|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
? czekaj bo ja juz nie wiem o co pytasz jaki u mnie upaaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! masakra. wczoraj bylam na przeglądzie mojej Renaty. na szczescie przeszla. wychodza jej dokumenty. nienawidze zalatwiania po urzedach
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
Love chyba Nas pomyliła bo to ja pisałam o czerwonych trampkach
|
#4533 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiscie
musiala sie pomylic ja tam nic czerwonego na slub nie planuje . tylko usta lekko w czerwien będą wpadac
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
kurde ja juz tutaj myle wszystkich a na telefonie ciezko mi sie przeglada watek do tylu :P wybaczcie
vonka7 to jak tam TWOJE buty? ;P
|
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
Bedzie elegancko, a czerwone trampki na sesję bedziemy miec
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
to fajnie, lepsze to niz oklepane sesje zdjeciowa przy drzewku gdzie para mloda "nagle" na siebie wpada i oboje obejmuja drzewo patrzac sobie gleboko w oczy.... strasznie mi sie to nie podoba. ! :/
|
|
|
|
#4537 | |
|
Rozeznanie
|
Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
tyle nas tutaj bezimiennych i beztwarzowych, że czasem można się pomylić ![]() Dziękuje Tobie i innym dziewczynom za gratulacje nie ukrywam, że jestem szczęśliwa was prędzej czy pózniej też to czeka ![]() On jest USMC, ale mają taki trzyletni program gdzie jeżdżą po świecie i dbają o bezpieczeństwo ambasady. I on był w Polsce, tak jak i teraz w Mozambiku i właśnie dba o bezpieczeństwo ambasady amerykańskiej ![]() No już doszłam do siebie, ale nogi po podróży miałam tak opuchniętę jak te wszystkie babcie to było okropne
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
Mnie korca dwie sesje
jedną na pewno będziemy mieć z fotografem, z którym umowe podpisaliśmy (prawdopodobnie w Gdańsku na starówce), a drugą znajoma może Nam zrobi (w Toruniu na starówce) w między czasie jeszcze jakąś łąkę no i te czerwone trampki chcemy koniecznie wykorzystać
|
#4539 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam problemy zoladkowe po powrocie do domu zmiana klimatu? wszyscy sie smieja ze w ciazy jestem.... Cytat:
|
||
|
|
|
#4540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierścionek bardzo mi się podoba Współczuję Ci naprawdę tej rozłąki, masz wiele cierpliwości. Ja mam to szczęście, że mieszkam razem z tż, a on codziennie dojeżdża 50 km w jedną stronę do pracy. Czy Twój tż jak zakończy tą 3-letnią "podróż" to już będzie miał święty spokój "na zawsze"? czy tylko na jakiś czas? U mojego tż w jednostce było teraz kilku Marines, szkolili się czy byli instruktorami. Jak tż z nimi rozmawiał to mówili, że mieli do wyboru albo 3 miesiące w Afganie albo 6 w Polsce (jakoś tak) więc wiadomo, że wybrali Polskę.
|
|
|
#4541 | |
|
Rozeznanie
|
Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
no i oprócz tego, coś co nie podoba mi się najbardziej, amianowicie zmiana miejsca zamieszkania co 3-5 lat, szczerze mówiąc nie będę miała na to ochoty,.. Trochę mi się to nie podoba, że do jego emerytury, całe swoje życie będę musiała dosłownie dostosować do jego pracy.A co do Afganistanu to dziwny ten wybór, o którym mówisz mój TŻ był w tam 9 miesięcy i nie miał żadnego wyboru nie wiedział tylko czy będzie jechał do Afganistanu czy Iraku
Edytowane przez Gonya_waw Czas edycji: 2013-08-19 o 12:27 |
|
|
|
|
#4542 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się u Was dużo dzieje!
Cieszę się,że wątek nie zamiera! Ja ostatnio ciągle w rozjazdach jestem. Wczoraj widziałam się z TŻ Ostatnio zachodzi bardzo dużo zmian w moim życiu i czuję się trochę psychicznie zmęczona i przytłoczona. Chciałabym aby Tż akurat teraz był bardziej "gadatliwy" i zapewniający o uczuciu. Tzn. czyny czynami, ale jak u mnie tyle się dzieje a jesteśmy ciągle na odległość to potrzebowałabym więcej tzw "gadactwa". Z drugiej strony sama jestem dziwna bo jak Tż chciał wcozraj pogadać o moich problemach to powiedziałam "że wszystko okay ". Ech ona ma tyle na głowie i nie chcę go dobijać. A z drugiej strony chcę więcej wsparcia ale nie umiem o to prosić. A niestety w przeciągu tych dwóch lat jak jesteśmy razem wiem,że Tż jest typem bardzo konkretnym "w sensie :jak nie powiem ,że chcę to i to lub że czegoś mi brak to według niego jest wszystko tak jak być powinno". Nawet musiałam go uczyć,że "obchodzę dzień kobiet i walentynki". Problem w tym,że jak jestem taka ogólnie zmęczona to czuję się jak ofiara losu i nie mam siły na "proszenie się". Wybaczcie chaos wypowiedzi. Zakręcona jestem i trudno mi się ładnie wysłowić. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Gonya_waw Gratuluję serdecznie zaręczyn!!! Ciekawe życie Ci się zapowiada jeśli wyemigrujesz do USA! Aniu Dziękuję za kciuki odnośnie spotkania Pomogły!Karola Zazdroszczę,że masz Tż przy sobie! Jak ja bym chciała z moim mieszkać.... Lovemeetpeople A bierzesz pod uwagę możliwość ciąży? Ja tak właśnie siedzę i się zastanawiam czy przypadkiem w ciąży nie jestem. Niestety jest to prawdopodobne gdyż ... zdarzyło mi się "spontanicznie" dać ponieść chwili z Tż (tak wiem...stara a durna i nieodpowiedzialna jestem). Vonka Kochana Twój ślub już tuż,tuż!!! Bardzo się cieszę i zazdroszczę ! wantxme U Ciebie ślub też niedługo. Do czerwca szybko zleci! Suuper!!!
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Queen u Ciebie też dużo sie dzieje widzę, a slub faktycznie tuż tuż i mały stres już jest
|
#4544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
e tam stara mloda obojetnie zdarza sie! nas nie raz ponioslo.dziewczyny ja jeste w dolkku calkowitymmm. ![]() ![]() czuje sie tak jak tz wyjechal jest tragicznie ciagle mi smutno placze po nocach nie mam sil juz na ta rozlake
|
|
#4545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słońce A kiedy się zobaczycie?( jeśli pisałaś a ja przegapiłam to przepraszam). Czasem są gorsze dni nie wiadomo w sumie dlaczego, a potem ni stąd ni zowąd humor sam się poprawia.
|
|
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
Gonya_waw wlasciwie to nawet chyba w twoim przypadku bym wolala wyemigrowac do USA, tam mundurowi i ich rodziny sa 'lepiej postrzegani' i doceniani przynajmniej...
QueenBlair mozliwosci ciazy raczej nie ma, chyba ze te 1% mozliwosci które nie zapewniają zabezpieczenia ;p to zle w twoim przypadku jezeli bylabys w ciazy? a co do TŻ i jego 'wylewnosci' i 'proszenia sie' to wiem o czym mowisz, bo mam to samo.... wantxme przeciez juz blizej niz dalej, dasz rade ;* |
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze 3 miesiace. polmetek. dopadl mnie teraz mega smutek..
|
#4548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Cieszę się" ,że ktoś ma tak jak ja...Tzn. nacisk na cudzysłów. Chodzi mi o to,że raźniej mi z myślą,że nie jestem sama takimi odczuciami... Ech. Teraz Tż na wyjeździe i w ogóle czuję się opuszczona. A muszę na gwałt auto kupić i nawet nie ma mi jak kto doradzić. A to będzie mój pierwszy samochód i ja się na tym w ogóle nie znam. Więc istnieje opcja ,że zaliczę wtopę. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Podobno półmetek zawsze jest najbardziej kryzysowy. Przetrwasz to. Zobaczysz,że przetrwasz.
|
|
|
#4549 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo często mam po długich podróżach opuchnięte nogi, dlatego wolę jeździć pociągami, bo przynajmniej mogę regularnie wstać i rozprostować nogi i zrobić jakieś podstawowe ćwiczenia. Dużo osób się wtedy uśmiecha pod nosem, ale ja mam to gdzieś, wolę mieć normalne nogi Chociaż raz nie było jak wstać, bo był straszliwy tłok w pociągu, a ja zdjęłam wtedy buty, żeby się nie kisić w zimowych i tak mi napuchły, że nie mogłam ich założyć i tak się mocowałam, że aż się cała spociłam Cytat:
Macie w ogóle jakiś przybliżony termin ślubu, rok?A w ogóle to powiedziałam Tż, że w naszym wątku pojawiła się dziewczyna, która jest w związku z Marine i był bardzo zaciekawiony tym faktem Ogólnie strasznie imponują mu Marines i czasami trochę żałuje, że jest bardzo mało prawdopodobne, żeby kiedykolwiek do nich dołączył Ale mówi, że chyba bardziej wolałby należeć do GROMu Cytat:
Może jednak warto byłoby do tego wrócić? Nie możesz tak tłamsić w sobie, bo jak w końcu wybuchniesz, to on będzie w szoku, Tobie będzie głupio i nic z awantury nie wyniknie Cytat:
Cytat:
Nie łam się, 3 miesiące miną szybko Cytat:
![]() Tż pojechał już do Wrocławia Szkoda, bo urlop minął nam cudownie i nie mieliśmy dość. Dzisiaj zaczynają szkolić nowo przybyłych na unitarkę, więc bardzo się cieszy W końcu jakieś praktyki
|
||||||
|
|
|
#4550 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Dołączam, mój TŻ od października będzie mężczyzną mundurowym (AM Szczecin) teraz zamieszkamy razem, ale nie chcę myśleć, co będzie jak TŻ będzie wypływał na kilka miesięcy... Czy któryś z Waszych TŻ jest na Akademii Morskiej?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
jeeej ile tu do nas swierzynek dochodzi
witajcie!![]() wiem ze szybko zlecialo te 3 mies i te kolejne jakos zleca ale jak sie o tym mysli i marzy to jest ciezko.. . bedzie ok.
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Tobie domyślam się jak Ci ciężko. Mój nie dawno jechał na dwa tyg to czułam jakby to były 2 lata... Masakra.
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
O, hej nadalka
![]() Adrianna witaj również Ogólnie w szkole wojskowej jest chyba tylko mój Tż, ale on jest na WSO we Wrocławiu A Twój dopiero rozpoczyna?
|
|
|
|
#4555 | |||
|
Raczkowanie
|
obyś takich kryzysów miała jak najmniej, ale dziewczyny mają racę dałaś radę te 3 msc i kolejne też dasz
trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Napiszcie coś więcej o sobie/ Was gdzie służą Wasi TŻci, stopień itp. Czym Wy się zajmujecie, ile się znacie itd Witamy serdecznie ![]() A u mnie bez zmian stres przedślubny mnie dopadł już teraz i nie chce odpuścić. Żołądek mam tak ściśnięty, że szok :/
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej Marysia
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Z mężem znamy się ponad 3 lata, po ślubie ponad 2,5. poznaliśmy się przez mojego brata - kolega z pracy ![]() Służy w Giżycku - starszy szeregowy. Tak jak mój brat, drugi brat jest kapralem. Ja obecnie siedzę w domu z naszą nieco ponad roczną córką, z zawodu jestem kucharzem Mam 23 lata, tż 28
|
|
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
oj oj nie nadążam
witajcie nowe TŻówki :P mam nadzieje ze długo u nas zagoscicie QueenBlair moze zrob test? nie bedziesz sie zamartwiac? mariamarysienka na ile wyjechac TŻ ? vonka7 ja pokonuje stres depilujac nogi :P moze i tobie pomoze ? ;D |
|
|
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
ciekawy sposób
ten tydzień mi się strasznie dłuży i może dlatego tak jest. W przyszłym jedziemy do Gliwic i Krakowa, mam panieński, a później już tylko tydzień więc podejrzewam, że najgorsze się zacznie
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjechał z powrotem do Wrocławia. Nie wiem, kiedy się zobaczymy. Mamy mieć w sobotę wesele, ale nadal nie wiemy, czy pójdziemy, bo nie wiadomo jak z przepustkami
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na swoim panieńskim... Cóż... Tak się spiłam że dziewczyny mnie z podłogi musiały podnosić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

wybacz.
? czekaj bo ja juz nie wiem o co pytasz

Pierścionek bardzo mi się podoba 

Może jednak warto byłoby do tego wrócić? Nie możesz tak tłamsić w sobie, bo jak w końcu wybuchniesz, to on będzie w szoku, Tobie będzie głupio i nic z awantury nie wyniknie