przedłużanie - wasze doświadczenia - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-27, 22:26   #2521
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

Cytat:
Napisane przez Renihair Pokaż wiadomość
no dobra ale na pasemku została reszta kleju zmywała je czy wyczesała? pasemka łastwo schodza po rozgrzaniu je konektorem ale zostaje troche na pasemku spoiwa..co ztym? przepraszam ze tak pytam ale lubie wszystko wiedziec.
kleju? ja nie mam na klej.

akurat w przypadku zageszczania nie usuwala mi reszty spoiwa tylko sciagala pasemko, dokladla do niego nowe pasmo i w to samo miejsce gdzie byl zgrzew doczepiala. nawet lepiej ze w tym miejscu zostalo troche kerwaxu bo wiecej do "trzymania" pasma

ale mowila ze reszte usuwa tym plynem i wyczesuje. ale ten plyn co kupuje tutaj w polsce to mowila ze nie jest z niego zadowolona a znajoma fryzjerka przywozi jakis z wloch i jest o niebo lepszy
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 22:27   #2522
argissa
Raczkowanie

GG do argissa
Dot.: Przedłużanie włosów w domu

Renia w dotyku są rewelacyjne , ja bralam ciemny braz,czarne i kilka burgundu.U mnie po myciu,suszeniu i prostowaniu zachowują sie idealnie.Nic a nic sie z nimi nie dzieje.Można nawet czesać gęstym grzebieniem,ani razu nie zrobił się kołdun Na wrażenia klientki czekam (po myciu ma mi dać znać).To jest moja 'stara dobra klientka'...porozdawała juz moj numer tekefonu laskom z pracy i zaczynają wydzwaniać..ja sie nie wyrabiam z wlasną praca więc z tymi włosami to moze tak z doskoku bede robiła.Teraz zacząl sie okres slubów i mam mnóstwo prób makijażu ,tipsów itp pierdól pracuje od 8.30-21...
argissa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 22:41   #2523
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
kleju? ja nie mam na klej.

akurat w przypadku zageszczania nie usuwala mi reszty spoiwa tylko sciagala pasemko, dokladla do niego nowe pasmo i w to samo miejsce gdzie byl zgrzew doczepiala. nawet lepiej ze w tym miejscu zostalo troche kerwaxu bo wiecej do "trzymania" pasma

ale mowila ze reszte usuwa tym plynem i wyczesuje. ale ten plyn co kupuje tutaj w polsce to mowila ze nie jest z niego zadowolona a znajoma fryzjerka przywozi jakis z wloch i jest o niebo lepszy
żle sie wyraziłam..nie klej tylko kera wax...a to juz rozumiem wszytsko.bardzo ci dziekuje . ja wlasnie chciałam wiedziec co z ta resztka waxu jaki zostaje.teraz juz mam pełny obraz. a czy byłby problem dla ciebie dowiedziec sie jaki to płyn przywozi dziewczyna z włoch? jego nazawa lub jakikolwiek namiar? skoro jest lepszy to chetnie bym sie zaopatrzyła.mogłabys? bardzo prosze
Renihair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 22:48   #2524
Azuki
Raczkowanie

Chciala bym by ktoras z was powiedziala czy byla by wstanie mi przedluzyc wloski ? zakupie wloski ktore chce miec wiec tylko chodzi o ty by sie poswiecic dla sprawy
Azuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 09:16   #2525
meyham
Raczkowanie

Renia73 - dzięki muszę przyznać że włoski są super w dotyku 2 dni nie miałam jedwabiu bo spóźniała się przesyłka i fakt były trochę "suche" ale jak już nałożyłam to jest wszystko ok wczoraj miałam "loki" i wyglądało fajnie mało widać łączenia co mnie bardzo cieszy a ta PANI która mówiła że włosy jasne od d o n a są kiepskie to się myliła - póki co jest wsystko ok.

Tylko zastanawiam się czy to normalne że dużo tych włosów wypada bo boję się że za 3 mce będę łysa z przyczepianych włosów
meyham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 09:54   #2526
milcia23
Raczkowanie

meyham włoski super szczególnie ich kolor idealnie dobrany i wogóle ładny, chciałabym mieć takiego koloru pasemka więc jakbyś wiedziała jak on się nazywa i jaki ma numer to napisz. Mogłabyś wstawić jeszcze zdjęcie rozpuszczonych włosów z tyłu czyli jak są na plecach wtedy najlepiej widać efekt.

http://www.morusek.pl/ogloszenia/pol...y-oddam-psa/0/ ,

http://www.morusek.pl/ogloszenie/357...ima-na-dworze/ ,

http://www.schronisko.net/

Adoptując psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa!

milcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 11:34   #2527
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

zapytam sie jak bede u niej obiecuje
Stary 2007-04-28, 12:17   #2528
ciekawa
Przyczajenie

Svinecka widzę że masz jasny blond, możesz napisać od kogo kupowałaś włosy i czy były na taśmie czy z kreatyną?
Stary 2007-04-28, 12:23   #2529
ciekawa
Przyczajenie

meyham wcale się nie myliłam co do włosów od d o n a bo Ty masz ciemny blond nr 27 z tego co widzę na zdjęciu, a ja kupowałam kol 60 czyli najjaśniejszy blond i sa BEZNADZIEJNE!!
Stary 2007-04-28, 12:30   #2530
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez ciekawa Pokaż wiadomość
Svinecka widzę że masz jasny blond, możesz napisać od kogo kupowałaś włosy i czy były na taśmie czy z kreatyną?
wlosy zamawiala fryzjerka ale nie wiem skad. wlosy zamawiala w kitce bez zadnej tasmy czy koncowek gotowych. oddzielala pasemka i koncowki sama "zarabiala" kerawaxem.
ale jakiej firmy sa wlosy to nie wiem ale gatunkowo to sa the best
Stary 2007-04-28, 13:05   #2531
ciekawa
Przyczajenie

dziękuję pieknie za info, szkoda , że nie wiesz skąt są, bo ja też potrzebuję b.j.blond a te na które trafiam są fatalne, ale gdybyś się dowiedziała jakiej są firmy to byłabym ogromnie wdzięczna
Stary 2007-04-28, 13:24   #2532
eevvaa
Zakorzenienie

rzadko się udzielam, więc napiszę o moich doświadczeniach. Dwa miesiące temu Renia przedłużyła mi włosy metodą na taśmę przyszywaną do warkocza. Po miesiącu włosy wymagały korekty gdyż taśma na samym dole bardzo się zsunęła i dlatego zdecydowałam się na połącznie metody na taśmę z racoon na dole głowy i bokach. Jak dla mnie racoon nie równa się z taśmą. Przez okres miesiąca wypadło mi ok. 6 pasemek a włosy bardzo się wyczesują czego nie zauważyłam w metodzie na taśmę. Łączenia z ciemnych zrobiły się żółte i kruszące się przez co zrobiły się widoczne zwłaszcza przy upięciu w kucyk. Trzeba delikatniej obchodzić się z racoonem, uważać podczas mycia i czesania. I wydaje mi się, że włosy na taśmie dają fajniejszy efekt gęstych i niepasemkującyh włosów.
Chciałam też dodać, że włosy od Pani Reni są świetnej jakości- nie plączą się, nic się z nimi nie dzieje mimo farbowania oraz częstego mycia. A do mycia i odżywiania używam serię Goldwell Kerasilk do włosów ekstremalnie suchych. Zdecydowanie polecam!

eevvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 13:26   #2533
Anika-na
Raczkowanie

Witam!
Dwa tygodnie temu przedluzylam sobie wloski u Pani Reni
Czytajac Wasze posty odpowiedzialam sobie na kilka pytan ale mam jeszcze kilka)Ach..ja zawsze musze wszystko wiedziec
Czy tez Was tak swedziala glowa i zgrzewy ciagnely???kurcze nie wiem.Kiedy dam wysoko kucyk nie wyrabiam.Musze poluzowac.Wczoraj odpadlo mi pasemko.Wyrwalo sie ze skory wraz z moimi zostawiajac palcekChyba moje byly za slabe, nie wiem.Ale to ponoc normalne jak cos tam wyleci byleby nie duzo.Mnie narazie to jedno i troszke sie wyczesują.Dbam o wloski bardzo.Robie maski z odzywek z goldwella, kupilam jedwab biosilk, czesze kilka razy dziennie.Myje zgodnie z zaleceniami.Na noc warkocz.
Kurcze ile jeszcze potrwa zanim przestanie swedziec i ciagnac?

A jesli chodzi o plusy...
Wloski wygladaja jak moje, powoli nawet zaczynaja sie zachowywac jak moje z tymze moje sie troszke kreca a te sa proste.Jak je ladnie wyprostuje to juz wogole sa super.Dlugosc ta co chcialam Pani Renia jeszcze je ladnie wycieniowala,Pieknie dobrala kolorek jest idealny jak moj. Fajnie wyglada jak z daleko znajomi sie wpatruja i zastanawiaja czy mi tak szybko urosly
Ogolnie wygladaja przeslicznie i za nic w swiecie bym ich nie oddala
Anika-na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 13:37   #2534
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anika-na Pokaż wiadomość
Witam!
Czytajac Wasze posty odpowiedzialam sobie na kilka pytan ale mam jeszcze kilka)Ach..ja zawsze musze wszystko wiedziec
Czy tez Was tak swedziala glowa i zgrzewy ciagnely???kurcze nie wiem.Kiedy dam wysoko kucyk nie wyrabiam.Musze poluzowac.Wczoraj odpadlo mi pasemko.Wyrwalo sie ze skory wraz z moimi zostawiajac palcekChyba moje byly za slabe, nie wiem.Ale to ponoc normalne jak cos tam wyleci byleby nie duzo.Mnie narazie to jedno i troszke sie wyczesują.Dbam o wloski bardzo.Robie maski z odzywek z goldwella, kupilam jedwab biosilk, czesze kilka razy dziennie.Myje zgodnie z zaleceniami.Na noc warkocz.

Wloski wygladaja jak moje, powoli nawet zaczynaja sie zachowywac jak moje z tymze moje sie troszke kreca a te sa proste.Jak je ladnie wyprostuje to juz wogole sa super.Dlugosc ta co chcialam Pani Renia jeszcze je ladnie wycieniowala,Pieknie dobrala kolorek jest idealny jak moj. Fajnie wyglada jak z daleko znajomi sie wpatruja i zastanawiaja czy mi tak szybko urosly
Anika-na masz zrobione metodą racoon?

Stary 2007-04-28, 14:30   #2535
Anika-na
Raczkowanie

eevvaa-
kerawax czy jakos tak...

Kurcze Pani Reniu teraz chyba wolalabym jednak ten Racoon))hehe
Mi to jednak chyba nikt nie dogodzi...))
Anika-na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 16:42   #2536
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
eevvaa-
kerawax czy jakos tak...

Kurcze Pani Reniu teraz chyba wolalabym jednak ten Racoon))hehe
Mi to jednak chyba nikt nie dogodzi...))
aha, mi przy racoonie nie swędziała głowa, ale to i tak mnie do tej metody nie przekonuje

Stary 2007-04-28, 18:49   #2537
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez eevvaa Pokaż wiadomość
rzadko się udzielam, więc napiszę o moich doświadczeniach. Dwa miesiące temu Renia przedłużyła mi włosy metodą na taśmę przyszywaną do warkocza. Po miesiącu włosy wymagały korekty gdyż taśma na samym dole bardzo się zsunęła i dlatego zdecydowałam się na połącznie metody na taśmę z racoon na dole głowy i bokach. Jak dla mnie racoon nie równa się z taśmą. Przez okres miesiąca wypadło mi ok. 6 pasemek a włosy bardzo się wyczesują czego nie zauważyłam w metodzie na taśmę. Łączenia z ciemnych zrobiły się żółte i kruszące się przez co zrobiły się widoczne zwłaszcza przy upięciu w kucyk. Trzeba delikatniej obchodzić się z racoonem, uważać podczas mycia i czesania. I wydaje mi się, że włosy na taśmie dają fajniejszy efekt gęstych i niepasemkującyh włosów.
Chciałam też dodać, że włosy od Pani Reni są świetnej jakości- nie plączą się, nic się z nimi nie dzieje mimo farbowania oraz częstego mycia. A do mycia i odżywiania używam serię Goldwell Kerasilk do włosów ekstremalnie suchych. Zdecydowanie polecam!
wiec albo masz zle zalozone albo masz taka strukture wlosa ze sie zsuwaja. ale raczej to pierwsze (chociaz nie chce nikogo krytykowac) bo jakby to byla wina wlosow to wiecej o wiele pasemek by Ci spadlo, a poza tym zgrzewy nie maja prawa zolknac i kruszyc sie

Cytat:
Witam!

tez mam kerawax i mnie ani nic nie swedzi ani nie ciagnie. zgrzewy robi sie specjalnie ok centymetr od skory glowy zeby wlasnie nie ciagnelo no i zeby nie odstawaly.

co do pasemka ktore oderwalo sie od skory glowy .......nie, to nie jest normalne!!! absolutnie. nie chce zakladac ze masz zle zalozone czy cos tam bo wiem ze Renia robi dobrze wloski, ale byc moze przy tym pasemku bylo za malo wzietych Twoich wlosow i byly zbyt mocno obciazone i nie wytrzymaly, moglo sie zdarzyc
Stary 2007-04-28, 20:56   #2538
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
racoon sie rozpuszcza i robi żółty kiedy działa na niego pot. o ile dobrze pamietam to myjesz głowe na 2 x. czyli czesto góre a areszte doczepianych 1 x w tygodniu. to sprawia ze caly pot zbiera sie na potylicy i tam gromadzi.kikudniowe nagromadzenie sie sprawia ze spawy rozmiękaja i robia sie niestetyczne. poczym spadaja.fakt faktem nie uprzedziłam ze tak moze sie stac gdyz nie wiedziałam. teraz juz wiem. cały czas sie ucze.przyznam ze ja mam racoona na głowie i myje włosy co drugi dzien. nic mi nie spada ani nie rozmieka...wiec kochane panie odradzam racoona dla włosów przetłuszczających sie oraz dla osób, które nie maja czasu na częste mycie.
Stary 2007-04-28, 20:57   #2539
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
wiec albo masz zle zalozone albo masz taka strukture wlosa ze sie zsuwaja. ale raczej to pierwsze (chociaz nie chce nikogo krytykowac) bo jakby to byla wina wlosow to wiecej o wiele pasemek by Ci spadlo, a poza tym zgrzewy nie maja prawa zolknac i kruszyc sie
myślę, że dla każdego co innego. Dziewczyny, które wcześniej miały włosy na taśmę i sporóbowały racoona zosały bardzo pozytywnie zaskoczone tą metodą w przeciwieństwie do mnie. To moje włosy jakieś dziwne są, może za bardzo przetłuszczające się i od tego mi się zsuwają pasemka

Stary 2007-04-28, 21:05   #2540
Renihair
Raczkowanie

co do kerawaxu..i swedzenia skóry...to nie robie zgrzewów przy skórze tylko wlasnie niżej zeby nie odstawały...jesli pasemko wypadło t z włosami to oczywiście oze byc tak ze za mało wzietych zostało włosów (aczkolwiek zwracam na to szczególna uwage), jednak dodam ze nie jestem w stanie przewidziec wytrzymałosci włosów klientki. to okazuje sie dopiero po czasie. w takim przypadku nalezy włosy sciągnąć i zadbac o ich kondycje.
Stary 2007-04-28, 21:36   #2541
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
racoon sie rozpuszcza i robi żółty kiedy działa na niego pot. o ile dobrze pamietam to myjesz głowe na 2 x. czyli czesto góre a areszte doczepianych 1 x w tygodniu. to sprawia ze caly pot zbiera sie na potylicy i tam gromadzi.kikudniowe nagromadzenie sie sprawia ze spawy rozmiękaja i robia sie niestetyczne. poczym spadaja.fakt faktem nie uprzedziłam ze tak moze sie stac gdyz nie wiedziałam. teraz juz wiem. cały czas sie ucze.przyznam ze ja mam racoona na głowie i myje włosy co drugi dzien. nic mi nie spada ani nie rozmieka...wiec kochane panie odradzam racoona dla włosów przetłuszczających sie oraz dla osób, które nie maja czasu na częste mycie.
Pani Reniu ja myję górę włosów codziennie rano a całą głowę co 2-3 dni, nie wytrzymałabym tydzień bez mycia. Widzę siebie w przetłuszczonych tylko wieczorem i rano przed myciem- jak widać taka ilość wystarczyła żeby uszkodzić łączenia. Poza tym jakiś czas temu umyłam włosy szamponem dove granatowym i później nałożyłam maseczkę WAX(tylko na doczepione)- to był koszmar bo nie mogłam tego świństwa zmyć z włosów tak mi je obciążył, i szampon i maska. I z tego co zaobserwowałam to nie wypadło mi żadne pasemko z tyłu tylko z boków.

Zostanę więc wierna taśmie, bo naprawdę świetnie się trzyma, jest niewidoczna, włosy się nie wyczesują i mogę je spinać na wszystkie sposoby.Jak dla mnie do tej pory IDEAŁ Naprawdę polecam!

Stary 2007-04-28, 22:06   #2542
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Pani Reniu ja myję górę włosów codziennie rano a całą głowę co 2-3 dni, nie wytrzymałabym tydzień bez mycia. Widzę siebie w przetłuszczonych tylko wieczorem i rano przed myciem- jak widać taka ilość wystarczyła żeby uszkodzić łączenia. Poza tym jakiś czas temu umyłam włosy szamponem dove granatowym i później nałożyłam maseczkę WAX(tylko na doczepione)- to był koszmar bo nie mogłam tego świństwa zmyć z włosów tak mi je obciążył, i szampon i maska. I z tego co zaobserwowałam to nie wypadło mi żadne pasemko z tyłu tylko z boków.

Zostanę więc wierna taśmie, bo naprawdę świetnie się trzyma, jest niewidoczna, włosy się nie wyczesują i mogę je spinać na wszystkie sposoby.Jak dla mnie do tej pory IDEAŁ Naprawdę polecam!
chyba minie duuzo czasu az znajde metode idealna gdyby taka istniała to wszyscy by nia robili i nie byłoby problemu.ale skoro jest tak jak jest to pozostaje nam experymentowac dalej...
Stary 2007-04-28, 22:17   #2543
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba minie duuzo czasu az znajde metode idealna gdyby taka istniała to wszyscy by nia robili i nie byłoby problemu.ale skoro jest tak jak jest to pozostaje nam experymentowac dalej...
dlatego napisałam "do tej pory Ideał" heh tylko w porówaniu do racoona i i jest to tylko moje subiektywne zdanie

Stary 2007-04-28, 22:39   #2544
Renihair
Raczkowanie

ech...powiem tak...gdyby tak wsyztsko wyglądało jak na filamch...na szkoleniu tez wszytsko cacy..a potem...dzwonie ..pytam dlaczego jest taki problem..i dowiaduje sie ze np. metoda nie nadaje sie do włosów tłustych..albo kosmetyki firmowe sa do bani..albo włosy wyczesuja sie...dlaczego nie mówia o tym w czasie szkolenia?? na kerawaxie jets ulotka jak byk: od chwili założenia włosów nie myć głowy przez 7 dni...nie nakładac odzywki na miejsca łaczeń...a savinecka nakłada...płyn ssprzedawany w Polsce okazuje sie gorszy od włoskiego...i metoda napewno nie wytrzymuje pół roku bo trzeba zrobic wczesniej korekte bo włosy sie wyczesuja...normalnie zwariowac mozna...jak do tej pory nie zwiodłam sie na moim warkoczyku...i chyba przy nim zostane ..bo straciłam wiare w całą reszte...
Stary 2007-04-29, 05:54   #2545
enya32
Raczkowanie

Pani Reniu,
A ja słyszałam, że najlepszą metodą by ściągnąć włoski na keratynę jest sauna albo odżywka maska z proteinami
Schodzą jak po maśle
enya32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 08:52   #2546
meyham
Raczkowanie

milcia23 - zrobię takie zdjęcia, tylko póki co nie mam czasu, wracam późno do domku i myślę wtedy tylko o tym by położyć się więc zaplatam warkocza ale teraz długi weekend i będzie czas.

Kurcze zauważyłam że DUŻOOO lepiej wyglądam jak włoski się kręcą i tak też będę sobie robiła tylko wiecie może gdzie można kupić duże wałki/papiloty?

Mój kolor o ile się nie mile to 18 i 4 ? Ale nie jestem pewna

Ciekawa - napisałaś że kupiłaś jasne włosy, moje też są jasne
a możesz powiedzieć co się z Twoimi dzieje?
meyham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 12:14   #2547
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
ech...powiem tak...gdyby tak wsyztsko wyglądało jak na filamch...na szkoleniu tez wszytsko cacy..a potem...dzwonie ..pytam dlaczego jest taki problem..i dowiaduje sie ze np. metoda nie nadaje sie do włosów tłustych..albo kosmetyki firmowe sa do bani..albo włosy wyczesuja sie...dlaczego nie mówia o tym w czasie szkolenia?? na kerawaxie jets ulotka jak byk: od chwili założenia włosów nie myć głowy przez 7 dni...nie nakładac odzywki na miejsca łaczeń...a savinecka nakłada...płyn ssprzedawany w Polsce okazuje sie gorszy od włoskiego...i metoda napewno nie wytrzymuje pół roku bo trzeba zrobic wczesniej korekte bo włosy sie wyczesuja...normalnie zwariowac mozna...jak do tej pory nie zwiodłam sie na moim warkoczyku...i chyba przy nim zostane ..bo straciłam wiare w całą reszte...

hmmm nie myc przez 7dni? nie wyobrazam sobie. ja mylam na 3 dzien po nalozeniu. no i ta odzywke tez do tej pory nakladalam na laczenia, a wlosy mam dwa i pol miesiaca i zgrzewy cale. to wszystko chyba zalezy od wlosa, od glowy (od plynow jakie ona wydziela), nie wiem. co do plynu to nie wiem czy jest gorszy, po prostu moja fryzjerka powiedziala ze jej on nie pasuje i nie jest do niego przekonana. a z tym wyczesywaniem to chyba przy kazdej metodzie pasemkowej tak jest. poza tym ja mialam malutenkie zgrzewy bo sie uparlam i mi sie wyczesywaly, teraz mi je pogrubila i o wiele wiele wlosow mniej zostaje na szczotce

ps. Reniu za kazdym razem przekrecasz moj nick,ja jestem Svinecka a nie Savinecka
Stary 2007-04-29, 13:34   #2548
Xenia
Rozeznanie

Meyham a nie myslalas nad tym aby nastepne wlosy zamowic sobie falowane lub krecone? Ja swoje mam proste aczkolwiek krotkie ,zawsze przedluzam falowanymi i jestem zadowolona , bo nawet jak na glowie jest artystyczny nielad wyglada to naturalnie. Moje jakos sie wmieszaja w pozostale. Natomiast idealnie proste wydaja mi sie zawsze trudniejsze do zamaskowania ,bo tu cos odstaje tak widac ...Poszukam Wam moich zdjec , to pokaze jak to wygladalo.
Xenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 13:44   #2549
ciekawa
Przyczajenie

meyham na zdjęciu Twoje wyglądająj ak ciemny blond kol nr 27, a ja kupiłam prawie białe

a dzieje się z nimi to że się kołtunią nawet jak sa spięte w kitka, poprostu łuska jest ułożona w róznych kierunkach i podczas noszenia robi się kołutu, nie trzeba długo czekać żeby się poplątały, wystarczy 5 min

można je tylko spinać w kok lub robić warkocz, ale chyba nie o to chodzi w przedłużaniu prawda?
Stary 2007-04-29, 13:50   #2550
milcia23
Raczkowanie

Xenia od kogo zamawiałaś falowane włosy? Ja też o falowanych myślałm ale na allegro jest mało ofert i myślałam że z nimi jest wiekszy problem z plątaniem.

meyham czekam z niecierpliwością na zdjęcia.

A ja się nakręciłam żeby spowrotem założyć włosy bo każdy je chwalił a teraz po tygodniu wszyscy mówią że moje też są ładne i że wyglądam bardziej naturalnie i że nie mam przedłużać ale ja chyba jednak je założe tylko bardziej skróce i wycieniuje. A i nie założe ich tak wysoko żeby zmiejszyć ryzyko wyskoczenia jakiegoś ringa. Dzisiaj sobie troche włosy z góry przyciemniełam ( tzn zrobiłam odrost i kilka pasemek na średni blond) i zastanawiam się żeby wszystkie te co mam na głowie podfarbować na bardziej naturalny blond ( jasny blond z garnier color naturals) ale musiałabym też pofarbować te pasemka jasny blond. Musze to jeszcze przemyśleć.

http://www.morusek.pl/ogloszenia/pol...y-oddam-psa/0/ ,

http://www.morusek.pl/ogloszenie/357...ima-na-dworze/ ,

http://www.schronisko.net/

Adoptując psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa!

milcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości