu jak wszyscy.
Rodzina TŻ z Litwy teżjest zaproszona na słowo.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:41   #4788
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

ja chce, i mój na pewno mnie nie zobaczy wcześniej, ani mojej sukni

🤍

Stary 2013-08-19, 11:41   #4789
201605100
Konto usunięte

ana Wasze dzieci w takiej sytuacji będą miały normalne prawa do domu, Ty RACZEJ żadnych, może da się jakoś zabezpieczyć Twój byt po odpukać rozwodzie, spróbuj na forum prawnym zapytać.

magdalenka właśnie dlatego ja zawsze uciekam przed welonem takie zabawy są żenujące, zbiłabym tego, kto wymyśla takie "rozrywki"

Soul zagranicznych gości powiadom wcześniej chociażby telefonem oni mają większy problem z dostaniem się na śłub niż mieszkający w kraju :tak: ja moich Niemców i Anglików powiadomiłam ponad rok wcześniej kiedy bioręślub a oficjalne zaproszenie wyślę im wtedy, gdy będziemy jeździć po rodzinie z zaproszeniami

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2013-08-19 o 11:45
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:41   #4790
ParisParisienne
Rozeznanie

dziewczyny mam pytanie troche z innej beczki, czy ktoras z Was stosowala RevitaLash? Ja mam ochote, bo u mojej przyjaciolki dalo to mega efekt... i w dniu slubu mialabym super rzesiska... i potem na podroz poslubna... kuracja jest albo 3 albo 6 miesieczna, wiec teoretycznie moglabym zaczac najwczesniej w lutym, ale mam ochote przetestowac wczesniej... troche drogie, ale w sumie rzesy wygladaja zjawiskowo i nawet nie trzeba potem malowac....

co sadzicie?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:42   #4791
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
No ale co miałam nagle uciec?... Licytowałam się z tym zespołem, że nie chcę tańczyć, bo mam narzeczonego. Na co odp. mi "wodzirej", że narzeczony to jeszcze nie mąż a to przecież tylko zabawa i jeszcze rzucił tekst : "Chcecie panowie zobaczyć jak tańczy?". "Taaaaaak i akcja brawa". No i zatańczyłam z trzy jakieś zejścia przed nim i za nim. Szczęście w nieszczęściu, że się znaliśmy. Jako dzieciaki bawiliśmy się przed blokiem i wiele lat mieszkał w moim bloku.

Na swoim weselu pozwolę tylko na jakiś klasyczny taniec owej Pary Młodej, żeby nie musieli się czuć tacy skrępowani jak ja.
Nie no, Twój wybór, ja nie mówię, że miałaś to czy tamto, tylko że JA bym tego nie zrobiła

Pisałam tu, jak na czerwcowym weselu złapałam bukiet, TŻ krawat i orkiestra kazała mu mnie przenieść przez próg, na co się absolutnie nie zgodziłam ( TŻ trochę wypił, północ, zmęczony, ja nie ważę 40kg).
I fakt, 'licytowaliśmy się' chwilę, ale powiedziałam, że się absolutnie nie zgadzam i koniec.
Nie obchodzi mnie, jak to wyszło, po prostu stwierdziłam, że nie będziemy robić z siebie idiotów

Cytat:

Nie
Napisałam długi post na ten temat, przeczytaj.

Cytat:
nie zawsze młoda para wwie, że zespół będzie jakieś zabawy robił. Niektórzy sie pytają, czy młodiz chcą zabawy, mlodzi mówia że tak ale niech zespol sam wybierze te przy ktorych ludzie sie bawia, bo oni sie nie znają na zabawach.

u mojej siostry na weselu byly 2 zabawy, o ktorych ona nie miala pojecia, że zrobią.
A to jest moim zdaniem ogromny błąd PM, bo takie rzeczy się ustala z orkiestrą/DJem przed weselem
Stary 2013-08-19, 11:42   #4792
Soul89
Zadomowienie

Cytat:

Ale niby dlaczego chować ? Co prawda mój TŻ nie był na mierzeniu ze mną (nawet o tym nie wiedział ), ale niedawno pokazałam mu zdjęcie i był oczarowany Sam powiedział, że efekt nie jest taki super bo widać, że suknia była za duża, ale na pewno będzie zachwycony w dniu ślubu. Nie rozumiem tych "tajemnic" jakiś kolejny "hamerykański trend" przenika do nas

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:43   #4793
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie troche z innej beczki, czy ktoras z Was stosowala RevitaLash? Ja mam ochote, bo u mojej przyjaciolki dalo to mega efekt... i w dniu slubu mialabym super rzesiska... i potem na podroz poslubna... kuracja jest albo 3 albo 6 miesieczna, wiec teoretycznie moglabym zaczac najwczesniej w lutym, ale mam ochote przetestowac wczesniej... troche drogie, ale w sumie rzesy wygladaja zjawiskowo i nawet nie trzeba potem malowac....

co sadzicie?
Sama sie nad tym zastanawialam ale slyszalam, ze uczula latwo wiec sie boje. Teraz stosuje L'biotice

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-19, 11:45   #4794
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, Twój wybór, ja nie mówię, że miałaś to czy tamto, tylko że JA bym tego nie zrobiła

Pisałam tu, jak na czerwcowym weselu złapałam bukiet, TŻ krawat i orkiestra kazała mu mnie przenieść przez próg, na co się absolutnie nie zgodziłam ( TŻ trochę wypił, północ, zmęczony, ja nie ważę 40kg).
I fakt, 'licytowaliśmy się' chwilę, ale powiedziałam, że się absolutnie nie zgadzam i koniec.
Nie obchodzi mnie, jak to wyszło, po prostu stwierdziłam, że nie będziemy robić z siebie idiotów

Nie
Napisałam długi post na ten temat, przeczytaj.

A to jest moim zdaniem ogromny błąd PM, bo takie rzeczy się ustala z orkiestrą/DJem przed weselem

ale moja siostra ustalała z nimi zabawy. zrobili dwie inne , bez poinformowania jej o tym więc tu lezy wina po stronie zespołu.

edit : co prawda nie były to jakies straszne zabawy, bo tylko test zgodnosci ( ktorego ona nie chciala ) i jeszcze jedna z panami w roli głównej, ale zabawa była dośc fajna, więc nie było zgrzytów między Mlodymi a orkiestra

🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-08-19 o 11:46
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:45   #4795
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Ale niby dlaczego chować ? Co prawda mój TŻ nie był na mierzeniu ze mną (nawet o tym nie wiedział ), ale niedawno pokazałam mu zdjęcie i był oczarowany Sam powiedział, że efekt nie jest taki super bo widać, że suknia była za duża, ale na pewno będzie zachwycony w dniu ślubu. Nie rozumiem tych "tajemnic" jakiś kolejny "hamerykański trend" przenika do nas
Mój TŻ widział tylko zdjęcie katalogowe, nic więcej nie chciał widzieć. Razem obejrzeliśmy trochę sukni i wybraliśmy takie które by nam się podobały, gust mamy podobny więc trudno nie było

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-19, 11:47   #4796
misia880
Zakorzenienie

Cytat:

ale moja siostra ustalała z nimi zabawy. zrobili dwie inne , bez poinformowania jej o tym więc tu lezy wina po stronie zespołu.
chyba po weselu zapłaciłabym im mniej kasy za takie coś. Serio - oni są dla gości i dla PM to niech robia to na co sie umawiaja..

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:47   #4797
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

edit : co prawda nie były to jakies straszne zabawy, bo tylko test zgodnosci ( ktorego ona nie chciala ) i jeszcze jedna z panami w roli głównej, ale zabawa była dośc fajna, więc nie było zgrzytów między Mlodymi a orkiestra
Młodzi też ustalili zwykły taniec, ale zespół sobie zmienił koncepcję... Taniec, ale erotyczny...

Ja jasno i wyraźnie zapowiem, że kategorycznie żadnych tańców erotycznych na oczepinach.

2014

Stary 2013-08-19, 11:48   #4798
Dotka90
Zakorzenienie

Czeko, to w takim razie tylko !
Stary 2013-08-19, 11:48   #4799
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
chyba po weselu zapłaciłabym im mniej kasy za takie coś. Serio - oni są dla gości i dla PM to niech robia to na co sie umawiaja..
Tez bym tak zrobiła

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-19, 11:50   #4800
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Mój TŻ widział tylko zdjęcie katalogowe, nic więcej nie chciał widzieć. Razem obejrzeliśmy trochę sukni i wybraliśmy takie które by nam się podobały, gust mamy podobny więc trudno nie było
Ja już po dwóch mierzeniach wysłałam TŻ kilka zdjęć sukni katalogowych, żeby zapytać, jaka mu się podoba. Odesłał mi tą, na którą się zdecydowałam, ale nie powiedziałam, że tę wybrałam. Gdyby odesłał mi inne zdjęcie katalogowe, które nie pokryłoby się z moim wyborem i tak zostałabym przy moim wyborze.

2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości