Panny Młode 2016 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-18, 22:52   #811
felice_
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2016

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
O tak,myślę,że to podoba sie większości facetów Ale w nosie bym to miała,to Ty masz się dobrze czuć,poza tym tak naprawdę mało który facet rozpoznaje kroje już w trakcie Patrzy na całokształt,że jego żona wygląda PIĘKNIE. Mój też powiedział,że "taka dość hmm..niekonwencjonalna ta sukienka" jak mu pokazałam jaka mi się podoba Bynajmniej nie był to zachwyt

A z ciekawości,jaką kreacje miałaś na cywilnym?
A jaką pokazałaś?
Mi się ona podoba- jest całkiem ładna ale po prostu musiałabym zamiast na ślub zebrać na implanty tyłka, żeby w niej dobrze wyglądać!

Miałam zwykłą elegancką sukienkę w kolorze beżu- pokazałabym fotkę ale nie robiliśmy

2014:
- szlifuję język niemiecki- 1,5h dziennie
- udoskonalam pupę i brzuch
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
- jestem perfekcyjną mamą i żoną
felice_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:57   #812
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez felice_ Pokaż wiadomość
A jaką pokazałaś?
Mi się ona podoba- jest całkiem ładna ale po prostu musiałabym zamiast na ślub zebrać na implanty tyłka, żeby w niej dobrze wyglądać!

Miałam zwykłą elegancką sukienkę w kolorze beżu- pokazałabym fotkę ale nie robiliśmy
Wtedy konkretnie te mu pokazywałam

Ani jednej fotki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zephyr_12_front.jpg (31,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg art-deco-wedding-dress-vback2-1.jpg (41,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Beaumont_12_both.jpg (60,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Johanna-Johnson-The-Gilda-and-The-Magnolia-.jpg (22,8 KB, 11 załadowań)
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:59   #813
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
Wtedy konkretnie te mu pokazywałam

Ani jednej fotki?
Te 2 ostatnie ładne
A mówił, czemu mu się nie podobają?

Ani jednej! Serio

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-18, 23:02   #814
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Te 2 ostatnie ładne
A mówił, czemu mu się nie podobają?

Ani jednej! Serio
Powiedział,że zbyt odważne,bo mają dekolt do tyłka praktycznie Jakoś na codzień mu nie przeszkadza mój ubiór nigdy (nie żebym nosiła takie dekolty,ale nigdy mnie nie krytykował nawet za najkrótszą spódnicę),także nie wiem,co mu odwaliło

Ale ja czuję,że będę mieć potężny problem z wyborem Mam na kompie chyba z 300 zdjęć i każda suknia z każdego zdjęcia mi się mega mega podoba,a są tam wszystkie style ,może oprócz typowego A i hiszpanki.
It never fails.
Stary 2013-08-18, 23:05   #815
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedział,że zbyt odważne,bo mają dekolt do tyłka praktycznie Jakoś na codzień mu nie przeszkadza mój ubiór nigdy (nie żebym nosiła takie dekolty,ale nigdy mnie nie krytykował nawet za najkrótszą spódnicę),także nie wiem,co mu odwaliło

Ale ja czuję,że będę mieć potężny problem z wyborem Mam na kompie chyba z 300 zdjęć i każda suknia z każdego zdjęcia mi się mega mega podoba,a są tam wszystkie style ,może oprócz typowego A i hiszpanki.
przynajmniej masz z czego wybierać bo mi się na razie jedynie podobają- do ołtarza w żadnej z nich bym nie poszła

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-18, 23:08   #816
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
przynajmniej masz z czego wybierać bo mi się na razie jedynie podobają- do ołtarza w żadnej z nich bym nie poszła
Daj spokój,wolałabym,żeby ktoś wziął mnie do sklepu i powiedział - masz iśc w jednej z tych kiecek i koniec.
Ale pewnie polski rynek i moje możliwości finansowe zweryfikują szybciutko moje marzenia Chyba,że uda mi się trafić moją krawcową,ale wiem,że terminy są na 2 lata przed,wiec jakbym jednak celowała 2015 to musiałabym już rezerwować,a na razie pierdzionka brak
It never fails.
Stary 2013-08-18, 23:25   #817
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Myśle,że TŻ jednak źle by się czuł jakby któryś z jego kolegów (bo to głownie z grona jego kolegów są Ci moi) był moim świadkiem Poza tym ja bym nie chciała chyba jednak. Nie są to przyjaciele,tylko właśnie dobrzy koledzy,więc też mnie to nie przekonuje.
A, to co innego
Ja ogólnie lepiej dogaduję się z chłopakami niż dziewczynami i oprócz mojej jednej, wieloletniej przyjaciółki zdecydowaną większość moich przyjaciół (w pełnym tego słowa znaczeniu ) stanowią panowie
Jednego nawet brałam pod uwagę jako świadka na ślubie ale teraz kontakt nam się zdecydowanie osłabił i póki co, zostaje przyjaciółka...

Cytat:
Napisane przez JustTheOne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ruszam w drogę. 3h w PolskimBusie i wracam do maaamy. Kończy się mój tydzień w stolicy z TŻ-em. Teraz będzemy mieć jakiś miesiąc przerwy od siebie

Wiem, co to znaczy, bo my też żyjemy w związku na odległość i też widzimy się średnio raz na miesiąc- i to na jeden dzień.
5 lat wracałam do jego miasta na studia a teraz, po obronie, wróciłam do rodzinnego miasta i raczej nie planuję kolejnej przeprowadzki.
Tyle dobrze, że związek na odległość nam służy

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, żeby wolne było te mieszkanko, a raczej pokój który sobie upatrzyłam, żebym mogła go wynająć

Kiedy będzie coś wiadomo?

Cytat:
Napisane przez upbeat92 Pokaż wiadomość
Hej Podczytuję Was od samego początku założenia wątku, bo mam wielką nadzieję, że jednak przekonam chłopaka na 2016 gdy oboje będziemy po magisterkach W rachubę ogolnie wchodzi 2016 i 2017... Krótko o nas. Jesteśmy ze sobą od kwietnia tamtego roku, od października mamy zamiar ze sobą zamieszkać i z tego co przeczuwam po cichaczu luby zbiera na pierścionek Więc mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona
Hej Oby wszystko ułożyło się po Waszej myśli

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Oj nie, ja juz rekami i nogami bym sie zapierala przed wszelka szkoła, nawet śni mi sie po nocach w koszmarach sennych dziś, np. musiałam namalowac kreda na tablicy jakiś rysunek i nawet ładny mi wyszedł ale stresa miałam, bo nie miałam teczki i rysunkami
Ja tak samo, już nigdy nie chciałabym wrócić do szkoły w roli uczennicy Mam dość kartkówek, sprawdzianów, wywiadówek i odpytywania przy tablicy
Dobrze, że już mi to nie grozi

Witam się po wyjątkowo intensywnym i udanym weekendzie
W piątek wysłaliśmy brata na pieszą pielgrzymkę (9-ciodnową ), wczoraj cały dzień spędziliśmy z tżtem na pokazach lotniczych (słońce mnie tak spiekło, że masakra ) a dziś byłam na jednodniowej pielgrzymce w Częstochowie
Nadrobiłam Was i padam na pyszczek więc dobranoc
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 00:24   #818
JustTheOne
Zadomowienie

Cytat:
A studiujesz na WAT w Warszawie może?
Trafiony-zatopiony

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość

Wiem, co to znaczy, bo my też żyjemy w związku na odległość i też widzimy się średnio raz na miesiąc- i to na jeden dzień.
5 lat wracałam do jego miasta na studia a teraz, po obronie, wróciłam do rodzinnego miasta i raczej nie planuję kolejnej przeprowadzki.
Tyle dobrze, że związek na odległość nam służy
Mówisz?

Mam wyrzuty sumienia. Przez cały dzień nie zrobiłam nic. Ale raz na jakiś czas taki zmarnowany dzień chyba nie jest wielkim grzechem?

Co do sukienek: też mam zapisane pierdyliardy zdjęć i nie wiem co ja z tym zrobię. Właściwie to dużego pola do popisu nie mam: jestem raczej z tych drobnokościstych i krótkich (mam niecałe 160 cm wzrostu). W princessce wyglądałabym conajmniej śmiesznie
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 08:30   #819
stokrotenka18
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4232194 7]pod koniec wrzesnia mam jedyny wolny tydzien w wakacje poza cp. mielismy najpierw jechac do rzymu ale Tz powiedzial ze nie wie czy go bedzie stac wiec padlo na gdansk bo kasa na dojazd nam odpada. po czym dzisiaj kombinowal zeby wogole nigdzie nie jechac.
dkaczego?
bo sciagnal sobie battlefield 3 i slabo mu chodzi i on chce sobie kupic karte graficzna ale jak pojedziemy to nie bedzie mogl jej sobie teraxz kupic. no myslalam ze padne[/QUOTE]

To tak jak mój TŻ zbiera na samochód.
to go postawiłam przed faktem dokonanym że jak chce to jedzie ze mną nad morze i bierze wolne, a jak nie to nie

Cytat:
Yyyy, i ten facet ma prawie 30-chę
Myha,za włosy i o glebe,inaczej się nie da
Ja z moim też się pożarłam dzisiaj,efekt taki,że ja siedzę teraz na wizazu,a on wypucował całe mieszkanko,a teraz robi pranie
oo jak łądnie wychowała
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4232212 6]zalatwilam to tak. zamowilam bilety 2 na polskiego busa do gdanska. powiedzialam ze ma mi do jutra dac znac czy jedzie ze mna czy jade z kims innym. powiedzial ze jedzie.[/QUOTE]

Cytat:
O taaak,chłopów trzeba krótko trzymać
padłam
Cytat:
Trafiony-zatopiony

Mówisz?

Mam wyrzuty sumienia. Przez cały dzień nie zrobiłam nic. Ale raz na jakiś czas taki zmarnowany dzień chyba nie jest wielkim grzechem?

Co do sukienek: też mam zapisane pierdyliardy zdjęć i nie wiem co ja z tym zrobię. Właściwie to dużego pola do popisu nie mam: jestem raczej z tych drobnokościstych i krótkich (mam niecałe 160 cm wzrostu). W princessce wyglądałabym conajmniej śmiesznie
a ja się tym nie będę przejmowała i chcę princskę

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 10:13   #820
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Trafiony-zatopiony

Mówisz?

Moja kuzynka tam studiuje Możliwe,że się znacie choćby z widzenia

Ja mam 165 około,ale nie uważam,żeby to było jakiekolwiek ograniczenie wzrostowe do danego modelu
It never fails.
Stary 2013-08-19, 10:29   #821
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam 165 około,ale nie uważam,żeby to było jakiekolwiek ograniczenie wzrostowe do danego modelu
ja też mam 164 i moim marzeniem od dziecka była długa balowa suknia jak z bajki Disneja (?)

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2013-08-19, 13:11   #822
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Mówisz?
Tak
Do tej pory na odległość żyliśmy w czasie wakacji, świat- gdy ja wracałam do domu a on zostawał u siebie. Zawsze jednak była ta świadomość, że w końcu wrócę.
Teraz już po studiach i nie wrócę od października
Cudownie było się zobaczyć w sobotę po miesiącu rozłąki Nie mogliśmy się od siebie okleić Na pewno nie byłoby tego między nami, gdybyśmy mieli siebie na co dzień.
Także póki co- chwalę sobie Mam dużo czasu dla siebie, na swoje przyjemności, dla przyjaciół a kiedy przyjeżdża tż- jesteśmy na świecie tylko we dwoje

Co do sukni- ja mam 152 cm a zawsze podobały mi się suknie rozłożyste, koronkowe i z szarfą w pasie. Jeśli znajdę tę jedyną, na widok której szeroko się uśmiechnę, na pewno nie będę się przejmować czy mnie skróci, wydłuży albo coś tam jeszcze
Najważniejsze, to samemu czuć się dobrze i piękne.
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 13:44   #823
stokrotenka18
Zakorzenienie

oho mój 2016 się chyba oddalił...
TŻ zbiera na samochód niestety kwestia 15 tysięcy, coś czuję, że pierścionek jest dalej niż bliżej.

Cytat:
Tak
Do tej pory na odległość żyliśmy w czasie wakacji, świat- gdy ja wracałam do domu a on zostawał u siebie. Zawsze jednak była ta świadomość, że w końcu wrócę.
Teraz już po studiach i nie wrócę od października
Cudownie było się zobaczyć w sobotę po miesiącu rozłąki Nie mogliśmy się od siebie okleić Na pewno nie byłoby tego między nami, gdybyśmy mieli siebie na co dzień.
Także póki co- chwalę sobie Mam dużo czasu dla siebie, na swoje przyjemności, dla przyjaciół a kiedy przyjeżdża tż- jesteśmy na świecie tylko we dwoje

Co do sukni- ja mam 152 cm a zawsze podobały mi się suknie rozłożyste, koronkowe i z szarfą w pasie. Jeśli znajdę tę jedyną, na widok której szeroko się uśmiechnę, na pewno nie będę się przejmować czy mnie skróci, wydłuży albo coś tam jeszcze
Najważniejsze, to samemu czuć się dobrze i piękne.
ja czasami mam wrażenie że się widzimy za często, a są dni, kiedy widzimy się co drugi dzień i ja jak tylko znajdę się w domu już do Niego tęsknię...
i zrozum tu babę

Paulo Coelho
Stary 2013-08-19, 14:17   #824
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
TŻ zbiera na samochód niestety kwestia 15 tysięcy, coś czuję, że pierścionek jest dalej niż bliżej.

ja czasami mam wrażenie że się widzimy za często, a są dni, kiedy widzimy się co drugi dzień i ja jak tylko znajdę się w domu już do Niego tęsknię...
i zrozum tu babę
A zdecydowałabyś się rezerwować salę i zaklepywać terminy bez zaręczyn?
Ja nie Wolałabym usłyszeć jasną deklarację z jego strony, żeby potem nie było, że go zmusiłam czy coś Żeby móc w razie czego powiedzieć, że sam chciał

Też tak czasem mam Ale ostatnio bardzo mi się podoba zajmowanie jedynie sobą
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 14:29   #825
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
A zdecydowałabyś się rezerwować salę i zaklepywać terminy bez zaręczyn?
Ja nie Wolałabym usłyszeć jasną deklarację z jego strony, żeby potem nie było, że go zmusiłam czy coś Żeby móc w razie czego powiedzieć, że sam chciał

Też tak czasem mam Ale ostatnio bardzo mi się podoba zajmowanie jedynie sobą
pewnie że nie!
ojej nie chcę myśleć nawet o tym, TŻ pomyslałby że jestem desperatką i chce go siłą zaciągnąć do ołtarza

Paulo Coelho
Stary 2013-08-19, 14:53   #826
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
pewnie że nie!
ojej nie chcę myśleć nawet o tym, TŻ pomyslałby że jestem desperatką i chce go siłą zaciągnąć do ołtarza
Dokładnie
On sam ma wiedzieć, że mnie chce
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 15:25   #827
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokój,wolałabym,żeby ktoś wziął mnie do sklepu i powiedział - masz iśc w jednej z tych kiecek i koniec.
Ale pewnie polski rynek i moje możliwości finansowe zweryfikują szybciutko moje marzenia Chyba,że uda mi się trafić moją krawcową,ale wiem,że terminy są na 2 lata przed,wiec jakbym jednak celowała 2015 to musiałabym już rezerwować,a na razie pierdzionka brak
ja nie będę szyła na 10000% więc na szczęście tego problemu nie mam
W DE nie znam żadnej zaufanej krawcowej a do PL na przymiarki nie będzie czasu jeździć

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:

a ja się tym nie będę przejmowała i chcę princskę
ja mam 166cm i też chcę princeskę

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:

i zrozum tu babę
Dobrze, że tż pracuje bo bym zwariowała w jednym domu 24/7 z Nim

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-19, 15:47   #828
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Dobrze, że tż pracuje bo bym zwariowała w jednym domu 24/7 z Nim
Ja to chyba ogólnie jestem jakaś taka dziwna i nieromantyczna, bo nie mam potrzeby ciągłego bycia z tżtem
Wiadomo, czasem fajnie z nim zasypiać i budzić się razem. Ale tak to lubię spać w wyciągniętych koszulkach (przy nim bym się odważyła ) i nie chce mi się golić codziennie nóg
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 15:51   #829
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to chyba ogólnie jestem jakaś taka dziwna i nieromantyczna, bo nie mam potrzeby ciągłego bycia z tżtem
Wiadomo, czasem fajnie z nim zasypiać i budzić się razem. Ale tak to lubię spać w wyciągniętych koszulkach (przy nim bym się odważyła ) i nie chce mi się golić codziennie nóg
Ja się odważam ale na szczęście on dalej mnie kocha

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-19, 16:02   #830
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Ja się odważam ale na szczęście on dalej mnie kocha
On mnie już za dużo razy w dresach widział (jak mieszkaliśmy razem to ubierałam po domu), żeby mu jeszcze widok siebie w koszulce fundować w nocy
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 16:04   #831
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
On mnie już za dużo razy w dresach widział (jak mieszkaliśmy razem to ubierałam po domu), żeby mu jeszcze widok siebie w koszulce fundować w nocy
Jak mam lenia (na szczęście rzadko) a on marudzi, że to, że tamto to mówię mu, że może zająć się dzieckiem i sprzątaniem i obiadem a wtedy mogę stać przy lustrze calutki dzień- pomaga!

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-19, 17:30   #832
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Ja miałam taką potrzebę,od 2tyg mieszkamy razem i czuję jakbyśmy robili to od zawsze. Nienawidziłam tego "randkowania" i spotykania się na kilka godzin dziennie mimo że często spędzalismy prawie całe dnie razem. Nawet jak się kłócimy teraz,to wolę to 1000 razy od mieszkania osobno.Nie wiem jak wytrzymam jak wrócimy do polski będziemy musieli od razu szukać pracy.
a co do koszulek to ja śpię zawsze w wyciągniętych starych koszulkach tż i on i tak uważa,że to mega sexy,pod warunkiem że mam obcisły dół albo jeszze lepiej - same majtki A kwestię depilacji załatwia wosk
Cytat:
Dla mnie gorszy jest wyciągnięty dres niż koszulka w nocy A w dresie teraz chodzę non stop,chociaż to nie są typowe dresy,bo mam zawsze spodnie dresowe,ale dosyć ładne i kobiece i ciasną bluzeczkę na górę,wiec chyba nie może narzekać Ciezko oczekiwać żebym chodziła po domu na szpilach
It never fails.
Stary 2013-08-19, 19:04   #833
JustTheOne
Zadomowienie

Po roku mieszkania razem, TŻ widział już wszystko, więc ja się nie przejmuje wyciągniętymi koszulkami, oczywiście wszystkie w spadku po nim. Poza tym on też mnie w nich uwielbia, bo twierdzi, że wtedy jestem taka jego

I jak się zastanowić: mieszkamy razem tyle czasu i on wciąż chce się ze mną żenić, to musi być miłość! A upierdliwa być potrafię
Może to i lepiej, że trochę ode mnie odsapnie. Stęskni się, skruszeje...

Cytat:
Szansa jest, ale to wbrew pozorem duża uczelnia
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 19:36   #834
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
Po roku mieszkania razem, TŻ widział już wszystko, więc ja się nie przejmuje wyciągniętymi koszulkami, oczywiście wszystkie w spadku po nim. Poza tym on też mnie w nich uwielbia, bo twierdzi, że wtedy jestem taka jego

I jak się zastanowić: mieszkamy razem tyle czasu i on wciąż chce się ze mną żenić, to musi być miłość! A upierdliwa być potrafię
W 100% się pod tym podpisuję!

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-19, 20:59   #835
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Jak mam lenia (na szczęście rzadko) a on marudzi, że to, że tamto to mówię mu, że może zająć się dzieckiem i sprzątaniem i obiadem a wtedy mogę stać przy lustrze calutki dzień- pomaga!
Ja nie mam dziecka ani nie gotuję- nie mam dla siebie żadnej wymówki

Cytat:
Dla mnie gorszy jest wyciągnięty dres niż koszulka w nocy A w dresie teraz chodzę non stop,chociaż to nie są typowe dresy,bo mam zawsze spodnie dresowe,ale dosyć ładne i kobiece i ciasną bluzeczkę na górę,wiec chyba nie może narzekać Ciezko oczekiwać żebym chodziła po domu na szpilach
Nie no, nigdy w rozciągniętym dresie nie chodziłam W takich to tylko jak do domu, do siebie wracałam
Zawsze spodnie dresowe albo szorty i jakaś fajna koszulka. W szpilkach nie chodzę nigdy
Ale i tak mi głupio przy nim tak chodzić. Przez 5 lat mieszkania razem widział dużo ale w pewnych kwestiach estetycznych pozostaję nieugięta
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 21:18   #836
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Ja nie mam dziecka ani nie gotuję- nie mam dla siebie żadnej wymówki

Nie no, nigdy w rozciągniętym dresie nie chodziłam W takich to tylko jak do domu, do siebie wracałam
Zawsze spodnie dresowe albo szorty i jakaś fajna koszulka. W szpilkach nie chodzę nigdy
Ale i tak mi głupio przy nim tak chodzić. Przez 5 lat mieszkania razem widział dużo ale w pewnych kwestiach estetycznych pozostaję nieugięta
Nie gotujesz? Nie wiesz co tracisz Uwielbiam gotowanie

A ja myślałam,że to ja jestem taka "strict" w tych kwestiach,bo nigdy nie załatwię się przy TŻ,nie ogolę przy nim nóg,a nie daj boże pach,nie pokażę mu,że mam jakiekolwiek owłosienie,nie mówiąc o bekaniu czy innych odgłosach
Za to wszelkie ciuchowe rzeczy mnie nie ruszają,choćby dlatego,że na codzien staram się ubierać zawsze jakoś tak "Zgodnie z trendami" albo elegancko, szpilki też są mi bardzo przyjazne (teraz nie,bo cieżko po górzystym mieście w szpilkach popylać,ale we Wrocławiu praktycznie non stop na obcasach jestem) wiec w domu potrzebuję luzu.Od razu zmywam makijaż,rozplatam fryzurę i wkładam dresa i kapciochy z kłapouchem
It never fails.
Stary 2013-08-19, 21:42   #837
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Nie gotujesz? Nie wiesz co tracisz Uwielbiam gotowanie

A ja myślałam,że to ja jestem taka "strict" w tych kwestiach,bo nigdy nie załatwię się przy TŻ,nie ogolę przy nim nóg,a nie daj boże pach,nie pokażę mu,że mam jakiekolwiek owłosienie,nie mówiąc o bekaniu czy innych odgłosach
Za to wszelkie ciuchowe rzeczy mnie nie ruszają,choćby dlatego,że na codzien staram się ubierać zawsze jakoś tak "Zgodnie z trendami" albo elegancko, szpilki też są mi bardzo przyjazne (teraz nie,bo cieżko po górzystym mieście w szpilkach popylać,ale we Wrocławiu praktycznie non stop na obcasach jestem) wiec w domu potrzebuję luzu.Od razu zmywam makijaż,rozplatam fryzurę i wkładam dresa i kapciochy z kłapouchem
Nienawidzę gotowania Wolę nie jeść, niż sama coś zrobić Czasem tylko mam takie zrywy, że coś zrobię ale to dosłownie dwa razy w roku Za to piec lubię ale też rzadko bo mi się nie chce

Ja też nigdy nie załatwię się przy tżcie, nie ogolę żadnej części ciała i nie pokażę mu się w tłustych włosach. Swoboda swobodą ale dla mnie pewne kwestie są po prostu kwestiami kultury osobistej.
No i już nigdy więcej nie przegnę z alkoholem w jego towarzystwie Raz mi się zdarzyło zalać w trupa i wtedy i załatwiłam się przy nim (odprowadził mnie do wc, bo już sama nie dałam rady- nie pamiętam tego) po czym za jakiś czas wymiotowałam (tego też nie pamiętam ). Dlatego nigdy więcej, trzeba zachować godność niewinnej bladolicy
W domu lubię mieć związane włosy- nie lubię, jak mi się plątają po twarzy

Właśnie wtarłam w nie wodę pokrzywową i zamierzam uskuteczniać wcierki regularnie
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 21:44   #838
felice_
Zakorzenienie

Co do gotowania robię dziś carbonarę i panna cottę!

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-19, 21:50   #839
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Podziwiam Was z tym gotowaniem
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-08-19, 21:51   #840
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Nienawidzę gotowania Wolę nie jeść, niż sama coś zrobić Czasem tylko mam takie zrywy, że coś zrobię ale to dosłownie dwa razy w roku Za to piec lubię ale też rzadko bo mi się nie chce

Ja też nigdy nie załatwię się przy tżcie, nie ogolę żadnej części ciała i nie pokażę mu się w tłustych włosach. Swoboda swobodą ale dla mnie pewne kwestie są po prostu kwestiami kultury osobistej.
No i już nigdy więcej nie przegnę z alkoholem w jego towarzystwie Raz mi się zdarzyło zalać w trupa i wtedy i załatwiłam się przy nim (odprowadził mnie do wc, bo już sama nie dałam rady- nie pamiętam tego) po czym za jakiś czas wymiotowałam (tego też nie pamiętam ). Dlatego nigdy więcej, trzeba zachować godność niewinnej bladolicy
W domu lubię mieć związane włosy- nie lubię, jak mi się plątają po twarzy

Właśnie wtarłam w nie wodę pokrzywową i zamierzam uskuteczniać wcierki regularnie
tłuste włosy niestety tutaj mam niemal codziennie W polsce myję je raz na 3 dni i są ok,w ogóle nie widac nieświezosci,a tutaj jest tak cholernie miękka woda,ze musze myc codziennie a i tak są klapnięte u góry,a na dole jeden wielki napuszony kołtun.
Mi się zdarzyło 2 razy zalać w trupa przy tż. nie polecam. a było to po tym jak schudłam 8 kg i nie znałam swoich możliwości piciowych
Cytat:
Co do gotowania robię dziś carbonarę i panna cottę!
jezusie,daj!:prosi :
It never fails.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości