|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Wątek się kończy
|
|
#4862 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() widzę, że zaraz kończymy wątek.... Co do olejowania ja miałam olejek łopianowy z czerwoną papryką - był taki sobie. Ostatnio kupiłam z radical'a odżywkę taką do wcierania w głowę i efektów nie widzę. Efekty jedynie były po masce fryzjerskiej z Joanny (wielka odżywka za 15zł)
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasu wprawdzie nie jest dużo ale dacie radę. trzymam kciuki Coraz więcej nas
|
|
|
#4865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Anka, według mnie lepsi są Codwieglowy tinyheart o olejowaniu pisałam troszkę tutaj: http://slodkimiod.blogspot.com/2012/...lejowanie.html
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-08-19 o 13:19 |
||
|
|
|
#4866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda mi pieniędzy na dalsze eksperymenty ![]() Generalnie wydaje mi się, że te rozmaite olejki są dobre dla włosów kręconych/falowanych, puszących się i trochę suchych - ja mam proste z tendencją do smętnego oklapywania, przetłuszczające się w trymiga, i dołożenie kolejnej warstwy olejku tylko to wzmagało. Eksperymentalnie znalazłam najlepszy specyfik - miks żółtka z jajka z miodem i dodatkiem jakiejkolwiek odżywki, ale to zmywa się chyba jeszcze gorzej (szczególnie, gdy przegnę i przytrzymam za długo) i efekt też jest krótkotrwały - musiałabym chyba co 2-3 dzień kłaść to na kilka godzin, a po prostu nie mam tyle czasu. Zdaje się pozostanie mi iść do ślubu w peruce, albo w doczepkach z sztucznych włosów
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę do pracy i pewnie sę nie załapię na początek
|
|
|
|
#4868 |
|
Zadomowienie
|
o widzisz... no ja nigdy nie stosowałam więc cieżko mi powiedzieć, słyszałam jedynie że dziewczyny chwalą. Ja z szamponów używam h&s bo fajnie odświeża (czyści) mi głowę i czasem ziołowego ale też z SLS...
|
|
#4869 |
|
Konto usunięte
|
możesz spróbować dać folie/reklamówkę na głowę, lepiej wniknie olej do środka włosów pod wpływem ciepła. Nie zaobserwowałam, żebym zostawiała głową ślady w domu
|
|
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
|
#4871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻta to zawsze bawi ![]() Albo po prostu nakładam na włosy ręcznik i zawijam w turban - mam jeden ręcznik TYLKO do olejowania, bo wiadomo, że się trochę odbarwił od olejów. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() Plus jeszcze olejek babydream Cytat:
|
|||
|
|
|
#4872 | |
|
Konto usunięte
|
jakie są propozycje na nowy tytuł?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiedz coś o Was, zaręczynach
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba świętą za życia zostanę za cierpliwość
Ja nie wiem co za debile w tym orange pracują, że nikt nie potrafi udzielić mi odpowiedzi na PROSTE pytanie. Ani przez telefon - chociaż go odbierają, ani mailowo, ani na fb. A niech ich drzwi ścisną.
|
|
#4875 |
|
Konto usunięte
|
Pora kończyć pracę, jadę do dziekanatu po zaświadczenie, że mam wyższe wykształcenie
bo na dyplom się chyba nie doczekam
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jest ich dwoje, a to zawsze lepiej niż jeden foto
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też mam bardzo przetłuszczające się włosy, do tego stopnia, że muszę myć codziennie! są długie, proste, przylegają do skóry głowy jedynie końcówki się rozdwajają. Ale po olejach jest dużo lepiej a też się obawiałam, że mam tłuste włosy i jaka jeszcze nałożę olej to już zupełnie będzie masakra!!!! Ale zaczęłam nakładać najpierw na końcówki później coraz wyżej aż w końcu nałożyłam na całą głowę włosy są błyszczące, nawilżone, sprężyste, miękkie, wygładzone. co do wyboru oleju to ja stawiałam na bardziej szersze w zastosowaniu, np. olej z pestek winogron - jak do włosów się nie sprawdzi to jajecznicą go potraktuje a i tak dziada zużyję... albo alterra jak nie do włosów to wetrę go w ciało ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- szampony dla dzieci to dla mnie zło ostateczne!!!! nigdy więcej... moja skóra głowy tak szalała, że myślałam, że się wścieknę, swędziało, szczypało, włosy jak puch.... o nie nigdy więcej. ja też już nie wzracam uwagi czy szmpon ma sls najważniejsze aby dobrze mył mi włosy i dobrze traktował skórę.
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niestety zdjęcia można było robić, jak się już zamówi kiecki, a ja mierzyłam tak orientacyjnie tylko. I mało, bo to taki szybki wypad do Siedlec z mamą
![]() W jednym salonie mierzyłam greczynkę, wyglądałam w niej wdzięcznie, ale aż za skromnie, więc zmierzyłam trochę szerszą. Śliczna była, dekolt miała zarąbisty, bo w końcu było widać, że mam cycki ale się chłopak i tak nie dowie . Przynajmniej wiem, że greczynka to model dla mnie (o ile nie jest zbyt skromna i do ciała za bardzo), ale nie mam pewności, że na taką bym się zdecydowała. Plus za to, że jest tania, każda kiecka była w cenie do 2000zł (z tym, że to wyprzedaże). W sumie tyle z relacji, szkoda, że nie mam zdjęć ale z tą "moją" wstawię na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
anka
Ja też jestem za pierwszym foto. Co do tytułu i dzisiejszych rozmów - "O litości! Nie wybiorę tańca na rurce dla moich gości" ![]() a tak na poważnie to nie mam weny Myślcie.
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-08-19 o 13:33 |
|
|
|
#4880 |
|
Konto usunięte
|
anka1987 dwie głowy
|
|
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem za dwiema głowami
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
dla tych które jeszcze nie widziały tego teledysku ślubnego dla mnie mega!!
http://www.youtube.com/watch?v=zWyWPlUznzA http://www.youtube.com/watch?v=DXMqEIhm_Xs
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba też jestem za tym co większość
|
|
#4884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tytuł również fajny
|
|
#4886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie wiem kompletnie jeszcze nic. ślub mamy we wrześniu więc palnuję rozglądać się za suknią w grudniu / styczniu. Ale bardzo lubię czytać wasze relację z salonów mody ślubnej Mój tż nie będzie ze mną na przymiarkach bo raz że ja wolę w mamą i siostrą a dwa to on też nie chce ze mną chodzić i wybierać (nie lubi chodzić po sklepach i chciałby mieć niepsodziankę) ja nie mam z tym problemu więc nawet nie suszę mu głowy, że ma ze mną wybierać i koniec.
|
|
|
#4887 |
|
Erudycja
|
a czego nie masz?
|
#4888 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Cytat:
hehe nam nikt w niczym nie chce pomóc, to jest dopiero niefajnie Cytat:
fajnie Ci też chcę na Mazury!! Cytat:
wiem ze to trudne ale staraj się nie przejmować i tak będzie wspaniale a jak tesciowa ma problem to trudno Cytat:
bezpiecznej podróży jak tam Gdańsk ? Cytat:
mam to samo z tztem masakra!!! Cytat:
lol mój chłop tez lubi takie klimaty może chciałby pojechać :d Do dzieci i wnuków :p Cytat:
nawet nie gadaj, marzy mi się ogromnie!!! Cytat:
Mnie się ten pomysł bardzo podoba, chyba go zrobimy Cytat:
Ja się swojemu pokazałam w domu, nie mogłam wytrzymać :p Cytat:
Za dużo piszecie nie da się tego ogarnąć!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||||||
|
|
|
#4889 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wróciłam z praktyk, dobrze, że w biurze sobie zaznaczałam posty do cytowania
![]() Cytat:
Wiem, że tego dnia będzie tak samo szczęśliwa, jak i my, ale jednak stresuje się tym bardzo - w końcu wydaje swoją córkę za mąż Jak 2 dni temu jej mówiłam o przymiarkach to powiedziała, że absolutnie teraz nie ma do tego głowy, ale jakieś 3 tygodnie temu znowu jak byłam z nią na zakupach to sama wspominała, że nie może się doczekać... ![]() No i na początku miała wahania od tych pt. "z tak małą ilością gości nie ma sensu robić wesela" po "nie ważne ile gości, wesele i tak będzie wspaniałe, a najlepiej to jeszcze zapewnić jak najwięcej wypasionych atrakcji" Na szczęście teraz jest gdzieś pomiędzy ![]() Cytat:
8638 jest przepiękna, nie wiem tylko jak będzie wyglądać, jak się ramiączka doszyje. Musisz przymierzyć, ale wydaje mi się, że może wyglądać na Tobie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcemy chyba księgi jako takiej, tylko drzewko z odciskami palców i podpisem
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-08-19 o 14:04 |
|||||
|
|
|
#4890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z butami fajny pomysł, nawet lepszy niż z kartkami. Może my też wymienimy na buty
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

. Przynajmniej wiem, że greczynka to model dla mnie (o ile nie jest zbyt skromna i do ciała za bardzo), ale nie mam pewności, że na taką bym się zdecydowała. Plus za to, że jest tania, każda kiecka była w cenie do 2000zł (z tym, że to wyprzedaże). W sumie tyle z relacji, szkoda, że nie mam zdjęć
Mój tż nie będzie ze mną na przymiarkach bo raz że ja wolę w mamą i siostrą a dwa to on też nie chce ze mną chodzić i wybierać (nie lubi chodzić po sklepach i chciałby mieć niepsodziankę) ja nie mam z tym problemu więc nawet nie suszę mu głowy, że ma ze mną wybierać i koniec.