|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
poszukuję pilnie odlewki / falkonu Roberto Cavalli edp
Edytowane przez tasiaaa Czas edycji: 2013-08-17 o 20:42 |
|
|
|
#3932 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienie flash jimmy choo 60 ml najchetniej na jakis swiezy owocowy zapach
|
|
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię odlewki:
Comme des Garcons 2 9/10 ml Miss Dior edp 10 ml TM Innocent 8/10 ml TM Alien 9,5/10 ml Dior Poison 8,5/10 ml flakonik Voile d'ambre Yves Rocher 30 (co ubyło widać na fotce) na Jaśmin albo Neroli z tej serii Ponadto mogę odlać z moich flakoników do 5 ml: Narciso Rodriguez for her in color edp La vie est belle edp YSL belle d'opium edp Dior Hypnotic Poison eau secrete Chloe Chloe edp Paco Rabanne Lady Million edp Można kusić, jestem otwarta na propozycje: na tą chwilę najbardziej jednak interesują mnie: Miss dior cherie (stara wersja), Paco Rabanne Ultraviolet, Chloe love w różnych wersjach, Flowerbomb edp i różany i jeszcze J'adore (różne wersje) Edytowane przez kasia-zuzia Czas edycji: 2013-09-02 o 20:32 |
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza wątkiem mam miniaturkę Miss Dior Cherie, ale nie wiem jaka wersja, bo akurat na tych perfumach się nie znam
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-08-18 o 21:17 |
|
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
A ja chętnie wymienię się, oferuję
Aigner Woman edt 125 ml, prawie cały flakon, Hermes Paris Eau Des Merveilles edt około 3/4 z 30 ml Sun Moon Stars Parfums Lagerfeld troche więcej niż połowa z 30 ml Najchętniej Diesel Fuel For Life/ pachnidła z Juicy Couture/ Lancome Poeme/ Hypnose/ Tresor in love/ CK one/ Escada/ Joop le Bain/ Gucci II/ Bvlgari eau Parfumee au The Rouge. Można kusić innymi
|
#3937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do oddania mam: 14/15 ml So Elixir Purple we flakoniku 5ml Daim Blond 2ml See by Chloe 1,8ml J'adore L'absolue 2ml Everose 1,8ml Dolce Gabbana - Pour Femme 2013 Oraz: Hermes Eau Des Merveilles - 5ml Britney Spears - Fantasy - 9ml Hermes Eau Claire Des Merveilles - 1,7ml TM Angel EDT - 5ml Probki: o-odlewana, f-firmowa Dior - Addict 2 - 1ml - o Juicy Couture - Couture Couture - 1,3ml - f Juicy Couture - Viva La Juicy - 1ml - f TM A*Men - 1,8ml - o. TM - Angel Violette - 1,5ml - f Cacharel - Catch Me - 1,4ml - f Guerlain - Shalimar Initial l'eau - ok 0,8ml - f Guerlain - Shalimar Ode a la Vanille 1ml (o) Guerlain - Idylle - 0,8ml - f Armani - Mania - 2ml - o JPG - Gaultier 2 - 0,8ml (f) Balenciaga - Cristobal - 1,8ml - o Carolina Herrera - 212 Sexy - 1,3ml - o Escada - Marine Groove - 1,5ml - f Laura Biagotti - Laura Rose - 1,5ml - f Lacoste Inspiration 1,2ml (f) Lolita Lempicka - L, Fleur de Corail - 1ml - f Gucci - Rush - 1,2ml - f Boss - Woman - 1,3ml -f Joop - Jette by Night - 0,5ml- f Jil Sander - Sensual - 1ml - f Cavalli - Just - 1,2ml - f - 2013 Versace - Bright Crystal - 0,8ml - o Bvlgari - Omnia Crystalline - 1,3ml - f La Perla - Divina EDP 2013 - 1,1ml
|
|
#3939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze - Bvlgari Black - ok. 9 ml oraz - Chanel No. 5 Eau Premiere - 10 ml oraz Molinard Nirmala - daj proszę znać jak Ty to widzisz ![]() Cytat:
Hermes Eau Des Merveilles - 5ml Co Ty na to? Może dorzuciłabym Ci dodatkowo coś w podobnej pojemności za 1,8ml J'adore L'absolue?
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukuję La vie est belle edp Paco Rabanne Lady Million edp Dior Hypnotic Poison eau secrete Zwłaszcza la vie est belle szukam dramatycznie U mnie nie ma dużego wyboru, ale mam Pure Poison Dior - mogę zrobić odlewkę z mojego flakonu, ange ou demon le secret elixir, marry me! Lanvin,, Calvin Clein Obssesion Night, So elixir edt yves rocher - może coś się zainteresuje
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
Edytowane przez Kala! Czas edycji: 2013-08-18 o 19:42 |
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie zapraszam na pw
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś chce się pozbyc Aliena? edp konkretniej bym chciała najbardziej
w wątku w podpisie mam wymienione flachy na wymianę |
|
|
|
#3946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) - ale ponieważ i tak planuję zakup pełnowymiarowej flaszki, to chętnie przygotuję dla Ciebie sampelka w takiej ilości jak j'adore. Czy to Ci odpowiada?A co z resztą moich propozycji? Pasuje Ci tak?
|
|
#3948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak najbardziej mi pasuję A może znalazłabyś coś jeszcze u mnie za Narciso Rodriguez for her in colour edp i Chloe Chloe edp, może być w ilości próbkowej Może przejdziemy na PW dogadać szczegóły?
|
|
#3949 |
|
spin doctor
|
Wymienię Innocenta 50ml bez kilku psików najchętniej na Dolce Vita, L'Eau the One, Allure lub jakiegoś fajnego świeżaka, np Eternity Aqua lub Acqua di Gioia Fraiche
|
#3950 |
|
Raczkowanie
|
Szukam Daisy i For her edt oddam to co w podpisie.
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 50ml, tylko we flaszce refill, bez spray to taki bardzo rozwodniony Angel ![]() albo zobacz inne flachy w moim wymiankowym wątku
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
, więc muszę podziękować
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
za flachę Aliena edp i Gucci Rush 2 (niestety innych zapachów nie szukam,
ew. Innocent Muglera i limitowanki Aliena ) wymienię:Cacharel Catch me (30ml, bez 2 psików) Paco Rabanne Black XS 40/50ml Paco Rabanne Ultrared - 35/50ml Mugler - Eau de Star - 50ml bez 1 testu, wersja refill (bez spray'a), w kartoniku Nina Ricci 'Ricci Ricci' - 45/50ml Hugo Boss Deep Red 40/50ml Amor Absolu 29/30ml, Joy of Pink 30ml w folii Issey Miyake A'Scent 25/50ml i jeszcze odlewki: DKNY Be Delicious Juiced (wersja z 2011) - 10 ml Armani Code edt - 10ml Ralph Lauren, Ralph Hot - 8,5ml Comptoir Sud Pacifique - Vanille Coco - 9,5ml Comptoir Sud Pacifique - Vanille Coco - 9 ml Comptoir Sud Pacifique - Vanille Passion - ok 9 ml Mugler Innocent Rock - 2ml Azzaro - 2,5ml Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2013-08-19 o 19:46 |
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nuty zapachowe: nuta głowy: limonka, mandarynka, bergamotka nuta serca: płatki białych kwiatów, liście pomarańczy, pączki czarnej porzeczki nuta bazy: różowy pieprz, imbir |
|
|
|
|
#3957 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
OK, to już moje ostatnie podejście chyba
:- L'occitane Verveine Soleil 70 ml/flakon 100 ml - Trussardi Jeans ok. 45 ml/flakon 50 ml - unikatową Escadę Lily Chic 50 ml - Compagnia Delle Indie - La Via Della Seta Parfum Intense Rosa del deserto di Petra - ok. 85 ml/flakon 100ml - Yves Rocher Un Matin... Konwalia - 100 ml - The Body Shop Cassis Rose Perfume Oil - 30 ml, zdjęcie poniżej - Lalique Tendre Kiss - Chanel No. 5 Eau Premiere - 10 ml - Marc Jacobs Daisy Sunshine - 10 ml - Marc Jacobs Daisy Hot Pink - 10 ml Mogę tez zrobić odlewki: Dolce&Gabbana Light Blue Aqua di Parma Fico di Amalfi Balenciaga Florabotanica Powinnam mieć też miniaturki D&G L'eau the One Muszę sprawdzić.Mam też odlewkę Allure Sensuelle 10 ml. Mogę też zrobić odlewkę Dolce Vity w starej wersji No chyba że szukasz też czegoś z pielęgnacji, kolorówki może...? Za Innocenta chętnie oddam więcej za mniej.
|
|
|
|
#3959 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję NOA Perle. Może być miniaturka lub większe chętnie kupię
|
|
|
|
#3960 |
|
Perfume Lover
|
Szukam Nikity Slavy Zaitseva, ale nie tylko, chętnie oddam więcej za mniej:
Odlewki Annick Goutal - Passion 5ml Armani Prive - Ambre Soie - 5ml Boadicea The Victorious- Regal 2,5ml Gres - Caline - 5ml Juicy Couture - Couture Couture - 5ml Scent Story - 24 Gold 4ml Scent Story - 24 Platinum - 3,5ml Guerlain - My Insolence - 4,5ml Próbki Aal Musaib Blue Oud 1ml (r) Ajmal - Carbon 0.4ml (r) Ajmal - Entice Men 0,4ml (r) Ajmal- Shadow for Him 1ml (r) Annick Goutal- Ce soir ou Jamais 1ml (f) Benefit- Laugh with me Lee Lee 1ml (r) Davidoff- Hot Water Man- 1,2ml (f) Estee Lauder Private Collection Jasmine White Moss (perfumy) sampler 1ml Estee Lauder - Sensuous Nude 1ml (r) Gres - Cabotine Cristalisme 1,5ml (sampler) Gucci by Gucci EDP- 1,7ml (r) Isabell Derroisne - Secrets de Hammam 0,5ml sampler JoAnne Basset Le Voyage ?ml (f) J. Lopez- Live 0,5ml sampler Juicy Couture - Couture Couture - 1ml (f) L'Artisan- Dzing! połowa fabrycznej próbki Maitre Parfumeur et Gantier - Bahiana 1ml sampler Ted Lapidus Fantasme 4,5ml miniaturka Thierry Mugler- Alien EDT- 2ml (r) Thierry Mugler - Alien Or d'ambre 1,5ml Thierry Mugler - Eau pour Elles sampler - 1,8ml Van Cleef & Arpels - Midnight in Paris - 0.5ml Yves Rocher- Vanille Noire 0,8ml sampler Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów: Bijan Nude Caron- Lady Caron Cofinluxe - Cafe Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Roberto Cavalli EDP Thierry Mugler - skórzany Angel True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

)
) - ale ponieważ i tak planuję zakup pełnowymiarowej flaszki, to chętnie przygotuję dla Ciebie sampelka w takiej ilości jak j'adore. Czy to Ci odpowiada?
) wymienię: